Page 1

Kunsten er at vĂŚlge rigtigt

Life inspired.

CUSTOMISED KITCHEN INNOVATION 1

OBS: Alle loftemfang leveres med 950 m3 loftmotor og fjernbetjening. Ingen dB(A) pga. ekstern motor. Se side 42.


Velkommen Gersons historie Gerson aps er grundlagt i juli 1997, først under navnet Gerson Units, efter stifter Flemming Gerson. I 2017 skifter Gerson ejerskab. Et nyt team og den italienske hovedleverandør FALMEC, har i dag ejerskabet fordelt imellem sig. Gerson har til huse i Kolding, få hundrede meter fra Kolding Storcenter.

Det meste i denne brochure er lagerført i Kolding og kan leveres på få dage. Alle designs er opbygget med samme funktionalitet, samme effektfulde motor og det rustfrie stål er altid i højeste kvalitet. Falmec er emfang med højt flot finish, fra en topmoderne familiedrevet virksomhed i Veneto, nord for Venedig. Næsten alle designs kan ”customizes” efter Deres ønske, hvorvidt De ønsker ekstern motor, bagudvendt motor igennem ydervæg, kulfilter/recirkulation eller centralsug. Customizingen sker på Gersons værksted i Kolding, efter Deres behov, uden himmelråbende merpris, men mod et meget fair tillæg.

Vores showroom er dagligt åbent for slutbrugeren, der ønsker at opleve Gersons muligheder. Gerson vægter stor fleksibilitet, god kvalitet og høj service. Gerson bliver aldrig den største aktør, men stræber efter at være bedst. Vi glæder os til Deres besøg i Kolding.

Emfang uden det rigtige aftræk, er som biler uden hjul. Resultatet er, at løsningen er meget betinget af det rigtige aftræk, for bedste effekt og mindste lyd. Husk at tage højde herfor i Deres valg. Gerson rådgiver gerne til den rigtige løsning i vores showroom eller via mails.

Et sikkert valg! Gerson har en kun en underleverandør af emfang og teknik, dette er italienske FALMEC. Dette gør valget meget mere sikkert, let og overskueligt for Dem. Hos Gerson skal De kun tænke på designet. Teknik, effekt, tilbehør, installation m.v. kan Gerson tilpasse til Deres behov.

Tak for interessen.

Alle priser i kataloget er inkl. moms.

2


10 forskelle, der gør en forskel! ››

Lyd. Måske det vigtigste valg ved valg af emfang, i et samtalekøkken db/db(A). Der er rigtig mange måder at måle lyd på. Flere og flere måler lyden på trin 3 og betegner trin 4 som en booster funktion. For at lave en sammenligning med disse, er db(a) i dette katalog med udgangspunkt i højeste effekt uden booster (trin 3).

››

Filteret gør en afgørende forskel i dit emfang effekt For meget eller for lidt, den rigtige tykkelse er vigtig. For tyndt et filter virker ikke, fedt vil trænge igennem til teknik/motorrum, og ikke kunne lagres i filteret imellem rengøringer. For tykt et filter giver for stor en modstand, nedsætter effekt og skaber støj. Falmec produkter er konstrueret med 5 lags filter, og baseret på mere end 25 års erfaring.

››

NRS Silence. Stilheden skal opleves i Kolding! Noise Reduction System. Patenteret motor udviklet for at opnå markedets bedste lydniveau. 3 db mindre opleves som en halvering af lydniveauet. Med NRS systemet kan Gerson opnå lydreduktion fra 58 til 45 db på samme effekt – dvs. lydreduktion = 13 db.

››

Rustfrit stål i bedste kvalitet - Asis304 Asis 304 stål er ikke magnetisk som billigere alternativer – det indeholder ikke jern og forbliver rustfrit og syrefast, hvilket letter vedligeholdelse og rengøring.

››

Fasteel Fasteel er patenteret overfladebehandling til rustfrit stål. Det gør at De ikke efterlader fedtfingre på emfangets overflade.

››

Customizing Kræver den rigtige løsning personlig tilpasning, f.eks. motor med udblæsning bagud, gennem ydervæg, ombygning til centralsug eller tilpasning mod skråloft, tilpasses løsningen på vores værksted i Kolding.

››

Tilbehør Aftræk i den korrekte størrelse. Slim-line motor hvor pladsen er begrænset. Alt i eksterne motorer. Fjernbetjening eller med kul/zeolitfilter. Mulighederne er meget fleksible hos Gerson.

Rådgivning - den rigtige løsning, frem for alt Vores forhandlernet er veluddannet i rådgivning til den rigtige løsning. Gersons team er altid til Deres rådighed.

››

››

››

Allergi. E.ion-system er forbeholdt Falmec i patent Via ion-teknologi skabes nyt neutralt indeklima. E.ION er til stor gavn for allergier i kamp mod støv, pollen, sporer, bakterier, virus m.v. Besøg Gersons hjemmeside og se vores lille video herom. Luftbehandling og Circle.Tech/E.ION Falmec er Italiensk, med europæisk fokus. Vores naboer mod nord og syd anvender i stor stil løsninger til recirkulation. Herved opnås en energibesparelse da varmen ikke ”lukkes ud”. Falmec’s E.ION-system renser med op til 95% effekt for fedt og mados. Stor effekt Alle Falmec emfang er med 800m3 effekt, 4 trin samt eftersug/timer. Alle kan ombygges til løsning med ekstern motor på loft/ydervæg eller tag, samt med centralsug. Alle emfang er monteret med timer-funktion. Dette muliggør at emfanget automatisk slukker 15 min. efter aktivering. Herved opnås det bedste luftskifte.

