__MAIN_TEXT__

Page 1

70 JAAR VDE PLANT

Groene inspiratie

EXCLUSIVE PLANTS FOR MODERN LIVING VDEplant V5.indd 1

14-12-17 17:17


Wij feliciteren VDE plant met haar 70ste verjaardag!

Creating growth of your business!

Vitro Vitro Plus Plus B.V. B.V. feliciteert VDE 70 jarig jarig jubileum! jubileum! feliciteert VDE met met haar haar 70 Varens PLUS voor voor elk elk interieur! interieur! Varens van van VDE VDE zijn zijn een een PLUS

Tropical Seeds & Plants ● Oranjesluisweg 32, 2691 MS ’s-Gravenzande ● Netherlands ● +31 (0) 174 715103 sales@evanthia.nl ● www.evanthia.nl www.vitroplus.nl www.vitroplus.nl

VDEplant V5.indd 2

14-12-17 17:17


GREEN LIFE, HAPPY LIFE!

Wij zijn VDE plant. Al 70 jaar actief in het telen van groene planten. VDE staat voor Van Der Eijk, de achternaam van de oprichters van ons mooie familiebedrijf. Inmiddels staan wij, de derde generatie en broer en zus, Karin en Edwin van der Eijk aan het roer. Dat doen we samen met compagnon Hein Visser. Onze gezamenlijke passie voor groene kamerplanten zit diep. In dit magazine willen we jullie meenemen in die passie. Want niet alleen zijn planten in hun eindeloze variëteit en schoonheid fantastisch om naar te kijken, planten dragen vooral ook bij aan een gezond en prettig leven. Ons motto? Green Life, Happy Life!

Ondernemen gaat om kansen creëren en mogelijkheden zien en grijpen. Wij zijn ervan overtuigd dat in de groene wereld van de kamerplant nog heel veel ontdekt kan worden. VDE plant zet vol in op innovatie, inspiratie en lifestyle. Gezond leven staat meer dan ooit in de belangstelling van de consument. En met reden! Want groen, gezondheid en een goede sfeer zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In dit magazine maak je kennis met VDE plant. Wij hopen dat het lezen je inspireert tot nog meer groene keuzes!

Karin, Edwin, Hein Directie VDE plant

COLOFON SALES & TRAFFIC Marloes Oink

MET DANK AAN Aardam Planten, AgroEnergy, Elburg-Smit, Evanthia, Import Company, International Flex Job, Kili Holland, Logiqs, Pothos Plant, Van Krimpen, Van Tuijl, Van Zaal Transport en Vitro Plus.

Interesse in een Great Magazine?

REDACTIE Cornelie Krietemeijer

DRUKWERK MediaCenter Rotterdam

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

FOTOGRAFIE Marco van Ammers VORMGEVING Gaby Berendsen

COPYRIGHT Niets uit onze magazines mag zonder schriftelijke toestemming van Great Magazines op welke wijze dan ook worden verveelvoudigd of anderzins toegepast worden.

(020) 5800 977 info@greatmagazines.nl www.greatmagazines.nl

OPDRACHTGEVER VDE plant 0172 518 941 verkoopteam@vdeplant.nl www.vdeplant.nl

PEOPLE, PLANET, PROFIT Duurzaam Ondernemen is voor ons een bewuste keuze. Onze magazines worden volledig CO2 neutraal gerealiseerd. Tevens waarborgen wij duurzaamheid door ISO 90012008, ISO 14001, ISO 12647-2 en ons FSC certificaat.

UITGEVER Barry Reede

3 VDEplant V5.indd 3

14-12-17 17:17


INTENZ HOME STAAT VOOR BOTANISCHE CREATIVITEIT, GEZONDHEID EN EXCLUSIEVE GROENE PLANTEN MET KARAKTER” ®

VDEplant V5.indd 4

GROEN, GROENER, GROENST HET BEGON ALLEMAAL IN 1948 IN WOUBRUGGE, OP DEZELFDE PLEK ALS WAAR WIJ NU NOG STEEDS KWEKEN. ONZE OPA EN OMA STARTTEN MET GROENTENTEELT EN BREIDDEN DAT UIT MET BLOEMEN. LATER MAAKTEN ONZE VADER EN OOM DE OVERSTAP NAAR POTPLANTEN. SINDS BEGIN DEZE EEUW LIGT DE FOCUS OP DE TEELT VAN (EXCLUSIEVE) KAMERPLANTEN.

