Page 1

1


ΕΞΤΡΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

Διευθυντής

ΤΕΥΧΟΣ 3

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012

Έκδοσης

Βασίλης Ρόζος Αρχισυντάκτες Κωνσταντίνα Δημητριάδου, Χρήστος Αντωνιάδης, Γιώργος Αγκαστινιώτης, Νίκος Χρήστου Creative Director Δημήτρης Φωτόπουλος Συντονισμός Ύλης Βαγγέλης Αλευρίτης, Γιάννης Μαργέτης, Σταύρος Χριστοδούλου, Συντακτική Ομάδα Νίκος Χρήστου, Ζωή Αραμπαζή, Κώστας Λαμαζής, Κώστας Αποστόλου, Αρετή Σταυροπούλου, Λενδιάννα Αλατίνη, Τσιμπίδης Αθανάσιος, Χριστίνα Κούσαντα, Μαρία Αραμπατζή, Σμαράγδα Κωνστατογιάννη, Χρήστος Κανελλόπουλος, Εξωτερικοί Συνεργάτες Αντώνης Λαζάρου, Σόνια Καζόνι, Ανδρέας Βάλιος, Γιώργος Σπυλιόπουλος Φωτογραφίες Κώστας Αποστόλου, Κώστας Σολοκάκης, Ηλιάνα Νίτσικα Δημιουργία Logo/Banner Νίκος Χρήστου , Ειρήνη Σπινάρη .

Η πύλη των Ελληνικών Ραδιοφώνων: Το ραδιόφωνο στη ζωή μας Σελ 3, Η διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη έχει όνομα: Κέντρα διασκέδασης στη συμπρωτεύουσα Σελ 5-6, Αποκλειστικές Συνεντεύξεις : Γιάννης Πλούταρχος, Σταύρος Φωτιάδης. Σελ 8-9 Η διασκέδαση στη Αθήνα έχει όνομα: Κέντρα διασκέδασης στη πρωτεύουσα Σελ 10-12 Αποκλειστικό: Με τη παρέα του Σ.Ρουβά στο Αθηνών Αρένα, Στο «Όνομα του Ρόδου» με τη Ραλλία Χρηστίδου, Νέο βιντεοκλιπ για τον Ν.Βέρτη Σελ 14 Χορηγοί Σελ 15

2


Π

λέον τα ραδιόφωνα όπου ήρθαν στη ζωή μας το 1923, έχουν γίνει συνήθεια, είτε είσαι σπίτι είτε στο αυτοκίνητο είτε στη δουλειά. Και αυτό γιατί είναι τα μόνα που μπορούν να σε κάνουν να ξεφύγεις λίγο, να διασκεδάσεις, να θυμηθείς τραγούδια από τα παλιά , από την εφηβεία σου αλλά και τραγούδια ξεχωριστά, καινούρια, ακόμα και τραγούδια που προέρχονται από διαφορετικό νομό της χώρας, το οποίο πιθανός να έχει άλλα ακούσματα. (λεγόμενα τραγούδια της παράδοσης μας).

