Page 1

bureau/Graphite - Kreativitet! Dr책be for dr책be!


DDråbernes kilde

kilde1 subst. - n, - r, -rne 1. et lille vandløb el. udspring med grund- el. smeltevand som ofte er så rent at det kan drikkes 2. årsagen el. begyndelsen på noget · en person el. et dokument der er grundlag for en viden


BG Profil 4 5

Dråben til mere ...

Hvad er mere livsbekræftende og skabende end de første dråber. Tænk på savannen. Den stærke sol. Måneders tørke. Alt planteliv er udpint og udslukt. Alt dyreliv er udsultet. Afkræftet. Afventende med længsel på de første dråber. Med al deres kraft rammer de eksplosivt jordoverfladen. Forfriskende og dejligt vædende til at skabe liv. Planteliv. Dyreliv. Menneskeliv. Skabe bevægelse og grobund. Nye veje. Vækst ved rigelige mængder. Kontrollerede mængder. Blandt andet derfor har vi taget dråberne til os hos bureau/Graphite. Vi elsker dem for deres evne, klarhed og renhed. Man kan kigge igennem dem så alt står klart og lyst på den anden side. Vi bruger dem som kilde for innovation og fornyelse i virksomheders branding. Dråbe for dråbe! Jeg håber at have lagt dråben til mere.

Frits Møller grundlægger/bureaudirektør


BG Profil 6 7

Vi lader orderne dryppe om os selv ...

Ord har det med, at det ene tager det andet. Oftest til overflod. Specielt i markedskommunikationen. Der er så meget, der skal siges. Formidles for at opnå forståelse. Interesse. Anerkendelse. Købshandling. Ord bliver til overflod. En syndflod af forplumring. Kunsten er at gøre det kort. Bevare budskabet og opmærksomheden. Så vi vil gøre det kort. Om os selv. Dråbe for dråbe.


BG Profil 8 9

... dryp!

bureau/Graphite er et ungt fullservice bureau. Etableret ved indgangen til 2002. Dråbernes kilde, hvor vi fremtryller de naturlige dråber, ligger i Randers. Her bor vi i nogle unikke rammer med plads til fremtidig ekspansion. Faciliteter som vore kunder synes godt om at komme i. Og som vi gerne ser de kommer i. Vore dråber har allerede dryppet på flere og gør det fortsat. Og ringene breder sig som små og store bølger i markedet for vore kunder.


BG organisations design 10 11

... dryp, dryp!

bureau/Graphite’s organisationsdesign er organisk. - Fladt, fordi hierarkiet er brudt ned pga. talentet og medarbejdernes høje kompetence og ønsket om hurtig videndeling. - Lille, fordi vi har outsourcet og sourcer os til de processer som kræver ad-hoc specialistviden og kapitaltung virksomhed (tryk, foto, distribution m.v.). Det giver uafhængighed og konkurrenceevne, hvis man evner at finde de rigtige partnere nationalt og internationalt. Og det gør vi. - Procesorienteret, fordi vi arbejder med omskiftelige kommunikationsopgaver og problemstillinger. Det kræver omskiftelig involvering af personer og kompetencer.


BG medarbejder kultur 12 13

... dryp, dryp, Dryp!

Vor interne kultur bygger især på lydhørhed. Involvering. Dialog og formidling. Betænksomhed og respekt for hinanden. Bløde værdier, der skaber gode medarbejdere - ambassadører - der er følelsesmæssigt engageret. Medarbejderne er bureau/Graphite. De formidler en ægthed og en brændende lyst til at skabe. Det ved vore kunder. Du vil opleve det. Medarbejderne er en dråbe i sig selv. Menneskeligt. Kreativt.


BG CRM 14 15

... !

Vi arbejder med den enkelte kunde som individ frem for hob. Vi følger vore kunder. De mindste bølgeskvulp og bevægelser i deres marked. Vi gør det for at opbygge de bedste relationer. Skabe loyale forbindelser. Loyale kunder. Bringe kontinuitet og sammenhæng over tid. Og i tråd med tiden. Organisatorisk og menneskeligt er vi gennemsyret af kundeorientering baseret på one-one-relationer. I dialog for indsamling af information. I sparring for bearbejdning af information. I innovation for at omsætte information til - Kreativitet! Dråbe for dråbe!


