Page 1


Våre vogner er utviklet for norske forhold. Simo® har produsert barnevogner i over 65 år og idag er vi del av et internasjonalt konsern og utvikler oss stadig. Vi har fokus på norske forhold når vi designer våre vogner og at de skal tilfredsstille de behov som en sporty småbarnsfamilie kan ha. Vi bor i et lite land, men med stor variasjon i terreng og årstider. For de fleste som liker å være på tur, i tillegg til en travel hverdag, er det viktig med en praktisk vogn med gode løsninger. Den skal være enkel å manøvrere og vedlikeholde, samt rask å legge sammen når den skal fraktes fra sted til sted. Fremfor alt skal vognen være komfortabel for barnet og det skal være god plass til poser o.l. når det er kuldegrader ute.

Alle Simo® vogner: • Har vind- og vanntette tekstiler så det er ikke nødvendig med ekstra regntrekk. • Har 4 hjul som gjør den stabil i ulendt terreng – selv med storesøsken klatrende på siden av vogna. • 3M-reflekser slik at de er godt synlige på lang avstand. • Blir designet av oss i Simo® og har blitt skåret og sydd på vår egen fabrikk i Szeged, Ungarn, siden 1997.

2

www.simo.no


4–5

VIND- & VANNTETT

6–7

VOGNGUIDE

8–11

BAGVOGN

12–15

KOMBI 660

16–19

DUO 745

20–23

SPORT 740

24–27

130 SPORT

28–31

487 REISE

32–35

SOFT LINE

36–43

TILBEHØR

44–47

UNIVERSAL UNDERSTELL

48–49

SIKKERHET & TEKNISKE LØSNINGER

50 51–55

PRAKTISKE TIPS & VEDLIKEHOLD FARGEOVERSIKT / VEKT / MÅL

Simo of Norway 2013

3


Hvordan blir vognen vind- og vanntett? 4

www.simo.no


teknisk / vanntett

Alle Simo®s yttertekstiler er vind- og vanntette. Vognen gir da ekstra god beskyttelse mot vind, trekk og regn slik at barnet ligger lunt og tørt uansett vær.

IMPREGNERTE & BELAGTE TEKSTILER Impregnerte tekstiler som gjør vognen vannavvisende, men i tillegg er våre utvendige tekstiler BELAGT med et PVC-fritt materiale slik at de er vann- og vindtette. Dette gjør at vann og vind ikke trenger igjennom tekstilet.

SVEISEDE SØMMER Når vi syr i tekstilet blir det små hull etter nålen, derfor må alle sømmer forsegles. Det gjøres ved at vi sveiser sømmene der det er mulig.

KANTEBÅND Sømmer blir kantet med belagte kantebånd hvor sveising ikke lar seg gjennomføre.

Vogner som står i mot regn og vind på en unik måte Simo of Norway 2013

5


Hvilken vogn skal du velge?

Bagvogn Bagvognen er ekstra stor og romslig med suveren plass til det voksende barnet. Her er det plass til både store barn og tykke vinterposer. Bruksområde: 0–1 år.

DUOVOGN Duovognen er en ekstra stor og romslig bagvogn med suveren plass til det voksende barnet. Her er det plass til både store barn og tykke vinterposer. Du kan velge å kjøpe en komplett duovogn, og da følger en praktisk sportsvogninnsats med. Bytt ganske enkelt ut bagen med sportsvognsinnsatsen ved behov. Det er enkelt og praktisk med Simo®s smarte ”Click-in” system. Du kan selvsagt bruke det samme understellet til begge vognalternativene. Duo er vognen som gir barnet alt det trenger av plass og komfort. At den også er sporty og robust kaller vi ren bonus! Bruksområde for bagvognsdelen: 0–1 år. Bruksområde for sportsvognsdelen: 0,5–4 år.

Kombivogn Dette er vår bestselger - en vogn barnet kan ha fra 0-4 år. Kombi har en romslig bag som kan tas ut og brukes som bærebag. Når barnet er gammelt nok, tar du enkelt ut bagdelen, retter opp ryggen og monterer de medfølgende sikkerhetsselene. Nå har du en fiks ferdig sportsvogn! Kombi leveres med ”Click-in” systemet som gjør det enkelt å snu kjøreretningen. Kombi er rett og slett en komplett løsning som dekker alle behov. Bruksområde bærebag: 0–1 år. Bruksområde 0–4 år. Bruksområde for sportsvognsdelen: 0,5–4 år.

