Page 1


AUTOCLEAR AERODRY

$€ $ £

$

£

$

£

sikkensvr.com

€ $ €

£

Vergroot uw winst met een flexibelere werkstroom. £

£

$ $

Snelheid en flexibiliteit zijn essentieel als u de productiviteit en winst van uw autoschadeherstelbedrijf wilt vergroten. Profiteer nu van beide in één product: Sikkens Autoclear Aerodry. Met een droogtijd van slechts 45 minuten bij 20°C zet u uw spuitcabines optimaal in. Met elke keer opnieuw de glanzende topafwerking die u van Sikkens gewend bent.

£

Uw specialist in utiliteitsbouw! Hoogwaardige kwaliteit Maatwerk Snelheid Ottostraat 11, 6716 BG Ede

www.hbebouw.nl

0318 – 510 107


Beste relatie, Trots bied ik dit corporate magazine aan. Het geeft je een kijkje achter de schermen bij Bochane. Wat vinden wij belangrijk, welke focus kiezen we en waar maken wij ons dag in, dag uit opnieuw hard voor? In 1984 kocht mijn vader dit bedrijf. Garage Hoogendoorn bestond uit de vestigingen Veenendaal en Maarn en werd in 1984 Bochane. Wat begon met twee vestigingen groeide uit tot een automotive bedrijf met vijfhonderd man in dienst. Bij Bochane geloven wij dat mobiliteit altijd een belangrijk onderdeel zal blijven in het leven van mensen. Het zorgt voor vrijheid en stelt in staat om te gaan en staan waar iemand maar wil. Bochane voorziet in die behoefte en zorgt ervoor dat men zorgeloos van A naar B kan reizen. Op welke manier dan ook. Het aanbieden van die zorgeloze mobiliteit gaat bij ons verder dan alleen een transactie. Wij bewegen mee met de veranderende behoeften van

Thijs Bochane algemeen directeur

onze klanten en zorgen voor continuïteit van ons bedrijf. Ondanks onze groei blijven wij als familiebedrijf persoon-

Lid van de Bochane-familie sinds 2004

lijk. Dat betekent dat wij net dat ene stapje extra zetten.

Favoriete auto Nissan GTR

Voor onze medewerkers én onze klanten. We gaan immers vol voor de lange termijn. Anders zit je ook geen 35 jaar in het vak. Veel leesplezier! Thijs Bochane, algemeen directeur

“Ondanks onze groei

blijven wij persoonlijk

COLOFON UITGEVER Barry Reede

OPDRACHTGEVER Bochane

SALES & TRAFFIC Marloes Oink

DRUKWERK SMG Groep

REDACTIE Crissy Mulder

COPYRIGHT Niets uit onze magazines mag worden verveelvoudigd of anderzins toegepast worden, zonder onze schriftelijke toestemming.

FOTOGRAFIE Jeroen van Eijndhoven VORMGEVING Colette Korteweg NEW BUSINESS Marja Maars Wesley Dekker

Interesse in een Great Magazine? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. +31 (0)20 5800 977 info@greatmagazines.nl www.greatmagazines.nl

PEOPLE, PLANET, PROFIT Duurzaam ondernemen is voor ons een bewuste keuze. Wij waarborgen duurzaamheid door ISO 14001, ISO 14064 Carbon Footprint, ISO 9001, ISO 12647-2, ISO 27002, FIRA (Brons) en ons Duurzaam Inkoop- en FSC certificaat.

3


Onderweg met Renault, Nissan en Dacia Focus op kwaliteit

Bochane kiest bewust voor een merkfocus op Renault, Nissan en Dacia. De organisatie kiest daarmee voor een focus op kwaliteit en vooruitgang. De ontwikkelingen van deze merken volgt Bochane op de voet. Thijs Bochane: “Wij geloven in een geïntegreerde marktbena-

