Guia de serveis i partners 2021, Gremi de Restauració de Barcelona

Page 94

CONCEPT AGENCY

CONTACTA

Agència de comunicació i relacions públiques Agencia de comunicación y relaciones públicas

Concept Agency concept@conceptagency.net T. 932 426 343 www.conceptagency.net

OFERTA ESPECIAL Gestió de xarxes socials i posicionaments en premsa per 600 €* mensuals. El PVP dels serveis sense l’oferta és de 1.200 €.* *IVA NO INCLÒS.

Gestión de redes sociales y posicionamientos en prensa por 600 €* mensuales. El PVP de los servicios sin la oferta es de 1.200 €.* *IVA NO INCLUIDO.

Concept Agency és una agència de comunicació i relacions públiques a Barcelona amb més de nou anys d’experiència en el sector. Treballen la comunicació amb una visió de 360° i per això són especialistes en comunicació corporativa, relacions públiques, social media i relacions institucionals. La seva experiència es desenvolupa treballant amb empreses del sector de la gastronomia i el lifestyle per millorar el seu reconeixement i reputació de marca. L’objectiu és clar: augmentar la visibilitat de l’establiment i, així, ajudar a fer créixer el negoci.

92

Concept Agency es una agencia de comunicación y relaciones públicas en Barcelona con más de nueve años de experiencia en el sector. Trabajan la comunicación con una visión de 360° y por eso son especialistas en comunicación corporativa, relaciones públicas, social media y relaciones institucionales. Su experiencia se desarrolla trabajando con empresas del sector de la gastronomía y el lifestyle para mejorar su reconocimiento y reputación de marca. El objetivo es claro: aumentar la visibilidad del establecimiento para ayudar a que el negocio crezca.


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.