Issuu on Google+

     

Exam

: Lotus 190-957

Title

: Administering IBM Lotus Connections 2.0

Version : R6.1

www.Prepking.com     


Prepking - King of Computer Certification Important Information, Please Read Carefully Other Prepking products A) Offline Testing engine Use the offline Testing engine product to practice the questions in an exam environment. B) Study Guide (not available for all exams) Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam. Latest Version We are constantly reviewing our products. New material is added and old material is updated. Free updates are available for 90 days after the purchase. You should check your member zone at Prepking and update 3-4 days before the scheduled exam date. Here is the procedure to get the latest version: 1.Go towww.Prepking.com 2.Click on Member zone/Log in (right side) 3. Then click My Account 4.The latest versions of all purchased products are downloadable from here. Just click the links. For most updates,it is enough just to print the new questions at the end of the new version, not the whole document. Feedback If you spot a possible improvement then please let us know. We always interested in improving product quality. Feedback should be send to feedback@Prepking.com. You should include the following: Exam number, version, page number, question number, and your login ID. Our experts will answer your mail promptly. Copyright Each PDF file contains a unique serial number associated with your particular name and contact information for security purposes. So if we find out that a particular PDF file is being distributed by you, Prepking reserves the right to take legal action against you according to the International Copyright Laws. Explanations This product does not include explanations at the moment. If you are interested in providing explanations for this exam, please contact feedback@Prepking.com.

www.Prepking.com     


1. For each user in LDAP, Tivoli Directory Integrator will map each LDAP attribute or JavaScript function to the corresponding column in the database. The wizard automatically validates each mapping. Which of the following does the wizard create in the database for each user? A.Row B.Table C.Column D.Section Answer: A

2. Which of the following is the end result of adjusting the pageSize attribute in the Home page configuration file from 50 to 500? A.This will increase the number of widgets allowed on the Home page B.This will increase the width of the columns on the Home page from 50 to 500 pixels C.This will increase the number of entries that the indexing process transmits across the network during the crawling operation D.This will increase the length of the Home page from half default size to 5 times the default size to fit more widgets and other Home page content Answer: C

3. Before you begin the process of uninstalling a stand-alone Lotus Connections environment, there is a preferences file that will be is useful if you reinstall Lotus Connections at a later time. Which of the following files should you consider retaining? A.wimcfg.xml B.ResponseInstaller.txt C.LotusConnections-config.xml D.lastSessionDefaults.properties Answer: D

4. An administrator can reset a user's password in case of a lost or compromised HTTP password. In which of the following locations must this be changed?

www.Prepking.com     


A.In the Home page B.In the LDAP directory C.In the database store D.In the local Virtual Member Manager Answer: B

5. You can group WebSphere Application Server processes so that you can administer them as a unit. WebSphere Application Server refers to such a group as which of the following? A.Units B.Teams C.Profile D.Processors Answer: C

6. In order to federate multiple Lotus Connections profiles into a single cell, which of the following should be utilized? A.Linked Profile Management B.Network Deployment Manager C.Integrated Solutions Profile D.Profile Configuration Indexes Answer: B

7. Aaron chose not to set up a network deployment and instead installed the Lotus Connections features into separate profiles. Which of the following must be done to include information about the other features? A.Edit the configuration file created for each feature profile B.Run the Lotus Connections Management Utility and specify the alternate locations C.Open the wimcfg.xml file for each feature and change the port number so that they do not conflict with each other D.Open the plug-in.properties file for each profile, import the feature from the other profile, and save the file Answer: A

www.Prepking.com     


8. In the single profile with one server process configuration, the WebSphere Application Server Integrated Solutions Console is available on which of the following default server processes? A.Aserver B.server C.serverA D.server1 Answer: D

9. Larry was installing Lotus Connections in a Network Deployment model. He had completed installing Blogs and Communities in two separate server processes in the same profile and placed them into a managed node. He now wishes to add Activities but is unable to add this feature. Which of the following is the cause for this issue? A.It is not supported to run the installer on a managed node B.He must add another server to the managed node and then install Activities C.He must uninstall the other features and merge them into a single server process D.He must first add a server to the managed node, install either Blogs or Communities on this server, and then change that installation to Activities Answer: A

10. Which of the following LDAP attributes are required for all users when configuring it for use with WebSphere Application Server? A.cn B.uid C.mail D.shortname Answer: C

11. At which point in the installation should you enable administrative security and application security? A.After configuring user repositories B.Previous to installing any Lotus Connections features

www.Prepking.com     


C.Following installation of any Lotus Connections features D.Before configuring the Home page for users in Lotus Connections Answer: B

12. If you already have WebSphere Application Server configured to use a Standalone LDAP User Registry, you must change the configuration to utilize which of the following in its place? A.Local members B.Virtual members C.Global directories D.Federated repositories Answer: D

13. To establish a global unique ID for the LDAP directory, you must modify which of the following files? A.wimconfig.xml B.wasLDAP.properties C.LotusConnectionsprefs.xml D.LDAPrepositories.properties Answer: A