Όλα αυτά τα τραγούδια(ανά κατηγορία) μπορείς πλέον να τα βρεις στα μεγαλύτερα μουσικά πόρταλ όπου σου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξεις και να ακούσεις όποιον σταθμό θες, από όπου θες, οποιαδήποτε ώρα θες ζωντανά. Το μεγαλύτερο πόρταλ φυσικά για ακρόαση ελληνικών ραδιοφωνικών σταθμών είναι το Greekradios.gr αλλά φυσικά υπάρχει και το live24.gr που διαχειρίζεται από τα ίδια άτομα με το πρώτο πόρταλ. Πως φτάσαμε ως εδώ όμως; Ξέρετε; Καταρχάς χρειάστηκαν πάρα πολλά χρόνια για να εκπέμψει ραδιοφωνική εκπομπή και αυτή έγινε στη Θεσσαλονίκη το 1926 με πρωτοβουλία του ραδιοηλεκτρολόγο Χρήστου Τσιγγιρίδη. Αργότερα και στην Αθήνα το 1938 δημιουργήθηκε ο εθνικός ραδιοφωνικός σταθμός και εγκαινιάστηκε από τον τότε βασιλιά Γεώργιο Β΄. Ενώ το 1945 ιδρύθηκε και το Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας (Ε.Ι.Ρ.). Από τότε δημιουργήθηκαν ραδιοφωνικοί σταθμοί σε όλους τους Δήμους και τις κοινότητες. Σήμερα η κατανομή των ραδιοφωνικών συχνοτήτων γίνεται από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο (ΕΣΡ). Το ραδιόφωνο παραμένει σημαντικός φορέας τόσο πληροφοριών όσο και μουσικής / ακροαστικής διασκέδασης και η μόνη εναλλακτική λύση για τους ανθρώπους που θέλουν να ενημερώνονται ή να διασκεδάζουν, κάνοντας παράλληλα και κάποια άλλη εργασία, όπως, π.χ., να οδηγούν, να διαβάζουν ή να γράφουν.

3


4


Στην συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη η διασκέδαση είναι το παν. Εδώ θα δείτε αναλυτικά κάποια κέντρα – μουσικά σχήματα όπου η διασκέδαση είναι στα ύψη. Το μόνο σίγουρο ότι οι μουσικές σκηνές & οι πίστες νυχτερινής διασκέδασης στην Θεσσαλονίκη είναι πολλές και σε περιμένουν. Δείτε τον παρακάτω πίνακα που φτιάξαμε μόνο για εσάς με τα σχήματα , τα κέντρα, τις πίστες, τις ημέρες που λειτουργούν καθώς και τιμές ποτών ανά άτομα. Η Διασκέδαση στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ έχει όνομα... Επιχείρηση

Εμφανίζονται

Ημέρες Λειτουργίας

STAGE

ΓΛΥΚΕΡΙΑΜΑΚΕΔΟΝΑΣΟΛΥΜΠΙΟΥΘΕΟΦΑΝΟΥΣ

ΠΕΜΠΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ

Φιάλη: 150€ / 4 άτομα η 2η φιαλη 120€

HOTEL LIVE CLUBBING

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣΕΥΔΟΚΙΑ ΤΡΑΓΙΑΝΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ

Φιάλη: 110€ ανά 4 άτομα

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ

Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, Κ.ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ, Ν. ΧΡΟΝΑ, Κ.ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, Σ.ΒΕΡΡΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ Εως ΚΥΡΙΑΚΗ

Φιάλη:120 € ανα 4 άτομα

Κρασι: 70€ / 2άτομα

microFIX

ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΡΡΟΣ

ΠΕΜΠΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ

Φιάλη:125 € ανα 4 άτομα

Κρασι: 60€ / 2άτομα

ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ

ΠAOΛΑ Κ.ΜΑΡΤΑΚΗΣ, Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, SHAYA

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ

Φιάλη:150 € ανα 4 άτομα

Κρασι: 75€ / 2άτομα

Love casual living

Δ.ΤΣΑΚΝΗΣ, Ν.ΖΙΩΓΑΛΑΣ, Γ.ΜΗΛΙΩΚΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Φιάλη:150 € ανα 6 άτομα

Κρασι: 40€ / 2άτομα

Τιμές Ποτών Κρασι: 75€ / 2άτομα,η 2η φιαλη 60€

5


CINEMA Live Studio

ΜΑΜΟΥΝΙΑ LIVE

aFIXi Live

Ά.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Θ.ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ

Φιάλη:100 € ανα 6 άτομα 120€ /10 άτομα

Α.ΣΤΑΜΟΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΣΕΜΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ

Φιάλη:100 € ανα 6 άτομα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ

Φιάλη:135 € ανα 4 άτομα

ΧΑΡΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ – Δ.ΜΑΚΡΗΣ

Κρασι: 75€ / 2άτομα

Κρασι: 90€ / 2άτομα

THEAMA LIVE

Φ.ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣΤΑΘΗΣ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ

