Page 1

 Min lilla hörna  Hitta drömsoffan  Fråga experterna

bostad

gp.se/bostad

MÅNDAG 2 SEPTEMBER 2013

Berget grönskar Bild: Anna von Brömssen

på Bohus Malmön


2

b o s ta d

GÖTEBORGS-POSTEN måndag 2 september 2013

Jag och min lilla hörna Dela vårens perenner

Det klassiska sättet att fylla på rabatterna är att dela de plantor man har allteftersom de växer till sig. En nyckel till framgång är att dela höstblommande plantor på våren och vårblommande på hösten. Använd gärna en grep och dela så att varje ny planta får både rötter och blad. Plantera direkt och håll fuktigt de närmaste veckorna. Denna kaukasiska förgätmigej är en vårblommande växt med stora gröna blad som går utmärkt att dela just nu. (TT Spektra)

dags att beskära

”Jag gillar färg och olika stilar” I

sa Bengtsson har alltid en budget när hon inreder. – Jag börjar inredningen på en vit palett, med vitt i grunden. Jag gillar färg och olika stilar. Och om man har vitt i grunden kan man blanda. Om man har för mycket färger i grundinredningen går inte det, säger Isa. Hon har inslag av allt från moderna möbler till gamla grejer och sånt som efterliknar gamla stilar och kompletterar med färgaccenter.

Det originella bordet är köpt direkt från leverantören Frejas Boning och är egentligen ett champagnebord på höga ben. – Men jag behövde ett soffbord så jag satte bordet på en lampskärm från Ikea i stället. Men jag ska hitta ett bättre stativ som är lite lägre.

Hon gillar kristallkronor, hennes farfar sålde sådana på femtiotalet och Isa har flera efter honom. Men den här som hänger över soffbordet är nytillverkad på 90-talet och köpt på loppmarknaden Allt i hem på Ångpannegatan på Hisingen Vissa grejer är ärvda, någon grej är secondhand, och Isa fyller upp med Ikea. – Jag tar bara sådan som är är enkelt och stilrent från Ikea. Ingen slår Ikea på soffor, de har jättebra soffor till jättebra pengar, säger hon. Så är soffan och puffen i soffhörnet Ikeas Söderhamn.

Det originella bordet är egentligen ett champagne­ bord på höga ben. ”Men jag behövde ett soffbord så jag satte bordet på en lampskärm från Ikea.”

Mattan är en zebramönstrad kohud från Rusta. Sidoborden är Blocketfynd, de är härligt slitna och troligen mycket gamla.

På väggen hänger foton av främst Brigitte Bardot. – Hon är tidlös, extremt sexig, feminin och snygg, foton är snyggt, ger en modern känsla.

Är du osäker på när olika växter ska beskäras? Lugn. Se bara till att ha en bra sekatör och såg. Just nu och fram till slutet av september är nämligen den tid på året när det går att beskära alla slags buskar och träd. (TT Spektra)

Fotona är affischer från poster.com och ramarna från Ikea. Skåpet som ger avslut till soffhörnan är köpt på Blocket och innehåller fack för vinflaskor. Isa berättar att hon har lite hatkärlek till skåpet men att det ger karaktär åt rummet. Isa bor i en villa i västra Göteborg och hon har kontor i en del av huset. För några år sedan började hon blogga som hobby, hon var intresserad av inredning och kreativitet. Då jobbade hon som webbredaktör och projektledare men ville göra något annat och hade funderingar på att starta egen klädtillverkning. Men det slutade med att hon blev återförsäljare av främst mode. I september för ett år sedan startade hon webbutiken www.isacouture.com och i februari i år gick hon över till att arbeta heltid med butiken. Hennes dröm är att skapa ett eget klädmärke och ett eget heminredningsmärke. Text och bild: Per-Olof Eliasson 031-624000 gpbostad@gp.se

Porslin i blåsväder

Reaktionerna är många på Rörstrands senast porslinsserie med motiv ur svensk flora och fauna. ”Plagiat”, säger Gustavsberg och refererar till sin serie Arter i fara, medan designvärlden hyllar porslinet med motiv ur den svenska floran och faunan. Tanken är att den ska uppmärksamma hotade arter, med hjälp av ting som vi använder i vår vardag. Prins Carl Philip, som står bakom idén, är nu tillsammans med Rörstrand i blåsväder. (TT Spektra)

Redaktör: CARINA TOLGE-BLIDH tel 031-62 47 88 e-post gpbostad@gp.se Ansvarig utgivare: CECILIA KRÖNLEIN För insänt material som inte beställts ansvaras ej. GP:s innehåll publiceras elektroniskt samt lagras och tillhandahålls i elektroniska arkiv. Den som sänder material till tidningen anses medge sådan publicering, lagring och tillhandahållande.

Få livet att fungera direkt. Flytta in med Telia.

Ingen bindningstid

Funderar du på att flytta? I så fall vill vi påminna dig om att vi kan hjälpa dig med åtminstone en del av flytten. Gå in till telia.se/flytta eller ring 90 200 så kopplar vi in tv, bredband och telefoni på din nya adress, snabbt och smidigt. Ingen bindningstid när du tecknar abonnemang (3 mån uppsägningstid).

telia.se/flytta

På grund av tekniska begränsningar kan inte samtliga tjänster och hastigheter levereras på alla adresser.


dröm ä r Min

visning!

8 sept kl 12–15

Välkommen på Nya Hemdagen Nu är det dags att kicka igång hösten med öppet hus och extra många visningar i hela landet. Du väljer visning efter just dina drömmar och har möjlighet att uppleva många olika hus eller lägenheter i varje kvarter. Du kan bland annat titta närmare på dröm 37, ett radhus i bostadsrättsform på populära Vänortsgatan. Här njuter du av två våningar och en härlig takterrass. Välkommen på våra öppna visningar på söndag den 8 september kl 12.00–15.00. Alla adresser till våra kvarter hittar du på hemsidan.

skanska.se/nyahemdagen

37

ra s s

us m

t

er

dh

ra

Super-

e tt

67 drömvisningar på söndag!

#

k e d ta


4

b o s ta d

GÖTEBORGS-POSTEN måndag 2 september 2013

Lime och violett. Här står blodlönn och röd­ bladig perukbuske för det mörka och dramatiska.

Två stenfynd. Sedda med Ragnhilds ögon är det två apor.

Fantasi. På Bohus Malmön ligger husen tätt och det är ont om jord men gott om berg. Med hjälp av planteringskärl, torvblock och fantasi har Ragnhild Marzelius skapat en prunkande oas.

Bilder: Anna von Brömssen

Variation. Alla stenar har Ragnhild burit hem från sina vandringar på ön. Här ramar de in bland annat det formklippta plommonträdet.


GÖTEBORGS-POSTEN måndag 2 september 2013

B o s ta d

Oasen på hälleberget Med fantasi, massor av energi och förmågan att se det andra inte ser har Ragnhild Marzelius skapat en grönskande oas på hälleberget. I hennes trädgård på Bohus Malmön trängs oliv och vinbär med udda strandfynd.

– Visst är den vacker, säger hon och smeker en isolator som tronar likt ett museiföremål på en träpelare. – Den hade suttit på en gammal telefonstolpe och jag tyckte den var så fin att jag tog hem den. Nu är den en skulptur i ett av mina gröna rum. Ragnhild Marzelius trädgård kräver tid, koncentration och förståelse och allt tog sin början för 75 år sedan. Då föddes hon. – Jag växte upp alldeles intill kyrkan här på ön och mamma drev en liten handelsträdgård. Vi hade affär i källaren och hela somrarna stod vi på torget. Jag har alltid satt lökar, planterat, odlat och skördat. Hette Blomsterberg som flicka. Ragnhild bytte ut Blomsterberg mot Marzelius när hon gifte sig men i hennes fantasi skulle hennes flicknamn leva vidare genom en trädgård. När hon i vuxen ålder blev med sommarhus i sin barndoms uppväxtmiljö beslöt hon att gå vidare med odlandet men, i nya former. – Jag försöker att leka, att ha roligt. Min mamma hade många växter i sin trädgård men hon var ju främst inriktad på att sälja och inte på att det skulle vara vackert. Jag bygger rum. En idé blir ett rum och i varje rum ska råda ordning och reda. Lekfullheten möter besökaren redan vid grinden. Högst upp på stolpen med gatuskyl-

En favorit. Den bärn­ stensgula Bernsteinrosen, längst t v, är doftrik och robust.

Komposition. Gingko biloba (Kinesiskt tem­ pelträd), kallat världens äldsta träd flankeras av två blåmålade tvättma­ skinsluckor. Vit petunia längst fram till höger.

Rödviolett. Törnrosas kjortel är ett underverk vars rödvioletta toner åter­ kommer i Ragnhilds olika arrangemang.

Lätt att plocka. Självklart växer vinbären på stammat träd.

ten Tampen 15 har Ragnhild ritat en nyckelpiga och uppför stolpen kryper små myror, även de ditmålade med Ragnhilds pensel. – Mitt hus ligger en bit upp i backen och när barnen kommit dit är de trötta. Då kan det vara skönt med en paus och titta på myrorna. Lusten att leka parad med kreativitet och stor uppfinningsrikedom präglar Ragnhilds blomsterberg. Intill grinden står en gammal konservkokare med luktärter. Som spaljé tjänar en hummertina. Vid stentrappan står en färgrik kombination av rödklöver, cerise pelargon, Lyckliga Lotta, penningblad, vandrande jude (skott från en Egyptenresa), några dillkronor och en sötpotatis med sina lysande limegula blad. Ur denna högst personliga mix reser sig Törnrosas kjortel, svävande på en skir ställning. Stentrappan som leder in i huset domineras av vita blommor, pelargoner och tobak i vitt. Har man tur står ytterdörren och dörren som vetter ut mot baksidan av huset på vid gavel. Då öppnar sig en vy mot det grå berget. En trappa i trä leder uppför klippan. Avskalat, vackert och vilsamt. Vi viker av till höger om entrén där blåskaftad salvia avtecknar sig mot en kraftig sälg och där trädpionen denna sommar bär elva blommor. Ragnhild hade med den 2002 från Floriaden i Amsterdam. Bra utdelning, konstaterar hon. En blomma per år. Ullört, skålört, benved, fjärilsbuske, tremastarblomma och rudbeckia är andra växter som samsas om utrymmet. För några

>>>

5


6

b o s ta d

GÖTEBORGS-POSTEN måndag 2 september 2013

Vilsamt för ögat. Bergenians kraftiga mörkgröna blad bildar en dekorativ krans på det avskalade berget.

Skaparglädje. Redan ute på vägen möts besökaren av skaparglädjen. Under Törnrosas kjortel trängs sötpotatis med rödklöver, dillkronor, pelargon, Lyckliga Lotta och vandrande jude.

En tvättmaskinslucka blir ett utmärkt fågelbad stora utrymmen handlar det inte om. Ett BOHUS-MALMÖN sätt att utnyttja de små ytorna till max är Kungshamn att stamma träden. – I den lilla trädgården är det ett oslagbart Lysekil sätt att få plats med mycket, säger Ragnhild och pekar på idegranen. – Att stamma och formklippa handlar ockOrust så om att skapa former som lugnar och spelar mot varandra. Hitta en balans. Arrangera även bladen. Tunna skira mot stora kraftiga. Ljusa mot mörka. 10 km

torvblock och sedan har Ragnhild burit dit säck efter säck med jord liksom hon burit hem alla stenarna. Det är på sina vandringar längs stränder Lysekil och klippor som hon hittar de blankpolerade stenarna och alla de märkliga fynden som drivit i land. En tvättmaskinslucka blir Orust ett utmärkt fågelbad. En bit av botten på en resårsäng blir den där extra starka länken som hon kan spänna fast en gren vid staketet 10 km med. Inte minst stolt är hon över badkaret Grafik: GP Grafik: GP som hon låtit sänka ner i jorden. Ett smultVildskottet av ett plommonträd, tuktat ronland, lätt att nå för de allra minsta. Odlandet och sakletandet är en sorts terapi och stammat, avtecknar sig skarpt mot den omgivande grönskan och ger bakgrund till men också ett sätt att hålla sig i form. barnkammaren – zinkbaljor med potatis och – Att balansera på klippblock och stenar växter som är på gång. Runt den avsågade gynnar balansen och kroppens mjukhet men Odlandet och björken klättrar murgrönan och plötsligt för mig har också allt arbete i trädgården bliMunkedal ser vi att det är en galjonsfigur. En kvinna Munkedal vit något av en överlevnadsterapi. Hunnebostrand Hunnebostrand sakletandet är en med håret fladdrande, vänd mot havet och vinden. Och när vi så svängerBOHUS-MALMÖN in på husets Ragnhilds man är sedan många år tillbaka sorts terapi men BOHUS-MALMÖN Kungshamn Kungshamn baksida följer havet med oss. I äppleträdet, sjuk och det är Ragnhild som vårdar honom. också ett sätt att tuktat till en tjock vägg, har Ragnhild låtit Trots sina 75 år stödjer hon honom med hjälp klippa ut ett fönster med havsutsikt. av ett specialbälte upp till uteplatsen högst hålla sig iLysekil form Lysekil Då Ragnhild och hennes man köpte hu- upp i berget. De små stunderna tillsammans set för cirka 40 år sedan var det klent med med honom i trädgården är höjdpunkter. växtligheten i denna trädgård. Ett äppleträd Blommorna och träden motiverar henne att och några andra träd hade slagit rot. En enda varje dag ta nya tag i stället för att hamna i Orust Orust 10 km 10 km blomma fanns där, en tulpan som kom från självömkan, förklarar hon. GP Grafik: GP store Hansens Evas Anna, grannen på ön. Grafik:Vandringen fortsätter förbi medelhavshörDen är röd, förmodligen en Darwin, och nan med oliv- och citrusträd. Vi bländas av blommar fortfarande varje vår. spegeln som hänger i ett träd och skänker ljus Men all denna jord och alla dessa stenar, i skuggan, tar kraftsteg uppför berget och inpartier av svarta, vita och röda. Hur har de andas havsluften för att slutligen vandra ner kommit hit? Jo, jorden har byggts upp med genom Bärsärkagången. En frodig grönska Kungshamn

BOHUS-MALMÖN

Återbruk. Ett gammalt badkar har blivit smultronland och ett flergrenat avloppsrör odling av fetknopp. I bakgrunden formklippt murgröna.

med stammade mullbärsträd, vinbärs- och taybärsbuskar, de senare en korsning mellan hallon och björnbär. – Här kan jag varje morgon gå ut i särken och plocka bär till filen. Sista anhalten blir lilla frukosthörnan intill entrén med änglatrumpeten i det som en gång varit ett latrinkärl. Den tre meter höga forsythian ger skugga. Snart dags att klippas inför nästa vår. Kerstin Wallin 031-62 40 00 bostad@gp.se


B o s ta d

GÖTEBORGS-POSTEN måndag 2 september 2013

Bild: Anders Larsson

Bild: Angelica Söderberg

Retrostil. Hög stilig soffa från Mio. Pris 7 700 kronor.

Utropstecken. Soffan Ida i rosa från Fogia kostar 12 225 kronor.

Så hittar du drömsoffan Oavsett om du är en soffpotatis eller inte är soffan ofta hemmets medelpunkt. Den påverkar både känslan och livskvalitén. Här är tips för ett lyckat soffköp.

Skolorna har börjat och hösten närmar sig med stormsteg. En fördel med detta är att det äntligen känns okej att ägna tid åt att mysa till det inomhus. Ingenting går upp emot att ha en skön soffa att krypa upp i

när höststormarna kommer. Men själva soffköpet är ingenting som görs i en handvändning. Det är viktigt att sitta, ligga och klämma på soffan före köpet så att du vet att den är skön. Men det allra bästa soffköpet börjar hemma. Ställ dig mitt i rummet där soffan ska stå och känn efter hur du vill använda rummet. När du har en idé om hur det ska vara är det dags att mäta ytan. Slarva inte! Ofta ser sof-

fan mindre ut i affären än när den kommer in i ett normalstort vardagsrum. Mät också entrédörr, trappor och eventuell hiss som soffan måste transporteras i. Vissa går inte in i en hiss och det finns nyblivna soffägare som tvingats beställa en lyftkran för att få in möbeln fönstervägen. Kanske vet du redan vilken typ av soffa du vill ha, nu gäller det bara att hitta den.

1. Bestäm hur du vill sitta i soffan. Gillar du att halvligga eller att sitta upprätt? Det finns höga och låga ryggstöd, djupa soffor och grunda sittkuddar beroende på vilken sittposition som är favoriten. 2. På mörka och ljusa färger framträder fläckar mest. Mellanfärger och mönstrat är mer praktiskt. 3. En tung soffa är ofta mer gedigen och av bättre kvalitet än en lätt. 4. Mät så att soffan blir rätt för rummet. 5. När du hittat en bra modell, ta tidningspapper, klipp ut soffans mått och lägg på golvet där den ska stå. Då får du en känsla för storleken och om den passar rummet. 6. Spana in andrahandsmarknaden. Bra soffor håller länge och ibland för flera ägare. Var uppmärksam på tyget och känn efter att stoppningen är okej. Det är dyrt att göra om. 7. Bestäm prisnivån innan du börjar leta, det är lätt att bli förförd. 8. Vändbara plymåer och kuddar är praktiskt.

Sofftrender

> Den flexibla modulsoffan Karlstad med två schäslonger och tresitssoffa från Ikea. Pris 7 495 kronor.

Flexibelt * Marknaden svämmar över av flexibla soffor som går att bygga ihop efter behov. Armstöd, schäslong, hörnparti – det är bara att plocka ihop de delar som passar för familjen, rummet, placering av lampor och tv. I ett litet rum kanske man väljer bort de breda armstöden för att soffan ska bli nättare. I ett större kan man däremot vräka på och göra soffan inbjudande med plats för många.

Ofta ser soffan mindre ut i affären än när den kommer in i ett normalstort vardagsrum

Helena E Källgren/TT Spektra helena.kallgren@ttspektra.se

Skönt med stöd för ryggen. Soffan Söderhamn. Pris 5 495 kronor från Ikea.

Bild: Svenskt Tenn

Designklassikern. Långsoffan, som också heter 3031, formgavs av Josef Frank på 1940-talet. Pris 37 000 på Svenskt Tenn.

tips för ett lyckat soffköp

7

Praktiskt * En praktisk soffa är det också många som letar efter. Barnfamiljen behöver en lektålig möbel och djurvännen kanske en klädsel som går lätt att fräscha upp vid behov. Det finns mängder av soffor med tvättbar klädsel. Allra lättast är det att kunna rengöra tyget hemma i tvättmaskinen. En annan smidig variant är skinnsoffor som bara är att torka av om de blir smutsiga. Det är också bra att tänka på sittkomforten – om man behöver en hög rygg som stöd är det smart att redan från början titta på sådana soffor.

> En kul soffa för den som gillar 1950-tal och lappteknik. Pris 6 990 kronor från Mio

Designat * Designsoffan passar oftast bäst i den vuxna familjen som framförallt vill ha ett hem med stil. Soffor är förhållandevis stora och påverkar därför ofta rummets utseende mer än annat. Att välja en soffa med en form, stil och färg som du gillar kan sätta tonen för hela hemmet.

> En skinnsoffa är slitstark och lätt att torka av. Soffan Alex Classic från Fogia, i brunt vintageskinn, kostar 35 560 kronor.


8

b o s ta d

GÖTEBORGS-POSTEN måndag 2 september 2013

Fråga Experten

Våra experter svarar på frågor i GP Bostad. Mejla till gpbostad@gp.se

Bostadsarrende: Stieg Synnergren, jurist,

ningen, mångårig ledamot av hyresnämnden,

Bygg & snickra: Mikael Karlsson, byggnadsin-

tidigare chef för hyresnämndens upplysningsverksamhet.

mångårig hyresnämndsordförande, medförfattare till

Stieg Synnergren, jurist, mångårig hyresnämndsord-

genjör och yrkeslärare. på Bräckegymnasiet.

Trädgård:

flera böcker om arrendefrågor.

förande, författare till böcker om bostadsjuridik.

Måla: morgan karlsson, yrkeslärare i måleri

mästare och trädgårdslärare.

Bostadsrättsjuridik: ULrika Blomqvist, chefsju-

Byggnadsvård:

på Bräckegymnasiet.

Villa-/Fastighetsjuridik:

rist på sbc, medverkat som expert i Bostadsrättsutred-

konsult och byggnadsvårdsförfattare.

Hyresjuridik: Stefan Granstedt, jurist, hyreskonsult,

vokat på Advokatfirman Delphi, specialist på fastighetsrätt.

Lars Eric Olsson, antikvarisk

Daniel Hörberg Björklund, trädgårds-

ANDERS HULEGÅRDH, ad-

Bostadsrättsjuridik Kan en fullmakt begränsas?

med en sådan begränsning. Om fullmakten exempelvis formuleras så att ombudet ska rösta ja till styrelsens förslag i en viss fråga, så är det lätt att förstå, men det hind­ rar å andra sidan ombudet från att ta ställning till nya förslag som kan komma upp på mötet. Om fullmakten i stället är öppnare i sin formulering, exempelvis att ombudet ska rösta för det förslag som är mest fördelaktigt för fullmaktsgivaren så kan man hamna i svåra tolkningsfrågor om vilka förslag ombudet egentligen får lägga sin röst på. Sedan kan ju fullmakten vara helt obegriplig. En variant som jag själv sett är att ombudet ska rösta nej till oppositionens förslag. Vem som utgjorde oppositionen framgick varken av fullmakten eller av sammanhanget.

En medlem i bostadsrättsförening eller samfällighetsförening kan enligt lag företrädas av ett ombud vid föreningsstämma. Det verkar naturligt att en ombudsfullmakt kan begränsas till att endast gälla en viss fråga på stämman, exempelvis behandlingen av en viss motion, och att ombudet då inte får företräda medlemmen vid behandling av andra ärenden som förekommer på stämma. Min fråga är om fullmakten även kan begränsas genom att ange hur ombudet ska rösta i ett visst ärende? Det är ganska självklart att den som lämnar en fullmakt samtidigt ger ombudet vissa instruktioner om hur hen ska rösta eller agera, men kan fullmakten också utformas så att den begränsar ombudets formella möjligheter att agera vid själva stämman? Konkret uttryckt: kan det vara mötesordförandens uppgift att kontrollera om ombudet röstar rätt? Jag kan se flera svårigheter

Björn

> En fullmakt är ett skriftligt eller muntligt bemyndigande för en person, fysisk eller juridisk, att med bindande verkan för fullmaktsgivarens räkning företa en rättshandling.

Teckning: cissi welin

I bostadsrättsföreningar används fullmakt då medlem inte själv kan närvara vid en föreningsstämma, medlemmen kan då skicka ett ombud i stället. Ett ombud ska ha en skriftlig, daterad fullmaktshandling i original. Den gäller i ett år från undertecknandet. Fullmakten behöver inte vara bevittnad. Endast medlems maka/make, sambo eller annan medlem i samma förening får vara

ombud, om inte annat anges i föreningens stadgar. Medlem som är under 18 år (underårig) företräds på stämman av förmyndare, vilket i normalfallet är förälder. En medlem som är juridisk person, till exempel ett företag, företräds på stämman av den som är legal ställföreträdare enligt den juridiska personens registreringsbevis. Registreringsbeviset bör inte vara äldre än ett år. Om en fullmakt uppvisar bris-

ter, till exempel är muntlig eller odaterad, innebär detta att ingen fullmakt anses given och att ombudet inte får rösta. Vad gäller instruktioner till ombudet är det som du skriver att dessa normalt ges muntligen till ombudet. Men en fullmakt är inte ogiltig enbart på den grunden att den innehåller instruktioner hur ombudet ska rösta på stämman. En fullmakt kan vara

utformad på olika sätt. Den kan ge ombudet rätt att fritt rösta efter eget val men även innehålla detaljerade instruktioner om hur rösträtten ska utövas. Ombudet kommer sedan till stämman och röstar i enlighet med fullmaktens utformning. Om det uppstår frågor kring tolkningen av fullmakten är det i första hand ordföranden på stämman som gör bedömningen om fullmakten kan tillämpas vid omröstning. Om någon eller några medlemmar är missnöjda med hur röstningen på stämman har utfallit med anledning av ordförandens beslut finns alltid möjlighet att överklaga beslutet till tingsrätten och låta domstolen avgöra frågan om fullmaktens och i förlängningen även beslutets giltighet. Min erfarenhet är dock att det är ovanligt att det i fullmakten finns instruktioner till ombudet hur denne ska rösta.

Ulrika

Mer än bara mäklartjänsten. Arvskiften • Bodelningar • Bouppteckningar • Deklarationer • Energideklarationer • Fastighetsförmedling • Gåvobrev • Lösöreauktioner • Röjning och städning • Samboavtal • Skatteberäkningar Testamenten • Äktenskapsförord och övrig familjejuridik Kontakta oss: Kungälv 0303-642 80 • Ytterby 0303-925 00 • Älvängen 0303-74 66 90 www.axelssonsfast.se

n- t ar ig B nl vä

En lugn oas på populära Instön. Här bor ni ca 400 m från egen båtplats och salta bad. Insidan SE FLYGFILMEN helrenoverades -04. Garage. Luft/vattenvärmepump ger låga driftskostnader. Totalyta 113 kvm. 50+63 kvm. Otterlyckevägen 7.

Radhus i Munkegärde – Klv

Rödbo – Halleröd

På liten lugn återvändsgata ligger detta mycket välvårdade och trivsamma radhus om 4 rok, boyta 110 kvm, med uteplats, altan och garage i länga. Bra läge i mycket populärt område med närhet till affär, buss, dagis, skola, tåg och vårdcentral. Östra Porten 18. Bokad visning: Sön 8/9 • Utg.pris: 1 950 000 kr Lars Staberg 0303-646 70, 0706-299 101.

Ett trivsamt gavelradhus med bra läge i barnväniigt område. Altaner på både fram- och baksida samt liten gräsmatta. Insidan är ljus och fin med rymligt kök o vardagsrum, tre sovrum samt badrum. Garageplats i länga. 118 kvm. Munkegärdeg. 19. Bokad visning 5/9 • Utg.pris: 2 295 000 kr Sanna Markström, 0303-655 58, 0702-25 33 54.

Välplanerad rymlig villa om 167 kvm med mkt trevlig planlösning i ett barnvänligt område. Vardagsrum med öppen o luftig planlösning till köket som även har fullhöjd upp till övervåningen. Kamin. Inglasat uterum. Härlig altan med sol hela dagen. Tryffelv. 5. Ring för bokad visning • Utg.pris: 3 290 000 kr Claes Tevell, 0303-647 40.

vä Bar nl nig t

Nyrenoverat på Instön – Marstrand

Barnvänligt i Ytterby – Klv

Ring för bokad visning • Utg.pris: 2 775 000 kr David Strid, 0303-642 20, 0705-93 99 05.