VDE plant heeft altijd een gestage, gezonde groei gekend. Natuurlijk waren er mindere periodes. Maar dankzij onze veerkracht en visie, de inzet van onze medewerkers en het vertrouwen van de toeleveranciers is VDE plant daar altijd sterker uitgekomen.

CREËREN EN INSPIREREN

Op 9 hectaren overdekte grond telen wij 30 soorten groene tropische planten. Die vinden hun weg naar topretailers in verschillende branches in heel Europa. Onze planten en plantconcepten worden verkocht in bouwmarkten, woonwin-

14-12-17 17:17


ROYAL LEMKES “VDE plant is al jaren een vaste leverancier van Royal Lemkes. Onze kernwaarden, betrouwbaar, betrokken, vakmanschap, leiderschap en verbinding sluiten naadloos aan bij VDE plant”, zegt Alice van Veen, Commercieel Manager bij Royal Lemkes. Een onvergetelijke herinnering is haar ontmoeting met vader Teun van der Eijk. “Ik bezocht als junior inkoper de kwekerij in Woubrugge. Hij gaf mij vertrouwen en deed het boek Plants Extra, Medium cadeau. VDE had daaraan een bijdrage geleverd. De kwekerij zag toen al het belang van marketing en zichtbaarheid.” VDE plant bestaat 70 jaar, Royal Lemkes 135 jaar. “Beide bedrijven bogen op een prachtige historie. Beide bouwen we aan een nóg groenere toekomst. In die ambitie trekken wij met elkaar op. Samen slimmer!”

kels, tuincentra en supermarkten en bij bloemisten. Met trots kunnen wij zeggen dat VDE plant voor vele klanten een botanische bron van inspiratie is!

INTENZ HOME®

Na jaren van selectie hebben wij onze exclusieve plantensoorten samengebracht onder Intenz Home®, ons eigen merk dat staat voor botanische creativiteit én gezonde groene planten. De producten zijn vernieuwend, exclusief en karaktervol. Kortom, planten waarmee iedere bloemist en retailer zich kan onderscheiden.

LUCHTZUIVEREND

Meer dan ooit streven mensen naar een gezonde en duurzame levensstijl. Groene planten dragen door hun luchtzuiverende werking bij aan een

gezonde atmosfeer in huis en op kantoor. Planten en een gezonde lifestyle gaan daarom hand in hand. VDE plant teelt een groot aantal luchtzuiverende planten. Een aantal daarvan stellen we in dit magazine graag aan jullie voor. Uiteraard staat ons complete aanbod beschreven op www.vdeplant.nl of www.intenzhome.nl.

DUURZAAM

Wij vinden het belangrijk om te ondernemen met respect voor mensen, dieren en de natuur. De processen in onze moderne kwekerij belasten het milieu zo min mogelijk. Wij gebruiken niet meer energie en grondstoffen dan strikt noodzakelijk. In de teelt maken wij de gewassen op een natuurlijke manier weerbaar om het gebruik van chemische middelen tot een minimum te beperken.

5 VDEplant V5.indd 5

14-12-17 17:17


GROEN IS GEEN TREND. HET IS EEN LIFESTYLE CONSUMENTEN WILLEN MEER GROEN IN HUN DAGELIJKS LEVEN. DAT IS MERKBAAR OP DE (INTER) NATIONALE VAK- EN DESIGNBEURZEN, LIFESTYLE FESTIVALS, WORKSHOPS EN ANDERE PLEKKEN WAAR WIJ KOMEN.

Mooie, sterke, groene kamerplanten staan meer en meer in de spotlights. Dat is geen voorbijgaande trend, maar een nieuwe levensstijl. Een mens voelt zich nu eenmaal prettiger met levend groen om zich heen.