6

www.simo.no


vognguide

SPORTSvogn Motsatt kjøreretning

Dette er en sporty og praktisk sportsvogn for nysgjerrige barn som vil opp og se verden. Sportsvognen er romslig, har full liggestilling og gir god plass til å sove i. Selv når kuldegradene melder seg og det er behov for en stor og robust vinterpose, er det plass nok til både barn, poser og tepper. Dette er derfor en perfekt barnehage- eller dagmammavogn. Leveres komplett med kalesje og regndekke, og kan brukes av aktive barn i all slags vær og vind. Bruksområde for sportsvognsdelen: 0,5–4 år.

Sportstrille Dette er en meget robust sportstrille. Leveres med lufthjul, justerbart håndtak og regndekke. Vann- og vindtett og med god plass til barnet, noe som gir mulighet for god søvn godt beskyttet mot vær og vind. Dette er den perfekte barnehagetrillen i kombinasjon med Simo® Termo Komfort. Bruksområde: 1–4 år.

REISEtrille En lett og moderne reisetrille med svingbare hjul foran som gjør den lett å manøvrere. Enkel å slå sammen og tar liten plass sammenlagt. Bredt sete og full liggestilling gir god plass til avslapning på reisefot. Bruksområde: 1–4 år.

Simo of Norway 2013

7


Bagvogn

8

www.simo.no


Simo of Norway 2013

9

SI M O 速 b a g v o g n


10

www.simo.no


SI M O ® b a g v o g n

BAG

Bagvognen er en romslig og god barnevogn for nyfødte barn og opp til barnet er ca 1 år. Den store kalesjen av vann- og vindtette tekstiler gir god beskyttelse for barnet og gjør at vognen totalt sett er et trygt utgangspunkt for søvn både ute og inne. Bærehåndtakene gjør at du enkelt kan bære med deg overdelen uavhengig av understellet. Når barnet ønsker å sitte (ca. 6 mnd.) har bagvognen en ryggstøtte du kan benytte – husk seler. Praktiske løsninger med lommer innvendig i kalesje og innertrekk, gjør at småting trygt kan oppbevares lett tilgjengelig. Stor kurv med enkel tilgang til det du ønsker å putte inn under vognen, justerbart håndtak og 4 stødige hjul, gjør også vognen praktisk for de voksne. 3M-reflekser på alle sider av vognen gjør den godt synlig på regntunge dager, så vel som på kveldsturen.

FARGER TEKNISK

Simo® Bagvogn leveres i 10 design. (Se s. 51) Vekt med EVA/LUFT hjul: 15,9/16,9 kg Mål sammenlagt (LxBxH): 940x650x660 mm Anbefalt alder: 0–1 år

Simo of Norway 2013

11


Kombi 660 12

www.simo.no


Simo of Norway 2013

13

S i m o 速 KO M BI 6 6 0


S Simo’ r elge bests

14

www.simo.no


s i m o ® KO M BI 6 6 0

Kombi 660

Simo® Kombi er en vogn som kombinerer bærebag med sportsvogn og gir deg en løsning som kan benyttes fra nyfødt til barnet ikke trenger vogn lenger (ca. 3–4 år). Stor bærebag som leveres med bærestropper og en liten hette (beskytter barnet). Denne bærebagen kan lett tas ut av vognen og bæres med barnet sovende i bagen. Du kan da la selve vognen bli stående f.eks. ute, og bære barnet inn uten at det våkner. Når barnet vokser ut av bærebagen (ca. 9 mnd.), benyttes vognen uten bærebag som sportsvogn. Frontbøylen (som er montert på sportsvognsinnsatsen) foldes opp, ryggen rettes opp og 5-pkt. (inkl.) seler monteres – og du har sportsvognen klar til bruk. Bredt sete, lang rygg, full liggestilling og stor kalesje gjør at barnet har et godt utgangspunkt for opplevelser såvel som god søvn. Yttertekstilene er vann- og vindtette, noe som gjør at vognen beskytter i alt slags vær og er en kjekk alliert i hverdagen. 3M-reflekser garanterer ypperste kvalitet på refleksbåndene gjennom hele vognens levetid.

