Page 1

BESCHRIJVING:

ROOF7

De ideale dakpartner in zon en regen. - rubberachtige herstellingspasta voor alle dakbekledingen - ideaal voor het afdichten van schoorstenen, dakgoten, dakranden, loodslabben… - hecht tevens op poreuze materialen en vochtige ondergrond - waterdicht maken van funderingen en buitenmuren van kelders laat zich vlot uitstrijken met een spatel en is ook beschikbaar in patroon - bijna reukloos

Het snelle antwoord op 101 waterdichtingsproblemen.

Technische info Vlampunt

38°C (minimum)

Gehalte gemodifieerd asfalt

50 %

Vaste bestanddelen

70 %

Treksterkte (droge film)

200 PSI

Rek bij breuk (droge film)

150 %

Temperatuurbestendigheid

-40°C tot +82°C

UV-bestendigheid

zeer goed

Klimatologische bestendigheid

goed

Waterbestendigheid bij voldoende afvloeiing

zeer goed

Toepassingstemperatuur

-12°C tot +50°C

Niet aanbrengen bij sneeuw of ijzel

www.lerou.com L

B

O

U

W

B

E

S

L

A

G

Lerou ijzerwaren NV Monnikenwerve 131 - 8000 BRUGGE +32-50-31.74.42 +32-50-31.01.60 info@lerou.com


TOEPASSINGEN - Herstellen van platte en hellende daken met bitumineuze dakbekleding. - Afdichten van schoorstenen, dakgoten, dakranden, knelstrips, dakdoorvoeren. - Waterdicht maken van funderingen en muren, platte en hellende daken, koepels, terrassen en balkons. - Als koudlijm voor het verlijmen van bitumineuze materialen (roofing, shingles, golfplaat). - Vastzetten van loodslabben. Onmiddellijk dichten van lekkende daken (natte ondergrond).

GEBRUIKSAANWIJZING Patroon Voorbereiding: Oppervlakken moeten zuiver, schoon en vrij van sneeuw en ijs zijn. Eerst afborstelen. Aanbrengen: Spuitmond op de gewenste diameter afsnijden. Patroon in standaard kitpistool plaatsen. Afwerken met borstel of plamuurmes, bevochtigd met TEC7-Cleaner. Gereedschap reinigen met TEC7-Cleaner. Pot Voorbereiding: Oppervlakken moeten zuiver, schoon en vrij van sneeuw en ijs zijn. Eerst afborstelen. Aanbrengen: Aanbrengen met borstel, grote herstellingen kunnen nog voorzien worden van extra bewapeningsdoek. Voor het aanspuiten van naden, raden wij ROOF7-patronen aan. Gladstrijken met plamuurmes, bevochtigd met TEC7-Cleaner.

VERPAKKING 路 路 路 路

Patroon 310ml Pot 1 Kg Pot 4,4 L Pot 10 Kg

Houdbaarheid: minimum 12 maanden

www.lerou.com L

B

O

U

W

B

E

S

L

A

G

Lerou ijzerwaren NV Monnikenwerve 131 - 8000 BRUGGE +32-50-31.74.42 +32-50-31.01.60 info@lerou.com

Lerou ijzerwaren - ROOF7  

Rubberachtige dakafdichting en verlijming