Page 1

UGR ADNI

APAR ATI Z A KUVANJ E

2014


VIZIJA BUDUĆNOSTI. ISKUSTVO PROŠLOSTI.

KREATIVNA REŠENJA SADAŠNJOSTI

Inovacije p om e raju granice . M e đ utim , istinska vrednost doseže dalje od toga: ona leži u uspostavljanju balansa između očekivanja korisnika i mogućnosti moderne te hn ologije . O s avr š e nst vu sve do či napredni, kvalitetno izgrađen i pouzdan proizvod čija će efikasnost pridobiti i one sa strogim standardima. Inovacije su način našeg razmišljanja i suštinska vodilja.

Suš tina dobrog dizajna je apsolutno r a z u m ev a n j e f o r m e , ko j a u p o t p u n j u j e osnovnu vrednost proizvoda. Posebnu pažnju posvećujemo udobnosti i sigurnosti, a veliki značaj pridajemo i estetskom doživljaju svakog pojedinca. Superioran kvalitet originalnih materijala, ergonomija i estetska harmonija ogledaju se u originalnim dizajnerskim rešenjima današnjice.

2

DIZAJN

INOVACIJE


R a z u m ev a n j e ko r i s n i k a i p o t re b a z a kvalitetnim načinom življenja predstavljaju centralnu vodilju u našem razvoju. Praktična rešenja ispuniće svačija očekivanja izuzetno jednostavnim izborom najbolje prilagođenih

JEDNOSTAVNOST

programskih postavki. Najkraći mogući put do željenog rezultata je zagarantovan, bez ograničavanja mogućnosti izbora i bez potrebe za dodatnim naporom. Naša misija je potraga za pristupačnim i praktičnim rešenjima, koja život čine jednostavnijim.

EKOLOGIJA Kvalitet života ide ruku pod ruku sa brigom o o ko lini . Za g a ra ntova n a je u p otre b a tehnologija i proiz vodnih procesa prihvatljivih našoj okolini. Imamo proizvode sa posebnim funkcijama, koje garantuju znatnu uštedu energije. Zajedno čuvamo okolinu za generacije koje dolaze.

3


O G RU PI

GORENJE

Gorenje je predano svojoj viziji da postane najoriginalniji kreator kućnih aparata, okrenut dizajnu i posvećen održivom razvoju. Gorenje je jedan od vodećih evropskih

postrojenja u svetu , G orenje grupa

proizvođača kućnih aparata . Proizvodimo

zapošljava preko 10.000 ljudi širom sveta.

tehnološki savršene, superiorno dizajnirane,

Grupni portfolio kućnih aparata zaokružen

e n e rg et ski ef ikasn e ku ć n e aparate za

je ponudom kuhinjskog nameštaja i drugih

korisnike u sedamdeset zemalja širom

kućnih proizvoda. Razvijene su aktivnosti

planete, unapređujući kvalitet njihovog

u vezi s a z a š ti to m ž i vo t n e s re d i n e i

življenja već više od 60 godina. Sa sedištem

upravljanjem energijom.

u Sloveniji i jednim od najvećih modernih

DO K A Z

IZUZETNOG KVALITETA Kvalitetan i poseban dizajn Gorenje proizvoda je odraz savremene tehnologije, koja brendu daje prepoznatljivost i čini ga izuzetnim. Ovladavanje tehnološkim procesima po principu 6 sigma, ispunjavanje standarda kvaliteta prema standardu ISO 9001 i proizvodnja u skladu sa najstrožim standardima u oblasti zaštite životne sredine (ISO 14001 i EMAS) su, pored brojnih post-prodajnih aktivnosti, najbolji dokaz kvaliteta. Reputacija Gorenja potvrđena je i brojnim, prestižnim, međunarodnim nagradama, poput: nagrada za dizajn Red Dot, Plus X AwardTM, nagrada Grüner Stecker, nagrada za proizvod godine Get Connected, nagrada za inovativnost Product Innovation, nagrada za brend od poverenja Trusted Brand, Superbrands, nagrada za dizajn Icograda Excellence, nagrada za odličan dizajn ICSID i nagrada za inovaciju godine - Innovation of the year, kao i mnoge druge. www.gorenje.com

4


SADRŽAJ 6

Ugradne rerne

21

Ugradne rerne specijalnih linija

26

Multisistemske rerne

28

Ventilatorske rerne

30

Konvencionalne rerne

31

32

34 43

Zavisne rerne

Ugradne mirkotalasne rerne

Ugradne ploče Ugradne ploče specijalnih linija

48

Indukcijske ploče

50

Staklokeramičke ploče

54

Električne ploče

54

Zavisne ugradne ploče

55

Kombinovane ugradne ploče

57

Plinske ugradne ploče

58 58

Tehnički podaci Mere za ugradne aparate

5


6


KULINARSKI UŽICI ZA SVAKOGA

Brojna inovativna rešenja, među kojima su jedinstveno upravljanje preko velikog TFT ekrana na dodir HomeCHEF i funkcionalan oblik rerne HomeMADE, osiguravaju fantastične rezultate pečenja i svrstavaju Gorenje u sam vrh ponude ugradnih rerni evropskih proizvođača. •

• • • •

Pregledan i u boji, TFT ekran na dodir HomeCHEF, sa globalnom inovacijom pečenja u koracima PRObake Funkcionalan HomeMADE oblik rerne, po uzoru na tradicionalne peći za hleb Optimalna kombinacija funkcija pečenja i posebne funkcije za optimalan rezultat pečenja Energetska efikasnost u razredu A-20% Izvorni materijali i ergonomija za jednostavno rukovanje, održavanje i sigurnost 7


UGRADNE RERNE

REVOLUCIONARNA INOVACIJA P E Č E N JA

Svetska inovacija – pečenje u koracima Revolucionarnu novost kod kućnih aparata

Osim toga, postoje još 3 načina rada:

predstavlja Gorenje rerna HomeCHEF, koja jedinstvenim načinom upravljanja i

AUTObake s prethodno podešenim

efikasnim delovanjem osigurava izuzetne

programima pečenja za 65 jela (sa

rezultate pečenja.

fotografijama), među kojima su već neka jela sa automatski programiranim

Ključnu inovaciju u ponudi rerna

pečenjem u koracima;

predstavlja originalno** prethodno podešeno pečenje u koracima - STEPbake.

MYbake u kojem prilagođavate i

Priprema mnogih jela zahteva promenu

memorišete, ili kreirate sopstvene

temperature tokom procesa pečenja,

programe pečenja;

upotrebu različitih grejača, ili oboje. Sa HomeCHEF rernom, možete i sami kreirati

SIMPLEbake, kao najkraći put do 9

svoje vlastite programe pečenja. Odaberite

najčešće pripremanih jela u rernama.

PRObake način rada za savršeno

HomeCHEF rerna je savršen izbor, kako

kulinarsko iskustvo.

za iskusne kuvare, tako i za kreativne početnike. Bon Appétit **u toku je proces međunarodne zaštite patenta

8


UGRADNE RERNE

Napredna tehnologija za jednostavnu uporabu i potpuni užitak HomeCHEF rernu odlikuje jednostavno

rada naših stručnjaka za razvoj,

prsta preko ekrana. Sadržaj je pregledan

upravljanje na dodir uz pomoć velikog

omogućava interaktivno, brzo i korisniku

i razumljiv. Upravljački ekran je zaštićen

interaktivnog TFT ekrana u boji.

prilagođeno jednostavno upravljanje.

staklom. U glavnom meniju se prikazuje

Tehnologija u pozadini je visoko-

Koncept upravljanja, iako utemeljen

datum i vreme, a podešavanja su moguća

efikasni mikrokontroler koji funkcioniše

na kompleksnoj tehnologiji, je zapravo

na 30 različitih jezika. Iz glavnog menija

kao samostalni računar. Kombinacija

veoma jednostavan za upravljanje i

pristupa se osnovnom s izborom od 4

tehnoloških rešenja i pametnog

olakšava potrebne izbore. Program i

načina rada i bira se pravi način pečenja.

operativnog sistema, koji je rezultat

funkcije biraju se jednostavnim klizanjem

Izaberite najprikladniji za vas!

Fotografije jela u boji i uputstva za njihovu pripremu - postojeći recepti i načini pripreme za čak 65 jela, odabranih prema njihovoj internacionalnoj popularnosti, zajedno s atraktivnim i jasnim fotografijama u boji. Osigurana je raznolikost ishrane i pouzdani kulinarski užici.

STEPbake patentirana inovacija, unosi dašak profesionalnosti u vašu kuhinju na vrlo jednostavan način. Odaberite jedinu rernu koja omogućava proces pečenja u koracima, onako kako vi želite.

PREDNOSTI HomeCHEF UPRAVLJANJA Brzo i jednostavno upravljanje zasnovano na najnaprednijoj tehnologiji i dokazanim uspesima savremenog dizajna! Upravljanje na dodir nadograđeno je kliznim upravljanjem. Ekran u boji sa slikama omogućava jednostavan i jasan pregled svih podešavanja i logične izbore.

TFT interaktivni ekran u boji, odgovara na dodir. Upravljanje je vrlo jednostavno, sa čak 30 jezičnih varijanti.

Pregledna i zabavna logika je u osnovi upravljanja celim asortimanom kućnih aparata. Neposrednim dodirom staklene površine nude vam se brojni izbori i kombinacije.

Favoriti najomiljenijih ili najčešće pripremanih jela. Jednostavan i brz pristup do proverenih i odličnih postupaka pečenja koje želite da imate pri ruci. Automatsko pečenje u koracima – pečenje u isplaniranim, isprobanim koracima. Možete da se oslonite na podešene postupke pečenja ili da sami odaberete grejač, temperaturu i trajanje pečenja – do 3 koraka. Pomoću inovativne profesionalne tehnologije, svoje postupke pečenja u koracima možete i da memorišete. Logični i jednostavni izbori kako za početnike, tako i za iskusne kulinarske znalce.

Potpuno integrisan ekran zaštićen je staklom - još jedna od velikih inovacija na području kućnih aparata! HomeCHEF rernom upravljate jednostavnim dodirom ili klizanjem prsta preko staklene površine koja štiti ekran. Rešenje je prvobitno bilo korišćeno u automobilskoj industriji, mobilnoj telefoniji i kod ostalih naprednih uređaja, a sada se po prvi put koristi u kuhinji! Rezultat je manje grešaka i oštećenja, kao i jednostavno čišćenje i elegantan izgled. Odaberite upravljanje na svom jeziku iz palete od čak 30 jezičkih varijanti! Jedinstveni elektronski programski modul HomeCHEF omogućava komunikaciju na vašem jeziku i time povećava razumljivost i upotrebljivost svih postojećih opcija.

9


UGRADNE RERNE

SIMPLEbake Najkraći put do omiljenog jela Odabirom načina SIMPLEbake, na interaktivnom ekranu u boji se pojavljuje 9 fotografija najčešće pripremanih jela. Po odabiru željenog jela, prethodno podešeni program već zna koje načine zagrevanja koristiti, na koji nivo je potrebno postaviti posudu za pečenje i podesiti trajanje pečenja. Program se automatski prilagođava vašem unosu procenjene težine hrane koja se sprema, odabiru nivoa zapečenosti i, prema potrebi, vremenu završetka pripreme. HomeCHEF vas logično vodi kroz odabir i potvrdu odabranih podešavanja.

PRObake Klasični način pečenja za iskusne kulinarske znalce PRObake način dopušta kuvaru svu kreativnu slobodu, uz istovremeno povećanje pouzdanosti i tačnosti svih procedura. Ako iz iskustva znate temperaturu i trajanje pečenja određenog jela, kao i koje načine zagrevanja i dodatne funkcije treba koristiti, PRObake je pravi način rada za vas.