Farger Teknisk

Simo® Kombi leveres i 10 design. (Se s. 52)

Vekt med EVA/LUFT hjul: 18,3/19,3 kg Mål sammenlagt (LxBxH): 980x650x620 mm Anbefalt alder bærebag: 0–1 år Anbefalt alder sportsvognsdel: 0,5–4 år

Simo of Norway 2013

15


Duo 745 16

www.simo.no


S im o 速 DUO 74 5 Simo of Norway 2013

17


18

www.simo.no


S i m o ® DUO 745

DUO 745

Simo® Duo er en kombinasjon av Duobag og Sportsvogn. Når barnet er nyfødt, benyttes duobagen. Når barnet ønsker å sitte, er det mulig å slå opp ryggstøtten under madrassen og feste selene i D-ringen i bunnen av bagen slik at barnet kan sitte og følge med i bagen. Det er bare å legge ned ryggstøtten når behovet for en lur setter inn. Stor kalesje gir god beskyttelse mot vær og vind, og sammen med regndekket gjør kalesjen vognen vind- og vanntett. Når barnet vokser ut av duobagen, byttes den ut med en sportsvognsinnsats. Du kan velge forskjellig farge på bagen og sportsvognsinnsatsen om du ønsker det. Bredt sete, lang rygg, full liggestilling og stor kalesje gir et fint utgangspunkt for nysgjerrige barn, samtidig som den gir et perfekt sted for søvn og lading av batteriene. Leveres komplett med kalesje og regndekke i vind- og vanntette tekstiler. Sportsvognsinnsatsen er vendbar, slik at du kan velge kjøreretning for barnet (ansiktet mot deg som triller eller ansiktet fremover mot mange nye opplevelser). 3M-reflekser garanterer ypperste kvalitet på refleksbåndene gjennom hele vognens levetid.

FARGER TEKNISK

Simo® Sport leveres i 10 design. (Se s. 53) DUOBAG: Vekt med EVA/LUFT hjul: 15,9/16,9 KG Mål sammenlagt (LxBxH): 940x650x660 mm Anbefalt alder: 0-1 år SPORTSVOGNSOVERDEL: Vekt med EVA/LUFT hjul: 15,2/16,2 kg Mål sammenlagt (LxBxH): 980x650x620 mm Anbefalt alder: 0,5 (fra barnet kan sitte)–4 år Anbefalt alder totalt: 0–4 år

Simo of Norway 2013

19


Sport 740

20

www.simo.no


Simo of Norway 2013

21

S i m o 速 s p o r t 74 0


22

www.simo.no


S i m o ® s p o r t 74 0 full ligge g n stilli

SPORT 740

Simo® Sport er en sporty og praktisk sportsvogn med nok av plass til barnet, både sommer som vinter. Bredt sete, lang rygg, full liggestilling og stor kalesje gir et fint utgangspunkt for nysgjerrige barn, samtidig som den gir et perfekt sted for søvn og lading av batteriene. Leveres komplett med kalesje og regndekke i vann- og vindtette tekstiler. Sportsvognsinnsatsen er vendbar, slik at du kan velge kjøreretning for barnet (ansiktet mot deg som triller eller ansiktet fremover mot mange nye opplevelser). 3M-reflekser garanterer ypperste kvalitet på refleksbåndene gjennom hele vognens levetid.

FARGER TEKNISK

Simo® Sport leveres i 10 design. (Se s. 54)

Vekt med EVA/LUFT hjul: 15,2/16,2 kg Mål sammenlagt (LxBxH): 980x650x620 mm Anbefalt alder: 0,5 (fra barnet kan sitte)–4 år

Simo of Norway 2013

23


130 Sport 24 24

www.simo.no


S i m o 速 130 sportstrille Simo of Norway 2012 2013

25 25


26

www.simo.no


S i m o ® 130 sportstrille

dekke regn dert inklu

130 SPORT

Simo® Sportstrille er en robust og stabil trille med bredt sete, lang rygg og stor kalesje, noe som gjør vognen til en trygg og sikker venn i hverdagen. Vann- og vindtette yttertekstiler gir god beskyttelse mot sol, vind og regn. Lufthjul på ståleiker gir bra trillekomfort for både den som blir trillet og den som triller, og fremkommeligheten er upåklagelig. Trillen kan brukes fra barnet kan sitte selv og 5 punkt sele er selvfølgelig inkludert sammen med kalesje og regndekke/fotpose. 3M-reflekser garanterer ypperste kvalitet på refleksbåndene gjennom hele vognens levetid.