Vores showroom er åbent mandag - torsdag fra 8.30-16.30, fredag 8.30 til 14.30.


E.ion®

FRISK LUFT

– fra øverste hylde

E.ION-System bekæmper dårligt indeklima og allergier. Patenteret af Falmec. E.ION serien er de eneste emfang der desinficerer luften og renser dit indeklima. Det kræver en forklaring; Vi er omgivet af luft og denne indeholder atomer/ molekyler. Alle atomer/molekyler er som udgangspunkt neutrale. Atomer/molekyler optager ved påvirkning positive eller negative elektrisk ladninger og kaldes herefter en ION. Vores indeklima er ikke neutralt, men bestående af negative og positive ioner. Ionværdien afspejler kvaliteten af indeklimaet, forurenet af støv, duft, røg, skimmel, pollen/porer osv. E.ION-systemet er med indbygget E.IONteknik. Emfang genskaber et neutral indeklima i balance med naturen. Teknikken er amerikansk, brugt industrielt til luftforbedring på sygehuse. Siden hen er denne teknik forenklet i Schweitz. Falmec har patenteret løsningen til anvendelse i emfang. OBS: Alle nævnte emfang er til recirkulation. Vægmodel ej lagerført.

Naturen er vores forbillede. E.ION neutraliserer luftens forurening. Herved nedbrydes allergifremkaldende stoffer, lugte, røgpartikler, vira og bakterier, pollen, svampesporer og husstøvmider. Med E.ION vil du opleve luften som var det den første vinterdag, med frost i næsen. E.ION muliggør en luftforbedring på op til 95% reduktion af lugtgener. I naturen skaber løbende vand, bølger, lynnedslag og lys med mere, en genopretning af luften. I køkkenet med E.ION renses luften igennem et bi­polart elektrisk felt. Laboratorie­undersøgelser på det uafhængige Universitet for Milano og Udine, har efter normen UNI EN 13725:2004 bekræftet dette. Emfang med E.ION-systemet er ligeledes certificeret af tyske TÜV Süd. E.ION fakta: Udleder ikke ozon Nedbryder lugte & cigaretrøg Nedbryder vira & bakterier Hjælper mod skimmel- og svampe Hjælper mod sporer og allergener

›› ›› ›› ›› ››

4

En sensor der måler luftkvaliteten Alle emfang med E.IONsystemet er udstyret med en “bladsensor”. Bladsensoren og farven på bladet, er indikator for luftens kvalitet. Efterhånden som luftkvaliteten forbedres skifter bladet farve fra gul til grøn. A

Automatik: Så snart sensoren opfanger en forringelse af luftkvaliteten starter E.ION sin rensning af luften. Se vores lille video om E.ION på ­vores hjemmeside www.gerson.dk.

Alle E.ion emfang er til recirkulation med 450 m3 motor – kul/Zeolit filter og patenteret ioni­seringsteknik.


E.ion®

Zephiro

Zephiro White

dB(A): 56-61-63  dB(A) boost: 65 Bredde: 67 cm

fra

18.895,-

fra

18.895,-

Frithængt og væg

Zephiro Black

dB(A): 56-61-63  dB(A) boost: 65 Bredde: 67 cm Frithængt og væg

Oceano

Bellaria New

New

dB(A): 52-59-67  dB(A) boost: 0 Bredde: 180 cm

fra

Nyhed 2018! Falmec introducerer E.ION teknikken i Bellaria lampen, Bellaria er endnu ikke lanceret i Danmark og er en effektiv luftrenser til opholdsrum mm. Ideel for allergier.

35.995,-

Frithængt

5

OBS: Alle nævnte emfang er til recirkulation. Vægmodel ej lagerført.


Twister

Twister Titanium

dB(A): 56-61-63  dB(A) boost: 65 Bredde: Ø46 cm

fra

18.995,-

fra

18.995,-

fra

21.495,-

Frithængt og væg

Twister Black

dB(A): 56-61-63  dB(A) boost: 65 Bredde: Ø46 cm Frithængt og væg

Marilyn

Marilyn

dB(A): 56-61-63  dB(A) boost: 65 Bredde: 67 cm Frithængt og væg

OBS: Alle nævnte emfang er til recirkulation. Vægmodel ej lagerført.

6


E.ion®

Gruppo New

dB(A): 57-62-64  dB(A) boost: 66 Bredde: 60-80 cm

Nyhed forår 2018

Indbygning

Libra

Eolo VægModel

dB(A): 57-62-64  dB(A) boost: 66 Bredde: 90 cm

fra

dB(A): 56-61-63  dB(A) boost: 65

18.895,-

Bredde: Ø45 cm

Væg

fra

17.545,-

fra

18.895,-

fra

18.895,-

Frithængt og væg

Mare

Mare White

dB(A): 56-61-63  dB(A) boost: 65 Bredde: 66 cm Frithængt og væg

Mare Black

dB(A): 56-61-63  dB(A) boost: 65 Bredde: 66 cm Frithængt og væg

7

OBS: Alle nævnte emfang er til recirkulation. Vægmodel ej lagerført.