STEPbake , originalno i patentom zaštićeno rešenje pečenja u više različitih koraka, dostupno u okviru PRObake načina rada, omogućava podešavanje do 3 različite temperature i načina zagrevanja unutar određenih vremenskih intervala u nizu. Ukoliko recept za pripremu željenog jela zahteva promene u toku procesa pečenja, sve postavke unesite odmah, pre početka rada. Pečenje je na taj način automatsko, bez potrebe za stalnom kontrolom i svaki put osigurava odlične rezultate.

10


UGRADNE RERNE

AUTObake Velik izbor prethodno podešenih programa AUTObake način nudi optimalna prethodna podešavanja za 65 jela, sortiranih po logičnim kategorijama. Odaberite kategoriju jela, npr. meso, povrće ili testenina, kao i željeno jelo unutar kategorije. Program će vas pitati o približnoj količini, željenom stepenu zapečenosti i željenom vremenu završetka pečenja. Nakon toga, spremni ste za pokretanje procesa pečenja. Samo pritisnite Start. Program će prilagoditi sva podešavanja i osigurati da jelo bude savršeno ispečeno baš onda kada vi to želite.

MYbake Kreativne kombinacije na osnovu iskustva MYbake način omogućava da sastavite knjižicu sa 150 različitih recepata, na osnovu odabranih prethodno podešenih recepata ili čuvanjem vlastitih kombinacija. Memorijski program nudi 10 kategorija hrane kao što su meso, riba i plodovi mora, povrće, hleb itd. Do 15 recepata i procedura pečenja može da bude ubačeno u svaku kategoriju. Ovde možete da sačuvate i omiljena jela iz AUTObake načina rada, ili bilo koje jelo za koje ste definisali najbolja podešavanja STEPbake funkcijom u okviru PRObake načina rada. Sačuvana podešavanja se aktiviraju jednim dodirom!

DODATNO Posebne funkcije •

FastPreheat - brzo zagrevanje rerne

StayWarm - održavanje hrane toplom na pravoj temperaturi

WarmPlate - zagrevanje tanjira pre serviranja

FoodDefrost - otapanje zamrznute hrane

MeatProbe - upotreba sonde za meso

AquaClean - funkcija čišćenja rerne vodom

11


UGRADNE RERNE

DirecTOUCH U P R AV L JA N J E

DirecTOUCH, dodirom do savršenog rezultata Inovativni patentirani elektronski

potvrdite izbor dodirom simbola »Start«.

trajanje pečenja, upotreba sonde

programski modul predstavlja

Brojni prethodno podešeni programi

za meso) po svom izboru i iskustvu.

revolucionarnu novost nove generacije

automatski brinu o odgovarajućoj

Sopstveno podešavanje možete da

ugradnih rerni Gorenje na području

kombinaciji grejača, temperaturi i

sačuvate i vrlo jednostavno pronađete

upravljanja pomoću ekrana na dodir.

vremenu pečenja. Veliki i jasni simboli

među memorisanim jelima prilikom

Priprema jela u samo tri koraka

upotpunjuju izvanrednu tehnologiju

sledećeg pečenja. Dodatna prednost

jednostavnija je nego ikada! Nakon

svojom preglednošću i jednostavnošću

elektronskog modula je i u zaštiti za decu,

uključivanja rerne jednostavnim

upotrebe, a još uvek možete podesiti sve

koja sprečava nekontrolisanu upotrebu

dodirom simbola izaberete željeno jelo i

parametre pečenja (grejač, temperatura,

rerne i štiti od povreda.

Pile Pečenje pileta na rešetki na srednjem nivou. Posuda za pečenje za skupljanje masnoće podešena je u donjoj vođici. Temperatura rerne podešena je na 170 °C, predviđeno vreme pečenja za pile težine 1 kg je 1 sat.

Kolači, sufle Pečenje u tamnoj modli za kuglof, postavljenoj na rešetku rerne u drugoj vođici odozdo. Temperatura rerne je 160 °C, a za 1 kg testa predviđen je jedan sat pečenja.

Pica Zagrevanje rerne na 200 °C u trajanju od osam minuta. Nakon zagrevanja položite picu na plitku posudu za pečenje ili na poseban kamen za pečenje pica. Za picu od 400 g predviđeno je zagrevanje u trajanju od 10 minuta.

Hleb Pečenje u plitkoj posudi u sredini rerne. Temperatura rerne je 200 °C, a predviđeno vreme pečenja za 1,5 kg testa je 1 sat i 15 minuta.

Kotleti, ribe Pečenje na rešetki na gornjem nivou kod zatvorenih vrata. Ispod rešetke je podešena posuda za pečenje za skupljanje masnoće. Na sredini pečenja meso treba okrenuti. Temperatura rerne je 240 °C, a predviđeno vreme pečenja za 4 x 200 grama mesa je 25 minuta.

Dizano testo Trominutno zagrevanje rerne na 40 °C. Testo se diže u posudi na rešetki rerne na drugom nivou odozdo.

Pečenje u komadu Pečenje u manjoj posudi na rešetki na srednjem nivou. Temperatura rerne podešena je na 195 °C, a predviđeno vreme pečenja za 1 kg pečenja je 1 sat i 50 minuta. Sitno pecivo, keksi Zagrevanje rerne na temperaturu od 160 °C u trajanju pet – šest minuta. Pečenje u plitkim posudama za pečenje na dva nivoa istovremeno (drugi i četvrti nivo odozdo). Predviđeno vreme pečenja za 2 x 300 g je 25 minuta.

12

Otapanje Zamrznutu namirnicu položite na rešetku u sredini rerne. Posuda za skupljanje masnoće postavljena je u donjoj vođici. AquaClean U duboku posudu za pečenje sipajte pola litre vode i postavite je u drugu vođicu odozdo. Temperatura rerne je 70 °C, a vreme trajanja programa pola sata.


UGRADNE RERNE

U 3 koraka do domaćeg hleba Jednostavnim dodirom izaberite željeni prethodno podešeni program, a inovativna UseLogic® tehnologija će sve ostalo obaviti umesto vas.

Elektronski programski sat sa upravljanjem na dodir Novo na tržištu! Gorenje rerne karakterišu

pečenja. Površina inovativnog elektronskog

inovativni, senzorski elektronski satovi.

programskog sata je perfektno glatka, što

Upravljanje na dodir omogućava vam da

ga čini izuzetno lakim za čišćenje. Novi

podesite vreme spremanja i odabir prave

elektronski programski satovi predstavljaju

temperature, koja se može kontrolisati na

inovaciju iz Gorenja namenjenu lakšoj

ekranu rerne tokom celog procesa pečenja.

upotrebi i prilagođenu korisnicima.

Zvučni alarm će se oglasiti po završetku

Dostupni su u 3 varijante.

Funkcije kojima se upravlja preko EPT:

Funkcije kojima se upravlja preko EPT+TD:

Funkcije kojima se upravlja preko EPT+TD plus:

Elektronski sat

Elektronski sat

Elektronski sat

Trajanje

Trajanje

Trajanje

Završetak kuvanja/pečenja

Završetak kuvanja/pečenja

Završetak kuvanja/pečenja

Tajmer

Tajmer

Tajmer

Zvučni signal

Zvučni signal

Zvučni signal

Zaštita za decu

Zaštita za decu

Zaštita za decu

Temperaturni displej

Temperaturni displej

Odabir temperature

Odabir temperature

Prikaz grejača koji se koristi

Sonda za meso

13


UGRADNE RERNE

HomeMADE I N OVAC I JA

Jedinstvena inovacija po uzoru na stare peći za hleb!

Energetska efikasnost A-20%

Izuzetni oblik unutrašnjosti rerne

jela istovremeno sočna i hrskava, hleb

sa zaobljenim plafonom i ivicama

mekan, sa savršeno zapečenom koricom,

omogućava iznenađujuće rezultate, kao

a mnoga najomiljenija jela onakva

iz peći za hleb! Inovativno rešenje u

kakva smo oduvijek želeli. Novi pristup

Gorenje rernama, sa grejačem smeštenim

gurmanskim užicima je plod višegodišnjih

na pravom mestu, omogućava vrhunske

istraživanja i ispitivanja inženjerskog

rezultate pečenja. Zaobljene linije zadnje

tima za razvoj iz Gorenja i saradnje sa

strane i plafona najefikasnije usmeravaju

renomiranim institutima. Jedinstvena

vruć vazduh po celoj rerni, doprinoseći

novost, sa blagom primesom drevne

tako ravnomernoj zapečenosti. Zato su

mudrosti!

Potrošnja električne energije u Gorenje rerni. Za zagrevanje (1) do 175°C i zadržavanje te temperature sat vremena (2).

Procena energetske efikasnosti nove generacije rerni je pokazala da je, u poređenju sa starim modelima, ušteda električne energije veća za čak 25%.

kWh

1995

2000

2012

Ušteda

0.41 (1)/0.71 (2)

0.40 (1)/0.66 (2)

0.28 (1)/0.50 (2)

0.13*/0.21**

Gorenje aparati za kuvanje izrađeni su od materijala koji se preko 90% recikliraju.

* dovoljno za 3 dana gledanja TV-a po 3 sata na dan * * dovoljno za 7 dana gledanja TV-a po 3 sata na dan

14


UGRADNE RERNE

BigSpace, velika zapremina rerne

Najveća upotrebljiva širina rerne 46 cm

PerfectGrill za ravnomernu zapečenost

Zapremina od čak 65 litara svrstava

Površina za pečenje kod rerne širine

Dobro osmišljen raspored velikog gornjeg

Gorenje rerne među najveće na tržištu!

46 cm veća je za čak 15 %, zahvaljujući

i manjeg infra grejača u unutrašnjosti rerne

U rerni takve zapremine možete bez

inovativnoj konstrukciji unutrašnjosti

osigurava oba grejna elementa, a njihova

problema pripremiti i ćurku od 7

rerne. Bolja iskorišćenost površine

različita visina se brine o ravnomernoj

kilograma. Uprkos izuzetnoj veličini, rerna

podrazumeva mogućnost pečenja većih

zapečenosti jela. Rezultati pečenja su

se, zbog svog funkcionalnog dizajna,

količina odjednom, kako u pojedinačnoj

odlični! Zbog mogućnosti jednostavnog

svrstava u energetski razred A -20% i zato

posudi za pečenje, tako i kod pečenja na

spuštanja gornjeg grejača kod pojedinih

spada među najštedljivije na tržištu. Za

više nivoa istovremeno. Uz funkcionalno

modela i čišćenje postaje jednostavnije!

još više ukusno spremljenih jela i za još

dizajniran gornji grejač poveli smo računa

veća porodična i prijateljska druženja u

o ravnomernoj zapečenosti jela po celoj

vašem domu!

površini posude za pečenje.

FastPreheat, za 6 minuta na 200°C Zahvaljujući posebnom, zasvođenom obliku i istovremenom radu grejača, rerna se zagreva na temperaturi od 200˚C za samo 6 minuta. Barem 30% uštede vremena prilikom zagrevanja znači i brži rezultat prilikom pečenja pica, testa za kolače i drugih jela koja pripremate u prethodno zagrejanoj rerni.

Pečenje na više nivoa

OpenView, odlična preglednost

StayWarm, održavanje jela u rerni toplim

Izbor Gorenje rerne, koji među funkcijama

Kod određenih modela super velika

Mogućnost podešavanja temperature

ima i pečenje na više nivoa, omogućava

zapremina rerne je dodatno unapređena

između 30 i 95°C omogućava održavanje

vam da za pečenje sitnog peciva

dvostrukim osvetljenjem. Potpuno

prave temperature hrane. Na taj način,

istovremeno upotrebljavate tri nivoa. O

staklena vrata rerne osiguravaju

pripremljena hrana čuva svoj ukus i ostaje

ravnomernom i brzom raspoređivanju

značajno bolju preglednost unutrašnjosti

topla za kasnije posluživanje. Veoma

toplote brine se ventilator na zadnjem

i omogućavaju vam da jednostavno

korisna funkcija, koja pomaže u slučaju da

zidu rerne. Efikasnije kruženje toplog

nadzirete proces spremanja jela sa

gosti kasne na ručak.

vazduha omogućava odlične rezultate

sigurne udaljenosti.

pečenja i istovremeno štedi vreme i energiju.

