Combigroup - Fra drøm til virkelighed

Page 1

FRA DRØM TIL VIRKELIGHED

SE PLANTEGNINGER OG BILLEDER AF VORES HUSE


2


ET FRISTED HVOR DU KAN NYDE LIVET Hvad er det egentligt, vi søger, når vi tager ud i kolonihavehuset? Måske er det et fristed, hvor vi kan være os selv. Et sted, hvor vi kan trække os tilbage, samle noget energi og lade batterierne op. Det kan der være behov for i en hverdag med højt arbejdstempo og en masse påvirkninger. Kolonihavehuset er en oase, hvor vi kan opnå ro, luft, enkelthed og plads til at slappe af og nyde livet fuldt ud. Vi bygger kolonihavehuse, som kan opfylde din drøm om et nyt hus, der både har den gamle kolonihavecharme samt alle slags moderne faciliteter. Og som er et sted, hvor du kan lukke øjnene og få opfyldt drømmen om det superhyggelige kolonihaveliv. Uden hverken at skulle bekymre sig om komforten eller om kolonihavehuset trænger til en tidskrævende og opslidende renovering. Et nyt kolonihavehus fra Combigruppen er moderne, indbydende og tilpasset dig og din drøm. Det kræver ikke andet, end at du slapper af og nyder livet fuldt ud.

3


DERFOR BØR DU VÆLGE COMBIGRUPPEN 1. Fleksibilitet Hos Combigruppen kan du selv være med til at tegne og designe dit kolonihavehus – både når det gælder husets udseende, og når det gælder hvilke materialer, der skal benyttes. Vi leverer husets skelet, men ellers er der åbent for, at du få det kolonihavehus, du altid har drømt om. 2. Pris Når du køber et kolonihavehus hos Combigruppen, er du sikker på at få et hus, hvor pris og kvalitet hænger sammen. Alle vores leverandører står for kvalitet, og hos os får du et hus, der både er sundt, solidt og hyggeligt – til en pris, der er meget konkurrencedygtig. 3. Tryghed Du får altid den samme kontaktperson hos Combigruppen hele vejen igennem forløbet. Det gælder lige fra den indledende samtale, til at nøglen overdrages. Det gør processen nemmere, smidigere og giver dig tryghed, at du ikke skal kommunikere med 4-5 forskellige personer, men kan nøjes med én byggerådgiver. 4. Erfaring Direktør Steen Felsgård har hele 40 års i branchen, og han og hans konsulenter har en grundig indsigt i alt omkring kolonihavehuse og håndtering af byggeprocessen. Combigruppen bruger desuden kun erfarne og kvalitetsbevidste håndværkere, som i mange år har været med til at opføre huse. 5. Gør det hele for dig Combigruppen gør det hele for dig, så du ikke skal bekymre dig om noget i byggeprocessen. Det gælder lige fra søgning om tilladelser, bestilling af materialer, håndværkertilsyn og meget mere. 6. Effektiv byggeproces Når du har sagt ja til at det skal være Combigruppen, der står for opførelsen af dit nye hus, og vi tager det første spadestik, er du sikker på, at hele byggeprocessen kommer til at forløbe effektivt. Vi er meget ansvarsbevidste, og lægger en stor ære i at levere det færdige hus til dig så effektivt som muligt. 7. Vælg selv leveringsløsning Skal dit hus være medbyg, let medbyg, færdigbyg eller nøglefærdigt? Med hele fire leveringsløsninger, har Combigruppen en løsning til netop dig, uanset om du er håndværkertypen, der kan og vil alt selv, eller gerne vil have os til at stå for alt. Du bestemmer!

4


DU SKABER DIT EGET HUS Når du skal vælge et nyt kolonihavehus hos Combigruppen, er det vigtigt, du gør dig klart, hvad dit behov er. Skal du bruge det i nogle få måneder om sommeren eller hele året rundt? Er I en lille familie eller en stor familie med venner, der skal bruge huset? Og skal du også kunne tage dit hjemmekontor med dig i kolonihavehuset? Spørgsmålene er mange, behovene ligeså, og det er derfor, vi bygger huset til netop dig og dit behov. Vores kolonihavehuse er altid forskellige, da de er tilpasset den drøm, du har om det perfekte hus.

