Page 1

consultors tecnol貌gics

auditories seguretat comunicaci贸 suport


consultors tecnològics

auditories

A GPC consultor tecnològic, empresa fundada per Josep Casanovas el 2005 amb llarga tradició en el sector de les TIC, es posiciona com a Consultora Tecnològica de Sistemes i Telecomunicacions.

Oferint un servei integral complet des de l’assessorament tecnològic fins a l’adequació dels serveis, passant per la implementació completa en qualsevol sector de la tecnologia i les comunicacions, GPC s’ha instaurat en el mercat com una empresa que, abans que res, dóna prioritat absoluta als seus clients i ofereix un servei atent i professional.

Disposem d’un equip multidisciplinari de professionals amb àmplia experiència que, juntament amb els nostres col·laboradors, ens permet emprendre tot tipus de projectes en l’àmbit de les TIC.

informàtica Procés de recollida, agrupament i avaluació d’evidències per determinar si un sistema d’informació manté la integritat de les dades i optimitza els recursos i si realitza correctament els objectius del sistema.

comunicacions Un estudi correcte sobre les línies de veu ens permet oferir-li les eines necessàries per a poder realitzar tots els treballs pertinents amb la major facilitat possible, observar els usos inadequats i les futures opcions de millora del sistema.

seguretat Anàlisi i gestió de sistemes per identificar, i posteriorment corregir, les diverses vulnerabilitats que puguin presentar-se en estacions de treball, xarxes de comunicació o servidors.

Treballant sempre amb les millors marques, GPC aconsegueix mantenir la qualitat de les seves actuacions. Gràcies al seu elenc de col·laboradors pot actuar en qualsevol aspecte de les necessitats tecnològiques de la seva empresa. Les TIC a l’abast de tothom.

costos Revisem les facturacions dels diferents proveïdors de comunicacions per poder obtenir estalvis en aquest camp. Ser dinàmics ens permet aprofitar les bonificacions que es realitzen periòdicament i ajustem les necessitats de l’empresa en tot moment.

LOPD Aproparem les empreses d’una forma senzilla i pràctica, tot seguint unes pautes predefinides, que recullen els principals aspectes que s’han de tenir en compte alhora de manipular les dades de caràcter personal dels seus clients, proveïdors, personal, entre d’altres, respectant, en tot moment, els drets dels usuaris respecte les seves pròpies dades i les obligacions que, com a responsable dels fitxers, han de tenir.


seguretat

S

C

protecció xarxa

sistemes de veu i telefonia

Els virus i programes malignes hostatjats en pàgines web, atacs de pishing per correu electrònic, spam i altres amenaces són part del repertori comú d’atacs sofisticats que poden infectar la xarxa i deixarla en una zona no segura per a les nostres dades, i lenta a l’hora de treballar.

Una centraleta de veu permet una màxima versatilitat de l’ús de les telecomunicacions, captures de trucades, traspàs de trucades, missatges de benvinguda, música d’espera, conferències a 6 persones, gravacions de converses...

protecció equips

comunicacions multiseu

Proteccions EndPoint que permeten a l’usuari evitar problemes en el moment de treballar, deixant el seu equip lliure de programes que alenteixin o distorsionin la productivitat en la feina.

Un gran ventall de possibilitats adaptables a qualsevol empresa utilitzant sistemes VoIP, digitals o analògics.

Connectant diferents seus, es pot estalviar la redundància d’equips i d’informació. Donant accés entre diferents edificis englobant tots els serveis i sistemes com a una única entitat unificant servidors i, fins i tot, centraletes de veu.

còpies de seguretat

xarxes inalàmbriques

Donem solucions a tot tipus de plantejament per a realitzar còpies de seguretat, en núvol, còpies diàries, dispositius Nas amb diferents capacitats de Raid.

Xarxes sense fils wifi seguint els estàndards 802.11 a/b/g/n, les quals permeten connectar dispositius tipus mòbils, portàtils, pda... a la nostra xarxa. O bé wifis de llarga distància com wimax amb l’estàndard 802.11e.

Sabem la importància de no perdre les dades i li donarem les solucions pertinents.

control d’accessos Amb les eines pertinents podem realitzar reconeixements facials, seguiment de personal, lectura de matrícules en vehicles, control de portes amb RFID... tot el que requereixi per poder saber qui entra en les instal·lacions mitjançant videovigilància.

control presència En l’era de la informatització s’ha fet indispensable conèixer a quina hora entra el personal i controlar les absències en les jornades de treball i tenir-ho tot informatitzat per poder realitzar estadístiques i informes, entre d’altres, per evitar errors en nòmines i augmentar la productivitat.

protecció de dades Deslliuri’s de la confidencialitat de les seves dades i confïi en les mans del nostre departament de protecció de dades. Ells s’encarregaran de supervisar i gestionar el que calgui per protegir les dades i poder fer complir les lleis al respecte.