Φιάλη:130 € ανα 4 άτομα

NEW YORK DOWN TOWN

Μ. ΕΜΙΡΛΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ

Φιάλη:100 € ανα 6 άτομα

GALLA STUDIO

ΣΤΑΘΗΣ ΞΕΝΟΣ

ΠΕΜΠΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ

Φιάλη:80€ ανα 6 άτομα

CLUB VOGUE

ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ DEMY

ΠΕΜΠΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Φιάλη:100 € ανα 6 άτομα

ΝΙΚΗ ΠΟΝΤΕ

ΤΕΤΑΡΤΗ έως ΣΑΒΒΑΤΟ

Φιάλη:100 € ανα 6 άτομα

Κρασι: 80€ / 4άτομα

D.JAYS

ΠΕΜΠΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ

Φιάλη:95€ ανα 4 άτομα 80€ ανά 5 άτομα

Κρασι: 45€ / 2άτομα

SIN CITY CLUB

DAL...CASH ellinadiko

Κρασι: 50€ / 4άτομα

*Για κρατήσεις επικοινωνήστε τηλεφωνικώς με τα κέντρα ή κλείστε τραπέζι ηλεκτρονικά. Οι τιμές αλλάζουν και δεν φέρουμε καμιά ευθύνη. (ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ) **Επίσης όταν μια τιμή από τις παραπάνω λέει Π.Χ. 80€/ 6 άτομα **ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙ ** ΝΑ ΕΙΣΤΕ 6 ΑΤΟΜΑ.. ΕΝΝΟΕΙ ΜΕΧΡΙ 6 ΑΤΟΜΑ....ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕ 5,4,3 ΚΤΛ