2:a Hisings Backa Här har du möjlighet att förverkliga dina inredningsdrömmar. En 2:a med bra läge som kan bli en pärla med dina idéer. Vån. 2/4, hiss. 65,4 kvm. Avg. 4.347:Körkarlens gata 27

Fräscht och rymligt i Kungälv Skärgårdsdröm på Risön En rymlig, ljus, fräsch och modernt inredd genomgångslägenhet om 2 rok, boyta 68 kvm. Härlig balkong, närhet till affär, bussar, dagis, grönområde, skola och vårdcentral. Mån.avg 3.784:- inkl. värme, va, sophämtning och kabeltv. Kongahällag. 44 B. Bokad visning: Tis 3/9 • Utg.pris: 745 000 kr Lars Staberg 0303-646 70, 0706-299 101.

Ring för bokad visning Utgångspris: 495 000 kr Jan Erik Axelsson, 0303-925 00.

Se gärna våra samtliga 61 objekt på vår hemsida: axelssonsfast.se

Jan Erik Axelsson

Ditte Aldeman

Roger Borg

Camilla Brettmo

Elisabeth Bruhner

Birgitta Gunnarsson

Johanna Hansson

Ann-Sofie Johansson

Gavelradhus i Näset Åkered

Med vacker utsikt över havet och skärgårdsöar ligger detta hus om 70 kvm på den fina charmiga Risön. Nära bryggor, salta bad mm. Båtplats ingår. Gångavstånd till en mycket fin sandstrand. Något för dig som söker något rofyllt och/eller barnvänligt. Risö 111. Ring för bokad visning • Utg.pris: 2 475 000 kr Claes Tevell, 0303-647 40.

Maria Karlsson

Pierre Karlsson

Henrik Kjellberg

Sanna Markström

Gavelradhus med härligt läge nära havet. Huset är i renoveringsbehov vilket ger möjligheter för dig att förverkliga dina boendedrömmar. Entrévåning med kök och vardagsrum och övervåning med tre bra sovrum. Garage i länga. 121 kvm. Cinnoberg. 42. Bokad visning 11/9 • Utg.pris: 2 795 000 kr Sanna Markström, 0303-655 58, 0702-25 33 54.

Christina Olson

Lena Sjöberg

Lars Staberg

David Strid

Claes Tevell


FASTIGHETSBYRAN.SE

Varför inte ringa Sveriges största mäklare?

Göteborg | Näset Stegerholmsvägen 14 Denna nybyggda villa ligger ett stenkast från Stegerholmens badstrand. Dessutom lugnt beläget på återvändsgata. Ett boende för själen av högsta klass för den kräsne köparen. Förstklassiga materialval och med havsutsikt.

Accepterat pris 16 500 000 kr Rum 8 rum, varav 4-5 sovrum Boarea 332 kvm + 45 kvm Tomt 854,5 kvm Byggt 2013 Mäklare Christer Svärdegård 070-420 49 95

BESIKTIGAD

Göteborg | Askim Gåsmossen 38

Göteborg | Grimmered Kaprifolgatan 23

Med ett av de bästa lägena i området ligger detta radhus. Ljust vardagsrum, fint kök, kaklat badrum, 3-5 sovrum mm. Altan o trädgård i perfekt syd/väst läge. Mäklare: Anders Carlsson.

Gavelradhus med bra och soligt läge i lugnt och omtyckt villaområde. Friköpt hörntomt. Garage. Närhet till Ruddalens natur och strövområde, förskola, skola och buss.

Accepterat pris 3 375 000 kr Rum 5 rum, varav 3-5 sovrum Boarea 123 kvm + 58 kvm Visning Vänligen ring/mejla för att boka tid för visning torsdag 5/9 eller söndag 8/9. Mäklare Anders Carlsson 070-420 49 97

Accepterat pris 2 850 000 kr Rum 5 rum, varav 3 sovrum Boarea 117 kvm + 35 kvm Tomt 343,6 kvm Byggt 1974 Visas tors 5/9 17.00-18.00Mäklare Lennart Berndtsson 070-420 49 96


FASTIGHETSBYRAN.SE

Varför inte ringa Sveriges största mäklare? BESIKTIGAD

Göteborg | Örgryte - Gundla Mosse Gundla Björklid 12

Göteborg | Önnered Tanneskärsgatan 267

Örgryte - Gundla Mosse är idyllen som inte många känner till. Här har du möjlighet att bo mitt i naturen, samtidigt som du är i centrum på 10 minuter. Huset är i mycket gott skick, så det är bara att flytta in.

Med ett av de bästa lägena i området gränsande till grönområde ligger denna fina kedjehusgavel med insynsfri och solig atriumgård som består av ett stor träaltan och utomhuspool. Här bor man i ett modernt och mycket fräscht hus nära skolor och affär. Motionsslinga och stor lekplats i området.

Accepterat pris 3 795 000 kr Rum 4 rum, varav 3 sovrum Boarea 100 kvm + 74 kvm Tomt 1 130 kvm Byggt 1919 Visas Sön 8/9 12.00-12.45 Mån 9/9 17.00-17.45Mäklare Robert Laigar 031-61 67 66

Accepterat pris 3 395 000 kr Rum 5 rum, varav 4 sovrum Boarea 115 kvm. Tomt 249,3 kvm Byggt 1970 Energiprestanda 144 kWh/kvm år Öppen visning den 3/9 kl. 17-18Mäklare Martin Barne 070-420 29 89

BESIKTIGAD

BESIKTIGAD

Göteborg | Bratthammar Melongatan 19

Göteborg | Åkered-Näset Karmosingatan 19

Enplans gavelradhus i ett lugnt och gemytligt område. Modernt hem med braskamin, ljus och öppen planlösning med stora och trevliga sällskapsytor. Idyllisk trädgård i sydvästläge.

Vill du ha bästa läget och närhet till Näsets vackraste havsmiljöer? Då är detta välskötta gavelradhus i populära Åkered ett bra val. Trivsam tomt med västerträdgård och uterum i ytterkant invid grönytor. Mycket barnvänligt område. Stamrenoverat!

Accepterat pris 3 150 000 kr Rum 3 rum, varav 2-3 sovrum Avgift 12 348:-/år Boarea 93 kvm + 6 kvm Tomt 246 kvm Byggt 1978 Energiprestanda 81 kWh/kvm år Visas Tor 5/9 17.30-18.30 Sön 8/9 14.30-15.30Mäklare Patrik Andersson 072-588 00 51

Accepterat pris 3 275 000 kr Rum 4 rum, varav 3 sovrum Boarea 121 kvm + 1 kvm Tomt 201,7 kvm Byggt 1967 Ring för tidbokning Visas sönd 8/9 och tisd 10/9Mäklare Mikael Arvidsson 0707-964508


FASTIGHETSBYRAN.SE

Varför inte ringa Sveriges största mäklare? BESIKTIGAD

BESIKTIGAD

Göteborg | Hisingen - Backatorp Båtsman Rems Gata 13

Göteborg | Tuve Hinnebäcksgatan 73

Accepterat pris 2 585 000 kr Rum 4 rum, varav 2-3 sovrum Avgift 9 352:-/år Boarea 114 kvm + 20 kvm Tomt 642,5 kvm Byggt 1985 Energiprestanda 81 kWh/kvm år Visas Ons 4/9 18.00-18.30 Sön 8/9 11.30-12.30 Mäklare Anders Appelberg 070-1607783

Accepterat pris 1 975 000 kr Rum 5 rum, varav 4 sovrum Boarea 121 kvm + 13 kvm Tomt 254,7 kvm Byggt 1972 Energiprestanda 92 kWh/kvm år Visas Sön 8/9 11.00-12.00 Mån 9/9 17.30-18.15 Mäklare Lotta Svensson 0707-831546

BESIKTIGAD

Göteborg | Hisings Backa Legendgatan 150

Göteborg | Centrala Hisingen Maskrosgatan 16

Accepterat pris 2 395 000 kr Rum 5 rum, varav 3-4 sovrum Boarea 122 kvm Tomt 174,2 kvm Byggt 1974 Energiprestanda 55 kWh/kvm år Visas Sön 8/9 12.45-13.30 Tis 10/9 17.30-18.15 Mäklare Lotta Svensson 0707-831546

Accepterat pris 1 895 000 kr Rum 5 rum, varav 4 sovrum Avgift 6 620:-/år Boarea 107 kvm + 5 kvm Tomt 286,5 kvm Byggt 1960 Energiprestanda 103 kWh/kvm år Visas Tor 5/9 18.00-18.30 Sön 8/9 13.00-14.00 Mäklare Anders Appelberg 070-160 77 83

NYPRODUKTION

Göteborg | Torslanda - Låssby Oskars Lycka Lott 10 Fast pris 3 520 000 kr Rum 4 rum, varav 3-4 sovrum Boarea 121,4 kvm + 38 kvm Tomt ca: 800 kvm Byggt 2014 Visas Ons 4/9 17.00-18.00 Mäklare Andreas Paulsson 0707-92 29 53

BESIKTIGAD

Göteborg | Torslanda - Lilleby Skärvstensvägen 14 Längst in i populära Lilleby Älvegård ligger denna moderna 2-plansvilla i funkisstil. Här bor man lugnt och barnvänligt med nära till vackra strövområden.

Mölndal | Mölndal | Stensjön Inriggaregatan 9

Accepterat pris 4 795 000 kr Rum 6 rum, varav 5 sovrum Boarea 147 kvm Tomt 1 013,1 kvm Byggt 2008 Visas Tor 5/9 17.00-18.00 Sön 8/9 11.30-12.30Mäklare Jörgen Laurenius 0707-922950

Accepterat pris 3 600 000 kr Rum 6 rum, varav 4 sovrum Boarea 177 kvm + 44 kvm Tomt 685 kvm Byggt 1965 Visas Sön 8/9 13.00-13.45 Mån 9/9 17.30-18.15 Mäklare Christoffer Narkander 0739-429279


FASTIGHETSBYRAN.SE

Varför inte ringa Sveriges största mäklare?

Mölndal | Lindome | Hällesåker Slättenvägen 39 Accepterat pris 2 500 000 kr Rum 7 rum, varav 5 sovrum Boarea 125 kvm + 36 kvm Tomt 1 493 kvm Byggt 1952 Energiprestanda 79 kWh/kvm år Visas Mån 2/9 17.30-18.15 Mäklare Christoffer Narkander 0739-429279

BESIKTIGAD

Lindome | Gastorp Kornvägen 3 Mölndal | Kållered | Labacka Klintmossevägen 54 Accepterat pris 3 375 000 kr Rum 7 rum, varav 5 sovrum Boarea 149 kvm + 7 kvm Byggt 1973. Tomt 300 kvm Energiprestanda 69 kWh/kvm år Visas Sön 8/9 12.00-13.00 Tis 10/9 17.30-18.30 Mäklare Henrik Lindgrén 0704-20 49 98

Smakfullt renoverat hus med kök från 2008, badrum och gäst-wc med kakel/klinker (2007) samt stort inglasat uterum med klinker. Bekvämt boende i barnvänligt område med lättskött trädgård och nära till pendelstation och centrum. Parkering för två bilar på tomten. Totalyta ca 113 kvm. Accepterat pris 1 995 000 kr Rum 4 rum Avgift 4 871:-/mån (+ drift) Boarea 96 kvm Visas Sön 8/9 15.30-16.30 Tis 10/9 17.30-18.15Mäklare Mats Johansson 0707-26 45 06

Mölndal | Lindome | Inseros Västra Ingsjövägen 69 Accepterat pris 3 650 000 kr Rum 6 rum, varav 4-5 sovrum Boarea 115 kvm + 63 kvm Tomt 1 154 kvm Byggt 2006 Visas Tor 5/9 18.00-18.45 Sön 8/9 14.00-15.00 Mäklare Thomas Winqvist 070-420 49 92

Härryda | Mölnlycke Abborrtjärnsvägen 18 Härryda - St Bugärde Adress: Fridhemsvägen Gläntan 65 Accepterat pris 1 975 000:- Rum 4 rok, varav 3 sovrum Boarea 94 + 12 kvm Tomt Tomt: 9 730 kvm Naturtomt Byggt 1939 Energiprestanda 168 kWh/kvm år Ring för tidbokning Mäklare Christian Svanberg 031-338 34 43

Trivsam och rymlig villa med fantastiskt läge i västersluttning några hundra meter till fina bad mm Accepterat pris 2 775 000 kr Rum 6 rum, varav 4-5 sovrum Boarea 115 kvm + 24 kvm Tomt 1 228 kvm Byggt 1974 Energiprestanda 140 kWh/kvm år Visas Bokad visning 5/9 vg ring för tid Öpppen visning: 8/9 14:00-15:00 Mäklare Anders Merenius 0707-26 45 05


FASTIGHETSBYRAN.SE

Varför inte ringa Sveriges största mäklare?

Göteborg | Hammarkullen Västerslänt 1

Göteborg | Utbynäs Hagbergsgatan 15

Accepterat pris 1 490 000 kr Rum 5 rum, varav 3-4 sovrum Boarea 162 kvm + 14 kvm Tomt 165,4 kvm, Tomträtt Byggt 1971 Visas Tor 5/9 17.15-18.00 Sön 8/9 12.00-12.45 Mäklare Jan Rudolph 031-352 00 16

Accepterat pris 2 650 000 kr Rum 8 rum, varav 6 sovrum Boarea 148 kvm + 70 kvm Tomt 781 kvm Byggt 1924 Visas Ons 4/9 17.00-18.00 Sön 8/9 11.00-12.00 Mäklare Maria Rohdén 031-269007

BESIKTIGAD

Partille | Lexby Västergårdsvägen 4

Partille | Övre Kåbäcken Goalovsvägen 20

Accepterat pris 3 300 000 kr Rum 5 rum, varav 3 sovrum Boarea 98 kvm + 50 kvm Tomt 1 005 kvm Byggt 1937 Energiprestanda 56 kWh/kvm år Visas Tor 5/9 17.00-18.00 Sön 8/9 13.30-14.30 Mäklare Linus Stafner 031-269004

Accepterat pris 2 900 000 kr Rum 6 rum, varav 4 sovrum Boarea 132 kvm + 28 kvm Tomt 520 kvm Byggt 1962 Visas Tor 5/9 17.00-17.45 Sön 8/9 11.00-11.45 Mäklare John Englund 031-269006

Lerum | Lerum - Höjden Höjdenvägen 74

Kungsbacka | Hammerö Kaprifolvägen 15

Accepterat pris 1 850 000 kr Rum 5 rum, varav 3 sovrum Boarea 110 kvm + 20 kvm Tomt 198 kvm Byggt 1970 Visas Tor 5/9 kl. 17-18, välkomna! Sön 8/9, ring för bokning! Mäklare Maria Stenlund 0733-414760

Accepterat pris 2 425 000 kr Rum 5 rum, varav 3 sovrum Boarea 117 kvm Tomt 146 kvm Byggt 1968 Ring för tidbokning visas sön 8/9 & mån 9/9 Mäklare Isabella Bromar 0701680034

BESIKTIGAD

BESIKTIGAD

Kungsbacka Krokvägen 33

Kungsbacka | Östra Villastaden Godhemsgatan 2B

Accepterat pris 2 875 000 kr Boarea 120 kvm + 114 kvm Tomt 1 206 kvm Byggt 1972 Ring för tidbokning visas Sön 8/9 & Tis 10/9 Mäklare Mattias Carlsson 0701-680038

Accepterat pris 2 495 000 kr Rum 6 rum, varav 4 sovrum Boarea 160 kvm Tomt 180 kvm Byggt 1978 Energiprestanda 43 kWh/kvm år Visas sön 8/9 & tis 10/9 Mäklare Isabella Bromar 0701680034


FASTIGHETSBYRAN.SE

Varför inte ringa Sveriges största mäklare?

Stenungsund | Hällebäck Blåsippevägen 2 Accepterat pris 2 500 000 kr Rum 6 rum, varav 3 sovrum Boarea 115 kvm + 112 kvm Tomt 799 kvm Visas Sön 8/9 11.00-12.00 Mäklare Alexander Litos 0706-651542

2:a Göteborg | Björkekärr Träringen 30 3:a Göteborg | Munkebäck Sävenäsgatan 5 A Accepterat pris 1 500 000 kr Avgift 4 566:-/mån Boarea 60 kvm Vån 2 av 2 Energiprestanda 143 kWh/kvm år Visas sön 8/9 (ring för anmälan) & tis 10/9 17:00-17:30 Mäklare Isabell Rabnor 031-61 67 68

Accepterat pris 1 450 000 kr Avgift 3 317:-/mån Boarea 53 kvm Vån 2 av 3 Energiprestanda 123 kWh/kvm år Visas Mån 9/9 17.00-17.30 Tis 10/9 18.15-18.45 Mäklare Isabell Rabnor 031-61 67 68

2,5:a Göteborg | Örgryte Månskäregatan 3 B

2:a Göteborg | Kålltorp Kallkällegatan 16

Accepterat pris 1 595 000 kr Avgift 2 991:-/mån Boarea 54 kvm Vån 2 Energiprestanda 167 kWh/kvm år Visas Sön 8/9 11.00-11.30 Mån 9/9 16.45-17.15 Mäklare Amanda Samuelsson 031-61 67 62

Accepterat pris 1 525 000 kr Avgift 3 328:-/mån Boarea 51,1 kvm Vån 2 av 2 Energiprestanda 149 kWh/kvm år Visas Tor 5/9 17.00-17.30 Mån 9/9 18.00-18.30 Mäklare Johanna Eriksson 031-61 67 69

2:a Göteborg | Strömmensberg Morängatan 12

1:a Göteborg | Lunden Ulfsparregatan 9 C

Accepterat pris 1 420 000 kr Avgift 2 434:-/mån Boarea 38,5 kvm Vån 1 av 4 (Hiss) Energiprestanda 133 kWh/kvm år Visas Tor 5/9 18.00-18.30 Mån 9/9 17.00-17.30 Mäklare Johanna Eriksson 031-61 67 69

Accepterat pris 1 250 000 kr Avgift 2 616:-/mån Boarea 37 kvm Vån 3 av 4 Energiprestanda 129 kWh/kvm år Visas Sön 8/9 15.45-16.15 Mån 9/9 18.15-18.45 Mäklare Isabell Rabnor 031-61 67 68

7:a Göteborg | Norra Tynnered Bergkristallsgatan 48 Accepterat pris 2 100 000 kr Avgift 7 421:-/mån (inkl värme, VA och kabel-TV.) Boarea 147 kvm Vån 1 av 3 Info En unik totalrenoverad, ljus och trivsam etagelägenhet, Genomgående ekparkett. Energiprestanda 166 kWh/kvm år Visning Öppen visn Mån 2/9 17:30-18:15 Bokad visn Tis 3/9 Mäklare Joakim Pettersson 070-415 33 45

4:a Göteborg | Majorna Kabelgatan 15 A

4:a Göteborg | Högsbo Orkestergatan 7

Accepterat pris 2 420 000 kr Avgift 4 463:-/mån Boarea 103,8 kvm Vån 2 av 4 Info Stor och rymlig 4:a med balkong i soligt läge, nära salta bad och bra kommunikationer. Garageplats ingår! Energiprestanda 155 kWh/kvm år Visas måndag 2/9 kl 17.00, bokad visning tisdag 3/9 Mäklare Lovisa Möller 0727-13 33 13

Accepterat pris 1 890 000 kr Avgift 4 148:-/mån Boarea 98 kvm Vån 3 av 3 Info Fantastisk utsikt i öster, solig balkong i väster och god potential erbjuder denna välplanerade bostad! Energiprestanda 150 kWh/kvm år Visas måndag 2/9 kl 18.30, bokad visning tisdag 3/9 Mäklare Lovisa Möller 0727-13 33 13


FASTIGHETSBYRAN.SE

Varför inte ringa Sveriges största mäklare?

3:a Göteborg | Frölunda Torg - Cityhusen Lilla Marconigatan 25

3:a Göteborg | Ruddalen Klarinettgatan 22

Accepterat pris 2 895 000 kr Avgift 4 194:-/mån (inkl värme, VA och kabel-TV.) Boarea 98 kvm Vån 5 av 6 (Hiss) Info Fantastiskt boende i högt och fritt läge. Nyproducerad 2010. Exklusiva tillval. Ring för tidbokning Mäklare Magnus Nolbeck 031-734 49 56

Accepterat pris 1 375 000 kr Avgift 3 842:-/mån (inkl värme, VA, kabel-TV) Boarea 67,5 kvm Vån 1 av 3 Info Smakfull och välplanerad lgh med rymlig balkong i sydvästläge. Energiprestanda 144 kWh/kvm år Visning Öppen visn ons 4/9 kl 18:30-19:15. Bokad visn tors 5/9 eller på lörd 7/9 kl 11:00-12:00 Mäklare Niklas Johansson 0704-204999

2:a Göteborg | Tynnered Briljantgatan 91

2:a Göteborg | Ruddalen Fiolgatan 10

Accepterat pris 775 000 kr Avgift 3 299:-/mån (inkl värme, VA och kabel-TV.) Boarea 55 kvm Vån 1 av 4 Info. Smakfullt renoverad lägenhet som håller högsta klass! Energiprestanda 143 kWh/kvm år Visning Öppen visning tis 3/9 kl 18:15-19:00. Bokad visning ons 4/9. Mäklare Torbjörn Eriksson 0707-964509

Accepterat pris 1 195 000 kr Avgift 3 229:-/mån (inkl värme, VA och kabel-TV.) Boarea 55,5 kvm Vån 8 av 12 (Hiss) Info. En fin lägenhet i ett högt och fritt läge. Stor, inglasad balkong i soligt västerläge. Energiprestanda 115 kWh/kvm år Visning Öppen visning tis 3/9 kl 17:00-17:45. Bokad visning ons 4/9. Mäklare Torbjörn Eriksson 0707-964509

1:a Göteborg | Askim - Vita Fläcken Solarvsplan 14 Accepterat pris 1 150 000 kr Avgift 2 780:-/mån Boarea 42,3 kvm Vån 1 av 3 Info Smakfull 1-rumslgh som enkelt kan göras om till 1,5:a med sovalkov! Stor uteplats i västerläge. Ekkök från 2008. Helkaklat badrum med klinkergolv. Hushållsel ingår. Energiprestanda 139 kWh/kvm år Visning Öppen visn ons 4/9 kl 17:00-17:45. Bokad visn tors 5/9. Mäklare Niklas J 0704-204999

6:a Göteborg | Lundby Höjdhopparegången 3

3:a Göteborg | Tuve Brunnehagen 17

Accepterat pris 1 280 000 kr Avgift 5 853:- (inkl. k-tv, p-plats, vatten à conto) Boarea 117 kvm Energiprestanda 142 kWh/kvm år Visas Sön 8/9 13.00-13.30 Tis 10/9 17.30-18.00 Mäklare Sebastian Stojanovic 070-650 34 30

Accepterat pris 995 000 kr Avgift 4 768:-/mån (inkl V/VA, kabel-tv och el) Boarea 80 kvm Vån 3 Energiprestanda 168 kWh/kvm år Visas Sön 8/9 13.45-14.15 Mån 9/9 17.00-17.30 Mäklare Mona Akkache 0701-60 77 71

Lika noggrann som du är med din inredning är vi när vi värderar din bostad. 3:a Göteborg | Hisings Kärra Prilyckegatan 129

2:a Göteborg Lillhagens Sandlycka 2A

2:a Göteborg | Biskopsgården Vintervädergatan 11

Accepterat pris 965 000 kr Avgift 4 876:-/mån inkl V/VA, kabel TV och el Boarea 75,5 kvm Vån 3 Energiprestanda 155 kWh/kvm år Visas Sön 8/9 12.45-13.15 Mån 9/9 18.15-18.45 Mäklare Frida Jörgensen 0701607784

Accepterat pris 990 000 kr Avgift 3 889:-/mån (inkl V/VA & Kabel TV) Boarea 55 kvm Vån 1 Energiprestanda 204 kWh/kvm år Visas Sön 8/9 11.30-12.00 Mån 9/9 17.00-17.30 Mäklare Frida Jörgensen 0701607784

Accepterat pris 595 000 kr Avgift 2 656:-/mån (inkl V/VA och kabel-tv) Boarea 62,9 kvm Vån 8 av 8 Energiprestanda 103 kWh/kvm år Visas Sön 8/9 12.30-13.00 Mån 9/9 18.15-18.45 Mäklare Mona Akkache 070-160 77 71

Varför inte ringa Sveriges största mäklare för en fri värdering?


FASTIGHETSBYRAN.SE

Varför inte ringa Sveriges största mäklare?