15


UGRADNE RERNE

BOGATA OPREMA RERNE

Duboki XXL pleh za pečenje

Sonda za meso

Stakleni pleh

Za sladokusce koji rado peku hleb,

Određeni modeli Gorenje rerni su

Pleh za pečenje napravljen od kvalitetnog

pripremaju lazanje, musaku i slična

opremljeni sondom za pečenje mesa, koja

sigurnosnog i vatrostalnog stakla je

jela, osmislili smo posebnu posudu za

vam omogućava da direktno kontrolišete

dovoljno veliki za uživanje u svakodnevnom

pečenje, duboku 5 cm i presvučenu

proces pečenja vašeg komada mesa. Sve

spremanju; isto tako je reprezentativan

EcoClean emajlom, koji omogućava vrlo

što trebate da uradite je da postavite sondu

u specijalnim prilikama. Transparentno

lako čišćenje. Više stranice sprečavaju da

u komad mesa i podesite temperaturu na

staklo vam omogućava konstantan pregled

masnoća curi u unutrašnjosti rerne i da se

željeni nivo. Indikator na upravljačkoj ploči

procesa spremanja u samom plehu.

zapeče. Iz široke palete posuda za pečenje

ili programskom satu će vas obavestiti

Štaviše, možete voditi računa i o sufleima,

možete birati i između emajliranih plitkih

kada je meso pečeno baš onako kako vi

softanim pitama, štrudlama i zlatno žutim

i staklenih posuda za pečenje (dodatna

želite. Sa sondom za meso možete uživati u

pečenim krompirima.

oprema). Ove poslednje možete upotrebiti

perfektnom pečenju svaki put!

i kao tacnu za serviranje.

Potpuno izvlačive teleskopske vođice. Za sigurniju upotrebu i bolju preglednost!

Profesionalna ploča za grilovanje*

Pica set*

Veoma koristan deo opreme izrađen

Ispunite svoj dom predivnom aromom

od superiorne, silikonom presvučene

sveže ispečene pice u tradicionalnoj

Teleskopske vođice koje se mogu do kraja

aluminijumske legure koja se zagreva

pica peći koristeći naš specijalni pleh za

izvući, olakšavaju vam da stavite plehove

izuzetno brzo i koja je idealna za kulinarska

picu. Pleh je napravljen od kamena i nije

za pečenje u rernu i isto tako da ih izvadite,

zadovoljstva u rerni. Toplota zadržava vlagu,

potrebno da se naulji, što obezbeđuje da

i dodatno omogućavaju bolji pregled nad

aromu i ukus, osiguravajući da vaši fileti,

vaša domaća pica bude ne samo manje

procesom pečenja. Zbog toga je rizik od

odresci i kotleti lososa budu savršeno pečeni

masna već i ekstremno hrskava. Trodelni

nastajanja opekotina prilikom pečenja značajno

svaki put. I najbolje od svega, nepotrebno

pica set takođe sadrži i drvenu dasku

smanjen. One su već deo standardne opreme

je da dodajete bilo kakvu masnoću!

za postavljanje pice na kameni pleh, i

rerne u svim našim najprestižnijim modelima,

Profesionalna ploča za grilovanje može se

praktičan sekač za picu.

ali takođe imaju i dodatnu prednost, jer se

kupiti kao dodatna oprema i može se koristiti

mogu staviti u bilo koju od novijih Gorenje

u svim novijim rernama i šporetima Gorenje.

rerni. Na raspolaganju su i teleskopske vođice sa izvačenjem od 3/4 dužine.

16

* dodatni pribor

* dodatni pribor


SIGURNOST

UltraCoolDoor - hladna vrata rerne

Gorenje rerne su opremljene sigurnosnim i energetski efikasnim hladnim vratima (CoolDoor – CD). Prestižnije i sofisticiranije modele karakaterišu trostuko zastakljena vrata UltraCoolDoor (UCD), sa dvostrukim deflektorom toplote. Superiorna izolacija vrata u kombinaciji sa specijalnim reflektujućim slojevima poboljšava karkateristike rerne zajedno sa značajnim smanjenjem potrošnje energije. Niske temperature spoljne strane vrata čuvaju vas od opekotina kada dodirnete vrata rerne.

Hladne strane rerne sa DynamiCooling sistemom

Produbljen gornji zid rerne za veću sigurnost

Sistem efikasnog hlađenja strana rerne

Gornji zid rerne je produbljen upravo

tokom procesa pečenja (DC) i po

toliko da je u njemu skriven gornji grejni

završetku pečenja (DC+) znatno snižava

element. Novo rešenje obezbeđuje veću

temperaturu na spoljnim stranama rerne.

iskorišćenost zapremine i u kombinaciji sa

Poseban ventilator u kućištu vodi brigu

maštovito smeštenim grejnim elementom

da se hladan vazduh iz okoline pomeša sa

predstavlja veću sigurnost. Mogućnost da

vrućim vazduhom iz rerne i (tako ohlađen

se prilikom zagrevanja u rerni dodirnu vrući

se izbacuje između komandne table i

delovi na taj način je značajno smanjena.

vrata rerne). Pomoću temperaturnog

Čišćenje rerne dodatno pojednostavljuje

senzora, nakon završenog pečenja,

mogućnost jednostavnog vađenja gornjeg

ventilator automatski hladi rernu dok se

grejnog elementa.

temperatura ne spusti na 60 °C (DC+). Na taj način DynamiCooling sistem omogućava potpuno sigurno pečenje, zahvaljujući efikasnom hlađenju strana i vrata rerne efikasnom.

17


UGRADNE RERNE

J E D N O S TAV N O

ČIŠČENJE

Velika efikasnost čišćenja PyrolyseSupreme

Gorenje pirolitičke rerne odlikuje

temperatura dostigne 250°C, vrata se

U odnosu na zaprljanost unutrašnjosti

potpuno pirolitički koncept automatskog

zbog sigurnosti korisnika automatski

rerne, dostupna su tri ponuđena stepena

čišćenja. Unutrašnjost rerne, posude za

hermetički zaključaju. Zahvaljujući visokoj

intenziteta čišćenja. 30 minuta po

pečenje i vođice presvučene su posebnim,

temperaturi i inovativnoj kombinaciji

završetku programa (nakon što je rerna

pirolitičkim emajlom otpornim na visoke

grejača i kruženja vazduha pomoću

ohlađena i otključana) jednostavno

temperature, pa ih zato za vreme

ventilatora, zagarantovana je optimalna

obrišete ostatke prljavštine u obliku

postupka pirolize ne treba sklanjati. Rerne

čistoća i u najskrivenijim mestima. U

prašine vlažnom krpom i čišćenje

imaju štedljivo halogeno osvetljenje.

gornjem delu rerne se nalazi poseban

je gotovo. Zbog svega navedenog,

Za vreme procesa pirolitičkog čišćenja

katalizator koji za vreme procesa čišćenja

Gorenje pirolitičke rerne spadaju među

rerna se zagreva na oko 500 °C. Kada

odmah uklanja neprijatne mirise i dim.

najefikasnije na tržištu.

Tri nivoa intenziteta pirolitičkog čišćenja:

Intenzitet čišćenja

18

Vreme čišćenja

PyroGentle

nežni

90 min

PyroNormal

srednji

120 min

PyroIntensive

snažni

150 min


UGRADNE RERNE

UltraSafe vrata rerne

Jednostavno čišćenje pomoću obloga - EasyClean*

Superiorni EcoClean emajl prekriva i rernu i plehove

UltraSafe vrata rerne odlikuje 4-slojno

Odvojive bočne obloge »EasyClean«,

Unutrašnjost rerne karakteriše sloj

staklo koje reflektuje toplotu. Izuzetna

ugrađene s leve i desne strane rerne,

superiornog EcClean emajla, koji je tako

izolacija vrata povećava fikasnost rerne

zajedno sa zadnjom katalitičkom pločom

gladak i nepropustljiv da toplotu reflektuje

i utiče na smanjenje potrošnje električne

pripomažu lakšem čišćenju rerne. Obloge

u centar rerne. Ovo inovativno rešenje

energije. Niska temperatura spoljne strane

su prekrivene EcoClean emajlom koji

obezbeđuje značajne uštede energije i

vrata sprečava opekotine u slučaju dodira,

svojom potpuno glatkom površinom

izvanredne rezultate pečenja. “Nelepljivi”

pogotovo dok je uključena pirolitička

omogućava jednostavno čišćenje toplom

sloj EcoClean emajl sprečava lepljenje

funkcija čišćenja, a temperatura u rerni je

vodom. Obloge mogu jednostavno da se

masnoće na stranice rerne ili plehove, što

ekstremno visoka.

skinu i operu i u mašini za pranje sudova.

omogućava izuzetno lako čišćenje.

* dostupno kod određenih modela

AquaClean čišćenje vodom

Glatka vrata rerne

Katalitička zadnja ploča

Gotovo svi modeli Gorenje rerni nude

Vrata rerne, koja se jednostavno skidaju,

Određeni modeli Gorenje rerni, pored

funkciju jednostavnog čišćenja AquaClean.

izrađena su bez šupljina i ivica gde se

visokokvalitetnog EcoClean emajla, u

U rernu sipate pola litra vode i zagrevate je

nečistoća obično skuplja i zato ih se može

unutrašnjosti imaju i katalitičku zadnju

na 70ºC pola sata. Vlaga nastala prilikom

očistiti brzo i jednostavno.

ploču. Zahvaljujući katalitičkom premazu,

automatskog zagrevanja smekšava

hrana i sokovi koji prskaju iz posude za

prljavštinu na zidovima rerne tako da je po

pečenje razgrađuju se već u toku samog

završenom postupku možete jednostavno

procesa pečenja. Postupak se bazira

obrisati mekom krpom. Bez korišćenja

na hemijskoj reakciji koja kod povišene

sredstava za čišćenje, efekat čišćenja je

temperature izaziva oksidaciju u kontaktu

bolji i povoljan za životnu sredinu.

s masnoćom. Masnoća se tako neprekidno razgrađuje i vaša rerna ostaje čista čak i na najnedostupnijim mestima.

