Guia de serveis i partners 2021, Gremi de Restauració de Barcelona

Page 113

REQUETECOMO.COM Portal de gastronomia i oci Portal de gastronomía y ocio

CONTACTA Amaya amaya@requetecomo.com M. 698 362 387 www.requetecomo.com

OFERTA ESPECIAL • Reportatge gratuït sobre l’establiment o els seus productes. • Descompte del 30% en contractes publicitaris a partir de 6 mesos a Requetecomo.com i eltaquigrafo.com. • Reportaje gratuito sobre el establecimiento o sus productos. • Descuento del 30% en contratos publicitarios a partir de 6 meses en Requetecomo.com y eltaquigrafo.com.

El portal Requetecomo.com és una revista digital especialitzada en la difusió de continguts gastronòmics i d’oci, com ara la recomanació de restaurants, reportatges, receptes, propostes de lleure i altres temes. És un dels suplements d’eltaquigrafo.com, una publicació dirigida pel periodista i escriptor Carlos Quílez i amb una difusió mensual de 70.000 lectors. Requetecomo.com ofereix als establiments de restauració diferents possibilitats d’insercions publicitàries, promoció, reportatges i altres serveis interessants per a la seva estratègia de màrqueting.

El portal Requetecomo.com es una revista digital especializada en la difusión de contenidos gastronómicos y de ocio, como la recomendación de restaurantes, reportajes, recetas, propuestas de ocio y otros temas. Es uno de los suplementos de eltaquigrafo.com, una publicación dirigida por el periodista y escritor Carlos Quílez y con una difusión mensual de 70.000 lectores. Requetecomo.com ofrece a los establecimientos de restauración diferentes posibilidades de inserciones publicitarias, promoción, reportajes y otros servicios interesantes para su estrategia de marketing.

111


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.