Page 1

På Tapeten… Ny hemsida…

Inom en väldigt snar framtid lanserar vi vår nya hemsida www.graflunds.se Håll utkik!

Kundenkät…

Personalnytt…

Anneli Blombergsson är ny förvaltningsassistent på Uppsalakontoret. Vi hälsar Anneli varmt välkommen!

Våra hyresgästers synpunkter är oerhört viktiga för vårt ständiga förbättringsarbete. I början av april kommer vi personligen att dela ut en kundenkät till 1/3 av våra hyresgäster. Resultatet använder vi i planeringen för det kommande året. Många av förbättringarna vi gjort de senaste åren är just resultat av synpunkter och önskemål som framförts i våra kundundersökningar.

Nyheter på Graflunds…

Trivsel och brandsäkerhet…

Projekt på gång…

Vi kommer att skärpa uppmärksamheten vad gäller hyresgäster som ställer ut bohag i trapphuset. Tillhörigheter som påträffas vid brandsyn kommer att tillvaratas.

Öppettider…

Våra öppettider för besök: Måndagar och fredagar 08:00 - 11:30, 13:00 - 16:00 Onsdagar 13:00 - 17:30 Tisdagar och torsdagar har vi stängt för besök

Våra telefontider är: Måndag-fredag 08:00 – 12.00 13.00 – 16.00 Telefon

Under hösten och vintern 09/10 har vi bytt nästan alla våra datoriserade system, vilket har varit en stor utmaning. Det har varit vår ambition att detta skulle flyta på utan att förorsaka problem för dig som kund och vi är nöjda med att ha rott detta iland. Nu ser vi fram emot att kunna vara ännu mer effektiva och ge dig en ännu bättre service.

Under hösten och vintern har vi påbörjat och avslutat följande projekt: o Montering av fasadbelysning i mörkare passager, vid fritidsgården och vid vissa tvättstugor. o Byte av låssystem på Spinnrocksvägen Åtgärder som vi siktar på ska bli klara till sommaren 2010: o Sista etappen av vattenstamsbyte på Bandstolsvägen. o Utbyte av grillar på respektive område o Byte av låssystem på Linrepevägen

…ett nyhetsbrev från ditt Graflundskontor kundinformation från Graflunds

Parabolfrågan…

Hembesök med information om hur parabolantenner får monteras har genomförts på prov i en av våra fastigheter. Under det kommande året kommer vi att gå ut med liknande information i resten av våra fastigheter. Vi vill redan nu uppmana dig till att kontakta oss om du har frågor eller är osäker på om din parabolantenn är korrekt monterad.

Väder och vind…

Den senaste tidens extrema kyla och enorma snömängder har varit oerhört utmanande både för oss och för våra entreprenörer. Tillsammans har vi gjort vårt yttersta för att hålla gator och gångvägar plogade och sandade. Vi vill gärna tacka alla våra tålmodiga och uppmuntrande hyresgäster för den feedback vi fått under den gångna säsongen. Kom ihåg att vi ännu inte är klara och vi lovar att göra vårt bästa för att fortsätta hålla gångar och vägar i framkomligt skick!

Med vänliga hälsningar och hopp om en tidig vår…

018 - 27 87 90

Uppsala

På Tapeten Uppsala 2010 03  

Nyhetsblad från ditt lokalkontor

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you