Page 21

WOENSDAG 7 SEPTEMBER 2011

WEEKBLAD DE GRENSKOERIER - PAGINA 21

Sa m

BABY VAN DE MAAND AUGUSTUS

VANAF WOENSDAG

magazines

flyers

uitnod

7 SEPTEMBER TOT

iginge

ZATERDAG 10 SEPTEMBER

10% korting OP DE NIEUWE WINTERCOLLECTIE

Willem de Zwijgerstraat 5, Budel TEL. 0495-497555 w w w.kidsfashionfactory.nl

Met een hand vol geboortekaartjes gaan we achter de computer zitten. Tijd om te feliciteren: Robert en Ingrid van Dok met hun zoon Sem, Roel van Gaal en Eefje van den Eijnden met hun zoon Senn, Rudy Duisters, Miriam van Dooren en Rube met hun zoon en broertje Kas, Dirk Driessen, Lilian Seijkens en Ayla met hun zusjes en dochters Luna en Naomi, Mark, Bianca en Emma Kissen met hun dochter en zusje Julia, Jeroen en Hilke Henkelman met hun zoon Jur, Rudy, Rian en Anouk Vanlier met hun zoon en broertje Joep, Boy en Jennifer Jansen met hun zoon Daylin en Ilse, Jeffrey en Nori Meurkens met hun dochter en zusje Niene. Baby van de maand is Sam, zoon van Jeroen en Nicole van Asten en broertje van Ninthe. Ze ligt nog lekker te genieten in het kraambed als we bellen. Mama Nicole heeft de bevalling nauwelijks een week achter de rug. Maar ze is in een opperbeste stemming en dat is niet in de laatste plaats te danken aan Gastel. ‘We zijn een paar weken geleden pas verhuisd naar Gastel. Omdat ons eerste kindje te vroeg geboren werd hoopten we dat deze baby ons niet tijdens de verhuizing zou verrassen. Gelukkig gebeurde dat niet, hij werd geboren toen we net twee weken hier woonden. En het is geweldig hoe betrokken de mensen in Gastel zijn. Kaartjes, bloemen, terwijl we hier nog zo kort wonen. Fantastisch!’ Zondagavond 28 augustus gingen ze nog naar de kermis in Buul. Gezellig met vrienden. Na afloop nog een chineesje pikken en om half een naar huis. Die nacht braken de vliezen. ‘Het duurde toen nog wel tot half zes ‘s avonds voor hij geboren was. Ik had altijd gehoord dat de tweede veel sneller ging dan de eerste maar dat was bij ons niet waar.’ Ninthe is trots op haar broertje. Vooral het feit dat er zoveel mensen over de vloer komen vindt ze geweldig. Uiteraard zijn ook de beide opa’s en oma’s heel gelukkig met de nieuwe kleinzoon. Ze gaan dan ook allebei een dag in de week oppassen zodra Nicole haar werk als ambtenaar bij de gemeente Weert weer oppikt. Klikkelstein past de derde dag op. Of ze nog iets speciaals te melden heeft? vragen we. ‘Ja, over acht weken krijgt mijn zusje een baby. Daar kijk ik erg naar uit.’ Wie in aanmerking wil komen voor baby van de maand september kan een geboortekaartje en een foto in de bus stoppen bij De Grenskoerier aan de dr. A. Mathijsenstraat 34 in Budel of mailen naar info@grenskoerier.nl.

NVFB

Nieuwstraat 52 · 6021 HT Budel · T 0495 492329

Zwangerfit!! Zwangerfit is een eigentijdse vorm van zwangerschapsgym, waarbij de nadruk ligt op actief bezig zijn. Natuurlijk komt ook de theorie rondom zwangerschap, bevalling en de periode daarna aan bod. meedoen met Zwangerfit kan van week 16 tot einde van de zwangerschap en van 4-6 weken na de bevalling.

KOM KIJKEN NAAR DE GAVE WINTERCOLLECTIE!!!

n

kaartjes

voor geboorte, dag huwelijk of verjaar

briefpapier

visitekaartjes

logo’s fotografie folde r

posters

s

06-23999557 | info@rie-jeanne.nl | www.rie-jeanne.nl

DIVERSE GEBOORTETAARTJES

Voor uw babyborrel of zeg ‘proficiat’ met een zwangerschaps/ geboortetaart

Workshop bonbons maken Informeer nu!!

Emiel de Crom Deken van Baarsstraat 6a 6021 BH Budel tel. 0495-430444 www.dezaligheden.nl

Wij wensen de ouders van Sam heel veel geluk!

Miryam Ector (0495)518932

Voor aanmelding of nadere uitleg kun je contact opnemen met Janneke Soers of Ankie Lammers. Disciplines: Manuele therapie, bekkenfysiotherapie, motorische ontwikkelingsbegeleiding bij kinderen, revalidatie COPD en Astma, sportfysiotherapie, tapen en bandageren, zwanger-fit.

Leenderweg 23-5554 CK-Valkenswaard tel. 040-2014433-www.losse-veter.nl

www.kraamzorg-homecare.nl

Grenskoerier week 36 2011  
Grenskoerier week 36 2011  

weekblad voor Budel / Budel-Schoot / Budel-Dorplein / Maarheeze / Soerendonk / Hugten / Sterksel / Gastel / Hamont / Hamont-Lo

Advertisement