FARGER TEKNISK

Simo® Sportstrille leveres i 5 design. (Se s. 55)

Vekt med lufthjul: 14,7 kg Mål sammenlagt (LxBxH): 97x41x59 cm Anbefalt alder: 0,5 år (fra barnet kan sitte)–4 år.

Simo of Norway 2013

27


487 Reise

28

www.simo.no


Simo速 487 reisetrille Simo of Norway 2013

29


30

www.simo.no


Simo® 487 reisetrille

, dekke regn tsnett insek tpose og fokl. in

487 REISE

En lettere og kompakt trille med svingbare hjul foran som gjør den lett å manøvrere på folksomme og trange flater. Framhjulene kan låses og trillen leveres med punkteringsfrie EVA hjul. Trillen har full liggestilling, bredt sete og stor kalesje, noe som gjør den til en god trille å slappe av i for barnet, men også en praktisk hjelp for den voksne. Trillen er enkel å slå sammen og tar liten plass sammenslått. Reiselås gjør den enkel å håndtere, og er en reisetrille for aktive familier på farten. 3M-reflekser på kalesje og fotpose øker sikkerheten når du er ute og triller. Regnoverdrag, insektsnett og fotpose er inkludert.

FARGER Simo® Reisetrille leveres i 2 design. (Se s. 55)

TEKNISK

Vekt med EVA/LUFT hjul: 12,4 kg Mål sammenlagt (LxBxH): 840x605x640 mm Anbefalt alder: 0,5 (fra barnet kan sitte)–4 år.

Simo of Norway 2013

31


Soft Line

32

www.simo.no


Simo of Norway 2013

33

SI M O 速 s o f t l i n e


®

Simo Soft Line Stretchlaken Deilige formsydde fleecelaken til Kombi og Duo som matcher fargene i Simo Soft Line kolleksjonen. Leveres i 2-pk og i 4 farger.

OMULL MYK B SIDE N É PÅ FLEECE – DEILIG DRE PÅ AN

Vognteppe Et deilig mykt og varmt vognteppe i bomull på en side og myk polarfleece på den andre siden. Perfekt størrelse til baby i vogn, trille og for eksempel bil. Vaskes i maskin på 40°C. Mål: 67x87 cm. Leveres i fargene Spring green, Soft pink, Soft blue og Soft beige.

Bagkant kombi/duo Ekstra bagkant som kan kjøpes til kombi- eller duovognen for å gi et helt nytt uttrykk. Bagkanten er produsert i myk bomull og leveres i fargene Spring green, Soft pink, Soft blue og Soft beige. Sammen med vognteppe og stretchlaken kan du via et utall kombinasjoner skape ditt eget personlige Simo® design.

Sportsvognpute Er en myk pute utviklet til Simo vogner/triller som på en enkel måte gir litt ekstra komfort og varme. Sportsvognsputen er også en måte å sette et personlig preg på vognen. Puten er vendbar med bomull på en side og myk polarfleece på den andre. Vaskes i maskin på 40°C. Leveres i fargene Spring green, Soft pink, Soft blue, Soft beige. 34

www.simo.no


SI M O ® s o f t l i n e FRISKER OPP OGNEN V

SIMO® Soft Line er tilbehør som gjør det mulig å endre utseendet på vognen når du måtte ønske det. Dette er en enkel måte å sette litt farge på hverdagen. Bomull på en side og deilig polarfleece på den andre gjør det i tillegg komfortabelt for babyen. Det er også en fantastisk gaveidé til nybakte foreldre.

Sportsvognpute FOV Puten er vendbar med slitesterk overflate på en side og myk polarfleece på den andre. Vaskes i maskin på 40°C. Leveres i fargene Brown, Red, Black og Winterwhite.

