Page 1

Groen en Sp.a bundelen Limburgse progressieve krachten

Een kartel is volgens Groen en Sp.a dé manier om het duurzaam en sociaal programma voor Limburg in beleid te kunnen vertalen. Concreet willen de partijen hun schouders zetten onder dossiers op het vlak van mobiliteit,natuurbehoud, groene economie, duurzame energie en sociale economie. Zo geven zij een stem aan alle Limburgers die een sterke, duurzame en sociale provincie willen, en die hun ideeën ook daadwerkelijk verwezenlijkt willen zien. Dit unieke samenwerkingsverband weerhoudt Groen er niet van om provinciaal een eigen, groene stempel te drukken op het beleid. Geef hen uw stem. Zij verdienen dit. Meer info op www.geeftoekomst.be

Provincieraadsverkiezingen

Frank Keunen Derya Erdogan

1 2 3 4 5 6 7 8

l l l l l l l l

Del Re Valerie Keunen Frank Lieten Sven Frederix Inge Vandenhoudt Tom Erdogan Derya Digneffe Joseph Smets Brigitte

Verantwoordelijke uitgever: Theo Geerts, medewerker Toon Hermans, Putvennestraat 80, 3500 Hasselt. Verkiezingsdrukwerk, gemeente- en provincieraadsverkiezingen 2012.

Voor de provincieraadsverkiezingen willen Groen en Sp.a geen enkele progressieve stem laten verloren laten gaan. Op Limburgs niveau bundelen we de krachten, elk vanuit onze sterktes. Beide partijen streven naar een provincie waarin het goed leven is en waar economie, ecologie en sociale doelstellingen in evenwicht zijn.

Groen Hasselt voert een sobere en milieuvriendelijke campagne

1

l

CLAES Hilde

15

l

KEUNEN Frank

29

l

BREPOELS Frans

2

l

BEENDERS Rob

16

l

SMEETS Carine

30

l

VANHEES Griet

3

l

HERMANS Toon

17

l

VANBRABANT Kelly

31

l

STIJNEN Stijn

4

l

SMETS Brigitte

18

l

SPITZ-MOONS Anne

32

l

THYSEN Yolande

5

l

GYSENS Carlo

19

l

GELDERS Lieve

33

l

EL OUAKILI Habib

6

l

VENKEN Joost

20

l

KONINGS Ivo

34

l

LIESENS Luc

7

l

ERDOGAN Derya

21

l

MARCHAL Mia

35

l

SMEETS Chistine

8

l

RAMAEKERS Peter

22

l

DRIESEN Inne

36

l

DIERCKX Jan

9

l

GHIJSEBRECHTS Eddy

23

l

DECLERCK Rob

37

l

STAS Livia

10

l

GROSEMANS Brigitte

24

l

JORDENS Tessa

38

l

SCHÖN Marion

11

l

TUCH Christa

25

l

HERCK Robby

39

l

VAN DER GOTEN Hilde

12

l

BREBELS Rikky

26

l

SCHOUTERDEN Kevin

40

l

VANDENHOUDT Frank

13

l

DESCAMPS Dimitry

27

l

LEENAERS Katleen

41

l

FROIDMONT Michel

14

l

DEL RE Valerie

28

l

LIEFSOENS Michiel stem op al onze Groene kandidaten

Moet er nog meer groen zijn? Het uitgebreid Groen vernieuwend verkiezingsprogramma vindt u op www.groenhasselt.be en op www.helemaalhasselt.be Volg ons op Facebook: www.facebook.com/groenhasselt


Van en voor Kiewit je vindt meer op facebook.com/groenhasselt, helemaalhasselt.be en groenhasselt.be