19


UGRADNE RERNE

BO 9950 AX

Ugradna multisistemska rerna

• Boja aparata (primarna): Polirani aluminijum • Boja ručke: Inox • Materijal komandne ploče: Staklo

Efikasnost • Zapremina rerne (bruto/neto): 66 / 65 l • Multisistemska rerna • Najveća upotrebljiva širina rerne 46 cm • Najveća površina pleha za pečenje: 1316 cm2 • HomeMADE oblik rerne, oblikovana po uzoru na stare peći na drva • PerfectGrill

BO 9950 AX

Upravljanje • Elektronsko upravljanje na dodir • HomeChef - Elektronski programski modul sa upravljanjem na dodir • TFT kolor ekran

Načini zagrevanja

PREDNOSTI KOJE SE RAČUNAJU: HomeMade oblik rerne, oblikovana po uzoru na stare peći na drva BigSpace Najveća upotrebljiva zapremina

A-20% energetski razred

Najveća upotrebljiva površina

Pečenje na više nivoa u isto vreme

FastPreheat Brzo predgrevanje rerne za 6 min na 200 °C

Teleskopske vođice plehova

PerfectGrill infra grejač za jednaku zapečenost jela

20

DynamiCooling+ hladne stranice rerne

Karakteristike • GentleClose meko zatvaranje vrata / Dvostruko osvetljenje rerne / Brzo predgrevanje rerne / Funkcija WormPlate - zagrevanje tanjira / Funkcija StayWarm - održavanje toplote već spremljenog jela / Pečenje na više nivoa u isto vreme / Dodatna oprema • Duboki emajlirani XXL pleh / Plitki pleh za pečenje / Mrežna rešetka / Termosonda za meso Teleskopske vođice plehova - 3 nivoa / Katalitička zadnja ploča / Sigurnosni sistemi • Termički osigurač sa automatskim isključenjem / Dinamičko hlađenje rerne plus - DC+ / Cool door - trostruko zastakljena vrata rerne sa jednom deflektorom / Mehaničko osiguranje zatvaranja vrata / • Jednostavno čišćenje • Aqua Clean funkcija / Easy Clean - za jednostavno čišćenje / Eco Emajl (rerna i plehovi) / Glatka vrata rerne / • Tehnički podaci • Potrošnja energije: 0 ,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) • Dimenzije (vxšxd): 59,5 × 59,7 × 56,5 cm • Ugradne mere otvora za ugradnju min-max (vxšxd): 59-60 × 56-56,8 × 55 cm


UGRADNE RERNE

BO 87-ORA-W

Ugradna multisistemska rerna

BO 87-ORA-X

Ugradna multisistemska rerna

BO 87 ORA B

Ugradna Multisistemska rerna

• Boja aparata (primarna): Bela • Boja ručke: Polirani Aluminijum • Materijal komandne ploče: Staklo

• Boja aparata (primarna): Crna boja • Boja ručke: Polirani Aluminijum • Materijal komandne ploče: Staklo

• Boja aparata (primarna): Grafitno crna • Boja ručke: Grafitno crna • Materijal komandne ploče: Staklo

Efikasnost • Zapremina rerne (bruto/neto): 66 / 65 l • Multisistemska rerna • Najveća upotrebljiva širina rerne 46 cm • Najveća površina pleha za pečenje: 1316 cm2 • HomeMADE oblik rerne, oblikovana po uzoru na stare peći na drva • PerfectGrill

Efikasnost • Zapremina rerne (bruto/neto): 66 / 65 l • Multisistemska rerna • Najveća upotrebljiva širina rerne 46 cm • Najveća površina pleha za pečenje: 1316 cm2 • HomeMADE oblik rerne, oblikovana po uzoru na stare peći na drva • PerfectGrill

Efikasnost • Zapremina rerne (bruto/neto): 66 / 65 l • Multisistemska rerna • Najveća upotrebljiva širina rerne 46 cm • Najveća površina pleha za pečenje: 1316 cm2 • HomeMADE oblik rerne, oblikovana po uzoru na stare peći na drva • PerfectGrill

Upravljanje • Elektronsko upravljanje na dodir • DirecTouch - elektronski upravljački modul

Upravljanje • Elektronsko upravljanje na dodir • DirecTouch - elektronski upravljački modul

Upravljanje • Elektronsko upravljanje na dodir • DirecTouch - elektronski upravljački modul

Načini zagrevanja

Načini zagrevanja

Načini zagrevanja

Karakteristike • GentleClose meko zatvaranje vrata / Osvetljenje odozgo / Brzo predgrevanje rerne / Funkcija WormPlate - zagrevanje tanjira / Funkcija StayWarm - održavanje toplote već spremljenog jela / Pečenje na više nivoa u isto vreme /

Karakteristike • GentleClose meko zatvaranje vrata / Osvetljenje odozgo / Brzo predgrevanje rerne / Funkcija WormPlate - zagrevanje tanjira / Funkcija StayWarm - održavanje toplote već spremljenog jela / Pečenje na više nivoa u isto vreme

Karakteristike • GentleClose meko zatvaranje vrata / Osvetljenje odozgo / Brzo predgrevanje rerne / Funkcija WormPlate - zagrevanje tanjira / Funkcija StayWarm - održavanje toplote već spremljenog jela / Pečenje na više nivoa u isto vreme /

Dodatna oprema • Duboki emajlirani XXL pleh / Plitki pleh za pečenje / Mrežna rešetka / Termosonda za meso / Teleskopske vođice - 3 nivoa / Filter masnoće od nerđajućeg čelika /

Dodatna oprema • Duboki emajlirani XXL pleh / Plitki pleh za pečenje / Mrežna rešetka / Termosonda za meso / Teleskopske vođice - 3 nivoa / Filter masnoće od nerđajućeg čelika /

Dodatna oprema • Duboki emajlirani XXL pleh / Plitki pleh za pečenje / Mrežna rešetka / Termosonda za meso / Teleskopske vođice - 3 nivoa / Filter masnoće od nerđajućeg čelika /

Sigurnosni sistemi • Termički osigurač sa automatskim isključenjem / Dinamičko hlađenje rerne plus - DC+ / Trostruko zastakljena vrata sa dvostrukim deflektorom toplote / Mehaničko osiguranje zatvaranja vrata /

Sigurnosni sistemi • Termički osigurač sa automatskim isključenjem / Dinamičko hlađenje rerne plus - DC+ / Trostruko zastakljena vrata sa dvostrukim deflektorom toplote / Mehaničko osiguranje zatvaranja vrata /

Sigurnosni sistemi • Termički osigurač sa automatskim isključenjem / Dinamičko hlađenje rerne plus - DC+ / Trostruko zastakljena vrata sa dvostrukim deflektorom toplote / Mehaničko osiguranje zatvaranja vrata /

Jednostavno čišćenje • Aqua Clean funkcija • Eco Emajl (rerna i plehovi) • Glatka vrata rerne

Jednostavno čišćenje • Aqua Clean funkcija • Eco Emajl (rerna i plehovi) • Glatka vrata rerne

Jednostavno čišćenje • Aqua Clean funkcija • Eco Emajl (rerna i plehovi) • Glatka vrata rerne

Tehnički podaci • Potrošnja energije: 0 ,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) • Dimenzije (vxšxd): 59,5 × 59,7 × 56,5 cm • Ugradne mere otvora za ugradnju min-max (vxšxd): 59-60 × 56-56,8 × 55 cm

Tehnički podaci • Potrošnja energije: 0 ,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) • Dimenzije (vxšxd): 59,5 × 59,7 × 56,5 cm • Ugradne mere otvora za ugradnju min-max (vxšxd): 59-60 × 56-56,8 × 55 cm

Tehnički podaci • Potrošnja energije: 0 ,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) • Dimenzije (vxšxd): 59,5 × 59,7 × 56,5 cm • Ugradne mere otvora za ugradnju min-max (vxšxd): 59-60 × 56-56,8 × 55 cm

21


UGRADNE RERNE

BO 71-ORA-W

Ugradna Multisistemska rerna

BO 71-ORA-X Ugradna multisistemska rerna

BO 71-ORA-B Ugradna multisistemska rerna

• Boja aparata (primarna): Bela • Boja ručke: Polirani aluminijum • Materijal komandne ploče: Staklo

• Boja aparata (primarna): Crna boja • Boja ručke: Polirani aluminijum • Materijal komandne ploče: Staklo

• Boja aparata (primarna): Grafitno crna • Boja ručke: Grafitno crna • Materijal komandne ploče: Staklo

Efikasnost • Zapremina rerne (bruto/neto): 66 / 65 l • Multisistemska rerna • Najveća upotrebljiva širina rerne 46 cm • Najveća površina pleha za pečenje: 1316 cm2 • HomeMADE oblik rerne, oblikovana po uzoru na stare peći na drva • PerfectGrill

Efikasnost • Zapremina rerne (bruto/neto): 66 / 65 l • Multisistemska rerna • Najveća upotrebljiva širina rerne 46 cm • Najveća površina pleha za pečenje: 1316 cm2 • HomeMADE oblik rerne, oblikovana po uzoru na stare peći na drva • PerfectGrill

Efikasnost • Zapremina rerne (bruto/neto): 66 / 65 l • Multisistemska rerna • Najveća upotrebljiva širina rerne 46 cm • Najveća površina pleha za pečenje: 1316 cm2 • HomeMADE oblik rerne, oblikovana po uzoru na stare peći na drva • PerfectGrill

Upravljanje • Mehaničko upravljanje rernom • Uranjajući dugmići / Push-pull dugmad

Upravljanje • Mehaničko upravljanje rernom • Uranjajući dugmići / Push-pull dugmad

Upravljanje • Mehaničko upravljanje rernom • Uranjajući dugmići / Push-pull dugmad

Načini zagrevanja

Načini zagrevanja

Načini zagrevanja

Karakteristike • Osvetljenje odozgo • Pečenje na više nivoa u isto vreme

Karakteristike • Osvetljenje odozgo • Pečenje na više nivoa u isto vreme

Karakteristike • Osvetljenje odozgo • Pečenje na više nivoa u isto vreme

Dodatna oprema • Duboki emajlirani XXL pleh / Plitki pleh za pečenje / Mrežna rešetka / Žičane vođice plehova / Filter masnoće od nerđajućeg čelika /

Dodatna oprema • Duboki emajlirani XXL pleh / Plitki pleh za pečenje / Mrežna rešetka / Žičane vođice plehova / Filter masnoće od nerđajućeg čelika /

Dodatna oprema • Duboki emajlirani XXL pleh / Plitki pleh za pečenje / Mrežna rešetka / Žičane vođice plehova / Filter masnoće od nerđajućeg čelika /

Sigurnosni sistemi • Termički osigurač sa automatskim isključenjem / Dinamičko hlađenje rerne - DC / Cool door - trostruko zastakljena vrata rerne sa jednom deflektorom / Mehaničko osiguranje zatvaranja vrata /

Sigurnosni sistemi • Termički osigurač sa automatskim isključenjem / Dinamičko hlađenje rerne - DC / Cool door - trostruko zastakljena vrata rerne sa jednom deflektorom / Mehaničko osiguranje zatvaranja vrata /

Sigurnosni sistemi • Termički osigurač sa automatskim isključenjem / Dinamičko hlađenje rerne - DC / Cool door - trostruko zastakljena vrata rerne sa jednom deflektorom / Mehaničko osiguranje zatvaranja vrata /

Jednostavno čišćenje • Aqua Clean funkcija • Eco Emajl (rerna i plehovi) • Glatka vrata rerne

Jednostavno čišćenje • Aqua Clean funkcija • Eco Emajl (rerna i plehovi) • Glatka vrata rerne

Jednostavno čišćenje • Aqua Clean funkcija • Eco Emajl (rerna i plehovi) • Glatka vrata rerne

Tehnički podaci • Potrošnja energije: 0 ,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) • Dimenzije (vxšxd): 59,5 × 59,7 × 56,5 cm • Ugradne mere otvora za ugradnju min-max (vxšxd): 59-60 × 56-56,8 × 55 cm

Tehnički podaci • Potrošnja energije: 0 ,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) • Dimenzije (vxšxd): 59,5 × 59,7 × 56,5 cm • Ugradne mere otvora za ugradnju min-max (vxšxd): 59-60 × 56-56,8 × 55 cm

Tehnički podaci • Potrošnja energije: 0 ,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) • Dimenzije (vxšxd): 59,5 × 59,7 × 56,5 cm • Ugradne mere otvora za ugradnju min-max (vxšxd): 59-60 × 56-56,8 × 55 cm

22


UGRADNE RERNE

BO 75 SY2 B

Ugradna multisistemska rerna

BO 75 SY2 W

Ugradna multisistemska rerna

BO 72 SY2 B

Ugradna multisistemska rerna

• Boja aparata (primarna): Grafitno crna • Boja ručke: InoxLook • Materijal komandne ploče: Staklo

• Boja aparata (primarna): Bela • Boja ručke: InoxLook • Materijal komandne ploče: Staklo

• Boja aparata (primarna): Grafitno crna • Boja ručke: InoxLook • Materijal komandne ploče: Staklo

Efikasnost • Zapremina rerne (bruto/neto): 66 / 65 l • Multisistemska rerna • Najveća upotrebljiva širina rerne 46 cm • Najveća površina pleha za pečenje: 1316 cm2 • HomeMADE oblik rerne, oblikovana po uzoru na stare peći na drva • PerfectGrill

