Page 1

HERFSTSPORTKAMPEN . HERFSTSPORTKAMPEN . HERFSTSPORTKAMPEN van 28 t.e.m. 31 oktober 2013 OPVANG DOOR DE BEGELEIDSTERS VAN DE KINDEROPVANG IN DE VRIJE CENTRUMSCHOOL En dit van 07.30 u. – 8 u. en van 16 u. – 18 u. (1 euro per begonnen halfuur)

KLEUTERS (Voormiddag) 2013SKH01 | CREATIEVE SPORTWEEK THEMA KUNST Laat je betoveren door de wondere wereld van de kunstenaar en zijn vele creatieve ideeën. je Laat door Samen gaan wij op ontdekkingstocht, n vere ere een zoektocht naar wat kunst is en o t e b ond wat je ermee kan doen. de w van de ld were tenaar! Want wist je dat er verschillende kuns soorten kunst bestaan? Dat je die allemaal eens kan uitproberen? Misschien schuilt er in jou wel een grote artiest! Kom samen met onze kunstenaar ontdekken welke jouw kunst is! Wat? Sporten en ons creatief uitleven Voor Wie? Jongens en meisjes van het 2e en 3e kleuter (°2009 -°2008) Wanneer? Van maandag 28 t.e.m. donderdag 31 oktober 2013 van 8.30 u. tot 12 u. Waar? Sporthal Sportpunt Zwevegem, Bekaertstraat 4 Bijdrage? Eerste kind: 32 euro Vanaf 2e kind: 30 euro Afhalen? Afhaalmoment 12 u. - 12.15 u. in de sporthal (gratis) Opvang 12.15 u. - 13.30 u. in de Vrije Centrumschool (1€ / begonnen half uur) Voor opvang in de namiddag moet je een plekje reserveren bij de welzijnsdienst!

1e EN 2e LEERJAAR 2013SKH02 | CREATIEVE SPORTWEEK THEMA KUNST Tijdens onze creatieve sportweek verwelkomen wij de grootste kunstenaar der kunstenaars aller tijden! Samen met ons gaat hij op ontdekkingstocht in zijn betoverende wereld vol kleur en fantasie. Op zoek naar wat kunst is en wat je ermee kan doen! Want wist jij dat er verschillende soorten kunst bestaan? En dat je die allemaal eens kan uitproberen? Misschien schuilt er in jou wel een grootse artiest! Kom snel ontdekken welke jouw kunst is!

ALGEMEEN Voor het 1ste en het 2de leerjaar is er keuze tussen dag- en weekinschrijving. Wat? Sporten en ons creatief uitleven Voor Wie? Jongens en meisjes van het 1ste en 2de leerjaar (°2007 - °2006) Wanneer? Van maandag 28 t.e.m. donderdag 31 oktober 2013 van 8.30 u. tot 16 u. Waar? Sporthal Sportpunt Zwevegem, Bekaertstraat 4 Bijdrage? Eerste kind: 48 euro Vanaf 2e kind: 46 euro Dagprijs: 14 euro Meebrengen? Sportieve kledij en lunchpakket (TIP: lunchpakket in een kleine koelbox)

3e EN 4e LEERJAAR 2013SKH03 | SPORTWEEK Elke dag staat er een specifieke sport op het programma in combinatie met omnisport. Kies ervoor om je in te schrijven voor een week vol sportplezier of maak een keuze voor jouw favoriete sporten. Op dinsdag trekken we naar Brugge voor het sportevenement Marktsport! Wat marktsport juist is, kan je verder in deze folder lezen! ALGEMEEN Voor het 3de en het 4de leerjaar is er keuze tussen dag- en weekinschrijving. Wat?

Maandag: BADMINTON - OMNISPORT Dinsdag: MARKTSPORT Woensdag: BASKET - OMNISPORT Donderdag: ATLETIEK - OMNISPORT Voor Wie? Jongens en meisjes van het 3de en 4de leerjaar (°2005 - °2004) Wanneer? Van maandag 28 t.e.m. donderdag 31 oktober 2013 van 8.30 u. tot 16 u. Dinsdag 29 oktober 2013: marktsport van 7.45 u. tot 18 u. Waar? Sporthal Sportpunt Zwevegem, Bekaertstraat 4 Bijdrage? Eerste kind: 62 euro Vanaf 2e kind: 60 euro (marktsport inbegrepen) Dagprijs: 14 euro Dagprijs marktsport: 28 euro Meebrengen? Sportieve kledij en lunchpakket (TIP: lunchpakket in een kleine koelbox)

5e EN 6e LEERJAAR 2013SKH04 | SPORTWEEK Elke dag staat er een specifieke sport op het programma in combinatie met omnisport. Kies ervoor om je in te schrijven voor een week vol sportplezier of maak een keuze voor jouw favoriete sporten. Op dinsdag trekken we naar Brugge voor het sportevenement Marktsport! Wat marktsport juist is, kan je verder in deze folder lezen! ALGEMEEN Voor het 5de en het 6de leerjaar is er keuze tussen dag- en weekinschrijving. Wat?