STORYTELLING

Onze prachtige planten zijn niet zomaar planten. Ze hebben stuk voor stuk een eigen verhaal. Over hun botanische karakter, hun functie in huis of op kantoor, hun verschillende decoratieve toepassingen, de zwakke en sterke kanten. Noem maar op. Wij kunnen eindeloos over ze blijven vertellen! En

MOOIE, STERKE GROENE KAMERPLANTEN STAAN MEER EN MEER IN DE SPOTLIGHTS. EEN MENS VOELT ZICH NU EENMAAL PRETTIGER MET LEVEND GROEN OM ZICH HEEN”

VDEplant V5.indd 6

14-12-17 17:17


WATERDRINKER AALSMEER dat doen we graag. Op onze website is van iedere plantsoort ‘the story of’ gemaakt. Dit is een extra service aan onze klanten, waaronder bloemisten. Zij kunnen de teksten rechtstreeks overnemen en gebruiken in hun winkel om het verhaal van onze planten aan hún klanten te vertellen.

EXCLUSIVITEIT

Met trots kunnen wij zeggen dat VDE plant van een aantal planten het alleenrecht heeft op kweek en handel. Op deze bladzijden staan, beknot, de verhalen van onze exclusieve planten. Meer verhalen staan uiteraard op onze website www.vdeplant.nl.

CLUSIA ROSEA PRINCESS

De Clusia Rosea Princess is ons paradepaardje van de Intenz Home® collectie. Met haar leerachtige ovaalgevormde, glanzende bladeren is ze een ab-

Groothandel in bloemen en planten Waterdrinker en VDE plant doen al 45 jaar zaken met elkaar. Ed Mol, Inkoopcoördinator Bijzondere Planten bij Waterdrinker: “Wij voeren een breed en diep assortiment en willen inspireren met nieuwe en bijzondere producten. VDE plant sluit daar uitstekend op aan. Onze klanten verwachten dat wij producten van VDE plant in het assortiment hebben. Samen met VDE plant nieuwe planten ontwikkelen staat hoog in het vaandel. In het verleden zijn die ook al op de markt geïntroduceerd. VDE plant is goed op de hoogte van trends, zeer actief op sociale media en zoekt contact op B2C. Ik voorzie een positieve toekomst voor VDE!” solute blikvanger. Door selectie en continue productontwikkeling hebben wij een exclusief, sterk exemplaar weten te telen. De Clusia Princess is de topper onder de luchtzuiveraars. Ze kan wel 30 m2 lucht zuiveren van schadelijke stoffen waardoor de luchtkwaliteit binnenshuis aanzienlijk verbetert.

7 VDEplant V5.indd 7

14-12-17 17:17


MET GROEN IS ZO ONTZETTEND VEEL MEER TE DOEN ONZE PLANTEN ZIJN DECORATIEVE SFEERMAKERS EN OP HEEL VEEL MANIEREN INZETBAAR. NIETS IS LEUKER DAN KLANTEN INSPIREREN OM OP EEN VERNIEUWENDE MANIER MET GROENE KAMERPLANTEN BEZIG TE ZIJN.

Wij zoeken altijd naar innovatieve, creatieve toepassingen voor onze groene vrienden. Intenz Home® is beleving. Onze producten brengen elke omgeving tot leven, zonder dat het onderhoud van de plant voor de consument te ingewikkeld wordt!

PIKAPLANT JAR COFFEA

Pikaplant is het internationale designlabel dat de originele Pikaplant Jar ontwikkelde met onze koffieplantjes. In de luchtdichte biotoop recyclen de planten het water en de lucht en houden zichzelf zo in leven. De consument heeft er jaren plezier van! De zelfvoorzienende Pikaplant Jar is in zestien Europese landen verkrijgbaar.

VDEplant V5.indd 8

LUMA FLORA

Na een periode van testen en certificeren hebben wij een lamp ontwikkelt met een plant: de Luma Flora. Het begon als concept op de FloraHolland Tradefair en is vanaf heden beperkt leverbaar. Onze Luma Flora is uniek, duurzaam en heeft nauwelijks verzorging nodig. Het mini ecosysteem is bijzonder decoratief.

CLUSIA OP WATER IN CILINDER GLAS

Sinds de zomer van 2017 levert VDE plant gespoelde Clusia’s in een cilinder glas. De reacties zijn zeer motiverend! Dit product heeft een bijpassende verpakking.

14-12-17 17:17


PHILONDENDRON ATOM

Onze prachtige Atom met z’n fraaie bladvormen leent zich uitstekend als hydrocultuurplant. Zeer decoratief in glas zonder potgrond, maar met stenen waardoor de gespoelde wortelstructuur goed zichtbaar is.