Simo of Norway 2013

35


Tilbehør

36

www.simo.no


Simo of Norway 2013

37

SI M O ® t i l b e h ø r


Simo tilbehør ®

Håndmuffe Holder hendene varme på trilleturen. Håndmuffen festes på håndtaket av vogn eller trille. Innvendig fôret med fleece og utvendig tekstil i Simo® tekstil. Yttertekstilet er belagt og tåler vann. Leveres i sort.

Stellebag Trendy stellebag med inspirasjon fra moderne weekendbags med god plass til alt du må ha med til babyen. Leveres med stellematte. Farger som matcher årets vogner fra Simo®.

BROWN

38

BLACK

www.simo.no

GREY


SI M O ® t i l b e h ø r

SIMO hard stelleveske Stor og romslig stelleveske i ”hard” versjon. Leveres med bleiepose med glidelås, stelleunderlag i nylon/fleece med isolering og isolerende flaskebeholder. Praktisk åpning i front med to grove glidelåser. Praktisk åpning på siden for enkelt å kunne ta ut flasken. Grovt gummihåndtak på toppen. Innvendige lommer for oppbevaring. Bred polstret skulderrem med gummipolstring. Unik festesløsning direkte på bagen med 2 klips, eller henges på håndtaket ved hjelp av trykknapper på skulderremmen. Leveres i sort.

GOD PLASS

stelleveske Funksjonell stelleveske som leveres i hovedfargene i årets kolleksjon. 2 praktiske lommer foran på vesken, lomme med glidelås i vesken og stikklomme bak – for oppbevaring av nyttige ting for både voksen og barn. 3M-refleks detaljer for synlighet og sikkerhet – som også matcher designet på Simo® vognene. Leveres i følgende farger:

Simo of Norway 2013

39


REGNTREKK trille t! nyhe så g o nå 3mmed ks! refle

STÅBRETT Leveres i sølvfarget metall, enkel å montere.

REGNtrekk kombi/duo

Simo® regnoverdrag kommer i praktisk oppbevaringspose som kan henges på vognen.

Regnoverdrag til kombi/duo/sportsvogner og triller – vanntett med sveisede sømmer. Leveres med reflekser i alle retninger. Enkel å tre over vognen. Leveres både til single og tvilling-/søskenvogner. Leveres i praktisk oppbevaringspose som kan festes på vognen. Leveres i sort.

INSEKTSNETT Beskytter mot insekter. Enkelt å tre over vognen og enkelt å oppbevare. Leveres i sort.

40

www.simo.no

Leveres i marine og sort til sportsvogn og reisetriller.


SI M O ® t i l b e h ø r

HANDLEVESKE

HJULTREKK

Nylon handleveske til viktige saker, festes på håndtaket. Fester for ulike rør dimensjoner følger med. Leveres i sort.

Praktisk hvis du ønsker å skåne gulv og tepper. Leveres i sort nylon.

HANDLENETT Praktisk handlenett i nylon med god plass til ting som er praktiske å ha med. Fester for ulike rørdimensjoner følger med. Leveres i sort.

SOLSKJERM God beskyttelse mot sol (og regn) som monteres innvendig i kalesjen på Simo®-vogner. Kan benyttes i to trinn og fullt utslått skjermes barnet godt. Kan også brettes inn i kalesjen når den ikke er i bruk.

Parasoll Beskytter mot sol og passer på alle Simo®-vogner. Kan flyttes rundt på vognen og vinkles. Leveres i sort.

STOLPUTER Praktisk, vendbar og polstret stolpute til høystol. Stolputen kommer i 5 design og kan vaskes på 40°C i maskin. Simo of Norway 2013

41


t!

nyhe

BILSTOLADAPTER Nyhet! Nå får du Simo Bilstoladapter som passer till Simo Universal Understell. Kompatibel med følgende bilstoler: BRIO Primo Maxi Cosi Pebble Maxi Cosi Cabrio Cybex Aton

SELE Sele som festes i vognens D-ringer og gir barnet mer bevegelsesfrihet uten å risikere noe med hensyn til sikkerhet. Husk å tilpasse selen til barnet jevnlig! Leveres i sort.

