Page 1

Nieuws over de tv-series van NU

SPOILERS k e e w e z e d t e M Het vijfde seseizwoiveens Desperate Hou Interview met

Wentworth Miller Cosmopolitan n e e ik k a a m e o H

aar Grey’s

tn Een hartchirurg kijk

ckt in bij

e Kelly Osbourne ch

Hotel Babylon

s w u ie n l e e v a tr x e En over tv-series

Desperate Housewives Met extra veel

Nummer 0 Week 44

1


2


Inhoudsopgave SPOILERS Nummer 0, Week 44

IN DEZE UITGAVE EXTRA VEEL DESPERATE HOUSEWIVES Wat gaat er in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gebeuren met Susan, Lynette, Bree en Gabrielle?

Serienieuws

4

Er gebeurt zoveel in de serie. Een eenvoudige weergave van de stand van zaken aan het begin van seizoen vijf.

Seizoen 5

11

Wat maakt series zoals Desperate Housewives zo’n groot succes. Wat moet een serie hebben om tot een succes te kunnen uitgroeien.

Niets is wat het lijkt

20

20

Schrijversinfo 8 De kritische blik 16 Sterreninfo 26 Scenarioschrijver over het 2e seizoen Hartchirurg kijkt naar het ziekenhuis Informatie over de sterren en de series Pushing Daisies.

Serie-recensie Interview

van Grey’s Anatomy

9 12

Wentworth Miller uit Prison Break over zijn rol en het 4e seizoen.

De nieuwe serie Dvdrecensie Maak een Cosmo

waarin ze spelen.

19 22 24

Achter de Schermen

28 30 30

Een dagje op de set bij Ugly Betty

Testimonial Colofon

3


Serienieuws De nieuwste ontwikkelingen in de tv-series. Wat gaat er gebeuren in de komende weken van verschillende tv-series. De nieuwste seizoenen van sommige series worden nu nog niet op de Nederlandse tv uitgezonden. Deze vervolgen zijn echter in de Verenigde Staten al wel in de maak. Daarom een exclusieve vooruitblik van wat er nog te gebeuren staat in de nieuwste afleveringen van de volgende series. De series zijn alfabetisch gerangschikt.

Grey’s Anatomy

Een jong stel moet geopereerd worden aan een hersentumor. Meredith en Derek mogen hun klinisch experiment nog één dag voortzetten. Izzie helpt Alex met Rebecca.

Hotel Babylon

Algemeen manager Charlie komt erachter dat de baas een aantal keuzes wil maken die niet in goede aarde zullen vallen. Ondertussen wordt Tony verleidt door een vrouwelijke gast, een journalist stelt de werknemers een aantal rare vragen en Anna vraagt aandacht voor de slechte werkomstandigheden in de mode-industrie. Het team heeft een dag om te herstellen van een slechte restaurantrecensie met de herlancering van Valentijnsdag. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een beroemde kok. En een uitgelaten Gino wordt beschuldigd van het maken van een porno-film in een van de kamers. Afleveringen: ‘17’ en ‘18’ Elke dinsdag om 21.30 bij NET5.

Desperate Housewives

Susan probeert haar relatie met een nieuwe man te verbergen. Gaby vraagt zich af of ze wel een goede moeder is. Bree staat op het punt om haar nieuwe kookboek te laten publiceren wanneer haar zakenpartner jaloers wordt. Lynette betrapt haar tweeling op illegale activiteiten. En eindelijk keert Edie terug naar Wisteria Lane met haar nieuwe man Dave. Dit zorgt voor veel ophef bij de ‘harde kern’ Desperate Housewives, want zij hadden haar nou juist weggestuurd uit Wisteria Lane.

Alex stort in voor de eerste keer ooit. Izzie biedt een vriend haar hulp aan. Er ontstaat een nieuw en afwijkend stel. Lexie’s gevoelens worden duidelijk en George krijgt een tweede kans om zijn co-assistentschap toch te halen. De Chief wil weer bij zijn vrouw wonen.

De tijd is gekomen dat de huisvrouwen de man uit Susan’s leven ontmoeten. Ondertussen voelt Bree de druk van het evenwicht tussen een huwelijk en een carriére. Edie wordt weer herinnerd aan de vijandigheid die nog steeds bestaat in Wisteria Lane ondanks de verstreken jaren.

Afleveringen: ‘Freedom deel 1 en 2’ Elke maandag om 20.30 bij NET5.

Afleveringen: ‘You’re Gonna Love Tommorow’ en ‘We’re So Happy You’re So Happy’

4


Lost

De overlevenden twijfelen of ze Charlies laatste bericht moeten geloven. Enkelen denken dat er redding is in de vorm van not Penny’s boat, maar anderen geloven dat ze de vijand zijn. De overlevenden beginnen te twijfelen aan hun vermeende redding wanneer vier vreemdelingen opduiken op het eiland. Sawyer wil Ben doodschieten, maar Ben zegt dat ze dat niet moeten doen omdat hij wat informatie heeft. De mensen van het schip komen voor hem en hij zegt dat er iemand op het schip aanwezig is die hij kent. Afleveringen: ‘The beginning of the end’ en ‘Confirmed death’

Heroes

Het verhaal herbegint vier maanden na de finale van het eerste seizoen. Mohinder heeft run-in met het Bedrijf.

Gossip Girl

Serena en Nate doen alsof ze een relatie hebben om Nate’s affaire met een getrouwde vrouw te verbergen. Serena treurt om haar relatie met Dan. Blair komt terug met een nieuw vriendje James. Blijkbaar om Chuck jaloers te maken.

Bennets poging om onder de radar in een nieuwe Californische stad te leven. Hiro ontmoet zijn kinderjarenheld Takezo Kensei. De tweelingen Maya en Alejandro vluchten voor een beschuldiging van moord in Honduras. Een verbinding wordt aan het licht gebracht tussen Kaito Nakamura en Angela Petrelli. Afleveringen: ‘Four Months later’ en ‘Lizards’

Prison Break

Michael heeft Gretchen/Susan, Whistler en Mahone gevolgd naar Los Angeles. Er ontstaat chaos in SONA als T-Bag, Bellick en Sucre vermist worden. Lincoln en L.J. blijven bij Sofia.

De identiteit van Marcus’ moeder wordt onthuld. Nate en Serena komen dichter tot elkaar. Chuck en Lord Marcus gaan een onverwachte vriendschap.

