Page 1

SIDOader n g g y b

GARAGE OCH CARPORT ETT FINT KOMPLEMENT TILL DITT Gテ傍ENEHUS


ETT VACKERT HUS FÖRTJÄNAR ETT GARAGE AV SAMMA KLASS När du valt ett hus du gillar vill du kanske fullända ditt boende med ett garage eller en carport som matchar husets arkitektur och färgsättning. Ett genomgående formspråk förhöjer helhetsintrycket och påverkar samtidigt försäljningsvärdet positivt. Fundera gärna på en passande lösning och placering samtidigt som du planerar ditt nya hus. Alla garage och carportar går att få i olika storlekar och med olika taktyper för att de ska matcha vårt breda utbud av husmodeller. Det gör att du lätt kan skapa ett enhetligt uttryck och en fin balans mellan huset och sidobyggnaden!

Sadeltak

Side-by-sidetak

Sargtak

Pulpettak

Valmtak


BYGGNADER SOM TALAR SAMMA FORMSPRÅK Tilltalande estetik är inte bara synonymt med våra hus. Vi anser att även ett garage eller en carport ska ha en form som väcker känslor och harmonierar väl med huvudbyggnaden. När man planerar in sitt garage på tomten är det bra att tänka på att placera det så att det inte delar av tomten i flera sektioner. Det kan vara smidigt att koppla samman garaget och huset med en mur, eller att förlägga det utmed tomtens gräns. Eller varför inte bygga ihop hus och garage så att du kan bära in matkassarna till köket utan att bli blöt när det regnar?

MARKNADENS BREDASTE SORTIMENT Du kan välja ur ett mycket brett utbud av carport- och garagemodeller till ditt Götenehus, där storlek och taktyp skiljer dem åt. Enkelgarage finns i tre storlekar och dubbelgarage samt carportar finns i två. Vissa modeller kan kombineras med en förrådsdel som avskiljs från garagedelen med en innervägg. Vi levererar alltid en isolerad garagegrund och dessutom ingår en sockel i betong som skyddar den undre delen av fasaden från fukt. Carportarna har inklätt undertak. Du kan välja mellan putsad fasad och/eller olika panellösningar, som antingen går i samma stil som huset eller bryter av och kompletterar på ett snyggt sätt. En takskjutport med hög säkerhet och bekväm, fjärrstyrd öppning ingår som standard och takhöjden är hela 2,40 meter. Vi ser det som en självklarhet att detaljer som fönster och dörrar ska vara av samma fabrikat och kvalitet som på bostaden, vilket ytterligare förstärker sambandet mellan bostad och sidobyggnad. Fler fönster som släpper in naturligt dagsljus och ett antal dörrar finns som tillval, allt för att du ska kunna få precis det garage du vill ha!


ENKELCARPORT

1. Sadeltak

2. Side-by-sidetak

3. Pulpettak

4. Sargtak

5. Pulpettak med raster

6. Sadeltak med inkl채dd takfot

7. Valmtak

8. Valmtak med uppvikt takfot

Plan vid taktyp 2

33 kvm (BYA 36 kvm)

23 kvm (BYA 26 kvm)

Plan vid taktyp 4


DUBBELCARPORT

1. Sadeltak

2. Side-by-sidetak

3. Pulpettak

4. Sargtak

5. Pulpettak med raster

6. Sadeltak med inkl채dd takfot

7. Valmtak

8. Valmtak med uppvikt takfot Plan vid taktyp 4

60 kvm (BYA 64 kvm)

44 kvm (BYA 47 kvm)


ENKELGARAGE

1. Sadeltak

2. Side-by-sidetak

3. Pulpettak

6. Sadeltak med inklädd takfot

7. Valmtak

8. Valmtak med uppvikt takfot

4. Sargtak

Fönstersättning vid taktyp 2

33 kvm (BYA 36 kvm)

27 kvm (BYA 30 kvm)

23 kvm (BYA 26 kvm)


DUBBELGARAGE

1. Sadeltak

2. Side-by-sidetak

2A. Side-by-sidetak

3. Pulpettak

4. Sargtak

6. Sadeltak med inklädd takfot

7. Valmtak

8. Valmtak med uppvikt takfot

Fönstersättning vid taktyp 2A

60 kvm (BYA 64 kvm)

44 kvm (BYA 47 kvm)


VI ÄR MED DIG FRÅN IDÉ TILL VERKLIGHET Garaget behöver inte bara vara ett hem för bilar och cyklar och säsongsbundna grejor till barnen, utan kan vara så mycket mer. Använd det som vinterisolerat gästrum och förråd, eller som en plats där du övar på dina trumsolon i fred, väver trasmattor eller spelar ett parti biljard. Tillsammans med oss kan du göra ditt bästa val till rätt kostnad. Oavsett om du är nöjd med de genomtänkta lösningarna och den höga basstandarden eller vill ha det lilla extra, kan du räkna med att vår omtanke är inbyggd!


Gรถtenehus AB, Kraftgatan 1, Box 17, 533 21 Gรถtene, telefon 0511-34 56 00 www.gotenehus.se

Garage och carport till ditt Götenehus  

Ett stort utbud av enkelgarage, dubbelgarage och carport till ditt Götenehus.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you