Circle.Tech

DET GRØNNE VALG

– innovation/recirkulation

Circle.Tech. Vi er ikke som de andre – Falmec Circle.Tech er noget for sig! Circle.Tech er seneste nyt fra Falmec. Banebrydende flot design og mange spændende materialer: Gunsmoke, ”messing/kobber”, beton, glas. ­ Circle.Tech er den grønne løsning hvor luft renses og genbruges uden aftræk. Recirkulation er meget brugt hos vores naboer mod syd og nord. Iflg. svenske undersøgelser kan emfanget med aftræk koste årligt op til ­1.500 kr. i energiforbrug. Med recirkulation smider du ikke varmen ud, men renser luften via aktive kul/zeolit OBS: Alle nævnte emfang er til recirkulation med aktivt kul/zeolitfiltre

filtre. Da luftfugtigheden fra kogning ikke forsvinder, er Circle.Tech ideel til boliger med Genvex. Ligeledes er de optimale, hvor ordentligt aftræk ikke er muligt eller ved centralsug. Circle.Tech teknik Normalt bliver kulfiltre monteret før motorindsugningen, hvilket indebærer et højere støjniveau og en formindskelse af sugestyrke. ­ Circle.Tech benytter centrifugalkraften fra en ny kraftig motor til at trykke den forurenede luft gennem kul-zeolitfiltret, hvilket fører til en betyde­lig reduktion af støjen. Circle.Tech opleves lydmæssigt i den behagelige del af dB skalaen.

8

Aktivt kul består hovedsageligt af kulstof i form af grafitmono­krystaller. Zeolit er et mineral med meget høj “mikroporøsitet”. Dette bruges primært til at absorbere organiske forbindelser og vanddampe, f.eks i opvaskemaskiner. Lang levetid og nem vedlige­holdelse Det kombinerede kul-zeolitfilter har en lang levetid: Ca. 3 år ved almindelig anvendelse. Man kan regenerere filtret efter 18 måneder ved at lægge disse i en almindelig ovn i 2 timer ved 200 gr. C. Alle Circle.Tech emfang er til recirkulation med patenteret 600 m3 motor – kul/Zeolit filter


Dama

Circle.tech

Dama Steel

Dama White

dB(A): 48-53-60  dB(A) boost: 66 Bredde: Ø60 cm

fra

dB(A): 48-53-60  dB(A) boost: 66

18.995,-

Bredde: 180 cm

Frithængt

fra

16.995,-

fra

18.995,-

Frithængt

Dama Copper

Dama Gunmetal

dB(A): 48-53-60  dB(A) boost: 66 Bredde: Ø60 cm

fra

dB(A): 48-53-60  dB(A) boost: 66

18.995,-

Bredde: Ø60 cm

Frithængt

Frithængt

9

OBS: Alle nævnte emfang er til recirkulation med aktivt kul/zeolitfiltre


Sophie Zink

Sophie Worn Brass

dB(A): 48-54-61  dB(A) boost: 66 Bredde: Ø54 cm

fra

18.995,-

fra

16.995,-

fra

18.995,-

fra

19.995,-

Frithængt

Sophie Anthracite

dB(A): 48-54-61  dB(A) boost: 66 Bredde: Ø54 cm

fra

dB(A): 48-54-61  dB(A) boost: 66

18.995,-

Bredde: Ø54 cm

Frithængt

Frithængt

Sophie Worn Copper

Luftudgang

Kul/zeolitfilter

Centrifugalmotor dB(A): 48-54-61  dB(A) boost: 66 Bredde: Ø54 cm Frithængt

Soffio White

Fedtfilter

Luftindgang

Kul/zeolit filtre Modsat almindelige emhætter, suges luft her ind fra bunden, presses via den kraftige centrifugal-motor ud igennem motorens sider igennem de store lodrette kul/zeolit filtre. Ideen med lodrette og cirkulære filtre omkring motoren, resulterer i maksimalt filterareal, størst effekt og mindst lyd.

dB(A): 48-53-60  dB(A) boost: 66 Bredde: Ø58 cm Frithængt

OBS: Alle nævnte emfang er til recirkulation med aktivt kul/zeolitfiltre

10


Vetra White/Steel

Circle.tech

dB(A): 48-53-60  dB(A) boost: 66 Bredde: 120 cm

fra

15.995,-

fra

17.995,-

Frithængt og væg

Materia

dB(A): 48-53-60  dB(A) boost: 66 Bredde: 100 cm Frithængt

11

OBS: Alle nævnte emfang er til recirkulation med aktivt kul/zeolitfiltre


Silence - NRS®

OPLEV STILHEDEN NRS: Noise Reduction System, patenteret af Falmec! Hvad er det vigtigste i valget at emfang? Hvis svaret er LYD/STØJ, så findes den bedste løsning her! Med NRS oplever du en stilhed, som hos ingen andre. Her kan du samtale uden støj fra emfanget. NRS er udviklet gennem studier i aerodynamik og strømningslære på specialiserede laboratorier. NRS serien bruger de nyeste materialer indenfor lyddæmpning og der er opnået resultater, man hidtil ikke havde kunnet forestille sig. Med NRS-teknikken kan madlavningen nu foregå til lyden af musik eller over en samtale med familien, uden forstyrrende støj fra et emfang. Alt dette uden at effekten reduceres! Op til 86% mindre støj. dB reducering fra 58 til 45db! (Hver 3. dB opleves som en halvering). Falmec kulfiltre kan anvendes i NRS-systemet til recirkulation, uden væsent­lige forandringer af lyd og effekt. OBS: Alle nævnte emfang er med intern motor og udblæsning mod loft.

NRS

Trin 1

Trin 2

Trin 3 Boost

1

2

3

4

NRS ®

37

41

45

53

STANDARD

41

51

58

66

1

2

3

4

70 db 60 db 50 db 40 db 30 db

Alle NRS emfang er til aftræk mod loft med patenteret ”lydløs” 800 m3 motor.