Michael, Lincoln en de anderen krijgen er een nieuw teamlid bij: Roland. Samen proberen ze een kaart met data te kopiëren. Wyatt vervolgt zijn missie om de broers te vinden. T-Bag vervolgt zijn eigen weg en trekt in zijn eentje naar het noorden.

Afleveringen: ‘Summer, Kind of Wonderful’ en ‘Never Been Marcused and Entering’

Afleveringen: ‘Scylla’ en ‘Breaking and Entering’

5


Ugly Betty

Justin en zijn klasgenootjes zullen Mode bezoeken. Betty is geirriteerd dat bij Mode tegen de kinderen gezegd wordt dat er geen gewone vrouwen als model kunnen staan. Dit ontmoedigt ook Daniel om gewone vrouwen te gebruiken voor de ‘Fashion Week’.

Pushing Daisies

Emerson is ingehuurd door Dusty Fitz, wiens vrouw Kentucky omkwam in een tragisch incident dat met bijen te maken had. Ze was samen met een andere man, bij wie ze weg zou gaan volgens Dusty. De moordenaar? Ondertussen helpt Lily Olive verhuizen naar een nonnenklooster.

Ondertussen bezoekt Amanda een psycholoog om te praten over haar biologische vader en krijgt Wilhelmina een onverwachtse tegenvaller in haar nieuwste plan om de macht te grijpen bij Mode. Wilhelmina ontlokt Christina’s hulp door Christina te manipuleren en smerige trucjes tegen haar te gebruiken.

Emerson wordt ingehuurd om een vermiste dochter terug te vinden, dit leidt naar het circus. Ondertussen proberen Ned en Chuck goed met de verandering in hun relatie om te gaan. En Olive denkt erover om langer in het klooster te blijven.

Ondertussen is Betty het slachtoffer van een vergiftigd parfum dat Fey Sommers had bestemd voor Claire Meade. Amanda komt voor een groot dilemma te staan dat kan leiden tot de een terugkeer van Claire Meade in het imperium van Mode.

Afleveringen: ‘Bzzzzzzz! en Circus Circus’ Elke maandag om 20.30 bij NET5.

Afleveringen: ‘Zero Worship’ en ‘Odor in the Court’

6

Uitzenddata Gossip Girl: 2009 Exacte data niet bekend. seizoen 2.

Prison Break: najaar 2008 seizoen 4.

Ugly Betty:

vanaf december 2008. seizoen 3.


7


Schrijversinfo schrijvers aan het woord

Opnames voor het tweede seizoen Pushing Daisies zijn begonnen

Pushing Daisies Seizoen 2 Pushing Daisies fans hebben lang gewacht voor nieuwe afleveringen, aangezien het eerste seizoen maar bestond uit 9 afleveringen. Bedenker en producer van de serie, Bryan Fuller, belooft veel leuke en grappige afleveringen in het nieuwe seizoen. “Het leukste van de show is dat we elke week in verschillende werelden kunnen kijken.” zegt Fuller. “We zijn erg trots op de eerste vijf afleveringen die we nu hebben opgenomen. De afleveringen bevatten een circus, een nonnenklooster en een heel vreemd restaurant waar verschillende dingen staan te gebeuren. Al deze werelden zijn mysterieus maar elke aflevering bevorderd het liefdesverhaal dat toch ook centraal blijft staan.

Het sneeuwbaleffect

“We zoeken voor een overbrugging tussen de eerste vier afleveringen en de reden voor Olive om naar een nonnenklooster te gaan. Dit creeert een sneeuwbaleffect voor de andere karakters in de serie. We zien dat Chuck realiseert that ze niet van dit leven houd en dat ze uit dit leven wil. Hoe reageert de taartenmaker Ned hierop, als hij zich realiseert dat, als ze uit die wereld stapt, ze heel kwetsbaar is en daarbij hij ook. Daarnaast is hij een hele gevoelige man die houdt van zijn wereld zoals die is en zij is iemand die zoveel mogelijk van de wereld wil zien.

8

Tegen de wereld

Dat conflict zal in het tweede seizoen vooral aan de orde komen. We willen echt zien dat de karakters als Chuck en Ned tegen de wereld zijn en in plaats van tegen elkaar. Dit zegt natuurlijk niet dat ze geen moeilijkheden met elkaar zullen hebben.”

Geheimen ontrafeld

Er zijn genoeg spanningen, zodat Ned en Chuck de lasten niet altijd alleen hoeven te dragen. “We komen erachter dat Olive een groot geheim heft. Lily voelt zich schuldig over dit geheim en we gaan alles over dit geheim te weten komen. Chuck ontdekt deze geheimen en ditz al ook zijn leven beinvloeden. Fans kunnen dezelfde surreele sfeer verwachten als vorig jaar. Het belangrijkste voor de serie is om nieuwe kijkers aan te trekken en de originele kijkersgroep te behouden. Een ding is zeker. Een verfrissend en apart tweede seizoen zit eraan te komen.

Elke dinsdag om 21.30 bij Net 5.


Serie-recensie

De nieuwe Sex and the City? Het verlies was voor veel mensen enorm toen naar buiten werd gebracht dat het zesde seizoen het laatste zou zijn voor Sex and the City. De vier vriendinnen in Manhattan die vanalles meemaakten. Om het gat enigszins te dichten heeft men in Amerika gezocht naar een waardige opvolger. Deze opvolger is ook vanaf 14 oktober in Nederland op Net5 te zien. Lipstick Jungle, de nieuwe Sex and the City?

De inhoud

Lipstick Jungle is een serie die gaat over drie vriendinnen die allemaal een erg drukke carriÊre hebben. Toch hebben ze zo allemaal hun eigen problemen. Nico heeft haar zinnen gezet op de baan van CEO, Wendy schippert met haar gezinsleven en carrière terwijl romanticus Victory wacht op de prins op het witte paard.

Wederom speelt de serie zich af in het drukke New York. Lipstick Jungle is geschreven door Candace Bushnell. Deze Candace heeft ook de Sex and the City reeks geschreven.

De verschillen

Verschillen zijn er natuurlijk ook: waren de vrouwen in Sex and the Cityallemaal grotendeels zoekende en vrijgezel, in Lipstick Jungle zijn ze merendeels onder de pannen. Ook zijn de hoofdrolspelers (onder wie Brooke Shields) wat ouder, in de veertig en hebben ze een dikke, goedgevulde portemonnee. Lipstick Jungletoont aan dat het succes van Sex and the City niet een makkelijk te herhalen trucje is. De wereld die de serie toont, is het harde New York, waar vrouwen met geld zich bezighouden met verschillende soorten machtsspelletjes.