2:a GÖTEBORG | Sannegårdshamnen Barken Storegrunds gata 5

5:a Göteborg | Torslanda - Österöd Rungången 34

Accepterat pris 1 875 000 kr Avgift 3 684:-/mån (inkl. värme, vatten och kabel-tv) Boarea 53 kvm Vån 3 (Hiss) Energiprestanda 90 kWh/kvm år Visas Mån 2/9 17.30-18.00 Tis 3/9 16.30-17.00 Mäklare Lovisa Hedlund 070-4202987

Accepterat pris 2 250 000 kr Avgift 4 410:-/mån (inkl VA, kabel-TV, bredband, telefoni och garage) Boarea 86,4 kvm + 20 kvm Energiprestanda 114 kWh/kvm år Visas ikväll, ring för bokning! Mäklare Isabelle Guldner 0708-129982

4:a Öckerö | Hönö Sandlyckevägen 12 Accepterat pris 1 795 000 kr Avgift 4 669:-/mån (inkl VA, renhållning o parkering) Boarea 85 kvm Vån 2 av 3 Visas Sön 8/9 11.00-12.00 Mäklare Andreas Paulsson 0707-92 29 53

3:a MÖLNDAL | Eklanda Eklanda Hage 5A Accepterat pris 1 595 000 kr Avgift 7 381:-/mån (inkl värme, VA, kabel-TV och P-plats) Boarea 94 kvm Vån Markplan Energiprestanda 122 kWh/kvm år Visas Ons 4/9 17.30-18.15 Sön 8/9 11.30-12.15 Mäklare Mats Johansson 0707-26 45 06

2:a Öckerö | Hönö Sandlyckevägen 12

3:a Mölndal | Bosgården Hagåkersgatan 10C

Accepterat pris 1 195 000 kr Avgift 2 527:-/mån (inkl VA, renhållning o parkering) Boarea 46 kvm Vån 1 av 3 Visas Sön 8/9 13.00-14.00 Mäklare Andreas Paulsson 0707-92 29 53

Accepterat pris 1 395 000 kr Avgift 4 431:-/mån (inkl värme, VA och kabel-TV) Boarea 69 kvm Vån 2 av 3 Energiprestanda 127 kWh/kvm år Visas Sön 8/9 12.45-13.30 Mån 9/9 17.30-18.15 Mäklare Mats Johansson 0707-26 45 06

3:a Mölndal | Bosgården Häradsgatan 26B

3:a Mölndal | Krokslätt Dalbogatan 3B

Accepterat pris 1 195 000 kr Avgift 4 344:-/mån (inkl värme, VA och kabel-TV) Boarea 73 kvm Vån 1 av 3 Energiprestanda 124 kWh/kvm år Visas Tor 5/9 17.00-17.30 Sön 8/9 13.00-13.30 Mäklare Charlotte Johansson 031-746 49 44

Accepterat pris 1 995 000 kr Avgift 2 501:-/mån (inkl värme, VA och kabel-TV) Boarea 65 kvm Vån 2 av 3 Visas Tor 5/9 17.15-18.00 Sön 8/9 12.00-12.45 Mäklare Patrik Teply 0704-20 49 90

Lika noggrann som du är med din inredning är vi när vi värderar din bostad. 2:a Mölndal | Krokslätt Gärdegatan 2A

2:a Mölndal | Broslätt Norra Nedanvägsgatan 6C

1:a Mölndal | Krokslätt Krokslättsgatan 8D

Accepterat pris 2 475 000 kr Avgift 3 116:-/mån (inkl. värme, bredband & kabel-tv) Boarea 59,7 kvm Vån 5 av 6 (Hiss) Visas Ons 4/9 17.15-18.00 Sön 8/9 13.15-14.00 Mäklare Patrik Teply 0704-20 49 90

Accepterat pris 995 000 kr Avgift 4 098:-/mån (inkl värme, VA och kabel-TV) Boarea 67 kvm Vån 1 av 2 Energiprestanda 124 kWh/kvm år Visas Sön 8/9 15.30-16.15 Tis 10/9 17.00-17.45 Mäklare Patrik Teply 0704-20 49 90

Accepterat pris 950 000 kr Avgift 2 600:-/mån (inkl värme, VA och kabel-TV) Boarea 37 kvm Vån 1 av 3 Energiprestanda 116 kWh/kvm år Visas Tor 5/9 17.30-18.15 Sön 8/9 14.00-14.45 Mäklare Mats Johansson 0707-26 45 06

Varför inte ringa Sveriges största mäklare för en fri värdering?


FASTIGHETSBYRAN.SE

Varför inte ringa Sveriges största mäklare?

2:a Göteborg | Kortedala Västra Midvintersgatan 6

1:a Göteborg | Kortedala Kalendervägen 47

Accepterat pris 2 400 000 kr Rum 4 rum Avgift 5 500:-/mån Boarea 110 kvm Byggt 2000 Energiprestanda 145 kWh/kvm år Visning Visning Sön 8/9 kl 11:00-12:00 & Mån 9/9 vg ring för tidsbokning Mäklare Malin Andersson 0704-20 29 84

Accepterat pris 795 000 kr Avgift 3 077:-/mån (inkl. V/VA, kabel-TV & BB) Boarea 54 kvm Vån 2 av 3 Energiprestanda 168 kWh/kvm år Visas Sön 8/9 13.30-14.00 Tis 10/9 17.30-18.00 Mäklare Pernilla Rimner 031-352 00 14

Accepterat pris 575 000 kr Avgift 1 203:-/mån (inkl. V/VA & kabel-TV) Boarea 30,6 kvm Vån 1 av 3 Energiprestanda 119 kWh/kvm år Visas Sön 8/9 12.30-13.00 Tis 10/9 18.30-19.00 Mäklare Pernilla Rimner 031-352 00 14

4:a Partille | Furulund Nävervägen 8

3:a Partille Björndammsterrassen 39

Accepterat pris 1 495 000 kr Avgift 5 033:-/mån (inkl V/VA/Kabel Tv) Boarea 93 kvm Vån 4 Visas Visas mån 9/9 18:30-19:00 tidsbokning & tis 10/9 17:00-17:30 öppen visning! Mäklare Jasmine Johansson 031-269003

Accepterat pris 1 500 000 kr Avgift 5 173:-/mån (inkl V/VA/Kabel Tv/P-plats) Boarea 86 kvm Vån 2 av 4 (Hiss) Energiprestanda 120 kWh/kvm år Visas Mån 9/9 17.00-17.30 Tis 10/9 18.15-18.45 Mäklare Frida Thorell 031-269005

Härryda | Mölnlycke - Orrekullen Åkannavägen 79

3:a Partille | Öjersjö Fägatan 39 Accepterat pris 2 495 000 kr Avgift 4 723:-/mån (inkl VA/Kabel tv/bredband/IP-telefoni) Boarea 87,2 kvm Vån 2 av 2 Visas mån 9/9 kl 17:00-17:30 tidsbokning & tis 10/9 kl 18.30-19:00 öppen visning! Mäklare Jasmine Johansson 031-269003

4:a | Lerum - Centralt Göteborgsvägen 18 Accepterat pris 2 250 000 kr Avgift 6 784:-/mån (inkl värme, VA, sophämtning, parkering och kabel-tv) Boarea 104 kvm Vån 2 av 3 (Hiss) Energiprestanda 110 kWh/kvm år Visas Ons 4/9, ring för bokning! Mäklare Carina Lindblad 0733-414701

2:a Partille Gamla Strandlinjen 1B

4:a Kungsbacka | Tölö Ligustervägen 42

Accepterat pris 1 090 000 kr Avgift 3 256:-/mån (inkl V/VA/Kabel Tv) Boarea 54 kvm Vån 3 Visas mån 9/9 18:15-18:45 & tis 10/9 17:0017:30 ring/maila för tidsbokning! Mäklare Frida Thorell 031-269005

Accepterat pris 2 095 000 kr Avgift 5 361:-/mån ink. carport & kabeltv. Boarea 106 kvm Energiprestanda 59 kWh/kvm år Ring för tidbokning Mån 9/9 & Ons 11/9 Mäklare Rebecka Polhem 0701-680042

3:a med balkong | Älvängen Gruvåsvägen 42

2:a | Nol Egnahemsvägen 15 A

Utgångspris 1 390 000 kr Avgift 4 366:-/mån (inkl värme, K-TV, p-plats) Boarea 74,9 kvm Vån 2 av 2 Energiprestanda 60 kWh/kvm år Visas Mån 2/9 17.30-18.00 Mäklare Joakim Olsson 0708-446312

Utgångspris 750 000 kr Avgift 2 866:-/mån (inkl värme, VA, kabel-tv) Boarea 51,5 kvm Vån 1 av 3 Energiprestanda 193 kWh/kvm år Visas Tis 3/9 17.30-18.00 Mäklare Joakim Olsson 0708-446312


FASTIGHETSBYRAN.SE

Varför inte ringa Sveriges största mäklare?

2:a | Nol Brandsbovägen 2 B

2:a Kungälv | Centralt Rexegatan 1

2:a Stenungsund | Stora Höga Huldas väg 4A

2:a Stenungsund | Ucklum Åsenvägen 11

Utgångspris 695 000 kr Avgift 1 970:-/mån (inkl värme, VA, Kabel-Tv) Boarea 46 kvm Vån 1 av 3 Energiprestanda 175 kWh/kvm år Visas Tis 3/9 19.00-19.30 Mäklare Joakim Olsson 0708-446312

Acceptpris 1 395 000 kr Avgift 3 980:-/mån Boarea 70,5 kvm Vån 2 av 3 (Hiss) Energiprestanda 222 kWh/kvm år Visasmån2/9 17:00-17:30&tis3/9 -ringförbokning! Mäklare Minna Kiviniemi 0723128979

Utgångspris 895 000 kr Avgift 3 807:-/mån (inkl garage) Boarea 62 kvm Vån 1 av 1 Visas Lör 7/9 11.00-12.00 Mäklare Sandra Nordenstam 0703-521894

Accepterat pris 295 000 kr Avgift 3 675:-/mån (exkl. el och V/A) Boarea 67,8 kvm Vån 1 av 1 Visas Sön 8/9 12.45-13.15 Mån 9/9 17.00-17.30 Mäklare Alexander Litos 0706-651542

BESIKTIGAD

BESIKTIGAD

Sotenäs | Ulebergshamn Plangatan 4

Sotenäs | Kunghamn - Amhult Rörvik Östergård Smedliden 1

Accepterat pris 4 950 000 kr Boarea 84 kvm Tomt 796 kvm Visas lördag 7/9 kl.12:15-13:00. Välkomna! Mäklare Alexander Gergils 0734-160 253

Accepterat pris 2 500 000 kr Rum 6 rum, varav 4 sovrum Boarea 75 kvm + 17 kvm Tomt 2 479 kvm Visas lördag 7/9 kl.11:00-11:45. Välkomna! Mäklare Alexander Gergils 0734-160 253

BESIKTIGAD

Hyresbestånd i gott skick | Vårgårda Trädgårdsgatan 15, 17, 19 och 21. Västergatan 26, 28, 30 och 32. Åtta väl samlade tvåvåningshus i gott skick med tillsammans 39 lägenheter på 2720 kvm boarea. Bergvärme från 2006-11. Hyresintäkter 2.575.420 kr. Driftskostnader 969.792 kr inkusive skatt, underhåll och fastighetsskötsel. Säljes i bolagsform om så önskas. Accepterat pris 23 000 000 kr Boarea 2 720 kvm Tomt 12 978 kvm Visas Ring för visning! Mäklare Thomas Wårfors 0322-30 34 04

Trollhättan | Sjuntorp Danska Vägen 43 Accepterat pris 1 450 000 kr Rum 6 rum, varav 4 sovrum Boarea 98 kvm + 30 kvm Tomt 908 kvm Övrigt Omfattande renoverat, högt och vackert läge. Byggt 1923 Visas Tis 10/9 17.00-18.00 Mäklare Niclas Grönvall Bokning: 0520-181 44

Lika noggrann som du är med din inredning är vi när vi värderar din bostad.

BESIKTIGAD

4:a Trollhättan | Centralt Spannmålsgatan 4 Lilla Edet | Lödöse Eckerna Nordgården 154 Accepterat pris 750 000 kr Rum 3 rum, varav 2 sovrum Boarea 85 kvm + 48 kvm Tomt 1 160 kvm Övrigt Älvutsikt samt egen brygga i Göta Älv! Byggt 1918 Visas Ons 11/9 16.00-17.00 Mäklare Niclas Grönvall, Bokning: 0520-18144

Accepterat pris 3 500 000 kr Avgift 6 517:-/mån (inkl värme, VA, kabel-tv) Boarea 105 kvm Vån 4 av 4 (Hiss) Visas Sön 8/9 11.00-11.30. Ring för bokning. Visas Mån 9/9 17.00-17.30. Välkommen på visning. Mäklare Rikard Knutsen 0520-181 40

Varför inte ringa Sveriges största mäklare för en fri värdering?


FASTIGHETSBYRAN.SE

Varför inte ringa Sveriges största mäklare?

Lilla Edet | Centralt Fuxernavägen 2

Lilla Edet | Götaslätten Kuskvägen 4

Accepterat pris 2 600 000 kr Tomt 631 kvm Hyresintäkt 318 540 kr. Affärslokal, 3 st 2:or, 1 st 3:a Visning Ring för bokning av visning. Mäklare Niclas Grönvall, Bokning: 0520-18144

Accepterat pris 945 000 kr Rum 5 rum varav 3-4 sovrum Boarea 120 kvm Tomt 457 kvm Övrigt 30 minuter till Göteborg! Byggt 1975 Visas Mån 9/9 17.15-18.00 Mäklare Niclas Grönvall, Bokning: 0520-18144

BESIKTIGAD

BESIKTIGAD

Lilla Edet | Västerlanda Västerlanda Stenbacken 115

Lilla Edet | Ström Sundöregatan 26

Accepterat pris 750 000 kr Rum 4 rum varav 3 sovrum Boarea 63 kvm + 63 kvm Tomt 10 850 kvm Övrigt: Garage med förråd Byggt 1940 Visas Ons 11/9 18.00-19.00 Mäklare Niclas Grönvall, Bokning: 0520-18144

Accepterat pris 850 000 kr Rum 4 rum, varav 3 sovrum Boarea 101 kvm Tomt 393 kvm Övrigt Välskött radhus med hörntomt! Byggt 1983 Visas Mån 9/9 16.00-17.00 Mäklare Niclas Grönvall, Bokning: 0520-18144

BESIKTIGAD

BESIKTIGAD

Ulricehamn Fahlmansgatan 19

Orust | Orust Marina Såten 450

Orust | Henån Nöteviken 115

Orust | Gullholmen Gatan 230

Utgångspris 3 395 000 kr Rum 4 rum, varav 3 sovrum Boarea 154 kvm + 44 kvm Tomt 854 kvm Ring och boka visningstid! Mäklare Arne Westman 070-512 14 55

Accepterat pris 5 300 000 kr Rum 5 rum Boarea 121 kvm Tomt 201 kvm Ring för tidbokning Lör 7/9 kl 14:00-14:45 Mäklare Håkan Bengtsson 0706-531542

Accepterat pris 2 100 000 kr Rum 5 rum, varav 3 sovrum Boarea 98 kvm + 98 kvm Tomt 2 189 kvm Ring för tidbokning Sön 8/9 kl 11:00-12:00 Mäklare Håkan Bengtsson 0706-531542

Accepterat pris 2 375 000 kr Rum 1 rum och 1 sovloft Avgift 13 781:-/år Boarea 40 kvm Tomt 44 kvm Ring för tidbokning Lör 7/9 kl 12:15-12:45 Mäklare Håkan Bengtsson 0706-531542

BESIKTIGAD

Lika noggrann som du är med din inredning är vi när vi värderar din bostad.

BESIKTIGAD

Orust | Flatön Flatön-Traneviken 412

Orust | Stocken/Slätterna Katteviksvägen 23

2:a Orust | Gullholmen Torget 107 lägenhet 3

Accepterat pris 1 350 000 kr Rum 4 rum, varav 3 sovrum Boarea 68 kvm Tomt 1 379 kvm Visas Sön 8/9 15.00-16.00 Mäklare Håkan Bengtsson 0706-531542

Accepterat pris 2 775 000 kr Rum 4 rum, varav 3 sovrum Boarea 66 kvm Tomt 1 240 kvm Ring för tidbokning Sön 8/9 kl 13:00-14:00 Mäklare Håkan Bengtsson 0706-531542

Accepterat pris 1 850 000 kr Avgift 1 496:-/mån (inkl värme, VA) Boarea 42 kvm Vån 1 Ring för tidbokning Lör 7/9 11:30-12:00 Mäklare Håkan Bengtsson 0706-531542

Varför inte ringa Sveriges största mäklare för en fri värdering?


Fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. www.husmanhagberg.se

Fiskebäckskil Havsnära boende Nyproduktion till salu

Säljstart Lörd 7/9 Kl. 10 Gullmarsstrand Hotell Anmälan görs till: info@ fiskebackskil.com

Hitta ditt drömboende bland 38 nyproducerade bostadsrättslägenheter med centralt läge! I attraktiva Fiskebäckskil planerar Anebyhus tillsammans med Brf Gläntan att uppföra tilltalande bostäder i storleken 35-85 kvm. Här har man gångavstånd till hamn och bad, restauranger, affärer samt 18-håls golfbana. För mer information ring 031- 352 34 04 / 031-352 34 00 eller besök www.fiskebackskil.com

Nytt kök & bad, garage ingår!

HISINGEN RAMBERGET 3:A - ÖVRE HALLEG. 32 Accepterat pris 1.695.000 kr Kvm 73.6 Avgift 4.218 kr Balkong Ja, inglasad Visas Tors 5/9 & sön 8/9. Boka tid. Hisingen Anders Christian 031-320 30 21

PRISEXEMPEL

Bokatidigt-rabatt! • • • •

Ett rum och kök från 1.095.000:Två rum och kök från 1.395.000:Tre rum och kök från 1.995.000:Fyra rum och kök från 2.595.000:-

Stor 2:a med mysig uteplats

Energiprestanda 116 kWh/m², år

Upp till 200.000 kr i rabatt när du bokar din bostadsrätt innan 31/10-2013. Läs mer på www.fiskebackskil.com

ERIKSBERG 2:A - ÖSTRA ERIKSBERGSGATAN 74 Accepterat pris 1.775.000 kr Kvm 60 Avgift 4.054 kr Uteplats Ja Visas Ons 4/9 & sön 8/9. Boka tid. Hisingen Anders Christian 031-320 30 21 Energiprestanda 132 kWh/m², år

CENTRALA HISINGEN KVILLE 2:A - KVILLEGATAN 7

ERIKSBERG 2:A - BRATTERÅSBACKEN 35

ÖVRE ERIKSBERG 2:A - BAUTASTENSGATAN 5 B

Till dig med höga krav på ditt boende! Accepterat pris 1.750.000 kr Kvm 58 Avgift 3.419 kr Visas Mån 2/9 17.00-17.30 & tis 3/9 17.00-17.30. . Hisingen Christine Löfgren 070-1962774

Studentboende eller första boende med stor balkong Accepterat pris 1.395.000 kr Kvm 37 Avgift 2.980 kr Visas Ons 4/9 & tors 5/9. Boka tid. Hisingen Anders Christian 031-320 30 21

Genomgångstvåa med västerbalkong högst upp. Accepterat pris 1.095.000 kr Kvm 43 Avgift 3.337 kr Visas Tis 3/9. Boka tid. Hisingen Anders Christian 031-320 30 21

Energideklaration finns ej.

Energideklaration finns ej

Energiprestanda 224 kWh/m², år

www.husmanhagberg.se Centrum 031-54 60 00 Hisingen 031-320 30 20 Kungsbacka 0300-32 31 50 Sydväst 031-745 97 00 Väster 031-47 47 00 Öster 031-25 22 50


Fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. www.husmanhagberg.se

ASKIM SISJÖN - VARPMOSSEVÄGEN 36 A

KULLAVIK - KULLAVIKS MÅSVÄG 13

RUDDALEN 4:A - MANDOLINGATAN 9

Familjevilla med underbar tomt i populära Sisjöområdet! Accepterat pris 4.650.000 kr Visas Tis 3/9 & tor 5/9. Ring/maila för bokning. Sydväst Margaretha Bjurefalk 031-745 97 01

Charmig liten villa med mycket mysfaktor. Accepterat pris 3.970.000 kr Visas Tors 5/9 & sön 8/9 Sydväst Stefan Börjesson 031-745 97 03

Låg avgift & hiss i huset Accepterat pris 1.790.000 kr Kvm 83 Avgift 3.532 kr Visas Sön 8/9 & mån 9/9. Ring för bokning! Väster Anna Sivenbring 031- 352 34 02

Energiprestanda 106 kWh/m², år

Energiprestanda 133 kWh/m², år

Energiprestanda 134 kWh/m², år

STRÖMMENSBERG 2.5:A SOFIAGATAN 56L Etagelägenhet i toppskick med balkong. Accepterat pris 1.780.000 kr Kvm 55 Avgift 3.803 kr Visas Tors 5/9 & sön 8/9. Ring för bokning! Öster Johanna Flodén 031-352 01 62 Energiprestanda 136 kWh/m², år

ÖRGRYTE 2:A TÖPELSGATAN 8A

HISINGS BACKA 3:A - PLOCKEROTEGATAN 81

ERIKSBERG 2:A - BARKEN STOREGRUNDS GATA 5

Välplanerad enplanstrea med stor härlig uteplats! Accepterat pris 1.420.000 kr Kvm 76.9 Avgift 4.930 kr Visas Sön 8/9 & mån 9/9. Välkommen på visning! Hisingen Maarit Lundqvist 0701-96 27 73

Trivsam tvåa med toppenläge i Sannegårdshamnen! Accepterat pris 2.050.000 kr Kvm 68 Avgift 4.298 kr Visas Mån 2/9 17.30-18.00 & tis 3/9 17.30-18.00 Hisingen Lars Norrgren 031-320 30 25

Energiprestanda 136 kWh/m², år

Energiprestanda 90 kWh/m², år

Energiprestanda 128 kWh/m², år

FJÄRÅS-SUNDSTORP SÄTILAVÄGEN 877

TÖLÖ SKÖRDEVÄGEN 55

Energiprestanda 140 kWh/m², år

Energiprestanda 79 kWh/m², år

KALLEBÄCK 4:A OSTGATAN 12

BILLDAL SKINTEBO 3,5:A NYLÄNNINGEN 1

Mindre hus i lantligt läge i naturskönt område. Acceptpris 1.195.000 kr Visas Ons 4/9 & lör 7/9. Ring för bokning. Marcus Mentzer Kungsbacka 0300-32 31 53

Stilfull bostadsrätt med riktig villakänsla om 126 m². Accepterat pris 2.250.000 kr Avgift: 6 145 kr/mån Visas Tis 3/9 & sön 8/9. Ring för tidsbokning. Marcus Mentzer Kungsbacka 0300-32 31 53

Stor lägenhet med balkong i trivsamt område! Accepterat pris 1.750.000 kr Kvm 93 Avgift 6.235 kr Visas Tis 3/9 & ons 4/9 Ring eller maila för bokning. Emma Nilsson Ljunggren Öster 031-352 01 65

Balkong i härligt västerläge Accepterat pris 1.550.000 kr Kvm 72 Avgift 4.274 kr Visas Mån 2/9 & tis 3/9 Ring/maila för bokning! Sydväst Annie Olsson 031-745 97 04

Energiprestanda 117 kWh/m², år

GAMLESTADEN 2:A BÅNGEGATAN 2A

Välplanerad gavellägenhet med balkong i väster! Accepterat pris 1.290.000 kr Kvm 58.5 Avgift 3.594 kr Visas Sön 8/9 & mån 9/9. Ring för bokning! Öster Martin Rieppo 031-352 01 61 Energiprestanda 166 kWh/m², år

Bra planlösning och kvällssol på balkongen. Accepterat pris 1.800.000 kr Kvm 52 Avgift 3.083 kr Visas Tors 5/9 & sön 8/9. Ring/maila för bokning! Öster Johanna Berlin 031-352 01 66

Energiprestanda 112 kWh/m², år

KVIBERG 2:A BEFÄLSGATAN 4, VÅN 11

Renoverad och välplanerad 2:a med inglasad balkong! Accepterat pris 1.250.000 kr Kvm 57 Avgift 2.524 kr Visas Sön 8/9 & mån 9/9. Öster Jonas Adamsson 031-352 01 64 Energiprestanda 149 kWh/m², år

STRÖMMENSBERG 1:A SOFIAGATAN 44A

Pärla med hög charmfaktor. Accepterat pris 1.250.000 kr Kvm 38.7 Avgift 2.411 kr Visas Sön 8/9 & mån 9/9. Ring eller maila för bokning. Emma Nilsson Ljunggren Öster 031-352 01 65 Energiprestanda 141 kWh/m², år

Tryggad-märkningen på en bostadsrätt innebär att bostaden är besiktigad. Tryggad-märkningen på en villa innebär att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot s k dolda fel. Läs mer om Tryggad på www.husmanhagberg.se/tryggad eller prata med din mäklare.

Centrum 031-54 60 00 Hisingen 031-320 30 20 Kungsbacka 0300-32 31 50 Sydväst 031-745 97 00 Väster 031-47 47 00 Öster 031-25 22 50


031-733 20 00 | bjurfors.se

Villa anno 1920 & gäststuga Villa BILLDAL accepterat pris: 7.975.000 kr antal rum: 7 ep: 47 adress: Kofferdalsvägen 29 boarea: 211 + 46 kvm visning: 2/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. väster: Martin Hallgren, tel: 031-68 69 71 energiprestanda (ep): Mäts i enheten kWh/kvm och år

Byggt 2005 med fem sovrum

| Villa KULLAVIK - TORRED

accepterat pris: 3.250.000 kr antal rum: 7 adress: Lerdalavägen 41 boarea: 190 kvm ep: 69 visning: 3/9, 4/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. väster: Martin Hallgren, tel: 031-68 69 71

2-plans radhus med bästa sydvästläge

| Radhus NÄSET - KANNEBÄCK

accepterat pris: 2.800.000 kr antal rum: 4 adress: Bronsgjutaregatan 52 boarea: 102 + 12 kvm ep: 41 visning: 5/9, 9/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. väster: Per Ris, tel: 031-68 69 78

Stor villa med ett högt och avskilt läge Villa HOVÅS accepterat pris: 11.900.000 kr antal rum: 8 ep: 65 adress: Hovås Ekåsväg 5 boarea: 272 + 176 kvm visning: 4/9 Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. väster: Martin Hallgren, tel: 031-68 69 71


Rätt tid att sälja din bostad

mats ljung vd och ägare, bjurfors

nu är rätt tid att sälja din bostad. Ränteläget är förmånligt, det är högtryck på bostadsmarknaden, med stor tillströmning av spekulanter och generellt är synen på den egna privatekonomin positiv. Funderar du på att sälja din bostad? Nu är rätt tid. Vi på Bjurfors ger dig dessutom tillgång till Boagenten, med över 30.000 köpklara spekulanter som tillsammans med vårt kraftfulla marknadsföringsstöd ger dig de bästa förutsättningarna att hitta rätt köpare och få rätt betalt. Gå in på bjurfors.se/ratt eller ring oss och boka en kostnadsfri värdering idag! Bjurfors Göteborg | Alelundsgatan 4, 412 66 Göteborg | 031-733 20 00 | bjurfors.se

|

|


031-733 20 00 | bjurfors.se

Högt läge med utsikt Villa NÄSET | TRUMF accepterat pris: 5.995.000 kr antal rum: 7 ep: 88 adress: Östfjällsvägen 5 boarea: 196 + 10 kvm visning: 4/9, 8/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. väster: Janne Andersson Melinder, tel: 031-68 69 75

trumf: Ett hus som har kvalitetsmärkningen Trumf är besiktigat och säljaren tecknar dessutom en säljarförsäkring mot dolda fel. energiprestanda (ep): Mäts i enheten kWh/kvm och år

Tomt med havsutsikt

Utmärkt läge med havsutsikt

Tomt LÅNGEDRAG - HAVSNÄRA

Villa BILLDAL - ÖSTRA LINDÅS | TRUMF

accepterat pris: 5.750.000 kr tomt: 821 kvm adress: Austvägen 11a visning: Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. väster: Per Ris, tel: 031-68 69 78

accepterat pris: 4.975.000 kr antal rum: 7 ep: 68 adress: Billdals Lövskogsväg 18 boarea: 173 + 50 kvm visning: 8/9, 10/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. väster: Maria Bergström, tel: 031-68 69 72

Ljust och rymligt

Nyrenoverat & centralt läge

Villa ASKIM - KNAPEHALL | TRUMF

Villa ASKIM | TRUMF

accepterat pris: 4.850.000 kr antal rum: 7 ep: 65 adress: Kobbehallsvägen 17 boarea: 188 + 8 kvm visning: 8/9, 9/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. väster: Maria Bergström, tel: 031-68 69 72

accepterat pris: 4.750.000 kr antal rum: 6 ep: 125 adress: Askims Kyrkväg 59b boarea: 98 + 98 kvm visning: 5/9, 8/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. väster: Maria Bergström, tel: 031-68 69 72


Rätt tid att sälja din bostad Du får ene! matrdkea57s9skr.) (Vä

Privat läge & havsutsikt

Gå in på bjurfors.se/ratt eller ring oss och boka en kostnadsfri värdering idag! Som tack får du ett presentkort till värdet av 579 kronor på Linas Inspirationskasse med tre kompletta middagar för fyra personer.