OGREEN CLEAN MACHINES

Wij leveren 4 soorten aan dit merk van Noviflora, speciaal voor de jongere consument. Ogreen is online verkrijgbaar, maar ook in veel conceptstores in grote steden. Op ons Youtube kanaal zie je hoe Ogreen een serieuze promotor is van groen in het klaslokaal!

WIJ ZOEKEN ALTIJD NAAR INNOVATIEVE, CREATIEVE TOEPASSINGEN VOOR ONZE GROENE VRIENDEN. INTENZ HOME® IS BELEVING” PLANTAGEN AALSMEER “VDE plant is een innovatief familiebedrijf dat erg goed bezig is met product- en marktontwikkeling”, zegt Suzan Verkleij, Inkoopster bij Plantagen en met name verantwoordelijk voor het indoor assortiment kamerplanten voor tuincentra in Scandinavië. Met ongeveer 130 vestigingen verdeeld over Zweden, Noorwegen en Finland is Plantagen het toonaangevende plantenmerk in Scandinavië. Suzan: “Plantagen koopt een groot aantal artikelen in bij VDE plant. De samenwerking verloopt goed. VDE houdt ons ook goed op de hoogte van de ontwikkelingen in het assortiment.” Plantagen feliciteert VDE plant van harte met het 70-jarig jubileum en wenst VDE alle goeds voor de toekomst!

9 VDEplant V5.indd 9

14-12-17 17:17


MET ONS VERHAAL INSPIREREN TOT EEN GROENE LEVENSSTIJL VOOR ONS DRAAIT HET ALLEMAAL OM DE PLANT, KENNIS VAN DE PLANT EN EEN OPTIMAAL TEELTPROCES. DAAR ZIJN WE GOED IN EN DAAR WORDEN WIJ GELUKKIG VAN! WIJ BIEDEN EXCLUSIVITEIT, CREATIVITEIT EN KWALITEIT.

Om nóg meer waarde te genereren, zijn we actief op social media. Op Instagram en Facebook inspireren we onze volgers tot groene keuzes. We maken ze bewust van het belang van een groene lifestyle en hopen interesse te wekken voor groene planten. We laten zien hoe het exclusieve assortiment van Intenz Home® het leven kan verrijken. Zo creëren wij online onze eigen ambassadeurs!

INTENZ ON TOUR

Het verhaal over onze Intenz Home® planten vertellen we het liefst rechtsreeks aan onze klanten. Daarom gaan we met Intenz on Tour langs bloemisten en stadstuinwinkels in het hele land. Het is fantastisch om gepassioneerde groenliefhebbers te ontmoeten. Allemaal échte ondernemers, die samen met ons de consument enthousiast willen maken voor het mooie exclusieve Intenz Home® assortiment. Samen kom je verder! Wij verkopen overigens niet direct aan bloemisten, maar via de shop-in-shop bij Waterdrinker in Aalsmeer.

VDEplant V5.indd 10

14-12-17 17:18


THE STORY OF Planten hebben een uniek verhaal. Van elke plant die wij kweken vertellen wij dat verhaal. Waar komt de plant van oorsprong vandaan, wat zijn de botanische kenmerken, hoe onderhoud je de plant, en andere leuke en bijzondere weetjes en feiten. Al deze verhalen staan op onze website www.vdeplant.nl. Bloemisten kunnen deze van onze site halen en gebruiken in hun winkel om weer door te vertellen aan de consument.

VAKBEURZEN

Een aantal jaren geleden waren het nog vooral meubels en accessoires die je zag op de woonbeurzen. Inmiddels hebben de meeste interieurdesigners en liefhebbers het groen omarmd. Wij brengen een aantal van de soorten die wij telen via beurzen onder de aandacht. Op de VT Wonen & Design Beurs bijvoorbeeld hebben we de stand van Jasno Shutters voorzien van onze Clusia Princess. En in de stand van Air So Pure planten hebben we met een enthousiast team veel geĂŻnteresseerde consumenten over de waarde van luchtzuiverende planten verteld.