BG Mission 16 17

... plaaask!

Metaforisk betragter vi dem, dråberne, som virksomhedens personlige dna - værdisæt. Vi hjælper gerne med at definere dem. Udtrykke dem. Visualisere dem. Vi er her for at bevæge tanker og ændre folks adfærd. Og vi gør det ud fra et strategisk helhedssyn på virksomheden og dens omgivelser. Vi vil gerne være en utømmelig kilde for innovation og fornyelse i virksomhedens branding. Forfriskende dråbe for dråbe, til at få virksomheden til at stå stærkere, klarere i bevidstheden. Hos kunderne. Hos interessenterne. Vi gør det gennem - Kreativitet! Dråbe for dråbe!


BG VISION 18 19

din Virksomhed - dråben af menneske!

Virksomheder bliver nu og i fremtiden vurderet som mennesker. En analogi. Virksomheden skal stå til regnskab for deres handlinger. Deres holdninger. Præcis som mennesker gør det. For i går. For i dag. For i morgen. For altid. En virkelighed, hvor ord som ... Identitet. Udvikling. Værdier. Kultur. Forandringsevne og Mening klæbes på virksomheder. Præcis som mennesker. Klæbet på over tid. Eller over en handling i nuet. De kan være svære at tage af. Specielt de ubehagelige. De gode dråber tager år efter år at skabe og opbygge. Gennem påvirkninger som dryppende dråber i markedet via vore holdninger og handlinger. Gennem det vi siger. Lover. Det vi gør. I handling. Gennem kundernes kontante og konstante vurdering af os. Som virksomhed. Som menneske.


BG udfordring 20 21

Hvilken dråbe af menneske er din virksomhed ...?

Som virksomhed er det vigtigt at skabe klarhed over, hvordan vi bidrager til verden. Med hvad, hvornår og til hvem. Hvordan vi er i verden. Og ønsker at være det fremover. Vi skal have noget sandt og værdibaseret at vise verden. Og os selv som virksomhed. Som medarbejdere. Vi skal have en identitet. Vort eget personlige dna - værdisæt - for at skabe stabilitet og et fundament i virksomheden. Et fællesskab vi kan stå sammen om. En strategisk ressource, værdisæt, der ikke kan kopieres. Værdierne skal trække tråden tilbage til vores “historie” som organistion. Vores kultur og identitet. Værdierne bliver grundlaget for en mere unik og troværdig branding, der skaber et plaaask i markedet. Nu og i fremtiden. Den skal få os til at stå stærkere og klarere i bevidstheden hos kunderne. Den skal skabe præference. Genkendelighed. Frodighed og vækst. Menneskeligt og økonomisk.


Ombrudt 1-25

Side 1

26/01/2005

11:49

Side 24

Ombrudt 1-25

26/01/2005

11:49

Side 25

Ombrudt 52-75

feminint · vinter 04 · elegant

december 2004 no 10 · kr. 42 · www.bolighusetbahne.dk

l z

26/01/2005

12:08

Side 70

Ombrudt 52-75

Sort top med rynke-effekter og bredde stroppe. Pailletterne og perlebrochen gør lige det ekstra, der fastslår, at der er tale om en rigtig vinter-vinder! 299,95 Findes også i aqua.

fristende kjole til unikke begivenheder!? 249,95

12:09

Side 71

[ mode ]

Kjole med tynde stropper og flæser forneden. Sort velour og chiffon med stikninger og påsyede blomsterdekorationer. 499,95 Findes også i rosa.

en rynket fornøjelse!

26/01/2005

brocher · perler · detaljer · nyheder

[ mode ]

dejlig & forførende!

Broche med similisten.

NYHED! Space Design: Peter Svarrer.

129,95

Kande, 100 cl. Vandglas, 25 cl. Kaffeglas, 35 cl. Skål, Ø 17,5 cm. Skål, Ø 22 cm.

Broche med similisten.

2 stk. 2 stk.