6


7


Γιάννης Πλούταρχος «Το καλύτερο παιδί του ελληνικού τραγουδιού» Λίγο μετά την πρεμιέρα του δώσαμε ραντεβού με το Γιάννη Πλούταρχο στις τρεις το μεσημέρι σε μια καφετέρια της Γλυφάδας. Ο ίδιος ήταν στην ώρα του. Παραγγείλαμε το καφέ μας και μιλήσαμε για μια ώρα. Μας μίλησε για πρώτη φορά για πράγματα που ίσως να μην έχει ξαναπεί ποτέ του. Για τη συνεργασία του με τους Αμαρυλλίς, Κωνσταντίνο Αργυρό αλλά και με τον Νίνο, για τη γνώμη του για τα ριάλιτι και αν θα έπαιρνε μέρος σε κάποια από αυτά ως κριτής, καθώς και για την τελευταία του διπλά πλατινένια δισκογραφική δουλειά «Η δύναμη του έρωτα». ∆ιαβάστε αναλυτικά παρακάτω: Από κεί που δεν συνεργαζόσουν με κάποια ΄΄ονόματα΄΄ του χώρου σου, βλέπουμε τώρα τελευταία να έχεις συνεργαστεί με την Αμαρυλλίς, τον Κωνσταντίνο Αργυρό με τους Otherview , ένα νέο συγκρότημα αλλά και με το Νίνο. Τι άλλαξε; Και πως ήταν; Κοίτα να δεις πρόκειται για νέα παιδιά. Τα συμπαθώ πολύ. Και η συνεργασία μας ήταν καταπληκτική. Έχω μια άψογη συνεργασία με τον Κωνσταντίνο και τους Otherview, που δίνουν μια διαφορετική νότα σε όλο το πρόγραμμα. Εξακολουθώ να έχω ακόμα μια πολύ ωραία συνεργασία με την Αμαρυλλίς με την οποία συνεργάζομαι και πάλι. Ο Νίνο είναι ένα πολύ ευγενικό παιδί. Μου άρεσε πολύ ο απλός, λιτός τρόπος που με πλησίασε να μου φέρει να ακούσω τα τραγούδια αλλά και συγχρόνως ο τρόπος γραφής του». Στα γενέθλια μου είχε έρθει να με ακούσει και εκεί έκλεισε και η συνεργασία μου μαζί του στην πίστα, που χάρηκε πολύ. Μεσα σε δύο μέρες η πολυαναμενόμενη και λίγο καθυστερημένη δουλειάς σου ,καθυστερημένη από την άποψη ότι αναβλήθηκε η κυκλοφορία του δυο με τρεις φορές, έγινε διπλά πλατινένια. Πως αισθάνεσαι που για άλλη μια φορά έκανες ΄΄πλατίνα΄΄; (Γελάει) Να σου πώ την αλήθεια κάποια τραγούδια είχαν παίξει στα ραδιόφωνα και είχαν αρχίσει να ακούγονται παντού. Αφού έμπαινα στο αμάξι και έπεφτα σε σταθμό που έπαιζε εκείνη την ώρα κάποιο τραγούδι μου. ∆εν περίμενα όμως τόσο γρήγορα να γίνει ο δίσκος πλατινένιος …Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για τον κόσμο , που παρά το γεγονός ότι ζούμε σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή, έτρεξε να πάρει το cd αυτό αλλά και να εξακολουθεί να γεμίζει το μαγαζί όπου εμφανίζομαι. Σε έχουμε δει , ωστόσο, να βγαίνεις σε τηλεοπτικές εκπομπές. Αν όμως σου έκαναν πρόταση να έβγαινες στην τηλεόραση σαν μέλος κριτικής επιτροπής σε κάποιο παιχνίδι είδους ‘’Just the 2 of us’’ ,‘’Greek Idol’’ θα πήγαινες; Όχι με τίποτα. Ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω κάποιον που έχει όνειρα, και πιθανόν να του τα αποτελειώσω. Ακόμα κι εγώ κρίνομαι , καθημερινά, από τον κόσμο. Πως θα βγω και μάλιστα τηλεοπτικά να το κάνω αυτό. ∆εν γίνεται. ∆εν μπορώ. Ούτε θα συμμετείχα σε show όπως το Greek Idol ή το Just the Two of Us. Τέλος πως αντιδράς στο χαρακτηρισμό του «καλύτερου παιδιού» που εδώ και πολλά χρόνια ο κόσμος σου έδωσε.

8


(Πάλι γελάει) Θεωρώ πως η στάση μου, η σοβαρότητα, η ειλικρίνεια και η υπομονή μου, απέναντι στον κόσμο, περικλείουν αυτό που λένε “καλό παιδί”. Άλλωστε και το τραγούδι «το καλύτερο παιδί»έχει αγαπηθεί πολύ κι αν δεν το πω στο κέντρο το ζητάνε.

