Page 4

Høstgudstjeneste, høstfrokost og menighedsmøde Vi fejrer høsten med en høstgudstjeneste søndag den 28. september kl. 10.30 i Skørring kirke. Efter gudstjenesten er der høstfrokost i sognegården, hvor Åse igen i år vil forkæle os med sin lækre mad! I forlængelse af frokosten vil menighedsrådet fremlægge regnskab og budget og fortælle om året der er gået, om visionerne for det kommende år. Der er tilmelding til spisning til Inge Klostergaard senest den 23. september på klostergaardinge@gmail.com. Sogneeftermiddag Vi starter sæsonens sogneeftermiddage op igen tirsdag den 2. september, hvor Elsa og Kaj Hitz kommer og fortæller og viser billeder fra deres tur til Polen i " Bamsebilen". Tirsdag den 7. oktober kommer 4 medlemmer af Syddjurs Seniororkester og underholder med populær musik og sang og ørehængere fra 60´erne og 70´erne. Tirsdag den 4. november kommer Annelise Hørning og fortæller om Ellen Lissner, som var præstekone og forfatter og mor ril Holger Lissner, der også er præst og forfatter til flere kendte salmer. Tirsdag den 2. december står eftermiddagen i adventens og julens tegn. Edel Brus Mikkelsen kommer og fortæller julehistorier, vi synger julesange og der vil være amerikansk lotteri. Alle sogneeftermiddage begynder kl. 14.00, er gratis og alle er velkomne!

Mad og sang

Allehelgen

Torsdag den 30. oktober er der mad og sang. Vi spiser et lækkert måltid kl. 18.00, hvorefter Dan Høj Laursen har valgt en række salmer og sange, vi skal synge. Der er egenbetaling for drikkevare, men ellers er arrangementet gratis. Af hensyn til maden, er der dog tilmelding senest den 24. oktober til Leif Holm på leifkoshima@hotmail.com

Vi mindes vores døde søndag den 2. november, ved en gudstjeneste i Søby kirke kl. 10.30. Navnene på dem vi har bisat og begravet fra vores sogne i det forgangne år vil blive læst op og der vil være mulighed for lystænding undervejs.

4

Profile for Mogens Greve

Ådalens Pastorat nr. 4 2014  

Kirkeblad for september-november 2014

Ådalens Pastorat nr. 4 2014  

Kirkeblad for september-november 2014

Profile for greve
Advertisement