Villa NÄSET | TRUMF accepterat pris: 5.985.000 kr antal rum: 8 ep: 75 adress: Rörviksgatan 16 boarea: 134 + 135 kvm visning: 5/9, 8/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. väster: Janne Andersson Melinder, tel: 031-68 69 75

Onsala - Håkulla

Soligt läge med pool

Villa ONSALA - HÅKULLA | TRUMF

Villa LINDOME - ANNESTORP | TRUMF

accepterat pris: 3.700.000 kr antal rum: 7 ep: 70 adress: Lilla Håkullavägen 35 boarea: 165 + 25 kvm visning: 7/9, 10/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. kungsbacka: Marcus Göransson, tel: 0300-504 92

accepterat pris: 4.590.000 kr antal rum: 7 ep: 48 adress: Annestorpsvägen 28 boarea: 171 kvm visning: 5/9, 8/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. mölndal: Joachim Lennartsson, tel: 031-706 83 54

Villa i naturskönt område Villa MÖLNLYCKE - LÅNGETJÄRNSHÖJD accepterat pris: 5.675.000 kr antal rum: 6 ep: adress: Roslingsvägen 18 boarea: 178 + 12 kvm visning: 8/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. härryda: Henrik Basmanji, tel: 031-88 79 61

031-733 20 00 | bjurfors.se

Vinterbonat, nära havet Fritidshus ONSALA - ORREVIKEN accepterat pris: 1.950.000 kr antal rum: 4 ep: adress: Klockfoten 6 boarea: 83 kvm visning: 3/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. kungsbacka: Lena M Andersson, tel: 0300-504 97

Optimalt för familjen Villa MÖLNLYCKE-ORREKULLEN accepterat pris: 4.475.000 kr antal rum: 7 ep: adress: Notblomstervägen 1 boarea: 150 kvm visning: 7/9, 8/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. härryda: Henrik Basmanji, tel: 031-88 79 61


031-733 20 00 | bjurfors.se

Harmoni med naturen Villa MÖLNLYCKE - PIXBO accepterat pris: 6.000.000 kr antal rum: 5 ep: adress: Herrgårdsvägen 31 boarea: 230 + 20 kvm visning: Ring mäklaren för visning/information. härryda: Henrik Basmanji, tel: 031-88 79 61

trumf: Ett hus som har kvalitetsmärkningen Trumf är besiktigat och säljaren tecknar dessutom en säljarförsäkring mot dolda fel. energiprestanda (ep): Mäts i enheten kWh/kvm och år

Renoveringsprojekt KUNGÄLV - LYCKE accepterat pris: 1.850.000 kr ep: adress: Stora Lycke 330 boarea: ca 170 kvm visning: 17/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. kungälv: Pernilla B/Emmy A , tel: 0303-20 86 61/62

Eftertraktad villa Villa MÖLNLYCKE accepterat pris: 4.900.000 kr antal rum: 7 ep: 55 adress: Kobackavägen 3 boarea: 181 + 36 kvm visning: 8/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. härryda: Henrik Basmanji, tel: 031-88 79 61

Lugnt läge och fyra sovrum Villa LANDVETTER

Kolonilott TORSLANDA

accepterat pris: 3.475.000 kr antal rum: 5 ep: 81 adress: Grönkullavägen 10 boarea: 157 kvm visning: 3/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. härryda: Pernilla Johansson, tel: 031-88 79 62

accepterat pris: 1.850.000 kr antal rum: 5 ep: adress: Torslanda Havsbad, lott 108 boarea: 45 kvm visning: 10/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. torslanda: Martin Sundarp, tel: 031-92 29 79

Havsutsikt på Hälsö

Modern funkisvilla

Villa ÖCKERÖ - HÄLSÖ | TRUMF

Villa HÖNÖ

accepterat pris: 4.990.000 kr antal rum: 8 ep: 43 adress: Enebacken 9 boarea: 139 + 140 kvm visning: 8/9, 10/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. torslanda: Christian Johansson, tel: 031-92 29 74

accepterat pris: 5.900.000 kr antal rum: 6 ep: 41 adress: Kaptensvägen 22 boarea: 201 + 10 kvm visning: 8/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. torslanda: Christian Johansson, tel: 031-92 29 74


Magnifik villa med pool

Radhus med bästa läge

Villa TORSLANDA - AMHULT | TRUMF

Radhus TORSLANDA - CENTRUM

accepterat pris: 6.125.000 kr antal rum: 7 ep: adress: Linnefjällsliden 7 boarea: 230 kvm visning: 8/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. torslanda: Martin S / Christian J, tel: 031-92 29 79 / 74

accepterat pris: 2.475.000 kr ep: 103 adress: Vårbäcksvägen 4 F boarea: 122 kvm visning: 12/9, 15/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. torslanda: Christian Johansson, tel: 031-92 29 74

Välskött hus och härlig utsikt

Rymligt - havsutsikt - båtplats

Villa/Fritidshus TJÖRN - HÖVIKSNÄS

Villa/Gård TJÖRN - HAKENÄSET

accepterat pris: 3.675.000 kr antal rum: 5 adress: Ägge Pers Väg 122 boarea: 110 + 45 kvm visning: Ring mäklaren för visning/information. bohuslän: Sigvard Ekberg, tel: 0304-40 02 01

accepterat pris: 4.475.000 kr antal rum: 5 ep: 195 adress: Rörvik 70 boarea: 78 + 24 kvm visning: 4/9, 7/9. Ring 0304-66 00 00 för tidsbokning. bohuslän: Anne Kylemark, tel: 0304-40 02 03

Stor tvåplansvilla i fritt och lugnt läge

Låt Bjurfors Boagent hitta ditt drömboende

| Villa RÖNNÄNG - TJÖRN

Registrera dig på bjurfors.se/boagent

accepterat pris: 2.275.000 kr antal rum: 5 adress: Klövervägen 2 boarea: 125 + 110 kvm visning: 5/9, 7/9. Ring 0304-66 00 00 för tidsbokning. bohuslän: Anne Kylemark, tel: 0304-40 02 03

Barnvänligt radhus i bra skick Villa GRÅBO-YTTERSTAD

Radhus GRÅBO - LEKSTORP

Radhus LERUM-HULAN

accepterat pris: 995.000 kr antal rum: 2 adress: Jambackavägen 12 boarea: 40 kvm visning: 3/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. lerum: Torbjörn Dahl, tel: 0302-556 54

accepterat pris: 1.495.000 kr antal rum: 4 ep: 62 adress: Lekstorpsvägen 10a boarea: 109 kvm visning: 5/9, 7/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. lerum: Torbjörn Dahl, tel: 0302-556 54

accepterat pris: 2.075.000 kr antal rum: 5 ep: 75 adress: Beckmans Väg 28 boarea: 127 kvm visning: 5/9, 7/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. lerum: Torbjörn Dahl, tel: 0302-556 54

031-733 20 00 | bjurfors.se


Rätt tid att sälja din bostad Du får ene! matrdkea57s9skr.) (Vä

031-733 20 00 | bjurfors.se

Vindsvåning i etage, terrass 3:a VASASTADEN accepterat pris: 5.500.000 kr avgift: 5.224 kr ep: adress: Haga Kyrkogata 18 A boarea: 102 kvm visning: 2/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. bostadsrätter city: Magnus Nyhlén, tel: 031-761 79 19 energiprestanda (ep): Mäts i enheten kWh/kvm och år

Helrenoverad med låg avgift och garage

Gå in på bjurfors.se/ratt eller ring oss och boka en kostnadsfri värdering idag! Som tack får du ett presentkort till värdet av 579 kronor på Linas Inspirationskasse med tre kompletta middagar för fyra personer.

| 3:a ALMEDAL

accepterat pris: 2.200.000 kr avgift: 2.752 kr adress: Bomgatan 7 boarea: 78.5 kvm ep: 141 visning: 2/9, 3/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. bostadsrätter city: Josefin Johansson, tel: 031-761 79 24

Högst upp med stor solig balkong

| 2:a CENTRUM - STAMPEN

accepterat pris: 2.050.000 kr avgift: 3.140 kr adress: Folkungagatan 11B boarea: 61 kvm ep: 161 visning: 2/9, 3/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. bostadsrätter city: Sara Alfredsson, tel: 031-761 79 31

Funkistvåa med fin balkong

Gavelläge med söderbalkong

2:a JOHANNEBERG

2:a NORRA GULDHEDEN

accepterat pris: 1.800.000 kr avgift: 3.816 kr ep: 154 adress: Richertsgatan 12 boarea: 60 kvm visning: 2/9, 3/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. bostadsrätter city: Jessica Fridstedt, tel: 031-761 79 37

accepterat pris: 1.650.000 kr avgift: 3.275 kr ep: 128 adress: Fricksgatan 2a boarea: 54 kvm visning: 2/9, 3/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. bostadsrätter city: Josefin Johansson, tel: 031-761 7924

Rymlig 3:a med fin balkong

3:a med solig söderbalkong

3:a LINNÉ

3:a LINNÉ

accepterat pris: 3.295.000 kr avgift: 5.348 kr ep: adress: Linnégatan 70 boarea: 98 kvm visning: 5/9, 9/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. bostadsrätter city: Daniel Landgren, tel: 031-761 79 13

accepterat pris: 2.795.000 kr avgift: 3.463 kr ep: 147 adress: Nilssonsberg 4 boarea: 73 kvm visning: 4/9, 5/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. bostadsrätter city: Daniel Landgren, tel: 031-761 79 13

Sekelskifte med solig balkong

Balkong i härligt solläge

2:a LINNÉ

2:a LINNÉ

accepterat pris: 2.595.000 kr avgift: 3.465 kr ep: 171 adress: Nordhemsgatan 69B boarea: 61 kvm visning: 5/9, 8/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. bostadsrätter city: Malin Tulldahl, tel: 031-761 79 32

accepterat pris: 2.100.000 kr avgift: 2.846 kr ep: 111 adress: Tredje Långgatan 35 boarea: 56 kvm visning: 2/9, 3/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. bostadsrätter city: Malin Tulldahl, tel: 031-761 79 32


Perfekt för den lilla familjen

Optimalt planerad bostad

2:a LUNDEN

2:a MASTHUGGET

accepterat pris: 1.725.000 kr avgift: 3.627 kr ep: 159 adress: Sankt Pauligatan 13 B boarea: 58 kvm visning: 8/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. östra göteborg: Maria Willford, tel: 031-733 20 19

accepterat pris: 1.850.000 kr avgift: 3.483 kr ep: 157 adress: Bäckegatan 26A boarea: 56 kvm visning: 3/9, 4/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. bostadsrätter city: Jonas Edlund, tel: 031-761 79 26

Hörnlägenhet med parkutsikt 2,5:a KÅLLTORP - RENSTRÖMSKA VILLAN accepterat pris: 4.700.000 kr avgift: 3.511 kr ep: 102 adress: Sanatoriegatan 64 boarea: 117 kvm visning: 4/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. östra göteborg: Maria Willford, tel: 031-733 20 19

1:a MUNKEBÄCK accepterat pris: 1.150.000 kr avgift: 2.283 kr ep: 138 adress: Ahrenbergsgatan 13 C boarea: 36 kvm visning: 8/9, 9/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. Östra Göteborg: Claes Peerebom, tel: 031-733 20 04

Genomgående på bra läge

Modernt med vidsträckt utsikt

Stor lägenhet, fantastiskt läge

1:a BJÖRKEKÄRR

2:a LUNDEN

2:a CENTRALA HISINGEN

5:a MARSTRAND - KOÖN

accepterat pris: 995.000 kr avgift: 2.087 kr ep: 145 adress: Stabbegatan 15 boarea: 41 kvm visning: 5/9, 8/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. östra göteborg: Lisa Klinth, tel: 031-733 20 92

accepterat pris: 1.500.000 kr avgift: 3.332 kr ep: 130 adress: Sergelsgatan 2A boarea: 47,5 kvm visning: 4/9, 8/9 Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. östra göteborg: Maria Willford, tel: 031-733 20 19

accepterat pris: 1.850.000 kr avgift: 3.447 kr ep: adress: Kvillegatan 11 boarea: 58 kvm visning: 9/9, 10/9 Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. hisingen: Therés Olsson, tel: 031-761 79 68

accepterat pris: 4.350.000 kr avgift: 7.182 kr ep: 76 adress: Fiskholmsgatan 4 boarea: 155 kvm visning: Ring mäklaren för visning/information. kungälv: Lars Strandqvist, tel: 0303-20 86 63

Högst upp med utsikt över hamnen

Låt Bjurfors Boagent hitta ditt drömboende

| 2:a ERIKSBERG

Registrera dig på bjurfors.se/boagent

accepterat pris: 2.495.000 kr avgift: 2.919 kr adress: Östra Eriksbergsgatan 73 boarea: 51.3 kvm ep: visning: 2/9, 3/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. hisingen: Emil Bergdahl, tel: 031-761 79 66

Totalrenoverat centralt 4:a KUNGÄLV - CENTRALT

Fräsch, välplanerad med ypperligt läge

| 3:a MÖLNLYCKE

accepterat pris: 1.775.000 kr avgift: 3.701 kr adress: Skolvägen 8 g boarea: 75 kvm ep: 108 visning: 3/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. härryda: Caroline Ljung, tel: 031-88 79 63

accepterat pris: 1.725.000 kr avgift: 5.394 kr ep: 139 adress: Ivar Claessons Gata 30 boarea: 84 kvm visning: 3/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. kungälv: William Olsson, tel: 0303-20 86 65

031-733 20 00 | bjurfors.se


1:a KUNGÄLV - KOMARKEN accepterat pris: 590.000 kr avgift: 2.460 kr ep: 144 adress: Kongahällagatan 42B boarea: 39 kvm visning: 4/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. kungälv: William Olsson, tel: 0303-20 86 65

Gavel med insynsskyddat läge

Stor balkong i västerläge

Trivsam och modern lägenhet

4:a MÖLNDAL - LACKAREBÄCK/STENSJÖN

4:a KROKSLÄTT

4:a KUNGÄLV - ULLSTORP

2:a KUNGÄLV - KOMARKEN

accepterat pris: 2.595.000 kr avgift: 4.687 kr ep: 141 adress: Skogvaktaregatan 4 E boarea: 95 kvm visning: 8/9, 9/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. mölndal: Daniel Adelsson, tel: 031-706 83 51

accepterat pris: 2.195.000 kr avgift: 4.643 kr ep: 136 adress: Krokslätts Parkgata 54 C boarea: 101 kvm visning: 8/9, 9/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. mölndal: Daniel Adelsson, tel: 031-706 83 51

accepterat pris: 1.695.000 kr avgift: 4.912 kr ep: 111 adress: Ringvältvägen 68a boarea: 81 kvm visning: 5/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. kungälv: William Olsson, tel: 0303-20 86 65

accepterat pris: 750.000 kr avgift: 3.763 kr ep: 131 adress: Trekungagatan 5 boarea: 62 kvm visning: 4/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. kungälv: Joakim Ryttersson, tel: 0303-20 86 66

3:a MÖLNDAL - BOSGÅRDEN

3:a MÖLNDAL - BROSLÄTT

accepterat pris: 1.350.000 kr avgift: 3.549 kr ep: 130 adress: Hagåkersgatan 19 C boarea: 66 kvm visning: 4/9, 8/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. mölndal: Daniel Adelsson, tel: 031-706 83 51

accepterat pris: 1.295.000 kr avgift: 4.367 kr ep: 126 adress: Gladiolusgatan 3 B boarea: 76 kvm visning: 5/9, 8/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. mölndal: Daniel Adelsson, tel: 031-706 83 51

2:a HÖGSBO

2:a PARTILLE - NEDRE PARADISET

3:a PARTILLE - NEDRE PARADISET, 55+

accepterat pris: 1.350.000 kr avgift: 3.634 kr ep: 162 adress: Kopparmyntsgatan 1 boarea: 55 kvm visning: 8/9, 9/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. väster: Jonathan Schagerlind, tel: 031-761 79 75

accepterat pris: 1.195.000 kr avgift: 3.578 kr ep: 56 adress: Besebäcksstigen 3 boarea: 55 kvm visning: 5/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. partille: Cecilia Waern, tel: 031-336 78 71

accepterat pris: 1.350.000 kr avgift: 5.403 kr ep: 112 adress: Paradisvägen 7 boarea: 82 kvm visning: 3/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. partille: Filemon Andersson, tel: 031-336 78 74

Ett hem med hög trivselfaktor

| 3:a MÖLNDAL - BOSGÅRDEN

accepterat pris: 1.795.000 kr avgift: 3.645 kr adress: Frälsegårdsgatan 5C boarea: 68.5 kvm ep: 130 visning: 8/9, 10/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. mölndal: Sofie Esmyr, tel: 031-706 83 55

Ljus genomgångslägenhet 3:a HÖGSBO accepterat pris: 1.795.000 kr avgift: 3.234 kr ep: 112 adress: Kapplandsgatan 104 boarea: 66 kvm visning: 8/9, 9/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. väster: Jonna Alm, tel: 031-761 79 76

ängslyckan på stallbacken 40 kvm terrass

tisdagen den 3 sep kl 17-18/ söndagen den 8 sep kl 11-12 Populär återvändsgata i lugnt område. Välj mellan 1-plan, 2-plan eller 3-plan. Hög standard och uteplatser i två väderstreck. Först till kvarn gäller. Läs mer på www.sverigehuset.se alternativt kontakta mäklaren för mer information.

1:a VÄSTRA FRÖLUNDA accepterat pris: 710.000 kr avgift: 1.998 kr ep: 163 adress: Rubingatan 36 boarea: 36.5 kvm visning: 9/9, 10/9. Ring 031-761 79 50 för tidsbokning. väster: Jonathan Schagerlind, tel: 031-761 79 75

pris: 2.715.000-3.570.000:boyta: 93, 127, 150 kvm avgift: 4.144-6.625 kr/mån antal rum: 3-8 ROK bjurfors: Malin Ring, 031–733 20 28 malin.ring@bjurfors.se

kvibergs terrasser - etapp 4

- stora balkonger mot väst måndag 2 sep kl 17-18/ söndag 8 sep kl 13-15

Låt Bjurfors Boagent hitta ditt drömboende Registrera dig på bjurfors.se/boagent

Välkommen på visning i Kvibergs Terrasser. Ljusa lägenheter, hög standard, stora balkonger/terrasser i västerläge, välplanerade planlösningar och endast 10 minuter till Centralstationen. Besök vår visningslägenhet. Först till kvarn gäller! vill du veta mer? gå in på www.sverigehuset.se pris: 1.780.000-2.990.000:boyta: 65-106 kvm avgift: 4.124-5.858 kr/mån antal rum: 2-4 ROK bjurfors: Gustav Johansson, 031-733 20 27 gustav.johansson@bjurfors.se

031-733 20 00 | bjurfors.se


Vi förmedlar ditt hem med kunskap och kvalitet! Tel 031-13 97 37 www.homesweethome.se

TORSLANDA, CENTRALT

Fatima Spaho

Per Lind

Marie Lulek

TORSLANDA, HJUVIK

Välkommen till ett perfekt familjeboende! Radhus i ett välskött

område på en lättskött trädgårdstomt. Öppen planlösning med ett ljust sällskapsrum och matsal i fil. Boyta 170 kvm med 5 rum, varav 3-5 sovrum. Garage i länga. Byggår 1981. Tomtyta 350 kvm. EP 81 kWh/kvm år. Adress: Låkebergsgatan 67.

Havsutsikt från altanen! Villan ligger i ett skärgårdsnära fint område med mysiga smågator och med promenadavstånd till småbåtshamn och härlig badplats. Totalyta ca 224 kvm med 6 rum, varav 4 sovrum inkl. garage. Byggår 1978. Tomtyta 894 kvm. EP 71 kWh/kvm år. Adress: Ankarljusvägen 5.

Accepterat pris: 3 275 000 kr. Visas: tor 5/9, lör 7/9

Accepterat pris: 4 375 000 kr. Visas: ons 4/9, lör 7/9

ÖCKERÖ, HÖNÖ

TORSLANDA, CENTRALT

Välplanerat bostadsrättsparhus som inretts med god smak!

Topprenoverad 2:a på översta våningen! Lägenheten är genomgående

Accepterat pris: 2 195 000 kr. Visas: sön 8/9, mån 9/9

Accepterat pris: 1 195 000 kr. Visas: tor 5/9, lör 7/9

Uppfräschat kök från 2013 och väl tilltaget vardagsrum. Riktigt hemtrevligt boende med altan, gräsmatta, balkong och garage. 3 rum och kök. Boyta 83 kvm. Månadsavgift 4 680 kr. EP 78 kWh/kvm år. Adress: Minkeberg 6.

mycket smakfullt inredd med ljusa ytskickt och tilltalande kök från 2008 i modern stil. Öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och matplats. Inglasad balkong. Boyta 58 kvm. Månadsavgift 3 449 kr. EP 130 kWh/kvm år. Adress: Noleredsvägen 15a.

TORSLANDA, HÄSTEVIK

TORSLANDA, HÄSTEVIK

TORSLANDA, ANDALEN

Här kan man njuta av ett soligt läge!

Härlig naturtomt med en stor variation!

Byggklar tomt i fantastisk skärgårdsmiljö!

Lättbyggd villatomt i en fantastisk miljö, här finns den lantliga idyllen med hästhagar, fina promenadstråk och en underbar badplats för både stora och små. Tomtyta ca 950 kvm. Adress: Torslanda Hästeviksväg 35b Lotten A.

Tomten har både gräsmatta, berg och vacker grönska. Området är unik med närheten till havet och naturen. På tomten finns ett äldre hus. Kommunalt v/a. Tomtyta 1 156 kvm. Adress: Labodal 14.

Accepterat pris: 2 400 000 kr. Visas: tis 10/9

Accepterat pris: 2 600 000 kr. Visas: tis 10/9

Till fastigheten hör en båtplats och privat badplats ca 300 m från tomten. Andalen är ett populärt familjeparadis med vackra klippor och orörd natur. Avstyckningsplan råder på tomten vilket ger generösa byggmöjligheter. Tomtyta 680 kvm. Adress: Andalen 127.

Accepterat pris: 2 600 000 kr.


5:a MAJORNA Lägenhet med fantastiska möjligheter och en fin planlösning. Lägenheten har tre sovrum varav det ena har utgång till balkong. Här finns ett ljust vardagsrum med flera vackra fönster och en matsal med utgång till balkong. Här finns också ett badrum och en gästtoalett.Köket är beläget in mot gård. Lägenheten är underbart beläget i tidstypiskt landshövdingehus och i en barnvänlig förening som har flera vackra innergårdar och har närhet till skola, förskolor samt mataffär och kommunikationer.

ACCEPTERAT PRIS: 3 250 000 kr AVGIFT: 7 510 kr/månad RUM: 5 rum och kök STORLEK: 101 kvm VÅNING: 2 BYGGÅR: 1929/1990 ENERGIPRESTANDA: 136 kWh/kvm och år AMIRALITETSGATAN 27 B Visning tisdag 3/9 kl 17:00-17:30. Välkommen! JENNY WAHLSTRÖM FASTIGHETSMÄKLARE 073-359 18 46

NYPRODUKTION BOHUS Projektet består av mindre och större tvåor samt treor i två olika storlekar. Lägenheterna har hög standard, öppen planlösning, uteplats eller balkong samt bra förvaringsmöjligheter. Det finns även bekvämligheter så som diskmaskin, inbyggd micro, tvättmaskin, torktumlare och rymlig klädkammare. Tomten som är placerad granne med ett trevligt villaområde, har direkt närhet till busshållplats och gångavstånd till den nya pendeltågstationen som snabbt och smidigt tar er till både Göteborg och Trollhättan. Förskola och skola finns i området.

VÄLKOMMEN PÅ INFORMATIONSTRÄFF! PLATS: ERIK OLSSON FASTIGHETSFÖRMEDLING, POLHEMSPLATSEN 5, GÖTEBORG TID: TORSDAG 12 SEPTEMBER KL 18.00. FÖR BOKNING ELLER MER INFORMATION KONTAKTA: IDA LASSGÅRD 0722- 48 64 66 IDA.LASSGARD@ERIKOLSSON.SE ELLER: LINA PERSSON 0707-23 44 85 LINA.PERSSON@ERIKOLSSON.SE

ERIK OLSSON FASTIGHETSFÖRMEDLING | POLHEMSPLATSEN 5 | TELEFON: 031-722 40 00 | WWW.ERIKOLSSON.SE


Hästgård Varberg TVÅÅKER

3:a ERIKSBERG / HISINGEN

Två bostadshus, varav ett nybyggt. Möjlig uthyrning eller avstyckning. Sju hektar åkermark i direkt anslutning. Stall med fyra boxplatser och möjlighet att utöka.

Välkommen till Belegatan 1 och denna ljusa och trivsamma bostad. Lägenheten har stora ytor, två balkonger och avkopplande massagebadkar. Hiss finns.

BUDSTART: 4 950 000 kr RUM: 9 rok resp 4 rok. BOA: 288 kvm/75 kvm TOMT: 73 595 kvm BYGGÅR: 2008/1909 ENERGIPRESTANDA: 145 kWh/kvm och år

ACCEPTERAT PRIS: 2 600 000 kr AVGIFT: 4 643 kr/månad STORLEK: 86,6 kvm VÅNING: 1 BYGGÅR: 2000 ENERGIPRESTANDA: 89 kWh/kvm och år

JUMMERSLÄTT 1 Bokad visning söndag 15/9. Välkommen!

BELEGATAN 1 Bokad visning söndag 8/9 kl 17:00-17:30. Välkomna!

