Page 1

Professionel Sprøjtelakering, I alle Verdens Farver ????? Det er Bent Dibbern, der står bag firmaet

Der i over 25 år har beskæftiget sig med industriel lakering.

g ring.

Firmaet sprøjtelakere både Døre - Køkkenlåger og meget andet inventar. Her snakker vi om f.eks. Montana reoler / PH lamper, Arne Jacobsen stole m.m.

eres k a l r an Alt king og heø - r ærmer n

Nyt køkken / Store besparelser. Er du blevet træt af dit gamle, mørke køkken opfylder vi dine nye køkkendrømme. Behold dine gamle elementer og få sprøjtelakeret dine låger, i en ny frisk farve så bliver dit køkken som nyt, hurtigt, nemt og billigt. Vi lakerer alle synlige emner i dit køkken. Låger / lister / kryderihylder /sideplader mv. Kvaliteten er bare super. Vi udfører en super flot og meget holdbar lakering, med en kraftig lakering i en lagtykkelse på ca. 120 - 150 μm, hvilket giver en meget lækker og glat overflade, der vil holde i mange år frem.

Her ses et før og Nu billede af døre der er professionelt sprøjtelakeret. Alt andet kan selvfølgelig også lakeres. • • • • • •

Låger - køkken - garderobe-bad- m.v. Reoler - Montana - Mistral Borde - Piet Hein - og mange andre kvalitetsborde. Stole – alle typer og Arne Jacobsen 7´er og Myren. PH. Lamper - stander lamper mv. Alle typer indendørs møbler - Mdf plader mv.

Udover lakering af inventar sprøjtelakeres der ligeledes også cykelstel - Mc og autofælge og hvad der eller kan komme ind af vores dør, siger Bent Dibbern. Leverandør til alle. Vi leverer til alle der er interesseret i at få en god

risk f y N ei farv et n køkke

behandling. Vi leverer til både firmaer og privatkunder. Alle er velkomne. Vi har i mange år lakeret til møbel- køkkencentre- inventarsnedkerier -tømrerfirmaer - malermestre og til skilte/udstilling branchen. Få et godt tilbud. Hos Dibbern Color-Design, kan man altid få udarbejdet et godt tilbud. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og tager gerne en farve-snak med vores kunder, siger Bent Dibbern og tilføjer at ingen kunder er for store eller for små til os. Alle kunder får en lige god og professionel behandling.

end Mer5e års 2 inger erfar

Skulle der være spørgsmål omkring afhentning og levering? Ja, så finder vi også ud af dette, siger Bent Dibbern. Hvordan lakerer I ? Hvis vi f.eks. skal lakere stuedøre eller køkkenlåger, så bliver de først afvasket, herefter bliver de slebet og grundlakeret 2 gange. Herefter skal de mellemtørre. Så slibes de igen og afsluttes med 2-3 gange toplakering, i den nye friske farve som kunden nu skulle ønske. De ligger så natten over i vore afdampningsrum, hvor de gennemtørrer, så de er

helt tørre når vore kunder skal have sin døre eller låger tilbage. Hvad med andre ting? Ja, det er faktisk den samme behandling, som vi bruger på f.eks. reoler - skabslåger og borde og stole, siger Bent Dibbern. Billigere end nyt. Ja, vi lakerer jo mange forskellige ting, da det i mange tilfælde, er billigere og nemmere end at købe nyt og mange gange passer tingene jo ind i ens bolig, men det er bare farverne, der skal friskes op. Bare prøv - så skal du bare se, siger Bent Dibbern.

H.J. Holst Vej 32 • 2610 Rødovre • Tlf. 36 70 71 23 Web: www.dibberndesign.dk • E-mail: dib@dibberndesign.dk

Dibbern  
Dibbern  

Professionel lakering