Page 1

Perfion        

-én standardløsning til det hele:

PIM (Product Information Management) Vedligeholdelse af data via nedarvning Centralisering af produktdata ERP integration Sprogstyring Katalogproduktion Tegnings og Billeddatabase Direkte publicering på web & SharepointTM

PicoPublish Centralisering og publicering af produktinformation


En unik løsning til centralisering og publicering af produktinformation.

PicoPublish er en virksomhed, som lever af at reducere andre virksomheders produktomkostninger. Det gør vi ved at give vores kunder et værktøj, der sætter dem i stand til at håndtere deres produktinformationer ekstremt effektivt. Et eksempel på dette kunne være Georg Jensen, som fik en besparelse på 75%, svarende til 125.000$ pr. år, efter implementering af værktøjet.

Perfion Værktøjet hedder Perfion. Det er et 100% standardværktøj, hvilket betyder, at nye versioner kan indlæses uden problemer. Med Perfion får vores kunder centraliseret deres produktinformationer, således hele organisationen kan finde alle produktdata et og samme sted.

100% centralisering Perfion håndterer alle typer af information: Produktdata (som f.eks. skal sprogstyres), beregninger, film & billeder, vedhæftede filer eller tegninger. Alle data organiseres og struktureres med Perfion, så hele organisationen let og effektivt kan tilgå alle data.

Alle produktdata samlet på et sted giver overblik og sætter turbo på vedligeholdelsen og efData som vedligeholdes i fektiviteten. andre systemer, som f.eks.: ERP-, CRM- og beregningssystemer, spejles i Perfion således 100% centralisering opnås. Ud over funktionaliteten til at kunne centralisere produktdata, så kan Perfion også publicere produktinformation. Så uanset om vores kunder ønsker at publicere deres produktinformation i: kataloger, prislister, produktbeskrivelser på web eller andre steder, så har de i Perfion standardværktøjet til dette (se afsnittet katalogproduktion og web) .

Drop ERP tilpasningerne Alt for ofte modificeres ERP systemer til at kunne indeholde flere produktdata end standardversionen tillader. Resultatet bliver dog altid det samme - en meget dyr og ufuldstændig løsning, som i fremtiden skal opgraderes, hver gang ERP systemet opgraderes. Et modificeret ERP system har i mange år været et nødvendigt onde, da et professionelt alternativ ikke har været til stede. Det er der nu. Alternativet hedder Perfion.

PicoPublish.com


”Den ultimative produktdatabase, som understøtter dine nuværende og fremtidige produkter.” Perfion er den ultimative produktløsning. Du opbygger selv din unikke produktstruktur ved at beskrive dit produkt i Perfion. I takt med at du beskriver dit produkt, opbygges skærmbilleder, inddateringsfelter og ledetekster automatisk. Der skal således ikke en programmør til at understøtte alle dine ønsker; det klarer Perfion selv. Produktdata, som ligger spredt rundt omkring i virksomheden, kan importeres til Perfion ved hjælp af systemets import-tool.

Dit produkt er et Perfion produkt. Uanset om dit produkt er en kuglepen, bil, satellit eller en service, kan Perfion understøtte alle dine krav og ønsker til produktinformation. Er din produktstruktur kompleks, kan du med fordel benytte dig af Perfions unikke nedarvningsværktøj. Med ”Perfion nedarvning” kan data vedligeholdes hierarkisk, hvilket sikrer et unikt overblik samt minimale omkostninger til vedligehold og produktopdatering. Hvad med ERP data? Data, der vedligeholdes i eksterne systemer, som f.eks. ERP, CRM og beregnings-systemer, spejles i Perfion, hvorved 100% datacentralisering opnås. Sprogstyring Har du brug for at vedligeholde dine produktdata på flere forskellige sprog, understøttes dette standard af Perfion. Systemet opsættes med de sprog, der måtte ønskes, og skulle der senere komme nye behov, kan ekstra sprogkoder og sproglag tilkobles.

PicoPublish.com


Publicer dine produktinformationer ”hvor du vil, når du vil”

Katalogproduktion Katalogproduktion er ressource- og omkostningstunge aktiviteter. Alene tidsforbruget til opdatering af produktdata er ofte en så ressourcekrævende proces, at denne outsources for ikke at underdreje marketingsafdelingen. Outsourcing er dog ikke optimalt, da korrekturlæsningen, hvor kataloger og prislister sendes frem og tilbage mellem underleverandør og virksomhed, er tidskrævende, ineffektiv og omkostningstung.

