Page 1

MINI-MESSE 2019 A. P. Jørgensen Kære kunde. Vi har fornøjelsen af at invitere dig til vores mini-messe d. 24. april fra kl. 10.00 ved A.P. Jørgensen, Plantagevej 12, 6760 Ribe. Vi har sammensat et bredt program til den grønne sektor med maskiner og redskaber fra flere af vores populære mærker, hvor du kan høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig og din forretning. Brøns Maskinimport præsenterer Amazone, Weed-IT og Köppl, hvor du får rig mulighed for at se maskinerne og snakke med leverandørerne. CLAAS kommer med sine læssemaskiner og mindre traktorer, som byder på fleksibilitet, simpel betjening og samme velkendte kørekomfort fra CLAAS. GreenTec viser sin serie af redskabsrammer med utallige muligheder til fleksible løsninger i vedligeholdelsesarbejdet.

Schäffer fremviser sine minilæssere og du kan høre mere om alle de arbejdsopgaver, hvor minilæsseren kan gøre arbejdet for dig. Vitra kommer med sine maskiner, der har utallige redskabsmuligheder - tag en snak med leverandøren om dit behov. Tilmeld dig frokosten


Du har mange muligheder Som kunde kan du ikke vide alt og derfor er det rart at gå til specialister. D. 24. april får du mulighed for at stille spørgsmål og få svar af vores leverandører på den maskine, du er interesseret i. Læs lidt om noget af det, som du kan se på mini-messen.

Amazone tilbyder fx en Profilhopper Smartline 4WDi, som er en selvkørende multimaskine til græsklip, vertikal skæring, opsamling og tromling. Vitra er danskproducerede redskabsbærere, som er bygget til både de kolde nordiske vintre og de varme sydeuropæiske somre. Det er maskiner, som passer til ethvert forhold. Weed-IT er computerstyrede spotsprøjtninger, der imødekommer fremtidens miljøkrav til ukrudtsbekæmpelse. Maskinerne kan håndtere mange forskellige ukrudtsmidler. CLAAS ATOS 300 serie er den mindre traktor fra CLAAS, som særligt gør sig velegnet til opgaver, som kræver smidighed, effekt og alsidighed. Den har en række af udstyrsmuligheder.


- bliv miljørigtig i alle miljøer Med et øget fokus på alle typer af miljøer vil du til mini-messen hos A.P. Jørgensen se, opleve og høre om øget komfort, driftbesparelser, ergonomi, miljøbevidsthed, sikkerhed og ikke mindst - hvordan du finder den rette maskine for dig. Schäffer udbyder minilæssere, som passer til de fleste bedrifter med sin manøvredygtighed og sine lave driftsomkostninger.

Köppl er en fjernstyret redskabsbærer på bælter til klipning på svært fremkommelige arealer. Maskinen kan udstyres med forskellige typer redskaber, bla. slagleklipper og knuser. GreenTec har redskaber til vedligehold af grønne områder. Produkterne kan let monteres på langt de fleste minilæssere, frontlæssere, teleskoplæssere, gummigede, rendegravere og traktorer.


A.P. Jørgensen er mere end ”bare” landbrug Hos A.P. Jørgensen har vi daglig kontakt med kunder, som beskæftiger sig med andet end landbruget og det vil vi gerne imødekomme, derfor har vi inviteret vores leverandører til en temadag om den grønne sektor. Vi håber på stor tilslutning til arrangementet og glæder os til at tage imod de besøgende med smil og en lækker frokost. Du tilmelder dig frokosten ved A.P. Jørgensen på +45 7542 0977

Vi glæder os til at se dig og du kan se frem til maskiner, snak, frokost samt en goodiebag, som vores leverandører har fyldt med gode ting.

A.P. Jørgensen Plantagevej 12 6760 Ribe +45 7542 0977 claas@ap-joergensen.dk http://www.ap-joergensen.dk/

Profile for GreenTec

Mini-messe hos A.P. Jørgensen d. 24. april - Plantagevej 12, 6760 Ribe  

A.P. Jørgensen har sammensat et bredt program af maskiner og redskaber til den grønne sektor. Find ud af hvilke løsninger, der kan tilbydes...

Mini-messe hos A.P. Jørgensen d. 24. april - Plantagevej 12, 6760 Ribe  

A.P. Jørgensen har sammensat et bredt program af maskiner og redskaber til den grønne sektor. Find ud af hvilke løsninger, der kan tilbydes...

Profile for greentec3