12


Zenith NRS®

Silence - NRS®

Zenith NRS®

Zenith NRS®

dB(A): 37-41-45  dB(A) boost: 53 Bredde: 90-120-180 cm Frithængt og væg

fra

10.995,-

Lumina NRS® White

Lumina NRS® Black

dB(A): 37-41-45  dB(A) boost: 53 Bredde: 90-120 cm

fra

dB(A): 37-41-45  dB(A) boost: 53

12.995,-

Bredde: 90-120 cm

Frithængt og væg

fra

12.995,-

Frithængt og væg

13

OBS: Alle nævnte emfang er med intern motor og udblæsning mod loft.


Plane NRS®

Stilo NRS®

dB(A): 37-41-45  dB(A) boost: 53 Bredde: 90 cm

fra

16.500,-

fra

16.500,-

Frithængt og væg

Stilo NRS®

dB(A): 37-41-45  dB(A) boost: 53 Bredde: 90-120 cm

fra

11.475,-

Frithængt og væg

Aria NRS® Black

Aria NRS® White

dB(A): 37-41-45  dB(A) boost: 53 Bredde: 80 cm

fra

dB(A): 37-41-45  dB(A) boost: 53

16.500,-

Bredde: 80 cm

Væg

OBS: Alle nævnte emfang er med intern motor og udblæsning mod loft.

Væg

14


Aria NRS® Black

Silence - NRS®

15

OBS: Alle nævnte emfang er med intern motor og udblæsning mod loft.


Vela NRS®

Vela NRS®

dB(A): 37-41-45  dB(A) boost: 53 Bredde: 90 cm

fra

18.500,-

Frithængt og væg

Gruppo NRS®

NRS®

dB(A): 37-41-45  dB(A) boost: 53 Bredde: 60-80 cm (højde 54 cm) Indbygning

OBS: Alle nævnte emfang er med intern motor og udblæsning mod loft.

fra

Aerodynamiske kanaler Luften suges ind i bund via aerodynamiske kanaler. Indsugning og udblæsning er belagt med patenteret lydisolering. Benyt altid det med følgende aftræk, for optimal effekt.

10.495,-

16


Flipper NRS® Black (Mat)

Silence - NRS®

Flipper NRS® Black (Mat)

Horizon NRS®

dB(A): 37-41-45  dB(A) boost: 53 Bredde: 85 cm

fra

12.995,-

fra

12.995,-

Væg

Flipper NRS® White

dB(A): 37-41-45  dB(A) boost: 53 Bredde: 85 cm

dB(A): 37-41-45  dB(A) boost: 53 Bredde: 150-180 cm

Væg

fra

12.995,-

Frithængt og væg

17

OBS: Alle nævnte emfang er med intern motor og udblæsning mod loft.


Loft

IN THE SKY Loft. Up in the sky! Tidens trend er det “usynlige” emfang, monteret i loftet. Oftest med ekstern motor, på loft, i skunk eller som tagmotor. Som hovedregel skal emfanget være større end kogepladen. Den rigtige løsning er at udregne en 15 gr. vinkel fra kogeplade mod loftet og om

muligt lade emfanget tilpasse denne størrelse i bredden. Loftshøjder over 2,7 mtr. reducerer effekt. Emfang indbygget i loft kan ikke sammenlignes med den gamle frithængende model, der altid hang i hovedhøjde, 65 cm over kogeøen. Emmen skal på en længere rejse. Loftemfanget er lavet til at danne et undertryk og via kantsug, fange emmen. Det er altid en effektfuld fordel,

OBS: Alle loftemfang leveres med 950 m 3 loftmotor og fjernbetjening. Ingen dB(A) pga. ekstern motor. Se side 42.

18

at starte loftemfanget i god tid. Med ekstern motor er lyden herfra i samtalekøkkenet minimal og designet på emfanget i loftet er minimalistisk. Til alle loftemfang medfølger fjern­betjening.


Sirio

Sirio

Loft

Ekstern motor Bredde: 97x59x10 cm

fra

15.995,-

fra

14.495,-

Hvidt glas!

Led Line White

Led Line Steel

Ekstern motor Bredde: 97/127x54x10 cm

fra

Ekstern motor

14.995,-

Bredde: 97/127x54x10 cm

19

OBS: Alle loftemfang leveres med 950 m 3 loftmotor og fjernbetjening. Ingen dB(A) pga. ekstern motor. Se side 42.


Nova

Eclisse New

Elektronisk Åben/Lukke Funktion

Eclisse

Ekstern motor Bredde: Ø82 cm x højde 10 cm

OBS: Alle loftemfang leveres med 950 m 3 loftmotor og fjernbetjening. Ingen dB(A) pga. ekstern motor. Se side 42.

fra

Ekstern motor

19.995,-

Bredde: 125x60x13 cm

20

fra

21.875,-


Nube

Nube White

Ekstern motor

fra

Bredde: 97x54x10 cm

Ekstern motor

12.995,-

Bredde: 97x54x10 cm

Nuvola White

fra

13.995,-

fra

13.395,-

Nuvola Steel

Loft

Ekstern motor

fra

Bredde: 97/135x54x10 cm

Ekstern motor

14.295,-

Bredde: 97/135x54x10 cm

Cielo

Aura Recirku­ lation

dB(A): 53-57-61  dB(A) boost: 68

fra

Bredde: 120x71x17 cm

Recirku­ lation

dB(A): 53-57-61  dB(A) boost: 68

19.575,-

fra

Bredde: 120x71x17 cm

Hvidt glas!

