Guia de serveis i partners 2021, Gremi de Restauració de Barcelona

Page 21

ACEITE DE JAÉN

CONTACTA

Oli d’oliva verge extra de la província de Jaén Aceite de oliva virgen extra de la provincia de Jaén

Cristina Calzado info@aceitedejaen.es T. 953 054 618 M. 622 530 617 www.aceitedejaen.es

OFERTA ESPECIAL • 5% de descompte per a comandes mínimes de 500 €. • 7,5% de descompte per a comandes mínimes de 1.000 €. • 10% de descompte per a comandes mínimes de 2.000 €. Despeses d’enviament incloses en comandes superiors a 70 €. • 5% de descuento para pedidos mínimos de 500 €. • 7,5% de descuento para pedidos mínimos de 1.000 €. • 10% de descuento para pedidos mínimos de 2.000 €. Gastos de envío incluidos en pedidos superiores a 70 €.

Aceite de Jaén Online, el gran referent en la distribució nacional d’oli d’oliva verge extra, posa al teu abast un catàleg ampli d’olis de gran qualitat de diferents varietats (arbequina, picual, hojiblanca, etc.). Ofereix olis en gran format, produïts al desembre i molt recomanables per fer servir a la cuina per la seva gran resistència a la calor, ja que mantenen les seves propietats intactes. I també disposa d’olis prèmium —els olis coneguts com de primera collita o collita primerenca (mes d’octubre)—, recomanats per a ús en cru i per potenciar el sabor d’alguns plats.

Aceite de Jaén Online, el gran referente en la distribución de aceite de oliva virgen extra a nivel nacional, pone a tu disposición un amplio catálogo de aceites de excelente calidad de diferentes variedades (arbequina, picual, hojiblanca, etc.). Ofrece aceites en gran formato, producidos en el mes de diciembre y muy recomendables para su uso en cocina debido a su gran resistencia al calor, ya que mantienen sus propiedades intactas. Y cuenta además con aceites prémium —los aceites conocidos como de primera cosecha o cosecha temprana (mes de octubre)—, recomendados para su uso en crudo y para potenciar el sabor de algunos platos.

19


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.