Efikasnost • Zapremina rerne (bruto/neto): 66 / 65 l • Multisistemska rerna • Najveća upotrebljiva širina rerne 46 cm • Najveća površina pleha za pečenje: 1316 cm2 • HomeMADE oblik rerne, oblikovana po uzoru na stare peći na drva • PerfectGrill

Efikasnost • Zapremina rerne (bruto/neto): 66 / 65 l • Multisistemska rerna • Najveća upotrebljiva širina rerne 46 cm • Najveća površina pleha za pečenje: 1316 cm2 • HomeMADE oblik rerne, oblikovana po uzoru na stare peći na drva • PerfectGrill

Upravljanje • Mehaničko upravljanje rernom • Elektronsko upravljanje na dodir (programski sat) • AdaptBake : Inteligentan sistem pamćenja

Upravljanje • Mehaničko upravljanje rernom • Elektronsko upravljanje na dodir (programski sat) • AdaptBake : Inteligentan sistem pamćenja

Upravljanje • Mehaničko upravljanje rernom • Ergonomska uronjiva dugmad • Mehanički sat sa mogućnošću isključivanja

Načini zagrevanja

Načini zagrevanja

Načini zagrevanja

Karakteristike • GentleClose meko zatvaranje vrata • Osvetljenje odozgo • Brzo predgrevanje rerne • Pečenje na više nivoa u isto vreme

Karakteristike • GentleClose meko zatvaranje vrata • Osvetljenje odozgo • Brzo predgrevanje rerne • Pečenje na više nivoa u isto vreme

Karakteristike • GentleClose meko zatvaranje vrata • Osvetljenje odozgo • Pečenje na više nivoa u isto vreme

Dodatna oprema • Duboki emajlirani XXL pleh / Plitki pleh za pečenje / Mrežna rešetka / Teleskopske vođice na dva nivoa /

Dodatna oprema • Duboki emajlirani XXL pleh / Plitki pleh za pečenje / Mrežna rešetka / Teleskopske vođice na dva nivoa /

Dodatna oprema • Duboki emajlirani XXL pleh / Plitki pleh za pečenje / Mrežna rešetka / Žičane vođice plehova /

Sigurnosni sistemi • Termički osigurač sa automatskim isključenjem / Dinamičko hlađenje rerne - DC / Cool door - trostruko zastakljena vrata rerne sa jednom deflektorom / Mehaničko osiguranje zatvaranja vrata /

Sigurnosni sistemi • Termički osigurač sa automatskim isključenjem / Dinamičko hlađenje rerne - DC / Cool door - trostruko zastakljena vrata rerne sa jednom deflektorom / Mehaničko osiguranje zatvaranja vrata /

Sigurnosni sistemi • Termički osigurač sa automatskim isključenjem / Dinamičko hlađenje rerne - DC / Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnom deflektorom / Mehaničko osiguranje zatvaranja vrata /

Jednostavno čišćenje • Aqua Clean funkcija • Eco Emajl (rerna i plehovi) • Glatka vrata rerne

Jednostavno čišćenje • Aqua Clean funkcija • Eco Emajl (rerna i plehovi) • Glatka vrata rerne

Jednostavno čišćenje • Aqua Clean funkcija • Eco Emajl (rerna i plehovi) • Glatka vrata rerne

Tehnički podaci • Potrošnja energije: 0 ,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) • Dimenzije (vxšxd): 59,5 × 59,7 × 56,5 cm • Ugradne mere otvora za ugradnju min-max (vxšxd): 59-60 × 56-56,8 × 55 cm

Tehnički podaci • Potrošnja energije: 0 ,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) • Dimenzije (vxšxd): 59,5 × 59,7 × 56,5 cm • Ugradne mere otvora za ugradnju min-max (vxšxd): 59-60 × 56-56,8 × 55 cm

Tehnički podaci • Potrošnja energije: 0 ,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) • Dimenzije (vxšxd): 59,5 × 59,7 × 56,5 cm • Ugradne mere otvora za ugradnju min-max (vxšxd): 59-60 × 56-56,8 × 55 cm

23


UGRADNE RERNE

BO 72 SY2 W Ugradna multisistemska rerna

BO 71 SY2 B Ugradna multisistemska rerna

BO 71 SY2 W Ugradna multisistemska rerna

• Boja aparata (primarna): Bela • Boja ručke: InoxLook • Materijal komandne ploče: Staklo

• Boja aparata (primarna): Grafitno crna • Boja ručke: InoxLook • Materijal komandne ploče: Staklo

• Boja aparata (primarna): Bela • Boja ručke: InoxLook • Materijal komandne ploče: Staklo

Efikasnost • Zapremina rerne (bruto/neto): 66 / 65 l • Multisistemska rerna • Najveća upotrebljiva širina rerne 46 cm • Najveća površina pleha za pečenje: 1316 cm2 • HomeMADE oblik rerne, oblikovana po uzoru na stare peći na drva • PerfectGrill

Efikasnost • Zapremina rerne (bruto/neto): 66 / 65 l • Multisistemska rerna • Najveća upotrebljiva širina rerne 46 cm • Najveća površina pleha za pečenje: 1316 cm2 • HomeMADE oblik rerne, oblikovana po uzoru na stare peći na drva • PerfectGrill

Efikasnost • Zapremina rerne (bruto/neto): 66 / 65 l • Multisistemska rerna • Najveća upotrebljiva širina rerne 46 cm • Najveća površina pleha za pečenje: 1316 cm2 • HomeMADE oblik rerne, oblikovana po uzoru na stare peći na drva • PerfectGrill

Upravljanje • Mehaničko upravljanje rernom • Ergonomska uronjiva dugmad • Mehanički sat sa mogućnošću isključivanja

Upravljanje • Mehaničko upravljanje rernom • Ergonomska uronjiva dugmad

Upravljanje • Mehaničko upravljanje rernom • Ergonomska uronjiva dugmad

Načini zagrevanja

Načini zagrevanja

Karakteristike • GentleClose meko zatvaranje vrata • Osvetljenje odozgo • Pečenje na više nivoa u isto vreme

Karakteristike • Osvetljenje odozgo • Pečenje na više nivoa u isto vreme

Karakteristike • Osvetljenje odozgo • Pečenje na više nivoa u isto vreme

Dodatna oprema • Duboki emajlirani XXL pleh / Plitki pleh za pečenje / Mrežna rešetka / Žičane vođice plehova

Dodatna oprema • Duboki emajlirani XXL pleh / Plitki pleh za pečenje / Mrežna rešetka / Žičane vođice plehova /

Dodatna oprema • Duboki emajlirani XXL pleh / Plitki pleh za pečenje / Mrežna rešetka / Žičane vođice plehova /

Sigurnosni sistemi • Termički osigurač sa automatskim isključenjem / Dinamičko hlađenje rerne - DC / Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnom deflektorom / Mehaničko osiguranje zatvaranja vrata /

Sigurnosni sistemi • Termički osigurač sa automatskim isključenjem / Dinamičko hlađenje rerne - DC / Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnom deflektorom / Mehaničko osiguranje zatvaranja vrata /

Sigurnosni sistemi • Termički osigurač sa automatskim isključenjem / Dinamičko hlađenje rerne - DC / Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnom deflektorom / Mehaničko osiguranje zatvaranja vrata /

Jednostavno čišćenje • Aqua Clean funkcija • Eco Emajl (rerna i plehovi) • Glatka vrata rerne

Jednostavno čišćenje • Aqua Clean funkcija • Eco Emajl (rerna i plehovi) • Glatka vrata rerne

Jednostavno čišćenje • Aqua Clean funkcija • Eco Emajl (rerna i plehovi) • Glatka vrata rerne

Tehnički podaci • Potrošnja energije: 0 ,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) • Dimenzije (vxšxd): 59,5 × 59,7 × 56,5 cm • Ugradne mere otvora za ugradnju min-max (vxšxd): 59-60 × 56-56,8 × 55 cm

Tehnički podaci • Potrošnja energije: 0 ,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) • Dimenzije (vxšxd): 59,5 × 59,7 × 56,5 cm • Ugradne mere otvora za ugradnju min-max (vxšxd): 59-60 × 56-56,8 × 55 cm

Tehnički podaci • Potrošnja energije: 0 ,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) • Dimenzije (vxšxd): 59,5 × 59,7 × 56,5 cm • Ugradne mere otvora za ugradnju min-max (vxšxd): 59-60 × 56-56,8 × 55 cm

Načini zagrevanja

24


UGRADNE RERNE

Piroliza

BO 53 CLI Ugradna ventilatorska rerna

BO 53 CLB

Ugradna ventilatorska rerna

BOP 7558 AX

Ugradna multisistemska, pirolitička rerna

• Boja aparata (primarna): Slonova kost • Boja ručke: Zlatna boja ručke • Materijal komandne ploče: Staklo

• Boja aparata (primarna): Crna mat • Boja ručke: Zlatna boja ručke • Materijal komandne ploče: Staklo

• Boja aparata (primarna): Nerđajući čelik (Inox) • Boja ručke: Inox • Materijal komandne ploče: Nerđajući čelik (Inox) i staklo

Efikasnost • Zapremina rerne (bruto/neto): 66 / 65 l • Ventilatorska rerna • Najveća upotrebljiva širina rerne 46 cm • Najveća površina pleha za pečenje: 1316 cm2 • HomeMADE oblik rerne, oblikovana po uzoru na stare peći na drva

Efikasnost • Zapremina rerne (bruto/neto): 66 / 65 l • Ventilatorska rerna • Najveća upotrebljiva širina rerne 46 cm • Najveća površina pleha za pečenje: 1316 cm2 • HomeMADE oblik rerne, oblikovana po uzoru na stare peći na drva

Efikasnost • Zapremina rerne (bruto/neto): 64 / 60 l • Multisistemska rerna • Najveća upotrebljiva širina rerne 46 cm • HomeMADE oblik rerne, oblikovana po uzoru na stare peći na drva • PerfectGrill

Upravljanje • Mehaničko upravljanje rernom • Ergonomski oblikovana retro dugmad • Analogni elektronski programski sat

Upravljanje • Mehaničko upravljanje rernom • Ergonomski oblikovana retro dugmad • Analogni elektronski programski sat

Upravljanje • Elektronsko upravljanje na dodir • Osvetljena dugmad • Push-pull dugmad • Elektronski programski sat sa upravljanjem na dodir, temperaturnim ekranom, prikazom izabrane funkcije i brzim predgrevanjem

Načini zagrevanja

Načini zagrevanja

Načini zagrevanja

Karakteristike • Osvetljenje odozgo • Pečenje na više nivoa u isto vreme

Karakteristike • Osvetljenje odozgo • Pečenje na više nivoa u isto vreme

Karakteristike • Dvostruko osvetljenje rerne • Brzo predgrevanje rerne • Pečenje na više nivoa u isto vreme

Dodatna oprema • Duboki emajlirani XXL pleh / Plitki pleh za pečenje / Mrežna rešetka / Žičane vođice plehova /

Dodatna oprema • Duboki emajlirani XXL pleh / Plitki pleh za pečenje / Mrežna rešetka / Žičane vođice plehova /

Dodatna oprema • Duboki emajlirani XXL pleh / Plitki pleh za pečenje / Mrežna rešetka / Termosonda za meso / Žičane vođice plehova / Motor za ražanj /

Sigurnosni sistemi • Termički osigurač sa automatskim isključenjem / Dinamičko hlađenje rerne - DC / Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnom deflektorom /

Sigurnosni sistemi • Termički osigurač sa automatskim isključenjem / Dinamičko hlađenje rerne - DC / Cool door - trostruko zastakljena vrata rerne sa jednom deflektorom /

Sigurnosni sistemi • Termički osigurač sa automatskim isključenjem / Dinamičko hlađenje rerne plus - DC+ / UCDQ - Ultra cool door quadro- trostruko zastakljena vrata sa četiri deflektora / Mehaničko osiguranje zatvaranja vrata /

Jednostavno čišćenje • Aqua Clean funkcija • Eco Emajl (rerna i plehovi) • Glatka vrata rerne