199,169,199,199,249,-

BG CASE 1

11:58

lysende sol!

26/01/2005

sød blomst!

Ombrudt 1-25

159,95

enkel & ligetil! Lyseblå top med broderi og lille pyntekant ved ærme og hals. Bomuld med stretch. 199,95 Fås også i rød eller sort.

Meantime opbevaringskrukke

Bouquet

Design: Torben Jørgensen.

Design: Peter Svarrer.

Mini, 25 cl. Lille, 100 cl. 2 stk. Mellem, 150 cl. 2 stk. Stor, 200 cl.

nisseprice nisseprice

99,149,249,199,349,249,-

Vin, lille Vin, mellem Vin, stor Champagne Vandglas Karaffel, 75 cl.

NYHED! Sense skål 2 stk. 2 stk. 2 stk. 2 stk. 2 stk.

179,199,229,249,149,249,-

Design: Anja Kjær. Rød, blå eller grøn. Ø 22 cm.

Cocoon vase

499,-

nisseprice

Føres ikke i Herning!

Design: Peter Svarrer. Klar, gylden, opal eller smoke. Lille, 20,5 cm. Stor, 26 cm.

299,399,-

Cocoon skål eller fad Design: Peter Svarrer. Grå, rød eller gylden. Skål, Ø 20 cm. Skål, Ø 25 cm. Fad, Ø 30 cm.

Meantime olie/eddikesæt Design: Torben Jørgensen. 130 cl.

299,-

299,399,399,-

det er da for vildt!?

22

nisseprice

unikt, romantisk & klassisk!

lun, feminin og elegant!

dristig top til julefrokosten!?

Muus er mærket, der er med til at sætte nye standarder inden for dansk design. Stilen er romantisk, ultra feminin og på samme tid rå! Kollektionerne er altid spændende og anderledes! Dette efterår/vinter er absolut ingen undtagelse, og her lanceres bl.a. dette elegante sæt bestående af blazer og buks med sølv-striber og brokadestof. Blazer Buks

249,95

Model: Next Level. Lækker jeans med vide ben og perfekt pasform. To lommer med pyntestikninger. 499,nisseprice 199,95

Design: Torben Jørgensen. Vinkaraffel, 75 cl. Vandkande, 60 cl. Vandglas, 13 cl.

2 stk.

23

NYHED! Pop multistage

Meantime serie

1.399,950,-

Cardigan i lækker lyseblå mohair med binde649,95 bånd, similisten og knaplukning.

399,199,179,-

Design: Peter Svarrer. Rød, limegrøn, turkis eller klar. Kan anvendes til både alm. stearinog fyrfadslys. 2 stk. 129,-

Cabernet Design: Peter Svarrer.

Føres ikke i Herning!

24l25

Vin, lille Vin, mellem Vin, stor Vandglas Karaffel

2 stk. 2 stk. 2 stk. 2 stk.

179,199,229,149,249,-

Go’ morgen Design: Michael Bang. Æggebæger Salt- og peber sæt

99,149,-

70l71

Bolighuset Bahne - en dråbe

Problem: Bolighuset bahne er som familieejet kapitalkæde hele tiden på vej. - Og har været det siden den første butiksåbning i Holstebro i 1971. Siden er 7 livsstilshuse kommet til. Viborg, Silkeborg, Kolding, Odense, Randers, Århus og Herning. Flere er planeret. Alle dækkende fra 1.200-4.500 kvm. med alt hvad boligen begærer. Udstyr i køkken, table top, design, brugskunst, møbler og mode. Sortimentet er hele tiden i bevægelse. Nye mærker. Nye nyheder. Forandring og omforandring af husenes indretning og eksponering. Alt for at positionere sig overbevisende som markedsleder og ledende. Lokalt. bureau/Graphite’s opgave var at formidle husenes store bredde til målgruppen af kvinder fra 24+. Skabe bevidsthed og kendskab til den dynamik, udskiftning og fornyelse af vareflow. Afpasset årstid og sæson. Signalerende “- her er altid noget at komme efter. En oplevelse. En fornyelse. En overraskelse. En god pris”. Løsning: Magasinet boligpluz blev født. Bolighuset bahnes eget livsstilsmagasin. Husstandsomdelt lokalt tre gange årligt i mere end 410.000 eksemplarer. Overbevisende visualiseret på mellem 68-100 sider i et lækkert indbydende layout. Samlet med 6 mm. ryg. Også for at opnå den sublime adfærd - at få lov at overleve på hylden. Taget frem igen senere. Til glæde. Til inspiration. For kunderne. Læserne. Magasinerne fungerer også som intern markedsføring. Som igangsætter. Aktivitetsskaber. Som teambuilder hos personalet. Her er noget at stå sammen om. Noget at løfte. I fællesskab. I flok. En udfordring. (Jvf. tidligere omtalt. - Det vi siger. Lover. Dét vi gør. I handling) Effekt: Bolighuset bahne kan mærke udgivelsen af boligpluz magasinerne. Menneskeligt og økonomisk. Indekstallene for omsætningen taler for sig selv. Indeks 138 i forhold til sidste år samme tid. Personalet er vokset åndeligt. Klar til næste gang. Næste udfordring.