42

www.simo.no


SI M O ® t i l b e h ø r

Simo® poser mer m/ er og bar juster e lengd

Termo Komfort soveposer Dette er en trinnvis termo-/sovepose for barn. Posen kan benyttes fra barnet er nyfødt til det er ca 4 år. Posens lengde justeres ved å ta av eller sette på den løse fotenden ved hjelp av en glidelås. Posen har ermer slik at barnet får større bevegelsesfrihet. Fronten kan åpnes, brettes ned og festes ved hjelp av duffelknapper. Utmerket sovepose ned til -10°C. Spesifikasjoner Yttertekstil: Polyester Innvendig tekstil: 100% polarfleece Fyll: Hullfiber (allerginøytralt)

Mål Alder: 0–2 år (uten forlenger/fotende) Lengde: 100 cm Vekt: 1050 gram

Vask og tørk 60°C maskinvask og tørketrommel

Alder: 0–4 år (med forlenger/fotende) Lengde: 133 cm Vekt: 1300 gram

LAMMESKINNSPOSE Naturfarget lammeskinn av høy kvalitet. Passer alle vogner med 6 hull til seler. Antiskli felter under for å forhindre at posen glir i vognen. Glidelås rundt hele posen gjør at fronten kan tas av og kan benyttes som teppe. Det Teflon® belagte yttertekstilet er smuss- og vannavvisende, samt pustende. Refleks i sidene. Leveres i sort. Yttermateriale: 100 % poliamid Innermateriale: 100% lammeskinn Lengde/bredde: 98x45 cm Simo of Norway 2013

43


Simo® universal understell Et funksjonelt, gjennomtenkt og gjennomtestet understell. 4 punkters click-in innfestning av sportsvognsinnsats/bag gir trygg og sikker innfestning av overdelen som skal på understellet. 4 hjul gir optimal stabilitet og du kan velge mellom lufthjul og EVA-hjul (punkteringsfrie). Hjulene har enkel festeanordning som gjør de enkle å ta av og sette på. I tillegg er fjæringen god og kvalitetsikret. Brems med bremsekrans betjenes enkelt med foten. Varekurven er stor og romslig, slik at du får med deg det du trenger og du har enkel tilgang til alt, da åpningen mot deg som triller også er stor. 3M-kvalitetsrefleks rundt hele kurven gir god synlighet og økt sikkerhet for deg og barnet. Håndtaket kan reguleres i høyden, slik at det kan tilpasses alle som ønsker å trille vognen. I tillegg har understellet sikkerhetssperre mot uønsket sammenslåing og egen sikring av bærebag. Leveres i Glossy black og Silver.

Behagelig og gripevennlig håndtakspolstring

Regulerbart håndtak med refleks

Regulerbar kalesje

3M-refleks

Hodebeskyttelse i kalesjeposen Click-in system

Sikkerhetssperre mot uønsket sammenslåing av understell

3M-refleks

Lufthjul (ev. EVA-hjul) med enkel quick release funksjon

44

www.simo.no


UNDERSTELL

Sammensl책tt Kombivogn

Sammensl책tt Sportsvogn

Silver m/ lufthjul

Glossy black m/ lufthjul

Sammensl책tt understell

Glossy black m/ EVA-hjul

3M-refleks

Stor kalesje

Romslig bag

3M-refleks godt synlig Handlekurv med god plass

Fotbrems som er lett 책 betjene

Simo of Norway 2013

45


Sikkerhet og tekniske løsninger DUOBAG • Hodebeskyttelse i bag (for å sikre mot bøyler innvendig i bag). • Bunnplaten i bagen har utstansede hull for ventilasjon. • Plate for ryggstøtte.

bæreBAG • Hetten på kombi bærebag kneppes på fotenden av setetrekket slik at man får en ”dypvogn” som varer enda litt lenger. • Fester på kombi bærebag for å sikre at bagen sitter fast i vognen.

46

www.simo.no


SIKKERHET / TEKNISK

MADRASSEN • Bomull i utvendig tekstil. • Polyestermadrass 20 mm. • Polythen isolerende lag mot kulde med utstansede huller for ventilasjon. • Vaskbar på 40 C° (helst med trekket på).

