Page 1

Maig

2013 Nous models de Renault

Clio Sport Tourer, Fluence i Scénic Xmod Clio Sport Tourer: estil i funcionalitat Una versió break dinàmica, original i amb personalitat pròpia, dotada d’una gran superfície vidrada. El seu estil innovador conté una funcionalitat i una modularitat extraordinàries: un ampli maleter de 443 dm3, extensible fins a 1.380 dm3 amb la banqueta 1/3 - 2/3 abatible, i una longitud de càrrega rècord de 2,48 m (gràcies al seient davanter del passatger abatible en safata). Té totes les qualitats del Nou Clio berlina: confort, seguretat i connectivitat; equipaments útils per al conductor i els passatgers, com la climatització automàtica amb

sensor de toxicitat i filtre combinat de pol·len/carboni actiu, el radar de visió posterior o el sistema d’ajuda a l’arrencada en pendent (Hill Start Assist), juntament amb nombroses prestacions que corresponen a segments d’una gamma superior. També presenta Renault R-Link —la tauleta multimèdia de Renault—, que estableix un innovador vincle entre el món de l’automòbil i la vida en línia. Ofereix el més avançat en motoritzacions eficients: el motor 3 cilindres

gasolina Energy TCe 90, i el motor dièsel Energy dCi 90. Tots dos incorporen un Sistema Stop&Start, un sistema de recuperació d'energia en la frenada ESM i unes reixetes dinàmiques en el frontal.

Scénic Xmod: imatge exterior crossover Esportiu i elegant, Scénic Xmod presenta una combinació entre la imatge outdoor d’un vehicle crossover i l’univers del monovolum. Disposa d’una altura sobreelevada al sòl i de llandes d’aliatge específiques, para-xocs davanters i posteriors especials, proteccions de baixos, i barres de sostre cromades. El nou frontal integra la nova identitat de marca de Renault, que inclou els llums de dia LED. La gran novetat és el Sistema Extended GRIP. Es tracta d'un avançat control de tracció, derivat de l’antilliscant, que permet que el vehicle s’adhereixi a la carretera en condicions difícils de conducció, com ara neu, fang, sorra, etc.

Nou Renault Fluence: disseny i dinamisme La berlina amb vocació internacional de Renault ofereix un disseny renovat, que inclou tecnologies útils com el Renault R-Link, el sistema de targeta mans lliures amb tancament a distància, el radar de proximitat davanter i posterior, i el fre de pàrquing assistit, entre d’altres. Estrena també la nova identitat i presenta el logo de la marca de manera més expressiva, sobre fons negre, i introdueix els llums de dia LED. Pel que fa a la motorització, al dièsel dCi 110 EDC (Efficient Dual Clutch) s’afegeix el motor dCi 130.

Becier Vehicles

- Av. d’Enclar, 144. AD500 Santa Coloma - Tel. 871

800


Maig 2013

Central de Representacions

Sopar maridatge Acústic Celler EL dijous 18 d’abril va tenir lloc al restaurant Marquet el maridatge del reputat Acústic Celler, organitzat per Central de Representacions de la distribuïdora a l’engròs Becier Distribucions. Acústic Celler és el projecte personal d’Albert Jané, de la família Jané Ventura, productors de vins amb denominació d’origen del Penedès. L’Albert Jané va presentar diversos vins amb DO Montsant i Priorat, vins amb personalitat que transmeten tradició i arrels, i expressen l’entorn extrem i la saviesa d’unes vinyes centenàries.

Els vins triats del celler van ser els DO Montsant Acústic Blanc 2011, Acústic negre 2010 i Braó 2011, i els Priorat Ritme Blanc 2010 i Ritme 2011. La gran labor de Jané es reflecteix en les puntuacions obtingudes a la Guia Parker: Acústic Blanc 2008, 91 punts; Acústic Negre 2005, 92 punts; Braó 2005, 94 punts; auditori 2007, 95 punts, i 2008, 94 punts. Aprofitem l’ocasió per agrair la presència dels que hi van participar i us informem que ja estem treballant per organitzar el proper maridatge.

TALLER INTEGRAL La tranquil·litat a un altre nivell

Taller Post-venda Oficial Infiniti · Mitsubishi Renault · Dacia

AD500

TEL. 871 820 -

* Preu unitari per 165x65x14. IGI no inclòs. Oferta vàlida fins al 31 de maig del 2013.

www.centralderepresentacions.com

InfoBECIER Maig 2013  

Infobecier GrupBecier