Jednostavno čišćenje • Aqua Clean funkcija • Eco Emajl (rerna i plehovi) • Glatka vrata rerne

Jednostavno čišćenje • Pirolitičko samočišćenje • Glatka vrata rerne

Tehnički podaci • Potrošnja energije: 0 ,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) • Dimenzije (vxšxd): 59,5 × 59,7 × 56,5 cm • Ugradne mere otvora za ugradnju min-max (vxšxd): 59-60 × 56-56,8 × 55 cm

Tehnički podaci • Potrošnja energije: 0 ,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) • Dimenzije (vxšxd): 59,5 × 59,7 × 56,5 cm • Ugradne mere otvora za ugradnju min-max (vxšxd): 59-60 × 56-56,8 × 55 cm

Tehnički podaci • Potrošnja energije: 0 ,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) • Dimenzije (vxšxd): 59,5 × 59,7 × 56,5 cm • Ugradne mere otvora za ugradnju min-max (vxšxd): 59-60 × 56-56,8 × 55 cm

25


UGRADNE RERNE

BO 8685 AX

Ugradna multisistemska rerna

BO 7385 AX Ugradna multisistemska rerna

BO 7120 AX

Ugradna multisistemska rerna

• Boja aparata (primarna): Inox • Boja ručke: Polirani Aluminijum • Materijal komandne ploče: Nerđajući čelik (Inox) i staklo

• Boja aparata (primarna): Inox • Boja ručke: Polirani Aluminijum • Materijal komandne ploče: Nerđajući čelik (Inox)

• Boja aparata (primarna): Inox • Boja ručke: Inox • Materijal komandne ploče: Nerđajući čelik (Inox)

Efikasnost • Zapremina rerne (bruto/neto): 66 / 65 l • Multisistemska rerna • Najveća upotrebljiva širina rerne 46 cm • Najveća površina pleha za pečenje: 1316 cm2 • HomeMADE oblik rerne, oblikovana po uzoru na stare peći na drva • PerfectGrill

Efikasnost • Zapremina rerne (bruto/neto): 66 / 65 l • Multisistemska rerna • Najveća upotrebljiva širina rerne 46 cm • Najveća površina pleha za pečenje: 1316 cm2 • HomeMADE oblik rerne, oblikovana po uzoru na stare peći na drva • PerfectGrill

Efikasnost • Zapremina rerne (bruto/neto): 66 / 65 l • Multisistemska rerna • Najveća upotrebljiva širina rerne 46 cm • Najveća površina pleha za pečenje: 1316 cm2 • HomeMADE oblik rerne, oblikovana po uzoru na stare peći na drva • PerfectGrill

Upravljanje • Elektronsko upravljanje na dodir • DirecTouch - elektronski upravljački modul

Upravljanje • Mehaničko upravljanje rernom • Uranjajući dugmići / Push-pull dugmad • Elektronski programski sat sa upravljanjem na dodir

Upravljanje • Mehaničko upravljanje rernom • Uranjajući dugmići / Push-pull dugmad

Načini zagrevanja

Načini zagrevanja

Načini zagrevanja

Karakteristike • GentleClose meko zatvaranje vrata • Dvostruko osvetljenje rerne • Pečenje na više nivoa u isto vreme

Karakteristike • Osvetljenje odozgo • Pečenje na više nivoa u isto vreme

Karakteristike • Osvetljenje odozgo • Pečenje na više nivoa u isto vreme

Dodatna oprema • Duboki emajlirani XXL pleh / Plitki pleh za pečenje / Mrežna rešetka / Teleskopske vođice na dva nivoa /

Dodatna oprema • Duboki emajlirani XXL pleh / Plitki pleh za pečenje / Mrežna rešetka / Teleskopske vođice na dva nivoa /

Dodatna oprema • Duboki emajlirani XXL pleh / Plitki pleh za pečenje / Mrežna rešetka / Žičane vođice plehova /

Sigurnosni sistemi • Termički osigurač sa automatskim isključenjem / Dinamičko hlađenje rerne plus - DC+ / Ultra Cool Door - Trostruko zastakljena vrata sa dvostrukim deflektorom toplote /

Sigurnosni sistemi • Termički osigurač sa automatskim isključenjem / Dinamičko hlađenje rerne - DC / Cool door - trostruko zastakljena vrata rerne sa jednom deflektorom /

Sigurnosni sistemi • Termički osigurač sa automatskim isključenjem / Dinamičko hlađenje rerne - DC / Cool door - trostruko zastakljena vrata rerne sa jednom deflektorom /

Jednostavno čišćenje • Eco Emajl (rerna i plehovi) • Glatka vrata rerne

Jednostavno čišćenje • Aqua Clean funkcija • Eco Emajl (rerna i plehovi) • Glatka vrata rerne

Jednostavno čišćenje • Aqua Clean funkcija • Eco Emajl (rerna i plehovi) • Glatka vrata rerne

Tehnički podaci • Potrošnja energije: 0 ,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) • Dimenzije (vxšxd): 59,5 × 59,7 × 56,5 cm • Ugradne mere otvora za ugradnju min-max (vxšxd): 59-60 × 56-56,8 × 55 cm

Tehnički podaci • Potrošnja energije: 0 ,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) • Dimenzije (vxšxd): 59,5 × 59,7 × 56,5 cm • Ugradne mere otvora za ugradnju min-max (vxšxd): 59-60 × 56-56,8 × 55 cm

Tehnički podaci • Potrošnja energije: 0 ,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) • Dimenzije (vxšxd): 59,5 × 59,7 × 56,5 cm • Ugradne mere otvora za ugradnju min-max (vxšxd): 59-60 × 56-56,8 × 55 cm

26


UGRADNE RERNE

BO 6385 BX

Ugradna multisistemska rerna

BO 6320 AX

Ugradna multisistemska rerna

BO 6120 AX

Ugradna multisistemska rerna

• Boja aparata (primarna): Inox • Boja ručke: Siva • Materijal komandne ploče: Nerđajući čelik (Inox)

• Boja aparata (primarna): Inox • Boja ručke: Inox • Materijal komandne ploče: Nerđajući čelik (Inox)

• Boja aparata (primarna): Inox • Boja ručke: Inox • Materijal komandne ploče: Nerđajući čelik (Inox)

Efikasnost • Zapremina rerne (bruto/neto): 66 / 65 l • Multisistemska rerna • Najveća upotrebljiva širina rerne 46 cm • Najveća površina pleha za pečenje: 1316 cm2 • HomeMADE oblik rerne, oblikovana po uzoru na stare peći na drva

Efikasnost • Zapremina rerne (bruto/neto): 66 / 65 l • Multisistemska rerna • Najveća upotrebljiva širina rerne 46 cm • Najveća površina pleha za pečenje: 1316 cm2 • HomeMADE oblik rerne, oblikovana po uzoru na stare peći na drva

Efikasnost • Zapremina rerne (bruto/neto): 66 / 65 l • Multisistemska rerna • Najveća upotrebljiva širina rerne 46 cm • Najveća površina pleha za pečenje: 1316 cm2 • HomeMADE oblik rerne, oblikovana po uzoru na stare peći na drva

Upravljanje • Mehaničko upravljanje rernom • Uranjajući dugmići / Push-pull dugmad • Elektronski programski sat sa upravljanjem na dodir

Upravljanje • Mehaničko upravljanje rernom • Uranjajući dugmići / Push-pull dugmad • Elektronski programski sat sa upravljanjem na dodir

Upravljanje • Mehaničko upravljanje rernom • Uranjajući dugmići / Push-pull dugmad

Načini zagrevanja

Načini zagrevanja

Načini zagrevanja

Karakteristike • Osvetljenje odozgo • Pečenje na više nivoa u isto vreme

Karakteristike • Osvetljenje odozgo • Pečenje na više nivoa u isto vreme

Karakteristike • Osvetljenje odozgo • Pečenje na više nivoa u isto vreme

Dodatna oprema • Duboki emajlirani XXL pleh / Plitki pleh za pečenje / Mrežna rešetka / Teleskopske vođice na dva nivoa /

Dodatna oprema • Duboki emajlirani XXL pleh / Plitki pleh za pečenje / Mrežna rešetka / Žičane vođice plehova /

Dodatna oprema • Duboki emajlirani XXL pleh / Plitki pleh za pečenje / Mrežna rešetka / Žičane vođice plehova /

Sigurnosni sistemi • Termički osigurač sa automatskim isključenjem / Dinamičko hlađenje rerne - DC / Cool door - trostruko zastakljena vrata rerne sa jednom deflektorom /

Sigurnosni sistemi • Termički osigurač sa automatskim isključenjem / Dinamičko hlađenje rerne - DC / Cool door - trostruko zastakljena vrata rerne sa jednom deflektorom /

Sigurnosni sistemi • Termički osigurač sa automatskim isključenjem / Dinamičko hlađenje rerne - DC / Cool door - trostruko zastakljena vrata rerne sa jednom deflektorom /

Jednostavno čišćenje • Eco Emajl (rerna i plehovi) • Glatka vrata rerne

Jednostavno čišćenje • Eco Emajl (rerna i plehovi) • Glatka vrata rerne

Jednostavno čišćenje • Eco Emajl (rerna i plehovi) • Glatka vrata rerne

Tehnički podaci • Potrošnja energije: 0 ,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) • Dimenzije (vxšxd): 59,5 × 59,7 × 56,5 cm • Ugradne mere otvora za ugradnju min-max (vxšxd): 59-60 × 56-56,8 × 55 cm

Tehnički podaci • Potrošnja energije: 0 ,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) • Dimenzije (vxšxd): 59,5 × 59,7 × 56,5 cm • Ugradne mere otvora za ugradnju min-max (vxšxd): 59-60 × 56-56,8 × 55 cm

Tehnički podaci • Potrošnja energije: 0 ,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) • Dimenzije (vxšxd): 59,5 × 59,7 × 56,5 cm • Ugradne mere otvora za ugradnju min-max (vxšxd): 59-60 × 56-56,8 × 55 cm

27


UGRADNE RERNE

BO 5330 MG

Ugradna ventilatorska rerna

BO 5320 AX

Ugradna ventilatorska rerna

BO 5103 AX

Ugradna ventilatorska rerna

• Boja aparata (primarna): Ogledalo staklo - mirror • Boja ručke: Inox • Materijal komandne ploče: Staklo

• Boja aparata (primarna): Inox • Boja ručke: Inox • Materijal komandne ploče: Nerđajući čelik (Inox)

• Boja aparata (primarna): Inox • Boja ručke: Inox • Materijal komandne ploče: Nerđajući čelik (Inox)

Efikasnost • Zapremina rerne (bruto/neto): 66 / 65 l • Ventilatorska rerna • Najveća upotrebljiva širina rerne 46 cm • Najveća površina pleha za pečenje: 1316 cm2 • HomeMADE oblik rerne, oblikovana po uzoru na stare peći na drva

Efikasnost • Zapremina rerne (bruto/neto): 66 / 65 l • Ventilatorska rerna • Najveća upotrebljiva širina rerne 46 cm • Najveća površina pleha za pečenje: 1316 cm2 • HomeMADE oblik rerne, oblikovana po uzoru na stare peći na drva

Efikasnost • Zapremina rerne (bruto/neto): 66 / 60 l • Ventilatorska rerna • Najveća upotrebljiva širina rerne 46 cm • Najveća površina pleha za pečenje: 1316 cm2 • HomeMADE oblik rerne, oblikovana po uzoru na stare peći na drva

Upravljanje • Mehaničko upravljanje rernom • Uranjajući dugmići / Push-pull dugmad • Elektronski programski sat sa upravljanjem na dodir

Upravljanje • Mehaničko upravljanje rernom • Uranjajući dugmići / Push-pull dugmad • Elektronski programski sat sa upravljanjem na dodir

Upravljanje • Mehaničko upravljanje rernom • Uranjajući dugmići / Push-pull dugmad