Sporstvognsdel • Automatisk hodebeskyttelse ved at øverste del av ryggen vipper opp når ryggen legges helt ned i ligge stilling. Denne beskytter barnets hode for ev. støt eller slag. • 3M ScotchliteTM refleks på arm lenene som gjør vognen godt synlig. • 5 pkt sele med 2 høydeposisjoner og polstring.

Sikkerhetsbar er enkel å legge ned og feste.

KALESJEN • Ekstra beskyttelse i kalesjeposen (Kombi og Duo). • 3M ScotchliteTM refleks sydd i kalesjen og kalesjeposen, som gjør vognen ekstra synlig. • Kalesjestrammere holder kalesjen stram slik at den holdes på plass uansett vær og vind.

Simo of Norway 2013

47


TESTET OG GODKJENT Alle våre vogner er testet og godkjent av Sveriges Tekniske Forskningsinstitutt. De blir også testet i vårt eget testlaboratorium hvor vi tester utholdenhet, stabilitet og slitasje. I tillegg testes tekstiler separat med tanke på bl.a. lysekthet, rivestyrke og gniekthet.

UV50+ Ved at Simo®s tekstiler er tettvevde og belagte, gir det en UPF 50+ (Ultraviolet Protection Factor) beskyttelse som gjør at barnet ligger godt beskyttet mot solens stråler i en Simo®-vogn.

48

www.simo.no


SIKKERHET / TEKNISK Additional technical information on 3M Scotchlite Reflective material as used in BRIO prams and strollers

3M-reflekser Vi velger kvalitetsrefleks! Med våre mørke høst- og vinterårstider, er det viktig å synes godt når man er ute og går. 3M er unike med sin retrorefleksjonsteknologi som gjør at lyset reflekteres direkte mot lyskilden (f.eks frontlyktene på en bil) i motsetning til andre reflekser hvor lyset blir reflektert i alle retninger. Dette gjør at din Simo®-vogn synes ekstra godt på lang avstand. Vi bruker sølvfargede 3M-reflekser på alle våre vogner, da de er de tryggeste og mest effektive. Refleksene tåler vask på vask uten at kvaliteten forringes.

BRUKERVENNLIG “CLICK-IN” SYSTEM FOR FESTE AV OVERDEL Nå kan du med et enkelt håndgrep ta overdelen av understellet. Når du skal feste på overdelen igjen, skal du kun sette overdelen på understellet og “Click-in” systemet finner rett posisjon. Du trykker ned overdelen og hører et klikk. Da er overdelen trygt låst på understellet. Enkelt, kjapt og sikkert.

Simo of Norway 2013

49


Praktiske tips/vedlikehold Med litt omtanke og godt stell beholder du vognen pen og klar til bruk lenger. Nedenfor får du noen tips fra vår serviceavdeling.

OVERDEL/ TEKSTILER

Alle tekstilene på vognen er vaskbare i maskin på 40°C (skånsom vask). Vi anbefaler bruk av skånsomt vaskemiddel og Nylonvask er velegnet. Dette kan du også bruke i maskinen, men bruk liten mengde. Setetrekket, innertrekket og frontbøylen er enkle å ta av vognen (trykknapper og borrelås). Regndekket er løst og kan også vaskes. Kalesjen kan ikke vaskes i maskin pga. bøyler og kalesjestrammere, denne tørker du av med en fuktig klut med mildt såpevann (Nylonvask). Tørk ikke tekstilene i direkte sollys, dette vil kunne påvirke tekstilenes utseende. Har du vært ute i regnvær er det viktig å tørke fuktige deler skikkelig før vognen legges sammen, hvis ikke blir det jordslag på tekstilene. Akkurat som støvler, allværsjakker og parkdresser vil vannavisningsevnen på yttertekstilene kunne reduseres over tid, derfor bør man impregnere tekstildelene (kalesje og regndekke) et par ganger i året. Her er det mange bra produkter å velge mellom og Fiber ProTector er vår anbefaling. Denne får du kjøpt både som “wash-in” og spray.

