Page 1

Š Mischief AS 2010


OM OSS > Mischief er et lite selskap drevet av ildsjeler som er på søken etter nye og spennende måter å kommunisere på. Vi har i den forbindelse inngått et samarbeid med Lumacoustics i England og kan nå tilby YrWall på det norske markedet. Bla deg gjennom vår lille brosjyre for å lære mer om dette innovative produktet. Kos deg!


YrWall er en interaktiv digital graffitivegg. I stedet for maling ”sprayer” boksene infrarødt lys. YrWall kan fullt ut tilpasses ditt event ved å legge til firmalogoer og egne maler. Det ferdige bildet/designen kan lastes opp til facebook, twitter, ditt firmas hjemmesider etc. Det kan også sendes til mobil via bluetooth, til brukers egen e-post eller som e-postkort til flere mottakere. Bildet/designen kan også printes på t-skjorter, klistremerker, postkort osv. I tillegg kan bildet/designen prosjekteres ”live” på større flater som bygninger eller vises på flere skjermer samtidig.


1 > VÆR KREATIV

2.1 m

3.1 m 1.2 m


2 > DEL MED VERDEN


Banken NatWest ønsket å tiltrekke seg en yngre målgruppe. Potensielle kunder i alderen 11-18 år fikk tilbud om å designe sine egne bankkort. Designen ble lastet opp i ”real-time” til bankens hjemmesider hvor brukerne kunne bestille bankkort med eget design.


YrWall var hovedattraksjon på MTV’s “Access All Areas backstage show”. I tillegg til å skape digital graffiti, kunne showets gjester og vert følge aktivitet som omhandlet European Music Award på Twitter gjennom en interaktiv Twitter application. Stjernene fra utdelingen skapte sin egen digitale kunst og skrev autografer på YrWall som automatisk ble sendt fra veggen til MTV Production Office og vist online under direktesendingen.


Bristol Festival ønsket å skape ”verdens største interaktive graffitivegg” på den ikoniske bygningen Lloyds Amphitheatre. Lokale graffitiartister skapte sine kunstverk på en standard 3,5 m2 YrWall. Arbeidene deres ble prosjektert på den 260 m2 store flaten i ”real time”.


Oakley og Daydream Network inviterte til Award Ceremony og Wrap Party i forbindelse med en designkonkurranse de hadde hatt for 50 av Englands beste unge designere. På festen hadde publikum mulighet til å designe sine egne Oakley briller ved hjelp av YrWall. Samme mal ble brukt på YrWall som i den faktiske designkonkurransen. På denne måten ble YrWall brukt som et designverktøy i stedet for et blankt ”lerret”.


MER INFO? > YrWall kan brukes på uendelig mange måter og ”casene” presentert i denne brosjyren er bare noen eksempler på bruksområder. YrWall egner seg også ypperlig som underholdning på private fester som bryllup og bursdagsfester, eller på julebord, konferanser, kick off etc. Ønsker du å vite mer om produktet? Har du spørsmål? Eller har du kanskje lyst til å prøve YrWall selv? Ta kontakt!


RUNA ULIMOEN t. +47 91 82 28 68 e. runa@mischief.no w. www.mischief.no


www.mischief.no

Mischief  

Yr Wall Info

Mischief  

Yr Wall Info