Issuu on Google+

UGE 45 · 2010 · Onsdag den 10. november · 17 årgang

Selde er klar til Husflid-/julemarked

Stoholm Revisionskontor

Dahl, Rask & Partnere

2 stk stk.. KUN .............

Store S tore flott flotte e

39955

Lækre Læk re

Kalve K alve gor gordon don bleu

95 5

2 stk stk.. KUN ............. Nyrøget

39

Ej pum ump pet! et!

Hamburgerryg

Andebryst A ndebryst

Naturtro gelé negle

Husk Morrte Mo ten nss Af Aftten en onsdag!

95

44

Store S tore flott flotte e

Andelår A ndelår 2 stk stk.. KUN ....

4995

Tilbuddene T ilbuddene gælder til og med lørdag lørrdag den 13/11-10.

SLAGTEREN I HØJSLEV

Pr. 1/2 kg KUN

95

39

Skive

Vellykket reception hos Håndbryggeri i Staarup

Statsautoriseret revisionsaktieselskab

Vil du ikke gerne se godt ud til jul?

Fersk F ersk eller marineret marineret

Pr. P r. stk stk.. KUN ..

SET’s nye direktør er fundet

Vestergade 6 · 7850 Stoholm · Tlf. 97 54 16 00 · Fax 97 54 16 37

Til dig der kan smage forskel.... LLøgsteaks øgsteaks

Skive

- læs side 5

Mere selvbetjening er god borgerservice

Stårup

Læs i denne uge:

ØSTERRISVEJ 2 - 7840 HØJSLEV

TLF.: 97 53 50 43

www.slagteren-hojslev.dk

Skiveegnens største skov- og havebutik

LARS BONDE · BILSTRUPVEJ · 7800 SKIVE · TLF TLF. F. 97 52 62 20 www www.larsbonde.dk .larsb bonde.dk Skiveegnens største skov- og havebutik

Fra kun

Nyhed!!

400.-

s BareMinerals - Så ren du kan sove med den…! s 100% naturlige makeup fra naturen s Produkterne er helt fri for parabener, parfume, konserveringsmidler, mineralolier, kunstige farvestoffer s Kan med fordele anvendes til gravide Kom ind og tiske prøv de fantas r produkter - vi ha tilbud på et kit eksklusiv start !! ra + gratis masca personer

Telefon 42 46 56 99

e idé! En god julegav

Læs mere på www.hollywould.dk

- til de første 10

500 ml. Før 329,-

KUN

149,-

Frederiksgade 7K · 7800 Skive

halv-gris.dk Bedre kød bedre smag leveret...

CS 2152 51,7 cc · 3,3 3 hk · 5,0 hk Normalpris 4.295,KAMPAGNEPRIS

Butikspakket 40-50 kg

3.895.-

bestil@halv-gris.dk

Se flere stærke tilbud på www.skive-trykluft.dk

NOVEMBER TILBUD

Tlf. 28 91 93 70

v/Benny Hansen Thinggade 4 · 7800 Skive Tlf. 97 52 56 10


2

Ugeavisen Skive-egnen

Onsdag den 10. november 2010

Meddelelser

Gudstjenester Skive FrimÌrkeklub & Skive Møntforening

,QIR

afholder

2IIHQWOLJ K¥ULQJ YHGU¥UHQGH YDOJVWHGHU L 6NLYH .RPPXQH ‘NRQRPLXGYDOJHW KDU EHVOXWWHW DW IRUHWDJH HQ RIIHQWOLJ K¥ ULQJ YHGU¥UHQGH I¥OJHQGH IRUVODJ WLO IUHPWLGLJH YDOJVWHGHU L NRPPXQHQ I¥UHQG XGYDOJHW NRPPHU PHG HQ LQGVWLOOLQJ WLO E\UnGHW )RUVODJHW PHGI¥UHU DW GH  PLQGVWH YDOJVWHGHU PHG KYHU XQGHU  Y OJHUH YHG VLGVWH YDOJ QHGO JJHV )RUVODJHW LQGHE UHU DW GHU IUHPRYHU HU I¥OJHQGH YDOJVWH GHUDIVWHPQLQJVVWHGHU cNM UKDOOHQ LQGHKROGHQGH GH KLGWLGLJH YDOJVWHGHU cNM U KDOOHQ RJ %U¥QGXP+YLGEMHUJ 5RVOHY LQGHKROGHQGH GH KLGWLGLJH YDOJVWHGHU 5RVOHY RJ +MHUN +DUUH %DOOLQJ LQGHKROGHQGH GH KLGWLGLJH YDOJVWHGHU %DOOLQJ 9ROOLQJ RJ .UHMEMHUJ 6HOGH LQGHKROGHQGH GH KLGWLGLJH YDOJVWHGHU 6HOGHcVWHG RJ -XQJHW7KRUXP %UHXP LQGHKROGHQGH GH KLGWLGLJH YDOJVWHGHU %UHXP RJ 7KLVH

STOR BYTTEDAG Søndag den 14. november kl. 10-16 i Kulturcenter Limfjord, Skive Alle er velkomne og der er gratis adgang!

SETs nye direktør er fundet

Telebit og projektofficer ved Europa Kommission.

'H ÂĄYULJH YDOJVWHGHU HU X QGUHW 5ÂĄGGLQJ 6NLYHKXV 6NROH /HP9HME\ %UnUXS +DOOHQ /LKPH +ÂĄMVOHY 6NROH +nVXP5DPVLQJ +HP 6NROH 2GGHQVH2WWLQJ 5ÂĄQEMHUJ 6NROH )XU ‘UVOHYNORVWHU 6NROH -HEMHUJ/\E\ *O\QJÂĄUH 'XUXS 9DOJHQH DIYLNOHV L GH ORNDOHU VRP GHU KLGWLO KDU Y UHW DIKROGW YDOJ L Sn GH Q YQWH YDOJVWHGHU 6nIUHPW GX, KDU EHP UNQLQJHU WLO IRUVODJHW WLO YDOJVWHGHU NDQ GH DĂ€HYHUHV WLO %\UnGVVHNUHWDULDWHW 7RUYHJDGH   6NLYH HOOHU PDLO VN#VNLYHNRPPXQHGN %HP UNQLQJHUQH VNDO Y UH DĂ€HYHUHW VHQHVW GHQ  GHFHP EHU  IRU DW GH NDQ LQGJn L VDJVEHKDQGOLQJHQ DI IRUVODJ WLO Q\H YDOJVWHGHU L 6NLYH .RPPXQH

ZZZVNLYHGN

Hus udlejes i LĂĽnum

(7850 Stoholm)

122 kvm i 2 plan. Huset har stor stue, køkken, toilet, bad, sovevÌrelse, repos, egen carport og have samt 72 kvm kÌlder. Leje pr. md. 5500 kr. + forbrug. Henvendelse pü telefon

November 2010

22 79 16 32

Det er ogsĂĽ din redaktion!

Jens Enevold Kristensen. Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter har pr. 1. januar 2011 ansat Jens Enevold Kristensen som ny direktør. Den nye direktør er 45 ür og bosiddende i Beder ved Århus. Han er imidlertid ikke ukendt med forholdene i det vestlige Jylland, da han er født og opvokset i Hvide Sande, ligesom han det seneste ür har vÌret konsulent i Struer Kommune. Jens Enevold Kristensen har 10 ürs ledelseserfaring fra større internationale virksomheder. Med en baggrund som cand.scient i datalogi og matematik, har Jens Enevold Kristensens ledelseserfaring dog primÌrt ligget indenfor forskning og udvikling (IT og teknologi) – bl.a. som centerchef ved Teknologisk Institut, forskningschef hos Ericsson

Ugeavisen Skive-egnen Viborgvej 116 ¡ 7800 Skive ¡ Tlf. 97 53 51 51 ¡ Fax 96 16 51 03 Din lokale avis der bringer de lokale historier hver uge üret rundt og sü lige til døren! ÅBNINGSTIDER: I Mandag til torsdag kl. 8.00 - 16.00 Fredag kl. 14.00 ¡ Lørdag lukket NORMALE INDLEVERINGSFRISTER: I Fredag kl. 12.00 - mindre annoncer mandag kl. 10.00 PRODUKTION: I Tryk: Skive Folkeblad Oplag: 5.715 eks. Ugeavisen SKIVE-egnen omdeles hver onsdag til samtlige husstande i Højslev og Stoholm og dele af Skive: Egeris, Brürup og Hjaltesvej. Affotografering af redaktionelt stof og annoncer er forbudt uden tilladelse! Ugeavisen tager forbehold for evt. fejl & prisÌndringer i tekst og annoncer

ANNONCER: Henrik Pedersen I Telefon: 9753 5110 henrik@grafisk-bureau.dk

REDAKTĂ˜R: Anette Thygesen I Telefon: 9753 5151 anette@grafisk-bureau.dk

Claus Haven I Telefon: 9753 5103 claus@grafisk-bureau.dk

Bogholderi I Telefon: 9753 5151 regnskab@grafisk-bureau.dk

Mona Hansen I Telefon: 9753 5110 mona@grafisk-bureau.dk

www.ugeavisen-skive.dk

Gennem det seneste ür har Jens Enevold Kristensen vÌret selvstÌndig konsulent. Og med en 2 ür gammel MBA i strategi og forretningsforstüelse i bagagen, havde han en god baggrund for sit nuvÌrende job, hvor han gennem det seneste ür har vÌret primus motor bag set-uppet og etableringen af BusinessPark Struer. Mødet med den – for ham – nye verden gav ham endnu større lyst til at følge drømmen om et karrieremÌssigt skifte hen imod erhvervsudvikling. Bestyrelsesformand Kristen Hedegaard siger: -SET har nu fungeret som et samlet center i knap 4 ür, og vi kan uden at overdrive sige, at vi nu har et yderst velfungerende center med en sund og god drift. Og nu hvor der er styr pü det driftsmÌssige, er tiden inde til at komme op i udviklingsmÌssigt gear. Kristen Hedegaard konstaterer, at Erhvervs- og Turistcenteret med Jens Enevold Kristensen für en mand, der er innovativ og udviklingsorienteret og som vil kunne sÌtte og holde fokus pü Skiveegnens fremtidige udviklingsmuligheder. Samtidig understreger formanden, at den nye direktør har den baggrund og de kompetencer der skal til for at løfte opgaven. -Vi ser frem til at byde Jens Enevold Kristensen velkommen som daglig leder af Erhvervs- og Turistcenteret og süvel bestyrelsen som medarbejderne glÌder sig til at arbejde sammen med ham om den fortsatte vÌkst og udvikling af süvel centeret som Skiveegnen.

Højslev Kirke Torsdag den 11. november 2010 Højslev Ældrecenter kl. 14.30

Barbara Landmark

Søndag den 14. november 2010 - 24. søndag efter Trinitatis Ă˜rum Kirke kl. 10.30 Karsten Jervad Kobberup Kirke kl. 9.00 Barbara Landmark Dommerby Kirke kl. 10.30 Barbara Landmark Stoholm Kirke kl. 10.30 Kirsten Krab Koed Egeris Kirke kl. 10.00 Jørgen Frost Højslev Kirke kl. 16.30 Spaghettigudstjeneste Bjarke Møller-Sørensen Søndag den 21. november 2010 - Sidste søndag i kirkeĂĽret Ă˜rslevkloster Kirke kl. 9.30 Jeppe Jensen Lundø Kirke kl. 9.00 Bjarke Møller-Sørensen Højslev Kirke kl. 10.30 Bjarke Møller-Sørensen Stoholm Kirke kl. 10.30 Vikar Ă˜rum Forsamlingshus kl. 10.00 Jeppe Jensen Egeris Kirke kl. 10.00 Betty Grønne Ahrenfeldt Onsdag den 24. november 2010 - Minikonfirmandafslutning Egeris Kirke kl. 17.00 Jørgen Frost Søndag den 28. november 2010 - 1. søndag i advent Ă˜rslevkloster Kirke kl. 10.30 Jeppe Jensen Dommerby Kirke kl. 9.00 Barbara Landmark Lundø Kirke kl. 10.30 Barbara Landmark Ă˜rum Kirke kl. 9.30 Jeppe Jensen Stoholm Kirke kl. 9.00 Vikar Gammelstrup Kirke kl. 9.15 Kirsten Krab Koed Egeris Kirke kl. 10.00 Jørgen Frost SparkĂŚr Kirke kl. 10.30 Kirsten Krab Koed Kobberup Kirke kl. 10.30 Vikar

Har du ikke modtaget

senest onsdag skal du kontakte Skive Folkeblad pĂĽ

telefon 97 51 34 11 Vi beklager ulejligheden!

Begravelser

97 52 01 50 Svarer hele døgnet Trier Skovgaard Christensen

Jens Iversen

Møllegade 2 ¡ Skive www.klochs.dk

Tlf. 97 52 08 98 Vi er der, nĂĽr du har brug for os. Vestergade 14 . Skive . boudigaard.dk

Paw Bergen

Søren Toft

Søren Boudigaard


Onsdag den 10. november 2010

UGENS HOROSKOP fra PIB Copenhagen Uge 45 Vædderen 20.3-19.4 En ny og lettere periode begynder i nære relationer. En partner er mere romantisk indstillet, eller en person du kendte fra tidligere dukker op igen.