Maandag: BADMINTON - OMNISPORT Dinsdag: MARKTSPORT Woensdag: BASKET - OMNISPORT Donderdag: ATLETIEK - OMNISPORT Voor Wie? Jongens en meisjes van het 5de en 6de leerjaar (°2003 - °2002) Wanneer? Van maandag 28 t.e.m. donderdag 31 oktober 2013 van 8.30 u. tot 16 u. Dinsdag 29 oktober 2013: marktsport van 7.45 u. tot 18 u. Waar? Sporthal Sportpunt Zwevegem, Bekaertstraat 4

Bijdrage?

Eerste kind: 62 euro Vanaf 2e kind: 60 euro (marktsport inbegrepen) Dagprijs: 14 euro Dagprijs marktsport: 28 euro Meebrengen? Sportieve kledij en lunchpakket (TIP: lunchpakket in een kleine koelbox)

MARKTSPORT Op dinsdag 29 oktober trekken wij erop uit. Met de jongeren van het 3e tem het 6e leerjaar nemen we deel aan Marktsport te Brugge. Een organisatie van het Bloso, de Provincie West-Vlaanderen en de stad Brugge. Op 4 locaties in Brugge worden heel wat verschillende sportactiviteiten aangeboden: duiken, waterhindernissenparcours, BMX, airtrack, muurklimmen, streetsurfen, ropeskipping, … Wat? Sportinstuif in hartje Brugge Voor Wie? Jongeren van het 3e tem het 6e leerjaar. Wanneer? Dinsdag 29 oktober 2013: Marktsport van 7.45 u. tot 18 u. Waar? Verzamelen in Sporthal Sportpunt Zwevegem, Bekaertstraat 4 Bijdrage? 28 euro (inbegrepen in weekprijs) Meebrengen? Zwemgerief, warme kledij + hand-

STEEKKAART

schoenen, sportieve kledij, regenkledij en een lunchpakket.

Inschrijvingen

• Inschrijven kan op de inschrijvingsdag vrijdag 11 oktober 2013 op het bureel van de Sportdienst van: 08.30u. tot 12u. en van 13.30 u. tot 16.30 u. of telefonisch op het nr. 056 76 58 30 of via e-mail: sport@zwevegem.be

Betaling

• Betaling enkel via bankoverschrijving op het rekeningnummer BE91 3850 3426 1776 op naam van “vzw Sportbeheer Zwevegem – Bekaertstraat 4 – 8550 Zwevegem” met vermelding van “naam kind” + “code sportkamp” uiterlijk tegen vrijdag 18 oktober 2013 en dit na bevestiging door de sportdienst.

Annulatie

• Zie reglement deelname activiteiten sportdienst Zwevegem.

Groepsindeling

• Indien kinderen van dezelfde leeftijd wensen te sporten in dezelfde groep moet dit op voorhand gemeld worden.

Verzekering

• Alle deelnemers zijn verzekerd (ISB Sportverzekering) ➜ Meer info is steeds terug te vinden op: www.zwevegem.be/steekkaartsportkampen ➜ Verantwoordelijke Sportkampen: Depaepe Janne 056 76 58 30 sport@zwevegem.be


Herfstvakantie 2013 WEETJES: Tijdens de herfstvakantie ben je welkom van maandag 28 oktober tot en met donderdag 31 oktober. We maken het gezellig met spelletjes, knutselen en kokkerellen. Grabbelpas gaat een ganse week Griezelen, in de dagopvang dompelen we jullie onder in het thema van Halloween. NIEUW: ook We Are Young, voor onze tieners, heeft twee leuke activiteiten op het programma.

WAAR?

 Grabbelpas vindt plaats in de gebouwen van JC De Brug | Otegemstraat 236 l 8550 Zwevegem.  De dagopvang gaat door in de gebouwen van de Centrumschool | T. Toyeplein 8 l 8550 Zwevegem.  De locatie van de activiteiten van We Are Young varieert.

VOOR WIE?

 Ben jij tussen 4 en 12 jaar, dan is grabbelpas zeker iets voor jou. In het vakantieoverzicht kan je terug vinden wat er speciaal voor jou en je leeftijdsgenoten georganiseerd wordt.  (B)engels tussen 2,5 en 8 jaar kunnen komen spelen in de dagopvang.  We Are Young is er voor alle tieners van 12 tot en met 16 jaar Opgelet: heb je een geldig grabbelpasje? Alleen dan kan je deelnemen aan al onze leuke activiteiten. Dit is niet noodzakelijk voor de activiteiten van We Are Young.