FRIDA NILSSON FASTIGHETSMÄKLARE 070-744 66 40

BRUNA LIBORIO FASTIGHETSMÄKLARE 070-428 78 88

3:a MÖLNDAL CENTRALT

1:a LINNÉ

Välplanerad och ljus gavellägenhet med ytskikt från 2013. Två separata ingångar och balkong i soligt läge med närhet till Göteborgs stad.

Ljus och välplanerad lägenhet på populär adress. Fransk balkong med utsikt över Nordenskiöldsgatan, totalrenoverat badrum och bra förvaring. Närhet till bra restauranger, mysiga butiker och Slottsskogen. Hiss finns.

ACCEPTERAT PRIS: 1 500 000 kr AVGIFT: 5 217 kr/månad STORLEK: 76 kvm VÅNING: 1 BYGGÅR: 1950-1951 ENERGIPRESTANDA: 102 kWh/kvm och år

ACCEPTPRIS: 1 600 000 kr AVGIFT: 1 563 kr/månad STORLEK: 31 kvm VÅNING: 4 BYGGÅR: 1972-73 ENERGIPRESTANDA: 160 kWh/kvm och år

VÄNORTSGATAN 6 B Bokad visning måndag 9/9 kl 17:30-18:00. Välkommen!

NORDENSKIÖLDSGATAN 13 Bokad visning tisdag 3/9 kl 17:00-17:30. Välkommen!

IDA LASSGÅRD FASTIGHETSMÄKLARE 072-248 64 66

VICTORIA WIGERUD FASTIGHETSMÄKLARE 073-377 84 13

ERIK OLSSON FASTIGHETSFÖRMEDLING | POLHEMSPLATSEN 5 | TELEFON: 031-722 40 00 | WWW.ERIKOLSSON.SE


bästa exponering & personligt engagemang

Robert Lundin 031-745 20 25

Christian Lundin 031-745 20 60

Anne Jonson 031-745 20 44

Marcus Tikka 031-745 20 58

Anna Waerner 031-745 20 62

ChristofferLennartsson 031-745 20 43

Peter Jonson 031-745 20 48

Ann-Christin Palmborg 031-745 20 40

Henningsson Patrik Henningsson 031-745 20 50

Marita Lundin 031-745 20 22

Ulf Lundin 031-745 20 21

Matilda Ivarsson 031-745 20 56

Karin Sandberg Laigar 031-745 20 64

Louise Englund 031-745 20 59

Maria Lundqvist 031-745 20 63

Martina Thorén 031-745 20 24

Eva Mellberg 031-745 20 51

Alexander Cezar 031-745 20 68

Erica Narvesjö 031-745 20 69

Gunnar Andersson 031-745 20 66

Malin N Henningsson 031-745 20 23

Gunilla Jansson 031-745 20 41

Madelene Lööw 031-745 20 55

Peter Johansen 031-745 20 45

Emelie Tolinsson 031-745 20 47

Ludwig Lundgren 031-745 20 46

Niklas Kocev 031-745 20 53

*energiprestanda

boka en värdering! boka en kostnadsfri värdering av din bostad & få 6 nummer av inredningsmagasinet elle interiör!

Niklas Wählisch 031-745 20 52

Carolina Lindén 031-745 20 49

Staffan Lindberg 031-745 20 67

Gina Sundgren 031-745 20 27

Petra Lätt 031-745 20 28

Anna Axéll 031-745 20 61

David Lundström 031-745 20 65

Annie Mälarborn 031-745 20 57

Birgit Belfrage 031-745 20 42

lerum

hästgård med stall, pool, dubbelgarage och 15 minuter från stan! Välkomna till denna härliga egendom som ligger som sista huset på återvändsgata. Läget är lugnt och lantligt, men ändå nära in till Lerum på några minuter och in till Göteborg på en kvart. Stor hage med paddock i anslutning. Stall med tre boxar, sadelkammare, loft och förvaring. Stort garage med dubbla elportar och plats för 2-4 bilar. Flertalet platser utanför. Tennisbana och pool. Boningshus med stora utrymmen och 6-7 sovrum, kök med öppen spis och vardagsrum med öppet till nock, öppen spis och utgång till poolområdet. Inglasad matsal med plats för stora sällskap och utgång till uteplats. Bergvärme. Lantbrukstaxerad. accepterat pris: 9 500 000:- | boarea: ca 300 kvm | biarea: ca 50 kvm | tomt: ca 46 867 kvm byggår: 1989 | visning: Bokad, välkommen att kontakta mäklaren för tid! adress: Grankullevägen 11 | mäklare: Marcus Tikka 031-745 20 58

innerstaden | västra centrum | östra centrum | västra göteborg | östra göteborg | örgryte | hisingen | torslanda mölndal | kungsbacka | lerum | marstrand/kungälv | vasagatan 26 göteborg | 031-17 22 60 | lundin.se | sedan 1979


bästa exponering & personligt engagemang

torslanda/lilleby

*energiprestanda

gunnilse ås

välplanerad villa med högt och lugnt läge!

fint & välplanerat med enastående utsiktsläge!

accepterat pris: 4 950 000:- | boarea: ca 161 kvm | tomt: ca 1 128 kvm byggår: 1990 | visning: Bokad torsdag 5/9 kl. 17.30-18.30 & lördag 7/9 kl. 11.00-12.00. ep*: 69 kWh/kvm/år | adress: Näckrosvägen 32 | mäklare: Karin Sandberg Laigar 031-745 20 64

accepterat pris: 3 150 000:- | boarea: ca 146 kvm | biarea: ca 7 kvm | tomt: ca 456 kvm byggår: 2002 | visning: Bokad söndag 8/9 kl. 15.00-16.00 & tisdag 10/9 kl. 18.30-19.00. ep*: 66 kWh/kvm/år | adress: Hällmarksvägen 9 | mäklare: Carolina Lindén 031-745 20 49

lundin Partner partner hos lundin - ditt nästa steg i karriären?

2012 var Lundins bästa år sedan starten 1979 och under 2013 har vi de första månaderna ökat omsättningen med nästan 25%. Vårt starka varumärke och framgångsrika koncept har lockat många av Göteborgs bästa mäklare. Vi skiljer ut oss i branschen då vi sedan ett par år tillbaka arbetar med ett fördelaktigt partnersystem för våra mäklare. Vi söker nu fler etablerade och framgångsrika mäklare som vill ta nästa steg i karriären. Vill du veta mer, ta kontakt med Christian Lundin 031-745 20 60 eller christian.lundin@lundin.se. Konfidentiell behandling.

utby

underbart boende, mysig trädgård & friköpt tomt! accepterat pris: 2 480 000:- | boarea: ca 91 kvm | biarea: ca 41 kvm | tomt: ca 360 kvm byggår: 1962 | visning: Bokad torsdag 5/9 kl. 19.00-19.30 & söndag 8/9 kl. 12.30-13.00. ep*: 61 kWh/kvm/år | adress: Tvärskedet 17B | mäklare: Emelie Tolinsson 031-745 20 47

innerstaden | västra centrum | östra centrum | västra göteborg | östra göteborg | örgryte | hisingen | torslanda mölndal | kungsbacka | lerum | marstrand/kungälv | vasagatan 26 göteborg | 031-17 22 60 | lundin.se | sedan 1979


bästa exponering & personligt engagemang

2:a linnéstaden

*energiprestanda

3:a prippska tomten

härlig sekelskiftestvåa högst upp med balkong!

öppen planlösning med en stor inglasad balkong!

accepterat pris: 2 380 000:- | avgift: 3 449:-/mån | boarea: ca 52 kvm | våning: 4/4, ej hiss visning: Bokad torsdag 5/9 kl. 17.30-18.00 & söndag 8/9 kl. 15.30-16.00. ep*: 96 kWh/kvm/år | adress: Fjärde långgatan 10D | mäklare: Marcus Tikka 031-745 20 58

accepterat pris: 2 980 000:- | avgift: 3 977:-/mån | boarea: ca 81,4 kvm | våning: 4/6, hiss visning: Bokad måndag 9/9 kl. 17.30-18.00 & tisdag 10/9 kl. 19.00-19.30. ep*: 83 kWh/kvm/år | adress: Karin Boyes gata 5 | mäklare: Christoffer Lennartsson 031-745 20 43

2:a nilssonsberg - renoverat! accepterat pris: 2 125 000:- | avgift: 2 596:-/mån boa: ca 66 kvm | våning: 1/8, hiss | adress: Nilssonsberg 15 visning: Bokad söndag 8/9 kl. 14.00-14.30. mäklare: Marcus Tikka 031-745 20 58

1:a n johanneberg - charm! accepterat pris: 1 350 000:- | avgift: 1 226:-/mån boa: ca 24 kvm | vån: 1/6, hiss | adress: Wijkandersplatsen 1 visning: Bokad mån 9/9 kl. 19-19.30 & tis 10/9 kl. 17.30-18. mäklare: Niklas Kocev 031-745 20 53

2:a prippska tomten

högst upp i huset med balkong i soligt västerläge! accepterat pris: 1 980 000:- | avgift: 3 594:-/mån | boarea: ca 61,6 kvm | våning: 6/6, hiss visning: Bokad måndag 9/9 kl. 19.00-19.30 & tisdag 10/9 kl. 17.30-18.00. ep*: 92 kWh/kvm/år | adress: Färgaregatan 9 | mäklare: Christoffer Lennartsson 031-745 20 43

2:a nya gårda

välplanerat hem med ovärderlig inglasad balkong! accepterat pris: 1 980 000:- | avgift: 3 159:-/mån | boarea: ca 53 kvm | våning: 2/7, hiss visning: Bokad måndag 9/9 kl. 17.30-18.00 & tisdag 10/9 kl. 19.00-19.30. ep*: 92 kWh/kvm/år | adress: Vestagatan 9 | mäklare: Niklas Kocev 031-745 20 53

innerstaden | västra centrum | östra centrum | västra göteborg | östra göteborg | örgryte | hisingen | torslanda mölndal | kungsbacka | lerum | marstrand/kungälv | vasagatan 26 göteborg | 031-17 22 60 | lundin.se | sedan 1979


bästa exponering & personligt engagemang

*energiprestanda

2:a masthugget

strålande fritt utsiktsläge! accepterat pris: 1 985 000:- | avgift: 3 093:-/mån | boarea: ca 52,5 kvm | våning: 7/7, hiss visning: Bokad onsdag 4/9 kl. 17.30-18.30 & söndag 8/9 kl. 15.00-15.30. adress: Skepparegången 26 | mäklare: Karin Sandberg Laigar 031-745 20 64

2:a masthugget

1:a gamla masthugget

accepterat pris: 1 950 000:- | avgift: 3 399:-/mån | boarea: ca 68 kvm | våning: 2/7, hiss visning: Bokad torsdag 12/9 kl. 12.30-13.15 & måndag 16/9 kl. 17.30-18.15. ep*: 148 kWh/kvm/år | adress: Rangströmsliden 3 | mäklare: Louise Englund 031-745 20 59/Madelene Lööw 031-745 20 55

accepterat pris: 1 380 000:- | avgift: 2 428:-/mån boarea: ca 35 kvm | vån: 1/3, ej hiss | adress: Fjällgatan 9 U visning: Bokad sön 8/9 kl. 13.30-14.00 & mån 9/9 kl. 17.00-17.30. ep*: 141 kWh/kvm/år | mäklare: Louise Englund 031-745 20 59

nyproducerad bostad i toppskick!

2:a masthugget

nyproducerad bostad i toppskick! accepterat pris: 1 900 000:- | avgift: 3 349:-/mån | boarea: ca 67 kvm | våning: 2/7, hiss visning: Bokad torsdag 12/9 kl. 12.30-13.15 & måndag 16/9 kl. 17.30-18.15. ep*: 148 kWh/kvm/år | adress: Rangströmsliden 3 | mäklare: Louise Englund 031-745 20 59/Madelene Lööw 031-745 20 55

1:a majorna - möjlig 2:a! accepterat pris: 1 395 000:- | avgift: 3 013:-/mån boa: ca 42,1 kvm | vån: 5/5, hiss | adress: Seglaregatan 21 visning: Bokad mån 2/9 kl. 17.00-17.30 & tis 3/9 kl. 17.30-18.00. ep*: 178 kWh/kvm/år | mäklare: Madelene Lööw 031-745 20 55

2:a masthugget

nyproducerad bostad i toppskick! accepterat pris: 1 700 000:- | avgift: 2 999:-/mån | boarea: ca 60 kvm | våning: 2/7, hiss visning: Bokad torsdag 12/9 kl. 12.30-13.15 & måndag 16/9 kl. 17.30-18.15. ep*: 148 kWh/kvm/år | adress: Rangströmsliden 3 | mäklare: Louise Englund 031-745 20 59/Madelene Lööw 031-745 20 55

innerstaden | västra centrum | östra centrum | västra göteborg | östra göteborg | örgryte | hisingen | torslanda mölndal | kungsbacka | lerum | marstrand/kungälv | vasagatan 26 göteborg | 031-17 22 60 | lundin.se | sedan 1979


bästa exponering & personligt engagemang

2,5:a eriksberg

*energiprestanda

2,5:a eriksberg

påkostad med rätt läge & utsikt!

genomgångslägenhet med härliga ytor!

accepterat pris: 2 280 000:- | avgift: 3 536:-/mån | boarea: ca 64,5 kvm våning: 10/11, hiss | visning: Bokad söndag 8/9 kl. 11.30-12.30 & måndag 9/9 kl. 19.00-19.30. adress: Östra Eriksbergsgatan 73 | mäklare: Alexander Cezar 031-745 20 68

accepterat pris: 2 195 000:- | avgift: 3 864:-/mån | boarea: ca 74 kvm | våning: 4/6, hiss visning: Bokad söndag 8/9 kl. 13.00-14.00 & måndag 9/9 kl. 17.30-18.00. ep*: 65 kWh/kvm/år | adress: Sörhallstorget 31 | mäklare: Alexander Cezar 031-745 20 68

2:a kallebäck - kvadratsmart! accepterat pris: 980 000:- | avgift: 3 320:-/mån boa: ca 44 kvm | våning: 2, hiss | adress: Ostgatan 16 visning: Bokad mån 9/9 & tis 10/9, kontakta mäklaren för tid! ep*: 117 kWh/kvm/år | mäklare: Erica Narvesjö 031-745 20 69

3:a eriksberg

nyproduktion nära vattnet! accepterat pris: 3 195 000:- | avgift: 3 941:-/mån | boarea: ca 81 kvm | våning: 1/6, hiss visning: Bokad, välkommen att kontakta mäklaren för tid! adress: Ceresplatsen 13 | mäklare: Alexander Cezar 031-745 20 68

2:a mölndal/bifrost

2:a mölndal/bosgården!

1:a mölndal/krokslätt

accepterat pris: 1 195 000:- | avgift: 3 322:-/mån boa: ca 62 kvm | vån: 2/3, ej hiss | adr: Blandsädesgatan 3B visning: Bokad mån 9/9 & tis 10/9, kontakta mäklaren för tid! ep*: 92 kWh/kvm/år | mäklare: David Lundgren 031-745 20 65

accepterat pris: 1 395 000:- | avgift: 3 329:-/mån boa: ca 57 kvm | våning: 2/7, hiss | adress: Häradsgatan 29 visning: Bokad tisdag 3/9 kl. 17.00-17.30. ep*: 146 kWh/kvm/år | mäkl: Gunnar Andersson 031-745 20 66

accepterat pris: 940 000:- | avgift: 2 830:-/mån boa: ca 33 kvm | vån: 1/3, ej hiss | adress: Fredåsgatan 14A visning: Bokad torsdag 8/8 kl. 16.00-16.30. ep*: 102 kWh/kvm/år | mäklare: David Lundgren 031-745 20 65

innerstaden | västra centrum | östra centrum | västra göteborg | östra göteborg | örgryte | hisingen | torslanda mölndal | kungsbacka | lerum | marstrand/kungälv | vasagatan 26 göteborg | 031-17 22 60 | lundin.se | sedan 1979


SMS:A 33181 TILL 71122

VARUDEKLARERAT*

SMS:A 35846 TILL 71122

VILLOR

KULLAVIK - CENTRALT Gavelradhus om 124 kvm

• Hörntomt i sydvästläge • Garage • Öppen spis • Välskött

• Nyrenoverat • Inredd vind • Solig uteplats • Fyra sovrum

ACCEPTERAT PRIS 5 450 000 kr/bud. TOMT Tomtarea 846 m² (friköpt). EP 77 kWh/m² år. VISAS Sö 8/9. Ti 10/9. Ring för tidsbokning. Mäster Bengtsgatan 3. CITYBUTIKEN Maria Celion 0706184510, Pauline Ancevska 0708184520.

PRIS 3 550 000 kr/bud. TOMT 253 kvm. VISAS Sö 8/9. Ring för tidsbokning. Banvallen 16. GBG SYDVÄST Jakob Franzon 031-761 01 05, Bobutiken 031-91 06 66.

SMS:A 33007 TILL 71122

VARUDEKLARERAT*

SMS:A 35635 TILL 71122

JOHANNEBERG/KROKSLÄTT 6 rok, ca 173 kvm boyta, ca 43 kvm biyta

CENTRALA HISINGEN - KÄRRDALEN 6 rok, 112 + 7 kvm

• Sjöglimt • Barnvänligt • Stor altan

• Bekvämt boende • Lungt läge • Nya fönster • Nyare tak • Bra område

ACCEPTERAT PRIS 1 825 000 kr/bud. TOMT 369 kvm (friköpt). EP 85 kWh/m²/år. VISAS Ti 3/9. On 4/9. Ring för tidsbokning. Idtjärnsgatan 74. GBG ÖSTRA Anne-Louise Lundqvist 031-3824303.

ACCEPTERAT PRIS 2 350 000 kr/bud. TOMT 428 kvm. VISAS To 5/9 16.30-17.30. Ti 10/9 18.30-19.30. Ring för tidsbokning. Lilla Myrekärrsvägen 38. HISINGEN Hanna Jarneving 031-23 82 00.

SMS:A 35825 TILL 71122

SMS:A 31842 TILL 71122

ANGERED 5 rok, 117 + 24 kvm

TUVE - GRINNEKULLEN 5 rok, 132 kvm

MÖLNDAL - EKLANDA 5 rok, 130 kvm

• Södergavel • Nya fönster • Två uteplatser • Renoverade duschrum

• Takterrass • Modernt och stilrent • Södergavel • 3-4 sovrum • Kamin

PRIS 2 375 000 kr/bud. TOMT 164 kvm. EP 72 kWh/m2/år. VISAS Sö 8/9 15.00-16.00. Ti 10/9 17.00-18.00. Ring för tidsbokning. Grinnekullegatan 85. HISINGSBUTIKEN Hanna Jarneving 031-23 82 00, 0707 23 82 22.

ACCEPTERAT PRIS 4 195 000 kr/bud. TOMT 314 m² (friköpt). Lättskött gavelträdgårdstomt. VISAS To 5/9. Må 9/9. Ring för tidsbokning. Östra Eklanda Höjd 10. MÖLNDAL Ulrika Larsson 031-87 07 74. *VARUDEKLARERAT ÄR EN FÖRSÄKRING MED BESIKTNING

WWW.SVENSKFAST.SE


SMS:A 35780 TILL 71122

SMS:A 34974 TILL 71122

VARUDEKLARERAT*

PARTILLE LEXBY 5 rok, 123 kvm

• Bra läge i området • Barnvänligt • Snyggt renoverat

• Inglasad uterum 2010 • 4 sovrum • Garage i länga

ACCEPTERAT PRIS 2 100 000 kr/bud. TOMT 76 kvm. VISAS Må 2/9. Ring för tidsbokning. Nygårdsvägen 32d. PARTILLE Hanna Zackariasson 031-719 58 04.

ACCEPTERAT PRIS 1 995 000 kr/bud. TOMT 147 kvm. EP 122 kWh/m²/år. VISAS To 5/9 17.00-18.00. Ring för tidsbokning. Klintegårdsvägen 13. PARTILLE Hanna Zackariasson 031-719 58 04.

SMS:A 88912 TILL 71122

VARUDEKLARERAT*

SMS:A 35919 TILL 71122

PARTILLE LEXBY 3 rok, 87 + 26 kvm

KUNGSBACKA 6 rok, 144 kvm NÄRA KOMMANDE PENDELSTATION

• Välbyggt, charmigt, känsla! • Närhet till hav, bad och buss!

• Nära skola och hav • Nyrenoverat • Gavelradhus i tre plan

PRIS 3 350 000 kr/bud. TOMT 1 122 kvm Tomtarea 1 122 m² (friköpt).. EP 83 kWh/m²/år. VISAS Lö 7/9 11.00-12.00. Må 9/9 16.30-17.30. Ring för tidsbokning. Onsala Högåsväg 64. KUNGSBACKA Heléne Gometz 0300-72224.

ACCEPTERAT PRIS 2 590 000 kr/bud. TOMT 216 m² (friköpt). EP 58 kWh/m²/år. VISAS Sö 8/9 13.00. Ti 10/9 18.00. Ring för tidsbokning. Centrumvägen 2a. KUNGSBACKA Emma Törnberg 0733-760713 Välkommen på visning!.

SMS:A 33042 TILL 71122

VARUDEKLARERAT*

SMS:A 35924 TILL 71122

KUNGSBACKA - ONSALA 5 rok, 146 kvm

FRILLESÅS CENTRALT 132 kvm, 5 rok + inglasat uterum och garage

KUNGSBACKA 3 rok, 30 kvm Inredd vind med 2 sovrum

• Trevligt 1-planshus • Relaxavdelning med bastu • Fina stenläggningar

• Stor trädgårdstomt • Fint boende i 2 plan • Centralt i Kungsbacka

PRIS 2 100 000 kr/bud. TOMT 822 kvm . VISAS Sö 8/9 11.30-12.30. Ti 10/9 17.00-18.00. Ring för tidsbokning. Frillesås Blåklintsväg 5. KUNGSBACKA Camilla Möllerström 0709-56 87 92.

ACCEPTERAT PRIS 800 000 kr/bud. TOMT 1 066 m² (friköpt). EP -. VISAS Sö 8/9 15.00. Ring för tidsbokning. Gamla Göteborgsvägen 41. KUNGSBACKA Emma Törnberg 0733-760713 Välkommen på visning!. *VARUDEKLARERAT ÄR EN FÖRSÄKRING MED BESIKTNING

WWW.SVENSKFAST.SE


SMS:A 33903 TILL 71122

VARUDEKLARERAT*

SMS:A 34444 TILL 71122

BOSTADSR ÄT TER

ALE ALAFORS 5 rok, 126 kvm

ALE SKEPPLANDA 5 rok, 115 kvm

ACCEPTERAT PRIS 2 350 000 kr/bud. TOMT 1 555 kvm. VISAS Ring för tidsbokning. Alingsåsvägen 7. ALE Nadia Largo Westin 0303-74 90 09.

ACCEPTERAT PRIS 1 600 000 kr/bud. TOMT 947 kvm . VISAS On 4/9 17.00-18.00. Ring för tidsbokning. Bärs Lid 35. ALE Monica Carlsson 0303-74 90 03.

SMS:A 35380 TILL 71122

SMS:A 34831 TILL 71122

FRITIDSHUS

VASASTADEN 2 rok, 44 kvm

• Kolonistuga högt upp i området • Jutölkamin • Nytt tak 2010

• Öppen planlösning • Toppskick • Låg avgift

ACCEPTERAT PRIS 225 000 kr/bud. TOMT 637 kvm (arrenderätt).. VISAS Ti 3/9. Valters Väg C14. PARTILLE Martin Schüffler 031-719 58 08.

ACCEPTERAT PRIS 1 950 000 kr/bud. AVGIFT 1 999 kr/månad. inkl. V/VA & Kabel-TV.. HISS Ja. VISAS Sö 8/9. Må 9/9. Anmälan krävs. Viktoriagatan 36. CITYBUTIKEN Nicklas Arnesson 0733 12 45 01.

SMS:A 35461 TILL 71122

SMS:A 35317 TILL 71122

JONSERED 1 rok, 22 kvm

MASTHUGGET 2 rok, 38,5 kvm

• Renoverat kök och badrum • Funkischarm • Balkong med utsikt

• Renoverat kök och badrum • Smart planerad minitvåa

ACCEPTERAT PRIS 1 395 000 kr/bud. AVGIFT 2 861 kr/månad.. VISAS Må 2/9. Ring för tidsbokning. Asperögatan 8 a. CITYBUTIKEN Matilda Hallgren 031-719 75 22.

ACCEPTERAT PRIS 1 380 000 kr/bud. AVGIFT 1 926 kr/månad.. VISAS Må 2/9. Ti 3/9. Ring för tidsbokning. Fyrmästaregången 18. CITYBUTIKEN Matilda Hallgren 031-719 75 22.

GULDHEDEN 1 ROK, 38 KVM

SÄRÖ - SÄRÖN charmig lägenhet om 3 rok, 61 kvm

• Nytt kök • Balkong • Låg avgift

• Fint renoverat • Kakelugn • Nära bad, golf, tennis & restauranger

ACCEPTERAT PRIS 1 195 000 kr/bud. AVGIFT 1 528 kr/månad inkl V/VA & Kabel-tv. VISAS Sö 8/9. Må 9/9. Anmälan krävs. Doktor Lindhs Gata 3. CITYBUTIKEN Nicklas Arnesson 0733 12 45 01.

ACCEPTERAT PRIS 1 750 000 kr/bud. AVGIFT 3 620 kr/månad, inkl värme & vatten.. VISAS Sö 8/9. Må 9/9. Ring för tidsbokning. Stallbacken 17D. GBG SYDVÄST Jakob Franzon 031-761 01 05, Bobutiken 031-91 06 66.

SMS:A 35753 TILL 71122

SANDARNA/KUNGSLADUGÅRD 2 rok, 47 kvm

*VARUDEKLARERAT ÄR EN FÖRSÄKRING MED BESIKTNING

WWW.SVENSKFAST.SE


SMS:A 34979 TILL 71122

ERIKSBERG 3 rok, 74 kvm

ACCEPTERAT PRIS 2 495 000 kr/bud. AVGIFT 3 132 kr/mån. VISAS Ti 3/9 17.00. On 4/9 18.00. Östra Eriksbergsg. 86. ERIKSBERG Daniel K 031-761 60 70.

PRIS 2 475 000 kr/bud. AVGIFT 4 340 kr/mån. VISAS On 4/9 17.00-17.30. Brf Studio 58. ERIKSBERG Alexandra Jacobsson 031 761 60 70.

