Page 1

koop & verkoop komen samen...

VrijeVerkoop Magazine Magazine Kerst 2012 vrijeverkoop.nl is officieel gestart op 1 december 2012


VrijeVerkoop December 2012

VrijeVerkoop Kerstnummer. Als u als nieuwe abonnee in een magazine wilt worden geplaatst, mail dan naar contact@vrijeverkoop.nl ĂŠĂŠn leuke/mooie foto, samen met een redactionele tekst van maximaal 500 woorden en wij doen de rest! (plaatsing is gratis voor abonnees)


FAQ FAQ Moet ik naast het aanschaffen van een abonnement ook de registratie nog doen? JA! U koopt een abonnement ĂŠn u registreert uw winkel apart.

Verloopt mijn abonnement automatisch? JA! Uw abonnement verloopt automatisch. Uw winkel is dan niet meer zichtbaar. U kunt uw abonnement wel verlengen door een nieuw abonnement te kopen! Wij zorgen dan dat het nieuw gekochte abonnement dan aansluit op het bestaande.

Als ik mijn abonnement verleng of ik neem een ander abonnement, moet ik mij dan weer registreren? NEE! Uw winkel blijft een half jaar in ons systeem en hoeft dan alleen maar geactiveerd te worden. Tijdig verlengen is dus wel aan te bevelen.

Moet ik mijn verkochte artikelen op Verkocht zetten? JA! Als een artikel verkocht is dan zet u dit artikel op Verkocht . Dit artikel wordt dan niet meer getoond ĂŠn u wordt er ook niet meer voor benaderd. Wel zo prettig!

Kan ik artikelen in de winkels met iDeal betalen? NEE! Het kopen van een abonnement en dan betalen via iDeal is volledig gescheiden van de winkels. Kopen in de winkels doet u van de individuele winkeleigenaar door contact op te nemen.

Meldingen bij het terugkeren op de site via de HOME link na het bijwerken van mijn winkel? Als u bent ingelogd in uw winkel dan wordt u buiten de site geleid . Als u VOORDAT u op HOME klikt eerst uitlogd, dan zult u geen meldingen krijgen.


Abonnement & Registratie

Abonneren en registreren is snel & simpel. Op de website van VrijeVerkoop vindt u onder Help alle informatie. Van het abonneren & registreren tot en met het plaatsen van een artikel en het onderhouden van de winkel enz...


TANTE SAARTJE


BOGOMOLOV


VrijeVerkoop Hoofddorp

www.vrijeverkoop.nl


Wolletje

Tante Saartje

VrijeVerkoop

VrijeVerkoop Magazine  

Koop & Verkoop komen samen. Begin met VrijeVerkoop uw eigen winkel op Internet! Een winkel beginnen was nog nooit zo simpel en voordelig!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you