Načini zagrevanja

Načini zagrevanja

Načini zagrevanja

Karakteristike • GentleClose meko zatvaranje vrata • Osvetljenje odozgo • Pečenje na više nivoa u isto vreme

Karakteristike • Osvetljenje odozgo • Pečenje na više nivoa u isto vreme

Karakteristike • Osvetljenje odozgo • Pečenje na više nivoa u isto vreme

Dodatna oprema • Duboki emajlirani XXL pleh / Plitki pleh za pečenje / Mrežna rešetka / Žičane vođice plehova /

Dodatna oprema • Duboki emajlirani XXL pleh / Plitki pleh za pečenje / Mrežna rešetka / Žičane vođice plehova

Dodatna oprema • Duboki emajlirani XXL pleh / Plitki pleh za pečenje / Mrežna rešetka / Profilisane vođice /

Sigurnosni sistemi • Termički osigurač sa automatskim isključenjem / Dinamičko hlađenje rerne - DC / Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnom deflektorom / Mehaničko osiguranje zatvaranja vrata /

Sigurnosni sistemi • Termički osigurač sa automatskim isključenjem / Dinamičko hlađenje rerne - DC / Cool door - trostruko zastakljena vrata rerne sa jednom deflektorom /

Sigurnosni sistemi • Termički osigurač sa automatskim isključenjem / Dinamičko hlađenje rerne - DC / Cool door - trostruko zastakljena vrata rerne sa jednom deflektorom /

Jednostavno čišćenje • Aqua Clean funkcija • Eco Emajl (rerna i plehovi) • Glatka vrata rerne

Jednostavno čišćenje • Aqua Clean funkcija • Eco Emajl (rerna i plehovi) • Glatka vrata rerne

Jednostavno čišćenje • Aqua Clean funkcija • Eco Emajl (rerna i plehovi) • Glatka vrata rerne

Tehnički podaci • Potrošnja energije: 0 ,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) • Dimenzije (vxšxd): 59,5 × 59,7 × 56,5 cm • Ugradne mere otvora za ugradnju min-max (vxšxd): 59-60 × 56-56,8 × 55 cm

Tehnički podaci • Potrošnja energije: 0 ,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) • Dimenzije (vxšxd): 59,5 × 59,7 × 56,5 cm • Ugradne mere otvora za ugradnju min-max (vxšxd): 59-60 × 56-56,8 × 55 cm

Tehnički podaci • Potrošnja energije: 0 ,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) • Dimenzije (vxšxd): 59,5 × 59,7 × 56,5 cm • Ugradne mere otvora za ugradnju min-max (vxšxd): 59-60 × 56-56,8 × 55 cm

28


UGRADNE RERNE

BO 5102 AX

Ugradna ventilatorska rerna

BO 5102 AW Ugradna ventilatorska rerna

• Boja aparata (primarna): Inox • Boja ručke: Polirani Aluminijum • Materijal komandne ploče: Nerđajući čelik (Inox)

• Boja aparata (primarna): Bela • Boja ručke: Bela • Materijal komandne ploče: Lakiran metal

Efikasnost • Zapremina rerne (bruto/neto): 66 / 60 l • Ventilatorska rerna • Najveća upotrebljiva širina rerne 46 cm • HomeMADE oblik rerne, oblikovana po uzoru na stare peći na drva

Efikasnost • Zapremina rerne (bruto/neto): 66 / 60 l • Ventilatorska rerna • Najveća upotrebljiva širina rerne 46 cm • HomeMADE oblik rerne, oblikovana po uzoru na stare peći na drva

Upravljanje • Mehaničko upravljanje rernom • Ergonomska dugmad

Upravljanje • Mehaničko upravljanje rernom • Ergonomska dugmad

Načini zagrevanja

Načini zagrevanja

Karakteristike • Osvetljenje odozgo • Pečenje na više nivoa u isto vreme

Karakteristike • Osvetljenje odozgo • Pečenje na više nivoa u isto vreme

Dodatna oprema • Duboki emajlirani XXL pleh / Mrežna rešetka / Profilisane vođice /

Dodatna oprema • Duboki emajlirani XXL pleh / Mrežna rešetka / Profilisane vođice / Filter masnoće od nerđajućeg čelika /

Sigurnosni sistemi • Termički osigurač sa automatskim isključenjem / Dinamičko hlađenje rerne - DC / Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnom deflektorom

Sigurnosni sistemi • Termički osigurač sa automatskim isključenjem / Dinamičko hlađenje rerne - DC / Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnom deflektorom /

Jednostavno čišćenje • Aqua Clean funkcija • Eco Emajl (rerna i plehovi)

Jednostavno čišćenje • Aqua Clean funkcija • Eco Emajl (rerna i plehovi)

Tehnički podaci • Potrošnja energije: 0 ,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) • Dimenzije (vxšxd): 59,5 × 59,7 × 56,5 cm • Ugradne mere otvora za ugradnju min-max (vxšxd): 59-60 × 56-56,8 × 55 cm

Tehnički podaci • Potrošnja energije: 0 ,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) • Dimenzije (vxšxd): 59,5 × 59,7 × 56,5 cm • Ugradne mere otvora za ugradnju min-max (vxšxd): 59-60 × 56-56,8 × 55 cm

29


UGRADNE RERNE

BO 3202 AX Ugradna konvencionalna rerna

BO 1102 AX

Ugradna konvencionalna rerna

• Boja aparata (primarna): Inox • Boja ručke: Inox • Materijal komandne ploče: Nerđajući čelik (Inox)

• Boja aparata (primarna): Inox • Boja ručke: Polirani Aluminijum • Materijal komandne ploče: Nerđajući čelik (Inox)

Efikasnost • Zapremina rerne (bruto/neto): 72 / 67 l • Konvencionalana rerna • Najveća upotrebljiva širina rerne 46 cm • HomeMADE oblik rerne, oblikovana po uzoru na stare peći na drva • PerfectGrill

Efikasnost • Zapremina rerne (bruto/neto): 72 / 67 l • Konvencionalana rerna • Najveća upotrebljiva širina rerne 46 cm • HomeMADE oblik rerne, oblikovana po uzoru na stare peći na drva

Upravljanje • Mehaničko upravljanje rernom • Ergonomska dugmad • Mehanički sat sa mogućnošću isključivanja

Upravljanje • Mehaničko upravljanje rernom • Ergonomska dugmad

Načini zagrevanja

Načini zagrevanja

Karakteristike • Osvetljenje odozgo • Ergonomska dugmad

Karakteristike • Osvetljenje odozgo • Ergonomska dugmad

Dodatna oprema • Duboki emajlirani XXL pleh / Mrežna rešetka / Profilisane vođice /

Dodatna oprema • Duboki emajlirani XXL pleh / Mrežna rešetka / Profilisane vođice /

Sigurnosni sistemi • Termički osigurač sa automatskim isključenjem / Dinamičko hlađenje rerne - DC / Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnom deflektorom /

Sigurnosni sistemi • Termički osigurač sa automatskim isključenjem / Dinamičko hlađenje rerne - DC / Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnom deflektorom /

Jednostavno čišćenje • AquaClean funkcija (donji grejač) • Eco Emajl (rerna i plehovi)

Jednostavno čišćenje • Aqua Clean funkcija (donji grejač) • Eco Emajl (rerna i plehovi)

Tehnički podaci • Potrošnja energije: 0,87 kWh (konvencionalna) • Dimenzije (vxšxd): 59,5 × 59,7 × 56,5 cm • Ugradne mere otvora za ugradnju min-max (vxšxd): 59-60 × 56-56,8 × 55 cm

Tehnički podaci • Potrošnja energije: 0,87 kWh (konvencionalna) • Dimenzije (vxšxd): 59,5 × 59,7 × 56,5 cm • Ugradne mere otvora za ugradnju min-max (vxšxd): 59-60 × 56-56,8 × 55 cm

30


UGRADNE RERNE

BC 6320 AX

Ugradna zavisna rerna

BC 6103 AX

Ugradna zavisna rerna

BC 5102 AX

Ugradna zavisna rerna

• Boja aparata (primarna): Inox • Materijal komandne ploče: Nerđajući čelik (Inox) • Vrata: Staklo i Inox

• Boja aparata (primarna): Inox • Materijal komandne ploče: Nerđajući čelik (Inox) • Vrata: Staklo i Inox

• Boja aparata (primarna): Inox • Materijal komandne ploče: Nerđajući čelik (Inox) • Vrata: Staklo i Inox

Efikasnost • Zapremina rerne (bruto/neto): 66 / 65 l • Multisistemska rerna • Najveća upotrebljiva širina rerne 46 cm • Najveća površina pleha za pečenje: 1316 cm2 • HomeMADE oblik rerne, oblikovana po uzoru na stare peći na drva

Efikasnost • Zapremina rerne (bruto/neto): 66 / 60 l • Multisistemska rerna • Najveća upotrebljiva širina rerne 46 cm • Najveća površina pleha za pečenje: 1316 cm2 • HomeMADE oblik rerne, oblikovana po uzoru na stare peći na drva

Efikasnost • Zapremina rerne (bruto/neto): 66 / 60 l • Ventilatorska rerna • Najveća upotrebljiva širina rerne 46 cm • HomeMADE oblik rerne, oblikovana po uzoru na stare peći na drva

Upravljanje • Uranjajući dugmići - PushPull dugmad • Elektronski programski sat sa upravljanjem na dodir

Upravljanje • Ergonomska dugmad

Upravljanje • Ergonomska dugmad

Načini zagrevanja

Načini zagrevanja

Načini zagrevanja

Karakteristike • Osvetljenje odozgo • Pečenje na više nivoa u isto vreme

Karakteristike • Osvetljenje odozgo • Pečenje na više nivoa u isto vreme

Karakteristike • Osvetljenje odozgo • Pečenje na više nivoa u isto vreme

Dodatna oprema • Duboki emajlirani XXL pleh / Plitki pleh za pečenje / Mrežna rešetka / Žičane vođice plehova /

Dodatna oprema • Duboki emajlirani XXL pleh / Plitki pleh za pečenje / Mrežna rešetka / Profilisane vođice /

Dodatna oprema • Duboki emajlirani XXL pleh / Mrežna rešetka / Profilisane vođice /

Sigurnosni sistemi • Termički osigurač sa automatskim isključenjem / Dinamičko hlađenje rerne - DC / Cool door - trostruko zastakljena vrata rerne sa jednom deflektorom

Sigurnosni sistemi • Termički osigurač sa automatskim isključenjem / Dinamičko hlađenje rerne - DC / Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnom deflektorom /

Sigurnosni sistemi • Termički osigurač sa automatskim isključenjem / Dinamičko hlađenje rerne - DC / Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnom deflektorom /

Jednostavno čišćenje • Eco Emajl (rerna i plehovi) • Glatka vrata rerne

Jednostavno čišćenje • Eco Emajl (rerna i plehovi)

Jednostavno čišćenje • Aqua Clean funkcija • Eco Emajl (rerna i plehovi)

Tehnički podaci • Potrošnja energije: 0,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) • Dimenzije (vxšxd): 59,5 × 59,7 × 56,5 cm

Tehničke karakteristike • Potrošnja energije: 0 ,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) • Dimenzije (vxšxd): 59,5 × 59,7 × 56,5 cm

Tehničke karakteristike • Potrošnja energije: 0 ,79 kWh (ventilatorska), 0,87 kWh (konvencionalna) • Dimenzije (vxšxd): 59,5 × 59,7 × 56,5 cm

31


UGRADNE MIKROTALASNE RERNE

BM 6250 ORA W

Ugradna mikrotalasna rerna sa grilom

BM 6250 ORA X

Ugradna mikrotalasna rerna sa grilom

BM 6340 AX

Ugradna kombinovana mikrotalasna rerna

• Boja: Bela • Rerna od nerđajućeg čelika

• Boja: Crna • Rerna od nerđajućeg čelika

• Boja: Crna • Rerna od nerđajućeg čelika

Efikasnost • Zapremina rerne: 23 l • Broj nivoa mikrotalasne snage: 5 • Maksimalna snaga mikrotalasa: 900 W

