Page 1

5-dørs kombi og stasjonsvogn

Hyundai i30


2


Moderne og sporty design Den heksagonale grillen, Bi-Xenon hovedlys og LED kjørelys gir nye i30 et moderne og sporty førsteinntrykk. Bilens særpregede design med sitt dynamiske formspråk, gir inntrykk av fart selv når bilen står stille. Dette inntrykket får du helt fra fronten, via de avrundete lyktene, taket og hjulbuene, til måten baklyktene følger rundt bilens bakluke. 3


Mye mer enn et fint utseende Nye i30 imponerer med den nye 7-trinns girkassen med dobbelclutch (DCT), og oppfyller Euro-6 kravene med lavere drivstofforbruk og utslipp. Den nye 7-trinns dobbelclutch automatkassen gir i30 sporty kjøreegenskaper med en perfekt balanse mellom ytelse, lavt forbruk, effektive girskift og bedre kjørekomfort.

4


5


Kompakt og velutstyrt Hyundai i30 er designet og bygget i Europa for å tilfredsstille kravene til europeiske sjåfører og passasjerer. Hyundai i30 er kompakt og er tilgjengelig i både 5-dørs kombi og stasjonsvogn om du trenger litt mer bagasjeplass.

6


7


8


Kupeen er romslig, komfortabel og praktisk utformet med instrumentene plassert intuitivt og lett tilgjengelig. Hyundai i30 har smarte teknologiløsninger som gjør kjøreturen til en fornøyelse.

9


10


Mer plass og fleksibilitet Ser du i30 stasjonsvogn utenfra er det vanskelig å tro hvor mye plass det er innvendig. Den er kompakt, men likevel fleksibel og stor nok til en familie. Ved å utnytte 60/40-løsningen kan du variere sete- og lastekapasiteten alt etter om du skal ha med deg passasjerer eller frakte lengre gjenstander.

Bagasjerom. Bak baksetene er et generøst lasterom med 528 liter ­ agasjeplass og enkel tilgang med lav dørkarm. I tillegg kan lasten b skjules med et bagasjeromstrekk.

60/40-løsning. Varier sete- og lastekapasiteten ved å utnytte 60/40-løsningen. Med alle bakseter lagt ned er 1 642 liter lasteplass tilgjengelig.

Ryggekamera i speil. Som tilleggsutstyr leveres i30 med ryggekamera­. Avhengig av utstyrsversjon ser du ryggekameraet i speilet eller i den 7" ­skjermen med navigasjon.

Vindusviskere med sensor. Systemet måler mengde og intensitet på regnet og tilpasser automatisk vindusviskernes hastighet.

11


Valget er ditt Hyundai i30 har et bredt utvalg av eksteriørfarger. Uansett hvilken du velger, kan du sette ditt personlige preg avhengig av utstyrspakker og valg av tilbehør. Din lokale Hyundai-forhandler vil hjelpe og gi deg råd i dine valg.

12

Polar White

Platinum Silver

White Sand

Micron Grey

Thunder Grey

Orange Caramel

Ultimate Red

Ruby Wine

Ara Blue

Ash Blue

Phantom Black


Interiørfarge

Sort stofftrekk

Felger

16" aluminiumsfelger

15" aluminiumsfelger

15" stålfelger

1 470 mm

5-dørs

Dimensjoner 5-dørs og stasjonsvogn

2 650 mm

1 500 mm

Stasjonsvogn

1 780 mm

4 485 mm

1 780 mm

13


14


New Thinking. New Possibilities. Hos Hyundai har vi som mål å utvikle biler som overgår dine forventninger. Vi er opptatt av hvordan ting bør være, ikke hvordan de er. Vi forsøker å gi svarene før spørsmålene er stilt, og vi er på konstant søken etter løsninger som gjør at du får mer ut av livet ditt. Det er bare sånn vi er. Hva betyr dette for deg? Det betyr at den Hyundai-modellen du kjører er utviklet for å overraske deg med sine mange smarte løsninger, og å imponere deg med sin spesielle design. Hyundai i30 skal ta vare på deg, familien din og passasjerene dine med god ytelse, samtidig som den påvirker miljøet så lite som mulig. Alt dette skyldes nye ideer som åpner opp for nye muligheter.

15


Vi er med deg hele veien Når du henter din nye Hyundai i30 hos forhandleren, er dette bare begynnelsen på et langt og lykkelig forhold. Med vår garanti er du sikret at det fortsetter slik.

Hyundais fem års fabrikkgaranti

Tolv års garanti mot gjennomrusting

Fem års fri veiassistanse

Nå kan du kjøre problemfritt i fem år med ­ubegrenset kjørelengde. Det sier mye om tilliten vi har til bilene våre.

I tillegg til nybilgarantien på fem år gir vi deg også tolv års garanti mot gjennomrusting fra innsiden.

Hyundai Motor Norway ønsker å gi deg best mulig trygghet i trafikken. Du får fem års medlemskap i Hyundai assistanse ved kjøp av en ny Hyundai. Dersom noe uforutsett skulle inntreffe, er det bare å ringe Hyundai assistanse på grønt nummer 800 33 310 og du vil raskt få den hjelpen du trenger.

Hyundai originalt tilbehør

Når gjelder garantien? Hyundais nybilgaranti gjelder i fem år fra registrerings­ dato, med ­ubegrenset kjørelengde. Garantien gjelder alle 2014-modeller og nyere Hyundai personbiler importert av Hyundai Motor Norway, og registrert etter 1. juli 2014. Garantien gjelder også hvis bilen skifter eier. Alle garanti­perioder løper fra første gangs registrerings­dato.

Hvor gjelder garantien?

Hyundais originale tilbehør er perfekt tilpasset b ­ ilen din. Tilbehørsdeler er utformet og konstruert for å gjøre bilen din enda vakrere og mer funksjonell. Tilbehøret oppfyller Hyundais strenge produksjonskrav.

Hyundai originale deler Våre originaldeler produseres etter de samme strenge kravene som originalutstyret og leveres med omfattende garantier.

Nybilgarantien dekker feil og mangler som kan tilbake­føres til produksjonsfeil eller feil ved ­produksjons­materialer. Hyundai-eiere trenger kun å følge bilens vedlikeholdsprogram for å ­innfri kravene til garantien. Serviceheftet viser hvilke servicer som er utført. Garantien gjelder i hele Europa (EU- og EØSområdet).

Delenummer: I302015_1 September 2015, versjon 1

Noe av utstyret som er avbildet eller beskrevet i denne brosjyren, kan variere mellom utstyrsnivåene eller er ekstrautstyr som ikke er tilgjengelig. Fargeprøvene som er vist, kan avvike noe fra de faktiske fargene på grunn av forhold ved trykkeprosessen. Ta kontakt med din lokale Hyundai-forhandler for å få informasjon om hvilke farger, trekk og tekniske spesifikasjoner som er tilgjengelige.

Copyright © 2015 Hyundai Motor Europe. All Rights Reserved.

Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil eller endringer.

Hyundai Motor Norway www.hyundai.no

Garanti Ubegrenset kjørelengde

Hyundai i30