Page 1

Romslig stasjonsvogn med moderne design

Hyundai i40


2


Moderne og sportslig eleganse Nye i40 kombinerer et moderne utseende med sportslig eleganse som forsterkes av den heksagonale signaturgrillen. Sammen med nye Bi-Xenon hovedlys og LED tåkelys får i40 et sporty uttrykk. Bilens særpregede design med sitt dynamiske formspråk gir inntrykk av fart selv når bilen står stille. Dette inntrykket får du helt fra fronten, via de avrundete lyktene, taket og hjulbuene, til måten baklyktene følger rundt bilens bakluke.

3


4


Dynamisk, kraftfull og effektiv Nye i40 imponerer med en rekke funksjonelle og teknologiske oppgraderinger. Blant annet oppfyller nye i40 Euro 6-kravene med lavere drivstofforbruk og utslipp. Den nye 7-trinns DCT automatkassen gir i40 sporty kjøreegenskaper med en perfekt balanse mellom ytelse, lavt forbruk, effektive girskift og bedre kjørekomfort.

5


6


Kupeen er romslig, komfortabel og praktisk utformet med instrumentene plassert intuitivt og lett tilgjengelig. Hyundai i40 har smarte teknologiløsninger som gjør kjøreturen til en fornøyelse.

7


8


En fin blanding av premium ­design og teknologi Hyundai i40 er tilgjengelig med en rekke teknologiske funksjoner som gjør kjøreturen komfortabel. Velger du Plusspakken får du elektrisk elektrisk justerbart førersete med korsryggstøtte for fører, varme i baksetene samt oppvarmet ratt inkludert. Teknikkpakken inneholder i tillegg ventilerte seter i skinn og elektrisk korsryggstøtte, også for forsetepassasjereren.

Dobbel-Clutch teknologi. Den nye 7-trinns DCT automatkassen gir i40 sporty kjøreegenskaper med en perfekt balanse mellom ytelse, lavt forbruk, effektive girskift og bedre kjørekomfort. Tilgjengelig med høyt ytende (141 hk) dieselmotor.

Ventilerte seter. Forfriskende avkjølende effekt på varme dager gjør kjøreturen ekstra komfortabel. Setet har 8-veis elektrisk justering, sjåføren har i tillegg elektrisk korsryggstøtte.

Ny generasjon audio- og navigasjonssystem. På den 7" berørings­ skjermen er det nytt TFT fargedisplay som gir bedre touch-skjerm funksjonalitet. Du kan koble til musikk eller nyte klarheten fra DAB digital radio.

Fartsgrense-informasjon. Den nye fartsgrense-informasjonen ­ vervåker veiskilt og viser gjeldende fartsgrense på det nye o ­høyoppløselige TFT displayet.

9


10


Elegant og dedikert De dynamiske linjene på nye i40 stasjonsvogn inkluderer romslig oppbevaring og et klasseledende ­ agasjerom. Bagasjerommet kan utstyres med bagasjeskinne som gjør det enklere å sette inn og b hente ut bagasjen. Hyundai i40 leveres også med markedets mest elegante praktiske bakluke som automatisk åpner seg når du stiller deg bak bilen. Vi kaller det for Hyundais bæreposefunksjon, fordi du slipper å sette fra deg bæreposene for å åpne bakluken.

Lasterom med bagasjeskinne. Bakseteryggene kan legges helt ned og det smarte skinnesystemet bidrar til å holde bagasjen trygt på plass.

Fleksibelt lasterom. Varier sete- og lastekapasiteten ved å utnytte 60/40-løsningen. Det store lasterommet rommer fra 553 til 1 719 liter.

Justerbare seterygger bak. To-trinns justering av seteryggen er både komfortabelt for passasjerene og praktisk om man trenger litt bedre plass i bagasjerommet.

Smart baklukebetjening. Bakluken åpner seg automatisk, og du har en praktisk og enkel tilgang til lasterommet. Funksjonen gjør at bakluken åpner seg når man står bak bilen med nøkkelen i lommen.

11


Valget er ditt Hyundai i40 har et bredt utvalg av eksteriørfarger. Uansett hvilken du velger, kan du sette ditt personlige preg avhengig av utstyrspakker og valg av tilbehør. Din lokale Hyundai-forhandler vil hjelpe og gi deg råd i dine valg.