Perfion katalogproduktion Med Perfion kan du rette dine kataloger og tilpasse dine layouts, hvorefter du printer til skærmen for at se de ønskede korrektioner. Når du er tilfreds med resultatet, kan du printe det endelige produktkatalog eller gemme kataloget elektronisk, så det kan udgives på WEB, Sharepoint eller fremsendes til ekstern trykning. Perfion er det perfekte program til produktion af kataloger, prislister og andre produktpublikationer, da produktionsprocessen bliver betydelig simplificeret. Perfion kan benyttes af alle i organisationen, da produktet ikke stiller krav til specifikke grafiske kompetencer.

InDesign Er dit katalogværktøj InDesign, kan du benytte Perfions InDesign integration i din katalogproduktion. Via Perfions integration til InDesign kan data eksporteres, således brochurer og kataloger automatisk kan genereres og publiceres fra InDesign. Dette har den store fordel, at kataloger kan genereres ”når du vil, hvor du vil”.

PicoPublish.com


Publicer dine produktinformationer ”hvor du vil, når du vil”

Billeddatabase Mangler du et system til centralisering af digital grafik, så er løsningen Perfion. Med Perfion kan billeder, videoer, tegninger, flash og anden digital grafik struktureres og centraliseres. Med Perfion kan du gemme billeder i høj opløsning og har du senere brug for de samme billeder i lav opløsning, kan disse automatisk trække ud af Perfions medieserver. Du behøver således kun at gemme ét billede, hvorefter Perfions medieserver leverer billeder til brug for hjemmesider, kataloger og brochure.

Organisering og strukturering dine billeder Opbyg grafikbiblioteker og lav præcis den strukturering på billeder og grafikfiler, som giver dig det bedste overblik. Når du har organiseret dine digitale grafikfiler, kan disse hentes igen direkte fra Perfion, eller automatisk via Perfions API interface. Det er således muligt at publicere/benytte Perfions data direkte på eksisterende websites, hjemmesider eller e-shops.

Billeddatabasen med de uendelige søgemuligheder Du bestemmer selv hvilke og hvor mange søgefelter, der skal laves på dine billedarkiver. Ved hjælp af Perfions konfigurationsværktøj oprettes søgefelter med et klik, hvorefter søgedata kan indtastes. Perfion er således markedets mest fleksible mediedatabase

PicoPublish.com


Publicer dine produktinformationer ”hvor du vil, når du vil”

WEB & Sharepoint Når dine produktinformationer ligger i Perfion, kan disse automatisk publiceres på virksomhedens hjemmeside. Opbygning af søgefiltre sker direkte i Perfion og implementeres med et enkelt ”klik” på din hjemmeside. Der skal ikke en WEBprogrammør til at rette en produktsøgning på din hjemmeside, det klarer du selv ved at definere et søgefilter i Perfion. Perfions webkomponenter kan også anvendes, hvis din virksomhed har valgt at benytte Microsoft Sharepoint som frontend.

...og alt andet Hvis andre systemer har brug for data fra Perfion, leveres dette gennem Perfions standardinterface. Dette betyder, at uanset hvilket system i har eller måtte få, kan disse altid få data fra Perfion, da systemet har et åbent kommunikationsinterface, der kan benyttes af andre systemer.

ERP integration Perfion kan arbejde sammen med alle ERP systemer. En ekstra mulighed opnås via ERP systemerne fra Microsoft da Perfion kan afvikles live i Microsoft Dynamics™ NAV og Microsoft Dynamics™ AX. Dette har den fordel at daglige ERP brugere ikke behøver at skifte system for at tilgå produktdata. Direkte fra Microsoft Dynamics™ kan produktdata fremfindes og ønsker ERP brugerne at udskrive Perfions brochure og datablade, kan dette også ske direkte fra Dynamics. Med Perfions ERP interface reduceres tidsforbruget til vedligeholdelse af produktdata. Samtidig giver produktcentraliseringen medarbejderne de optimale arbejdsbetingelser, således disse kan servicere kunder og organisation effektivt.

PicoPublish.com


PicoPublish Erhvervsparken Viborgvej 22-24 8600 Silkeborg Hovednummer 7027 0504 E-mail info@picopublish.com Website www.picopublish.com CVR nummer

31086876

Åbningstider: Mandag - torsdag Fredag

8.00 — 16.00 8.00 — 15.00

PicoPublish Centralisering og publicering af produktinformation

Perfion -en standardløsning til det hele  

 Centralisering af produktdata  Katalogproduktion  Tegnings og Billeddatabase  Informationsdatabase  Styring af produktfiler  Direkte...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you