SMS:A 35450 TILL 71122

SMS:A 35885 TILL 71122

ACCEPTERAT PRIS 1 950 000 kr/bud. AVGIFT 3 746 kr/månad. EP 208 kWh/m²/år. VISAS To 5/9. Sö 8/9. Eklanda Bäck 138. MÖLNDAL Jan Engblom 031-87 07 72.

ERIKSBERG 3 rok, 64,7 kvm

SMS:A 35386 TILL 71122

• Fint skick • Balkong i soligt läge • P-plats • Öppen planlösning

SMS:A 29987 TILL 71122

ACCEPTERAT PRIS 1 050 000 kr/bud. AVGIFT 1 579 kr/mån. EP 145. Virginsg.6A. ÖSTRA CENTRUM Linnea Karlén 031-337 71 75.

SMS:A 35448 TILL 71122

MÖLNDAL EKLANDA 3 rok, 73,5 kvm med balkong

SMS:A 34430 TILL 71122

SMS:A 34990 TILL 71122

KÅLLTORP 1 rok, 32 kvm

ACCEPTERAT PRIS 1 230 000 kr/bud. AVGIFT 4 442 kr/månad . VISAS To 5/9. Må 9/9. Distansgatan 17, vån 2. GBG VÄSTER Katarina Engström 031-3535051.

SMS:A 35383 TILL 71122

FLATÅS 3 rok, 71 kvm

C HISINGEN 2,5 rok, 58,7 kvm

BISKOPSGÅRDEN 3 rok, 66,9 kvm

ACCEPTERAT PRIS 1 100 000 kr/bud. AVGIFT 4 064 kr/månad. VISAS Må 2/9. On 4/9. Ring för tidsbokning. Arvesgärde 16. MÄKLARE Anna Salinas 031-23 82 00.

ACCEPTERAT PRIS 900 000 kr/bud. AVGIFT 4 881 kr/ månad. VISAS Må 2/9. Ti 3/9. Sunnanvindsgatan 2 A. HISINGEN Lina Gustafsson 031-23 82 00.

ACCEPTERAT PRIS 795 000 kr/bud. AVGIFT 3 196 kr/ mån. VISAS Må 2/9 18.00. On 4/9 16.45. Badvädersg. 13. ERIKSBERG Daniel Kjörling 031-761 60 70.

BISKOPSGÅRDEN 1 rok, 40 kvm

SMS:A 35727 TILL 71122

MÖLNDAL - KROKSLÄTT 3 rok, 79 kvm

MÖLNDAL 3 rok, 68,5 kvm

• Endast ½ trappa upp • Badrum från 2009 • Rymlig 3:a

ACCEPTERAT PRIS 1 450 000 kr/bud. AVGIFT 2 784 kr/månad. VISAS To 5/9. Sö 8/9. Bågskyttegatan 4 e. MÖLNDAL Daniel Åkfors 031-87 07 77.

ACCEPTERAT PRIS 1 795 000 kr/bud. AVGIFT 4 053 kr/månad. I månadsavgiften ingår värme, vatten samt kabel-TV. EP 126 kWh/m²/år. VISAS To 5/9. Sö 8/9. Fabriksgatan 4 F. MÖLNDAL Jonathan Berglund 031-87 07 76.

SMS:A 35633 TILL 71122

SMS:A 35562 TILL 71122

ACCEPTERAT PRIS 590 000 kr/bud. AVGIFT 2 200 kr/ mån. VISAS Må 2/9 17.00. Ti 3/9 18.30. Varmfrontsg. 10. ERIKSBERG Daniel Kjörling 031-761 60 70.

SMS:A 35261 TILL 71122

TUVE-ARVESGÄRDE 3 rok, 81,5 kvm

ACCEPTERAT PRIS 1 575 000 kr/bud. AVGIFT 6 183 kr/månad. VISAS Sö 8/9 11.00. Må 9/9 17.00. Lillekärr Södra 182. HISINGEN Susanne Svensson 031-23 82 00.

SMS:A 35387 TILL 71122

GÖTEBORG 5 rok, 87,5 + 30 kvm

MÖLNDAL - KÅLLERED 2 rok, 66 kvm med två uteplatser

PARTILLE FURULUND 5 rok, 123,6 kvm

• Markplan • Ljus och välskött • Diskmaskin & tvättmaskin

• Nyrenoverad i etage • Bra läge • Uteplats

ACCEPTERAT PRIS 1 175 000 kr/bud. AVGIFT 3 542 kr/månad. I månadsavgiften ingår värme, vatten samt TV-utbud. EP 114 kWh/m²/år. VISAS To 5/9. Sö 8/9. Högenvägen 187. MÖLNDAL Jonathan Berglund 031-87 07 76.

ACCEPTERAT PRIS 2 150 000 kr/bud. AVGIFT 7 018 kr/månad. Inkl. Värme, vatten, garageplats samt Triple play.. VISAS Må 9/9. Ti 10/9. Ring för tidsbokning. Timmerslätt 15 B. PARTILLE Evelina Eriksson 031-719 58 09.

VARUDEKLARERAT*

SMS:A 28029 TILL 71122

VARUDEKLARERAT*

SMS:A 29767 TILL 71122

SMS:A 35601 TILL 71122

SMS:A 35568 TILL 71122

ÖVRIGA SVERIGE VILLOR

MÖLNDAL-LINDOME 2 rok, 60,5 kvm

PARTILLE 2 rok, 51 kvm

SKREA STRAND 7 rok, 185 kvm

FALKENBERG-GLOMMEN 144 kvm

ACCEPTERAT PRIS 1 275 000 kr/bud. AVGIFT 2 325 kr/månad. EP 56 kWh/m²/år. VISAS To 5/9. Sö 8/9. Kvarnv 8G,markpl. MÖLNDAL Jan Engblom 031-870772.

ACCEPTERAT PRIS 1 295 000 kr/bud. AVGIFT 1 795 kr/månad. Tage madsens väg 9. PARTILLE Evelina Eriksson 031-719 58 09.

PRIS 3 590 000 kr/bud. TOMT 805 kvm . EP 70 kWh/m²/år. VISAS Må 2/9. Sö 8/9. Styrmansgatan 3. FALKENBERG Ola Claesson 0346-488 42.

PRIS 3 495 000 kr/bud. TOMT 6 218 kvm . EP 150 kWh/m²/år. VISAS Ti 10/9. Långaveka Söndregård 108. FALKENBERG Emil Johansson 0346-488 49. *VARUDEKLARERAT ÄR EN FÖRSÄKRING MED BESIKTNING

WWW.SVENSKFAST.SE


VARUDEKLARERAT*

SMS:A 33465 TILL 71122

VARUDEKLARERAT*

SMS:A 30884 TILL 71122

SMS:A 31728 TILL 71122

VARUDEKLARERAT*

SMS:A 16210 TILL 71122

ÖVRIGA SVERIGE FRITIDSHUS

GLOMMEN 5 rok, 120 kvm

SKENE/HABY 5 rok, 120+120 kvm

HYSSNA 5 rok, 114 + 112 kvm

FALKENBERG-NÄSET 4 rok, 110 kvm

PRIS 1 975 000 kr/bud. TOMT 836 kvm . EP 51 kWh/m²/år. VISAS Sö 8/9. Hans Arons Väg 8. FALKENBERG Ola Claesson 0346-488 42.

PRIS 2 350 000 kr/bud. TOMT 4 813 kvm. EP 55 kWh/m²/år. VISAS Sö 8/9 15.00-16.00. Öresten Ryd 3. KINNA Simon Andreassen 0320 20 99 51.

PRIS 1 790 000 kr/bud. TOMT 932 kvm . VISAS To 5/9 16.30-17.30. Klatebergsvägen 5. KINNA Martina Ericsson 0320-20 99 54.

PRIS 3 190 000 kr/bud. TOMT 1 253 kvm . VISAS Sö 8/9. Ring för tidsbokning. Ottos Väg 18. FALKENBERG Ola Claesson 0346-488 42.

SMS:A 17530 TILL 71122

SMS:A 34620 TILL 71122

SMS:A 34010 TILL 71122

SMS:A 34986 TILL 71122

ÖVRIGA SVERIGE L ANTBRUK

FALKENBERG-SYD 4 rok, 100 kvm

HÄLLINGSJÖ 2 rok, 39 kvm

ULRICEHAMN 3 rok, 56+10 kvm

FRITSLA Idyll med Konferensanläggning

PRIS 990 000 kr/bud. TOMT 893 kvm . EP 39 kWh/m²/år. VISAS On 4/9. Boberg Lilla Knappagård 309. FALKENBERG Ola Claesson 0346-488 42.

PRIS 1 250 000 kr/bud. TOMT 20 560 m² (friköpt). VISAS Ti 3/9 16.30. Ring för tidsbokning. Västra Ingsjövägen 13. KINNA Daniel Forssell 0320-20 99 53.

ACCEPTERAT PRIS 375 000 kr/bud. TOMT 1 593 m² (friköpt). VISAS Sö 8/9 12.00-12.45. Åkerhult 131. ULRICEHAMN Mikael Gröndahl 0321-530774.

PRIS 3 900 000 kr/bud. TOMT Ca 6,5 ha. VISAS Ring för tidsbokning. Skattegårdsvägen 21. KINNA Simon Andreassen 0320 20 99 51.

SMS:A 81254 TILL 71122

SMS:A 26665 TILL 71122

ÖVRIGA SVERIGE BOSTADSR ÄT TER

SÄTILA 6 rok, 197 kvm Gård om 3 ha

FALKENBERG-BOVIERAN 3 rok

PRIS 2 650 000 kr/bud. TOMT 1 500 kvm. VISAS Sö 8/9 11.30-12.30. Ring för tidsbokning. Klättens Väg 10. KINNA Simon Andreassen 0320 20 99 51.

PRIS 1 477 000 kr/bud. AVGIFT 3 921 kr/månad. Inkl. V/ VA. Vingrens väg1008. FALKENBERG Ola Claesson 0346-488 42.

Vill du ha bättre betalt för din bostad? <ŽŶƚĂŬƚĂŽƐƐƐĊďĞƌćƩĂƌǀŝŵĞƌĞůůĞƌŐĊŝŶƉĊ svenskfast.se/viharkoparna

*VARUDEKLARERAT ÄR EN FÖRSÄKRING MED BESIKTNING

WWW.SVENSKFAST.SE


SÄLJA BOSTAD? VI HJÄLPER DIG! / GÖTEBORG / ÖSTER / VÄSTER / HISINGEN / MÖLNDAL / HÄRRYDA / PARTILLE / LERUM / BORÅS

MÖLNDAL / PINNHARVSGATAN 6E

MÖLNDAL / ÅBYBERGSGATAN 42

LINDOME / GÅRDAVÄGEN 22

LJUS GAVEL 2:A - LÅG AVGIFT

LÅG AVGIFT - 2:A CENTRALT

BÄSTA LÄGET I OMRÅDET

Accepterat pris: 1 325 000 kr / Rum: 2 rok / Avgift: 2 883 kr/mån Boarea: 66 kvm / Våning: 2 / Energiprestanda: 119 kWh/kvm år Visning: 8/9 o 10/9 - Välkommen att boka tid!. Mäklare: Catrin Marzelius, 0706-44 35 12

Accepterat pris: 1 225 000 kr / Rum: 2 rok / Avgift: 1 961 kr/mån Boarea: 54.5 kvm / Våning: 2 / Energiprestanda: 162 kWh/kvm år Visning: 8/9 o 9/9 - Välkommen att boka tid! Mäklare: Catrin Marzelius, 0706-44 35 12

Accepterat pris: 3 950 000 kr / Boarea: 143 kvm / Biarea: 52 kvm Tomtarea: 1229 kvm / Rum: 6 rok / Energiprestanda: 75 kWh/kvm år Visning: Välkommen att boka tid! Mäklare: Lotta Anteros, 0709-66 28 09

MÖLNDAL / GUNDEFJÄLLSGATAN 48

HINDÅS / HINDÅS GRÖNHULTSVÄG 4

HINDÅS / HAGEDALSLIDER 118

FANTASTISKT LÄGE

SJÖNÄRA MED STOR TOMT

FINT SKICK MED UTSIKT

Accepterat pris: 3 075 000 kr / Boarea: 123 kvm / Rum: 5 rok Tomtarea: 457 kvm / Energiprestanda: 122 kWh/kvm år Visning: 8/9 o 9/9 - Välkommen att boka tid! Mäklare: Maria Åhlin, 0701-43 11 09

Accepterat pris: 1 650 000 kr / Boarea: 90 kvm / Biarea: 90 kvm Energiprestanda: 81 kWh/kvm år / Tomtarea: 4054 kvm / Rum: 5 rok Visning: 8/9 - Välkommen att boka tid! Mäklare: Cecilia Berg, 0709-18 66 56

Accepterat pris: 1 695 000 kr / Boarea: 85 kvm / Biarea: 85 kvm Energiprestanda: 156 kWh/kvm år / Tomtarea: 1520 kvm / Rum: 5 rok Visning: 6/9 o 8/9 - Välkommen att boka tid! Mäklare: Cecilia Berg, 0709-18 66 56

BOLLEBYGD / ÖVREGÅRDSVÄGEN 16

TÖLLSJÖ / HORSSARED 22

ÖVERLIDA / LIDAVÄGEN 4

EFTERTRAKTAT LÄGE

VÄLHÅLLEN & VÄLPLANERAD

VILLA MED HÖG STANDARD

Accepterat pris: 4 350 000 kr / Boarea: 200 kvm / Biarea: 99 kvm Energiprestanda: 46 kWh/kvm år / Tomtarea: 1 022 kvm / Rum: 8 rok Visning: 12/9 o 15/9 - Välkommen att boka tid! Mäklare: Anneli Lindgren, 0708-46 09 12

Accepterat pris: 1 100 000 kr / Boarea: 110 kvm / Biarea: 75 kvm Energiprestanda: 150 kWh/kvm år / Tomtarea: 1973 kvm / Rum: 8 rok Visning: 3/9 - Välkommen att boka tid! Mäklare: Mårten Davidsson, 0705-46 01 97

Accepterat pris: 1 400 000 kr / Boarea: 126 kvm / Biarea: 116 kvm Tomtarea: 2 202 kvm / Rum: 8 rok / Energiprestanda: 66 kWh/kvm år Visning: Välkommen att boka tid! Mäklare: Mårten Davidsson, 0705-46 01 97


GÖR EN BRA BOSTADSAFFÄR ÄNNU BÄTTRE LÄS MER PÅ WWW.MAKLARHUSET.SE

FRÖLUNDA / NORRA DRAGSPELSGATAN 22

GÖTEBORG / ÖRNEHUFVUDSGATAN 1

OLOFSTORP / IGLATJÄRNSVÄGEN 59A

LYSANDE UTSIKTER

MÖJLIG 3:A MED ÖPPEN SPIS

BARNVÄNLIG IDYLL

Accepterat pris: 1 800 000 kr / Avgift: 2 781 kr/mån / Boarea: 60 kvm Våning: 6 / Rum: 2 rok / Energiprestanda: Ej tillgänglig Visning: 2/9, kl 17-18. Välkommen! Mäklare: Leif Andersson, 0707-71 04 23

Accepterat pris: 1 995 000 kr / Avgift: 3 788 kr/mån / Boarea: 70 kvm Våning: 1 / Rum: 2 rok / Energiprestanda: 110 kWh/kvm år Visning: 9/9 o 10/9 - Välkommen att boka tid! Mäklare: Simon Svedlund, 0721-81 85 12

Accepterat pris: 2 680 000 kr / Boarea: 151 kvm Rum: 6 rok / Energiprestanda: 51 kWh/kvm år Visning: Välkommen att boka tid! Mäklare: Jeanette Schöldsten, 0707-72 86 78

GÖTEBORG / RAMBERGSVÄGEN 23D

ANGERED / SAFFRANSGATAN 1A

KALLEBÄCK / GRÄDDGATAN 6

3:A MED ÖPPEN PLANLÖSNING BALKONG I SYDVÄSTLÄGE!

FRÄSCH 4:A MED BALKONG

Accepterat pris: 1 295 000 kr / Avgift: 2 893 kr/mån / Boarea: 56 kvm Våning: 2 / Rum: 3 rok / Energiprestanda: 107 kWh/kvm år Visning: 6/9 o 7/9 - Välkommen att boka tid! Mäklare: Jeanette Schöldsten, 0707-72 86 78

Accepterat pris: 300 000 kr / Avgift: 3 320 kr/mån / Boarea: 59.4 kvm / Våning: 2 / Rum: 2 rok / Energiprestanda: 97 kWh/kvm år Visning: 6/9 o 9/9 - Välkommen att boka tid! Mäklare: Amir Shamshirzan, 0709-74 49 50

Accepterat pris: 1 495 000 kr / Avgift: 5 528 kr/mån Boarea: 83.5 kvm / Våning: 4, hiss / Rum: 4 rok / Energiprestanda: 117 kWh/kvm år / Visning: 8/9 o 9/9 - Välkommen att boka tid! Mäklare: Maria Carlund, 0705-15 45 20

FRÄNTORP / STORMHATTSVÄGEN 7

SÄVEDALEN / LILLA SKOGSVÄGEN 14

SÄVEDALEN / BRATTÅSKÄRRSVÄGEN 14

RADHUS MED LUMMIG UTSIKT

MYSIG 7-RUMSVILLA

CHARMIGT 30-TALSHUS

Accepterat pris: 2 250 000 kr / Boarea: 72 kvm / Biarea: 35 kvm Energiprestanda: 94 kWh/kvm år / Tomtarea: 180 kvm / Rum: 4 rok Visning: 8/9 o 10/9 - Välkommen att boka tid! Mäklare: Maria Carlund, 0705-15 45 20

Accepterat pris: 4 200 000 kr / Boarea: 182 kvm / Biarea: 38 kvm Tomtarea: 740 kvm / Rum: 7 rok Visning: 8/9 o 10/9 - Välkommen att boka tid! Mäklare: Anja Hartvigsen, 0708-20 65 66

Accepterat pris: 3 800 000 kr / Boarea: 106 kvm / Biarea: 124 kvm Energiprestanda: 158 kWh/kvm år / Tomtarea: 913 kvm / Rum: 5 rok Visning: 8/9 o 9/9 - Välkommen att boka tid! Mäklare: Anja Hartvigsen, 0708-20 65 66


www.skandiamaklarna.se

ONSALA - SKÄLLARED - MODERNISERAD 70 - TALSCHARM MED HÄRLIG TRÄDGÅRD

KULLAVIK - RADHUS PÅ HÖRNTOMT MED CENTRALT LÄGE.

Ett mycket fint souterränghus med härliga sällskapsytor och insynskyddad trädgård. Trevlig planlösning med badrum både uppe och nere och separat tvättstuga. Smakfull ljus interiör. Välkomna på visning!

Ett bekvämt boende med två badrum, två uteplatser, egen trädgårdstäppa och parkeringsplats. Hela entréplan har öppen planlösning med stilrent kök, rymligt vardagsrum med ugång till stort altandäck.

Accepterat Pris 3 490 000 KR BOAREA 180 KVM BIAREA 16 KVM ANTAL RUM 6 ROK BYGGÅR 1974 TOMTAREA 1165 KVM ADRESS Alelövsvägen 8 KONTOR KUNGSBACKA MÄKLARE Malin Palm 0736-34 36 06 & Karin Eliasson 0705-10 82 08

Accepterat pris 3 400 000 KR BOAREA 109 KVM ANTAL RUM 4 ROK BYGGÅR 1984 TOMTAREA 174 KVM VISAS ons 4/9 ADRESS Banvallen 1 Kontor kungsbacka Mäklare Malin palm 0736343606 & Karin Eliasson 0705-10 82 08

PÅVELUND - RADHUSGAVEL MED MÖJLIGHETER Denna välplanerade radhusgavel väntar på dig, som vill ta fram dess inbyggda möjligheter. Bottenvåningens vardagsrum med sina stora fönster är ett härligt sällskapsrum och härifrån når du altanen i västerläge. Matsal bredvid för trevliga middagar. Uppför trappan finner du två rejäla sovrum,

det ena med egen klädkammare. Härligt gavelläge med en stor, lättskött och insynsskyddad trädgård. Obs friköpt tomt! Skola,dagis och mataffär på gångavstånd. Bra kommunikationer. Ett tillfälle nära havet i populära Påvelund.

Accepterat pris 2 995 000 KR BOAREA 123 KVM BYGGÅR 1968 TOMTAREA 475 KVM ADRESS Lillåsgatan 1 BOKAde VISNINGar SÖN 8/9, 12.00-13.00 OCH MÅN 9/9, 17.00-18.00 KONTOR GÖTEBORG VÄSTER 031-285002 mäklare PIA LIDMAN 0705-283032 och Daniel STenberg 0732-000 911

rekommenderas av villaägarnas riksförbund.

GÖTEBORG CITY 031-40 39 01 | GÖTEBORG HISINGEN, ÖCKERÖ, KUNGÄLV & ALE 031-230 240 GÖTEBORG VÄSTER 031-28 50 02 | KUNGSBACKA 0300-728 70 | MÖLNLYCKE/MÖLNDAL 031-88 62 70 | PARTILLE 031-26 98 20


www.skandiamaklarna.se

HÄRRYDA HÄRSJÖDAMM - HÖGT LÄGE MED SKOG OCH NATUR INPÅ HUSKNUTEN Charmigt hus, högt beläget med vacker utsikt. Dubbelgarage vid uppfarten med förråd och vedbod. Nära djur och natur med flera sjöar och fina bad. Några minuters bilväg till rv 40 och Landvetter flygplats. Accepterat pris 1 950 000 KR BOAREA 107 KVM ANTAL RUM 5 ROK BYGGÅR 1949 TOMTAREA 4171 KVM EP 70 kWh/m² år ADRESS Härsjödammsvägen 34 visas sön 8/9, 12.00-13.00 & mån 9/9, 17.00-17.45 kontor mölnlycke 031-88 62 70

NÖSUND BOXVIK - GEDIGET SEKELSKIFTESHUS MED UNDERBAR UTSIKT

2:A LINNÉSTADEN - NORDOSTPASSAGEN - BALKONG OCH LÅG MÅNADSAVGIFT

Ett härligt läge med utsikt över Boxviks kile där man njuter av bad och del i brygga och båtplats. Ett bostadshus med gamla anor och stor ladugård som är inredd som en sjöbod för trevliga tillställningar.

Välplanerad och fräsch tvåa med balkong i västerläge. Här bor ni i en välskött förening med ett centralt och populärt läge med endast ett par minuters promenadavstånd till Slottsskogen och Linnégatan.

Pris 4 500 000 KR BOAREA 135 KVM ANTAL RUM 6 ROK BYGGÅR 1909 TOMTAREA 2500 KVM ADRESS Boxvik 231 VISAS LÖr 7/9 KONTOR ORUST 0304-319 00 MÄKLARE Kristhina Diurman 0706-87 67 52 SMS S 1376545 till 72456

Accepterat pris 1 995 000 KR AVGIFT 2 565 KR BOAREA 60,4 KVM ADRESS Nordostpassagen 15 ENERGIPRESTANDA 125 kWh/m² år VISAS TIS 3/9, 17.00-18.00 OCH ONS 4/9, 18.00-19.00 KONTOR GÖTEBORG CITY 031-40 39 01

LANDVETTER - VÄLSKÖTT VILLA MED FRITT LÄGE En välplanerad villa i mycket gott skick. 4 sovrum i samma våningsplan. Nytt kök i en öppen planlösning ihop med vardagsrum och matsal. Det är ett avskilt, härligt läge men ändå med närhet till service. Accepterat pris 2 750 000 KR BOAREA 132 KVM ANTAL RUM 5 ROK BYGGÅR 1968 TOMTAREA 2019 KVM ADRESS Molnvägen 28 VISAS TORS 5/9, 17.00-18.00 OCH SÖN 8/9, 12.00-13.00 KONTOR MÖLNLYCKE 031-88 62 70

BLIXTVÄRDERA PÅ SKANDIAMAKLARNA.SE ELLER LADDA NED VÅR APP.

GÖTEBORG CITY 031-40 39 01 | GÖTEBORG HISINGEN, ÖCKERÖ, KUNGÄLV & ALE 031-230 240 GÖTEBORG VÄSTER 031-28 50 02 | KUNGSBACKA 0300-728 70 | MÖLNLYCKE/MÖLNDAL 031-88 62 70 | PARTILLE 031-26 98 20


Flytta med Länsförsäkringar

Länsdeklarerad betyder att bostaden är besiktigad innan försäljning.

GÖTEBORG cEnTRum – ÖRGRYTE – KLASSISK FunKISVILLA mED cHARmIGT LÄGE I BÖ välbelägen, klassisk funkisvilla med fantastiskt sällskapsdel om nära 50 kvadrat med öppen spis, stora tidstypiska fönsterpartier i sydvästläge. Utgång till markisskyddad terrass samt trädgård med trädgårdspaviljong och flaggstång. Underbart fullutrustat kök i vitt, rostfritt och granit. gästtoalett. På andra våningen finns två balkonger, tre till fyra sovrum, badrum och klädkammare. källarvåningen har bastu, relax, badrum, tvättstuga, matkällare, förråd, verkstad och garage. Låga driftkostnader. Friköpt tomt om 538 kvm. byggnaden är i mycket gott skick. Fri parkering. EP: 77 kWh/kvm/år.

AdrEss bögatan 34 BoytA 194 kvm / 6 Rok toMtytA 538 kvm Acc. Pris 9 700 000 kR

visAs on 4/9 17.00–18.00 Lö 7/9 15.00–16.00 MäklArE tomas aHRE tElEfon 031-708 66 03

AdrEss PåskbERgsgatan 9 BoytA 48 kvm / 2 Rok Avgift 1 945 kR/mån Acc. Pris 1 995 000 kR

visAs sö 8/9 15.30–16.00 må 9/9 17.30–18.00 MäklArE annE savinEn andERsson tElEfon 031-708 66 22

GÖTEBORG cEnTRum – 2 ROK – ÖRGRYTE/JAKOBSDAL – ÖPPEn SPIS Lägenheten är smakfull och mysig på samma gång, med detaljer som djupa fönsternischer, takrosetter, tidstypiska höga golvlister och spegeldörrar. En drömbostad som måste ses! En fungerande öppen spis ger den extra myskänslan. Renoverat kök och badrum. En lugn plats mitt i vimlet. Låg avgift! EP: 111 kWh/kvm/år.