04/02/2005

13:43

Atom Furniture_Dania

Side 1

04/02/2005

13:43

Side 4

Atom Furniture_Dania

04/02/2005

13:44

Side 7

BG case 2

Atom Furniture_Dania

24 25 Nyheder i “

DANIA”.

Enkle, gedigne og kvalitative reoler.

Arrangement 22019

Arrangement 22010

1 stk. 2290-30 1 stk. 1 stk. 2289-45 · 1 stk. 102-45

1 stk. 2290-30 1 stk. 2283-45

6

7

Dråbe for dråbe dryppede dråberne på Atom Furniture

Problem: Møbelfabrikken Atom er en dansk møbelvirksomhed, der producerer reolsystemer. Foreløbig udelukkende til hjemmemarkedet. reolerne er udført i bedste kvalitet og efter traditionsrigt håndværk. Designet hensynsfuldt til funktion og individualitet. I oktober 2001 blev virksomheden udnævnt til Gazellevirksomhed i Dagbladet Børsen og Dun & Bradstreet blandt de 849 virksomheder. Virksomheden afsætter sine reoler under mærket - Vemb Reolen - via møbelkæderne Idé Møbler og Smag & Behag samt en række selvstændige møbelbutikker. Møbelfabrikken har indfriet egne 5-årige vækstmål. Også hurtigere end planlagt. Markedsføringen var ikke fulgt tilsvarende med. Den manglede dén dynamik - den kultur - virksomheden selv besidder. Dernæst involverede fremtiden eksport. Løsning: bureau/Graphite gik bredt til værks. Også bredere end oprindeligt stillet fra virksomhedens side. Det bød på en redefinering, positionering og et designløft af hele virksomhedens grafiske udtryk. Bl.a. fik virksomheden nyt og tidssvarende logo. Navnetrækket blev erstattet med Atom Furniture. Det var også lettere at kommunikere på fremtidens eksport markeder. Tilsvarende blev mærket - Vemb Reolen - lagt på hylden. Efter vor mening låste det virksomheden for meget fast. Det blev et synonym mellem virksomhed og produktlinie. Hvem ved - måske kommer der andre møbler til i fremtidens produktlinie. I brochurematerialet, og i den fotografiske løsning af de enkelte serier, arbejdede vi mere minimalistisk. Rent. Og med en lyssætning som kun kan opleves i Norden pga. vandets og havenes reflektion af lyset. Et fænomen som Skandinavien er kendt for verden over. Reolerne blev til hovedpersonen. Effekt: Omsætningen er vokset yderligere. Atom Furniture er vokset i fysisk størrelse. Og medarbejderne er blevet mere stolte af deres nye udtryk.