Mannen lijken de allergrootste vijand van de dames in Lipstick Jungle. En dit was bij Sex and the City zeker niet het geval.

Conclusie

Door alle gelijkenissen met Sex and the City is het moeilijk om niet in het niet te vallen bij SATC. Deze serie was zo immens populair dat een nieuwe serie, die ook om de perikelen van vriendinnen in Manhattan gaat, al snel een soort imitatie wordt. De serie moet misschien nog een kans krijgen. De serie moet subtiele nuances bevatten zodat er een eigen imago ontstaat.

Elke maandag om 21.55 bij RTL 5.

9


LUKT HET JE DEZE

VERLEIDING

TE WEERSTAAN?

10


Seizoen 5 Desperate Housewives

Gabrielle Solis Celia Solis

Carlos Solis

Lynette Scavo

Susan Delfino

Juantia Solis

Julia Mayer

Preston Porter Scavo Scavo

MJ Delfino

Tom Scavo Parker Scavo

Penny Scavo

Lee McDermott Bob Hunter

Verenigde Staten

4353

4355

434

9

4351

4347

Wisteria Lane

4362 4352

435 0

Eagle State

cul de sac

4354

Mary Alice Young

4356 Katherine Mayfair

4358 Kar

en

Mc

Clu

4360

ske

y

4348 Fairview

Het vijfde seizoen begint 5 jaar na het einde van seizoen 4. De woonsituatie van de huisvrouwen aan het begin van seizoen 5. Bree Hodge

Orson Hodge

Andrew van de Kamp

Edie Britt

Dave Williams

11


Interview

Wentworth Miller over het nieuwe seizoen van Prison Break

P

rison Break gaat het vierde seizoen in. Dit zal hoogstwaarschijnlijk in het najaar van 2008 te zien zijn op de Nederlandse televisie. De ster van de serie Wenthworth Miller, die Michael Scofield speelt, vertelt over het vierde seizoen van deze succesvolle serie.

Deze serie heeft bewezen dat het elk seizoen anders kan zijn dan het vorige. Wat zijn de voor- en nadelen als acteur van deze verscheidenheid? Nou, het blijft zo interessant. De meeste andere televisieseries blijven doorgaan op de formule waar ze een seizoen succes mee hebben gehad en melken dit in meerdere seizoenen uit. Wij weten al wat werkt en gooien het uit het raam aan het begin van elk seizoen. Ik denk dat dit erg ambitieus en gewaagd is en het zorgt voor de acteur voor nieuwe acteermogelijkheden. Toch ben ik wel tevredener over bepaalde seizoenen. Mijn favorieten zijn tot nu toe seizoen 1 en 3. Ik denk namelijk dat mijn personage het beste naar voren komt achter de tralies. Maar het is erg belangrijk voor een serie die al 67 afleveringen meegaat om te vernieuwen, mede voor de acteurs. Hoe vind je dat Michael zich ontwikkeld heeft in de serie? Toen de show begon was Michael een onschuldige man die zorgde dat hij in de gevangenis kwam om zijn onschuldige broer te redden van de doodstraf. Zijn broer Lincoln was immers erin geluisd. Maar naarmate het verhaal vordert in de volgende seizoenen heeft Michael’s drang naar gerechtigheid gezorgd dat hij een paar grote misdaden heeft gepleegd. Onder normale omstandigheden zou hij hiervoor weer meteen in de gevangenis zijn terechtgekomen.

‘Mijn personage komt het best naar voren wanneer hij achter de tralies zit. ‘ 12

Om welke ontwikkeling in de serie ben je erg blij? Dr. Sara komt weer terug in de serie, daar ben ik erg blij om. Ik voelde haar afwezigheid in seizoen 3. Haar terugkomst was erg belangrijk, niet alleen voor mijn karakter, maar vooral de serie in het algemeen. Wat kan je vertellen over de relatie tussen Michael en zijn broer linclon and hoe dit zich ontwikkeld? Ik denk dat er veel tegenstellingen plaatsvinden tussen deze twee karakters. De rollen worden vaak omgedraaid. De kleine broer moet de rol van grote broer op zich nemen en later verandert deze rolverdeling weer tussen deze twee. In dit seizoen gaat het om hun gezamelijke schulden. In de eerste aflevering zien we Lincoln in Panama. Daar zit iemand die hij erg leuk vind. Hij wordt weer voor het eerst met zijn zoon herenigd en Lincoln volgt zijn broer naar de Verenigde Staten, zodat ze samen met het complot kunnen verdergaan. Maar als alles klaar is, denk ik, dat de beide broers uit elkaar zullen gaan als gelijken. Kan Michael gelukkig worden? Ik denk dat de terugkomst van Sara in de serie voor Michael veel zal betekenen, omdat hij dacht dat ze dood was. Doordat hij dit dacht heeft hij meerder dingen gedaan die hij anders niet gedaan zou hebben. Aan het eind van seizoen 3 heeft hij zelfs meegewerkt aan de moord op een mede-gevangene. Dus wanneer Sara ineens verschijnt zal Michael voor haar erg verandert zijn. Misschien is hij een relatie met haar niet eens waard. Toch denk ik dat Michael een goed mens is. Maar op dit moment denk ik dat er iets extreems met hem moet gebeuren om alles te compenseren. Zijn broer wil vrij zijn en veel mensen zijn voor dat doel gesneuveld en ik denk dat dit gegeven Michael’s geweten erg aantast. Hij zal niet terugkunnen naar het ‘normale’ bestaan als een bouwkundige, dus wat er met hem zal gebeuren is nog maar de vraag. Er zijn nog genoeg mogelijkheden voor de schrijvers en ik heb er vertrouwen in dat ze ook dit seizoen interessant weten te maken voor de kijkers.


‘Ik denk dat Michael zeker een prijs moet betalen voor zijn avontuur.’

13


Er wordt gezegd dat de serie zal eindigen met de dood van Michael. Kan je je daar in vinden? Ik denk dat hij zeker een prijs moet betalen voor zijn kleine avontuur. Michael is behoorlijk geraffineerd en het wordt moeilijker om de goeden van de slechten te onderscheiden. De vraag wordt of dit gevolgen heeft voor Michael. En hoe zal dit tot uitdrukking komen? Misschien zijn eigen leven geven om iemand anders te redden kan een van de opties zijn.