Tyren 20.4-20.5 Der kan være tale om at vende kortvarigt tilbage til gamle projekter på arbejdet for at runde dem af. Der er en voksende følelse af optimisme og tro på fremtiden.

Tvillingerne 21.5-20.6 Du tager fat på et nyt kapitel, der handler meget om samarbejde, undervisning, udveksling og nye fælles visioner. Lad dig inspirere af samarbejdspartnere.

Krebsen 21.6-21.7 I denne uge begynder du at få et godt overblik over økonomien, og det er en periode med glæde på hjemmefronten. Snart er de gamle bekymringer overstået.

Løven 22.7-22.8 Forhold til søskende, venner og naboer bringer glædelige oplevelser i denne uge. Gamle spørgsmål redes ud, og det er en lettelse for alle parter. Gode relationer.

Tyrolerfest i Nr. Søby Forsamlingshus en succes Ugeavisen Skive-egnen

NR. SØBY: Årets tyrolerfest i Nr. Søby Forsamlingshus blev en dejlig fest, med omkring 100 gæster, høj stemning og sjove konkurrencer.

Ragnhild fra Spændende Mad leverede maden til festen og den var som altid helt i top. Moccasino var klædt i Tyrolertøj og spillede som altid, god musik helt til kl. 01.00. Undervejs var der 4 konkurrencer; festdeltagerne kunne slå søm i, danse vals, skifte hat på hinanden og sætte glas på ski og bagefter drikke

af det. - Det var sjovt hele vejen igennem, og tilfældigvis så var der faktisk vindere fra hvert bord, fortæller Anne Grethe fra Nr. Søby Forsamlingshus' bestyrelse.

I løbet af aftenen var der festligt indslag fra Søby-Højslev Amatørforening, der optrådte med 4 mindre indslag fra årets revy 2010. - Der er ingen tvivl om at det gode samarbejde mellem Nr. Søby Forsamlingshus og Amatørforeningen har været medvirkende til, at Tyrolerfesten blev en dejlig aften for os alle, slutter Anne Grethe.

Musikken stoppede kl. 01.00, så blev der serveret natmad og folk gik hjem ved 02.0002.30-tiden. Bestyrelsen for Nr. Søby Forsamlingshus skal til møde først i december, og her skal der evalueres på Tyrolerfesten. I bestyrelsen er man spændt på om arrangementet løb rundt. Og det lyder til at der stemning for en tilsvarende fest igen i oktober til næste år, og temaet? Ja, det kunne være mange forskellige ting, det er kun fantasien der sætter grænser!!

Skive Frimærkeklub & Skive Møntforening afholder stor byttedag SKIVE: Som noget nyt, vil byttedagen blive afholdt i samarbejde med Skive Møntforening.

Der vil ved indgangen blive udleveret gratis billet, hvorpå der kan vindes et flot skillingsbrev.

Der vil desuden være en stor tombola med mange flotte frimærkegevinster. Kl. 14.00 afholdes formidlingsauktion hvortil der plejer at være mange gode lots. Der vil være gennemsyn fra kl. 12.00. Indlevering til auktionen skal ske inden.

KulturCenter Limfjord’s cafeteria vil være åbent hele dagen. Alle er velkomne og der er gratis adgang. Vi glæder os til at se dig!

Jomfruen 23.8-22.9 Du er parat til i en periode at være mere hjemme og samle kræfter. Familien får også højere prioritet, og din humor folder sig ud for fuld kraft. Økonomien er o.k.

Vægten 23.9-22.10 Nu hvor din planet Venus er tilbage i sit eget tegn, genfinder du noget af din gamle styrke, og det føles bare godt at være dig. Du fører an i et kærlighedsforhold.

Skorpionen 23.10-21.11 En person tæt på dig får mere overskud og glæde igen. Der er noget at fejre sammen og du er parat til nye rejser og fælles oplevelser. En entusiastisk periode.

Skytten 22.11-20.12 Kommunikationsplaneten Merkur bevæger sig ind i dit tegn, og du får dine budskaber ud af de rette kanaler nu. En partner følger gerne dine forslag og initiativer.

Ørslevklostervej 107 Hald · Tlf 97 53 80 03

Tilbud til og med søndag - eller så længe lager haves

Kellogss

Kærgården

Frit valg!

5000

Ta’ 3 pk.

Spar pizza

Vandmanden 20.1-18.2 En dejlig uge hvor gode venner ønsker dit selskab og der er møder, som får dig i godt humør. Der er gode nyheder i forbindelse med uddannelse.

Fiskene 19.2-19.3 Det varer ikke længe, før der er penge at hente, som måske rækker tilbage i tiden. Forhold til større instanser, banker, forsikring og pension er fordelagtige.

Isvafler Vanilla. 6 stk.

1000

Stenbukken 21.12-19.1

2500

2 stk.

Original eller med 25% mindre fedt. eller

Frit valg

Flere varianter. 375-425 g. Efter en travl periode på det sociale plan, kan du nu sætte tempoet lidt ned og få stor glæde af at gøre noget godt for krop og sjæl. Ophold i naturen gør godt.

Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl!

TILBUD TORSDAG-LØRDAG

All Bran, Cornflakes, Frosties, Coco Pops eller Special K. 200-600 g.

Danske kartofler Kl. 1. 5 kg.

Pr. pose

Se også vores omdelte GUL•PRIS avis med flere end 350 dagligvare til faste lave priser!

SLAGTEREN TILBYDER:

Hakket okseeller svinekød 8-12%. 700 g.

11

95

Pr. pk.

2995

TIPS & LOTTO

Åbent alle ugens dage

7.30 - 19.00

3

Håndkøbsudsalg fra STOHOLM APOTEK

Vellykket åbningsreception for det nye håndbryggeri STAARUP ved Skive

STÅRUP: ”Jeg er vildt overvældet over den store interesse de mange besøgende viste os fredag til åbning af STAARUP”. Sådan var John Smith’s reaktionen efter en mageløs dag i naturskønne omgivelser i Stårup. Rigtigt mange tog sig tid til at se de nye lokaler i stalden og laden, smage på et veldækket pølse- og pålægsbord fra Slagteren i Højslev, høre om bryggeprocessen og nyde de første bryg af de 4 øltyper fra STAARUP. Det var fuldt hus fra kl. 16 hvor Karen og John Smith for alvor åbnede stalddøren i STAARUP.

”Vi er ubeskriveligt glade for de mange som kiggede forbi og gav os opmærksomhed, tid og pæne ord med på vejen. Det er noget vi aldrig vil glemme. Vi har fået så mange flotte gaver som vi vil nyde at bruge, se på, smage og dufte til det næste lange stykke tid. Især tak for det flotte billede som Malene W. Jakobsen havde malet til os. Det gik da lige i hjertet på den mig” udtaler John Smith. ”Hvis jeg kommer til at brygge øl som taler ligeså meget til smagsløgene som Malenes billede taler til synet og sindet, så er der virkeligt håb for fremtiden i vores lille nystartede virksomhed” siger John med et stort smil efter en vellykket åbningsreception.

Interessen for øl er stor i Danmark. Vi har en kæmpe kulturskat liggende i kunsten at brygge øl. Det er et håndværk lige som mange andre, hvor det er håndværkeren som sætter sit præg på det færdige resultat. Der er ikke mange håndbryggere som brygger øl på samme måde, og det gør det bare endnu mere interessant at rejse rundt i ølverdenen, og nyde de små og helt store forskelle i smagen af øl. Hos STAARUP er det bl.a. Johns og svogeren Mathias Krüger Smith’s interesse og erfaring gennem mange spændende bryg, som nu har gjort det muligt. Nu har andre end private gæster, muligheden for at smage de håndbryggede øl fra den lille nedlagte ejendom i de naturskønne omgivelser. ”Vi er fulde af tak for alle de hænder som har hjulpet frem til åbningen af STAARUP. Alle de gode tanker og spændende ideer som mange er kommet med. Der ligger mange spændende erfaringer og venter på os i de næste par år. Nu vil vi kæmpe for at vores 4 øltyper kommer på hylderne i specialforretninger og på de mange veldækkede borde på spisesteder med interesse for håndbrygget øl.” slutter John Smith, brygger på et af Danmarks nok mindste håndbryggerier.

TV-Skive som webtv og månedsmagasin SKIVE: TV-SKIVE har siden marts sendt et kvarters nyproduceret tv hver uge på Kanal-Midt-Vest, men Økonomiudvalget i Skive Kommune har besluttet, at TVSKIVE fremover i stedet skal sende et kvarters nyproduceret tv hver måned på kanalen. Det betyder, at TV-SKIVE vil producere ca. en fjerdedel af det antal indslag, der hidtil er blevet produceret. Indslagene

vil blive vist løbende på tvskive.dk, mens de efterfølgende vil blive samlet i et månedsmagasin, som vil blive vist første gang den første onsdag hver måned på Kanal-MidtVest.

Se TV-SKIVE på tvskive.dk eller på Kanal-Midt-Vest samme kanal som Mokka onsdag kl. 21.00, torsdag kl. 16.45 eller fredag kl. 13.00.


4

Ugeavisen Skive-egnen

Onsdag den 10. november 2010

Spændende dekorationer og kranse til kirkegården

Forhandler

Ure, ædelstene, guld og sølv.

Omega, Tissot, Calvin Klein, Certina, Cartier, Georg Jensen, Kosta Boda, Orrefors.

Se det store udvalg! Besøg en ny og større butik!

Hobby Huset A/S Søbyvej 35 · Højslev

Mad ud af huset! 3 slags kød, 2 kartoffelretter samt salatbuffet. Min. 20 kuverter. Pr. kuvert

150.-

· Tøj til tidens kvinder · Man. lukket - Tirs.-fre. 12-18 - Lør. 10-15 Nørregade 10 · 7850 Stoholm

Tlf. 97 53 51 13

Åbningstider: Mandag - torsdag 9.00 - 17.00 Fredag 9.00 - 18.00 Lørdag 8.00 - 13.00

Dommerby Papir Viborgvej 116 · 7800 Skive Telefon: 97 53 51 10 Åbningstider: Tirs. - tors.: 10 -16 Fre.: 10 - 14 · Lør.: 10 - 12

Tlf. 97 54 14 51

Se mere på: www.stoholm-slagter.dk

v/Morten Bilstrup Skyttevej 11 t 7800 Skive

Tlf. 97 52 37 99 info@skiverengoringscenter.dk www.skiverengoringscenter.dk Åbent: Mandag - torsdag 10 - 17 Fredag 10 - 18 . Lørdag 10 - 14

Vi er på Facebook Støt op om din lokale ugeavis - meld dig ind i gruppen!

Uge 44

VINDERE UGE 44: Karin Jakobsen Ørslevklostervej 10 7840 Højslev -Else Jensen Østergade 9 7850 Stoholm

HUSK: Hvis du ikke modtager et gavekort til tiden, skal du huske at ringe på tlf. 97 53 51 51 og få det tilsendt senest 14 dage efter din kryds er udtrukket. Besvarelser uden ønske på butik fra denne side er ugyldige og kan ikke udtrækkes som vindere...

KLIP KRYDSORDET + DENNE KUPON UD OG SEND DEN TIL: Ugeavisen Skive-egnen Viborgvej 116, 7800 Skive Mrk. kuverten “Krydsord”

Navn Adresse Postnr. og by Du kan frit vælge, hvilken af krydsordssidens annoncører, du ønsker gavekortet udstedt til. Gavekort ønskes til

Ugeavisen Skive-egnen ønsker tillykke med gevinsten! - gavekortet tilsendes med posten. Krydsordsbesvarelsen skal være os i hænde senest mandag kl. 10.00.

VIND 2 GAVEKORT a’ kr. 100,Vælg hvilken forretning her på siden, du ønsker gavekortet udstedt til Aflevér din løsning senest mandag kl. 10.00


GlĂŚd din lokale ildsjĂŚl

Onsdag den 10. november 2010

Ugeavisen Skive-egnen

For fjerde ür i trÌk efterlyser EnergiMidt ildsjÌle, som fortjener en belønning for deres frivillige indsats. Kender du en ildsjÌl, der fortjener anerkendelse for sit frivillige arbejde, sü vil Energi Midt hjÌlpe med at sÌtte pris pü indsatsen. Det lokale energiselskab uddeler igen i ür prisen som Årets IldsjÌl til fem frivillige og initiativrige midtjyder. Med Ìren følger en check pü 10.000 kroner. EnergiMidt stiftede prisen som Årets ildsjÌl tilbage i 2007 for at püskønne og skabe opmÌrksomhed omkring de personer i det midtjyske, som yder en stor frivillig indsats indenfor det lokale sports-, forenings-, og kulturliv. IldsjÌlenes engagement er nemlig med til at gøre lokalomrüderne levende og aktive.