17.695,-

Hvidt glas!

600 m 3 intern motor. Kulfilter.

600 m 3 intern motor. Kulfilter.

21

OBS: Alle loftemfang leveres med 950 m 3 loftmotor og fjernbetjening. Ingen dB(A) pga. ekstern motor. Se side 42.


Væg-/Frithængt

Væg-/frithængt emfang er et stykke design i køkkenet.

gende. Spørg hvis du ikke finder hvad du søger her, sortimentet er meget stort.

Falmecs designs er kreeret i samarbejde med både etablerede og nye designere. Dette samarbejde ”work in progress” muliggør mange formsprog, flotte materialer, gode tekniske løsninger, innovation og minimalisme.

Multifunktion Mange designs er designet til, at kunne anvendes med lukket front­panel, så emfanget giver bedre arbejdsplads i køkkenet. Ved booster-funktion, åbnes fronten manuelt og herved opnås større effekt gennem et større ”fang”.

Gerson håber du finder det rigtige design her på de næste mange sider. Husk kun at vælge designet, resten kan Gerson tilpasse efter Deres behov. En del af FALMEC´s design tilbydes måde til væg-montage eller som frithænOBS: Alle vægemfang kan tilpasses med aftræk igennem bagside, ekstern motor og centralventilation, se side 43.

På enkelte designs, flytter led-lyset med ud, når du åbner frontpanelet. Dette gælder Falmec TAB og TRIM. Kig efter multifunktion!

22

Aftræk igennem ydervæg på vægmodeller. Ta´ den korteste vej og undgå 90gr vinkler på aftrækket. Stort set alle Falmec designs (væg + skabsmonteret) kan ombygges så motor-udblæsningen vinkler direkte ud af emfangets bagside. Jo kortere aftræk, jo færre bøjninger, jo bedre effekt og jo mindre lyd fra emfanget. Ganske enkelt! Derfor er aftræk d ­ irekte igennem ydervæg, om muligt, en rigtig god effektfuld løsning. Husk aftræk igennem væg er altid minimum 152mm til en modstandsfri lamelventilationsrist.


Laguna Black

Laguna White

dB(A): 49-55-61  dB(A) boost: 67 Bredde: 60-90 cm

fra

dB(A): 49-55-61  dB(A) boost: 67

11.395,-

Bredde: 60-90 cm

Frithængt og væg

fra

11.395,-

Frithængt og væg

Rialto

Prisma White Backlight

Backlight

Kantsug

Væg-/Frith.

dB(A): 46-53-58  dB(A) boost: 66 Bredde: 85-115 cm

fra

10.675,-

fra

10.675,-

Væg

Rialto

Prisma Black/White

dB(A): 49-54-59  dB(A) boost: 67 Bredde: 55 cm - højde: 82 cm Væg

fra

dB(A): 46-53-58  dB(A) boost: 66

14.995,-

Bredde: 85-115 cm Væg

23

OBS: Alle vægemfang kan tilpasses med aftræk igennem bagside, ekstern motor og centralventilation, se side 43.


Trim Multi funktion

New

Trim Concrete

Trim Black Glass

dB(A): 46-53-58  dB(A) boost: 66

fra

dB(A): 46-53-58  dB(A) boost: 66

10.975,-

Bredde: 90 cm Væg (beton, grafit eller egen fyldning)

Bredde: 90 cm

fra

10.975,-

Væg

Quasar Black

Quasar White Kantsug

dB(A): 46-52-58  dB(A) boost: 66 Bredde: 60-80-90-120 cm

fra

Kantsug

dB(A): 46-52-58  dB(A) boost: 66

11.795,-

Bredde: 60-80-90-120 cm

Væg

OBS: Alle vægemfang kan tilpasses med aftræk igennem bagside, ekstern motor og centralventilation, se side 43.

Væg

24

fra

11.795,-


Verso Multi funktion

New

Væg-/Frith.

Verso

Verso Black

dB(A): 46-53-58  dB(A) boost: 66 Bredde: 55-85 cm

fra

7.450,-

fra

7.450,-

Væg

Verso White

dB(A): 46-53-58  dB(A) boost: 66 Bredde: 55-85 cm Væg

25

OBS: Alle vægemfang kan tilpasses med aftræk igennem bagside, ekstern motor og centralventilation, se side 43.


Lumen Isola

dB(A): 49-58-65  dB(A) boost: *

fra

Bredde: 175 cm

17.995,-

Frithængt

Butterfly White

Butterfly Elektronisk åben/lukke funktion

dB(A): 46-53-58  dB(A) boost: 66 Bredde: 90 cm

fra

14.175,-

fra

14.175,-

Frithængt og væg

Butterfly Black

dB(A): 46-53-58  dB(A) boost: 66 Bredde: 90 cm

dB(A): 46-53-58  dB(A) boost: 66 Bredde: 90 cm

Frithængt og væg

OBS: Alle vægemfang kan tilpasses med aftræk igennem bagside, ekstern motor og centralventilation, se side 43.

Frithængt og væg

26

fra

14.175,-


Flipper Fås også med NRS se s. 15

Væg-/Frith.