tenden, staat Renault al vele jaren in de Nederlandse top

dering. Dat klinkt ingewikkeld, maar dat is het niet. Renault,

drie van personenauto’s en bedrijfswagens. Niet alleen

Nissan en Dacia zijn eigendom van één fabrikant. De fabrikant,

het design van deze auto’s, maar ook het merk is continu

de auto’s en wij brengen gezamenlijk één naadloze ervaring

in beweging. De slogan ‘Passion for life’ maakt in één zin

over. Hierin gaan we vol voor kwaliteit en vertrouwen. Al in

duidelijk waar Renault voor staat. De nieuwe modellen

1984 koos mijn vader voor een focus op Renault. Met dit merk

hebben emotie, maar dit merk staat voor meer. Innovatieve

werkte Bochane exclusief van 1984 tot 2002. Deze samenwer-

technologie bijvoorbeeld, die voor iedereen bereikbaar is

king legde de basis voor ons bedrijf vandaag de dag. Na 2002

en het leven gemakkelijker maakt. In de slogan klinkt ook

kozen we voor een alliantiestrategie. Renault kocht Nissan en

de zorg voor de toekomstige generaties door. De auto is

later ook Dacia en wij deden mee.”

onderdeel van ons leven, maar Renault wil wel dat deze impact op onze toekomst zo gunstig mogelijk is. Daarom

4

Passie voor het leven

investeert het merk in efficiency en duurzaamheid waar dit

Door een focus op innovatie voor de berijder én de inzit-

maar kan.


Blik op de toekomst In de branche loopt Renault behoorlijk voorop qua duurzaamheid. Zo ook met elektrisch rijden. Nissan volgt op de voet en pakt deze trend nu ook succesvol op. Dit merk vond zich in de laatste jaren echt opnieuw uit. Het werd moderner, duurzamer en kwalitatief beter. Dacia kwam in 2005 op de markt. Toen nog bekend als een budgetmerk. Nu meet ook deze naam zich met menig ander op het gebied van kwaliteit.

“Met onze merkfocus

brengen wij één naadloze ervaring over

9 klantbeloftes Onze merken staan voor kwaliteit. Met negen beloftes verzekeren wij onze klant een eerlijk en vakkundig onderhoud en een gastvrije behandeling. Daarin zij we behoorlijk transparant. Onze klanten beloven wij, zwart op wit, het volgende:

1.

Stel je online een vraag? Dan krijg je binnen één werkdag antwoord.

2.

Wil je proefrijden? Binnen één week staat het model van jouw keuze klaar.

3.

Nieuwe auto besteld? Wij informeren je over de voortgang van jouw bestelling.

4.

Bij een werkplaatsbezoek weet je van te voren waar je aan toe bent.

5.

Een reparatie waar je geen toestemming voor hebt gegeven, wordt niet gefactureerd.

6.

Je ontvangt altijd één jaar garantie op reparaties in onze werkplaats.

7. 8. 9.

Je loyaliteit wordt beloond met voordelen. Onze prijzen zijn all-in, altijd. Je wacht bij ons altijd comfortabel.

5


One-stop-shop Alles onder één dak Lease en verhuur Met lease en verhuur biedt Bochane flexibele mobiliteit. Zowel voor de particuliere als voor de zakelijke klant. Jeroen van Hasselt: “Qua lease en verhuur kan de klant bij ons voor alle merken terecht. Van één dag huur, tot zestig maanden lease, van personenauto’s tot bedrijfswagens en van elektrisch tot benzine en diesel. Al deze mogelijkheden voor alle merken. De klant vraagt, wij draaien.

Zakelijk én private lease We leasen zowel zakelijk als private. Dat vinden wij hier heel normaal. In Nederland rijden er inmiddels ruim honderdduizend mensen in een privé lease wagen en dat aantal groeit volop. Best logisch, want particulier leasen is een auto rijden zonder risico, voor een vast maandbedrag. Aantrekkelijk voor particulieren, zzp-ers en ook voor steeds meer bedrijven. Met ons keurmerk verzekeren wij onze klanten van kwaliteit en veiligheid. Daarnaast kunnen zij bij ons voor zowel lease, onderhoud als schade direct terecht. Alles onder hetzelfde dak. Wel zo gemakkelijk.

Verhuur dichtbij huis Met onze verhuur spelen wij in op de korte termijn vervoerswens. Hiervoor kunnen onze klanten bij dertien Bochane-vestigingen terecht. Er is er altijd wel eentje in de buurt. Onze vloot telt ruim zeshonderd voertuigen. Allemaal betrouwbare, veilige en duurzame ‘jonge’ huurauto’s, die de klant zorgeloos van A naar B helpen.”