Selde er klar til Husflid-/julemarked SELDE: I ĂĽr er det 19. gang der afholdes husflid-/julemarked i Selde og igen er hallen fyldt med mange krĂŚmmere med forskellige ting, fortrinsvis husflidsting og juleting.

Markedet afholdes lørdag d en 13. november fra kl. 10.00 - 17.00 og søndag 14. november fra 10.00 - 16.00 Det er skabt en god atmosfÌre i en flot julepyntet hal. Jule/husflidsmarkedet er en fast tradi-

tion først og fremmest baseret pü hjemmegjorte ting med ogsü suppleret med lidt andre specielle ting – altsü ikke et traditionelt marked, krÌmmerne er nøje udvalgt.

hjemmebagt kringle. KrÌmmerne kommer dels fra lokalomrüdet og dels fra Mors,Thy og Fjends. Som noget nyt i ür vises fremstilling af husflidsting fra gamle dage. Vi ser frem til at der kommer mange besøgende for at kigge og købe de første julegaver. Samtidig bliver der lejlighed til at fü sig en sludder med sine bekendte. Fri entrÊ. Arrangører er Fursund IF og Fursund`s Støtteforening.

Udstillerne vil i ür vise deres ting süsom: nisser, glasting, børster, papirklip, patchwork, trÌting, stentøj, smykker, dekorationer, ting i filt, dukker, dukketøj samt meget andet. I den lille cafe vil der vÌre gløgg, Ìbleskiver, kaffe og

arbejde inden for borger- og idrĂŚtsforeninger, aktiviteter for ĂŚldre og udvikling af et attraktivt bosĂŚtningsomrĂĽde.

Prisen og indstillingsproceduren omtales i EnergiMidts kundemagasin �Nye strømninger�, der husstandsomdeles den 9. og 10. november, og pü EnergiMidts hjemmeside. Omtanke og omsorg EnergiMidts kundemagasin indeholder derudover en rÌkke artikler om energi og kommunikation. I et underholdende interview slür filmmageren og sprÌllemanden Peter AalbÌk Jensen pü tromme for at skrotte de gamle filmruller og i stedet sende digitale film ud til kunderne via nettet, ligesom han lukker lÌserne inden for i sin barndom, familie og tro.

- IldsjĂŚleprisen er en stor succes, som giver en masse opmĂŚrksomhed omkring det frivillige arbejde. Vi hĂĽber, at mange ogsĂĽ i ĂĽr vil bakke op og indstille de lokale ildsjĂŚle, som fortjener et skulderklap, siger marketingkoordinator Anders Hellegaard Iversen fra EnergiMidt.

I magasinet für lÌserne ogsü indblik i telemedicin, som ikke lÌngere er et fremtidsbillede – det er virkelighed. I artiklen �Doktor Internet pü hjemmebesøg� stiller Energi Midt skarpt pü, hvordan lÌger allerede nu konsulterer patienter via internettet og web kamera.

Ogsü de gamle VHS-bünd med optagelser fra børnefødselsdage og udflugter trÌnger til omsorg. I magasinet finder lÌserne derfor en guide til, hvordan de støver gamle videobünd af og für videoklippene gemt ned pü computeren, sü de bliver lettere at dele med andre. Derudover indeholder magasinet blandt andet ogsü en oversigt over, hvordan vi med en rÌkke miljøvenlige og energieffektive opvarmningsformer kan varme op med god samvittighed.

Viborgvej 77 7800 Skive

Sidste ür modtog EnergiMidt knap 100 indstillinger til IldsjÌleprisen, og de fem vindere blev belønnet for frivilligt

5

www.huseksperten.dk post@huseksperten.dk

NR. N R. SĂ˜BY SĂ˜BY

Carl Henrik Tallaksen Statsaut. ejendomsmĂŚgler, Indehaver, M.D.E.

Tlf. 2390 7800

Se mere pĂĽ: www.jacomputer.dk

v/Preben v/ Preben Andersen ¡ Viborgvej Viborgvej 2 273 73 ¡ Nr Nr. r. Søby ¡ 7840 7840 Højslev ¡ Tlf. Tlf. 9 97 7 53 50 5 66

Alle tilbuddene gĂŚlder hele ugen eller sĂĽ lĂŚnge lager haves!

KÌrgürden 250 g. GÌlder først fra torsdag!

Høker pilsner 33 cl.

30 stk.

114

Pr. stk.

1000

TIPS & LOTTO

95

+ pant

GÌlder først fra torsdag!

LAV PRIS PĂ… MASSER AF DAGLIGVARER - HVER DAG!

Flamingo Bay rødvin Cabernet Sauvignon. Merlot.

Pr. flaske

3995 Spar køkkenrulle el. toiletpapir

Der tages forbehold for udsolgte varer samt trykfejl.

- et godt sted at handle - Butikken med de faste lave priser!

PR. STK.

PR. STK.

00

649 Hitachi XL Desk 1TB USB2 EXT. hardisk

299900 LG LCD TV 32� 32LD320N DVB-T/C

s Sort.

s Mpeg4 & HD-ready.

PR. STK.

359900

PR. STK.

339900

m/2GB ram

PR. STK.

74900

PR. STK.

00

3799

SPAR 300 KR.

m/3GB ram

Logitech ch G35 7.1 Surround Sound Gaming headseat

Toshiba Sat C650D-126 15 Toshiba 15,6� 5,6� V V120 120 1GB 250 GB HD4250

s Før 999,9,-

s Design og høj ydelse.

Pr. glas

19

PR. STK.

95

Glyngøre sild

Cherry Barracuda trüdløs mus&keyboard

I glas. Flere varianter.

s Før 369,,

2 pakker

199

29900

SPAR 170 KR.

SPAR 350 KR.

Vi har masser af spil til PC/PS3/XBOX i butikken!

Ch Cherry herry Merlin trüdløs Laser ser mus/ mus/Keyboard d s Før Fø ør 649,-

BESĂ˜G BE S VORES NYE BUTIK K I YDE-CENT YDE-CENTRET TRET - SKIVE:

2500

- tĂŚnk norm normalt altt - handel lokalt! lokalt ! Ă…bent Ă… alle ugens dage! dagee!

PR. STK.

00

6N\WWHYHM 6N\WWH HYHM % Ăƒ  6NLYH Ăƒ LQIR#MDFRPSXWHUGN LQIR#MDDFRPSXWHUGN

Tlf. Tlf f. 97 56 65 0 05 Ă…

‡ &RPSXWHUH ‡ $OW L KDUGZDUH ‡ % UEDUH ‡ 6DOJ RJ UHSDUDWLRQ DI FRPSXWHUH


6

Ugeavisen Skive-egnen

Onsdag den 10. november 2010

HELSE · SUNDHED · MOTION & VELVÆRE

110.000 elever går i køkkenet og skifter sukkervaner ud med sunde vaner i Danmarks største skole-event

FDB Analyse Formålet med undersøgelsen er at afdække de mellemmåltider, børn fra 7-17 år spiser på hverdage. Undersøgelsen omfatter 2005 respondenter, heraf 459 i aldersgruppen 7-17 år. Undersøgelsen er gennemført i uge 29 og 30, 2010 Respondenterne er vægtet på alder, køn og geografi, og undersøgelsen er repræsentativ for den danske befolkning i aldersgruppen 15-74 år. Udvalgte konklusioner: De fleste skolebørn spiser mellemmåltid derhjemme Ser man på hele gruppen af børn fra 7-17 år gælder det, at 82% spiser mellemmåltid om eftermiddagen. Fordelt på aldersgrupper ser tallene således ud: • Blandt de 10-12-årige spiser 88% eftermiddagsmåltid hjemme • Blandt de 13-15-årige spiser 94% eftermiddagsmåltid hjemme

45% af forældrene til skolebørn køber ikke ind til mellemmåltider Ser man på hele gruppen af børn fra 7-17-år gælder det,

at 45% af forældrene sjældent eller aldrig køber ind til eftermiddagsmåltiderne.

Forældre til små skolebørn køber oftere ind til mellemmåltider end forældre til store skolebørn Der er signifikant forskel i indkøbsmønstrene på forældre med små skolebørn og forældre med store skolebørn: • 20% af forældre til børn mellem 7-9 år køber altid ind til eftermiddagsmåltiderne, mens kun • 6% af forældre til børn mellem 16-17 år altid køber ind til mellemmåltiderne. Børn må godt gå i køkkenet • Blandt de 10-12-årige må 87% gå i køkkenet og lave mad om eftermiddagen • Blandt de 13-15-årige må 97% gå i køkkenet og lave mad om eftermiddagen • Ved 13-års alderen må børnene typisk begynde at bruge køkkenredskaber som fx stavblender, elpisker, komfur mv. Børn får penge med i skole Ser man på hele gruppen af

børn mellem 7-17 år får 24% penge med til at købe mad og drikkevarer for i løbet af eftermiddagen. Ikke overraskende er det de større børn, der tegner sig for den største del. Fordelt på aldersgrupper ser tallene således ud: • Blandt de 10-12-årige har 9% penge med, til fx at købe frokost og eftermiddagsmåltid for • Blandt de 13-15-årige har 35% penge med • Blandt de 16-17-årige har 53% penge med

Opsamling De store spring i børnenes madvaner sker således omkring 13 år, hvor væsentligt flere får penge med i skole og omkring 16 år, hvor meget få forældre køber ind til mellemmåltiderne. For yderlige information Projektleder for kommunikation Nette Kirkegaard, mobil: 52 21 21 55, mail: nk@fdb.dk

Nye serviceassistenter fra Skive Tekniske Skole 1. række siddende: Anne Bente Andersen, Strandby 9640 Farsø, Regionshospital Viborg. Judith Grube Christensen, Simmelkær, 7451 Sunds, Regionshospital Viborg. Juliana Latumeten Dahse, 8800 Viborg, Regionshospital Viborg. Annette Bente Gerken, 8850 Bjer-

• Behandling af diverse fodlidelser • Udebehandling tilbydes • Konsultation efter aftale

v/Birgit Jensen Folmentoftvej 3 · 7800 Skive

Susanne Pilgaard Tove Nautrup Lisbeth Møller Nielsen

Ejvind Steen Olesen Søbyvej 8 · Højslev · Tlf. 97 53 60 11 Åbningstider pr. 1. december 2010 Man., tirs., tors. . . . . . .8.00-17.00 Onsdag . . . . . . . . . . . .Lukket Fredag . . . . . . . . . . . . .8.00-15.00

Besøg min hjemmeside mark-zone.dk eller ring på tlf. 2990 0202. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Tlf. 97 51 18 06 dling Hjemmebehan

TANDLÆGE

Ny energi & øget velvære!

Posthustorvet · Vestergade 11 · 7800 Skive

NYHED!

Sjørup, 8800 Viborg, Regionshospital Viborg. Bente Rasmussen, 7870 Roslev, Regionshospital Viborg. Gabriele Rix, 8832 Skals, Regionshospital Viborg. Inge Skovborg, Demstrup, 8620 Kjellerup, Regionshospital Viborg. Helle Bach Wulff, 9631, Gedsted, Regionshospital Viborg.

2. række stående: Birthe Mathiasen, 7800 Skive, Regionshospital Viborg. Inge Mortensen, 7840 Højslev, Regionshospital Viborg. Anna Marie Solvejg Nilsson, Fjelsø Mark, 9620 Aalestrup, Regionshospital Viborg. Micka Christina Højbjerg Overgaard, 8800 Viborg, Regionshospital Viborg. Vibeke Haarup Pedersen,

B.J. Fodpleje Tlf. 97 51 02 66

v/statsaut. fodterapeuter

ringbro, Regionshospital Viborg. Birgit Viernfeldt Hansen, Hjermind, 8850 Bjerringbro, Regionshospital Viborg. Inger Margrethe Hoppe, 8800 Viborg, Regionshospital Viborg. Ulla Høgh, Bjerregrav, 9632 Møldrup, Regionshospital Viborg. Renata Jensen, 8800 Viborg, Regionshospital Viborg.

Fodbehandling, bøjler, indlæg, vejledning, salg af støttestrømper, creme og gavekort m.m.

