Page 1

Març

2013

Nou model de Renault

Captur

El crossover urbà que dóna emoció al teu dia a dia Renault Captur t’ofereix el millor de tres mons: l’estil expressiu i la posició de conducció d’un SUV, l’habitabilitat i la modularitat d’un monovolum, i el plaer de conducció d’una berlina compacta. Té un disseny atractiu, gràcies sobretot a una pintura original bitò, que li confereix una forta personalitat. La seva forma compacta, amb una distància de terra sobreelevada, les seves grans rodes i les proteccions dels baixos de la carrosseria et permetran afrontar totes les situacions del dia a dia.

És un vehicle compacte que ofereix una habitabilitat interior avantatjosa, amb el confort d’un monovolum: lloc de conducció alt, gran maleter, modularitat i compartiments tancats. Aquest Renault ofereix un interior acolorit amb una àmplia oferta de personalització en tapisseries. El conjunt es completa amb prestacions dignes d’un segment superior: targeta d’obertura i arrencada amb mans lliures, assistent d’arrencada en pendent, radar amb càmera de visió poste-

rior i Renault R-Link, i la tauleta tàctil multimèdia, acabada d’estrenar, integrada i amb connexió a internet. Derivat de la plataforma del Nou Clio (referència del seu segment en matèria de plaer de conducció), el Renault Captur ofereix qualitats dinàmiques al millor nivell: comportament en carretera, prestacions de motor, consum i emissions CO2 controlades, la simplicitat en la conducció i el caràcter compacte del seu disseny es deixen notar.

Nous Dacia Dokker i Dokker Van Es tracta de vehicles robustos, fiables, atractius, útils, equipats amb motoritzacions eficaces de primer nivell, amb un preu imbatible i avalades per l’experiència i el saber fer de Renault. Dacia Dokker s’adapta a una clientela que busca un vehicle d’ús mixt que li ofereixi diverses funcionalitats, com la càrrega d’objectes voluminosos o viatjar còmodament amb la família. És capaç de transportar 5 persones i alhora oferir el volum de maleter més gran del mercat. La senzilla modularitat de la banqueta posterior permet alliberar un volum de càrrega de 3 m3 i adaptar-se a un ús professional. La porta lateral corredissa (o dues portes, opcionalment) faciliten l’accés a la zona de càrrega o a les places posteriors.

Becier Vehicles

- Av. d’Enclar, 144. AD500 Santa Coloma - Tel. 871

800


Març 2013

És el moment de pensar en el meu futur...

Reinsured at the Lloyd’s market

Fons Nadó Un nou instrument d’estalvi que creix al mateix temps que el teu fill, nebot o nét. Amb aquest fons li podràs garantir que, quan sigui major d’edat, tots els horitzons estaran al seu abast. Obre’l avui a l’avinguda d’Enclar, 142, o truca al 871 830.

DEIXEU-VOS PORTAR, Per a un dia únic, us oferim els serveis més especials: Vehicles amb xofer: lloguer per hores o per dies, tant per a recorreguts locals com per a viatges fora del país. Servei de transfer: anada i/o tornada als principals aeroports, ciutats i estacions: Barcelona, Tolosa, Madrid, AVE, etc. Serveis de xofers amb llicència de conducció autoritzada per al transport de passatgers.

Segueix-nos al

Av. d’Enclar, 142 · AD500 Santa Coloma · Tel. +376

871 855 · avis.andorra@becier.ad

avis.com

InfoBECIER Març 2013  
InfoBECIER Març 2013  

Infobecier GrupBecier