Jeroen van Hasselt directeur

“De klant vraagt, wij draaien” 6

Lid van de Bochane-familie sinds 2010 Favoriete auto Nissan Leaf


Bochane biedt haar klanten een ‘one-stop-shop’. Hier kan de klant terecht voor al zijn mobiliteitsoplossingen: alles onder één dak.

Occasions Bij Bochane kan men ook terecht voor een goede gebruikte auto. Kwalitatief, veilig én multimerk. Jörgen Korte: “De merknaam Bochane kent in ons gebied behoorlijk wat aanzien. Een reputatie om hoog te houden. Daarom kiezen wij ook in occasions alleen voor het beste. Dat biedt onze klanten het vertrouwen om bij ons een gebruikte auto aan te schaffen.

Duidelijk en transparant Als er een auto bij ons binnenkomt, gaat die eerst door onze strenge keuring. Voldoet de conditie niet aan onze standaard, dan haken we af. Wij verkopen deze auto dan niet aan de consument. Eigenlijk is ons motto hierin heel simpel; het moet goed en anders niet. Naast dit stukje zekerheid bieden we onze klanten ook duidelijkheid. Wij communiceren heel transparant over de staat van de auto. Dat vinden

Jörgen Korte commercieel directeur occasions

we wel zo eerlijk. Onze klanttevredenheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Daar gaan wij bijzonder ver voor.

Lid van de Bochane-familie sinds 1992 Favoriete auto Renault Megane R.S.

Online aanwezig Vandaag de dag loopt haast niemand meer bij ons binnen met de vraag: ‘Zeg, heb jij nog een mooie gebruikte auto voor me?’ Nee, onze klanten oriënteren zich gemiddeld tien tot twintig uur online, voordat zij bij ons naar binnen stappen. Vanzelfsprekend focussen wij ons dan ook steeds meer op onze online marketing en gebruiksvriendelijkheid van de website. Alles voor een nog betere klantervaring.”

7


Zakelijke markt Bochane bedient de zakelijke klant op zijn wenken. Hier kan hij, naast aanschaf, ook terecht voor onder meer wagenparkbeheer, poolbeheer, lease én kennis en kunde. John Millenaar: “Bij de zakelijke markt denk je al snel aan een aanbod van bestelwagens, maar wij doen meer. Zo bieden we onder meer adequaat maatwerk, proactief advies, realtime rapportages en inkoopvoordeel voor zowel personen- als bestelwagens.

Kennis van zaken Bij zakelijke mobiliteit komt er meer kijken dan alleen de aanschaf van een auto of bestelwagen. Hoe ga jij je wagenpark beheren? Is het verstandig deze auto’s wel of niet op te nemen in de balans? En zijn er stimuleringen vanuit de overheid? Voor de antwoorden op onder meer deze vragen kan de klant bij ons terecht. Naast onze accountmanagers voor de zakelijke markt hebben wij ook een commerciële binnendienst, bestaande uit een team van specialisten. Deze experts, met kennis van de zakelijke markt, zijn bereikbaar op één mailadres en één

John Millenaar commercieel directeur

telefoonnummer. Dat betekent dat de klant bij ons niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Nee, hier geldt; persoonlijk, vertrouwd en snel schakelen.

Handelen vanuit de klantwens Als een klant bij ons voor onderhoud komt van zijn bestelwagen, garanderen wij hem passend vervangend vervoer. Als vakman zijnde heb je immers niks aan een Twingo als vervangend vervoer. Dat begrijpen wij. Maar wij snappen ook dat zijn bestelwagen zeer belangrijk is voor zijn werk. Daarom handelen we snel. Zo kan de klant vlug en onbezorgd de weg weer op.”

“Onze klanten sturen

wij niet van het kastje naar de muur

8

Lid van de Bochane-familie sinds 2012 Favoriete auto Renault Clio V6


Reparatie en onderhoud Zorgeloos op weg, betekent ook reparatie en onderhoud; snel, goed en transparant. Harold van de Scheur: “Met reparatie, onderhoud en aanvullende services zoals ons bandenhotel, houden wij de auto’s kwalitatief goed op de weg. Alles voor zorgeloze mobiliteit van onze klant.