Venlig hilsen, Birte Mark

Østergade 4C · 7800 Skive 97 51 02 11 · www.rud-plagborg.dk

MIDTVEST ORTOPÆDI Er et solidt indarbejdet team med mere end 15 års erfaring i fremstilling af ortopædiske hjælpemidler, bl.a.: • Benproteser • Benstativer • Fodkapsler • Dropfodsortoser • Knæ-, arm- og håndledsbandager • Specialfremstillede stofstøttekorsetter • Plastkorsetter • Brokbandager • Håndsyet fodtøj • Semiortopædisk fodtøj • Ortopædiske tilretninger og reparationer • Specialfremstillede indlæg

På gensyn hos:

mark-zone zoneterapi(RAB), akupunktur & massage tlf: 2990 0202

birte@mark-zone.dk

...med en flot protese som har et naturligt udseende, der er svært at skelne fra naturlige tænder

NU MED PRISGARANTI Gratis kontrol eftersyn

Ring og forhør

25 års erfaring

Hjemmebesøg

L_ fWii[h f Z_j ic_b $$$ 7bj _ fhej[i[h bWl[i _ iWchZ c[Z Z_]

E]i c[Z e\\[djb_]j j_biakZ $$$ l_ ^`³bf[h ][hd[ c[Z Wdi´]d_d][d$ O

O

Konsultation efter aftale • Tidsbestilling tlf. 97 42 74 00

Vindevej 26 • 7800 Skive • Tlf. 97 42 74 00 Fax 97 42 74 43 • mail@midtvest-ortopaedi.dk

Vi hjælper gerne med ansøgning om tilskud

Klinisk Tandtekniker

Lis Erichsen

www.mark-zone.dk

@A>C>H@ I6C9I:@C>@:G ADJ>H: =£N:G

Smil bare...

www.skivetandteknik.dk

- MASSAGE - ZONETERAPI - AKUPUNKTUR - PERSONLIG VEJLEDNING

O

Finansering kan tilbydes

Torvegade 3 · Skive · Tlf. 97 52 90 99

O

Adj^hZ

I^cV

O

9Zc cVijgigd egdiZhZ 9ZaegdiZhZg >beaVciVi egdiZhZg IVcYWaZ\c^c\ V[ Z\cZ i²cYZg =_ZbbZWZh³\

HVaa^c\\VYZ & 4Õ ,-%% Posthustorvet · 7800H`^kZ SkiveÕ ·IZaZ[dc Telefon ., 97 *& 51 %% 00 '. 29


Mere selvbetjening er god borgerservice Onsdag den 10. november 2010

I første omgang har Skive Kommune valgt at sÌtte fokus pü fem digitale løsninger: anmeldelse af rotter, meddelelse om flytning, opskrivning til dagtilbud, bestilling af det blü EU-bevis og ansøgning om fortsat udbetaling af børnebidrag. Alle sammen findes under knappen �SELVBETJENING� pü www.skive.dk.

Flere borgere skal betjene sig selv via Skive Kommunes hjemmeside. Kommunen sÌtter fra nÌste uge fokus pü de digitale selvbetjeningsløsninger. En personlig betjening i kommunens borgerservice koster i gennemsnit 100 kroner, en telefonisk henvendelse koster 50 kroner, men selvbetjening via kommunens hjemmeside koster kun 5 kroner. Der er altsü mange penge at spare pü de offentlige finanser, hvis borgerne begynder at anvende selvbetjeningen noget mere, og det er da ogsü mület med den landsdÌkkende kampagne for selvbetjening, som Skive Kommune deltager i. Selv om selvbetjening ikke lyder sÌrlig meget af service, sü mener Skive Kommunes borgerservicechef Mette Jakobsen, at det faktisk er god borgerservice. - Hvis man bruger selvbetjeningsløsningerne kan man gøre det hjemmefra, nür man har fri og det passer ind i ens planer i øvrigt. Man behøver ikke komme ind pü kommunen og müske vente i kø. Desuden sker der jo det, at nür de, der kan finde ud af det, bruger selvbetjeningen, für vi flere ressourcer til at give personlig betjening af de borgere, som ikke kan, siger Mette Jakobsen.

Skive er godt i gang Ifølge et nationalt fastsat mül skal 20 pct. af borgerne betjene sig selv via nettet allerede fra i ür, mens tallet er 35 pct. i 2012 og 50 pct. i 2015. Mülene gÌlder ogsü Skive Kommune, som allerede er godt pü vej. I uge 39 gennemførte kommunen en optÌlling af alle henvendelser fra borgere til kommunen, og den viste, at over 20 pct. henvender sig via nettet, enten ved informationssøgning pü hjemmesiden, ved brug af selvbetjeningsløsninger, e-mail eller sms. - Det er meget positivt, at sü mange i vores kommune vÌlger at anvende selvbetjening. Vi arbejder fortsat videre med at øge antallet, sü vi ogsü kan leve op til de fremtidige mül, bl.a. har vi Ìndret pü hjemmesiden for at gøre det endnu nemmere for borgerne at finde selvbetjeningsløsningerne, siger Mette Jakobsen.

- Nür man sender en digital henvendelse, für man straks en bekrÌftelse pü, at vi har modtaget den, sü man kan vÌre helt sikker pü, at det virker. Jeg kan ogsü garantere, at man i hvert fald ikke kommer bag i køen, nür man bruger selvbetjeningen, faktisk kan der vÌre tilfÌlde, hvor man kommer foran i køen. Jeg forstür dog godt, at der er nogle, som har svÌrere ved det her end andre, og at ikke alle umiddelbart kan finde ud af det, siger Mette Jakobsen. For at hjÌlpe folk, som har svÌrt ved det, men alligevel lyst til at komme i gang, vil der i uge 44 stü en medarbejder klar til at guide interesserede borgere ved de to computere, der er stillet op i Borgerservice. Yderligere oplysninger Mette Jakobsen, borgerservicechef: 9915 5570

Onsdag d. 1. december Deadline for materiale/ booking af plads pü siderne Onsdag den 17. november Kontakt Mona pü: 22 92 80 50 eller UWVI(OZIÅ[S̉J]ZMI]LS

7

ÅRETS ILDSJÆL 2011

GLÆD DIN LOKALE ILDSJÆL!

Sikker pü det virker Selv om selvbetjeningsløsningerne er gjort mere tilgÌngelige, er der borgere, som synes, de er svÌre at bruge, eller som ikke har tiltro til, at de virker, og at man faktisk kommer igennem. Men der er ingen grund til bekymring.

INDSTIL DIN KANDIDAT TIL ENERGIMIDTS PRIS SOM ÅRETS ILDSJÆL 2011 OG EN PENGEGAVE PÅ 10.000 KR. LÆS MERE PÅ ENERGIMIDT.DK Andrea og Alfred Søe Larsen som vandt MP3 afspilleren fra Højslev Radio. De havde gÌttet pü kr. 4.750,00. Kødpakken fra Slagteren i Højslev blev vundet af Knud Jensen med et gÌt pü kr. 5.006,00. Der var 5.000 kr. i krukken.

9 UQ RP PLOM¥HW ² PHG &2QHXWUDOW ELREU QGVHO IUD '/* )n WRSSURIHVVLRQHO UnGJLYQLQJ RP ELREU QGVHO HOOHU DQGUH HQHUJLSURGXNWHU  NRQWDNW YRU HQHUJLDIGHOLQJ

Ă˜ster Dalsgaard Ă˜kologi - den Ă˜kologiske gĂĽrdbutik Kvalitetsprodukter fra egen avl af

OKSE, SVIN & LAM

UGE 48 Husk den store Juleavis

Lokale vindere af Halloween konkurrence

Ugeavisen Skive-egnen

- stege, pĂĽlĂŚg, medister, sylte m.m. - kom og kig i fryseren!

¡ Vi har ogsü div. kolonialvarer samt økologisk børnetøj

NYT - NYT - NYT Bestil 1/2 Ă˜KO-Julegris - finparteret og klar til din fryser eller 10 kg fedfattigt Ă˜KO-Oksefars Ă…bningstider: Torsdag - fredag kl. 13-17, lørdag kl. 10-14

Ă˜ster Dalsgaard Ă˜kologi StĂĽrupvej 24, Dommerby ¡ 7840 Højslev ¡ Telefon 97 53 63 38 Se mere om os pĂĽ: www.oesterdalsgaardøkologi.dk

(QHUJLFKHI %ULDQ %UXXQ .ULVWHQVHQ 7OI     ‡ 0RELO   6DOJVNRQVXOHQW 6WHHQ ‘VWHUE\ 7OI     ‡ 0RELO   6DOJVNRQVXOHQW 6YHQG (ULN *UDYHUVHQ 7OI     ‡ 0RELO  

'/* 0LGWM\OODQG 7HOHIRQ     ² (PDLO PLGWM\OODQG#GOJGN

BUSREJSER I EUROPA

MED R E JS E R NEDE R E 4-STJ

BUSSER

Julekugletur til Polen

GrĂŚnsen

4 dg, 26/11, kvartp & udflugter...... 1.598

1 dag, 24/11, 1/12........................... 175

4 dg, 25/11, halvp & udflugter ....... 2.298

Hamburg LĂźbeck

2 dg, 29/11, 2/12, halvp & udfl ...... 1.198

Berlin

4 dg, 18/11, 2/12, kvartp & udfl ..... 2.198

København Opera Romeo & Julie 2 dg, 11/4-11, centralt hotel .......... 1.798 Ishotel Hunderfossen 5 dg, 6/2-11, halvp & udflugter...... 6.698 Skirejser til Ă˜strig - St. Johann 6 dage, 15/1-2011, halvpension.... 2.598

Telefon 97 96 10 68 www.hanstholm-rejser.dk

1 dag, 20/11, 27/11, 4/12................. 150

Ă…rhus

København

1 dg, 25/11,28/11,3/12,11/12 fra .....298

København

2 dg, 20/11,22/11,12/12,16/12 fra ...698

Juleaften i Hessen

5 dg, 22/12, halvp & udflugter ...... 3.498

NytĂĽrsaften i Stettin

4 dg, 30/12, halvp & udflugter....... 2.998

Skirejser til Ă˜strig - St. Johann 8 dage, uge 4,5,7,10, halvp fra ... 3.598

EnergiMidt uddeler prisen til fem initiativrige midtjyder, der gennem frivilligt arbejde gør en sÌrlig indsats i lokalomrüdet.


Japansk kattekilling et hit hos dansk gaveportal 8

- for her kan børn bogstaveligt talt sætte deres eget præg på Hello Kitty, som den nuttede kat hedder. fælles, at en gave skal være personlig. Og nu kan de glæde sig over, at de fremover også kan sætte en personlig hilsen på den verdensberømte Hello Kitty.

Via et klik til en lille dansk portal åbenbarer sig et fantastisk univers af legetøj og bøger, der adskiller sig fra andre butikker ved, at alle gaver kan påføres et navn, en hilsen, et ønske eller andre personlige budskaber. Er gaven en bog, kan modtageren endda blive en del af historien. Sjovbog.dk hedder portalen, som på få år har samlet en trofast kundegruppe af børn og voksne, som alle har det til

Sjovbog.dk har nemlig opnået den ære at blive det første danske firma, der har tilladelse til at gravere eller brodere navn på alle de originale Hello Kitty produkter. Og det er mange. For hver måned lancerer det japanske firma flere end 100 nye ting med den lille, nuttede kattekilling. Siden den blev ”født” i 1974, har den lagt navn eller rettere sagt portræt til 50.000 produkter verden over. I sit hjemland har den endda sin egen forlystelsespark, som årligt har lige så mange besøgende som Legoland i Dan-

Stort u Stort udvalg dvalg i kunstige blomster og p planter la - også salg till private! p

mark, nemlig 1,5 millioner. Indtil videre består Hello Kitty sortimentet hos sjovbog.dk af blyanter, penalhussæt, t-shirts, madkasser, drikkedunke, tandbørster med smart beskyttelsesetui, weekend-/sportstasker, kanvastasker og kanvasposer. - Vi er da lidt stolte over at kunne sætte vores personlige præg på et så kendt navn, fortæller direktør Morten Søgaard fra sjovbog.dk, som tilføjer, at også de fleste voksne kender eller har hørt om Hello Kitty. For allerede i den korte tid, der er gået, siden vi fik aftalen i hus, har vi oplevet et stort mersalg. Selv om direktøren allerede nu oplever, at Hello Kitty, påsat et personligt præg, er et hit, kan forbrugerne stadig købe alle mulige andre slags gaver hos sjovbog.dk – eksempelvis bøger, spil, tæpper, puder, forklæder, suttesnore, sutter, hagesmække, sutteklude, tasker, bøllehatte, blyanter, viskelædere, trælegetøj og bamser i forskellige afskygninger – alle påført personlig navn. Bøgerne fås i mange forskellige versioner, f.eks. babybog, trafikbog, bondegårdsbog, fodboldbog, konfirmationsbog og bryllupsbog samt mange flere, hvori børns og voksnes navne og andre data kan printes i og bruges som gaveidé. Bøgerne er oprindeligt udformet med henblik på læseudvikling, da børn har lettere ved at lære at læse, når de kan se deres eget navn går igen i hele bogen.

B r år u Brårupgade 16 . 7800 Skive . Tlf. 97 52 85 20 Mail: Mail: hilmars@hilmars.dk . www.hilmars.dk dk Vii h V holder olde r å åbent b e nt m mandag-fredag andag-fredag k kl. l. 110.00-16.00 0.0 0 -16.0 0

Se mere på: www.sjovbog.dk

Julens trends er genbrug og kunstig sne

Ugeavisen Skive-egnen

Onsdag den 10. november 2010

Det gamle julepynt skal frem fra julekassen og sættes sammen med kunstig sne, nisser, træsko og naturting fra haven. Få masser af inspiration til julens dekorationer ved Haveselskabets julearrangementer over hele landet.

