Guia de serveis i partners 2021, Gremi de Restauració de Barcelona

Page 108

EL PERIÓDICO-SPORT

CONTACTA El Periódico-Sport suscripciones@elperiodico.com T. 932 222 722

Diaris d’informació general i esportiva Diarios de información general y deportiva OFERTA ESPECIAL Beneficia’t del màxim descompte que oferim a establiments de restauració. Contacta amb nosaltres i sol·licita l’oferta especial per a agremiats. Promoció vàlida per a nous subscriptors. Benefíciate del máximo descuento que ofrecemos a establecimientos de restauración. Contacta con nosotros y solicita la oferta especial para agremiados. Promoción válida para nuevos suscriptores.

Llegir el diari i assaborir un bon cafè són accions que van de la mà. El Periódico i el diari Sport són la companyia ideal per fer que els teus clients gaudeixin al màxim del servei. El primer, per entrendre-hi més tot el que passa prop de casa i al món, i el segon, per tenir el màxim detall del dia a dia del Barça i del món de l’esport. El Periódico i el diari Sport són el complement perfecte per al teu menú.

106

Leer el periódico y saborear un buen café son acciones que van de la mano. El Periódico y el diario Sport son la compañía ideal para hacer que tus clientes disfruten al máximo del servicio. El primero, para entender más todo lo que pasa cerca de casa y en el mundo, y el segundo, para tener el máximo detalle del día a día del Barça i del mundo del deporte. El Periódico y el diario Sport son el complemento perfecto para tu menú.


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.