WORKSHOPS

Op veler verzoek organiseert VDE plant met regelmaat workshops. Bijvoorbeeld over hoe je een terrarium maakt. Een terrarium is bijzonder praktisch voor mensen die graag groen in huis willen, maar niet echt groene vingers hebben. Of workshops over stekjes maken en opkweken. Aan het einde van zo’n workshop gaan alle workshopdeelnemers met een hoop extra groene kennis weer naar huis.

11 VDEplant V5.indd 11

14-12-17 17:18


ONZE FOOTPRINT VDE is deelnemer bij milieukeurmerk Milieu Programma Sierteelt (MPS) en is tevens nauw betrokken bij Benefits of Nature. Op deze manier monitoren wij onze footprint en werken we aan de verdere verduurzaming van ons bedrijf. Zie ook www.benefitsofnature.eu.

DUURZAAM ONDERNEMEN

Een duurzame bedrijfsvoering doe je voor jezelf, je medewerkers en voor de volgende generaties. Wij werken aan een steeds schonere productie. Onze insteek is geïntegreerd te telen met zo min mogelijk chemische middelen. Ook gaan wij zuinig om met water. Regenwater vangen we op om te gebruiken bij onze planten en wij lozen niets op het oppervlaktewater. Duurzaam ondernemen doe

je niet alleen. Wij zoeken businesspartners die ook oog hebben voor mens en milieu. Samen kunnen we de keten nóg groener maken. De afvalstromen in ons bedrijf worden gescheiden afgevoerd. Onze pottenleverancier haalt kapotte teeltpotten op en maakt daar weer nieuwe van. Daarbij voegen ze ook plastic huisvuil toe, waardoor onze teeltpotten voor minimaal 50 procent uit gerecycled plastic bestaan.

OP INSTAGRAM EN FACEBOOK INSPIREREN WE TOT GROENE KEUZES EN LATEN WE ZIEN HOE HET EXCLUSIEVE ASSORTIMENT VAN INTENZ HOME® HET LEVEN KAN VERRIJKEN”

VDEplant V5.indd 12

14-12-17 17:18


WIJ ZIJN TROTS OM RONALDS GEDACHTEGOED VOORT TE MOGEN ZETTEN”

MOERINGS FOUNDATION

VDE plant is één van de deelnemers aan de Ronald Moerings Foundation. De foundation bestaat uit een groep maatschappelijk betrokken ondernemers uit de groen- en sierteelt die geld inzamelen voor kankeronderzoek door het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Het initiatief kwam in 2014 van waterplantenkweker Ronald Moerings. Na zijn onverwachte overlijden hebben Marco Wilschut (rechts op de foto) van de handelsonderneming Van Krimpen en Paul v.d. Salm van Gebr. V.d. Salm dit overgenomen door de Ronald Moerings Foundation te stichten. Marco: “Wij zijn trots om Ronalds gedachte-

goed voort te mogen zetten. Hij wilde het onderzoek naar deze vreselijke ziekte op structurele basis financieel ondersteunen. Het idee van de foundation is dan ook om structureel een financiële bijdrage te leveren. Ronald wilde dat elke deelnemende ondernemer jaarlijks een andere ondernemer enthousiast zou maken voor dit doel. Zo zou de bijdrage als vanzelf steeds verder groeien!”Het totaal aan giften dat de foundation inmiddels aan kankeronderzoek heeft kunnen schenken is ruim 260.000 euro. Neem bij interesse contact op met Sonja Kempenaars via sonja@krimpen.nl of 0165 349 822.

13 VDEplant V5.indd 13

14-12-17 17:18


TEAM VDE PLANT, IEDEREEN EEN PLANTENHART

HET VERKOOPTEAM Wij zoeken zoveel mogelijk contactmomenten met onze klanten. Rechtstreeks, online of tijdens beurzen. Zo kunnen we hun wensen achterhalen en weten we wat er speelt in de markt. Natuurlijk presenteren we ook onze eigen ideeÍn. Het VDE plant verkoopteam is zeer creatief. Wij krijgen alle vrijheid om nieuwe concepten te bedenken. Onze Coffea Arabica planten in een retro koffieblikje zijn populair, net zoals onze decoratieve planten zonder potgrond in glazen vazen. VDE plant is een platte organisatie, met een klein en hecht verkoopteam dat snel kan schakelen. De klant die belt, heeft ons meteen aan de lijn.�

VDEplant V5.indd 14

14-12-17 17:18


THOMAS VAN EMMERIK PRODUCTIELEIDER:

“Onze vergaande service wordt gewaardeerd in de markt. Hadden we voorheen nog wel pieken en dalen in het productieproces, tegenwoordig hebben we een constante workflow het jaar rond. Ik denk dat VDE plant een betrouwbare partner is. De relaties die wij aangaan, gaan we aan voor de lange termijn. Dat is de insteek met ons personeel, en dat willen wij ook met onze klanten.”

