Page 1

Energia ja YmpäristÜ

Uusiutuvan energian selvitykset


Uusiutuvan energian selvitykset

Haluaisitteko säästää energiakustannuksissa? Tunnetteko uusiutuvan energian mahdollisuudet? Uusiutuvan energian mahdollisuuksia kannattaa selvittää erityisesti silloin, kun… ●● rakennukseen suunnitellaan suuria korjauksia ●● kiinteistön vetovoimaa halutaan parantaa ●● halutaan etsiä vaihtoehtoja kasvavien energiakustannusten hillitsemiseksi.

Avullamme saatte parhaan tiedon siitä, mihin uusiu­ tuviin energialähteisiin kannattaa panostaa niin kustannusten kuin energiatehokkuuden näkökulmasta. Selvityksen ja suunnittelun lisäksi hoidamme tarvittaessa koko hankintaprosessin urakoitsijoiden kilpailutuksesta asennuksen valvontaan ja järjestelmän ylläpidon seurantaan saakka.

Muita energiatehokkuuspalveluitamme ovat mm.: ●● Energiatodistukset ja E-luvun laskenta ●● Energiakatselmukset ●● Energiajohtamisen palvelut ●● Elinkaarikonsultointi ●● Energiaseuranta- ja raportointipalvelut ●● Energiatehokkuussopimukset ●● Alueelliset energiaselvitykset kaavoitusvaiheessa

Granlund – Aidosti puolueeton ja riippumaton toimija. Teidän etunne on meille tärkein. Granlund. Energiatehokkuuden johtava asiantuntija. Lue lisää. Ota yhteyttä.

www.granlund.fi/konsultointi/energia/

Uusiutuva energia  

Granlundin palvelut uusiutuvassa energiassa.