GRABBELWATTE?

Een grabbelpas is een vakantiepas waarmee je niet alleen kan deelnemen aan grabbelpas & de dagopvang. Met dit pasje kan je ook naar de speelpleinwerking, de themakampen van vzw Jongerenanimatie en kan je deelnemen aan grabbelpas in andere gemeenten. Een pasje kost 3 euro en is geldig tot en met de kerstvakantie van 2013. Je kunt een pas kopen op de dienst ‘vrije tijd’, de gemeentelijke openbare bibliotheek en op de Bbus. Met deze pas op zak ben je ook verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen.

Kostprijs Dagopvang:  Een voormiddag spelen van 9 u. tot 14 u. kost 5 euro.  Een namiddag plezier van 12 u. tot 17 u. kost 5 euro.  Als je een ganse dag naar de kinderopvang komt van 9 u. tot 17 u. dan betaal je 8 euro.  Dit is een vaste deelnameprijs ongeacht wanneer het kind wordt gebracht of afgehaald.  Ochtend- & avondopvang van 7.30 u. tot 9 u. en van 17 u. tot 18 u. kost 1 euro per begonnen halfuur.  Bij meerdere kinderen uit eenzelfde gezin is er een korting van 20% op de rekening. Opgelet: de dagopvang serveert geen warme maaltijd. Vergeet dus je lunchpakket niet om ’s middags je buikje te vullen. Kostprijs We Are Young:  De deelnameprijs wordt per activiteit bepaald.  Er is geen opvang voorzien voor of na de activiteit Na de vakantie krijgt je mama/papa thuis een factuur waarop alles wordt samengeteld.

VERVOER GRABBELPAS?

We stappen allen samen op de bus voor activiteiten die buiten Zwevegem doorgaan. Als de activiteit in Zwevegem doorgaat, moet je je zelf naar de locatie van de activiteit verplaatsen, tenzij je in de opvang blijft.

INSCHRIJVEN?

Vanaf donderdag 10 oktober 2013 om 19 u. starten de online inschrijvingen. Daarna kan je mama/papa tijdens de openingsuren van de dienst ‘vrije tijd’ bellen (056 76 59 95) of langskomen om een plaatsje voor jou te reserveren. Opgelet: je kan niet naar het gsm-nummer bellen om in te schrijven!

ANNULEREN?

Als je ingeschreven bent, dan verwachten we dat je er zal zijn. Kan je er toch niet bij zijn, verwittig dan zeker één week vooraf via email. Je hebt altijd een doktersbriefje nodig als je later annuleert. Bij niet tijdig verwittigen/geen doktersbriefje zullen de gereserveerde plaatsen aangerekend worden.

WAT KOST HET? De film gaat over Norman, hij is een paranormale tiener, die met de doden kan praten. Wanneer het stadje waarin hij woont wordt aangevallen door zombies, is hij de enige die iets kan doen. Om de bewoners te redden moet hij niet alleen zombies zien te verslaan, maar ook geesten, heksen en idiote volwassenen!

We voorzien in de loop van de dag korte pauzes, je krijgt dan van ons een tussendoortje en een drankje.

Zweminstuif: regionale grabbelpasactiviteit te Waregem, Slaag je erin om allerlei zwemopdrachten tot een goed einde te brengen? Doe je best en ga met een leuke beloning naar huis! Wie mee gaat, moet goed kunnen zwemmen.

Vrije Tijd (Grabbelpas & WRY) Blokkestraat 29 bus 1 | 8550 Zwevegem

Kostprijs Grabbelpas:  Je vindt de prijs van de grabbelpasactiviteiten in het vakantieoverzicht terug.  Ochtend- & avondopvang van 7.30 u. tot 9 u. en van 17 u. tot 18 u. kost 1 euro per begonnen halfuur. De begeleidsters van de dagopvang staan hiervoor in.  Een warme maaltijd (soep, hoofdgerecht, fruit, water) kost 4 euro.  Als je je picknick meebrengt krijg je soep, fruit & water en betaal je 2 euro. Opgelet: word je na 12.30 u. afgehaald of voor 13.30 u. gebracht, dan rekenen we alsnog het picknicktarief aan.

tel. 056 76 59 80 tel. inschrijvingen 056 76 59 95 jeugd@zwevegem.be

Burger & Welzijn (dagopvang) Blokkestraat 29 bus 1 | 8550 Zwevegem tel. 056 76 55 75 tel. inschrijvingen 056 76 59 95 welzijn@zwevegem.be

GSM 0477 98 01 86 (enkel voor info grabbelpas & annulaties)

Herfstvakantie  
Herfstvakantie  
Advertisement