Den nye trend denne jul er genbrug, lyder det fra de to trendspottere fra Haveselskabet, Ann Lilja og Jesper Corfitzen. I år skal julen nemlig både være gammeldags og bæredygtig. Du kan få masser af gløgg, juleknas og inspiration til årets pynt og dekorationer ved Haveselskabets 94 julemarkeder og andre julehyggearrangementer over hele landet. Nisser, træsko og broderede klokkestrenge Ifølge landskabsarkitekt og blomsterdekoratør Jesper Corfitzen fra Haveselskabet er årets mest trendy julestil ”Crafty Chistmas”. Udtrykket henviser til det engelske ord ”craft”, som både betyder håndværk og det at udforme og forarbejde. Julen skal altså både være håndlavet og hjemmegjort. - I år skal du finde de hjemmestrikkede nisser, julepatchworken, halmbukken og den broderede klokkestreng frem fra dine julekasser. Eller du kan gå i genbrugsbutikker, på loppemarkeder eller til Haveselskabets julemarkeder og finde gamle og hjemmelavede juleting. Årets pynt og dekorationer må gerne ose af gammeldags bondejul og frilandsmuseum, siger Jesper Corfitzen fra Haveselskabet. Et drys kunstig sne skal der til Synes du, ligesom Ann Lilja fra Haveselskabet, at det kan

Find de gamle juleting frem og genbrug dem i årets juledekoration. Nisser, halmbukke og broderede klokkestrenge er super trendy. blive lidt for meget med nisser og træsko, så kan du også holde dig til julens andet tema, som er natur og bæredygtighed.

juledekorationen, men du kan også gå ud i haven eller i naturen og finde dekorationsmaterialer i årets julefarver.

- Du kan fx købe et flot, gammelt genbrugsfad hos en marskandiser og pynte det med lys og ting fra din have og fra naturen. Giv til sidst dekorationen en gang kunstig sne af den tykke og fluffy slags. Kunstsne er måske ikke særlig naturligt, men meget trendy, og så skaber det en god kontrast, siger landskabsarkitekt og blomsterdekoratør Ann Lilja fra Haveselskabet.

Den isblå farve finder du fx i de blågrå fyrgrene og blå nobilisgran og i den næsten turkise farve i husløg og lærkegrene med lav. Den mokkabrune farve findes i alle mulige typer af kogler, kastanjer, i kranse af grene og i fyrsvampens farvenuancer. Mens den mørklilla farve kan komme fra hyacinter, juleroser og tulipaner.

Alternativt kan du bruge ekstravagante og luksuøse juleting, der glitrer og glimrer som kontrast til de rustikke naturmaterialer og genbrugsting. Julens farver er isblå, mokkabrun og mørk lilla Ifølge Ann Lilja og Jesper Corfitzen fra Haveselskabet bliver årets mest trendy julefarver isblå, mokkabrun og mørklilla. Disse farver kan du fx vælge til båndet og lysene i

Kom til julehygge i Haveselskabet Ved Haveselskabets mange julemarkeder og julehyggearrangementer kan du få masser af inspiration og gode ideer til julens pynt og dekorationer. Haveselskabet holder julearrangementer 94 forskellige steder i hele landet fra 3. november til 7. december. Alle er velkomne til at deltage. Se alle Haveselskabets julearrangementer på hjemmesiden www.haven.dk

Julegaveideer i Dommerby... Big Shot Enhver Scrapper og kortmagers drøm. Lav flotte tags, blomster, m.m. med èt håndsving. Også nye Die Cuts (forme) (f forme) i butik butikken. ken. Kun K un kkr.r.

CleverCut

Snow P Pen e en

En helt utrolig god skæreæremaskine. Den kan skære, e, lave bukkelinier, perforere, ere, skære runde hjørner osv. sv. Der er plads til at skære e scrapark.

Nyhed i butikken fra Rayher. yher he . En her E sne ssne-lim ne-lim lim m lige til at sætte på papiret. et. Giver en utrolig flot effekt ekt kt og og ægt æ ægte e julestemning!

Kun kr.

399,,

Kun kr.

45,,-

699,699,

Begrænset B egrænset an antal! tal!

Masser a aff nye nye varer varer på vej vej til butikken... butikk Viborgvej 116 · 7800 Skive · Tlf. 97 53 51 51 · mail@grafisk-bureau.dk


Onsdag den 10. november 2010

Ugeavisen Skive-egnen

9

Find din lokale håndværker her!

Kan tagkonstruktionen holde til de store snemængder..? - pas bl.a. på udestuer, terrasser og flade tage...

40 85 60 51

Ring på tlf. for nedtagning af sne

Vi er næsten foran fremtiden...

(vi hjælper dig også af med farlige istapper)

Dan Group Alarm

Tømrermester Søren Mouritsen Specialopgaver udføres...

Tømrerarbejde udføres - kvalitet til tiden! Værksted: Søbyvej 50 · 7840 Højslev · mail@sm-byg.dk · www.sm-byg.dk

Tlf. 4085 6051

Viborgvej 314 • 7840 Højslev • www.mb.polering.dk

H.C. Ørstedsvej 24 . 7800 Skive

Tlf. 97 53 64 44 Biltlf. Jan Laursen: 20 58 69 19 Tonny Laursen: 23 31 27 60

Jens Hansensvej 4, Nr. Søby, 7840 Højslev

Tlf. 97 53 56 00 Telefax 97 53 63 43 E-mail: ch@borgehansenvvs.dk Home: www.borgehansenvvs.dk

Naturstensgulve • Naturstensgulve Epoxybelægninger • Epoxybelægninger Slidstærke og fugefri Slidstærke industrigulve og fugefri industrigulve – til industri, butikker, – til kontorer, industri, butikker, garager mv. kontorer, garager mv. Naturstensgulve • Epoxybelægninger

Naturstensgulve • Epoxybelægninger

Slidstærke og fugefri industrigulve v/Keld Miltersen v/Keld Miltersen Slidstærke og fugefri industrigulve - til industri, butikker, kontorer, garager m.v.

Søbyvej 62 · 7840 Søbyvej Højslev 62 · 7840 Højslev

– til Miltersen industri, butikker, kontorer, garager mv. v/Keld · Søbyvej 62 · 7840 Højslev

Telf.Tlf. 40 v/Keld 33Telf. 57 40 7757 3377 57 77 40 33 Miltersen Søbyvej 62 · 7840 www.søby-gulvteknik.dk mail@soeby-gulvteknik.dk

Højslev

Advarsel mod falsk markedsføring under BYG-logo

Flere byggevirksomheder falder ifølge Dansk Byggeri for fristelsen til uretmæssigt at markedsføre sig med et Byg Garanti-logo, og det får nu organisationen til direkte at advare forbrugerne mod den falske markedsføring. - Når vi får kendskab til denne form for falsk markedsføring, anmelder vi virksomheden til politiet. Det resulterer ofte i, at virksomheden får en bøde på op til 50.000 kr., forklarer direktør i Dansk Byggeri, Michael H. Nielsen.

Ring på tlf. 21 69 92 09

Omsætningen i bygge- og anlægsbranchen stiger en lille smule fra august til september, og samtidig falder antallet af konkurser. - Det indenlandske salg i byggeog anlægsbranchen steg med en pct. fra august til september. Men sammenligner vi årets første 10 måneder med samme periode sidste år, så er salget i 2010 hele 15 pct. under niveauet i 2009, fortæller chefkonsulent i Dansk Byggeri, Andreas Fernstrøm. - Når vi ser på konkurserne, dækker tallene desværre også over en kedelig historie. Oktober måneds 66 konkurser er det laveste antal, vi har set i 2010. Sammenlagt er vi dog oppe på 850 konkurser i 2010, og vi forventer, at vi for hele 2010 kommer til at se flere konkurser end i 2009, siger Andreas Fernstrøm.

Tømrerfirmaet SKOVGÅRD Aps

Stiga forhandler Havetraktorer · Hækkeklippere · Fræsere Plæneklippere · Frontklippere · Buskryddere Trimmere · Håndklippere · Sneslynger

v/Brian Skovgård · Ørslevklostervej 99 · Hald

Mobil 27 51 83 67 · Hjem 97 53 81 28

Alt i tømrerarbejde udføres

v/Flemming Larsen Hejlskovvej 1 · 7840 Højslev

Tlf. 9753 8504 Bil 2177 7876

Hald murer- og entreprenørforretning Tlf. 97 53 81 12 • Bil 40 42 24 81

97 53 51 13

Åbningstider: Hverdage kl. 11.00 - 17.00 · Lørdag kl. 10.00 - 13.00

Nybyggeri · Omforandring · Jord- og betonarbejde Kloakering og arbejde med rendegraver v/ Henrik Rasmussen

Søbyvej 35 Højslev · 7840 Højslev www.nrsoeby-vvs.dk

Flere små lyspunkter for byggeriet

Telf. 40 33 57 77 v/ Allan Rasmussen Hobrovej 44, 7840 Højslev

N R . SØ B Y V V S- O G MASKINFORRETNING A/S

Tlf. 97 53 57 12 • Biltlf. 29 44 78 44 www.kurt-sørensen.dk

Lægning af: Terrasser · Trapper · Indkørsler · Træfældning


10

Ugeavisen Skive-egnen

Ugens TV TV UGENS

UGE 45 - 2010

ONSDAG

TORSDAG

FREDAG

Saved!

