Guia de serveis i partners 2021, Gremi de Restauració de Barcelona

Page 93

ARNAU DALMASES

CONTACTA

Estudi fotogràfic especialitzat en restauració i esdeveniments Estudio fotográfico especializado en restauración y eventos

Arnau Dalmases i Costa arnau@arnaudalmases.com M. 615 494 371 www.arnaudalmases.com

OFERTA ESPECIAL Descompte del 10% En tots els serveis fotogràfics. Descuento del 10% En todos los servicios fotográficos.

Vivim en un món d’imatges. Cuidar la identitat visual del teu negoci és essencial per connectar amb les emocions dels clients des del primer moment. A l’estudi fotogràfic d’Arnau Dalmases t’ajudaran a crear les millors imatges per transmetre l’esperit i la personalitat del teu establiment. Perquè una imatge val més que mil paraules, i perquè l’amor a primera vista existeix, posa’t en contacte amb Arnau Dalmases per treure el màxim profit de la fotografia, una de les eines de màrqueting més potents al teu abast.

Vivimos en un mundo de imágenes. Cuidar la identidad visual de tu negocio es esencial para conectar con las emociones de los clientes desde el primer momento. En el estudio fotográfico de Arnau Dalmases te ayudarán a crear las mejores imágenes para transmitir el espíritu y la personalidad de tu establecimiento. Porque una imagen vale más que mil palabras, y porque el amor a primera vista existe, contacta con Arnau Dalmases para sacar el máximo provecho de la fotografía, una de las herramientas de marketing más potentes a tu alcance.

91


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.