Page 9

STANICA ZA TEHNIČKI PREGLED VOZILA Suvremena oprema i europski standardi

POZDRAV Vozim na obje tramvajske linije i redovito ih mijenjam. Ima putnika koji me prepoznaju, a s nekima se redovito pozdravljam. PROBLEM Sad je najveći problem nedostatak klime u vozilima, starost tramvaja i neudobna sjedala vozača. To će se promijeniti. nja s kolegama dobra. S nekima od njih redovito se druži i poslije posla. Trenutno im je jedna od glavnih tema razgovora projekt razvoja koji uključuje i kupnju novih tramvajskih kola. - U novim tramvajima mi ćemo imati bolje radne uvjete, a putnici kvalitetniji prijevoz.

Četvero zaposlenih svakoga dana obavi do deset pregleda Stanica je specijalizrana za vozila gradskog prijevoza i poslovnih subjekata, ne primaju osobna vozila u privatnom vlasništvu U gospodarskom dvorištu Gradskog prijevoza putnika, u Ulici cara Hadrijana, nalazi se Stanica za tehnički pregled s jednom tehnološkom linijom. Stanica je specijalizirana za obavljanje usluga periodičnog i preventivnog tehničkog pregleda vozila, sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama. Certificirana je od Centra za vozila Hrvatske i, uz suvremenu opremu, zadovoljava europske standarde. Četvero zaposlenika dnevno obavi do deset pregleda vozila. Osim standardnih pregle-

INFO Sve potrebne informacije zainteresirani poslovni subjekti mogu dobiti putem telefonskog broja 031/228 344.

da GPP-ovih vozila, u stanici se obavljaju i pregledi vozila poslovnih subjekata iz Osijeka i okolice. - Na pregled nam najčešće dolaze vozila tvrtke Panturist, koja obavljaju preventivni ili periodički tehnički pregled – kaže Tomislav Trtanj, voditelj Službe kontrole i nadzora. Primarna zadaća GPP-ove Stanice za tehnički pregled je osiguranje kontinuiranog povećanja sigurnosti vozila javnog gradskog prijevoza, te kvalitete cjelokupne usluge.

RADNO VRIJEME Stanica radnim danima radi od 6,00 do 21,00 sati. Vikendima ne radi.

9 I veljača / ožujak 2018.

Gradski prijevoz putnika - veljača/ožujak 2018.  
Gradski prijevoz putnika - veljača/ožujak 2018.  
Advertisement