DR1 DR1 DR1 06.30 Morgen-tv mest for børn 06.30 Morgen-tv mest for børn 06.30 Morgen-tv mest for børn DR1 fredag 00.25 08.30 Ha’ det godt 08.30 Fart kl. på karrieren 08.30 Genbrugsguld Amr. 09.30 ungdomskomedie 09.00 Grønne haver Formiddagsprogrammerfra 09.00 Formiddagsprogrammer 09.30 Formiddagsprogrammer 2004. 12.00 TV-Avisen 12.00 TV-Avisen 12.00 TV-Avisen 12.10 Eftermiddagsprogrammer 12.10 Eftermiddagsprogrammer stærkt 12.10 Eftermiddagsprogrammer Mary Boogie Listen troende 15.30er 16.00 Flemmings Helte - greatest 15.10 Dawson’s Creek hits og går16.30 påBarracuda et kristent gym16.00 Boogie Update 17.30 Fjernsyn for dig 16.15 SKUM TV 2007 nasium. Da hendes kæreste, 16.30 Barracuda Aftenshowet 18.00 16.30 Barracuda 17.30 Fjernsyn for dig Nyhedsblokat han er 17.30 Fjernsyn for dig Dean, 18.30 fortæller, 18.00 Aftenshowet 19.00 Disney Sjov 18.00 Aftenshowet overbeviser 18.30 TV-Avisen med Sport bøsse,20.00 Dansk Danse Mary Gran Prixsig 18.30 TV-Avisen med Sport Jesus ønsker, at 19.00 Aftenshowet med Vejret selv om, TV-Avisen 21.00at 19.00 Aftenshowet med Vejret 19.30 Rabatten 21.30 Lige på kornet. Amr. action19.30 Hvad er det værd 20.00 Slavebørn thriller 20.00 Søren Ryge direkte 21.00 Nyhedsblok 23.35 The I Inside. Eng./amr. thril20.30 Med slør og høje hæle 22.00 Landsbyhospitalet. ler Nyhedsblok DR1 torsdag kl. 21.00 20.00: TV2 20.00:fra 2007 Eng. dra01.00 Strictly Sinatra. Romantisk Kriminalkommissær Foyletorsdag kl. maserie 22.00 “Sporløs” ”Lærkevej”22.45 Vilde heste. Amr. romantisk drama 23.30 Onsdags Lotto drama fra 1991 (-03.30) 02.35 Boogie 23.35 OBS DR1 lørdag kl.Listen 20.00 00.15 OBS 23.40 Født på bordel TV2 Dansk folkekomedie fra 1960 00.20 Boogie Update 01.05 Flemmings Helte - greatest 00.50 Musikprogrammet (-01.20) hits (-01.20) TV2 Teddy 06.00Ghita med bl.a. Nørby, Dirch 07.00 Go´morgen Danmark TV2 TV2 Passer11.00 og Regionalprogrammer Ove Sprogøe 06.00 TV2 Teddy Nyhedsblok 12.00er 06.00 TV2 Teddy Anne automekaniker 07.00 Go´morgen Danmark 12.35 Eftermiddagsprogrammer 07.00 Go´morgen Danmark på den benzintank, 11.00 Regionalprogrammer Nyhedsblok 16.00lokale 11.00 Regionalprogrammer 12.00 Nyhedsblok 16.15 Serieeftermiddag 12.00 Nyhedsblok og hun aner ikke, at hun i 12.35 Eftermiddagsprogrammer m. Go´aften 18.00 Nyhedsblok 12.35 Eftermiddagsprogrammervirkeligheden er enearving 15.30 Hope & Faith Danmark 14.40 Ally til den fornemme enkeba16.00 Nyhedsblok Danmarks sødeste hund 20.00 15.30 Hope & Faith 16.15 Serieeftermiddag 20.35 WeekendVejret 16.00 Nyhedsblok 18.00 Nyhedsblok m. Go´aften 20.45 Tre mand og en lille dame. 16.15 Serieeftermiddag Danmark Amr. familiekomedie fra 18.00 Nyhedsblok m. Go´aften 19.50 Fodbold: Danmark - Irland 1990 Danmark 20.50 Fodbold: Danmark - Irland 22.30 Stargate. Amr. actioneventyr 20.00 Hvem vil være millionær? 22.00 Nyhedsblok fra 1995 med Kurt Russell 20.50 Basta 22.40 Fodbold: Players Lounge 00.30 Klovn. sitcom 21.25 Vejen frem TV2 fredag kl.Dansk 23.00 22.55 Tak for i aften - med Øgen01.05 Pallbearer. Amr. komedie fra 22.00 Nyhedsblok Amr. action-eventyr fra 2003 dahl & Klan 1996 22.50 En simpel plan. Amr. thriller 23.25 TV 2 dok: Dødskørsel 02.45 Natfjernsyn fra 1998 med Sean Connery, Naseer2 Special 00.10 Station York Blues DR1 fredag kl. 22.15: “Finding Forrester” Med 00.55 SeanNew Connery i rollen uddin ShahKanal og Peta Wilson. 4 00.55 60 Minutes 01.50 Venner som den berømte01.45 forfatter William Forrester. Europa er i på1899 på ranNatfjernsyn 02.20 Venner drømmefyren 18.00 Jagten 02.45 Sams bar og Grace. Amr. fordi komeden af19.00 en Will verdenskrig, Kanal 4 03.10 Go´aften Danmark dieserie en mystisk der 03.40 Små og store synder 18.00 Jagten på drømmefyren og Grace. Amr. kome19.30 Willsuperskurk, 04.30 Saint-Tropez 19.00 Will og Grace.Amr. komedieskjuler sitdieserie vansirede ansigt serie 20.00 The Closer. Amr. krimiserie bag en forsøger at Kanal 4 19.30 Will og Grace.Amr. komedie21.00maske, Det næstbedste. Amr. romanserie tisk komedie 18.00 Jagten på drømmefyren fremprovokere en krig mel20.00 House. Amr. dramaserie 23.15 Will og Grace. Amr. kome19.00 Will og Grace 21.00 De unge mødre. Dansk repor- 19.30 Will og Grace dieserie tageserie 23.45 Will og Grace. Amr. kome20.00 Heroes. Amr. spæn-dingsserie 21.30 Tab og Vind! dieserie 21.00 Heroes. Amr. spæn-dingsserie 22.25 How to look good Naked 00.10 Jagten på drømmefyren. Amr. 22.00 Exposed - Madonna 23.00 Will og Grace datingprogram 23.00 Nip/Tuck. Amr. dramaserie 23.30 Will og Grace 01.10 All Saints. Austr. dramaserie 00.00 Will og Grace TV2 lørdag kl. 21.10 00.00 Jagten på drømmefyren Rachael Ray. Amr. tv-køkken 02.10 00.30 Will og Grace Amr. romantisk komedie fra 00.55 House. Amr. dramaserie og talkshow 01.00 Jagten på drømmefyren 1989 med Billy Crystal. 01.50 All Saints 03.05 Hjælpen er på vej. Amr. livs01.55 All Saints 02.45 Rachael Ray stilsprogram 02.55 Rachael Ray Harry og Sally møder hin03.30 Hjælpen er på vej 03.50 Hjælpen er på vej. Amr. livs03.40 Hjælpen er på vej anden da de går på univer04.10 Hjælpen er på vej stilsprogram 04.25 Hjælpen er på vej

Onsdag den 10. november 2010

10/11 2010 200 22.- -16/11 28. august

LØRDAG

SØNDAG

MANDAG

TIRSDAG

DR1 DR1 DR1 DR1 07.30 Morgen-tv - mest for børn 07.30 Morgen-tv mest for børn 06.30 Morgen-tv mest fo 06.30 Morgen-tv mest for børn hun Tidensfrelse tegn - TVDean på tegns-ved at11.00 Globalisering 11.00skal 08.30 Rabatten 08.30 Hvad er det værd gå i prog seng med ham. Des-11.30 Kysten under forandring 09.00 Formiddagsprogram 09.00 Formiddagsprogrammer 12.00 TV-Avisen TV-Avisen 12.00 12.00 TV-Avisen 12.00 TV-Avisen værre bliver Mary gravid, 12.10 Eftermiddagsprogrammer 12.10 Boxen 12.10 Eftermiddagsprogr 12.10 Eftermiddagsprogrammer mens Dean bliver sendt på 15.45 Zoya 12.25 OBS 16.00 SPAM 16.30 Barracuda Før Søndagen 17.10 SKUM TV 2007 12.30 16.30 Barracuda Fjernsyn for dig 17.30 et kristent behandlingscenter 17.20 Held og Lotto 12.45 Flemmings Helte - greatest 17.30 Fjernsyn for dig 18.00 Aftenshowet for at blive ’afbøsseficeret’. 17.30 Fjernsyn for dig hits 18.00 Aftenshowet 18.30 TV-Avisen med Sport 18.00 Sonja fra 18.30 TV-Avisen med Sp 19.00 Aftenshowet med Vejret Pludselig erSaxogade Mary ikke læn-13.00 Eftermiddagsprogrammer 18.30 TV-Avisen med Vejret 15.00 Dansk Danse Grand Prix 19.00 Aftenshowet med V 19.30 Genbrugsguld gere af gymnasiets popu-16.00 Zoya SportNyt 18.55 en 19.30 Ha’ det godt 20.00 Hammerslag lære Vilde verden 19.05piger. 17.30 Fjernsyn for dig 20.00 Sporløs 20.30 William og Harry mindes 19.35 Huset på Christianshavn 18.00 Mr. Bean 20.30 Det store år deres mor 20.00 Robin Hood 18.25 OBS 21.00 Nyhedsblok 21.00 Nyhedsblok 20.45 Olsen-bandens sidste 18.30 Nyhedsblok 22.00 Måske skyldig - nå 22.00 Måske skyldig - når sandhebedrifter 19.05 Dræber-is den skal frem den skal frem 22.20 Inspector Morse: Mordet på 20.00 Prinsesse Diana - de sidste 23.10 Kodenavn Hunter. 23.10 Seinfeld cricketbanen dage 00.10 Dinas Dates - Alex 23.30 Natfjernsyn (-01.15) lørdag kl. 22.00: “Kriminalkommissær Barnaby” Midsomers Letlands Grand 00.00 Speedway: 21 Søndag 21.00DR1 pin ronesse TV2 bliver for en mordgåde. Prix Alvilda von Rosen-21.40kirkekor, SøndagsSporten medcentrum SAS 00.35 Hjerteflimmer (-01 steens gods. Anne kan både 01.30 Anderson-klanen (-03.05) liga 06.00 TV2 Teddy TV2 22.05 Dancer in the Dark 07.00 Go´Morgen Danmark få prinsen TV2 og det halve kon-00.20 Höök (-01.20) 11.00 Regionalprogrammer 06.00 TV2 Teddy gerige i form af det smukke 06.30 Morgen-tv mest for børn 12.00 Nyhedsblok 07.00 Go´Morgen Danma TV2 10.45 HUSET 12.35 Eftermiddagsprogrammer 11.00 Regionalprogramm slot. Men - Australien først skal hun 12.00 Nyhederne og Sporten 15.30 Hope & Faith 06.30 Morgen-tv mest for børn 12.00 Nyhedsblok opdrages i fine manerer, for12.00 Nyhederne og Sporten 12.10 Danmarks sødeste hund 16.00 Nyhedsblok 12.35 Eftermiddagsprogr Hjem bedre hjem 16.15 Serieeftermiddag 15.30 Hope & Faith så12.40 megen spontan livslyst12.10 Eftermiddagsprogrammer Meyerheim 13.25 Talkshowet 18.00 Nyhedsblok m. Go´aften 1: Pole Position, Is16.00 Nyhedsblok passer slet& ikke til de for-13.25 Formel BS på afveje 14.10 Bubber Danmark tanbul Park 16.15 Serieeftermiddag nemme omgivelser. for livet 14.45 En lektie 20.00 Kongekabale. Dansk thriller13.55 Formel 1: Tyrkiets Grand 18.00 Nyhedsblok m. Go 16.20 Hot doks: En ubekvem serie Prix, Istanbul Park Danmark sandhed 20.50 Station 2 15.35 Formel 1: Pit Stop, Istanbul 20.00 Hjem bedre hjem 18.00 Nyhedsblok 21.40 Station 2 Efterlyst Park 20.50 Min bedste lærer 18.25 Det er mig eller hunden! - fra 22.00 Nyhedsblok 16.10 Venner 21.25 Studenterfesten - E firbenet pestilens til go’ hund 22.50 24 timer. Amr. spændings16.40 Venner Danmark 19.00 Nyhedsblok serie 17.10 Ugly Betty 22.00 Nyhedsblok LørdagsSporten 19.45 Sopranos. Amr. mafiaserie 23.40 18.00 Nyhedsblok m. Go´aften Dags Dato Special 22.50 lem tidens ekspansive stor20.00 Helt vildt - forhistoriske dyr 00.40 Filmens verden: Kongekabale Danmark 23.45 Medium. Amr. spæ magter Tyskland og Stor20.55 Vejret 01.10 Stan Hooper 20.00 Dags Dato serie Lanes 21.05 ChangingFreden 01.35 Venner 00.35 I skudlinjen britannien. afhænger20.45 2KO: SAS Ligaen 22.45 Vildspor Natfjernsyn 02.00 15 Minutes 21.05 Venner 01.20 af00.20 enTalkshowet konference i Venedig,23.05 Klovn. Dansk sitcom Meyerheim 01.50 Venner Kanal 4 og englænderne Wild America laver derfor23.35 Tak for i aften - med Øgen01.10 02.20 Natfjernsyn lørdag kl. 23.40: “Frit fald”. Charlie Sheen som Richard ’Ditch’ TV2 Natfjernsyn dahl & Klan 16.35 Oprah Winfrey Show. Talken02.55 gruppe af specielle evner00.05 Joey Kanal 4 show og Nastassja Kinski som Chris Morrow. Brodie 4 Kanal til at beskytte konferencen.00.35 24 timer 17.35 Glamour 18.00 Jagten på drømmef 18.00 America’s 18.00 Jagten på drømmefyren 19.00 Will og Grace Sammen må funniest de nuhome forsøge at01.25 Natfjernsyn videos 19.00 Will og Grace 19.30 Will og Grace redde verden.funniest home Kanal 4 18.30 America’s 19.30 Will og Grace 20.00 Gilmore Girls. Am videos 20.00 Greys hvide verden. Amr. serie 18.00 Greys hvide verden. Amr. 19.00 Exposed dramaserie 21.00 De unge mødre. D dramaserie 20.00 Jagten på drømmekvinden tageserie 19.00 Heroes. Amr. spæn-dingsserie 21.00 Bonde søger Brud 21.00 Sandhedens øjeblik. Amr. 21.30 The Oprah Winfrey 20.00 Heroes. Amr. spæn-dingsserie 21.55 House. Amr. dramaserie drama fra 1996. Vold i hjemmet. Am 21.30 De unge mødre. Dansk repor- 22.55 Will og Grace 23.00 Nip/Tuck 23.25 Will og Grace show tageserie 00.00 Et liv som albino. Eng. doku23.55 Jagten på drømmefyren 22.30 Will og Grace 22.05 The Oprah Winfrey Show mentarprogram gode venner23.05 Heroes 01.00 All Saints. Austr. dramaserie 23.00 Will og Grace ver efterhånden Simpatico. Amr. komedie01.55 Rachael Ray. Amr. tv-køkken 23.30 Jagten på drømme 00.10 Jetset på præien - 01.00 og ikke dramaandet! fra 1999 De betror sig01.45 Jo Større Jo Bedre og talkshow 00.25 All Saints til03.00 hinanden, mens de hver Jo Større Jo Bedre. 02.50 Hjælpen er på vej. Amr. livs01.25 Rachael Ray. Amr. 02.50 Et liv som albino Fri til min far: Familien 04.00 stilsprogram og talkshow 03.40 Hjerter af guld Adam for sigOkland kaster sig ud i det ene04.25 Kig ind TV 03.35 Hjælpen er på vej. Amr. livs02.20 Hjælpen er på vej mislykkede forhold efter det 04.40 Hjælpen er på vej stilsprogram 03.05 Hjælpen er på vej 04.45 Hjælpen er på vej

Baronessen fra benzintanken

Det hemmelighedsfulde selskab

Da Harry mødte Sally

UGENS TV

TV2 fredag kl. 21.15: “Live fra Bremen” Med bl.a. Sofie LassenKahlke, Lars Hjortshøj, Lasse Rimmer, Andreas Bo og Iben Hjejle. ONSDAG

