Page 1

Juny 2018

Becier Vehicles a les Jornades de mobilitat elèctrica 2018

Èxit dels vehicles sostenibles El dissabte 12 de maig es va celebrar la 5a edició de les Jornades de mobilitat elèctrica, organitzades per l’Automòbil Club d’Andorra al Prat del Roure d’Escaldes-Engordany, on un any més Becier Vehicles hi va ser present amb la seva àmplia gamma de vehicles sostenibles. Ja són molts els usuaris d’aquets tipus de vehicles que han pogut comprovar-ne l’eficiència i d’aquí el protagonisme que tenen a les nostres carreteres. Destaca el Renault Zoe, que compta amb fins a 400 km d’autonomia, o el Mitsubishi Outlander Phev, el 4x4 híbrid endollable i automàtic que ofereix les millors prestacions per gaudir del territori andorrà. Els assistents també van poder informar-se o provar altres models com el Kia Soul EV, amb el seu confort excepcional, la gran novetat de Kia, el Niro endollable, a més de la Renault Kangoo EV, amb una autonomia de fins a 270 km.

A part de poder aprofitar els ajuts de Govern amb el Pla Engega, conjuntament amb Becier Assegurances, els que van adquirir un vehicle van gaudir de l’assegurança d’un any, a tot risc, de forma gratuïta. Qui no hagi pogut assistir-hi i vulgui tenir l’experiència de conduir un vehicle sostenible, us animem a fer-ho enviant un correu a: proves@becier.ad.

BECIER VEHICLES: Concessionari Renault tel. 871 802 · Mitsubishi tel. 871 818 · Kia tel. 871 888

Av. d’Enclar, 142. Edifici Becier · AD500 Santa Coloma · Andorra Tel. +376 871 800 · becier@becier.ad · www.becier.ad


Juny 2018

Gaudir segur de les vacances Quan pensem en les vacances de seguida ens ve al cap el moment de gaudir-les, els llocs que visitarem, els menjars que tastarem i la desconnexió de la rutina. Preparar les vacances és tot un art: la planificació dels dies, la contractació dels serveis, la preparació de la maleta... Però per assegurar-nos que el resultat d’aquest esforç és una experiència perfecta, cal que siguem previsors. Marxes en cotxe a la platja? Una visita al taller per revisar els nivells del radiador, els conductes d’aigua i els pneumàtics, entre altres components, per prevenir averies durant el viatge. Els danys per sobreescalfament acostumen a generar molts costos i si la previsió és fer molts quilòmetres, la seguretat dels passatgers ha de ser prioritària. Marxes a un altre país o continent? La contractació d’una assegurança de viatges et pots estalviar molts mals de cap. L’assegurança no ajudarà només a cobrir les despeses mèdiques que es puguin generar al país, sinó que pot incloure el reemborsament de la inversió si les vacances no es poden gaudir per qualsevol imprevist. La compensació per pèrdua d’equipatges o l’ajuda d’un intèrpret en cas d’urgència són alguns dels molts serveis que poden estar coberts per una assegurança. Per tant, si marxes de vacances recorda tenir el cotxe a punt, els viatgers assegurats i portar a sobre molta crema solar! I si no tens cotxe o prefereixes estalviar-te el pàrquing de l’aeroport, Avis t’ofereix el servei One-way per llogar un cotxe a Andorra i deixar-lo a l’aeroport escollit.

Becier Assegurances: Tel. 871 830 · Becier Vehicles Taller: Tel. 871 820 · AVIS: Tel. 871 855

Av. d’Enclar, 142. Edifici Becier · AD500 Santa Coloma · Andorra Tel. +376 871 800 · becier@becier.ad · www.becier.ad

InfoBecier Juny 2018  

#BecierViatges ha estat present en la 5a edició de la Jornada de mobilitat elèctrica organitzada per l'ACA. Un gran èxit dels vehicles elèct...

InfoBecier Juny 2018  

#BecierViatges ha estat present en la 5a edició de la Jornada de mobilitat elèctrica organitzada per l'ACA. Un gran èxit dels vehicles elèct...