Wordt de tattoo van Michael nog gebruikt in het vierde seizoen? Ja, Michael heeft de tattoo laten zetten om als kaart te kunnen gebruiken om zijn broer Lincoln in het eerste seizoen uit de gevangenis te kunnen redden. Toen ze ontsnapt waren was deze tattoo niet meer nodig, maar in het vierde seizoen zullen ze de tattoo weer kunnen gebruiken. In de eerste aflevering zal de tattoo weer aan bod komen.

Maar ik weet tot nu toe nog niets over het plot van de serie en wanneer deze zal aanbreken. De schrijvers zijn erg gesloten over de plots. Ik denk dat ze nog niet echt aan het eind zitten te denken. Eerst moet dit seizoen nog voor het grootste deel geschreven worden.

Het is grappig dat het ontsnappen door middel van de tattoo erg geliefd was bij de volgers van de serie. Dat zorgde ervoor dat ik in Dallas met 31 graden nog in een shirt met lange mouwen moest lopen, omdat men moest denken dat die tattoo nog erop zat. Het was echter voor de vorige seizoenen niet nodig en 4 tot 5 uur lang in de make-up zitten voor die tattoo was daarom overbodig.

Ik speel nu Michael zoals hij nu in het leven staat en kan dus daarom geen rekening houden met wat hem eventueel zou kunnen gaan gebeuren. We zijn nu erg druk met het fllmen van het vierde seizoen en dat staat daarom ook bovenaan op mijn prioriteitenlijstje. Maar natuurlijk ben ik wel benieuwd hoe het met Michael gaat aflopen.

De tattoo zal altijd bij Michael een diepere betekenis hebben. Hij heeft de tattoo kunnen gebruiken voor een goed doel. Door middel van de tattoo is Michael van binnen en buitenuit veranderd.

Rechterarm

Linkerarm

De indiaan: dient als inspiratie voor Michael om nobel te zijn. Door naar deze afbeelding te kijken wordt hij eraan herinnerd.

De duivel: de ‘X’ die de duivel vormt met oa. zijn hoorns markeren de boorgaten waardoor een muur kan worden afgebroken.

English, Fitz, Percy: straatnamen rond de gevangenis. Michael zoekt uit welke straat niet bewaakt wordt door de politie bij een ontsnapping.

Allen Schweizer: dit staat voor het soort sleutel dat Michael nodig heeft om zijn toilet te gebruiken als een geheime doorgang.

Cute Poisen: herinnert Michael aan een explosief mengsel. door twee stoffen bij elkaar te gooien kan hij hier metalen objecten mee opblazen.

De functie van de tattoo in seizoen 1

14


15


De kritische blik

16


De makers van Grey’s Anatomy doen er van alles aan om de serie medisch zo goed mogelijk te doen kloppen. Daarvoor gebruiken ze echte verplegers in de OK’s en maken ze gebruik van chirurgen die hun advies geven over de situaties of over de details. Gaat het er bij een echt academisch ziekenhuis zo aan toe als ze bij Grey’s doen voorkomen of moeten de makers van de serie beter naar hun adviseurs luisteren? Daarom kijkt een hoogleraar Cardiologie aan de Rijksuniversiteit van Groningen; Prof. Dr. Felix Zijlstra met een kritische blik naar de serie Grey’s Anatomy. Is de realiteit bij een operatie en in het ziekenhuis zoals in deze serie wordt voorgespiegeld?

rdiologie Hoogleraar CitaGroningen Rijksuniversite

Cardioloog UMCG

Zijlstra Prof. Dr. Felix

Spoedopvang

In sommige afleveringen komt de spoedeisende hulp naar voren. Dit is in de serie een grote gemeenschappelijke ruimte. In de werkelijkheid is dit al 30 tot 40 jaar niet meer het geval. Patiënten worden tegenwoordig apart genomen. Ze worden naar een aparte

Herintreding

Een aspect dat in de serie voorkomt kan in de werkelijkheid nooit gebeuren. In het derde seizoen heeft dr. Burke problemen met zijn hand. Deze is al geopereerd, maar functioneert nog niet naar behoren. Het is echter volstrekt onmogelijk dat het geen enkele collega

Cardioloog kijkt naar Grey’s Anatomy Algemeen

Grey’s Anatomy is een dramaserie die zich afspeelt in een ziekenhuisdecor. Het is niet het doel van de serie om medische informatie over te brengen en het is belangrijk om dat in het achterhoofd te houden. Het ziekenhuis leent zich uitstekend voor een serie, omdat dood en leven de serie een extra kleur geven. Mijn indruk is dat er gebruik wordt gemaakt van adviseurs. Dit is te zien aan praktische aspecten. Als er een hartoperatie wordt laten zien, worden de instrumenten getoond en zie je bijvoorbeeld de hartlongmachine. Wanneer iemand van deze machine af wordt gehaald treden er wel eens bloedingen op. Dit gebeurd in de serie dan ook. Toch kloppen niet alle medische aspecten aan de serie. Het is echter wel aannemelijk dat de makers daarvan op de hoogte zijn. Er zijn grofweg drie elementen aan te wijzen waar de voorstelling, die de serie maakt niet met de werkelijkheid overeenkomt.

kamer gebracht of anders afgeschermd door middel van een tussenschot. In de serie wordt het rommelige en de chaos benadrukt. De interacties tussen het personeel, de patiënt en de familie zijn daarom kort. In de serie zie je ook dat er tijdens het hechten van hoofdwondjes een wond wordt ontdekt bij het hart. In een echt ziekenhuis wordt er een checklist afgewerkt. Van belangrijk naar minder belangrijk. Een defect aan een hart zou dan eerst komen, een hoofdwondje komt pas later aan de orde.

Kledingvoorschriften

In de serie wordt verschillende kleding gebruikt. Kleding voor de OK, de opvang en de straatkleding. Dit schept duidelijkheid bij de kijkers. Toch wordt de kleding voor een OK en de spoedopvang door elkaar gehaald. Hier is waarschijnlijk voor gekozen om een extra dramatisch effect te creëren. Bovendien kost het te veel tijd om te laten zien dat ze zich omkleden.

zou opvallen. De verpleegkundigen en anesthesisten zijn bij een operatie en kijken een chirurg dan constant op de vingers. Een gebrek zou daarom snel zijn opgevallen. Bovendien wordt een chirurg bij een herintreding 1-op-1 begeleid en begint eerst met papierwerk, de bezoeken en besprekingen over en met patiënten.