Lieve mensen van Kiewit en Kiewit-heide, Met deze eenvoudige informatiefolder willen we u twee geboren en getogen Kiewitenaren voorstellen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Anne Spitz-Moons en Toon Hermans, geen negatieve schreeuwers maar positief ingestelde Kiewitenaren die zich reeds vanuit het verleden altijd ingezet hebben voor hun fijne wijk Kiewit. Maar het mooie Kiewitse verhaal gaat zeker verder want ook Kiewit verdient blijvende aandacht en vernieuwingen: in 2013 worden in de wijk Nieuw Leven (Waterlelie en Rietstraat) alle stoepen vervangen en domein Kiewit krijgt in 2013 een volledig nieuw aangelegd voet- en wandelpadencircuit. Kiewit wordt de eerste wijk in Hasselt met een extra lokatie buitenschoolse kinderopvang voor de kleuters. De moeilijke rioleringsdossiers van Aquafin voor de afgelegen straten volgen ze op de voet op en Ranonkelstraat en Beverzakstraat staan nu op de werklijst. Duidelijk neen aan de uitbreiding van het vliegveld dat kleinschalig moet blijven.

1 Natuur onze buur: Kiewit blijft de groene wijk bij uitstek: wonen op de buiten, vele nieuwe bomen oa op de Pukkelpopweide, kleine parkjes, aangename groenvoorzieningen maken van Kiewit een mooie en aangename wijk. En toch zo dicht bij de stad.

2D  omein Kiewit, parel aan onze Kiewitse kroon: deze prachtige groene long van Kiewit en Hasselt is een parel aan de Kiewitse kroon. Er is heel wat gïnvesteerd de laatste jaren en voor 2013 worden alle voet-en wandelpaden vernieuwd en een nieuwe historische vijver heraangelegd.Een verademing voor jong en oud.

5B  eter een goede buur: Kiewit is synoniem voor gezellig buurtleven. In een aangename wijk als Kiewit blijven we het buurtleven via ontmoetingen en straatcheques aanmoedigen. Een goede buurt draagt bij tot gezelligheid, veiligheid en een tof gelukkig leven.

7 Kinderen boven: aanleg van mooie speeltuintjes in Kiewit zoals onlangs op Domein Kiewit. Spelen is bewegen en is gezond voor onze kinderen. En zelfs voor de ouders.

Anne en Toon verdienen als rasechte Kiewitenaren uw steun en stem. U kan op ze rekenen. Houdt u ook van Kiewit ? Daar kiezen we voor. Plaats

3

Toon Hermans

Anne Spitz-Moons

Plaats

18

3 Fietsers boven in Kiewit: Kiewit moet ondanks de Grote drukke steenweg aandacht krijgen voor verkeersveiligheid in de straten en aan schoolomgevingen. Snelheidsremmers kunnen best de straten ook aangenaam maken en de aanleg van bijkomende fietspaden zoals onlangs in de Ranonkelstraat, blijft een opdracht. In Kiewit blijven voor ons natuurlijk de bussen gratis en zelfs nog verder uitgebouwd.

4 Primeur voor Kiewitse buitenschoolse opvang: Kiewit heeft reeds een mooie en degelijk uitgebouwde buitenschoolse opvang. Nu plannen we zelfs een aparte plezante buitenschoolse opvang voor de kleuters dichtbij de school. Kiewit krijgt hierdoor de Hasseltse primeur. Dat wordt een verrassing voor de kleuters.

6 Nieuwe plannen-nieuwe stoepen: voor 2013 voorziet de stad Hasselt een totaal volledige nieuwe aanleg van alle stoepen in Waterlelie- en Rietstraat zodat het daar mooi, aangenaam en toegankelijk wonen blijft. De werken worden in één tijd uitgevoerd en slorpen daardoor het hele Hasseltse stoepenbudget op voor het hele jaar. Helemaal voor Kiewit! Als dat niet straf is.

8 Een extra “efforke” voor Kiewit Heide: Kiewit Heide verdient evenveel aandacht als Kiewit centrum met aangepaste voorzieningen voor jong en oud. De rioeringsdossiers staan klaar op de rol van Aquafin en dienen uitgevoerd.Het vliegveld dient kleinschalig en pittoresk te blijven en daarom geen uitbreiding.

Groen! 2012 - wijkfolder Kiewit  
Groen! 2012 - wijkfolder Kiewit  

Wijkfolder Groen! Kiewit nav gemeenteraadverkiezingen 2012

Advertisement