Centrum 031-708 66 00 Väster 031-69 11 11 Öster 031-788 18 30 Torslanda 031-410 600 Hisingen 031-410 600 Sisjön 031-45 11 11 Mölnlycke 031-88 08 20 Mölndal 031-87 88 87 Kungsbacka 0300-306 00 Partille 031-63 23 30 Lerum 0302-555 70 Kungälv 0303-180 50 Orust 0304-360 40 Stenungsund/Tjörn 0303-659 30 Uddevalla 0522-148 25 Borås/Bollebygd 033-17 23 80 Tanum/Strömstad 073-99 639 55 Alingsås 0322-785 50 Ale 0303-33 16 40

lansfast.se


Flytta med Länsförsäkringar

Länsdeklarerad betyder att bostaden är besiktigad innan försäljning.

göteborg väster – brännö – nybyggd villa med gästhus

göteborg väster – asKim – suterränghus

nu erbjuds en superfin nybyggd villa i modern new england-stil belägen på solig tomt med fri utsikt över nejden.öppen planlösning och mycket ljusinsläpp. gästhus. eP: 102 kWh/kvm/år.

med ett soligt läge i askim finns detta trevliga suterränghus med stor terrass och skönt uterum. garage. nylagt tak. nära naturen, skolor, kommunikationer, affärer och service

Adress Kvigvallen 22 BoytA 115 + 30 Kvm / 5 roK tomtytA 637 Kvm Acc. Pris 5 200 000 Kr

VisAs Sö 8/9 14.00–15.00 ring och boKa mäklAre ann Tranchell telefon 031-62 83 43

göteborg väster – billdal – tomt med FantastisK havsutsiKt

lerum – Centrum – nära till allt

Stor lättbyggd bergstomt, högt belägen, härligt fritt och perfekt solläge. Tomt köps separat, villa väljs själv!

Smakfullt renoverad radhusgavel byggt 1990. centralt beläget på lugn återvändsgata. Stilrent kök, ett fantastiskt inglasat uterum som gränsar till trädgårdrum i söderläge. eP: 48 kWh/kvm/år.

Adress hUlanvägen 29a tomtytA 1 341 Kvm Acc. Pris 4 500 000 Kr

VisAs ring och boKa mäklAre magnUS eKlöW telefon 031-62 83 52

lerum – lantligt livsstilsboende nära asPen Trivsamt boende med lugnt, naturnära läge, ca 800 m från aspens strand. Stor solig tomt med utsikt över ängar och skog. nytt stort kök i lantlig stil. eP: 102 kWh/kvm/år.

Adress von holTenS väg 61 BoytA 170 Kvm / 6 roK tomtytA 3 687 Kvm Acc. Pris 3 150 000 Kr

Adress TUlpanvägen 2b BoytA 141 Kvm / 6 roK tomtytA 1 234 Kvm Acc. Pris 2 600 000 Kr

ljus och trevlig 1 1/2-plansvilla på härlig trädgårdstomt med fritt soligt läge och stor altan med kvällssol. 6 rok varav 4 sovrum. Stort kök med matplats. 2 badrum. garage och förråd.

Adress lagman lUmberS väg 61 BoytA 111 Kvm / 4 roK tomtytA 327 Kvm Acc. Pris 2 700 000 Kr

VisAs Sö 8/9 och Ti 10/9 ring och boKa mäklAre eliSabeTh aDler-eKholm telefon 0302-555 73

Adress enbärSvägen 23 BoytA 134 Kvm / 6 roK tomtytA 391 Kvm Acc. Pris 2 195 000 Kr

VisAs To 5/9 17.00–17.30 ring och boKa mäklAre per Ånevall telefon 0302-555 74

lerum – asPenäs – vaCKer trävilla PÅ stor tomt VisAs To 5/9 18.00–18.30 ring och boKa mäklAre per Ånevall telefon 0302-555 74

vacker, klassisk 30-tals trävilla med bästa läge i aspenäs. ett boende för dig som vill ha känsla och atmosfär. huset behöver moderniseras. eP: 151 kwh/kvm/år.

Centrum 031-708 66 00 Väster 031-69 11 11 Öster 031-788 18 30 Torslanda 031-410 600 Hisingen 031-410 600 Sisjön 031-45 11 11 Mölnlycke 031-88 08 20 Mölndal 031-87 88 87 Kungsbacka 0300-306 00 Partille 031-63 23 30 Lerum 0302-555 70 Kungälv 0303-180 50 Orust 0304-360 40 Stenungsund/Tjörn 0303-659 30 Uddevalla 0522-148 25 Borås/Bollebygd 033-17 23 80 Tanum/Strömstad 073-99 639 55 Alingsås 0322-785 50 Ale 0303-33 16 40

lansfast.se

VisAs Sö 8/9 och Ti 10/9 ring och boKa mäklAre mariKa greUS telefon 031-62 83 53

lerum – Floda/uddared – lugnt oCh barnvänligt VisAs lö 7/9 och Ti 10/9 ring och boKa mäklAre marianne anDerSSon telefon 0302-555 75

lerum – grÅbo/olstorP – 1-Plansvilla i toPPsKiCK nybyggd 1-plansvilla i absolut toppskick på plan lättskött trädgårdstomt nära naturen. boarea 141 kvm fördelat på 6 rok varav 4 sovrum. altan i soligt sydvästläge. Fristående garage.

Adress Kobbe liD 4 BoytA 142 + 54 Kvm / 6 roK tomtytA 772 Kvm Acc. Pris 4 200 000 Kr

Adress lillieS väg 10 BoytA 101 Kvm / 4 roK tomtytA 1 871 Kvm Acc. Pris 3 200 000 Kr

VisAs Ti 3/9 och lö 7/9 ring och boKa mäklAre marianne anDerSSon telefon 0302-555 75


Flytta med Länsförsäkringar

kungsbacka – OnsaLa – viLLa 169 kvm med garage, renoverade badrum samt låg driftskostnad. Tillgång till badbrygga och nära till skola. Energiklass B.

kungsbacka – vaLLDa – kEDJEHus Adress SJÖBORRESTIGEN 3 BoytA 161 kvm / 4 ROk tomtytA 1 016 kvm Acc. Pris 2 990 000 kR

VisAs SÖ 8/9 13.30–14.30 TI 10/9 19.00–19.45 mäklAre PHILIPP BISPING telefon 0769-42 24 54

kungsbacka – FJÄRÅs – PaRHus i cEntRum välplanerat parhus i lugnt och barnvänligt område. mycket bra placerat i området. Nära till skolor, simhall och kommunikation. Altan i västerläge. eP: 90 kWh/kvm/år.

1-plans kedjehus om 145 kvm med stor hörntomt i sydväst. modernt ekkök med öppen planlösning mot vardagsrum, helkaklat badrum samt kamin.

Adress LEkPLATSvÄGEN 21 BoytA 145 kvm / 6 ROk tomtytA 739 kvm Acc. Pris 2 495 000 kR

VisAs SÖ 8/9 11.30–12.30 mÅ 9/9 17.00–17.45 mäklAre PHILIPP BISPING telefon 0769-42 24 54

kungÄLv – stORa ÖvERÖn – Havsutsikt i En Fantastisk miLJÖ

Adress BÖNvÄGEN 7 BoytA 114 kvm / 4 ROk tomtytA 338 kvm Acc. Pris 2 090 000 kR

VisAs TO 5/9 16.30–17.15 SÖ 8/9 12.00–12.45 mäklAre mARTIN LARSSON telefon 0707-34 89 81

Adress kROSSEkÄRR 749 BoytA 53 kvm / 3 ROk tomtytA 1 109 kvm Acc. Pris 1 700 000 kR

VisAs SÖ 8/9 OcH ON 11/9 RING OcH BOkA mäklAre mALIN EEk telefon 0303-659 30

ORust – LiLLa kROssEkÄRR – EkOby Bo i södersluttning i ekobyn Utsikten med hänförande utsikt över Grindsbysjön. Fantastiskt vitputsat träullit hus med vackra fönsterpartier. Öppen planlösning och högt i tak. Skogsträdgård.

Länsdeklarerad betyder att bostaden är besiktigad innan försäljning.

med havsutsikt i en underbar miljö ligger denna välplanerade villa med soligt västerläge. Härliga uteplatser, Tullikivi täljstenskamin och uterum. Genomgående fräscht och välrenoverat.

Adress STORA ÖvERÖN 550 BoytA 115 kvm / 4 ROk tomtytA 1 891 kvm Acc. Pris 3 250 000 kR

VisAs TO 5/9 OcH SÖ 8/9 RING OcH BOkA mäklAre cLAES HELLSTRÖm telefon 0303-180 53

ORust – LiLLa kROssEkÄRR – cOmPact Living Bo i södersluttning i ekobyn Utsikten med utsikt över Grindsbysjön i en levande landsbygd. Här bor ni på trygg och harmonisk plats. Permanent eller fritidshus med smart planlösning.

Adress kROSSEkÄRR 751 BoytA 42 + 2 kvm / 3 ROk tomtytA 773 kvm Acc. Pris 950 00 kR

VisAs SÖ 8/9 OcH ON 11/9 RING OcH BOkA mäklAre mALIN EEk telefon 0303-659 30

Heltäckande fastighetsförmedling. tRanEmO – cEntRaLt – HyREsFastigHEt Renoverat hyreshus med perfekt läge centralt i Tranemo. Fastigheten består av tre lägenheter och en lokal som kan göras om till en fjärde lägenhet. Hyresintäkter 287 640 kr.

Adress STORGATAN 1 BoytA 316 kvm tomtytA 1 146 kvm Acc. Pris 2 750 000 kR

VisAs RING OcH BOkA mäklAre mARIE AGEmAN telefon 076-768 23 81

Centrum 031-708 66 00 Väster 031-69 11 11 Öster 031-788 18 30 Torslanda 031-410 600 Hisingen 031-410 600 Sisjön 031-45 11 11 Mölnlycke 031-88 08 20 Mölndal 031-87 88 87 Kungsbacka 0300-306 00 Partille 031-63 23 30 Lerum 0302-555 70 Kungälv 0303-180 50 Orust 0304-360 40 Stenungsund/Tjörn 0303-659 30 Uddevalla 0522-148 25 Borås/Bollebygd 033-17 23 80 Tanum/Strömstad 073-99 639 55 Alingsås 0322-785 50 Ale 0303-33 16 40

lansfast.se

Sälja, låna, köpa och försäkra på samma ställe.


Flytta med Länsförsäkringar

Länsdeklarerad betyder att bostaden är besiktigad innan försäljning.

GÖTEBORG CENTRUM – 4 ROK – SÖdRA GULdHEdEN – UTSIKT OCH BALKONG

GÖTEBORG CENTRUM – 4 ROK – JOHANNEBERG – ÄGARLÄGENHET

I gavelläge näst högst upp i huset och en extraordinär utsikt i tre vädersträck erbjuds denna bostad om fyra rum och kök. Helkaklat badrum och härlig balkong i väster. eP: 160 kWh/kvm/år.

Tillfälle att förvärva en ägarlägenhet i Göteborg. välplanerad lägenhet fördelad på två våningar. Två badrum. Stor egen balkong och härlig trädgård. Egen parkeringsplats. Unikt eget ägande!

Adress DoKTor ForSELIUS GATA 30 BoytA 81 Kvm / 4 roK Avgift 4 100 Kr/måN Acc. Pris 2 400 000 Kr

visAs To 5/9 17.15–17.45 TI 10/9 18.30–19.00 MäklAre NINA mELIN telefon 031-708 66 01

Adress LJUNGBACKEGATAN 6 BoytA 108 Kvm / 4 roK Avgift 3 107 Kr/måN Acc. Pris 4 500 000 Kr

visAs SÖ 15/9 13.00–13.45 må 16/9 17.00–17.30 MäklAre FrEDrIK BELFrAGE telefon 031-708 66 11

GÖTEBORG CENTRUM – 2 ROK – ÄNGGÅRdEN – TRÄdGÅRd OCH ALTAN

GÖTEBORG ÖSTER – 2,5 ROK – MUNKEBÄCK – EXKLUSIVT BAdRUM

Bara ett stenkast från Linné bor ni grönt och skönt med trädgård. Toppfin tvåa i stabil HSB BrF. Fritt från vardagsstress mitt i stan. måste upplevas! eP: 112 kWh/kvm/år.

Totalrenoverad lägenhet från 2008 med solig balkong i söderläge. Exklusivt badrum med stor bastu. Stiligt kök med vita luckor och rostfria vitvaror. eP: 133 kWh/kvm/år.

Adress CArL SKoTTSBErGS GATA 116 B BoytA 55 Kvm / 2 roK Avgift 3 758 Kr/måN Acc. Pris 1 995 000 Kr

visAs SÖ 8/9 13.00–13.30 må 9/9 18.30–19.00 MäklAre NINA mELIN telefon 031-708 66 01

Adress AHrENBErGSGATAN 7 A BoytA 85 Kvm / 2,5 roK Avgift 4 558 Kr/måN Acc. Pris 2 275 000 Kr

GÖTEBORG ÖSTER – 3 ROK – BJÖRKEKÄRR – HÄRLIG BALKONG

GÖTEBORG ÖSTER – 4 ROK – STOR TERRASS

mycket rymlig och fräsch lägenhet i attraktiva Björkekärr. Ursprungligen 4 rum och kök, kan enkelt återställas till detta igen. Härlig balkong mot innergården. eP: 142 kWh/kvm/år.

Etagelägenhet med radhuskänsla och smakfullt utvalda materialval. Lägenheten är renoverad med fint kök, fina ytskikt och fräscht badrum. Familjevänligt område.

Adress roSENDALSGATAN 27 BoytA 99 Kvm / 3 roK Avgift 6 269 Kr/måN Acc. Pris 2 495 000 Kr

visAs må 9/9 18.00–18.30 TI 10/9 rING o BoKA MäklAre mArIA EKÄNGEN telefon 031-788 18 31

Adress rAPPEDALSvÄGEN 57 F BoytA 97 Kvm / 4 roK Avgift 6 025 Kr/måN Acc. Pris 860 000 Kr

visAs SÖ 8/9 13.00–13.45 må 9/9 18.15–18.45 MäklAre NILS SIGUrD telefon 031-788 18 33

visAs må 9/9 17.00–17.30 TI 10/9 17.30–18.00 MäklAre NILS SIGUrD telefon 031-788 18 33

Visas idag GÖTEBORG ÖSTER – 2,5 ROK – KÅLLTORP – ETAGELÄGENHET

GÖTEBORG VÄSTER – 4 ROK – GULdRINGEN – TVÅ BALKONGER

välkommen till en mycket trevlig och välplanerad etagelägenhet i attraktiva Kålltorp. Lägenheten har ett högt och fritt läge då den är belägen högst upp i huset. Stabil Brf. eP: 137 kWh/kvm/år.

Bra planerad lägenhet med fritt och luftigt läge. Stort kök med rymlig matplats. Två stora balkonger i lugnt och populärt område.

Adress BJÖrCKSGATAN 68D BoytA 66 Kvm / 2,5 roK Avgift 4 537 Kr/måN Acc. Pris 1 675 000 Kr

visAs må 2/9 18.45–19.15 TI 3/9 17.45–18.15 MäklAre mArIA EKÄNGEN telefon 031-788 18 31

Centrum 031-708 66 00 Väster 031-69 11 11 Öster 031-788 18 30 Torslanda 031-410 600 Hisingen 031-410 600 Sisjön 031-45 11 11 Mölnlycke 031-88 08 20 Mölndal 031-87 88 87 Kungsbacka 0300-306 00 Partille 031-63 23 30 Lerum 0302-555 70 Kungälv 0303-180 50 Orust 0304-360 40 Stenungsund/Tjörn 0303-659 30 Uddevalla 0522-148 25 Borås/Bollebygd 033-17 23 80 Tanum/Strömstad 073-99 639 55 Alingsås 0322-785 50 Ale 0303-33 16 40

lansfast.se

Adress GULDrINGEN 5 BoytA 97 Kvm / 4 roK Avgift 5 683 Kr/måN Acc. Pris 1 590 000 Kr

visAs Fr 6/9 rING oCH BoKA MäklAre PETrA NILBo telefon 031 62 83 54


Flytta med Länsförsäkringar

Länsdeklarerad betyder att bostaden är besiktigad innan försäljning.

göteborg VÄSter – 2 roK – SALtHoLMeN – JÄtteFIN tVåA MeD UtePLAtS

HISINgeN – 3 roK – CeNtrALA HISINgeN – Stor UtePLAtS I brA LÄge

Ett superfint fullutrustat hem från 2009 med solig, skyddad uteplats i en unik miljö på Saltholmen! Bekvämt boende med hiss från parkeringen och upp till lägenheten.

Adress SALTHOLMSGATAN 23 B BoytA 51 kvM / 2 rOk Avgift 2 287 kr/MåN Acc. Pris 1 950 000 kr

Bekymmersfritt boende i toppfräsch lägenhet med rymlig uteplats. Toppläge på centrala Hisingen endast ett stenkast från Göteborg city. Bra läge i föreningen.

Adress kvILLEGATAN 23 BoytA 74 kvM / 3 rOk Avgift 4 867 kr/MåN Acc. Pris 1 845 000 kr

KUNgSbACKA – öLMeVALLA – toMt

KUNgÄLV – YtterbY – HörNLÄge

öSter – 4 roK – gÄrDSåS

VÄSter – 1,5 roK – rUDDALeN

Två byggbara tomter om cirka 3200 kvm vardera i naturskönt läge, promenadavstånd till havet. kommunalt vatten och avlopp vid tomtgräns.

1½-planshus 5 rum och kök, 126 m². Barnvänligt område. Härligt uterum. Garage. Gångväg till skola, affär & buss/tåg.

Etagelägenhet med renoverade ytskikt, fyra rum samt två badrum från 2011. Stor uteplats samt balkong. Perfekt för den större familjen!

rymlig 1,5 a med stor balkong i söderläge! En mycket trivsam och välplanerad lägenhet om ca 47 kvm på våning sex med härlig utsikt.

toMtytA 3 184 kvM Acc. Pris 1 450 000 kr/ 1 350 000 kr

Adress HärAdSväGEN 46 BoytA 126 kvM / 5 rOk toMtytA 342 kvM Acc. Pris 2 775 000 kr

Adress kvAdrANTGATAN 40 BoytA 110 kvM / 4 rOk Avgift 7 709 kr/MåN Acc. Pris 710 000 kr

Adress BASUNGATAN 18 BoytA 47 kvM / 1,5 rOk Avgift 2 566 kr/MåN Acc. Pris 1 150 000 kr

visAs rING OCH BOkA MäklAre MArTIN LArSSON telefon 0707-34 89 81

visAs SÖ 8/9 OCH TI 10/9 rING OCH BOkA MäklAre MArIkA GrEUS telefon 031-62 83 53

visAs TO 5/9 OCH TI 10/9 rING OCH BOkA MäklAre STAffAN ANdErSSON telefon 0709-10 78 33

visAs SÖ 8/9 14.30–15.00 Må 9/9 17.30–18.00 MäklAre AMANdA PALMQUIST telefon 031-788 18 32

visAs ON 4/9 19.30–20.00 TO 5/9 18.15–18.45 MäklAre MArIO kOTUr telefon 031-62 83 67

visAs TO 5/9 OCH Må 8/9 rING OCH BOkA MäklAre CArOLINE OHLSSON telefon 031-62 83 54

HISINgeN – 2 roK – HISINgS-bACKA

HISINgeN – 3 roK – HISINgS-bACKA

HISINgeN – 3 roK – CeNtrALt

HISINgeN – 3 roK – tUVe

välplanerad tvåa med renoverat badrum och uteplats i soligt läge. välskött och populär förening. Nära till natur, service och kommunikationer.

välplanerad trea med renoverat badrum och balkong i sydväst. välskött och populär förening. Nära till natur, service och kommunikationer.

välplanerad och ljus lägenhet med mycket trivsam öppen planlösning. Perfekt läge på centrala Hisingen!

I ett högt och fint läge finner vi denna gavellägenhet i populära Måsängen. Stamrenoverat badrum, inglasad balkong. eP: 129 kWh/kvm/år.

Adress EkEByGATAN 23 BoytA 60 kvM / 2 rOk Avgift 4 200 kr/MåN Acc. Pris 650 000 kr

Adress kAvALJErSGATAN 12 BoytA 78 kvM / 3 rOk Avgift 5 494 kr/MåN Acc. Pris 695 000 kr

Adress kvILLEGATAN 15 BoytA 65 kvM / 3 rOk Avgift 3 806 kr/MåN Acc. Pris 1 795 000 kr

Adress ArvESGärdE 10 BoytA 81 kvM / 3 rOk Avgift 4 087 kr/MåN Acc. Pris 1 250 000 kr

visAs ON 4/9 18.30–19.00 TO 5/9 18.30–19.00 MäklAre ZAHEd GANJALI telefon 031-62 83 41

visAs ON 4/9 17.30–18.00 TO 5/9 17.30–18.00 MäklAre ZAHEd GANJALI telefon 031-62 83 41

visAs Må 9/9 17.00–17.30 TI 10/9 17.30–18.00 MäklAre POJAN BAGHErI telefon 031-62 83 66

visAs TI 3/9 18.30–19.00 ON 4/9 17.30–18.00 MäklAre MArIO kOTUr telefon 031-62 83 67

Heltäckande fastighetsförmedling. PArtILLe – 2 roK – FUrULUND

MöLNDAL – 1 roK – bIFroSt

välkomna till denna helrenoverade och stilrena tvåa i markplan med öppen planlösning och altan i härligt västerläge. eP: 136 kWh/kvm/år.

Trevlig lägenhet endast en trappa upp i huset i ett populärt område. fräscht kök och badrum. Solid HSB förening.

Adress HyGGESväGEN 10 BoytA 64 kvM / 2 rOk Avgift 3 304 kr/MåN Acc. Pris 1 395 000 kr

Adress rULLHArvSGATAN 5A BoytA 45 kvM / 1 rOk Avgift 1 937 kr/MåN Acc. Pris 950 000 kr

visAs TI 3/9 17.00–17.30 rING OCH BOkA MäklAre CArOLINE HOLMGrEN telefon 031-702 15 04

visAs SÖ 8/9 OCH Må 9/9 rING OCH BOkA MäklAre TINA PErSSON telefon 0762-13 70 45

Centrum 031-708 66 00 Väster 031-69 11 11 Öster 031-788 18 30 Torslanda 031-410 600 Hisingen 031-410 600 Sisjön 031-45 11 11 Mölnlycke 031-88 08 20 Mölndal 031-87 88 87 Kungsbacka 0300-306 00 Partille 031-63 23 30 Lerum 0302-555 70 Kungälv 0303-180 50 Orust 0304-360 40 Stenungsund/Tjörn 0303-659 30 Uddevalla 0522-148 25 Borås/Bollebygd 033-17 23 80 Tanum/Strömstad 073-99 639 55 Alingsås 0322-785 50 Ale 0303-33 16 40

lansfast.se

Sälja, låna, köpa och försäkra på samma ställe.


Vi blir aldrig Sveriges största mäklare. Det skall du vara glad för.

Villa BILLDAL

Bostadsrätt 3:A KVILLEBÄCKEN

Accepterat pris: 4 500 000 kr BOA: 137 kvm BIA: 118 kvm Tomt: 1861 kvm EP: Beställd, kontakta mäklaren för mer information Adress: Gaterseredsvägen 47 Visning: 22/8 STEFAN HANSSON tel: 031-10 78 04, stefan@m2.nu

Accepterat Pris: 2 595 000 kr Avgift: 4 488kr/mån Byggår: 2013 BOA: 72 kvm Vån: 6/6 Adress: Kvillegatan 33 EP: Ej utförd, för mer information kontakta mäklaren Visning: 3/9 LINUS SVENSSON 031-105887 linus@m2.nu

BR Villa 55+ ONSALA

Bostadsrätt 2:A LORENSBERG

Accepterat pris: 2 680 000 kr Avgift: 4 597 kr/mån Byggår: 2008 BOA: 111 kvm EP: 139 kWh/kvm/år Adress: Lyckholms väg 61 Visning: 8/9 ULLA ANDERSSON tel: 0300-58 00 51, ulla@m2.nu

Accepterat Pris: 2 350 000 kr Avgift: 1 730 kr/mån Byggår: 1927 BOA: 49 kvm Vån: 3 Adress: Skånegatan 35 EP: 148 kWh/kvm/år Visning: 8/9 & 9/9 STEFAN HANSSON tel: 031-10 78 04, stefan@m2.nu

Villa ONSALA

Villa AGNSJÖDAL

Accepterat Pris 3 400 000 kr BOA 118 kvm Tomt 1616 kvm Byggår: 1962 EP: 147 kWh/kvm/år Adress: Sönnerbergsvägen 14 Visning: 8/9 MONICA LINNÉR tel: 0300-58 00 52, monica@m2.nu

Accepterat pris: 2 600 000 kr BOA: 140 kvm Bia: 50 kvm Tomt: 1 414 kvm Byggår: 1970 EP: 82 kWh/kvm/år Adress: Agnsjödalsvägen 84 Visning: 8/9 & 10/9 ULLA ANDERSSON tel: 0300-58 00 51, ulla@m2.nu

m2 växer Vi har nöjet att presentera Bengt Samuelsson som ny medarbetare hos oss på m2. Bengt har arbetat med att förmedla bostadsrätter och villor i Göteborg med omnejd sedan 1997. För en kostnadsfri värdering kontakta Bengt på 031-10 78 28 eller bengt@m2.nu

Bostadsrätt 3:A HISINGS BACKA

Bostadsrätt 2:A CENTRALA HISINGEN

Accepterat Pris: 995 000 kr Avgift: 5 046 kr/mån Byggår: 1968 BOA: 82,5 kvm Vån: 1/2 Adress: Sagogången 30 EP: 148 kWh/kvm/år Visning: 8/9 & 10/9 KARIN CORNELIUSSON 031-107824 karin@m2.nu

Accepterat Pris: 1 495 000 kr Avgift: 2 400kr/mån Byggår: 1952 BOA: 53,3 kvm Vån: 1 EP: 132 kWh/kvm/år Adress: Väderkvarnsgatan 3 B Visning: 5/9 & 8/9 LINUS SVENSSON 031-105887 linus@m2.nu

m2 är en väldigt lokal Göteborgsmäklare som har ambitionen att bli Sveriges bästa mäklare. För mer information: www.m2.nu Storgöteborg: Östra Eriksbergsgatan 12 Göteborg Centrum: Eklanadagatan 3 Bohuslän: Klädesholmen Tel: 031-10 78 00

Kungsbacka: Magasinsgatan 11 B. Tel: 0300-26 000


54

GÖTEBORGS-POSTEN måndag 2 september 2013

Nu bygger vi i Surte - 10 min. till Göteborg Öppen visning lördag 7 september kl. 11-16

Vägbeskrivning: E45 norr, sväng av vid motet Surte Södra och följ skyltning. För mer information tel. 031-724 80 00

Kan det bli bättre? Tvåa 53m2 Trea 88m2 Fyra 111m2 Radhus 159m2 Villa 159-185m2

på Följ oss k! o o b face

4 Inflyttning hösten 201

4.500 6.800 8.100 8.200 9.200

SEK SEK SEK SEK SEK

Total boendekostnad inkl. alla avgifter

Hållbart boende nära city www.green-village.se

2:A LUNDEN

64 kvm, vån 2/3. Rymlig o ljus bostad m renoverat kök och badrum. Fina parkettgolv och marmorfönsterbrädor. Balkong! A: 2.252:- P: 1.795.000:Adr: Schéelegatan 5A Ö Visning: 4/9 kl 18.00-18.45, samt 5/9 kl 17.00-17.45.