Vol voor vertrouwen In onze branche draait alles om vertrouwen. Daarom luisteren wij goed naar de klantvraag. Is er wat mis met de auto of komt de klant slechts voor een periodieke check? Onze factuur mag nooit een verassing zijn. Daarom werken we volledig transparant. Sporen we

“Hier draait alles om vertrouwen

mogelijke toekomstige klachten op, dan informeren en

adviseren wij, maar laten we de klant vervolgens zelf kiezen; maken of niet maken.

Een stapje extra In onze transparantie zetten wij binnenkort een extra stap. Elke monteur gaat aan de slag met een eigen tablet. Daarmee kan hij de klant na afloop van een reparatie of controle, maar zeker ook tussentijds, voorzien van informatie en advies. De klant is daarmee direct op de hoogte van de status van zijn auto.”

Harold van de Scheur directeur aftersales Lid van de Bochane-familie sinds 2017 Favoriete auto Renault Talisman

9


Verkoop nieuwe auto’s Renault, Nissan en Dacia

Bij Bochane kan de klant, naast een gebruikt exemplaar, natuurlijk ook terecht voor een spiksplinternieuwe auto. Hij koopt hier modellen van Renault, Nissan en Dacia. Maar daar blijft het niet bij, zegt John Millenaar: ‘Wij zijn een mobiliteitsbedrijf. Dat betekent dat de klant bij ons niet alleen een nieuwe auto koopt, maar ook totale ontzorging. Bij Bochane regelen wij alles rondom de verkoop van een

Nissan

nieuwe auto. Wij sturen de klant niet alleen weg met een

Met Nissan draaiden wij een ontzettend goed jaar. Eén

nieuw model, maar verzorgen alles daaromheen tot in de

op de vier Nissans die in 2018 de weg opging, komt bij

puntjes. Van verzekering tot garantie. Kortom; ontzorging

ons vandaan. Daar zijn wij trots op. Dit jaar krijgen we

van A tot Z.

een nieuwe Nissan Juke. Een compacte crossover en daarmee een concurrent van de CAPTUR. Ook ontvan-

Renault

gen we een aantal nieuwe motoren. Kortom; genoeg

Renault is er voor iedereen. Het merk heeft voor ieder wat

moois om naar uit te kijken.

wils. Dit jaar komen er twee hele mooie nieuwe modellen

10

aan: een Clio en een CAPTUR. Daar kijken wij enorm naar uit.

Dacia

De Renault CAPTUR is een compacte crossover die door haar

Een nieuwe Dacia betekent een nieuwe degelijke auto

hoge zit een goed overzicht op de weg biedt. Dat geeft alle

voor weinig geld. En als je hem bij Bochane koopt,

inzittenden een veilig en prettig gevoel. De CAPTUR was de

krijg je voor een klein bedrag veel service. Ondanks

eerste SUV in haar segment. Daar maakte dit model behoor-

het feit dat dit een goedkopere auto is, bieden wij

lijk wat indruk mee. Wij wachten dan ook in spanning af wat

onze klanten precies hetzelfde totaalpakket aan. Dat

het aankomende model gaat doen.

vinden we wel zo eerlijk.


Acties en voordeel Het hele jaar door genieten onze klanten van mooie kortingen en acties. Daarnaast bieden we hen een prachtige doorlopende deal aan. Wij kochten fors in zodat de klant niets merkt van de belastingverhogingen. Dat betekent dat de klant bij ons een auto koopt met voorraadvoordeel, wat op kan lopen tot duizenden euro korting.”

“Dankzij voorraadvoordeel profiteert de klant van duizenden euro’s korting

DE SCHOONSTE OPLOSSING VAN START TOT FINISH Focus op wat u het beste doet en Berner zorgt voor de rest. Van kleinmateriaal, chemie, machines en gereedschap tot de bijbehorende services. Maar ook voor de complete professionele reiniging van zowel het auto interieur als exterieur bieden we een uitgebreid assortiment hoogwaardige reinigings- en onderhoudsproducten.

https://shop.berner.eu/nl-nl/carcleaning

11


Werken bij Bochane

Persoonlijk, activerend, concreet, kort en open

Wanneer je bij Bochane werkt, dan werk je met ruim vijfhonderdvijftig collega’s bij één van de meest vooraanstaande dealerbedrijven van Nederland. Werken bij Bochane betekent werken volgens het PACKO-schema: persoonlijk, activerend, concreet, kort en open. Met het PACKO-schema dwingen de medewerkers van Bochane zichzelf na te denken over hun manier van vragenstellen. Het woord ‘als’ is daar een voorbeeld van. Met dit woord stelt Bochane haar klanten, maar ook haar

“Wil jij jezelf ook overtreffen?”

medewerkers de vraag: wil jij voorruit? En als jij vooruit wil,

wel iets waarin een nieuwe medewerker zich kan specia-

hoe dan?

liseren. Daar helpen de mensen van Bochane de nieuwe medewerker trouwens graag bij. Onder meer met een

Vriendschap met de klant

ruim aanbod van zowel interne als externe opleidingen.