14. Before creating the Lotus Connections feature databases, the DB2 installation must be registered by utilizing which of the following? A.db2reg.lcp B.db2ese_o.lic C.db2_init.exe D.db2license.txt Answer: B

15. The ACME Corporation has planned to create multiple database instances for development and production. It has also chosen to use the provided scripts to install the databases. Which of the following is true regarding this type of deployment?

www.Prepking.com     


A.The company must run the scripts once for each instance B.The company must run the scripts one time for all instances C.The company must modify the script to run once on each instance at the same time D.The company must modify the scripts to create multiple database administrator accounts Answer: A

16. Which file is built while running the Lotus Connections installation in standard mode that can be utilized later in silent mode when you need an identical installation on several servers? A.lcsilent.txt B.LCconfig.xml C.response.properties D.ConfigWizard.properties Answer: C

17. The user ID of the owner of the database instance to which you want to install the databases must have privileges to create which of the following? A.indexes, users, and groups B.tables, users, and profiles C.database, tablespace, and tables D.profiles, databases, and connections Answer: C

18. Baxter was attempting to complete the Tivoli Directory Integrator installation. Upon creating the file paths for the main and subdirectories, which of the following should he avoid? A.Make sure the file path does not contain the name Tivoli B.Make sure all the file paths are not mapped to the temp directory for caching of the directory imports C.Make sure the installer is not located in the same location the Tivoli Directory Integrator will be installed D.Make sure the file path in which you create the subdirectory contains directories that have names that do not contain spaces in them Answer: D

www.Prepking.com     


19. Bailey has begun the steps in the Lotus Connections installation to start populating the profiles database. Which of the following must be configured prior to beginning this step? A.The profiles database and LDAP server are configured B.The LDAPconfig.xml and DB2 administrator are configured C.The security administrator and profiles.properties are configured D.The Tivoli Directory Integrator and IBM HTTP server are configured Answer: A

20. The profiles population wizard does not support which of the following? A.SSL binding B.Open binding C.Anonymous binding D.Authenticated binding Answer: C

21. Edgar chose to manually populate the profiles database due to the number of directory sources he was combining. Which of the following files must be populated with specific values for him to begin the process? A.wimcfg.xml B.LCuser.xml C.ldap_user.properties D.profiles_tdi.properties Answer: D

22. You had begun processing names from the LDAP server to populate the profiles database. During processing, however, there was a loss of connectivity to the LDAP source. Where can you verify the last successful distinguished name processed? A.Collect.dns B.PopulateDBFromDNFile.log C.LotusConnections-config.xml D.DirectoryProfileIntegrator.log

www.Prepking.com     


Answer: B

23. While preparing to pull LDAP data into the profiles database in Lotus Connections, Caleb discovered that certain fields in the profiles database had a corresponding entry in the LDAP source with another value name. To define the mappings used when populating the Profiles database from the enterprise directory, which of the following files should be utilized to configure the mapping? A.ldap_user.properties B.profiles_tdi.properties C.map_dbrepos_to_source.properties D.map_dbrepos_from_source.properties Answer: D

24. Lotus Connections uses at least two identifiers for entities such as user IDs, data objects, and data attributes for reliable login functionality. Which of the following is a system-oriented identifier that is used by the system for searching and indexing? A.Global Unique Identifier B.Human Oriented Identifier C.Tivoli Variable Identifier D.Login Properties Identifier Answer: A

25. What task should be run if the PROF_IS_MANAGER field in an employee record cannot be determined from the LDAP or by means of a function? A.TDI update B.VMM configuration C.Mark manager mapping D.LDAP profile service Answer: C

26. When installing the Lotus Connections features, Cailyn needs to provide for future growth that may

www.Prepking.com     


contain a mixture of server instances and WebSphere Application Server profiles. Which of the following installation types should she choose? A.Compact B.Typical C.Custom D.Expanded Answer: C

27. Andrew needs to increase performance by setting a value that allows the Java heap to be contained within physical memory. When the heap size exceeds the physical memory, the heap begins swapping to disk, causing Java performance to drastically decrease. Which of the following should be increased to improve this performance issue in Lotus Connections? A.Verbose JNI Size B.Initial Heap Size C.Maximum Heap Size D.Generic JVM Arguments Answer: C

28. When establishing data directories for the features, you have two possible choices. Which of the following represents both options? A.Specify a parent data directory or specify a data directory for each feature B.Specify a remote server location via a mapped drive letter or specify a local folder C.Specify a tablespace in DB2 for each feature or specify that they use a single tablespace area D.Specify a specific WebSphere Application Server process for each feature or specify a local directory Answer: A

29. Dahlia is installing Lotus Connections in a Microsoft Windows environment. She has chosen to use the text installation command window instead of the graphical one. Which of the following commands allows her to launch the installation console interface on Microsoft Windows? A.install_root.sh

www.Prepking.com     


100% Pass Guaranteed or Full Refund Word to Word Real Exam Questions from Real Test Buy full version of exam from this link below http://www.prepking.com/190-957.htm


Pass4sure 190-957 dumps