ZoneMagazine

december 2004

BG Case 3

december 2004

december 2004

NYHED! Armanimania Femme fra Giorgio Armani er duftende design til tidens harmoniske, frie og selvbevidste kvinde, der hviler i sig selv. En boblende glad aromatisk blomsterduft. Varm og strålende af lys. En ægte Armani i tre enkle noter, komponeret af de ædleste ingredienser. Eau de Parfum, 50 ml. Eau de Parfum, 75 ml. Body Lotion, 200 ml. Eau de Parfum, 30 ml. introduktionsstørrelse

445,585,295,-

295,-

www.beautyzone.dk

BeautyZone Cherie · Nørrebrogade 26 · København N · Tlf. 35 37 76 62

Cario Farver: Midnatsblå BH push up, a·b·c·d Tai, str. 36-46 String, str. 36-46

Der tages forbehold for trykfejl, svigtende leverance og udsolgte varer. © bureau/Graphite

Skagen · Hjørring · Thisted · Randers · Ringkøbing · Esbjerg · Aabenraa · Middelfart · Næstved · Glostrup · København

329,75 199,75 199,75

Savanna Farver: Rød BH foret, a·b·c·d·e Tai, str. 36-44 String, str. 36-44

27 329,75 199,75 199,75

side ?

- det rigtige parfumeri!

www.giorgioarmani.com *vivre avec le sourire !

26

Skagen · Hjørring · Thisted · Randers · Ringkøbing · Glostrup · København

Beautyzone - blev det rigtige parfumeri med dråben

Problem: BeautyZone er en frivillig landsdækkende kæde. 14 butikker i et indkøbs- og markedsføringssamarbejde. Rene parfumerier. Enkelte også med lingeri. Badetøj. Tilknyttede klinikker for ansigtsbehandling og pleje. Forskellige og alligevel ens. Samlet om deres specifikke og unikke viden. Om parfumeri. Pleje og forskønnelse. Af hende. Den metroseksuelle mand. Dybt lokalt forankret. Med de bedste produkter på markedet. Kendte og anerkendte brands. Globalt. bureau/Graphite’s opgave var at kommunikere det til markedet. Løsning: bureau/Graphite tog fat i kædens personlige dna - værdisæt. Dét de bidrager med til verden. I fællesskab. Dét de kan stå sammen om - at de er det eneste rene parfumeri på markedet. Okay - næsten da. Enkelte af kædens medlemmer har selvfølgelig også andre ydelser på hylden. Lingeri. Badetøj. Tilknyttede klinikker. Men det, der binder dem sammen er - deres specifikke og unikke viden. Om parfumeri. Pleje og forskønnelse. Det er dét der er limen i samarbejdet. De er Danmarks eneste rigtige parfumeri! Uden alle de andre kemiske produkter - afløbsrens, vitaminer m.v. Det var dét bureau/Graphite skulle formidle og skabe bevidsthed om hos målgruppen. - Hende fra 15 år og op efter. Til hun ikke længere magter at lægge sin makeup. Pleje sin hud. Pga. væsentlig fremskreden alder. - Og til den metroseksuelle mand. Midlet blev ZoneMagazine. Et katalog der viser de kendte og anerkendte brands. - At du kan købe dem i BeautyZone. - At BeautyZone sætter dem i fokus. I centrum. - At BeautyZone er zone for at sælge dem. BeautyZone er zone for en specifik og unik viden om dem. Hvad der passer til din hudtype. Hvor ofte. Og hvordan. Og hvor længe. BeautyZone - det rigtige parfumeri! blev payoff og positionering for ZoneMagazine og den øvrige kommunikation. Effekt: Omsætningen er vokset i kæden. Enkelte butikker er også vokset i kvm. og i antallet af brands. Kæden er vokset. Der er kommet nye medlemmer til i ønsket om at være - det rigtige parfumeri!


BG udfordring 28 29

Dråben til mere? Du bestemmer!

Vi håber at have lagt dråben til mere. Til en dialog med dig om din virksomhed. Din branding. Vi har skænket op. Lad os drikke du’s og se, hvor langt ringene kan brede sig.


DråTØR DU? gør det!


provstegade 6, 1 / 8900 Randers / t. 87 24 21 88 / F. 87 24 21 85 / info@bureaugraphite.dk / bureaugraphite.dk

bureaugraphite  
bureaugraphite  

bureau/Graphite er et ungt fullservice bureau. Etableret ved indgangen til 2002. Dråbernes kilde, hvor vi fremtryller de naturlige dråber, l...