Met de pay-off ‘Als je vooruit wil’ helpt Bochane haar

De vraag die Bochane bij alles stelt is: hoe kan ik mijzelf

klanten verder. Daar is een goede relatie voor nodig. Deze

vandaag overtreffen? Dat houdt het werk uitdagend en tilt

band voelt als een vriendschap. Dat is de manier waarop

het bedrijf naar een hoger level.

Bochane al haar relaties wil benaderen, op een relevante en vooral waardevolle manier. De pay-off is dan ook de

Tot snel?

leidraad voor de waarden en tone of voice.

Bochane zoekt mensen die in de actie gaan, een hands-on mentaliteit kennen en graag de handen uit de mouwen

Doorgroeimogelijkheden

steken. Kortom; daadkrachtige doeners met veel plezier in

Bochane is een vlotte, snel groeiende organisatie. Hier kun

het werk. Herken jij jezelf in deze omschrijving, dan nodigt

je laag instappen en als je goed bent, snel doorstromen.

Bochane je graag uit voor een kop koffie met één van de

Bochane verricht zo ontzettend veel activiteiten; er is altijd

HR-adviseurs of locaties in het land.

Actuele vacatures vind je op werkenbijbochane.nl

12


S CHUITEM A N A C C O U N TA N T S & A D V I S E U R S

B(l)ij(f) tellen Wanneer u een auto van de zaak heeft, moet u een bijtelling in aanmerking nemen. Blijf wel goed ‘tellen’, want het is niet altijd eenvoudig welk ‘bijtellings(kortings)percentage’ van toepassing is. Afhankelijk van de auto en het moment van aanschaf kan sprake zijn van een bijtelling van 0%, 4%, 7%,14%,15%, 17%, 19%, 20%, 21%, 22% of 25%.... En hoewel het nieuwste standaardpercentage 22% bedraagt, zult u na 60 maanden met bijvoorbeeld ‘4% op te teller’ rekening moeten houden met een bijtelling van 25%. Vragen over de auto? We kunnen u er alles over vertellen! Bram Faber Partner en Belastingadviseur Schuiteman Accountants & Adviseurs

“Wij zoeken mensen

die graag de handen uit de mouwen steken

Accountancy Fiscale dienstverlening HRM Bedrijfsadvisering Corporate Finance Family Office

www.schuiteman.com 13


Xantion verzorgt uw ICT voorziening voor een vast bedrag per maand.

Jubileum? Opening? Nieuwe huisstijl?

Xantion, de wegenwacht op de digitale snelweg

www.xantion.nl | 0318 – 68 70 91

Iedereen die iets te vieren heeft, kan rekenen op onze felicitaties. En op onze magazines.

www.greatmagazines.nl info@greatmagazines.nl 020 5800 977

• Elektrotechniek • Inspectie • Advies Veenendaalsestraatweg 16 | 3921 EC Elst (U) T (0318) 47 25 24 I www.oppelaar.nl


Samenwerken is vermenigvuldigen De kracht van Boekhorst Autoschade

In de zomer van 2017 kondigden Bochane en Boekhorst Autoschade een intensivering van hun samenwerking aan. De twee bedrijven bundelen nu hun uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van schadeherstel om verdere groei in die divisie te realiseren. Boekhorst Autoschade is een familiebedrijf met zeventig

klanttevredenheid en vooruitstrevende innovatie. Daarmee

jaar ervaring in kwalitatief hoogwaardig schadeherstel. Het

bieden we Bochane een nieuwe specialisatie. Bochane

bedrijf telt vijf ABS-vestigingen in Almere, Arnhem Noord,

heeft op haar beurt een goede positie met sterke merken en

Arnhem Zuid, Didam en Nieuwegein. De vestigingen in

diensten. We voegden onze backoffice samen en profiteren

Didam en Nieuwegein staan te boek als Premium Car Re-

nu van synergievoordeel. Daarnaast voegden we met deze

pair bedrijf en zijn onder meer erkend door Volvo, Audi en

samenwerking Renault en Nissan expertise toe aan ons

TESLA. Martijn Boekhorst staat aan het roer van dit bedrijf

team. Eén en één is twee en samenwerken werd vermenig-

en geeft met zijn expertise in het vak nu ook leiding aan de

vuldigen.”

schadeactiviteiten en schademedewerkers van Bochane.