Μίνι Συνέντευξη με τον Σταύρο Φωτιάδη Θεωρείται από πολλούς (και από εμένα) ένα λαϊκό μύθο κυρίως για όλη τη Θεσσαλονίκη. Το κοινό τον έχει αγαπήσει πολύ....αν και έχουν ξεχωρίσει τραγούδια όπως το "Εγώ δεν έπινα" και "Μια κουβέντα θα πω ..τελειώσαμε". Από την πρώτη σας δουλειά "Θα σ' αγαπώ όσο ζω" μέχρι και σήμερα την τελευταία σας δουλειά "Ρώτα το Φεγγάρι" έχει αλλάξει κάτι στη ζωή σας από τότε που ξεκινήσατε στο χώρο του τραγουδιού; Στη ζωή μου έμαθα να είμαι ο εαυτός μου να εκτιμώ και να σέβομαι στους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια και με στηρίζουν και με ακολουθούν χωρίς ανταλλάγματα κι εγώ το μόνο που μπορώ να δώσω σε αυτούς τους ανθρώπους είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ και να τους χαρίζω καλά τραγούδια !!!!! ο κόσμος ξέρει να εκτιμήσει το αληθινό και το στηρίζει. και ότι είναι ψεύτικο το απορρίπτει και αυτό έχει σαν συνέπεια άνθρωποι στο χώρο μας να έρχονται και να φεύγουν σας κομήτες ενώ αντίθετα αυτοί που είναι αληθινοί μένουν στο χώρο αρκεί βεβαία να έχουν και τα προφανή πχ... μουσική παιδεία καλή φωνή .....!!!! Με ποιον τραγουδιστή θα θέλατε να συνεργαστείτε και ποια η μέχρι στιγμής καλύτερη συνεργασία; Έχω κάνει πολλές και καλές συνεργασίες μέχρι σήμερα και θα συνεργαζόμουν με οποιονδήποτε ... Μα μια από τις καλύτερες συνεργασίες μου ήταν αυτή με τον Π. Τερζή και Ζ.Μελά γιατί δεν ήταν απλά μια συνεργασία ήταν και μια βαθειά φιλία που κρατάει μέχρι σήμερα. στο χώρο λένε ότι δεν υπάρχουν φιλίες εμείς όμως μάλλον αλλάξαμε τα δεδομένα !!!!!!!!!! Λίγα Λόγια για την τελευταία σας δουλειά; Η νέα μου δουλειά ετοιμάζετε κι ένα δείγμα αυτής της είναι ήδη στο διαδίκτυο... Θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό κι εύχομαι να πάει καλά και να βάλει ένα λιθαράκι ακόμη στη πορεία μου !!!! Ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε ο δίσκος να πάει καλά. Σας ευχαριστώ πολύ !!!! 9


Φτάσαμε στην Αθήνα, στην πόλη του χάους αλλά και της διασκέδασης γενικότερα. Εδώ όπου όλα περιτριγυρίζουν την ΄΄καλή ζωή΄΄ αλλά και το βραδινό ξενύχτι. Όλα παίρνουν φωτιά, ειδικότερα κατά τις 3 με 4 το πρωί όπου το κέφι είναι στα ύψη. Περισσότερες επιλογές ακόμα για δύσκολους σε ότι αφορά το θέμα διασκέδαση. Ας πάμε να δούμε αναλυτικά τι «παίζει» στην πρωτεύουσα.

Επιχείρηση

Η Διασκέδαση στην Αθήνα έχει όνομα… Ημέρες Εμφανίζονται Λειτουργίας

Τιμές Ποτών

TEATRO Music Hall

Β.ΚΑΡΡΑΣ , Ν.ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ & VEGAS

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ 10/2

Πιο λαϊκό όσο δεν πάει

ΖΥΓΟΣ

Μ.ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ & Α.ΜΠΑΜΠΑΛΗ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

Απλά αναμένουμε

NAΪΤ

Γ.ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ, ΤΑΜΤΑ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ 20/1

Το καινούργιο live club της Ιεράς Οδού

ACRO

Ε.ΒΙΤΑΛΗ, Γ.ΑΝΔΡΕΑΤΟ, Μ.ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ, Γ.ΝΕΓΚΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ

Φιάλη: 140€ & 160€

Κρασί: 70€/2 ατομα

ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ

Σ.ΡOYBAS, ONIRAMA & Ε.ΦΟΥΡΕΙΡΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ

Φιάλη: 170€ & 190€

Κρασί: 90€ & 70€

ΑΚΡΟΑΜΑ

Δ.ΚΟΝΤΟΛΑΖΟΣ, Μ.ΕΓΓΛΕΖΟΥ, Θ.ΦΕΡΡΗΣ, ΕΡΙ ΖΩΡΑ

ΠΕΜΠΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΔΕΥΤΕΡΑ

Φιάλη: 120€ & 140€

ΑΣΤΕΡΙΑ

Σ.ΡΟΚΚΟΣ & Δ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ

Φιάλη: 150€ & 170€

Κρασί: 80€

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ,Ν.ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ & Π.ΠΕΤΡΑΚΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ

Φιάλη: 190€ & 220€

Κρασί: 80€

CARAMELA

Γ.ΤΣΑΛΙΚΗΣ, ΧΡΥΣΠΑ,Κ.ΚΥΑΝΟΣ & Σ.ΑΡΣΕΝΟΥ

ΤΡΙΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Φιάλη: 130€ & 140€

Κρασί: 70€

10


COSMOS STAGE

Γ.ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ, ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ, ΝΙΝΟ, OtherView, Κ.ΓΑΛΑΝΟ & Ε.ΣΠΑΝΟΥ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ

Φιάλη: 150€ & 170€

Κρασί: 75€ & 85€

Κρασί: 80€ & 100€

ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO

Α.ΡΕΜΟΣ & Τ.ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Φιάλη: 160€, 180€ & 195€

ΕΜΠΑΤΗ NORTH

Ν.ΑΝΤΥΠΑΣ & Σ.ΣΠΥΡΑΚΟΣ

ΠΕΜΠΤΗ ΣΑΒΒΑΤΟ

Φιάλη: 140€ & 160€

Κρασί: 70€

FANTASIA

N.BΕΡΤΗΣ, Χ.ΠΑΠΑΔΑΚΗ ,Π.ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ, Ε.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Φιάλη: 170€ &190€

Κρασί: 90€/2 ατομα

FEVER

Δ.ΒΑΝΔΗ, Ε.ΚΟΚΚΙΝΟΥ & Ν.ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ

Φιάλη: 180€ & 200€

Κρασί: 100€

FRANGELIC O

Χ.ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ, Ε.ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, Γ.ΓΙΑΝΝΙΑΣ

ΤΡΙΤΗ ΕΩΣ ΣΑΒΒΑΤΟ

Φιάλη: 140€ &160€

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ

Ν.ΣΦΑΚΙΑΝΝΑΚΗΣ,Α.ΗΛΙΑΔΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ

Φιάλη: 170€ &190€

Κρασί: 85€ & 95€

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

Δ.ΜΗΤΡΟΠΑΝΟ, Γ.ΚΟΤΣΙΡΑΣ, Δ.ΜΠΑΣΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ

Φιάλη: 140€ &180€

Κρασί: 70€ & 90€

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ Σ

Κρασί: €/ατομο με ή χωρίς μενού

Λ.ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, Α.ΓΚΡΕΚΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ

KIFISIAS STAGE

ΛΕ-ΠΑ, Ε.ΜΙΛΛΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Φιάλη: 120€/5 ατομα

Κρασί: 60€/2 ατομα

MAYA MAYA

Μ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, Χ.ΒΕΡΡΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ

Φιάλη: 130€

Κρασί: 70€

ΠΑΡΑΛΙΑ

Χ.ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ & Ε.ΜΠΑΙΛΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Φιάλη: 120€ &140€

Κρασί: 65€ 11


PREMIERA Γ.ΚΟΛΛΙΑΣ, Ζ.ΤΖΟΥΛΙΑ, Τ.ΡΑΝΙΑ, Γ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, Κ.ΖΕΙΜΠΕΚΗ.

ΠΕΜΠΤΗ ΣΑΒΒΑΤΟ

Φιάλη: 120€ &140€

REX

Α.ΒΙΣΣΗ, Μ.ΛΙΝΤΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ

Φιάλη: ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 200€

ROMEO

Θ.ΠΕΤΡΕΛΗΣ, Χ.ΚΟΛΕΤΣΑ, Η.ΒΡΕΤΤΟΣ, Α.ΝΟΤΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Φιάλη: 130€ &160€

ΣΥΝ SIN

Γ.ΔΟΥΚΑΣ,Σ.ΣΠΑΘΗ, Σ.ΛΥΜΠΕΡΗΣ, Δ.ΚΕΦΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, Ε.ΠΑΝΟΥ

ΠΕΜΠΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Φιάλη: 110€

Κρασί: 50€/2 ατομα

SUGAR LIVE CLUB

Μ.ΠΙΕΡΙΔΗ,T.N.S, Ν.ΑΠΕΡΓΗΣ, Ο.ΦΑΡΜΑΚΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ

Φιάλη: 130€ &150€

Κρασί: 70€

VIP @ SKYLADIKO

Π.ΙΜΒΡΙΟΣ,Γ.ΜΑΡΙΝΗΣ, Τ.ΝΙΚΑΚΗ, Κ.ΚΥΡΙΑΖΗ, Nuego

ΤΡΙΤΗ ΣΑΒΒΑΤΟ

Φιάλη: 110€

VOICE LIVE

Λ.ΓΙΑΓΚΟΥΣΗ, Χ.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ,Ε.ΚΑΡΟΥΣΑΚ Η, Γ.ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,Λ.ΖΩΡΑ, Α.ΒΑΛΕΡΗ

ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Φιάλη: 120€

Κρασί: 50€/2 ατομα

ΠΕΜΠΤΗ ΣΑΒΒΑΤΟ

Φιάλη: ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 170€

Κρασί: ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 85€

VOX

Π.ΚΑΛΛΙΔΗΣ, Κ.ΑΡΓΥΡΟΣ, Σ.ΚΑΛΛΗ

Κρασί: 80€

*Ότι ισχύει για τα κέντρα Θεσσαλονίκης σχετικά με τα άτομα δεν ισχύει και στα κέντρα της Αθήνας. Προσφορές γίνονται σε φοιτητές. ** Το Fantasia με τον Ν.Βέρτη τέλη Ιανουαρίου θα κλείσει και τέλη Φεβρουαρίου θα ανέβει Θεσσαλονίκη.

12


13


Η αποκλειστικότητα είναι το ατού μας, μιας που καθημερινά συχνάζουμε σε στέκια ή events όπου βρίσκονται πολύ αγαπημένα μας, αλλά και σας, πρόσωπα(τραγουδιστές-ριες, μουσικοί παραγωγοί, συνθέτες, στιχουργοί, άνθρωποι που ανήκουν στο χώρο της μουσικής. Με την παρέα του Σ.Ρουβά Στο Αθηνών Αρένα δεν πέφτει «καρφίτσα» αλλά και ο Σ.Ρουβάς μαζί με την Ε.Φουρέιρα και τους Onirama στην παρέας του δεν τουας αφήνουν έτσι , χαρίζοντας τους ένα καταπληκτικό show με ένα hip hop, dance ρυθμό. Πάντως ο Σάκης σε κάθε του εμφάνιση είναι πάντα ανεβασμένος και αυτό φαινεται από τις φωτογραφίες που τραβήξαμε έστω και με ερασιτεχνική κάμερα. «Όνομα του Ρόδου» με τη Ραλλία Χρηστίδου Βρεθήκαμε όμως και στο ΄΄Όνομα του Ρόδου΄΄ όπου απαθανατίσαμε κάποιες στιγμές της Ραλλίας Χρηστίδου η οποία πρόσφερε ένα πολύ ωραίο βραδύ με τα μοναδικά της τραγούδια και τη φωνή της. Αργότερα ανέβηκε στη σκήνη και η Σοφία Βογιατζάκη όπου τραγούδησε μαζί της την «φωτεινή πλευρά της ζωής»

Νέο βίντεοκλιπ για τον Ν.Βέρτη. Ο Νίκος Βέρτης μετά την μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού «Αν είσαι ένα αστέρι» αποφάσισε πως είναι καιρός να πει το ναι για το βιντεοκλιπ του τραγουδιού. Ο φωτογράφος Κώστας Σολοκάκης ήταν εκεί και τον απαθανάτισε.

14


Χορηγοί

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΟΓΚΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΜΑΣ.

15

Μουσική με άλλη ματιά  

Όλα τα νέα από το χώρο της μουσικής με πολλά αποκλειστικά

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you