DR1 06.00 Morgenhår 08.30 Niklas’ mad 09.00 Formiddagsprogrammer 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 Eftermiddagsprogrammer 16.00 Hjerteflimmer Classic 16.30 Børne TV 18.00 Aftenshowet 18.30 TV Avisen med Sport og Vejret 19.00 Aftenshowet 2. del 19.30 Hvad er det værd? 20.00 DR1 Dokumentaren Mission kvindehandel 21.00 TV Avisen med Penge og SportNyt 22.00 Lewis: Dødens melodi 23.30 Onsdags Lotto 23.35 Det Nye Talkshow med Anders Lund Madsen 00.20 Natfjernsyn DR2 14.00 Eftermiddagsprogrammer 17.00 Deadline 17:00 17.30 Hamish Macbeth 18.25 Verdens kulturskatte 18.40 Krigere - Napoleon 19.30 DR2 Udland 20.00 Rytteriet 20.30 Uskyldens år. Amr. kærlighedsdrama fra 1993 22.30 Deadline 23.00 24 timer vi aldrig glemmer 23.30 Oligarker på kunstkøb 00.25 Natfjernsyn TV2 05.00 Morgen TV - mest for børn 06.00 Nyhederne og Sporten 06.30 Go’ morgen Danmark 11.00 Regionalprogrammer 12.00 Nyhedsblok 12.35 Eftermiddagsprogrammer 16.00 Nyhedsblok 16.15 Beverly Hills 90210. Amr. ungdomsserie 17.05 Venner. 2 afsnit 18.00 Nyhedsblok 18.25 Go’ aften Danmark 19.00 Nyhedsblok 20.00 Liebhaverne 20.35 Desperate Housewives. Amr. dramaserie 21.25 Dagens mand. Dansk datingshow med Pelle Hvenegaard 22.00 Nyhedsblok 22.30 Kaos i Skagen 23.05 Natholdet 23.40 Klovn 00.10 Natfjernsyn

TORSDAG

DR1 06.00 Morgenhår 08.30 Ha’ det godt 09.00 DR1 Dokumentaren 10.00 Formiddagsprogrammer 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 Eftermiddagsprogrammer 16.30 Børne TV 18.00 Aftenshowet 18.30 Nyhedsblok 19.00 Aftenshowet 2. del 19.30 Med andre øjne - handicappet 20.00 Sporløs 20.30 Fængslet 21.00 TV Avisen 21.25 Jersild Live 21.50 SportNyt 22.00 Hævet over mistanke: Den røde dahlia 23.30 Johan Falk: Den tredje bølge 01.25 Boogie Mix DR2 14.00 Eftermiddagsprogrammer 17.00 Deadline 17:00 17.30 Hamish Macbeth 18.20 Historien om pølsevognen 18.40 Krigere - Samuraien 19.30 DR2 Udland 20.00 Debatten 20.50 Taggart. Skotsk krimi 21.35 Hjælp min kone er stadig skidesur 22.05 Pirat TV på DR2 22.30 Deadline 23.00 Natfjernsyn TV2 05.00 Morgen TV - mest for børn 06.00 Nyhederne og Sporten 06.30 Go’ morgen Danmark 11.00 Regionalprogrammer 12.00 Nyhedsblok 12.35 Eftermiddagsprogrammer 16.00 Nyhedsblok 16.15 Beverly Hills 90210. Amr. ungdomsserie 17.05 Venner. 2 afsnit 18.00 Nyhedsblok 18.25 Go’ aften Danmark 19.00 Nyhedsblok 20.00 Lærkevej. Dansk dramakomdie 20.50 Danmark ifølge Bubber 21.25 Basta 22.00 Nyhedsblok 22.30 LPS 23.05 Natholdet 23.40 Klovn 00.10 Boston Legal. Amr. advokatserie 00.55 Natfjernsyn

sitet, og bryder sig bestemt ikke om hinanden, men de følgende år bumper de ind i hinanden flere gange, og bli-

FREDAG

DR1 06.00 Morgenhår 08.30 Hvad er det værd? 09.00 Formiddagsprogrammer 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 Jersild Live 12.35 Aftenshowet: 1.-2. del 13.30 Grøn glæde 14.00 Eftermiddagsprogrammer 17.00 Børne TV 18.00 Aftenshowet 18.30 TV Avisen med Sport og Vejret 19.00 Disney Sjov 20.00 Ørkenens Sønner - Et skud i tågen 21.00 TV Avisen 21.30 Det Nye Talkshow med Anders Lund Madsen 22.15 Finding Forrester 00.25 Saved! DR2 14.00 Eftermiddagsprogrammer 17.00 Deadline 17:00 17.30 Hamish Macbeth 18.20 Historien om cyklen 18.40 Krigere - Spartacus 19.30 DR2 Udland 20.00 Sherlock Holmes 20.50 Sange der ændrede verden 21.00 Rytteriet 21.30 Husker du... 1980 22.30 Deadline 23.00 Landeplagen - Vi maler byen rød 23.30 Sahara 01.05 Natfjernsyn TV2 05.00 Morgen TV - mest for børn 06.00 Nyhederne og Sporten 06.30 Go’ morgen Danmark 11.00 Regionalprogrammer 12.00 Nyhedsblok 12.35 Eftermiddagsprogrammer 16.00 Nyhedsblok 16.15 Beverly Hills 90210 17.05 Venner. 2 afsnit 18.00 Nyhedsblok 18.25 Go’ aften Danmark 19.00 Nyhedsblok 20.00 Vild med dans 21.15 Live fra Bremen 21.35 Vild med dans - afgørelsen 21.55 Live fra Bremen 22.25 Aloha! Talkshow med Casper C. 23.00 Det hemmelighedsfulde selskab 00.50 Sandhedens time. Amr. thriller 02.30 Natfjernsyn

andet. Men har Harry ret, når han siger, at et venskab uden sex mellem mænd og kvinder er en umulighed?

LØRDAG

DR1 07.00 Morgenhår 11.00 Tidens tegn - TV på tegnsprog 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 Eftermiddagsprogrammer 15.30 Olsen-banden på sporet 17.10 Før søndagen 17.20 Held og Lotto 17.30 Hulter til bulter - med Louise og Sebastian 18.00 Pingvinerne fra Madagascar 18.30 Nyhedsblok 19.00 Min Sport 19.30 Så er der hund 20.00 Baronessen fra benzintanken 22.00 Kriminalkommissær Barnaby 23.35 En kone for meget 01.30 Boogie Mix DR2 12.10 Danskernes Akademi 14.10 Nyheder fra Grønland 14.40 OBS 14.45 Chabrols gæstebud 15.45 Mission ledelse 16.15 Dokumania: Hjemløs 17.15 Dokumania 18.00 24 timer vi aldrig glemmer 18.30 Historiske haver 19.00 Nak & Æd - en råge 19.30 Bonderøven 20.00 DR2 Tema: Galapagos 22.30 Deadline 22.55 Deabatten 23.45 Raseri i blodet TV2 05.30 Morgen TV - mest for børn 11.00 Natholdet. 2 afsnit 12.00 Nyhederne 12.10 Hvem vil være millionær? 12.55 Grænsepatruljen 13.45 Alarm 112 14.20 HåndboldMatchen 18.00 Nyhedsblok 18.25 BS og basserne 19.00 Nyhederne 19.30 Regionalprogram 19.45 LørdagsSporten 20.00 Bingo Banko 21.10 Da Harry mødte Sally. Amr. romantisk komedie fra 1989. Harry og Sally møder hinanden da de går på universitet, og bryder sig bestemt ikke om hinanden 22.45 Anders Matthesen 23.40 Natfjernsyn

SØNDAG

TV2 søndag kl. 21.00: “The Devil Wears Prada” 10. - 16. nov. 2010

DR1 søndag kl. 22.55: “Kriminalkommissær Foyle”

DR1 07.00 Morgenhår 11.00 Langt ude 11.30 Mission Ledelse 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 Eftermiddagsprogrammer 15.45 HåndboldSøndag: Viborg HK - IK Sävehof (k) direkte 17.30 Shanes verden 18.00 Hammerslag på Nordfyn 18.30 Nyhedsblok 19.00 OBS 19.05 Geniale dyr 19.30 NØRD: På eventyr i Papua 20.00 Borgen 21.00 21 SØNDAG 21.40 Fodboldmagasinet 22.05 Veninderne 22.55 Kriminalkommissær Foyle - Mørk vinter 00.30 Skibet skal sejle DR2 13.00 Danskernes Akademi Tema 15.00 DR2 Klassisk 16.00 Generalernes testamente 17.50 Slagteren 19.20 Store danskere 20.00 Historiske haver 20.30 Så er der mad 21.00 Bonderøven 21.30 Nak & Æd - krebs 22.00 Landeplagen - Kender du det 22.30 Deadline 23.00 Deadline 2. sektion 23.30 Viden om 00.00 Natfjernsyne TV2 05.30 Morgen TV - mest for børn 12.00 Nyhederne 12.10 Vild med dans 13.20 Vild med dans - afgørelsen 13.45 Hva’ bruden ikke ved 14.30 Lærkevej 15.20 Venner 15.50 What Women Want 18.00 Nyhederne og Sporten 18.10 Regionale nyheder 18.20 Vejret 18.25 Danmark ifølge Bubber 19.00 Nyhederne 19.30 Regionalprogram 20.00 Station 2 Politirapporten 20.30 Kaos i Skagen 21.00 The Devil Wears Prada. Amr. komedie 22.45 Live fra Bremen. 2 afsnit 23.40 Natfjernsyn

MANDAG

DR1 06.00 Morgenhår 08.30 Forandring på vej 09.00 Formiddagsprogrammer 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 Eftermiddagsprogrammer 16.30 Børne TV 18.00 Aftenshowet 18.30 TV Avisen med Sport og Vejret 19.00 Aftenshowet 2. del 19.30 Jamie Olivers eget køkken 20.00 Lulu og Leon 20.45 Det søde liv - Brunsviger 21.00 TV Avisen med Horisont og SportNyt 22.00 Miss Marple: Sittaford mysteriet 23.35 OBS 23.40 Nabokrig 00.10 Natfjernsyn DR2 14.00 Eftermiddagsprogrammer 17.00 Deadline 17.30 Hamish Macbeth 18.15 The Daily Show. Amr. satireshow 18.35 Krigere - Hernan Cortes 19.30 DR2 Udland 20.00 DR2 Premiere 20.30 Jeg er ikke bange. Italiensk drama fra 2003 22.15 Omars Ark - Var porno en god idé? 22.30 Deadline 23.00 Mission Ledelse 23.30 Natfjernsyn TV2 05.00 Morgen TV - mest for børn 06.00 Nyhederne og Sporten 06.30 Go’ morgen Danmark 11.00 Regionalprogrammer 12.00 Nyhedsblok 12.35 Eftermiddagsprogrammer 16.15 Beverly Hills 90210. Amr. ungdomsserie 17.05 Venner. 2 afsnit 18.00 Nyhedsblok 18.25 Go’ aften Danmark 19.00 Nyhedsblok 20.00 Dansk Fodbold Award 2010 20.55 Brug Bolden 21.10 Dansk Fodbold Award 2010 22.00 Nyhedsblok 22.30 Hutlihut 23.05 Natholdet 23.40 Klovn. Dansk sitcom med Frank Hvam 00.10 Natfjernsyn

TIRSDAG

06.00 Morgenhår 08.30 Med andre øjne - handicappet 09.00 Formiddagsprogrammer 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 Eftermiddagsprogrammer 16.30 Børne TV 18.00 Aftenshowet 18.30 TV Avisen med Sport og Vejret 19.00 Aftenshowet 2. del 19.30 Ha’ det godt 20.00 Hammerslag på Fyn 20.30 Stemmer fra Vollsmose 21.00 TV Avisen med Kontant og SportNyt 22.00 Johan Falk: GSI Gruppen for særlige indsatser 23.55 Borgen 00.55 Natfjernsyn DR2 14.00 Eftermiddagsprogrammer 17.00 Deadline 17:00 17.30 Hamish Macbeth 18.15 The Daily Show. Amr. satireshow 18.30 Krigere - Richard Løvehjerte 19.30 DR2 Udland 20.00 Viden Om 20.30 So ein Ding 20.50 Dokumania 22.10 Historien om konservesdåsen 22.30 Deadline 23.00 Natfjernsyn TV2 05.00 Morgen TV - mest for børn 06.00 Nyhederne og Sporten 06.30 Go’morgen Danmark 11.00 Regionalprogrammer 12.00 Nyhedsblok 12.35 Eftermiddagsprogrammer 16.00 Nyhedsblok 16.15 Beverly Hills 90210. Amr. ungdomsserie 17.05 Venner. Amr. komedieserie. 2 afsnit 18.00 Nyhedsblok 18.25 Go’ aften Danmark 19.00 Nyhedsblok 20.00 Stjernerne på slottet. Dansk underholdning 20.50 BS og basserne 21.25 Alarm 112 22.00 Nyhedsblok 22.30 Station 2 Politirapporten 23.05 Natholdet 23.40 Sky Cops 00.15 Natfjernsyn


