Page 1

2018

KARÁCSONY

ÜZLETI AJÁNDÉKÖTLETEK

GOURMET & DELICIOUS

www.desszertteszta.hu desszertteszta@gmail.com


EGYEDI AJÁNLATUNK

Kiemelt üzleti Partnerei valószínűleg a legfontosabbak Önnek és vállalkozásának, így ebben az évben is egy egyedi, személyre szabott karácsonyi összeállítással készültünk. Exkluzív díszcsomagolással a különleges igényekre szabva kínáljuk idei ajánlatunkat. Ön is úgy vásárol ajándékot üzletfeleinek, mintha önmagának venné?

Gourmet & Delicious Manufaktúra

01


PRÉMIUM CSOMAGOK

ÖNÉ A DÖNTÉS Manufaktúránk közel 40 féle terméket gyárt, melyből bármelyiket kérheti a karácsonyi ajándékcsomagba.

100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

Mind üvegformákban, mind kiszerelésben rugalmasak vagyunk, megtaláljuk az Ön cégéhez legideálisabbat.

Gourmet & Delicious Manufaktúra

02


EGYEDI ÜZENET

A személyre szóló ajándéknál nincs szebb és elegánsabb. Akár férfi, akár nő az üzletfele, biztosan sikerrel jár, ha egyedi feliratozásaink közül választ. Az alábbiakból választhat: - Céglogóval ellátott egyedi címke (50 db-tól) - Kézzel írt krétafilces szöveg, mely lehet üzenet, cégnév is - Átlátszó vinyl címke nyomtatott üzenettel (50 db-tól) - Átlátszó vinyl címke céglogójával (50 db-tól)

Gourmet & Delicious Manufaktúra

03


EGYEDI DÍSZÍTÉS

ARCULATHOZ TERVEZVE Kisebb cégektől a nagyvállalatokig mindenhol fontos, hogy a díszcsomagolás még az ajándék kibontása előtt elkápráztassa a Partnercéget.

89% USERS IN ASIA

Ehhez arra van szükség, hogy a csomagolást is úgy alakítsuk ki, hogy az Ön cégének a legjobb legyen. Kis mennyiségnél lehetőség van fenyőgallyal, tobozzal vagy más dekorációs elemmel is díszíteni.

Gourmet & Delicious Manufaktúra

EGY WEBÁRUHÁZ 30 ML-ES LEKVÁRJAI ÉS CHILISZÓSZAI

04


LEHETŐSÉG VAN EGYEDI ÜVEGFORMÁT KÉRNI, MELYRŐL KÉRJÜK KÉRJEN KÜLÖN ÁRAJÁNLATOT!

Az egyedi üvegformák legkésőbb 2018. október 1-ig rendelhetők. Üvegformától függően bármilyen Gourmet & Delicious Manufaktúrás ínyenc szósszal, sziruppal, mézes és chilis termékkel kérhető.


Alap ajándékcsomagjaink fekete, elegáns díszdobozban kaphatóak, melybe az elegancia jegyében selyembélelést teszünk a termék köré. Ezen csomagokba 30 ml-es és 106 ml-es kiszerelésű lekvárok, szószok, chilik és mézes termékek kerülhetnek.  Az üvegek elegáns minimál üvegek, fekete kupakkal.  A díszdobozt arany, vagy igény szerint ezüst szalaggal kötjük át. Amennyiben szeretne átlátszó címkét is rendelni a díszdobozra, természetesen erre is van lehetőség.

Gourmet & Delicious Manufaktúra

06


CSOMAGAJÁNLAT I. Ebben a fix csomagban egy gyümölcsös chiliszósz, egy Olasz mártás és egy elegáns fűszersó kérhető. A csomag tartalmazza a termékek mellett a fekete dobozos csomagolást, a díszcsomagolást.

Gourmet & Delicious Manufaktúra

5000 Ft

07


CSOMAGAJÁNLAT II. Ebbe a fix csomagba kérhető 2 db gyümölcsös chili szósz, egy erőteljesebb chiliszósz vagy 1 díjnyertes lekvár, 1 üveg Olasz vagy Pomodoro Mártás, 1 üveg fűszersó, 1 tasak egyedi teakeverék és 1 csomag tésztakülönlegesség.

10.000 Ft

A csomag tartalmazza a díszdobozt és díszcsomagolást.

Gourmet & Delicious Manufaktúra

08


KÖSZÖNJÜK, HOGY MAGYAR TERMÉKET VÁSÁROL!

GOURMET DELICIOUS MANUFAKTÚRA

www.desszertteszta.hu

Karácsonyi ajándékkatalógus  

Céges ajánlatunk a 2018-as karácsonyi időszakra.

Karácsonyi ajándékkatalógus  

Céges ajánlatunk a 2018-as karácsonyi időszakra.

Advertisement