àudio/vídeoconferència L’opció de poder mantenir conferències mitjançant la veu o la veu amb imatge, ens permet una ràpida comunicació des de qualsevol indret i, fins i tot, intercanviar informacions gràfiques, imatges fixes o transmissió de fitxers entre equips.

hot spots i portal captiu Personalització de pàgines per donar accés a xarxa de banda ampla de la seva empresa per validar i donar a conèixer les condicions d’ús, enfocat a edificis o llocs amb molt moviment temporal de visitants com per exemple fires, hotels, aeroports, biblioteques, cafeteries, entre d’altres.

cartellera digital Solucions completes per a publicitat digital. Oblidant els missatges estàtics, sense vida. Oferim els avantatges de la transmissió de missatges mitjançant vídeo i so. Explotem al màxim les noves possibilitats de la imatge dinàmica mostrant informació constant en moviment.

dominis i hosting Facilitem les eines perquè qualsevol empresa entri al món global d‘internet, registre de dominis i posada a punt dels serveis necessaris per obrir un negoci al món virtual, ampliant així l’arribada del mateix producte a escala mundial.

comunicació


suport

S

T

manteniment proactiu

eines cloud/noves tecnologies

La prevenció és una bona estratègia per evitar qualsevol problema en equips, xarxa o programari.

Treballar en entorns estables i externs disminueix el cost que suposaria el treball en les nostres ubicacions, i al mateix temps utilitzar eines multiplataforma accessibles des de qualsevol punt d’internet. Això permetrà estar sempre connectat a les nostres dades.

Ens comprometem periòdicament a realitzar revisions i actualitzacions de tot el parc de sistemes i veu, preveient qualsevol problema que pugui succeir en un curt període.

manteniment correctiu

gestió documental

Es realitzaran les tasques pertinents per a reparar, i tornar a deixar en ple funcionament, el seu parc informàtic. Cobrim ordenadors de sobretaula, portàtils, servidors, programari, xarxa, centraletes de veu o sistemes de comunicacions, etc.

Una gestió documental digitalitzada ens permet, d’una manera ràpida i eficaç, localitzar qualsevol paper (gestió, factura, documentació, fotografies), a més a més de ser un gran estalvi d’espai físic, possibilita l’opció de fer còpies de seguretat de tot el sistema digital en qualsevol moment.

manteniment remot

formació no reglada

Amb un estudi previ de les seves aplicacions, i l’estructura de xarxa i veu, li donem suport remot i immediat de qualsevol problema que succeeixi, evitant desplaçaments i guanyant temps d’assistència.

Oferim la possibilitat, si el client ho demana, de realitzar cursos especialitzats en matèria d’ofimàtica, cursos de reciclatge d’Outlook, Excel, Word, sistemes operatius o, fins i tot, creació de manuals d’usuari per explicar el funcionament d’una tasca informàtica.

manteniment full service És l’opció de la suma dels manteniments anteriors, amb una millor resposta de presència que en els anteriors casos.

incidències 24x7 Resolució d’incidències sense intermitència. Disposem de servei exclusiu i no interromput per solucionar qualsevol problema amb el seus servidors o centraletes de veu.

gestió d’incidències Realitzarem les reclamacions i farem el seguiment amb problemes o incidències que es puguin tenir amb una operadora o proveïdor. Informarem en tot moment de l’estat i durem a terme les proves pertinents abans de donar per tancada qualsevol incidència.

e-comerç Internet és una porta oberta al món, i amb el nostre suport podem realitzar la compra o venda de productes o serveis a través de qualsevol tipus de mitjà electrònic. La botiga electrònica, els accessos interactius a productes i la venda directa seran els puntals per poderho realitzar.

disseny Amb la nostra col·laboració, li oferim des de la imatge corporativa fins al disseny de firmes de correu electrònic, disseny de fulletons, pàgines web... el que necessiti per fer conèixer la seva empresa.

integració-software gestió Sistemes per a la petita i mitjana empresa modular o estàndard. Fàcil implantació, senzilla utilització i mínim manteniment. Integració de base de dades.

tic


consultors tecnològics

Cronista Muntaner, 17. Of. 3 25001 Lleida T. 973 20 83 84 F. 973 20 83 86 www.gpcsistemas.com

Fulleto GPCsistemas  
Fulleto GPCsistemas  

FULLETO PRESENTACIÓ DE SERVEIS QUE OFEREIX GPC CONSULTORS TECNOLÒGICS

Advertisement