NICO PLASMEIJER HOOFD TEELT:

“VDE plant loopt voorop in het telen met behulp van natuurlijke vijanden en biologische producten. In onze gewasbescherming werken we preventief. Je stelt jezelf constant de vraag hoe je de planten zo veel mogelijk op natuurlijke wijze sterker maakt tegen ziekten en plagen. Iedere dag opnieuw zorgen mijn collega’s en ik voor de juiste kasomstandigheden en een goede en gezonde groei van onze planten. VDE plant is een vooruitstrevende organisatie die in het diepe durft te springen. Wij telen graag de minder gangbare planten. Wat dat betreft past onze Clusia Princess perfect bij ons. Het is een echte vernieuwer!”

HET VDE PLANT VERKOOPTEAM IS ZEER CREATIEF. WIJ KRIJGEN ALLE VRIJHEID OM NIEUWE CONCEPTEN TE BEDENKEN” 15 VDEplant V5.indd 15

14-12-17 17:18


KILI HOLLAND FELICITEERT VDE PLANT

V

Van Zaal Transport

| Logistiek | Warehousing | Bedrijfsruimteverhuur |

Full service sierteelt logistiek

Of u nu kweker, importeur, exporteur of tuincentrumondernemer bent, wij hebben op al uw transportvraagstukken een passend antwoord. Bij ons krijgt u een compleet en overzichtelijk dienstenpakket. En bent u naast een transporteur ook op zoek naar warehousemogelijkheden of een bedrijfsruimte? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht!

• Transport in Nederland, België en delen van Duitsland • 5 depots in Nederland, 1 in Duitsland en 1 in België • 24-uurs service • Dag en nacht uw zending volgen met onze Track & Trace App • Elektronische orderinvoer en overzichtelijke, digitale rapportages

VDEplant V5.indd 16

Poelweg 12 - 1424 PB - De Kwakel 0297 513080 - info@vzt.nl Volg ons ook op social media!

www.vzt.nl

14-12-17 17:18


WE THINKTOGETHER! AL RUIM VEERTIG JAAR IS LOGIQS (GEMEENTE WESTLAND) GESPECIALISEERD IN ROLCONTAINERSYSTEMEN VOOR DE GLASTUINBOUW.

Het bedrijf levert zowel de hardware als de software die nodig zijn om planten makkelijk en geautomatiseerd door de kassen te laten bewegen. VDE plant is meer dan 40 jaar een zeer gewaardeerde partner van Logiqs en heeft in die jaren menig innovatie succesvol toegepast.

INNOVATIEVE CONTAINERSYSTEMEN

Al in het vroege begin, toen Logiqs nog Intransit heette, klopte VDE plant aan om een voor die tijd zeer vooruitstrevende kwekerij met een volledig geautomatiseerd teeltsysteem te laten bouwen. Gert-Jan van Staalduinen, directeur-eigenaar van Logiqs: “VDE plant is één van die klanten, die sinds de oprichting betrokken is geweest bij innovatieve containersystemen. In de tijd van Intransit, Alcoa Agro en in een later stadium ook Logiqs, waren zij vaak als eerste met het toepassen van nieuwe technieken. Altijd met het doel het beste uit hun kwekerij te halen.”