De conclusie

Grey’s anatomy is een dramaserie met een ziekenhuis als decor. De serie komt over het algemeen erg geloofwaardig over, mede door de aandacht voor details. De producenten worden medisch waarschijnlijk geïnformeerd, maar kiezen soms bewust om bepaalde medische aspecten iets aan te passen. Hierdoor kunnen ze een bepaalde sfeer creëren en dit door deze keuzes benadrukken.

17


VariĂŤren met Pickwick. Lekker genieten van Samantha Who? met verschillende soorten thee.

Ga naar www.pickwick.nl

18


De nieuwe serie De best gewaardeerde nieuwe komedie van het televisieseizoen 2007-2008 in de Verenigde Staten. Winnaar van de People’s Choice Award voor ‘Beste nieuwe sitcom’.

Vanaf 14 oktober zend NET5 de serie Samantha Who uit. Waar gaat deze serie eigenlijk over. Hoe is de serie ontvangen in andere landen, waar de serie al langer te zien is en om wie zijn de personages uit de serie.

Het verhaal

Samantha Newly raakt in een coma na een ongeval met de auto. Als Samantha bijkomt uit coma, is ze haar geheugen kwijt en herkent ze haar eigen familie en vrienden niet meer. Samantha heeft deze mensen hard nodig om herinneringen terug te halen. Als ze vervolgens in de gaten krijgt dat ze voor haar ongeluk een zelfingenomen en onaangename vrouw was, beseft ze dat dit een unieke kans is om haar leven én relaties te verbeteren. De rol van Samantha wordt vertolkt door Christina Applegate.

De personages

Samantha Newly raakt in een coma na een ongeval. Wanneer ze er uit ontwaakt, is ze haar geheugen kwijt. Stilaan krijgt ze dit terug. Todd is Samantha’s ex-vriend. Ze woonden samen voor ze het uit maakten. Todd woont nog steeds in het appartement, dat eigenlijk van Samantha is. Samantha’s moeder wil heel graag een relatie met haar dochter opbouwen. Ze heeft heeft Samantha echter al twee jaar niet gesproken. Andrea is Samantha’s vriendin en collega, die niets liever wil dan dat alles weer wordt zoals vroeger.

Dana is Samantha’s gezette jeugdvriendin, die Samantha overtuigt dat ze al jaren beste vrienden zijn (maar eigenlijk hebben ze elkaar niet meer gezien sinds hun kindertijd). Samantha komt hier wel achter, maar blijft vriendinnen met Dana. Samantha’s vader is blij dat zijn kleine meisje weer de oude is. Frank is de portier van Samantha’s appartementsblok. Is nogal sarcastisch en ziet alles. Samantha beschouwt hem als een vriend (maar niet omgekeerd).

Prijzen

Bij de Emmy Awards die eind september zijn uitgereikt won Samantha Who een Emmy voor beste vrouwelijke bijrol in een comedy. Jean Smart werd bekroond voor haar rol als Regina Newly, de moeder van Samantha. Op 11 februari 2008 kondigde ABC dan ook aan dat de reeks zeker een tweede seizoen krijgt.

Vanaf 14 oktober elke dinsdag om 21.00 bij Net 5.

19


Tientallen series zijn in meerdere landen een succes. Tv-kijkers met verschillende achtergronden genieten wekelijks van deze series. Maar wat maakt het kijken naar een serie zo leuk?

Niets is 20


Identificeren met problemen

Het is interessant om te kijken naar mensen die ongeveer dezelfde problemen meemaken als jij. Dat geldt althans voor de vrouwen. Mannen vinden het leuker om te kijken naar succesvolle mensen. Vrouwen willen verhalen over mensen zien waar de problemen eigenlijk nog erger zijn dan bij hunzelf. Dit is niet alleen bij tv-series zo, maar ook bij tijdschriften. Problemen in de liefde, op het werk, met vrienden en met gezondheid zijn de meest voorkomende onderwerpen in verschillende tv-series. Gevoelens die personages hebben die niet bestaan kunnen toch indruk op je maken en zorgen voor nieuwsgierigheid.

Langzaam leren kennen van personages

Tv-makers proberen elk personage een eigenschap te laten bezitten waar iemand zich mee kan vergelijken. Op het eerste gezicht lijkt het alsof je niets met een bepaald personage gemeen hebt, maar uit een verborgen verhaallijn blijk je qua karakter dichterbij een personage te staan dan je zelf denkt. Naarmate de series vorderen, des te meer je te weten komt over de personages. Wat verbergt iemand en is iemand echt wie je denkt dat hij of zij is?

Cynisme

Verschillende series worden gemaakt als een soort persiflage van een soap. De humor is daarbij ironisch. De personages kunnen in hokjes geplaatst worden. En als er een grap wordt gemaakt die je zelf niet helemaal snapte wordt de clou duidelijker door de interpretatie van een personage.

Voorbeeld Desperate Housewives

De huisvrouwen passen binnen een keurslijf. Ze lijken volgzame en lieve vrouwen te zijn, maar blijken naar mate de serie vordert anders dan ze eerst lijken. Bovendien zijn ze vrijwel onmogelijk serieus te nemen. De humor in deze serie is ironisch. Dit komt tot uiting door de voice-over.

Doorbreken van stereotypes

Stereotypes worden onwillekeurig gevormd en mensen hebben daardoor een veronderstelling over bepaalde mensen. Series springen hier op in, ze gebruiken stereotypes om de kijker een bepaald beeld te krijgen van een personage. Door deze vooronderstellingen is het voor een serie makkelijk om dit stereotype helemaal niet te doen kloppen met het beeld dat jij als kijker in je hoofd hebt. Door deze onverwachte twist wordt afgerekend met stereotypes en wordt duidelijk dat niet iedereen is zoals jij denkt dat hij of zij is.

Schijn bedriegt. Niemand is wie hij of zij op het eerste gezicht lijkt te zijn. Naar mate de serie vordert kom je achter de ware aard en de geheimen van de personages

Op de hoogte blijven.

Series heten niet voor niets series. Het is een reeks afleveringen die op de vorige aansluiten. Er wordt een verhaal verteld, als je een paar afleveringen mist, mis je een deel van het verhaal en is het moeilijker om de serie weer goed te kunnen volgen. Dit geldt voor alle series. Er gebeurt genoeg in een aflevering, zodat je bij moet blijven, anders mis je delen van het verhaal. Daarnaast kan je dan niet met bijvoorbeeld vriendinnen meepraten over wat er is gebeurd met het ontsnappingsplan van Michael Scofield of over de nieuwste ontwikkelingen zijn op Wisteria Lane.

wat het lijkt 21


DVD Recensie

Sex andde film the City De Jimmy Choo’s en liters Cosmopolitan. Dat kan maar een ding betekenen. Sex and the City is terug! De film is op dvd verschenen. Inmiddels zijn er vier jaar verstreken zonder Carrie, Charlotte, Samantha en Miranda. Ze wisten vele miljoenen mensen een half uur in de week aan de buis gekluisterd te laten zitten. Nu is het tijd om de film over deze vier vrouwen op dvd uit te brengen.