Vi laver individuelt tilpassede kolonihavehuse, hvor du har været med til at sætte stregerne, så du kan føle dig hjemme, når du træder ind over dørtærsklen. Det er dig, der ved, hvordan netop dit kolonihavehus skal se ud, og hvad det skal indeholde. Vi gør dine tanker konkrete, og du får det kolonihavehus, du har drømt om, og som du skal bruge i mange år fremover.

5


HUSETS KONSTRUKTION – FRIHEDEN TIL AT VÆLGE Når du vælger et kolonihavehus hos Combigruppen, kan du i princippet selv bestemme, hvordan det i den sidse skal konstrueres. Men baseret ud fra vore store erfaring og viden, anbefaler vi en række forhold i konstruktionen som gør, at du kan være helt tryg ved dit hus. Dermed kan dit nye hus leve helt op til dine ønsker og drømme. For det hele handler om, at du i den sidste ende skal stå med det bedste hus – for dig! Fundament Bygningens fundament er én af de mest vitale faktorer, når du skal bygge et nyt hus. Vi anbefaler, at man vælger et fundament af støbt betonsokkel, som er den mest sikre og holdbare løsning. Vi kan godt lave punktfundament og skruefundament, hvis man ønsker det, men vi anbefaler det ikke. Gulvkonstruktion Gulvet er måske det sted i boligen, der udsættes for mest slitage. Derfor er et vigtigt, at man har et solidt gulv, der kan tåle det daglige slid, og som modstår fugt, revner mv. Vores gulv er lavet med en fuldstøbt konstruktion, hvor der i nævnte rækkefølge ligger isolering, armering og et betonlag. Til sidst lægger vi gulvet direkte ovenpå betonen. Det giver det bedste og mest sikre gulv til dit kolonihavehus. Ydervægge En god isolering af huset spiller en stor rolle – især hvis huset også skal benyttes i koldere tider. Isolering af dine ydervægge sker efter nærmere aftale med dig. I basishuset isolerer vi med en 2-lags konstruktion, hvor isoleringen krydses, så der ingen kuldebroer er. Den udvendige beklædning kan monteres vandret eller lodret alt efter ønske. Mod et mindre tillæg formaler vi den udvendige beklædning.

6

Vinduer Til vinduespartier bruger vi kun danske leverandører, der er kendt for at levere kvalitet og give op til 10 års garanti. Vore vinduer kan leveres med eller uden sprosser i valgfri farve færdigmalet fra fabrik. Tagbelægning Et dårligt eller utæt tag er ikke til at spøge med. Det kan udvikle sig til en omfattende renovering, hvis taget ikke er ordentligt. Som standard bruger vi eternitplader, og mod et mindre tillæg leverer vi betontagsten eller tagpap med og uden listedækning. Alt sammen i den bedste kvalitet. Stern og vindskeder Stern og vindskeder beskytter tagkonstruktionen og husets facade mod vind og vejr. Alle vore stern og vindskeder er særdeles modstandsdygtige over for det ustabile danske vejr, og de leveres som standard i farven formalet hvid.


7


VÆLG DEN TAGKONSTRUKTION DU HÆLDER TIL! Taget har stor betydning for husets udtryk. Hos Combigruppen benytter vi to af de mest kendte og anvendte tagformer nemlig fladt tag med hældning og saddeltag. Begge konstruktioner er særdeles modstandsdygtige over for vejret, og vi benytter kun de bedste materialer på vores tage.

8


Fladt tag med eller uden udhĂŚng

Saddeltag med eller uden udhĂŚng

9


VÆLG DEN FARVE DER GØR DIG GLAD! Du har sikkert i dine drømme forestillet dig de ydre rammer af dit kolonihavehus. Vi opfører kun træhuse, da det passer perfekt til hele stemningen omkring et kolonihavehus, og vi kan formale dit hus i fire “grundfarver” helt efter dit ønske.