Specialisatie en synergievoordeel

Samen sparren Thijs Bochane: “Wij zijn blij om deze samenwerking met

Martijn Boekhorst: “Deze samenwerking komt niet uit de

een vakman als Martijn Boekhorst en een onderneming als

lucht vallen. Binnen een gezamenlijk bedrijf in Almere

Boekhorst Autoschade verder te intensiveren. We profiteren

werkten mijn vader al jaren nauw samen met de vader

van een nieuw specialisme en Boekhorst kan zich volledig

van Thijs Bochane. In 2015 volgden Thijs en ik hen op. In

focussen op haar core business ‘schadeactiviteiten’. Martijn

2017 besloten we officieel samen in zee te gaan en werd

Boekhorst: “Deze samenwerking verloopt bijzonder vlot en

Boekhorst Autoschade onderdeel van Bochane. Wij zijn

erg prettig. Thijs en ik sparren veel en waarderen elkaar in

experts in schadeherstel en staan bekend om onze hoge

kennis en kunde. Kortom; wij maken elkaar beter.”

Martijn Boekhorst algemeen directeur Boekhorst Autoschade Lid van de Bochane-familie sinds 2017 Favoriete auto Porsche 911 G


Nieuwe huisstijl voor Bochane Een strak logo en passende slogan

Bochane was toe aan een nieuw jasje. Met een nieuw logo én een nieuwe slogan is het bedrijf klaar voor de toekomst. Thijs Bochane: “Onze vorige huisstijl deed geen recht meer

sen, klanten en vooruitgang is immers een voorwaarde

aan de organisatie die wij willen zijn. Ons logo vertroe-

voor ons eigen succes.

belde onze unieke naam en de slogan belichtte slechts een deel van onze visie. Bochane is een familiebedrijf

Kracht van persoonlijke aandacht

waar mensen, aandacht en vooruitgang centraal staan.

De kracht van persoonlijke aandacht is meer dan luisteren

Dat gevoel brengen wij nu, middels een nieuwe huisstijl,

naar de mensen die je showroom binnenkomen. En meer

over op onze klanten. Enerzijds zetten we de kracht van

dan betrokken zijn bij de loopbaan van je personeel. Het

persoonlijke aandacht centraal, anderzijds mobiliteit en

betekent ook betrokken zijn bij initiatieven die mensen

ontwikkeling. Onze oprechte interesse in onze eigen men-

samenbrengen of die de wereld een stukje mooier maken. Daarom sponsoren wij onder meer ook lokale evenemen-

“Van onze ambitie maken wij geen geheim

16

ten, verenigingen en wereldwijde initiatieven. Daarnaast doen we er alles aan om zo milieubewust mogelijk om te gaan met materialen. Milieuzorg is immers niet meer weg te denken in het moderne autobedrijf.


DE ZEKERHEID VAN VEILIGHEID

“Wij willen de drijvende kracht

zijn achter de manier waarop onze klant vooruit gaat

BRANDDETECTIE INBRAAKBEVEILIGING OBSERVATIESYSTEMEN TOEGANGSCONTROLE

Als je vooruit wil Onze nieuwe bedrijfsslogan; ‘Als je vooruit wil’, geeft onze ambitie weer. Daar winden wij geen doekjes om. Wij willen de drijvende kracht zijn achter de manier waarop onze klant vooruit gaat. Hem verder brengen, is wat wij willen. Bochane is gretig en doet graag mee in veranderingen die onze sector doormaakt en gaat doormaken. Deze ambitie

WAGENINGSELAAN 54 3903 LA VEENENDAAL TEL 0318 50 00 90 INFO@VANWAKEREN.NL

loopt als een rode draad door het hele bedrijf. Wij blijven onszelf ontwikkelen en lopen graag voor op de rest. Daarmee hopen we een aantrekkelijke organisatie en werkge-

WWW.VANWAKEREN.NL

ver te zijn én te blijven.”

