Page 1


Observer Alarmsystemer Babyalarmer: Du kan som forældre trygt lægge dit barn til at sove i børneværelset eller i barnevognen. Der findes trådløse baby- og kaldealarmer, som sender lyden fra dit barn til en bærbar modtager. Der findes forskellige velfungerende løsninger, som vi sammen kan afprøve f. eks.: Babyalarm - sender. Sender trådløst til modtager og pudevibrator. Senderen har en rækkevidde på ca. 75 meter. Babyalarm - modtager. Bærbar trådløs modtager, der kan modtage fra babyalarm, røgalarm, dørklokke, telefon og porttelefon.

Pocket Vib

Sonic digital vækkeur Digital vækkeur med kraftig vibrator og lys i display.

Demo - tavle hvori Wake indgår.

Wake Vækkesystem med pudevibrator, der modtager signal fra de samme apparater som ved Call + vækkeur. Røgalarm: Røgalarmen tilknyttes typisk et lydkald og en sengevibrator. Så er du dækket ind både dag og nat.

Sonic Shaker Praktisk rejsevækkeur med indbygget vibrator og kan også afgive lydsignal. Der er lys i displayet og en clips til fastgøring.


Teleslynger Har du problemer med at høre dit TV eller radioen, så er der forskellige muligheder, f. eks.: Loop er en traditionel teleslynge-forstærker, som gør det muligt at høre radio og tv, blot du har et høreapparat med T - (telespole) funktion.

Sennheiser og Radiolight Trådløs FM overførsel af lyd fra f. eks. tv, radio eller PC. Leveres med Halsslynge eller ørebøjle.

Her nogle eksempler på bluetooth halsslynge modtagere.

Phonak Icom og TV streamer

Widex Dex-link

Oticon Connect line


kommunikation Telefoner Har du problemer med at høre i din fastnettelefon, kan du få telefoner med ekstra forstærket lyd og indbygget telespole. CL 200+ Telefon med indbygget telespole og store taster.

Doro

Hac tell 2000 Forstærkertelefon med indbygget telespole og tastatur for personer med nedsat syn.

Geemarc

Geemarc 280/285 Trådløs forstærkertelefon med blink. Indbygget telespole og vibrator. Doro Tydelige taster, forstærket lyd nem betjening.

FM - produkter Oticon: Amigo T10 FM-sender med 3 zoomindstillinger, samt mulighed for tilslutning af ekstern mikrofon og evt. lydkilde. Amigo T21 FM-sender til undervisningsbrug Senderen kan tåle at blive udsat - for selv kraftige stød. R5 Halsslyngemodtager, kan bruges af alle med T-funktion i høreapparat. A: Amigo T20 FM-sender som svarer til T21, dog uden ekstra modtager indbygget. B: R2 FM modtager, som kan tilpasses næsten alle BTE høreapparater via audiosko. ARC Halsslynge FM modtager fra Oticon. Den har indbygget scanningsfuntion, samt Audio indgang til f.eks Ipod og MP 3 afspillere. Den leveres i 6 forskellige farver og der er mulighed for farveskift.

Amigo T10 ARC


kommunikation

Det er vigtig at kunne høre og tage aktiv del i samtalen omkring dig, også i omgivelser med generende støj. Den trådløse kommunikationsforstærker kan anbefales ved fester, restaurantbesøg, undervisning, møder, på arbejdet, tale i bilen og i dit hjem.

Smartlink+

FM - produkter Phonak: FM-sender Smartlink+ Ny model med dynamisk FM. Sender med indbygget bluetooth og fjernbetjening til Phonak høreapparater. Tre forskellige zoomindstillinger for optimal lyd. Inspiro FM-sender til undervisningsbrug. Nyudviklet koncept mulighed for tilslutning af op til ti sendere (multitalker network). FM-sender Zoom link+ Ny model med dynamisk FM. Sender som Smartlink+ - dog uden bluetooth og fjernbetjening. ML9i Integreret modtager til bl.a. Phonak´s Savia, Eleva m.m. FM-sender Easy link+ Ny model med dynamisk FM. Virker som zoom link, men kun med en mikrofonindstilling. FM-sender zoom link Sælges kun som sæt sammen med MYlink  MYlink Halsslyngemodtager:Kan bruges af alle med T-funktion i høreapparat. Fås nu også som MYlink+ med dynamisk FM.

MYlink

zoom link


Høretekniske hjælpemidler  

Høretekniske hjælpemidler

Advertisement