UNDERSTELL

Her kan vi sammenligne vedlikeholdet med sykkel/bil. Støv og skitt bør vaskes av (salt på veien vinterstid). Bevegelige deler (akslinger/ledd) bør rengjøres og smøres med jevne mellomrom (Vaselin). Lakkerte deler bør vokses/poleres (vanlig bilvoks) og forniklede deler bør behandles med krom-glans (Autosol) for beskyttelse. Har du understell med lufthjul, må disse pumpes ved behov. Riktig mengde luft gjør også vognen bedre å trille.

50

www.simo.no


BLACK/GREY 65745-301

NAVY/MEDIUM BLUE 65745-302

BROWN/SAND BEIGE 65745-303

NAVY/RED 65745-304

BLACK 65745-401

GREY 65745-402

BROWN 65745-404

RED 65745-405

AUTUMN GREEN 65745-406

FARGEOVERSIKT/VEKT/ MÅL

Bag 745

VEKT & MÅL VEKT MED EVA/LUFT HJUL: 15,9/16,9 kg MÅL SAMMENLAGT (LxBxH): 940x650x660 mm

NAVY 65745-407 Simo of Norway 2013

51


Kombi 660

BLACK/GREY 65660-301

NAVY/MEDIUM BLUE 65660-302

BROWN/SAND BEIGE 65660-303

NAVY/RED 65660-304

BLACK 65660-401

GREY 65660-402

BROWN 65660-404

RED 65660-405

AUTUMN GREEN 65660-406

VEKT & MÅL VEKT MED EVA/LUFT HJUL: 18,3/19,3 kg MÅL SAMMENLAGT (LxBxH): 980x650x620 mm

NAVY 65660-407 52

www.simo.no


BLACK/GREY 65745-301

NAVY/MEDIUM BLUE 65745-302

BROWN/SAND BEIGE 65745-303

NAVY/RED 65745-304

BLACK 65745-401

GREY 65745-402

BROWN 65745-404

RED 65745-405

FARGEOVERSIKT / VEKT / M Å L

Duo 745

AUTUMN GREEN 65745-406

VEKT & MÅL Duovogn: VEKT MED EVA/LUFT HJUL: 15,9/16,9 kg MÅL SAMMENLAGT (LxBxH): 940x650x660 mm Sportsvognsdel: VEKT MED EVA/LUFT HJUL: 15,2/16,2 kg MÅL SAMMENLAGT (LxBxH): 980x650x620 mm NAVY 65745-407 Simo of Norway 2013

53


Sport 740

BLACK/GREY 65740-301

NAVY/MEDIUM BLUE 65740-302

BROWN/SAND BEIGE 65740-303

NAVY/RED 65740-304

BLACK 65740-401

GREY 65740-402

BROWN 65740-404

RED 65740-405

VEKT & MÅL VEKT MED EVA/LUFT HJUL: 15,2/16,2 kg MÅL SAMMENLAGT (LxBxH): 980x650x620 mm

NAVY 65740-407 54

www.simo.no

AUTUMN GREEN 65740-406


BLACK 65130-401

GREY 65130-402

FARGEOVERSIKT/VEKT/MÅL

130 Sportstrille

MEDIUM BLUE 65130-403

VEKT & MÅL Vekt med lufthjul: 14,7 kg Mål sammenlagT (LxBxH): 970x410x590 mm

BROWN 65130-404

RED 65130-405

487 Reisetrille

VEKT & MÅL VEKT MED EVA HJUL: 12,4 kg MÅL SAMMENLAGT (LxBxH): 840x635x605 mm

BLACK 65487330-6093

BROWN 65487330-9093

®

Simo app

Skaff deg Simo® appen her:

Simo® of Norway-appen gir deg en rask og oppdatert oversikt over hele produktspekteret samt gjør det enkelt å dele din favorittvogn med mail eller Facebook. Du kan enkelt finne den nærmeste forhandleren. Vi har også laget en liten vuggevise spiller som kan dysse de minste i søvn.

Simo of Norway 2013

55


BRIO Baby Norway AS, org.nr.: 915 840 469, e-post: customerservice@simo.no, telefon: 69 94 71 00

/ Foto miljø: Ingeborg Ă˜ien Thorsland / produkt: FMV Foto

www.simo.no

Simo of Norway 2013  

Simo's 2013 kolleksjon av vogner og tilbehør.

Advertisement