The Movie

Het leven van Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) is erg veranderd. Ze schrijft geen columns meer voor de krant, maar werkt aan haar vierde boek. Ze heeft eindelijk wat geld kunnen sparen en een stabiele relatie opgebouwd met Mr. Big (Chris Noth). Ook voor haar vriendinnen Charlotte (Kristin Davis), Miranda (Cynthia Nixon) en Samantha (Kim Catrall) hebben allemaal een vaste relatie. Charlotte heeft een Chinees meisje geadopteerd met haar man Harry. Miranda is met haar gezin in Brooklyn gaan wonen, maar mist Manhattan toch wel. En zelfs Samantha is aan de man Als Carrie en Mr. Big besluiten om na het samenwonen te gaan trouwen, begint het drama. Carrie is niet het type dat van trouwen houdt en Mr. Big heeft er al twee huwelijken op zitten. Toch verandert Carrie binnen no-time van gedachte als de weddingplanner en haar vriendinnen zich beginnen te bemoeien met het huwelijk en al helemaal als ze een waterval van designer jurken over zich heen krijgt. Waar er eerst maar een select gezelschap aanwezig zou zijn, is de gastenlijst inmiddels opgelopen tot meer dan 300 gasten! Mr. Big voelt zich niet meer op zijn gemak en de communicatie tussen hem en zijn aanstaande bruid lopen ietwat spaak tijdens de voorbereiding van de grote dag.

De extra’s

* diepte-interviews met de hoofdrolspelers en de regisseur * scènes die de film niet gehaald hebben

Beoordeling Film: Extra’s:

22

Conclusie

Een film is toch heel anders dan een serie volgen op tv. Bij een serie komt het plot soms pas na een tiental afleveringen naar voren. Dit moet in een film binnen gemiddeld 1,5 uur passen. Het drama neemt soms nogal eens de overhand. De verwijderde scènes zijn echter erg leuk en het is dan ook jammer dat deze uit de film zijn geknipt. Ze hadden het verhaal wellicht completer kunnen maken. Toch is het voor de echte Sex and the City fans een leuke aanvulling op de seizoenenreeks. En daarom kan deze dvd bij een echte SATC fan eigenlijk niet in de dvd-collectie ontbreken.


23


SATC’s Cosmopolitan

Waar het drankje precies vandaan komt is niet helemaal duidelijk. Sommige coctailexperts zeggen dat het drankje bestaat sinds de jaren ‘70. Het drankje is naar San Francisco gebracht rond 1987 door John Caine. In datzelfde jaar werd het drankje geïntroduceerd in Manhattan. Tegenwoordig is het niet meer weg te denken uit de cocktailkaarten.

De invloed van Sex and the City

Of je het nou leuk vindt of niet, Sex and the City heeft een nieuwe generatie een bestaande coctail geïntroduceerd. Ook al heeft dit drankje een hip imago. De ingrediënten zijn toch klassiek.

Het favoriete drankje 25 ml Wodka 15 ml Cointreau 30 ml Cranberrysap 5 ml limoensap IJsblokjes Mix de wodka, de cointreau, de cranberrysap en limoensap in een coctailshaker. Schud het geheel goed door elkaar. Vul een coctailglas voor de helft met ijsblokjes, vul de rest met de Cosmopolitan. En tot slot: Geniet ervan.

24


van Carrie

25


Sterreninfo

Geen roddels maar feiten

Lost krijgt nieuwe karakters De producent van Lost laat extra informatie los over het nieuwste seizoen. De vast zal worden uitgebreidt met een man en een vrouw die op het onbewoonde eiland zullen belanden. De cast van Lost zal worden versterkt met twee nieuwe personages. Zuleikha Robinson en Sa誰d Taghmaoui. De karakters zullen een soort connectie met elkaar hebben. Taghmaoui speelt Caesar. Dit is een karakter die een belangrijke rol in de finale van seizoen 6 zal gaan spelen, volgens de producer Carlton Cuse.

Desperate Housewives tot en met seizoen 7 De vier Desperate Housewives hoeven niet wanhopig te zijn. Deze vier dames hebben een contract gekregen om de seizoenenreeks tot en met een zevende seizoen vol te maken. De vrouwen krijgen daar maar liefst 10 miljoen per seizoen voor betaald. Deze huisvrouwen zullen dan ook de bestbetaalde huisvrouwen zijn ter wereld.

Kelly Osbourne checkt in bij Hotel Babylon Kelly Osbourne is de meest recente beroemdheid die in Hotel Babylon zal gaan spelen. Ze hoeft niet veel moeite te doen om in een rol te kruipen, want ze gaat zichzelf spelen. De scenes met Kelly zijn al opgenomen. Kelly had haar eigen trailer om de tekst te leren en Ozzy en Sharon zijn zelfs langsgekomen voor morale steun. Ook wanneer Kelly incheckt verloopt niet alles zoals plan in het hotel.

Prison Break spel in de maak Voor meer informatie over de sterren uit de tv-series kijk op : www.spoilers-magazine.nl

26

Brash Entertainment is bezig met het ontwikkelen van een Prison Break game voor de playstation 3 en xbox 360, dit meldde een woordvoerder van het bedrijf. Meer informatie over het spel is nog niet bekend. Het is daarom afwachten hoe het spel precies zal zijn. Deze game zal zoveel mogelijk gebaseerd zijn op de feiten die in de serie naar voren zijn gekomen. De datum waarop het spel waarschijnlijk op de markt zal komen is echter wel ongeveer bekend. Deze staat gepland voor februari 2009.


Toch een vervolg voor de Sex and the city film “Ja, er komt een vervolg op Sex And The City:The Movie.” Dat heeft de Amerikaanse actrice Kim Cattrall woensdagavond in het Britse praatprogramma The Paul O’Grady Show gezegd. Er zijn al tijden lang geruchten dat er een tweede Sex And The City film zou komen. Het is nog niet bekend wanneer de opnames beginnen. Kim Cattrall vertolkte de rol van Samantha in zowel de film als de serie. Volgens geruchten zouden Cattrall en Sarah Jessica Parker, die de hoofdrol vertolkt in de film, niet goed met elkaar kunnen opschieten. Dit zou één van de redenen zijn geweest, waarom de eerste film een tijd op zich liet wachten.