12

Creamy White

Sleek Silver

Titanium Silver

Stone Grey

Ocean View

Mineral Blue

Blue Spirit

Chalk Beige

Tan Brown

Red Merlot

Phantom Black


Interiør

Sort skinn

Sort stofftrekk

Beige skinn

Felger

16" stålfelger

17" aluminiumsfelger

16" aluminiumsfelger

18" aluminiumsfelger

Dimensjoner

1 470

Mål: mm

1 579

925

2 770 4 775

1 080

1 585 1 815

13


14


New Thinking. New Possibilities. Hos Hyundai har vi som mål å utvikle biler som overgår dine forventninger. Vi er opptatt av hvordan ting bør være, ikke hvordan de er. Vi forsøker å gi svarene før spørsmålene er stilt, og vi er på konstant søken etter løsninger som gjør at du får mer ut av livet ditt. Det er bare sånn vi er. Hva betyr dette for deg? Det betyr at den Hyundai-modellen du kjører er utviklet for å overraske deg med sine mange smarte løsninger, og å imponere deg med sin spesielle design. Hyundai i40 skal ta vare på deg, familien din og passasjerene dine med god ytelse, samtidig som den påvirker miljøet så lite som mulig. Alt dette skyldes nye ideer som åpner opp for nye muligheter.

15


Vi er med deg hele veien Når du henter din nye i40 hos forhandleren, er dette bare begynnelsen på et langt og lykkelig forhold. Med vår garanti er du sikret at det fortsetter slik.

Hyundais fem års fabrikkgaranti

Tolv års garanti mot gjennomrusting

Fem års fri veiassistanse

Nå kan du kjøre problemfritt i fem år med ­ubegrenset kjørelengde. Det sier mye om tilliten vi har til bilene våre.

I tillegg til nybilgarantien på fem år gir vi deg også tolv års garanti mot gjennomrusting fra innsiden.

Hyundai Motor Norway ønsker å gi deg best mulig trygghet i trafikken. Du får fem års medlemskap i Hyundai assistanse ved kjøp av en ny Hyundai. Dersom noe uforutsett skulle inntreffe, er det bare å ringe Hyundai assistanse på grønt nummer 800 33 310 og du vil raskt få den hjelpen du trenger.

Hyundai originalt tilbehør

Når gjelder garantien? Hyundais nybilgaranti gjelder i fem år fra registrerings­ dato, med ­ubegrenset kjørelengde. Garantien gjelder alle 2014-modeller og nyere Hyundai personbiler importert av Hyundai Motor Norway, og registrert etter 1. juli 2014. Garantien gjelder også hvis bilen skifter eier. Alle garanti­perioder løper fra første gangs registrerings­dato.

Hvor gjelder garantien?

Hyundais originale tilbehør er perfekt tilpasset b ­ ilen din. Tilbehørsdeler er utformet og konstruert for å gjøre bilen din enda vakrere og mer funksjonell. Tilbehøret oppfyller Hyundais strenge produksjonskrav.

Hyundai originale deler Våre originaldeler produseres etter de samme strenge kravene som originalutstyret og leveres med omfattende garantier.

Nybilgarantien dekker feil og mangler som kan tilbake­føres til produksjonsfeil eller feil ved ­produksjons­materialer. Hyundai-eiere trenger kun å følge bilens vedlikeholdsprogram for å ­innfri kravene til garantien. Serviceheftet viser hvilke servicer som er utført. Garantien gjelder i hele Europa (EU- og EØSområdet).

Hyundai Motor Norway

Postboks 6466, Etterstad, 0605 Oslo www.hyundai.no Delenummer: i402015_1 September 2015, versjon 1 Copyright © 2015 Hyundai Motor Europe. All Rights Reserved.

Noe av utstyret som er avbildet eller beskrevet i denne brosjyren, kan variere mellom utstyrsnivåene eller er ekstrautstyr som ikke er tilgjengelig. Fargeprøvene som er vist, kan avvike noe fra de faktiske fargene på grunn av forhold ved trykkeprosessen. Ta kontakt med din lokale Hyundai-forhandler for å få informasjon om hvilke farger, trekk og tekniske spesifikasjoner som er tilgjengelige. Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil eller endringer.

Garanti Ubegrenset kjørelengde

Hyundai i40