Flipper Black (Blank)

Flipper Black (Mat)

dB(A): 46-53-58  dB(A) boost: 66 Bredde: 55-85 cm

fra

dB(A): 46-53-58  dB(A) boost: 66

7.375,-

Bredde: 55-85 cm

Væg

fra

7.375,-

fra

7.375,-

Væg

Flipper Grey

Flipper White

dB(A): 46-53-58  dB(A) boost: 66 Bredde: 85 cm

fra

dB(A): 46-53-58  dB(A) boost: 66

7.775,-

Bredde: 55-85 cm

Væg

Væg

27

OBS: Alle vægemfang kan tilpasses med aftræk igennem bagside, ekstern motor og centralventilation, se side 43.


Tab Multifunktion

dB(A): 46-53-58  dB(A) boost: 66 Bredde: 60-80 cm

fra

7.575,-

fra

7.575,-

fra

7.575,-

Væg

Tab Grey

Tab Black

dB(A): 46-53-58  dB(A) boost: 66 Bredde: 60-80 cm

fra

dB(A): 46-53-58  dB(A) boost: 66

7.575,-

Bredde: 60-80 cm

Væg

Væg

Tab Red

Tab White

dB(A): 46-53-58  dB(A) boost: 66 Bredde: 60-80 cm

fra

dB(A): 46-53-58  dB(A) boost: 66

7.575,-

Bredde: 60-80 cm

Væg

OBS: Alle vægemfang kan tilpasses med aftræk igennem bagside, ekstern motor og centralventilation, se side 43.

Væg

28


Imago White

Imago Black

dB(A): 49-55-61  dB(A) boost: 67 Bredde: 90 cm

fra

9.995,-

dB(A): 49-55-61  dB(A) boost: 67 Bredde: 90 cm

Frithængt og væg

fra

9.995,-

fra

5.995,-

Frithængt og væg

Exploit

Plane

Væg-/Frith.

dB(A): 49-55-61  dB(A) boost: 67 Bredde: 90 cm

fra

dB(A): 49-58-65  dB(A) boost: *

10.395,-

Bredde: 60-90-120 cm Frithængt og væg (Steel/fasteel/white)

Frithængt og væg

Lumen

Polar Steel/White

dB(A): 49-58-65  dB(A) boost: 67 Bredde: 60-90-120 cm Frithængt og væg

fra

dB(A): 48-54-61  dB(A) boost: 67

7.995,-

Bredde: Ø35 cm

fra

12.095,-

Frithængt og væg

Altair

Mira White/Steel

dB(A): 49-55-61  dB(A) boost: 67 Frith.: 60 cm  Væg: 60-90 cm Frithængt og væg

fra

dB(A): 45-50-55  dB(A) boost: 64

8.995,-

Bredde: 40 cm

fra

8.495,-

Frithængt og væg

29

OBS: Alle vægemfang kan tilpasses med aftræk igennem bagside, ekstern motor og centralventilation, se side 43.


Mirabilia Decor Light

OBS: Alle vĂŚgemfang kan tilpasses med aftrĂŚk igennem bagside, ekstern motor og centralventilation, se side 43.

30


Prestige White or Black

Væg-/Frith.

dB(A): 54-57-63  dB(A) boost: 68 Væg: 65 cm  Frith.: 75 cm

fra

17.975,-

fra

11.995,-

fra

11.995,-

Frithængt og væg

Mirabilia Electra

Mirabilia Pharo

dB(A): 54-57-63  dB(A) boost: 68 Væg: 67 cm  Frith.: 65-85 cm

fra

dB(A): 54-57-63  dB(A) boost: 68

11.995,-

Væg: 67 cm  Frith.: 65-85 cm Frithængt og væg

Frithængt og væg

Mirabilia Manhattan

Mirabilia New York

dB(A): 54-57-63  dB(A) boost: 68 Væg: 67 cm  Frith.: 65-85 cm

fra

dB(A): 54-57-63  dB(A) boost: 68

11.995,-

Væg: 67 cm  Frith.: 65-85 cm

Frithængt og væg

Frithængt og væg

31

OBS: Alle vægemfang kan tilpasses med aftræk igennem bagside, ekstern motor og centralventilation, se side 43.


Indbygning

BUILT-IN Gruppo er en kraftig sag, med rigtig mange muligheder muliggør den bedste løsning til indbygning i skab er født med kraftig 800 m 3 motor. Typisk er indbygningsemfang ikke med så kraftig en motor › › tilbydes ombygget til loftmotor, tagmotor, centralsug m.v. Se side 42 › › udføres i rustfri, hvid eller sort, alle med kantsug og led lys og i flere bredder › › findes nu også med NRS motor (ingen lyd, se side 16) og med E.ION til recirkulation (se side 7). › › leveres med fjernbetjening. Det er meget lettere når den er installeret ”skjult i skab”.

Gruppo Steel

›› ›› ››

Fås også med NRS se s. 16

dB(A): 49-55-61  dB(A) boost: 68 Bredde: 60-80-120 cm Indbygning

OBS: Indbygning og vægemfang kan ombygges til centralsug og aftræk gennem væg. Se side 42

32

fra

5.995,-


Move Black

Move White

dB(A): 49-56-62  dB(A) boost: 68 Bredde: 60-80 cm

fra

dB(A): 49-56-62  dB(A) boost: 68

8.095,-

Bredde: 60-80 cm

fra

8.095,-

Indbygning

Gruppo Black

Indbygning

Indbygning

Gruppo White New

dB(A): 49-55-61  dB(A) boost: 68 Bredde: 60-80 cm

fra

dB(A): 49-55-61  dB(A) boost: 68

7.695,-

Bredde: 60-80 cm

Indbygning

fra

7.695,-

Indbygning

S2

GS6

3 speed

fra

Bredde: 60 cm

3 speed

1.695,-

fra

Bredde: 60 cm

Indbygning

995,-

Indbygning

33

OBS: Indbygning og vægemfang kan ombygges til centralsug og aftræk gennem væg. Se side 42