PARTNERS

“De teeltsystemen van VDE plant zijn zo ingericht dat er een optimale flexibiliteit kan worden gerealiseerd. Hierdoor is het mogelijk heel gericht bij te sturen in het teeltproces, wat een hoge plantkwaliteit tot gevolg heeft. Naast het kweken van een goed product heeft VDE plant oog voor de omgeving en de toekomst. Ze produceren planten met een luchtzuiverende werking en doen dat op zo’n manier dat het milieu minimaal belast wordt. Karin, Edwin en Hein kenmerken zich als zeer betrokken en betrouwbaar en zijn hierdoor in al die jaren échte partners gebleken”. Benieuwd naar wat Logiqs voor uw kwekerij kan betekenen? Kijk voor meer informatie op de website www.logiqs.nl of bel naar het telefoonnummer 0174 514 141. Logiqs BV, Honderdland 131, 676 LT Maasdijk

17 VDEplant V5.indd 17

14-12-17 17:18


Groene lifestyle is hot, hier in Nederland en daarbuiten. De toekomst biedt ons dan ook vele mooie uitdagingen. Wij hebben onze mouwen al opgestroopt om die uitdagingen aan te gaan.

TEN SLOTTE

Ons doel is een optimale productie behalen op het huidige areaal in Woubrugge. De focus ligt op energiezuinig telen, innovatieve hoogwaardige productie en volwaardige dienstverlening. Onder onze merknaam Intenz HomeÂŽ werken wij verder aan de ontwikkeling van exclusieve planten. Wij willen on top of mind zijn bij onze klanten, omdat ze weten dat VDE plant altijd de producten levert waar de markt op dat moment om vraagt.

leveranciers en medewerkers. Goede relaties zijn noodzakelijk voor een gezonde groei van ons bedrijf. In het bijzonder willen wij ons team hartelijk bedanken voor hun dagelijkse inzet en enthousiasme voor onze zaak. Op deze plek is eveneens een woord van dank van toepassing aan onze businesspartners die hebben meegeholpen aan dit prachtige jubileummagazine. Wij zijn ze zeer erkentelijk voor hun waardevolle bijdragen!

Edwin, Karin, Hein

Uit ervaring weten wij dat de mooiste dingen ontstaan door langdurige samenwerking. VDE plant staat voor investeren in relaties met klanten, toe-

VDEplant V5.indd 18

14-12-17 17:18


for tropical plants

Erwin van der Hoeven, Accountmanager Elburg-Smit: “VDE is een prachtig en zeer professioneel bedrijf, waarmee wij al vele jaren een prettige samenwerking hebben! Een samenwerking waardoor prachtige producten zijn gemaakt en dat willen we nog vele jaren voortzetten.Wij feliciteren alle VDE-medewerkers van harte met het 70-jarig jubileum!” www.elburgsmit.com

Aardam feliciteert VDE met haar 70 jarige jubileum

labels

packaging

wraps & cups

www.aardam.nl

Great Magazines feliciteert VDE plant met het 70-jarig bestaan! Iedereen die iets te vieren heeft, kan rekenen op onze felicitaties. En onze magazines.

Kijk op www.greatmagazines.nl en ontdek wat een kosteloos magazine kan doen voor uw bedrijf. T: 020 – 58 00 977 | E: info@greatmagazines.nl | W: www.greatmagazines.nl

Wij feliciteren VDE met het behalen van het prachtige 70 jarige jubileum. IFJ hoopt dan ook nog vele jaren met jullie te mogen samenwerken! International Flex Job B.V. • Legmeerdijk 313 • 1430 BL Aalsmeer • Tel. +31 (0)297 389680 • www.internationalflexjob.nl

19 VDEplant V5.indd 19

14-12-17 17:18


AgroEnergy trotse energiepartner van VDE plant

VDE PLANT ! 70 JAAR

Gefeliciteerd met het platina jubileum! Namens alle collega’s van AgroEnergy.

5 goede redenen om ook voor ons te kiezen

1. STERK AANBOD IN ENERGIE

2. SLIMME OPLOSSINGEN

Innovatieve toegang tot energiemarkten.

Datagedreven producten en energiemanagement.

3. SOLIDE PARTNER

4. SCHERP INZICHT

Persoonlijke service & (online) dienstverlening.

Kennis & expertise van energiemarktontwikkelingen.

5. SAMEN BELEVEN Ontmoet ons op (eigen) evenementen en bijeenkomsten.

Energiepartner voor de glastuinbouw

VDEplant V5.indd 20

Bent u net als VDE plant klaar voor de toekomst?

Wij gaan graag met u in gesprek.

088 - 895 45 45

www.agro-energy.nl

14-12-17 17:18

Profile for Great Magazines

VDE plant  

VDE plant  

Advertisement