Ellen Pompeo wil een kind Actrice Ellen Pompeo wil graag een kindje. “Mijn klok tikt”, zo vertelt ze in een interview met het Amerikaanse tijdschrift Allure. De actrice trouwde na een relatie van een jaar afgelopen november met de muziekproducent Chris Ivery. “Ik weet dat het een enorme verandering in mijn leven zal betekenen, maar ik ga het erg serieus nemen”, aldus de ster uit Grey’s Anatomy. Ondertussen is Ellen ook nog altijd druk met Grey’s Anantomy. De hoofdrolspeelster tekende onlangs een contract om nog minimaal twee jaar deel te nemen aan de populaire ziekenhuisserie. Voorlopig kan er nog minstens twee seizoenen genoten worden van de avonturen van Meredith Grey.

David Arquette blijft langer in Pushing Daisies Acteur David Arquette mag langer in de serie Pushing Daisies blijven spelen. Hoeveel afleveringen David nog te zien zal zijn als Randy Mann is nog onduidelijk. Hij zal eerst een aflevering te zien zijn en zal later in seizoen 2 te zien zijn. De precieze reden voor zijn terugkomst is niet duidelijk, maar het zal iets te maken hebben met een romance die hij zal hebben met Kristin Chenoweth. Kristin speelt de rol van Olive Snook. Meer informatie zal in de komende weken naar buiten komen als nieuwe scenes worden opgenomen met onder andere David.

27


Achter de Schermen Betty wil op haar eigen benen staan Het is 10 uur ‘s ochtends en er verzamelt zich een groep om het City Hall Park in New York om de cast van Ugly Betty te bekijken. Ze willen net een scène opnemen en dit trekt veel bekijks. Een aantal brandweerauto’s razen lang en de nabije toeristen gapen America Ferrera aan alsof de brandweerauto’s in het dichtstbijzijnde gebouw razen. Dat is het nadeel van het opnemen van scènes in New York. De zesde aflevering van het derde seizoen van Ugly Betty wordt opgenomen. In Nederland waarschijnlijk pas in het begin van 2009 te zien. Ondertussen lopen de opnames minstens een uur achter. De producenten hebben de opnames voor dit seizoen verplaatst van Los Angeles naar New York. ‘We hebben al een scène opgenomen in het park, Een dakloze man nam een douche in de fontein die we aan het filmen waren. Dat was wel erg interessant’, zegt de producer. ‘We moesten hem uit de fontein halen en bij dat soort incidenten is het omgaan met het onvoorspelbare.’ Maar de acteurs en medewerkers van de serie willen wel wachten, zodat ze de perfecte scène kunnen filmen. ‘De energie van buitenaf en de gekheid die ze willen proberen te vangen is zo magisch dat de afleveringen het scherm af moeten spatten’, vertelt America, de hoofdrolspeelster en ster van de show. ‘Alles waar we voor gekomen waren in New York is onvoorspelbaar, maar dat is juist wel leuk.’ De regisseur van deze aflevering Ron Underwood is het daarmee eens. ‘Het heeft ons wel een beetje vertraging opgeleverd, maar wat we ervoor terugkrijgen is zoveel mooier en maakt het de moeite waard’, legt hij uit. ‘Je ziet de echte stad en de problemen die bij deze grote steden horen. Voor een serie als Ugly Betty is het ook wel goed dat er onverwachtse dingen gebeuren bij het filmen. Dit geeft de acteurs ook een andere kijk en daarna een andere invalshoek. Het zorgt ervoor dat de show een eigen karakter krijgt en tilt de serie naar een hoger niveau.’ In elk seizoen stippelt Betty een plan uit voor haarzelf om vervolgens te zien dat het nooit loopt, zoals zij dat graag gewild had. Dit zorgt ervoor dat de serie elk seizoen weer herkenbaar is en toch anders, omdat Betty weer andere dingen meemaakt dan ze het seizoen daarvoor doet. Betty leert in ieder geval van haar fouten en probeert deze fouten niet nog een keer te begaan.

28

‘Voor een serie als Ugly Betty is het ook wel goed dat er onverwachtse dingen gebeuren bij het filmen. ‘ Betty vertrekt om drie redenen naar New York: 1. Ze wil hard werken, zodat er een promotie voor haar in het verschiet ligt. 2. Wegzijn bij alle drama die er ontstond in het liefdesleven van Betty 3. Ze wil een eigen appartement in de stad. ‘Toch keert Betty snel terug bij Mode en wanneer ze weer terugkomt ontdekt ze dat Daniel niet meer bij Mode werkt. Hij is verjaagd door zijn broer/zus in opdracht van Wilhelmina. Een nieuw drama zal binnen de familie Meade zijn sporen achterlaten. Want zelfs voor de knapste mensen loopt het leven niet altijd op rolletjes’, vertelt de regisseur. ‘Het meest interssante is misschien wel dat iedereen zijn of haar eigen problemen heeft.

Van links naar rechts: Marc, Betty en Amanda in het City Hall Park tijdens een opname in het onvoorspelbare en drukke New York.. De nieuwe ‘vlam’ van Betty, muzikant Jesse. De opvolger van Henry en Gio. Lindsay Lohan voor het opnemen van een scène. In dit seizoen maakt ze een rentree als Kimmie. In het derde seizoen zal Kimmie de fastfood-industrie inruilen voor een carriére bij Mode magazine.


Ugly Betty

Extra info over het derde seizoen

De castleden kunnen niet erg veel zeggen over wat er gaat gebeuren in het derde seizoen van Ugly Betty. Ze hebben allemaal in hun contract staan dat als ze wat loslaten over het plot, wat ze niet mogen zeggen dat ze allemaal een fikse boete moeten betalen. Hoe hoog deze boete is, is niet duidelijk, maar de volgende nieuwtjes geven een kijkje in de toekomst van deze serie.

Lindsay Lohan maakt haar rentree

Nieuwe liefde voor Betty

Vanessa Williams, die Wilhelmina speelt, is in ieder geval erg tevreden over de acteerprestaties van Lindsay. Williams vindt dat Lindsay een geweldige prestatie heeft geleverd.