Downdraft

UP/DOWN Downdraft White

Downdraft Black

dB(A): Ikke oplyst  dB(A) boost: Bredde: 90-120 cm

fra

dB(A): Ikke oplyst  dB(A) boost:

19.595,-

Bredde: 90-120 cm

Ekstern motor

Ekstern motor

34

fra

19.595,-


Sintesi

Ekstern motor Bredde: 90 cm

fra

28.000,-

fra

26.000,-

Piano

Downdraft

VapeOne retningsbestemmer dampen fra din gryde imod emfanget og minimerer herved damp/mados i lokalet. VapeOne reducerer energiforbruget i din gryde og hindrer din gryde i at koge over.

Ekstern motor Bredde: 80 cm

Lille 215,-  Mellem 225,-  Stor 245,-

35


Pro

MASTERCHEF!

Falmec Pro er professionelle emgang til den professionelle Masterchef. PRO-serien er baseret på teknik fra det professionelle køkken. Motoren er indbygget og på hele 950 m3. Baffle-­ filtersystemet er kendt fra industrien med en absolut minimal luftmodstand. Et professionelt Baffle-filter vaskes i opvaskemaskinen efter behov. PRO-serien er det nærmeste du kommer et professionelt emfang. PRO-serien ordreproduceres i Italien og er ikke lagerført standard. Oplev PRO i vores showroom i Kolding.

Gruppo Pro

BAFFLE PLATE

dB(A): 53-58-64  dB(A) boost: 69

Grease - laden air

Bredde: 80 cm

fra

8.995,-

Indbygning

Zeus Pro

Marte Pro

dB(A): 53-58-64  dB(A) boost: 69 Bredde: 90-120 cm

fra

dB(A): 53-58-64  dB(A) boost: 69

12.995,-

Bredde: 90-120 cm

Væg

OBS: PRO leveres med 950 m 3 motor.

Væg

36

fra

12.995,-


Zeus Pro

Pro

37

OBS: PRO leveres med 950 m 3 motor.


Vinskabe

FULDKOMMEN NYDELSE Opbevaring Opbevaringsmiljøet påvirker både vinens udtryk, farve og smag. En stabil og korrekt temperatur sørger for at vinen bibeholder sine kvaliteter og udvikler sig optimalt.

Ligeledes kan et multizoneskab indstilles til at rumme både serveringsklar vin øverst i vinskabet og samtidig modne vin i midten og bunden af vinskabet. De anbefalede serveringstemperaturer er angivet på bagsiden.

Vinskabe kan genskabe vinkælderens miljø i stueplan og lade dine vine udvikle sig præcis, som vinproducenten og du måtte ønske for at opnå den fuldkomne oplevelse af vinen.

Hold lyset ude UV-stråler påvirker vinen. Lys er vitalt for druernes udvikling på vinstokken, men fatalt for vinen, når den først er tappet på flaske. Af sammen årsag er vinflaskens glas ofte mørkt for at mindske lysets påvirkning af vinen.

Servering For at opnå vinens fulde potentiale, kræver den færdig­udviklede vin eksakt temperering før servering. I vinskabe med flere zoner, kan den rette serveringstemperatur opnås for flere forskellige typer af vin på samme tid.

UV-ståler igangsætter uønskede kemiske processer i vinen. Selvom UV-ståler er usynlige for øjet, er resultatet af lysskadet vin tydeligt. Rødvinens farve bliver bleg og brun, og hvidvinen får en gylden næsten gul farve. Lysskader ødelægger ikke

38

kun udseendet men også vinens balance samt aroma. Fronten på vinskabet beskytter mod UV påvirkning. Hold lyset ude Vinskab G2 er udstyret med et aktivt kulfilter som renser luften. Filtret binder forurenende stoffer til sig i det aktive kul og lader kun ren luft passere. Det anbefales, at kulfiltret udskiftes en gang om året. I de avancerede vinskabe cirku­lerer ventilatorer den rene luft og de sørger for en ensartet og jævn fordeling, samt udskiftning af luften i vinskabet. Hylderne i G2 skabet er af ubehandlet egetræ „som vintønden“, der ikke påvirker vinens udvikling og smag.


G1

Model: G1

›› ›› ›› ›› ›› ›› ››

Kapacitet: 44 alm. flasker Udtrækstrådhylder med forkant i natur bøg 2 zoner med justerbar temp. 5-10/10-18 Front i glat tonet glas med uv filter og lås, led lys og vendbar fronthængsel Integreret grebsliste (husk greb til topmontage, ved indbyg) Vibrationsdæmpet kompressor, 43 db(a) Sort korpus, sorte sider, sort front

Energi A. Elektronisk styring, digital temperatur Mål: B60/D57,3 (+greb)/H82-89cm (front 72cm) Køkkensokkel kan monteres med sokkelrist foran skabet.

dB(A): 43  Kapacitet: 44 flasker Mål: 60 cm / 57,3 cm / 82-89 cm Væg

fra

12.000,Integreret håndtag

G2

Model: G2

›› ›› ›› ›› ›› ›› ›› ›› ››

Kapacitet: 197 alm. flasker Hylder i massiv eg 5 stk plus en skråhylde Multizone med justerbar temp. Dvs: 5-22 gr, kold i top (5-12 ) bund (8-22) mellemzone i midt. Front i glat tonet glas med uv filter, lås og led lys Integreret grebsliste (husk greb til side-montage, ved indbyg). Skabet er hængslet i højre side. Kan bestilles hængslet i venstre side mod tillæg. Vibrationsdæmpet kompressor, 42 db(a) Sort korpus, sorte sider, sort front Aktivt kulfilter Indbygget varmelegme

dB(A): 42  Kapacitet: 197 flasker Mål: 60cm / 60,5 cm / 185,5 cm Væg

fra

17.500,Præsentationshylde

39

Vinskabe

Energiklasse B. Elektronisk styring, digital temperatur. Mål: B60/D60,5 (+greb) /H185,5cm Skabet kræver 30 mm ventilation på bagside mod væg samt 100 mm over top.