10


Farve: Antracit grå - RAL 7016

Farve: Svensk-rød - RAL 5766

Farve: Sort - RAL 9005

Farve: Lys grå - RAL 7035

11


VINDUER GIVER LYS! DU HAR FRIHED TIL AT VÆLGE! Alle vores vinduestyper er energirigtige og har den højeste materialekvalitet, så dit valg af vindue går først og fremmest på, hvilken stil du foretrækker til dit drømmehus.

12


13


PERNILLE VALGTE COMBIGRUPPENS HUS Da Pernille Birkenborg arvede et kolonihavehus, som havde set sine bedste dage, kunne hun godt se, at hun fremover ville komme til at bruge en masse tid og penge på at reparere det gamle hus. Og i stedet for at bruge tiden på at ordne gulve, male vægge, reparere vinduer og slibe døre, besluttede hun sig for at købe et nyt hus, så hun kunne slappe af og nyde livet til fulde i sin kolonihave.

af, hvilket var et ekstra plus for mig. Det var for eksempel valget om, hvor væggene skulle stå, beklædningen ude og inde, hvilken tagtype, der skulle benyttes, hvor vinduerne skulle være osv. Det er en stor fordel, at man kan være med til at præge sit eget kolonihavehus,” understreger Pernille og tilføjer: ”Det mest afgørende var måske, at jeg fik leveret et stort set nøglefærdigt hus og ikke bare er råhus, jeg skulle fylde på.”

”Jeg undersøgte markedet og blev interesseret i Combigruppens huse. Jeg tog kontakt til dem, og de sendte mig noget materiale, som jeg syntes, så godt ud. Steen Felsgård fra Combigruppen kom derfor ud og besigtigede mit gamle kolonihavehus blandt andet fordi, en del af aftalen også gik på, at de rev det gamle hus ned og efterfølgende fjernede det. Deres pris for nedrivningen og opførelsen af et nyt hus matchede fint mine forventninger i forhold til min pengepung,” fortæller Pernille.

Givet masser af tryghed

Selv være med til at tegne huset At hun også selv kunne være med til at tegne sit kommende kolonihavehus, appellerede stærkt til hende. ”Hos Combigruppen kan man både vælge at være med til at designe huset og til hvilke materialer, det skal bestå

14

Selve forløbet med opførelsen af huset er Pernille meget tilfreds med. ”Det gamle hus blev fjernet på én dag, og de begyndte allerede at arbejde dagen efter. Og der gik kun tre uger, før at råhuset stod klar. Senere arbejdede håndværkerne på huset hen over vinteren. Mens de udførte deres arbejde, har jeg løbende været i kontakt med Steen. Det har givet mig en masse tryghed, at jeg altid har kunnet få fat på ham. Også efter normal arbejdstid og i weekenderne. Jeg er jo ikke vant til at få bygget et hus, og der er altid et eller andet, man undrer sig over. Steen har været utrolig flink til at tage telefonen og rådgive undervejs, så det har alt i alt været en rigtig god oplevelse for mig,” fortæller Pernille.


Pü de nÌste sider kan du se et bred udvalg af vores forskellige modeller, samt se nogle inspirations billeder. God fornøjelse!

15


SADDELTAG UDEN UDHÆNG

16


MODEL G FG

TYPE: L62A

5 m2

5 m2

5 m2

675 cmcm 675

8 m2

920920cmcm

Spejlven

Mangler facade tegning

BESKRIVELSE: Arkitektur:

Saddeltag uden udhæng

Type:

L62A

m:

62

Tagkonstruktion:

Loft til kip

Tagbelægning:

Tagpap med listedækning

Antal værelser:

3

2

G

17


SADDELTAG MED UDHÆNG

18


660 cm

TYPE: L60C

900 cm

BESKRIVELSE: Arkitektur:

Saddeltag med udhæng

Type:

L60C

m:

60

Tagkonstruktion:

Loft til kip

Tagbelægning:

Eternit

Antal værelser:

1

2

D

19


SADDELTAG MED UDHÆNG

20


TYPE: L55A

3 m2

3 m2

31 m2

628 cm

628 cm

8 m2

875 cm 875 cm

A BESKRIVELSE: Arkitektur:

Saddeltag med udhæng

Type:

L55A

m:

55

Tagkonstruktion:

Loft til kip

Tagbelægning:

Eternit

Antal værelser:

1

2

21


SADDELTAG MED UDHÆNG

22


660 cm

TYPE: L60G

900 cm

BESKRIVELSE: Arkitektur:

Saddeltag med udhæng

Type:

L60G

m:

60

Tagkonstruktion:

Loft til kip

Tagbelægning:

Betontagsten

Antal værelser:

2

2

23


SADDELTAG MED UDHÆNG

24


1000 cm

TYPE: L61A

600 cm

BESKRIVELSE: Arkitektur:

Saddeltag med udhæng

Type:

L61A

m:

61

Tagkonstruktion:

Gitterspær

Tagbelægning:

Eternit

Antal værelser:

2

2

25


SADDELTAG MED UDHÆNG

26


355 cm

3550 3550

600

600

410 cm

Type:

L45A

m:

45

Tagkonstruktion:

Loft til kip

Tagbelægning:

Betontagsten

Antal værelser:

1

4100

4100

600

Saddeltag med udhæng

60 cm

600

Arkitektur:

2

615 cm

Teknik Teknik

Skabe Skabe

60 cm 6149 6149

Køkken/Stue Køkken/Stue 23.4 23.4 m² m²

2900 2900

290 cm

Entre Entre 2.42.4 m² m²

BadBad 2.82.8 m² m²

3851 3851

385 cm

Soveværelse Soveværelse 8.98.9 m² m²

3550 3550

355 cm

TYPE: L45A 470 cm

BESKRIVELSE:

27

4700

4700


SADDELTAG MED UDHÆNG

28


TYPE: L55C

130 cm 1300

294 cm 2940

90900 cm

333 cm 3330

900

Værelse 6.3 m²

Trappe hems

Teknik

603 cm 6034

6934

Bad 3.6 m²

Køkken/Stue 23.6 m²

Brus

693 cm

Soveværelse 5.7 m²

757 cm

7570

BESKRIVELSE: Arkitektur:

Saddeltag med udhæng

Type:

L55C

m:

55

Tagkonstruktion:

Loft til kip

Tagbelægning:

Betontagsten

Antal værelser:

2

2

29


SADDELTAG MED UDHÆNG

30


TYPE: L60O 6000

Badeværelse 6.5 m²

Bryggers 6.6 m²

10000

Køkken/alrum 29.2 m²

1000 cm

Soveværelse 10.1 m²

600 cm

Model O BESKRIVELSE: Arkitektur:

Saddeltag med udhæng

Type:

L60O

m:

60

Tagkonstruktion:

Saxespær

Tagbelægning:

Betontagsten

Antal værelser:

1 + bryggers

2

31


TYPE: L45A 2902900 cm

355 cm 3550

60 600 cm

3553550 cm

Bad 2.8 m²

Entre 2.4 m²

Soveværelse 8.9 m²

60600 cm

Skabe

4700

Køkken/Stue 23.4 m²

6149

3851

615 cm

385 cm

BESKRIVELSE: Arkitektur:

Saddeltag med udhæng

Type:

L45A

m:

45

Tagkonstruktion:

Loft til kip

Tagbelægning:

Betontagsten

Antal værelser:

1

2

TYPE: L48A 6600

Bad 3.0 m²

7300

Værelse 6.0 m²

Soveværelse 6.4 m²

730 cm

Køkken/stue/entre 25.6 m²

660 cm

BESKRIVELSE:

32

Arkitektur:

Saddeltag med udhæng

Type:

L48A

m2:

48

Tagkonstruktion:

saxespær

Tagbelægning:

Eternit

Antal værelser:

2

Model P

470 cm

4104100 cm

Teknik


TYPE: L50A

Bad 4.5 m²

Skabe

6000

VVB og VM

Køkken/stue 29.0 m²

Model E Model E

600 cm

Soveværelse 9.0 m²

Model E Model E

830 cm 8300

BESKRIVELSE: Arkitektur:

Saddeltag med udhæng

Type:

L50A

m:

50

Tagkonstruktion:

Gitterspær

Tagbelægning:

Eternit

Antal værelser:

1

2

Model E

600 cm

TYPE: L50B

830 cm

BESKRIVELSE: Arkitektur:

Saddeltag med udhæng

Type:

L50B

m:

50

Tagkonstruktion:

Gitterspær

Tagbelægning:

Eternit

Antal værelser:

3

2

M M 33


TYPE: L50C - RO 10287

1029 cm Brus

2929

Redskabsrum 5.1 m²

Teknik

Bad 5.0 m²

Værelse 5.1 m²

Soveværelse 8.7 m²

293 cm

2000

VM 3421

Overdækning 8.8 m²

342 cm

635 cm

Køl

Ovn

Køkken/Stue 23.5 m²

770 cm

Model R

Model R

259 cm

Model R

Model R

7700

2587

BESKRIVELSE: Arkitektur:

Saddeltag med udhæng

Type:

L50C

m:

50 + redskabsrum/overdækning

Tagkonstruktion:

Saxespær

Tagbelægning:

Eternit

Antal værelser:

2

2

846

TYPE: L50D

Soveværelse 8.8 m²

7500

Køl

Badeværelse 3.0 m² Køkken/stue 24.7 m²

750 cm

Værelse 5.7 m²

6600

660 cm

BESKRIVELSE: Arkitektur:

Saddeltag med udhæng

Type:

L50D

m:

50

Tagkonstruktion:

Gitterspær

Tagbelægning:

Eternit

Antal værelser:

2

2

34

Model R


TYPE: L55A

FG

3 m2

M2 3 m2

31 m2

8 m2

628 628cm cm

Medby kr. 240.9

A

875 875 cm cm

Let Medb kr. 379.6

BESKRIVELSE: Arkitektur:

Saddeltag med udhæng

Type:

L55A

m:

55

Tagkonstruktion:

Loft til kip

Tagbelægning:

Eternit

Antal værelser:

1

2

Spejlvendt

A MODEL TYPE: L55B - OH FG55-B

Færdig B A 497.8 kr.

Nøgle Fæ kr. 558.9

FG

32 m2

M2 10 m2 6 m2

720 720 cmcm

Medby kr. 273.9 Spejlvendt

BESKRIVELSE: Arkitektur:

Saddeltag med udhæng

Type:

L55B

m:

55

Tagkonstruktion: Loft til kip Mangler facade Tagbelægning: tegning Eternit Antal værelser:

55

11 m2

920 cm 920 cm

2

55

1

Let Med kr. 432.1

Færdig B kr. 561.0 H

Nøgle Fæ 35 kr. 627.6


TYPE: L55C 1300

2940

900

3330

900

Værelse 6.3 m²

Trappe hems

Teknik

6034

Køkken/Stue 23.6 m²

6934

Bad 3.6 m² Brus

693 cm

Soveværelse 5.7 m²

757 cm

BESKRIVELSE:

7570

Model Y

Arkitektur:

Saddeltag med udhæng

Type:

L55C

m:

55

Tagkonstruktion:

Loft til kip

Tagbelægning:

Betontagsten

Antal værelser:

2

2

TYPE: L55D-A 6600

660 cm

5054

505 cm

Soveværelse 7.2 m²

7600

Køkken/stue 23.9 m²

Værelse 5.6 m²

2546

Gang 3.1 m²

760 cm

Badeværelse 4.3 m²

Teknik

254 cm

GA

720 720cm cm 7200

BESKRIVELSE: Arkitektur:

Saddeltag med udhæng

Type:

L55D-A

m:

55

Tagkonstruktion:

Loft til kip

Tagbelægning:

Eternit

Antal værelser:

2

2

36

Model Q

I


660 cm

TYPE: L60A

900 cm

BESKRIVELSE: Arkitektur:

Saddeltag med udhæng

Type:

L60A

m:

60

Tagkonstruktion:

Gitterspær

Tagbelægning:

Betontagsten

Antal værelser:

2

2

B B

660 cm

TYPE: L60B-O

300 cm

900 cm

BESKRIVELSE: Arkitektur:

Saddeltag med udhæng

Type:

L60B-O

m:

60

Tagkonstruktion:

Gitterspær

Tagbelægning:

Eternit

Antal værelser:

2

2

C

C 37


660 cm

TYPE: L60C

905 cm

BESKRIVELSE: Arkitektur:

Saddeltag med udhæng

Type:

L60C

m2:

60

Tagkonstruktion:

Loft til kip

Tagbelægning:

Eternit

Antal værelser:

1

D D

TYPE: L60D

Udv. vand

Skabe

Værelse 5.9 m²

Soveværelse 7.1 m²

Teknik 6600

Køkken/Stue/Entre 32.4 m² TT

660 cm

Bad 4.3 m²

VM

OPVM. B

9090

BESKRIVELSE: Arkitektur:

Saddeltag med udhæng

Type:

L60D

m:

60

Tagkonstruktion:

Loft til kip

Tagbelægning:

Eternit

Antal værelser:

2

2

38

909 cm


660 cm

TYPE: L60F

900 cm

BESKRIVELSE: Arkitektur:

Saddeltag med udhæng

Type:

L60F

m2:

60

Tagkonstruktion:

Loft til kip

Tagbelægning:

Eternit

Antal værelser:

2

J

J

660 cm

TYPE: L60G

900 cm

BESKRIVELSE: Arkitektur:

Saddeltag med udhæng

Type:

L60G

m:

60

Tagkonstruktion:

Loft til kip

Tagbelægning:

Betontagsten

Antal værelser:

2

2

K

39


660 cm

TYPE: L60H

900 cm

BESKRIVELSE: Arkitektur:

Saddeltag med udhæng

Type:

L60H

m:

60

Tagkonstruktion:

Loft til kip

Tagbelægning:

Eternit

Antal værelser:

2

2

L

L

TYPE: L60K 8600

Skabe

Teknik

Soveværelse 9.7 m²

Badeværelse 5.5 m²

Skabe Værelse 5.6 m²

Model S Model S

6950

Køkken/stue 30.7 m²

695 cm

Model S

860 cm

BESKRIVELSE: Arkitektur:

Funkis med udhæng

Type:

L60K

m:

60

Tagkonstruktion:

Ensidigt fald

Tagbelægning:

Tagpap

Antal værelser:

2

2

40

Model S


600 cm

Soveværelse 10.1 m²

Badeværelse 6.5 m²

6000

Køkken/alrum 29.2 m²

Bryggers 6.6 m²

Model O

TYPE: L60 O

1000 cm 10000

BESKRIVELSE: Arkitektur:

Saddeltag med udhæng

Type:

L60 O

m:

60

Tagkonstruktion:

Saxespær

Tagbelægning:

Betontagsten

Antal værelser:

1 + bryggers

2

Køkken/stue 34.2 m²

Model Z

TYPE: L60P

Model Z

Værelse 4.5 m²

Model Z

680 cm

Badeværelse 4.6 m²

Skabe

Soveværelse 8.2 m²

VM

Teknik

6800

Køl

Model Z

880 cm 8800

BESKRIVELSE: Arkitektur:

Saddeltag med udhæng

Type:

L60P

m:

60

Tagkonstruktion:

Saxespær

Tagbelægning:

Betontagsten

Antal værelser:

2

2

41


9 m2 4 m2

F

TYPE: L61A MODEL F FG61-A

1020 cm

3 m2

8 m2

6 m2

8 m2

FG

3 m2

M2 29 m2

61

9 m2 4 m2

F

600 cm 600 cm

Medbyg: kr. 264.760

1020cm cm 1020

Let Medbyg: kr. 412.515

Spejlvendt

Færdig Byg: kr. 535.025

BESKRIVELSE: Arkitektur:

Saddeltag uden udhæng

Type:

L61A

m:

61

Tagkonstruktion:

Gitterspær

Tagbelægning:

Eternit

Antal værelser:

2

2

F

F

Nøgle Færdig kr. 598.300

MODEL G FG62-A TYPE: L62A

5 m2

5 m2

FG

5 m2

F 8 m2

M2

675 cm

Med kr. 31

920 cm

Arkitektur:

Saddeltag med udhæng

Type:

L62A

m:

62

2

Mangler Loft facade Tagkonstruktion: til kip

42

Let Me kr. 46

Spejlvendt

BESKRIVELSE:

Tagbelægning:

tegning Eternit

Antal værelser:

3

6

G

Færdi kr. 59

Nøgle kr. 65


3850

Overdækning 17.0 m²

385 cm

TYPE: L63A - O

360 cm 3600

Køkken/Stue 34.1 m²

9600

Køl

Skabe

Teknik

5750

VM Bad 4.9 m²

Værelse 5.7 m²

Brus

2080

960 cm

Soveværelse 9.4 m²

Skabe

575 cm

OPVM.

3450

800 cm

8000

BESKRIVELSE: Arkitektur:

Saddeltag med udhæng

Type:

L63A - O

m:

63

Tagkonstruktion:

Gitterspær

Tagbelægning:

Eternit

Antal værelser:

2

2

TYPE: L68A

Bad 4.3 m² Køkken/Stue 36.2 m²

Teknik

Model X

Model X

6100

610 cm

Værelse 7.0 m²

Skabe

Soveværelse 9.5 m²

Model X Model X

1110 cm 11100

BESKRIVELSE: Arkitektur:

Saddeltag med udhæng

Type:

L68A

m:

68 + redskabsrum/overdækning

Tagkonstruktion:

Loft til kip

Tagbelægning:

Eternit

Antal værelser:

2

2

43


TYPE: L70A 10600

Soveværelse 8.5 m²

Badeværelse 4.0 m²

Værelse 1 5.7 m²

6600

Model V

Model V

660 cm

Stue/Køkken 27.9 m²

Entre/Gang 7.5 m²

Værelse 2 5.7 m²

Model V

1060 cm

BESKRIVELSE: Arkitektur:

Saddeltag med udhæng

Type:

L70A

m:

70

Tagkonstruktion:

Loft til kip

Tagbelægning:

Eternit

Antal værelser:

3

2

TYPE: L70B OPVM Køkken 8.1 m²

Værelse 8.0 m²

2500

6350

Køl

Teknik

Stue 26.8 m²

1250

VM

Værelse 8.0 m²

Unidrain

Entre 2.1 m²

365 cm

Bad 5.3 m²

Udv. vand

1095 cm 10950

BESKRIVELSE: Arkitektur:

Saddeltag med udhæng

Type:

L70B

m:

70

Tagkonstruktion:

saxespær

Tagbelægning:

Eternit

Antal værelser:

2

2

44

Mod

Model V


TYPE: V80A 970 cm GA

Værelse 4.8 m²

Badeværelse 4.7 m²

1000

Værelse 6.1 m²

Køkken 13.5 m²

480 cm

Gang 8.3 m²

Disponibelt 3.6 m²

380 cm

Teknik

Model K

Model K

Overdækket terrasse 25.9 m² Opv.

980 cm

500 cm

Model K Model K

590 cm Model K

BESKRIVELSE: Arkitektur:

Saddeltag med udhæng

Type:

V80A

m2:

80

Tagkonstruktion:

Gitterspær

Tagbelægning:

Eternit

Antal værelser:

3

45


REDSKABSRUM

3150

315 cm

3150

BESKRIVELSE:

315 cm

46

Arkitektur:

Ensidiget fald

Type:

R10

m:

10

Tagkonstruktion:

Fladt tag

Tagbelægning:

Tagpap

Antal værelser:

1

2


SÅDAN

KOMMER DU VIDERE Nu har du set nogle fotos og smagsprøver på vores byggerier. Men det skal jo passe til netop dit behov og dine drømme! For at komme videre i processen, er du meget velkommen til at ringe til vores byggekonsulent på tlf. 25 85 69 11.

47


KONTAKT: Tlf. +45 25 85 69 11 info@combigruppen.dk www.combigruppen.dk