America Ferrera vertelt dat haar personage, Betty Suarez, haar oog heeft laten vallen op een muzikant. Deze rol wordt gespeeld door Val Emmich. Haar liefde blijft echter een beetje onbeantwoord. Ferrera verklaard:’ Dit vindt ik persoonlijk erg leuk. Het is voor het eerst niet makkelijk is voor Betty. Heb je ooit gemerkt dat er heel veel mannen achter Betty aanzitten? Dit is voor Betty nieuw en daarom zal dit erg grappige situaties opleveren. Het leukste aan deze relatie is dan ook dat deze relatie vooral van een kant lijkt te komen. Of Betty en de muzikant Jesse wat krijgen kan ik geen uitspraken over doen, maar er zullen genoeg problemen ontstaan door Betty’s verliefde gevoelens voor een jongen die haar niet eens echt ziet staan. Maar Betty denkt: een nieuwe ronde, niewe kansen.

De andere opvallende ontwikkeling is de terugkomst van Lindsay Lohan. Zij kwam in seizoen 2 al even aan bod. Een van haar eerste scènes dit seizoen zal een rommelig voedselgevecht zijn. Maar zelfs als Lohan zit onder de pizza en milkshakes wordt ze gezien als een professional.

‘Lindsay was echter wel verbaasd van het aantal uren dat in het opnemen van zo’n aflevering zit,’ zegt Williams. ‘Ik denk dat mensen erg tevreden zullen zijn. Ze maakt een grote verandering mee als Kimmie.’ Kimmie werkte in een fastfood restaurant en komt bij Mode-magazine werken. Dat Lindsay zelf een trouwe fan is van Ugly Betty maakt het haar extra makkelijk, volgens eigen zeggen. ‘Ik heb nog geen aflevering gemist van de serie en daardoor weet ik goed hoe de personages in elkaar zitten, wat er gebeurd is en waarom iemand doet wat hij doet. De andere personages hebben al veel meegemaakt en door naar de andere acteurs te kijken leer ik zelf veel bij.‘ ‘Het is echt een grote wens van mij die nu in vervulling gaat, doordat ik mag meespelen in een serie die ik zelf erg fanatiek volgde. En om midden in het verhaal te zitten is natuurlijk nog leuker dan er alleen maar naar te kijken.’

29


Testimonial

jouw mening over series

Welke tv-series kijk je?

Grey’s Anatomy Ugly Betty Samantha Who Desperate Housewives

Prison Break Lost House

Prison Break Grey’s Anatomy Ugly Betty Samantha Who Desperate Housewives Private Practice

Ugly Betty Samantha Who Lost House

Wat is je favoriete serie?

Grey’s Anatomy

Prison Break

Grey’s Anatomy

Ugly Betty

Wie is je favoriete tv-hunk?

Jesse Metcalfe.

Wentworth Miller

McDreamy

Lost Holloway

Met wie kan je je het meest identificeren uit je favoriete tv-serie?

Niet echt met een specifiek iemand uit de serie. Eerder met eigenschappen van verschillende personages

Waarschijnlijk met Michael uit Prison Break, hij komt op voor zijn familie en kan niet tegen onrecht.

Meredith Grey

Betty Suarez

Wie vind je een irritant personage uit de series die je volgt.

Bree van de Kamp uit Desperate Housewives.

T-Bagg uit Prison Break. Maar die acteur speelt de rol wel heel goed. Het personage is irritant.

De moeder van Susan uit Andrea een van de twee Desperate Housewives. vriendinnen van Samantha uit Samantha Who?

Op welke manier volg je de tv-series?

Ik kijk de series alleen op televisie.

Ik volg Prison Break via internet, via een site waar alleen nieuwe afleveringen een paar uur na de uitzending op komen te staan.

De meeste series volg Via de televisie en als ik op tv, Daarnaast heb ik een uitzending mis ik sommige series op kijk ik het op youtube. dvd en van Grey’s kijk ik de nieuwste afleveringen via internet.

Wat is er zo leuk aan jouw favoriete serie?

Onverwachte wendingen, de drama, relaties en de humor.

De spanning, er is ook goed nagedacht over hoe de serie in elkaar moet zitten.

De relaties, het drukke Alles is erg overdreven bestaan, de operaties en de personages zijn en vooral veel drama. hilarisch. Alles is met een dikke knipoog gedaan.

Colofon Spoilers is een uitgave van Spoilers Publishing, Postbus 90210 Postadres 1001 EE Amsterdam. Informatie over abonnementen telefoon 0900 102 0304 of www.spoilersmagazine.nl. Contact spoilers@spoilersmagazine.nl Hoofdredactie Carlien Keilholtz, Vormgeving en Illustraties Carlien Keilholtz, Fotografie ABC.com, Chanel.com, Google Magnum.com en Diesel.com Met speciale dank aan Prof. Dr. Felix Zijlstra

30


31


TV-serie gids Overzicht van de Amerikaans tv-series op de

MAANDAG

In het volgende nr van

DINSDAG

18.05 The Guardian 19.05 Gilmore Girls Will & Grace 19.05 Friends 19.35 20.30 Grey’s Anatomy 22.30 Men in Trees

13.20 Gilmore Girls 18.05 The Guardian 19.05 Gilmore Girls 19.05 19.35 21.05 Samantha Who? Prison Break 21.27 21.30 Hotel Babylon House 21.30 Las Vegas 23.20

WOENSDAG

DONDERDAG

13.20 18.05 19.05 19.05 19.35 00.10

13.20 Gilmore Girls 18.05 The Guardian 19.05 Gilmore Girls 19.05 19.35 20.30

Gilmore Girls The Guardian Gilmore Girls

Nederlandse tv

Will & Grace Friends

Friends

VRIJDAG

ZATERDAG

13.25 Gillmore Girls 18.05 The Guardian 18.55 Gilmore Girls Will & Grace 19.05 Friends 19.35

7.05 The OC 13.10 Gilmore Girls 14.00 The OC

Will & Grace Friends Een gevangenisbewaarder kijkt naar Prison Break

Will & Grace Friends

Een insider over het tweede seizoen Private Practice

House

Interview met Ugly Betty’s

America Ferrera

Uitgelicht: Spoiler series

ZONDAG 14.40 15.30 20.30 21.25 22.20

32

The OC Everwood The Ghostwisperer Moonlight Supernatural

Met extra veel informatie over Gossip Girl

Grey’s Anatomy Maandag 20.30

Samantha Who? Dinsdag 21.05

Prison Break Dinsdag 21.27

Hotel Babylon Dinsdag 21.30

Spoilers Magazine  

Nieuws over de tv series van nu