Steel

IKKE GOD NOK OPLØSNING

Steel Steel har hjemme i Carpi nær Bologna og grundlagt i 1999. Drives og ejes i dag af PRO-familien, der er 3. generation af det oprindelige Angelo Po, som har produceret kogegrej siden 1922. I dag er Steel kendt for at fremstille raffinerede komfurer, emhætter og Amerikanerkøleskabe i industrielt design.

ASCOT

Genesi, Ascot, Enfasi og Oxford er navnene på deres design-serier.

Bredde: 70-90-100-120 cm

fra

19.965,-

OX 90

E10FF

Bredde: 90-100 cm

fra

22.455,-

Bredde: 90-100 cm

40

fra

20.795,-


INDUSTRIELT DESIGN Genesi

Steel

Bredde: 70-90-100-120 cm

41

fra

19.965,-


Tilbehør

Udluftningsrist 01 TUN-4022040

Ø150 m/ indbygget returspjæld

1.675,-

7.875,-

1.625,-

9.150,-

Udluftningsrist 01 TUN-4022038

Til fladkanal m/ indbygget returspjæld

Kantsuget fordeler returnerede luft. Fås kun i hvidlakeret.

1.578,-

Inddækning Skråt Tag O1MO-IND-S

2.495,Loftsemfang Recirkulation

Tagventilator TV1500

Ø165 mm m/ indbygget returspjæld

Til fladkanal m/ indbygget returspjæld

Inddækning Fladt Tag O1MO-IND

Tagventilator TV1000

Ø165 mm m/ indbygget returspjæld

Udluftningsrist 01 TUN-4022029

3.495,01-Central

4.750,-

3.700,-

Ekstern Loftsmotor 01MO-LOFT

Ekstern Loftsmotor 01MO-LOFT-13

Ekstern Gavlmotor 01MO-GAVL

950 m 3/h Inkl. 7 meter kabel til emfang.

Ø 200 mm  1300 m 3/h Inkl. 7 meter kabel til emfang.

1000 m 3/h Inkl. 7 meter kabel til emfang.

3.700,-

Ekstern Gavlmotor 01MO-GAVL15

1500 m 3/h Inkl. 7 meter kabel til emfang.

6.950,-

42

5.275,-

4.450,-


01 TU-371

01 TU-356

90 gr rund til flad Ø150x1220x90 mm

165,-

01 TU-376

01 TU-380

Samling fladkanal 220x90x30 mm

85,-

01 TU-367

Rund til rektangulær Ø150 220/90 mm

160,-

01 TU-339

Samling rund Ø150 mm

95,-

01 TU-391

Flad 90gr bøjning 220x90 mm

170,-

01 TU-369

Rund 90gr bøjning

190,-

01 TU-352-1

E B IL L E DE R L MANG - ko m m er

sn a rest

Fladkanal til Falmed/Naber

125,-

01 TU-358-1

Ø150x50 mm

01-Spjæld

75,-

01 A1-165PK

Lyd- og kondensisolerende slange. Ø165 mm 3,3 m

220x90 mm  50mm lang

390,-

01 TU-352

Murspjæld alu m. vingeklapper 210x210 mm

675,-

Fladkanal 220x90x1200 mm

380,-

Tillægpriser for customising

700,-

01 TU-358

285,-

3.700,1000 m3 ekstern loft-motor til alle frithængende, væg og skabsmodeller: 1300 m3 ekstern loft-motor til alle frithængende, væg og skabsmodeller:  5.275,OBS! Til alle loftmodeller er denne 1000 m3 motor allerede inkluderet i emhættens pris! Alternativ taghætte motor (1.000 m3)8.100,Alternativ taghætte motor (1.500 m3)9.150,Zinkinddækning til fladt tag - priser fra:  2.095,Zinkinddækning til tegl tag - priser fra:  3.150, Ekstern motor til ydrevæg (1.000 m3)4.450,Ekstern motor til ydrevæg (1.500 m3)6.950, Ændring af aftræk ud af emhættens bagside, alle vægmodel  395,OBS! NRS modeller kan ikke ændres til aftræk igennem bagsiden. HUSK ALTID DER RIGTIGE AFTRÆK! Alle modeller kan naturligvis ombygges til centralsug, eller kulfilter. Pris efter opgave. Alle priser er ab. lager

43

Tilbehør

Rundkanal Ø150x1200mm

130,-

Knæk 90gr


Vi hjælper dig med at vælge rigtigt. Besøg vores showroom i Kolding.

Åbent Showroom i Kolding: Mandag - torsdag 8.30-16.30, fredag 8.30-14.30 Niels Bohrs Vej 12a  |  6000 Kolding  |  Tlf. 75 52 11 44  |  www.gerson.dk  44

Gerson Emfang  
Gerson Emfang