Page 1

l’ herbolari


Qui som i perque som diferents ? “l’herbolari” és una petita cadena de centres de medicina natural amb resultats demostrats, aquesta empresa disposa d’un bon capital la qual cosa permet oferir uns serveis molt complets. La particularitat que tenim es que ens comprometem a un tractament sincer, que no enganya, es una compayia moderna i clara, la nostra filosofia es centra en que la medicina natural pot tractar. És tracta d’uns centres molt compromesos amb la gent, que ofereixen una atenció molt directe i personalitzada. L’equip que forma part de “l’herbolari” son diferents experts de diferents àmbit que han estudiat el camp de la medicina natural desde un punt de vista molt cientific i rigurós per satifer els nostres clients i a mes estan recolzats amb una de les reserves mes grans de productes naturals procedents d’arreu del món.


Identitat corporativa L’identitat corporativa per a els centres “l’herbolari” ha estat dissenyada per tal de transmetre una imatge de sincertitat i puresa que capti l’atenció dels possibles clients interessats en noves alternatives. Per aconseguir renovar i modernitzar un camp tant ancestral i antic com es la medicina natural i treure els prejudicis sobre ella i donar una imatge més sincera, més pura i més actual; per aconseguir tot això s’utilitzarà: fons blancs, fotografies dels productes d’alta qualitat sobre fons blanc, unes il·lustracions dins de cercles per donar una identitat més marcada i un tractament tipografic molt senzill pero molt cuidat. Tot això ens donarà la imatge de sinceritat, puresa, modernitat i salut que busquem.


El logotip

l’herbolari El logotip de l’empresa està format per la paraula “l’herbolari” amb la tipografia Big Caslon Medium en un color granate ( C 35%, M 100%, Y 35% i K 10%) i acompanyat d’un cercle del mateix color amb la forma d’una planta medicinal que la “forada”. El logotpi només apareixerà amb el color blanc de fons, mai apareixerà amb cap altre color pla de fons, ara bé si que es permet utilitzar-lo sobre fotografies o textures bastant planes sempre i quan tingui una tonalitat inferior al del logotip perque aquest pugui resaltar.

no

tinta plana

l’ herbolari

l’ herbolari *aquest cas inclou qualsevol color

textures

l’ herbolari

l’ herbolari

fotografies

l’herbolari

l’ herbolari


Aplicació en B&N

l’ herbolari

l’ herbolari

l’ herbolari

l’ herbolari

El logotip podrà canviar a blanc o negre depenent de la quantitat de negre que tingui el fons, si passa del 50% K el logotpi serà blanc, si es inferior serà negre.

Tamanys

l’herbolari l’ herbolari l’herbolari l’herbolari

Marges x

l’herbolari x

En cas d’utilitzar-lo en una com posició situat en un dels marges com a mínim els espais que els separin dels límits de la pàgina hauran de ser iguals.


Recursos gràfics Tot el disseny destinat a aquesta empresa es basarà en una imatge molt neta i directe. A l’hora d’escollir imatgesaquestes hauran de ser d’una alta calitat, relacionades amb el món de la medicina natural i la salut i a poder ser amb el fons blanc o imatges amb molta llum. Les “il·lustracions rodones” també seràn una constant que aniràn apareixent o bé quan no hi hagi fotografies o per complementar alguns dels dissenys, podent jugar amb les seves opacitats. Exemples:

100%

50%

20%

Tota això es complementarà amb l’utilització de la tipografia Big Caslon Medium (tipografia del logotip) que serà utilitzada per titulars i frases més rellevants i sempre en el color establert i a cosos grans, i després per a els textos informatius i demés la Helvetica Light o Regular com a segona opció depenent de les necessitats del disseny.

Big Caslon Medium Helvetica Light Helvetica Regular


Mupis l’herbolari

medicina, natural i sincera www.herbolari.cat / tel: 93 210 35 21

l’herbolari

la natura és sàvia I a “l’herbolari” ho sabem, vine i informa’t, t’oferim una alternativa natural, demostrada i que et vol cuidar de la forma més artesanal i sana. www.herbolari.cat / tel: 93 210 35 21


Altres elements Triptic (portada i dors)

Fora insomni ! 1 problema 10 tractaments

Centres l’herbolari www.herbolari.cat

l’herbolari


Diari Tot i no poguer utilitzar el color per a els anuncis per a diari podem observar com l’identitat es manté intacta, ja que el fons blanc i l’estil de les fotografies es manté intacte, i tot i que les imatges perden força per el color per altre banda guanyen ja que les textures s’aprecien millor, es per això que la qualitat de la fotografia es tant important.


Portada llibre Aquest element es el que s’allunya més a nivell d’identitat corporativa, ja que no hi apareix ni el logotpi, però tot i així conserva la seva identitat pel color blanc, la tipografía i l’estil de fotografia. La idea es públicar diferents llibres sobre nutrició per això s’ha crat un “logotpi editorial” de l’herbolari que apareix a la part inferior de la portada.

El teu aliment El teu medicament


Invitació per una consulta

Val per una consulta gratuita

l’ herbolari

Vine i aprofita, presenta aquesta invitació a qualsevol dels nostres centres i podràs rebre un assessorament personalitzat Cal demanar hora per telèfon o a la web i presentar el dni el dia de la teva consulta.

Centres l’herbolari www.herbolari.cat / 93 210 35 21

Exemple etiqueta de productes

Val per una consulta gratuita invitat nº 534 vàlid fins 19/12/2011


Semarretes Les semarretes son un altre element que tot i desmarcar-se una mica de la imatge corporativa conserva moltbé la identitat, hi ha tres models el primer es el que es desmarca més ja que no hi apareix ni el nom de l’empresa, en canvi les altres dos el no tenir les “il·lustracions circulars” i tenir uns elements mes abstractes si que hi apareix el nom.


Centres l’herbolari www.herbolari.cat / 93 210 35 21


imatge coporativa "l'herbolari"  

catàleg imatge corporativa d'uns centres de medicina natural demostrada

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you