17


Vol gas vooruit! Inmiddels ben ik tien jaar eigenaar en aanvoerder van deze mooie club. Ik zag hoe we merken aan boord haalden en hier bewust ook weer afscheid van namen. We zijn weer terug bij de basis en groeien nu gezond door met extra kernactiviteiten, zoals schadeherstel en lease. In een turbulente branche staat Bochane steviger dan ooit. Met een duidelijk gekozen profiel bewegen wij mee met de wens van onze klant. In de komende tien jaar willen we dichtbij de klant blijven. Waar hij zich bevindt, gaan wij hem achterna. Dat zal misschien niet altijd fysiek in een vestiging van Bochane zijn. Het klassieke model maakt ruimte voor online aanwezigheid en mobiliteit, in de breedste zin van het woord. Zo zie je ons binnenkort wellicht ook verschijnen in een pop-up store, op een roadshow of lokaal evenement. Wij kijken buiten de kaders. Dat houdt het wel zo leuk.

“Met een scherpe focus,

groeien wij gezond door

�

Daarbij omarmen we elektrisch meer en meer. Dat is immers toch de toekomst. Intern stomen wij ons personeel daar nu voor klaar. Onze mensen leren over nieuwe technieken, duurzaamheid en spelen in op de veranderende vragen van de klant. Daarmee zijn we klaar voor de toekomst. Ik zeg; vol gas vooruit! Wij hebben er zin in. Rest mij alleen nog jou hartelijk te bedanken. Bedankt voor de fijne samenwerking en bedankt voor je vertrouwen. Wij zien je graag snel weer bij Bochane. Hartelijke groet, Thijs Bochane, algemeen directeur

bochane.nl 18


Kremer ICT & Telecom

Passie voor techniek

WWW.KREMER.NL Trotse partner en showroom bouwer van Renault/Nissan Bochane

Certified Showrooms

AUTOMOTIVE MARKETING & dealersites

& big data

& dashboarding

WE HELPEN JE GRAAG VERDER

DÉ OPLEIDER VOOR DE MOBILITEITSBRANCHE

www.dtcmedia.nl


‘Zijn dynamische lijnen geven sensualiteit en status’ Laurens van den Acker Directeur Industrial Design Renault

De Renault MÉGANE Estate: design voor extra passie in je leven Laurens van den Acker is Directeur Industrial Design bij Renault. En de man achter onze designfilosofie. Geïnspireerd door het leven, vormgegeven in een bloem. Waarbij elk bloemblad symbool staat voor een fase in het leven. Zo is het design van de Renault MÉGANE Estate voortgekomen uit de levensfases ‘Love’ en ‘Work’. Scherpe, strakke lijnen en een brede, stoere schouderlijn geven hem sensualiteit en status. Perfect voor wat extra passie in je leven. Ontdek meer over ‘Love’, ‘Work’ en de designfilosofie op renault.nl/design

renault.nl/design

Nieuwe Nissan LEAF

Simply Amazing 4% BIJTELLING • Tot 270 km rijbereik* • Nieuwe batterij 40kWh • 150 PK/110 kw • 100% elektrisch, 0% uitstoot

e-Pedal Mogelijkheid om te versnellen en remmen met één pedaal.

ProPILOT Park Met slechts één vinger automatisch inparkeren.

ProPILOT Snelheid aanpassen aan de auto voor u en binnen uw rijstrook blijven? ProPILOT regelt het.

*Het rijbereik tot 270 km o.b.v. WLTP: Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure. De WLTP-meetprocedure heeft als uitgangspunt dat de testcondities de rijcondities in de praktijk zo dicht mogelijk benaderen, waardoor de vastgestelde waarden realistischer zullen uitvallen. Verschillende factoren kunnen het werkelijke rijbereik beïnvloeden, zoals rijgedrag, de kwaliteit van de weg, de weersomstandigheden (o.a. buitentemperatuur, windkracht) en het gebruik van airconditioning/verwarming. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.

LEAF

0 G/KM

0 L/100 KM (NEDC) - tijdens het rijden

NISSAN.NL

Profile for Great Magazines

Bochane  

Bochane  

Advertisement