Modell foto

BETALA

Vi bygger stenhus till trähuspris

FÖRST VID

3:A GAMLESTADEN

INFLYTTNINGEN

Succén fortsätter Vi är Danmarks och Skånes ledande

MYCKET MER FÖR PENGARNA

hustillverkare och finns nu även i Göteborg. I år levererar vi över 900 stenhus och är korade till årets hustillverkare i Danmark.

Stenhus på 151 m2 (BYA) SEK 2.415.000

Beställ våra kataloger – nu med fler inspirerande husmodeller! Kontakta Lars Westling för mer information och tidsbokning – välkomna!

Beställ våra kataloger på huscompagniet.se DATAVÄGEN 6

436 32 ASKIM

Nøglefærdigt hus 142 m2 knækhus – 1.315.000 kr.

TEL: 070-729 54 40

85 kvm, vån 2/3. Renoverad lgh m ljus, öppen planlösning i vackert landshövdingehus. End fem min till city m spårvagn. A: 4.812:- P: 1.650.000:Adr: Gamlestadstorget 34 Ö Visning: 3/9 kl 18.00-18.45, samt 4/9 kl 17.00-17.30.

SAMARBETSPARTNERS:

NEDRE JOHANNEBERG

Visas tor 5/9 & sön 8/9 Attraktiv lgh om 125 kvm i hus byggt 1931. Stor balkong. Vån 3/5, hiss finns. Mån avg. 6.368:Snabbt tillträde möjligt. Ring Björn Johansson 0708-862909

HUSCOMPAGNIET.SE

www.bjmaklartjanst.se

PARTILLE LEXBYDAL VILLATOMT MED UTSIKT Bygg ditt drömhus på en unik tomt, 961 kvm, med underbar panoramautsikt över Lexbydal med vacker rogivande natur. En lantlig idyll med livskvalitet men ändå nära service m m. Accepterat pris 1.095.000 kr TVÅ DRÖMHUS I HYSSNA CA 4 MIL FRÅN GÖTEBORG Unikt tillfälle för dig som söker boende för hela familjen med krav på livskvalitet och ekonomi. Anmäl er till söndagens visning kl 15-16. Båda villorna ligger på Göteborgsvägen, byggda 1991. Boarea 169-180 kvm. Accepterat pris från 2.350.000 - 2.500.000 kr 1:A RUDDALEN, FLÖJTGATAN 5, VÄSTRA FRÖLUNDA Stor fin etta på 44 kvm med ljus bra planlösning med balkong och soligt västerläge. Avgift 2.818 kr/mån. Lugnt och centralt läge. Accepterat pris 985.000 kr KVALITET + ERFARENHET = NÖJDA KUNDER Funderar du på sälja eller köpa, ring mig? För mig är alla kunder stora och viktiga. Vi hörs. Hälsningar Greger

CALDONOVA

031-68 49 49

Auktoriserad Fastighetsmäklare

www.caldonova.se

Greger Björklund

CENTRALT STORA HÖGA

Nyrenoverad 1-plansvilla med inredd källarvån. Bostadsyta 180 kvm, stor tomt. Prisidè 2.980.000:- Svar till "Tillträde omgående 162 -S", GP-Svar, 405 02 Göteborg.

NÄSET-ÖNNERED

Efter många lyckade försäljningar söker jag nu kedjehus alt större radhus för flera köpklara spekulanter. Ring. Petra Nilbo 031-628351

ASKIM-HULT

Villa sökes till köpklar kund. Ring Magnus Eklöw 031-628352

Efter ytterligare en fantastisk försäljning söker jag hus för många köpklara och ivriga spekulanter. Ring gärna redan idag! Petra Nilbo 031-628351 LÄNSFÖRSÄKRINGAR FASTIGHETSFÖRMEDLING

LYCKHEM/SKINTEBO

STYRSÖ-DONSÖ

ASKIM/HOVÅS

radhus sökes av barnfamilj som redan har sålt. Kontakta Magnus Eklöw 031-628352 LÄNSFÖRSÄKRINGAR FASTIGHETSFÖRMEDLING

ÖCKERÖARNA

Efter våra senast sålda villor och lägenheter har vi ett flertal köpare över. Skall Ni sälja? Ring Wallins Fastighetsbyrå på Öckerö. Tfn: 031 - 96 27 00. Almelunden 22 - Öckerö

SKINTEBO

Efter flera försäljningar har vi kunder som söker radhus. Karin Sandberg Laigar LUNDIN.SE 031-745 20 64

Efter många lyckade försäljningar under våren söker jag hus för många kunders räkning. Funderar ni på att sälja? Ring mig gärna så pratar vi mer. Petra 031-628351 LÄNSFÖRSÄKRINGAR FASTIGHETSFÖRMEDLING

STYRSÖ-DONSÖ Stor efterfrågan på hus o tomter i södra skärgården. Geo Larsson 031-970910

KNAPEHALL – ASKIM

Efter framgångsrika försäljningar har jag flera kunder som vill bo här. Ska du sälja? Ring Marika Greus 031-628353 LÄNSFÖRSÄKRINGAR FASTIGHETSFÖRMEDLING

MÖLNDAL

TVÅFAMILJSVILLA

med eller utan renoveringsbehov sökes för företag. Lars Gustafsson 0705-607250 DANIELSSONS 031-700 83 37

JÄRNBROTT

villa eller radhusgavel i Järnbrott sökes av mycket angelägen familj. Eva Mellberg LUNDIN.SE 031-745 20 51

Mellan Uddevalla-Ljungskile, längs havet.Välskött & mycket trivsamt sommarställe ! Bekvämt gångavstånd till båtplatsen vid gemensam brygga. Vacker havsutsikt från de flesta platser både inne & ute. Visning: lörd 7/9 kl. 12-13. www.bostadsbutiken.nu FYND. FIN VILLAVAGN ESPEVIK

ECKRAN/NÄSET

Kapitalstark köpare söker villa med bra läge! Karin Sandberg Laigar LUNDIN.SE 031-745 20 64

MÖLNDAL

STRANDFASTIGHET

Vi söker för kund objekt max 1,5h fr. Gbg, nära samhälle, båtplats(djup) gärna sjöbod. KUSTNÄRA 031-693520

Villa med 2 lägenheter sökes för kunder. STUGA ELLER TORP Lars Gustafsson 0705-607250 Fritidsboende sökes max 10 DANIELSSONS 031-700 83 37 mil från Gbg. Homemäklaren Ring 031-330 2000

KYRKBYN HISINGEN

GP läsarna köper heminredning Villor sökes, gärna med två lägenheter eller uthyrningsrum. för 653 miljoner kronor Lars Gustafsson 0705-607250 varje år. Källa: Orvesto Konsument 2011 helår. DANIELSSONS 031-7008337

Efter senaste försäljningarna har vi många köpare över. Sälja inom kort? Välkomna att kontakta Wallins Jurist- & Fastighetsbyrå, 031-690095 Stor efterfrågan i populära Majorna! Vill du veta värdet på din bostadsrätt? Ring 0709-16 49 97, Richard, SkandiaMäklarna

3- 4:A I MAJORNA/ MASTHUGGET

Vi har flera angelägna kunder som är i behov av större lgh. Ring 0709-16 49 97, Richard, SkandiaMäklarna

STUDENTLÄGENHETER

3:A JÄRNBROTT ERIKSBERG/KYRKBYN

FORSHÄLLA-STRAND

ABI Colorado deluxe 2007 32 kvm. 3 rum, 6 sängp, v-toa, dusch, havsuts, altan 21 kvm, P. 199.000k:-el högstbj. T. 0709-697144

TUVE - KÖPES

55+ boende sökes.

Hemvändande utlandsfamilj söker villa i detta område. All finanisering ordnad. Privat. T. 073-5951584

GERREBACKA - FRIKÖPT

Kapitalstarka köpare söker hus. Kontakta Caroline Ohlsson 031-62 83 54 LÄNSFÖRSÄKRINGAR FASTIGHETSFÖRMEDLING

Flera spek. söker BR efter försäljning på Snövädersg. 19. Maria Lundqvist. LUNDIN.SE 031-745 20 63

ÅKEREDS SKOLVÄG

MALEVIK - KULLAVIK

UTHYRES ELLER SÄLJES

EKEBÄCK/GRIMMERED

2:A S. BISKOPSGÅRDEN

Stor efterfrågan av studenter som söker eget boende. Våra KORTEDALA/GAMLESTAD senaste fsg har sprungit iväg. BR. sökes för par som arbetar Bra betalt! Ring 0709-16 49 i området. Homemäklaren 031- 97, Richard, SkandiaMäklarna 330 2000

vi söker villor och radhus. Välkomna att kontakta mig SURTE - BOHUS för en kostnadsfri värdering! Christina Manne 0709-828770 Villa sökes för kund, ring DANIELSSONS 031-700 83 33 Lars Gustafsson 0705-607250 DANIELSSONS 031-700 83 37 Centrala Sjuntorp 35 min från GBG. 117m2 med garage. TOLTORPSDALEN Kallhyra 8.200:-/mån. Nära ÅKERED Vi söker villor och radhus. skola o. dagis. Skolvägen 21. Radhus sökes till angelägen Välkomna att kontakta mig Visas Ons 4/9 17-19. spekulant. Eva Mellberg för en kostnadsfri värdering. T. 0521-17177 vard. kl. 8-16. Christina Manne 0709-828770 LUNDIN.SE 031-745 20 51 DANIELSSONS 031-700 83 33 Jag har många kunder som söker friköpt boende. Minst 5 rum och solig trädgård. Maria Lundqvist. LUNDIN.SE 031-745 20 63

Efter försäljning på Önskevädersg. har jag flera spek. som söker ny bostad.

MAJORNA

Med klimatsäkrad husstomme från HP-Gruppen av högsta kvalitet

Från 6400kr/kvm inkl.moms Pris ex: Villa på 150kvm/bya= 960 000 kr Gör din egen kalkyl med hjälp av vår hemsida www.hp-gruppen.se

4:A BISKOPSGÅRDEN

LITEN STUGA FÖR ÅRETRUNT-BOENDE

Avskilt, tyst läge. Högst 10 mil från Gbg. T. 073-7843057 GP läsarna köper semesterresor utomlands för 4.797 milj. kronor varje år.

Efter flera lyckade försäljningar har vi många köpare över som söker 1:a-2:a. Ring 031628345 Filip Söndergaard

WIESELGRENSPLATSEN/ CENTRALA HISINGEN 1.a-2:a sökes för flera köpklara kunder. Ring Filip Söndergaard 031-628345 LÄNSFÖRSÄKRINGAR FASTIGHETSFÖRMEDLING

RUBINGATANTOPASGATAN

1:a- 2:a sökes, flera kunder kvar efter lyckade försäljningar Ring Marika Greus 031-628353

HÖGSBOGATAN

Större lgh sökes för par som lämnar villa. Ring Marika Greus 031-628353 LÄNSFÖRSÄKRINGAR FASTIGHETSFÖRMEDLING

sökes till angelägen spekulant. Eva Mellberg LUNDIN.SE 031-745 20 51

3:OR C HISINGEN

Efter många lyckade försäljningar har vi flera kunder som söker boende. Ludwig Lundgren LUNDIN.SE 031-745 20 46

VÅGMÄSTAREPLATSEN

3-4:a sökes av angelägen kund i Brf Ekemarken. Vån. 8 eller högre med söderbalkong. Maria Lundqvist LUNDIN.SE 031-745 20 63

SKINTEBO

Lägenhet i markplan sökes för köpklar kund. Ring Magnus Eklöw 031-628352 LÄNSFÖRSÄKRINGAR FASTIGHETSFÖRMEDLING

3:A SÖKES

Söker BR, 3:A i Linné, Vasa, Johanneberg för hussäljares räkn. Ring Bengt Samuelsson 031-107828 m2.nu

Källa: Orvesto Konsument 2011 helår.

GP läsarna köper klockor, guld och smycken för 288 miljoner kronor varje år. Källa: Orvesto Konsument 2011 helår.

GP läsarna köper film och musik från Internet för 56 miljoner kronor varje år. Källa: Orvesto Konsument 2011 helår.

GP läsarna köper hemelektronik för 614 miljoner kronor varje år. Källa: Orvesto Konsument 2011 helår.

GP läsarna lägger 975 miljoner kronor varje år på köp via Internet. Källa: Orvesto Konsument 2011 helår.

Vi söker för företags räkning villor i västra Göteborg och Örgryte samt lägenheter centralt.

Registrera din bostad på

www.keyrelocation.se Telefon 031-40 59 66


55

GÖTEBORGS-POSTEN måndag 2 september 2013

GÖTEBORG - Jättesten/Hisingen

Välhållen o välpl. radhusgavel med garage i populärt område. Lättskött tomt och härliga altaner. Boarea 96 kvm + biarea 60 kvm.

TJÖRN – Budalen

ORUST – Stensbo

Accepterat pris 2 790 000 kr el hbj Bokad visning torsd 5/9 kl 17.00 - 18.00 samt sönd 8/9 kl 16.00 - 17.00 Katarina Johansson 0304-312 62

Enplansvilla med lantligt men inte ensligt läge Accepterat pris 1 495 000 kr el hbj Bokad visning lördag 7/9 kl 11.00-12.00 med närhet till fina strövomr. och cykelavUlf Torsein 0303-72 76 61 stånd till havet. Inr. 4 rok o. grovkök. Garage.

TJÖRN – Skärhamn

ORUST – Morlanda / Strömsholm

Edmansberg, charmigt välhållet sekelsskiftehus med viss havsutsikt och egen båtplats. Gästhus samt vackra vyer. Boarea 52 kvm.

Accepterat pris 1 150 000 kr el hbj Bokad visning söndag 8/9 kl 12.30 - 13.30 Katarina Johansson 0304-312 62

Mycket fint fritidshus i ett omtyckt område. Närhet till salta bad och klippor. Härlig rymlig altan med sydväst läge. Boarea ca 50 kvm. Accepterat pris 1 580 000 kr el hbj Bokad visning söndag 8/9 kl 11.00 - 12.00 Katarina Johansson 0304-312 62

TJÖRN – Myggenäs/Sjötången

Gedigen skärgårdsvilla om 116 kvm fördelat på 5 rok, belägen i Skärhamns äldre del endast ett stenkast från hamnen. Bergvärme.

TJÖRN – Djupvik

Vill du bli sambo? Vi säljer din bostad

Välvårdad minivilla om ca 90 kvm. Havsutsikt över Hakefjorden och Tjörnbron. Många trevliga uteplatser, utomhusspa och vedeldad bastu. Kort promenad till bad och båtplats.

Accepterat pris 2 500 000 kr el hbj Bokad visning lördag 7/9 kl 13.30-14.30 Lena Lundmark 0303-72 76 63

Accepterat pris 1 890 000 kr el hbj Bokad visning söndag 8/9 kl 11.00-12.00 Ring eller maila anmälan markus@gofab.se Markus Berg 0304-67 83 95

Bäst på hemmaplan! Stenungsund Tel. 0303-72 76 60 Tjörn Tel. 0304-67 83 00 Orust Tel. 0304-312 00

Välvårdat o fräscht fritidshus på solig, insynsskyddad hörntomt om 1 310 kvm. Rofyllt läge för avkoppling och nära fina bad o båthamn. Accepterat pris 1 475 000 kr el hbj Öppen visning söndag 8/9 kl 13.00-14.00 Markus Berg 0304-67 83 95

www.gofab.se

Korr: eva@svenskagardar.se BOSTAD SÖKES I CENTRALA GBG OMG

RUM UTHYRES I VASASTADEN

Rum i centr/Vasa till studerande. Med egen dusch och toalett samt del i kök. Perfekt avstånd för studerande. T.0737-185304

STUDENTRUM OLOFSHÖJD

Gård med strandlinje, ca 128 ha

Dals Rostock, Krökersrud. Gård med fantastiskt läge och med utsikt över sjön Åklang, Dalslands Kanal. 2-plans bostadshus med vacker interiör. Timrad byggnad med teatersalong och läktare. 2 Gästhus. Uthus. Areal ca 128 ha varav ca 96,2 ha produktiv skogsmark. Virkesförråd ca 10 682 m3sk. Jakt- & fiskerätt. En perfekt gård för den stora familjen och för näringsverksamhet. Visas: Sön 22/9 kl:13:00. Förhandsanmälan. Bud oss tillhanda senast 2013-10-03. Fri prövningsrätt För ytterligare information besök www.svenskagardar.se eller kontakta Roland Johannesson 0533-10410.

I andra hand till rökfri student på Chalmers/GU. Ca 1 år, snarast. 18,5 kvm. 3520:/mån. Ring Jonas, T.036-379459 (kl 11-21)

BRÄNNÖ

3 r.o.k. 1/9 - 31/5, 8.500:inkl. el, värme, VA, utepl. roddbåt. T. 0735-662153.

RUM I VILLA FÖR STUD.

Tillgång till kök, dusch, tvätt, internet m.m. T. 031-283553

MÖBLERAT RUM UTH. T. 0761-696524.

Attraktiv gårdsareal ca 4 Ha för nyproduktion. Med förhandsbesked om bygglov för mangårdsbyggnad och stallbyggnad i Vallda med närhet till skola och service. Pris 2 200 000 kr. För info ring 031-7953569. Bogården AB/Peter Grevenstråle

GP läsarna köper böcker för 448 miljoner kronor varje år. Källa: Orvesto Konsument 2011 helår.

GP läsarna köper CD-skivor för 149 miljoner kronor varje år. Källa: Orvesto Konsument 2011 helår.

GP läsarna köper ljudböcker för 56 miljoner kronor varje år. Källa: Orvesto Konsument 2011 helår.

GP läsarna köper spel, tips och

lotter för 610 milj kr varje år. Källa: Orvesto Konsument 2011 helår.

TOMTER OCH MARKOMR. GP läsarna köper CD-skivor för köpes. Ring Maria på 149 miljoner kronor varje år. Smålandsvillan, 0706-662047. Källa: Orvesto Konsument 2011 helår.

2 R.O.K. ÖNSKAS HYRA AV KOMPOSITÖR/ PIANIST. Jag, Stefan LindbladLichtenstein är verksam som kompositör och pianist, bosatt i Berlin. Jag ska arbeta i Göteborg under tiden 1 september - 30 november 2013 och behöver under denna tid en bostad. Goda referenser och CV finns. T: 0733-420606

KVINNLIG LÄKARE SÖKER 1-2 ROK

Jag är nyinflyttad till Göteborg. Jag har inga barn, är rökfri utan husdjur. Inflyttning önskas från sept. alt. okt. Goda ref. finns. T. 0739-417713

ÖNSKAR HYRA

Pappa m. tre barn söker en stor läght eller mindre hus i Torslanda med omnejd. Stabil ekonomi. Djur och rökfri. Goda ref. finnes. T. 070-9514352

ÅTER TILL GOA GÖTET

Seniorboende, lgh i villa, kollektiv. 1-3 rum. Kvinna 67 med enda fam.medlem snäll hund. T. 0340-644902 CENTRALT Gbg eller Hisingen. Kvinna 50 år söker etta eller tvåa. Carina T. 0730-761339

2:A I LINNÉ MOT STÖRRE

Finns: 2 r.o.k, 67 kvm, på Prinsgatan. Välplanerad och ljus taklgh, vån 6/6. H: 6752:-. Önskas: 3:a el större. Gärna balkong och badkar. Linné, Haga el Masthugget. Maxhyra: 8500:-. Vid intresse byte@pnil.se/T. 0702-504749.

5-6:A VÄSTRA GÖTEBORG

MÖBL RUM ÖNSK HYRA

HÖGSBO

KONTORSLOKAL UTHYRES HYR FÖRRÅD/MAGASIN

MARIEHOLM

GAMLEDSTADEN

Jurist och översättare söker lägenhet el hus 070-5330447.

4 HA MARK VALLDA

Undersk. 44 år söker rum, del av lgh el. 1:a i andrahand. Skötsam, rökfri, ref. finns. Niklas. T. 070-6911788. e-post: n.forsmark@gmail.com

Ljusa o. fräscha lokaler i kontorshotell, 10-25 kvm. Representativ kontor samt kombilokaler, 112-1300 kvm. T. 031-7445040. www.palmungmellin.se Representativ verksamhetslokal m port i markpl. 385 kvm Ljus o. fräsch lokal m. lagermöjligh. i markplan, 240 kvm. T. 031-7445040. www.palmungmellin.se

SISJÖN LOKAL 300 KVM

lager-verkstad, kontor, omkl.rum med duschrum, konf.rum m. pentry, port 3,60 x 4,00 Tel. 0707-280501.

till skötsam, chalmersforskare, V. 37-42. 0763-404211

Modern kontorslokal vid R40. Ca 400 m2 som kontor eller showroom. Kontakta Sofia på 0761-75 70 73, Sw@bollebygdshus.se

Ledig lokal på torget. Helt nyrenov. Markplan med högt i tak. 151 kvm i butik, 120 kvm källare/lager. T. 0705-607627 HELIUMGATAN i Åbro kombilokal 2600 kvm. LoFast.se 031-101950

KONTORSRUM/FÖRRÅD uthyres i Högsbo Fr. 1.500:/mån 0705-500400

NYHET I BENIDORM!!!

Spanien, lägenhetshotell nära stranden m. tillgång till gemensamma aktiviteter, utflykter, svensk sjuksköterska. T.0738771103. www.trygga-vibo.se

GP läsarna köper damkläder för 1.422 miljoner kronor varje år. Källa: Orvesto Konsument 2011 helår.

GP läsarna köper herrkläder för 1.203 miljoner kronor varje år. Källa: Orvesto Konsument 2011 helår.

BOWLINGHALL ARRENDERAS UT

Fr 1/1 2014 tänker vi arrendera ut vår fina nya anläggning som består av Bowlinghall, restaurang o dans-bardel. Stor potential. Läge: stad i Västa Götaland. Med mycket förmånliga villkor till "rätt person". Svar till " 298 -S", GP-Svar, 405 02 Göteborg. Senast 15/10

FRISÖRSTOL LED V.GBG

samt litet rum för Thaimassage. 0707-444619.

GP läsarna köper skor för 915 miljoner kronor varje år. Källa: Orvesto Konsument 2011 helår.

MOBILA NYHETER.

Uppvärmt, säkert fr. 9m 3 525:/mån. Guldhedens flyttexpress SISJÖN 031-16 44 42

TORSLANDA

Lokal 90 kvm, ledig vid Gamla Flyplatsvägen T. 0708-292245 GP läsarna köper elektriska verktygsmaskiner för 360 miljoner kronor varje år. Källa: Orvesto Konsument 2011 helår.

GP läsarna köper hälsokost för 302 miljoner kronor varje år. Källa: Orvesto Konsument 2011 helår.

GP läsarna köper byggmaterial för 1.637 miljoner kronor varje år. Källa: Orvesto Konsument 2011 helår.

Med GP i mobilen kan du läsa nyheterna var som helst och när som helst. Välj mellan mobil.gp.se eller GP:s app för iPhone, Android eller Windows Mobile. Alla har sina fördelar och funktioner och alla är gratis.


FASTIGHETSBYRAN.SE

Varför inte ringa Sveriges största mäklare? NYPRODUKTION

Göteborg | Billdal Sjöbackevägen

4:a Göteborg | Haga Haga Östergata 21

Välplanerade lägenheter med hög standard i storlekarna 2-4 rok. Alla har stora ljusa balkonger, uteplatser eller terrasser, hiss samt möjlighet till garageplats

Mycket välplanerad och trevlig gavellägenhet om fyra rum och kök belägen i charmiga Haga. Föreningen har en mysig innergård och erbjuder gästlägenhet, bastu och festlokal. Välkomna!

Fast pris 1 940 000 - 4 890 000 kr Avgift 2 874 - 5 893 kr/mån Boarea 53-126 kvm Vån 1 av 3 Visning Tisdagen den 3/9 17.00-18.00 Mäklare Christer Svärdegård 070-420 49 95 alt Magnus Svärdegård 070-420 08 60

Accepterat pris 2 995 000 kr Avgift 3 360:-/mån (inkl. värme, digital-TV, bredband och IP-telefoni) Boarea 91 kvm Vån (Hiss) Energiprestanda 130 kWh/kvm år Visas Tor 5/9 17.30-18.15 Sön 8/9 15.00-15.45Mäklare Per-Olof Bengtsson 0704-200 864

NYPRODUKTION

1:a Göteborg | Guldheden | Södra Doktor Lindhs Gata 1

Mölndal | Mathildeberg Gärdegatan, Krokslätt/Mölndal

Accepterat pris 1 595 000 kr Avgift 1 592:-/mån (inkl V/VA, K-tv, Bb, IP-telefoni) Boarea 38,1 kvm Vån 4 av 7 (Hiss) Visas Tis 3/9 17.30-18.00 Mäklare Tobias Andersson 070-4200863

Fast pris 1 595 000 - 4 150 000 kr Boarea 52,8-110,6 kvm | 2-5 rok Vån 1-6, hiss & garage Visas Visas onsd 4/9 17:00-18:00 Mäklare Simon Hammarstedt 031-708 00 25 alt Urban Kullbo 0707-12 44 59

1:a Göteborg | Guldheden | Södra Doktor Forselius Gata 24

3:a Göteborg | Majorna Gröna Gatan 63

Accepterat pris 1 395 000 kr Avgift 1 543:-/mån (inkl V/VA & Kabel-tv) Boarea 31,3 kvm Visas Mån 2/9 17.30-18.00 Mäklare Tobias Andersson 070-4200863

Accepterat pris 1 990 000 kr Avgift 3 685:-/mån (inkl värme, VA och kabel-TV.) Boarea 82,7 kvm Vån 2 av 3 Info. Nyrenoverad med smakfulla materialval. En stor balkong i soligt sydvästläge. Energiprestanda 125 kWh/kvm år Visning Öppen visning ons 4/9 kl 17:00-17:45. Mäklare Torbjörn Eriksson 0707-964509

Gp 20130902