Onsdag den 10. november 2010

Ugeavisen Skive-egnen

Sporten kort

Salling Bank Højslev afdeling

97 53 51 51

TRAV•Nyt Flotte sejre på udebaner I ugen der gik høstede Skiveheste og trænere, som der efterhånden er tradition for, mange fine sejre og gode placeringer, både på de danske og svenske travbaner. Fredag d. 29.oktober i Aarhus vandt Michael Thorup-trænede Photo Gardenia med Aarhus-træner Henrik Lønborg i sulkyen. Anden Skive-sejr på dagen gik til Obelix Mølgård der trænes af John Friis og blev kørt til sejr af Morten Friis. Flot teamwork! Også Morten Juul kunne tage en sejr med til Skive med Stald Rita´s hest Zippe Chip. Som så ofte før var det trænerkollegaen Jeppe Juel der førte hesten først og ganske let over stregen. Gode penge i Sverige Allerede dagen efter var Morten Juul taget til Malmö med en anden af Stald Rita´s heste. Denne gang Laredo King der havde kvalificeret sig til Øresundspokalen på Jägersro Travbane. Det blev til 50.000 sv.kr. for andenpladsen til Laredo King der denne dag havde Rene Kjar som chauffør. Lidt af Skive ”lugtede” sejren i løbet da også, da den tidligere ”Skivedreng” (og Morten Juuls farbror) Steen Juul vandt med Odin Rush. Danmarks bedste 3 åring??? I denne spalte har vi tidligere nævnt travhesten Politiken og dens præstationer. Søndag d.31.oktober vandt han igen med Morten Friis i sulkyen på Charlottenlund Travbane. Denne gang var det Taroks Mindeløb med 75.000,- rare kroner til ejeren, der på trods af hestens succes, har fortalt at den sættes til salg på netauktionen på www.travservice.dk d. 15./11. i år, så har man lyst –og sandsynligvis en tyk pengepung – kan man erhverve den til ejendom. Politiken løb de 2000m i tiden 1.13,6 på helt imponerende vis. Hesten har indtil nu vundet små 300.000,- kr. i bare 15 starter, hvoraf den har haft mulen først hele 7 gange. ”En helt fantastisk hest og den bedste jeg har kørt”, fortæller Morten Friis. Politiken trænes af faderen John Friis og måske huser stalden en af Danmarks bedste travheste. Den bliver spændende at følge forventes til start i 3 års Grand Circle Championat på fyn d. 17./11. På trods af kusken Morten Friis´s unge alder, har han to gange før, vundet Taroks mindeløb med den tidligere anpartshest Flik Flak (der nu er ejet af faderen John Friis efter anpartsstaldens ophør). Amatørerne vandt i Aalborg Mandag var det amatørerne fra Skive som fik blomster og penge med hjem. Dennis Kristiansen der til daglig er beslagsmed havde fået skoene lagt rigtig på Pharell, der ejes af kuskens datter Frida og far John. Hesten vandt en imponerende sejr i 1.18,8a på 2100m i sin kun 2. start. Til daglig er det Christian Lindhardt der står for træningen. Formløb hvor hestene ”handicappes” efter et sindrigt system, blev vundet af hesten Lykke Kornum med ejer og træner i sulkyen Jørgen B. Pedersen. Trods regn og rusk måtte hoppen præstere 1.17,6 på 1600m, så hestene skal virkelig være i form for at vinde disse løb, selvom der normalt vindes på langt ”billigere” tider. Onsdag på Fyns væddeløbsbane der nu hedder Royal Canin Arena, var Morten Friis på vinderskamlen igen. Denne gang med Ouzo Pride, der trænes af den anden Morten med efternavnet Juul. Knud Mønster vandt med Magic Frazer, i hæsblæsende tempo undervejs, til hele 70 gange pengene igen i totalisatoren. Begge heste fik hver 20.000,- med hjem til de respektive ejere. Skive Travs Venskabsforening afholder Banko Tirsdag den 7.december bliver der afholdt Bankospil i Skive Travs restaurant, så man får mulighed for at bringe en juleand hjem til fryseren og lidt god rødvin til ganen. Hold øje med de lokale aviser for nærmere tidspunkter eller på www.travvenner.dk. En julegaveidé til den travinteresserede kunne også være den flotte A3-kalender som Skives trænere og Venskabsforeningen udgiver i samarbejde. Den forventes at være klar til salg først i december måned og kommer til at koste under 100,- så det var måske en idé som mandelgave til den ”travtossede” familie. Kalenderen kan forudbestilles på travvenner@gmail.com hvis man vil sikre sig et eksemplar.

v/ugeavisen Skive-egnen · tlf. 97 53 51 10 henrik@grafisk-bureau.dk

Tlf. 97 53 59 22 www.sallingbank.dk

Dommerby Kopi Center

11

Lisbeth Mark Afdelingschef

DGI Nordvest håndbold går i offensiven Med 4 nyuddannede unge instruktører og et par erfarne instruktører i håndbold, er håndboldudvalget i DGI Nordvest klar med en bred vifte af uddannelsesmuligheder for håndboldindstruktører og samtidig lanceres et nyt stævnetilbud.

Den netop udsendte kursusfolder fra DGI Nordvest håndbold har været længe ventet og er blevet taget godt imod af håndboldforeningerne. 6 foreninger er medarrangører, hvilket giver os en tro på, at det er de rigtige emner, som er valgt for kurserne. ”Hvis foreningerne vil fastholde deres spillere, er det utrolig vigtigt at deres trænere får god viden om spillet, nyt inspiration og dermed kan de give børnene sjov og udfordrende træning” siger Lars Svane Nielsen idrætskoordinator i håndbold. ”Kurserne er utrolig spændende

Fodbold

og de er bygget omkring spilhjulet, og om at der er stor fokus på, hvordan træner vi, hvorfor træner vi som vi gør, hvad kan vi ændre i træningen for at gøre det sjovere og mere lærerigt for alle”.

Kurserne er først og fremmest henvendt til U10-U12U14 trænere, hjælpetrænere og forældretrænere, men også andre, specielt nye trænere for ældre årgange og mikrotrænere kan få en masse ud af kurserne. Kurserne handler om bl.a. træningsopbygning, hvordan opbygger man en træningstime, hvorfor varmer man op osv. teknisk angrebs & forsvarstræning, målmandstræning og forældretræning, hvilke fordele/ulemper er der ved at være forældretræner for hhv. forældrene og spillerne. ”Vi mærker stor interesse for DGI Nordvest Håndbold, og

Resultater & Stillinger LOKALT!

derfor har vi lanceret et nyt stævnetiltag for U10-U12 og U14 B/C hold. Stævnerne henvender sig mest til de hold, der ikke spiller så mange kampe i deres turnering, samt de hold hvor der er for mange spillere til 1 hold og for lidt til 2 hold” siger Lars Svane Nielsen.

45 minutters effektiv håndbold.

Dette giver nogle nye muligheder for foreningerne, så alle spillere får en god oplevelse ved at spille kamp. ”Vi skal jo ikke underkende at det er formålet, når man går til håndbold”, siger Lars.

Interessen for det første stævne som blev afholdt Thy Hallen i lørdags har været god, hvilket bekræfter håndboldudvalget i, at der er et behov for disse stævner. ”Vores håb er at vi kan få givet en masse succesoplevelser, til dem der måske bliver lidt klemt i turneringskampe, hvor der står point på spil, samtidig ligger vi op til meget frie regler, f.eks. har vi planer om at hvis et hold fører med et vist antal mål, skal de pille en spiller ud eller det andet hold må sætte en ekstra ind. Hvis et hold har nogle spillere med der er ældre en den årgang de er tilmeldt i, skal de spille med en mand mindre” siger håndboldformand Steffen Bro.

Et stævne varer max 2,5 time og vi bestræber os på at alle hold kommer til at spille min.

Læs mere om kurserne og stævnerne på:www.dgi.dk/nordvest/haandbold

Der spilles efter de normale regler, dog med andre spilletider og har en forening problemer med at stille hold, må de gerne låne spillere fra naboforeningen, eller spille piger og drenge sammen.

Generalforsamling Torsdag den 25. november kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden ifølge vedtægter.

Serie 2 herrer (Pulje 14) FS Midtthy - Løgstrup IF ..............................................3-1 Ulbjerg IF - Skals FF ....................................................1-0 Stoholm IF - Hurup IF ..................................................8-5 Nr. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.

Klub Ulbjerg IF Højslev Station IF FS Midtthy HIF-OGF Stoholm IF Skals FF Hurup IF Løgstrup IF

Kampe 14 13 14 13 14 14 14 14

Score Point 42-16 29 33-20 26 39-35 24 31-18 23 28-30 21 23-26 15 23-49 11 13-38 5

Indkomne forslag skal være formanden i hænde senest 8 dage før. PS.: Udtrækning af gevinster på målaktier.

Højslev St. IF.

Serie 3 herrer (Pulje 31) Skive IK - Herrup BF ....................................................3-1 Ravnsbjerg IF - Viborg B67 ........................................10-2 Feldborg/Haderup IF - Mønsted IF ..............................1-3 Viborg Nørremarken - Ørslevkloster IF ........................1-2 Nr. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.

Klub Ravnsbjerg IF Ørslevkloster IF Skive IK Viborg Nørremarken Mønsted IF Viborg B67 Herrup BF Feldborg/Haderup IF

Kampe 14 14 14 14 14 14 14 14

Score Point 67-19 42 38-28 25 29-26 21 36-36 19 24-34 16 19-43 15 32-41 14 19-37 10

Ugeavisen Skive-egnen sætter lokalt fokus på

LOKAL SP RTEN Ønsker man at få resultater, kampreferater eller andet med her på siden så send en mail til: henrik@grafisk-bureau.dk


12

Ugeavisen Skive-egnen

Onsdag den 10. november 2010

HJEMMESIDE

DESIGN ))RKSHLNIQQIWMHI RKSHLNIQQIWMHI RKSHLNIQQIWMHI XMPIRJSV RYJXMKTVMW# XMPIRJSVRYJXMKTVMW# :MOERLN—PTIHMKQIHIRKSH :MOERLN—PTIHMKQIHIRKSH LNIQQIWMHIXMPHMRZMV OWSQLIH LNIQQIWMHIXMPHMRZMVOWSQLIH '17P˜WRMRK;)&&97-2)77 '17P˜WRMRK ;)&&97-2)77 t#FTUJMMJOHPQS t FTUJMMJOHPQSFUUFMTFøZUOJOHBGEJUEPNÂ?OF FUUFMTFøZUOJOHBGEJUEPNÂ?OF ,PNQMFUQBLLF IWPSWJTUĂŒSGPSEFUUFLOJTLF  tt,PNQMFUQBL LF IWPSWJTUĂŒSG PSWJTUĂŒSGPSEFUU PSEFUUFLOJTLF  EFUQSBLUJTLFPHEFUHSBĂśTLF EFUQS BLUJTLFPHEFUHSBĂśTLF t% VTUĂŒSNFEFOLPNQMFUIKFNNFTJEF t%VTUĂŒSNFEFOLPNQMFUIKFNNFTJEF t0QTÂ?UOJOHBGFNBJMDMJFOUFS t0QTÂ?UOJOHBGF NBJMDMJFOUFS tVOEFSTJEFS $.4$POUFOU.BOBHFNFOU4ZTUFNIWJMLFUWJM tt$.4 $POUFOU.BOBHFNFOU4ZTUFNIWJMLFUWJM TJHFBUEVTFMW QĂŒFONFHFUCSVHFSWFOMJHNĂŒEF TJHFB UEVTFMW QĂŒFONFHFUCSVHFS UEVTFMW QĂŒFONFHFUCSVHFSWFOMJHNĂŒEF LLBOWFEMJHFIPMEFEJOFHFOTJEF TĂŒMFEFTBUEFO BOWFEMJHFIPMEFEJOFHFOTJEF TĂŒMFEFTBUEFO BMUJELBOWÂ?SFPQEBUFSFU VEFOTUPSFFLTUSBPNLPTUOJOHFS BMUJEL BOWÂ?SFPQEBUFSFU VEFOTUPSFFLTUSBPNLPTUOJOHFS

+VE´WO()7-+2  +VE´WO()7-+2  88IORMWO463+6%11)6-2+ IORMWO463+6%11)6-2+

10.400,10.400 ,-

Grafisk Bureau DESIGN | RÅDGIVNING | TRYKSAGER Viborgvej 116 ¡ 7800 Skive

Alle produkter krĂŚver domĂŚne og webhotel (ikke inkluderet i prisen), Afgift for domĂŚne er pt. 45 kr. pr. ĂĽr for .dk domĂŚner) Det er kundens forpligtelser selv at betale disse. Hvis du allerede har et webhotel, kan vi mĂĽske genbruge dette.


Ugeavisen skiveegnen