Efikasnost • Zapremina rerne: 23 l • Broj nivoa mikrotalasne snage: 5 • Maksimalna snaga mikrotalasa: 900 W

Efikasnost • Zapremina rerne: 25 l • Broj nivoa mikrotalasne snage: 10 • Maksimalna snaga mikrotalasa: 1000 W

Upravljanje • Elektronsko upravljanje • Upravljanje na dodir

Upravljanje • Elektronsko upravljanje • Upravljanje na dodir

Upravljanje • Elektronsko upravljanje • Upravljanje na dodir

Načini zagrevanja

Načini zagrevanja

Načini zagrevanja

• Infra • Kombinovano zagrevanje: Mikrotalasno + gril • Mikrotalasi • Funkcija odmrzavanja

• Infra • Kombinovano zagrevanje: Mikrotalasno + gril • Mikrotalasi • Funkcija odmrzavanja

• Infra / Kombinovano zagrevanje: Mikrotalasi + Gril + Vreo vazduh / Mikrotalasi / Conventional cooking / Ventilator / Microwave+grill+conventional / Funkcija odmrzavanja /

Karakteristike • Funkcija odmrzavanja prema težini • Sigurnosni sistemi • Sigurnosno zaključavanje

Karakteristike • Funkcija odmrzavanja prema težini • Sigurnosni sistemi • Sigurnosno zaključavanje

Karakteristike • Funkcija odmrzavanja prema težini • Sigurnosni sistemi • Sigurnosno zaključavanje

Dodatna oprema • Osvetljenje • Rotirajući stakleni tanjir • Prečnik okretnog tanjira: 27 cm • Ugradni dekorativni okvir

Dodatna oprema • Osvetljenje • Rotirajući stakleni tanjir • Prečnik okretnog tanjira: 27 cm • Ugradni dekorativni okvir

Dodatna oprema • Osvetljenje • Rotirajući stakleni tanjir • Ugradni dekorativni okvir

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 30,3 × 51 × 41 cm Ugradne mere: 36,5 × 56,6 × 55 cm

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 30,3 × 51 × 41 cm • Ugradne mere: 36,5 × 56,6 × 55 cm

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 39 × 59,5 × 41,3 cm • Ugradne mere: 38 × 56,7 × 43 cm

32


UGRADNE RERNE

BM 5240 AX

Ugradna mikrotalasna rerna sa grilom

BM 1240 AX

Ugradna mikrotalasna rerna

• Boja: Crna • Rerna od nerđajućeg čelika

• Boja: Crna • Rerna od nerđajućeg čelika

Efikasnost • Zapremina rerne: 23 l • Broj nivoa mikrotalasne snage: 6 • Maksimalna snaga mikrotalasa: 900 W

Efikasnost • Zapremina rerne 23 l • Broj nivoa mikrotalasne snage 6

Upravljanje • Elektronsko upravljanje • Jog dugme

Upravljanje • Mehaničko upravljanje

Načini zagrevanja

Načini zagrevanja

• Infra • Kombinovano zagrevanje: Mikrotalasno + gril • Mikrotalasi • Funkcija odmrzavanja

• Mikrotalasi • Funkcija odmrzavanja

Karakteristike • Funkcija odmrzavanja prema težini

Dodatna oprema • Osvetljenje • Rotirajući stakleni tanjir • Prečnik okretnog tanjira: 23,2 cm • Ugradni dekorativni okvir

Dodatna oprema • Osvetljenje • Rotirajući stakleni tanjir • Prečnik okretnog tanjira 27 cm • Ugradni dekorativni okvir

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 39 × 59,5 × 37 cm • Ugradne mere: 38 × 56,7 × 43 cm

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd) 39 × 59,5 × 37 cm • Ugradne mere 38 × 56,7 × 43 cm

33


UGRADNE PLOČE

34


UGRADNE PLOČE

GURMANSKI UŽITCI »A LA CARTE«

Napredna indukcijska tehnologija donosi povećanu snagu zagrevanja zona za kuvanje, u različitim oblicima i dimenzijama. Posebne funkcije nadograđuju osnovno rešenje kako bi omogućile izuzetno jednostavno upravljanje, odličnu preglednost i kontrolu nad procesom kuvanja. • • • •

XtremePower: indukcijske ploče za kuvanje velike snage Širok izbor: indukcija, hi light ili plin, u različitim dimenzijama Pametne kombinacije po meri korisnika Kvalitetni materijali i komponente 35


UGRADNE PLOČE

XtremePower I N D U KC I J S K E P LO Č E XtremePower, povećana snaga zagrevanja Nova generacija Gorenje XtremePower indukcijskih ploča za kuvanje nudi izuzetnu snagu zagrevanja! PowerBoost funkcija pojačanog zagrevanja deluje povećanom snagom zahvaljujući snažnom ugrađenom induktoru, izuzetnom kvalitetu materijala i rashladnom ventilatoru dvostruke snage. Promišljeno elektronsko preklapanje između zona za kuvanje raspoređuje snagu između induktora tako da je omogućeno istovremeno kuvanje najvećom snagom na svim površinama za kuvanje!

Trenutni rad Indukcijska tehnologija omogućava zagrevanje dna posude. Zahvaljujući tome, cela površina ploče za kuvanje, koja nije u kontaktu sa posudom, ostaje hladna i bezbedna.

Brzo i ekonomično Potrebno vreme za zagrevanje 2 litre vode sa 15°C na 90°C (u minutima):

XtremePower indukcija

PowerBoost za pojačano kuvanje PowerBoost funkcija ubrzanog zagrevanja dodatno pojačava efikasnost i snagu indukcijske ploče za kuvanje.

4.2 min

XtremePower indukcija bez aktivne PowerBoost funkcije Indukcija s PowerBoost funkcijom Indukcijska ploča

5.7 min 6.5 min 7.1 min

HiLight staklokeramička ploča

10 min

Izuzetno jednostavno čišćenje S obzirom na to da ploča zagreva samo površinu neposredno ispod posude, ništa neće zagoreti, niti se zalepiti za ploču. Ako nešto slučajno prolijete, samo prebrišete vlažnom krpom. Za čišćenje upotrebite običnu vodu iz slavine. SuperSilent, izuzetno tihi rad Pametno osmišljeno preklapanje između induktora i najkvalitetnije komponente koje su ugrađene u ovu ploču značajno smanjuju karakterističan zvuk rada indukcijskih ploča.

Jednostavno upravljanje SmartControl

SoftMelt funkcija

StayWarm funkcija

Svaka zona za kuvanje ima svoj vlastiti

Funkcija SoftMelt deluje na konstantnoj

Sa funkcijom StayWarm sačuvaćete

modul i programski sat za upravlje

temperaturi od 42° C i zbog

toplinu već skuvanog jela, na optimalnoj

na dodir! Dakle, za svaku površinu za

ravnomernog zagrevanja pogodna je

temperaturi od 70 °C. Pripremljena

kuvanje možete posebno namestiti vreme

za topljenje meda, maslaca i čokolade,

jela će na taj način sačuvati svoj ukus i

pripreme kuvanja. Snaga od 9 nivoa

bez dodatnih kulinarskih postupaka.

ostati topla za kasnije posluživanje. Ove

zagrevanja omogućava tačna nameštanja

Takođe, omogućava odmrzavanje već

inovativne funkcije pojednostavljuju

parametara kuvanja, dok odličnu

pripremljene hrane i manjih količina

kuvanje, sprečavaju pregrevanje i štede

preglednost nadograđuju savremeni i lako

zamrznutog povrća.

energiju. Odlična dopuna vašem kuvanju!

razumljivi grafički simboli.

36


UGRADNE PLOČE

FishZone, ovalni grejač

Indukcijske ploče za kuvanje XtremePower sa senzorskim prepoznavanjem posuđa, omogućavaju optimalnu iskorišćenost ploče za kuvanje. U bogatoj ponudi indukcijskih ploča za kuvanje možete izabrati i model sa posebnim ovalnim grejačem koji je primeren za pečenje ribe ili većih komada mesa.

Mogućnost kuvanja u XL posudi U bogatoj ponudi Gorenja je i indukcijska ploča sa tri zone, od kojih je najveća, prečnika 26cm, idealna za pripremu većih količina hrane odjednom.

XpandZone - spojive i fleksibilne indukcijske zone

Određeni modeli XtremePower indukcijskih ploča za kuvanje omogućavaju spajanje dve odvojene zone za kuvanje u jednu veću površinu. Ploča za kuvanje se na taj način prilagođava veličini i obliku vašeg posuđa, a velike spojene zone za kuvanje omogućavaju najefikasnije korišćenje indukcije i prostora. Dakle, zone možete koristiti odvojeno ili ih kombinovati u jednu veću zonu, po potrebi, kako bi mogli pripremiti na primer ribu u velikoj ovalnoj posudi. Sa PowerBoost funkcijom, ove će zone kuvati još brže i efikasnije.

ExtraSpace

Indukcijske ploče za kuvanje XtremePower nude više prostora, lakše rukovanje posuđem i bolju kontrolu tokom procesa kuvanja! Ako se koriste sve četiri zone u isto vreme, neće biti problema zbog nedostatka prostora, jer se zbog promišljenog rasporeda zona za kuvanje i veće površine ploče, lonci se više neće međusobno dodirivati.

37


UGRADNE PLOČE

HILIGHT S TA K LO K E R A M I Č K E P LO Č E Z A K U VA N J E

SliderTouch klizno upravljanje na dodir

Preglednost centralnog upravljanja

Kod staklokeramičke ploče sa SliderTouch

Promišljena pozicija i veličina upravljačkih

upravljanjem na dodir, visina temperature

simbola na staklokeramičkim pločama za

podešava se jednostavnim klizanjem

kuvanje omogućava odličnu preglednost.

prsta po površini gde su prikazane

Za još jednostavnije upravljanje i potpunu

upravljačke funkcije. Veća osetljivost na

kontrolu kuvanja – kako za desnoruke,

dodir osigurava potpunu kontrolu nad

tako i za levoruke.

procesom kuvanja.

Dvostruke, trostruke ili ovalne grejne površine Dvostruki ili trostruki kružni grejač

mesa ili ribe. Jednostavnim uključivanjem

omogućavaju vašoj ploči da precizno

dodatnih prstenova, možete povećati

prilagodite površinu zagrevanja posudi

površinu koja se zagreva po vašoj potrebi,

koja se zagreva. Ovalna grejna površina

čime ćete uštedeti dragocenu energiju i

je idealna za spremanje velikih komada

skratiti vreme.

38


UGRADNE PLOČE

BoilControl za zaštitu od kipljenja Automatski program BoilControl brine o podešavanju rada svih HiLight zona za kuvanje. Nakon početka rada sa najvećom snagom, zona za kuvanje spušta temperaturu na željeni nivo. Funkciju u bilo kom trenutku možete jednostavno aktivirati ili isključiti. Veoma korisna funkcija koja sprečava da hrana pokipi! Indikatori zaostale toplote još više vode brigu o sigurnosti, jer svetlima upozoravaju da su određene zone za kuvanje još uvek tople. Dok pokazivač svetli, zone ne smeju da se dodiruju. No možete ih upotrebljavati za odmrzavanje ili održavanje temperature gotovih jela.

Grejna površina za održavanje temperature Posebna grejna površina na staklokeramičkoj ploči služi za održavanje prave temperature pošto je hrana pripremljena. Površina održava temperaturu bez nastavka kuvanja hrane i raskuvavanja.

Indikatori preostale toplote (H) Pružaju još veću sigurnost jer diodama ili oznakama upozoravaju da su određena polja za kuvanje još uvek topla. Dok god svetle lampice, ta polja ne smete da dodirujete. Možete da ih koristite za podgrevanje ili očuvanje temperature jela. Sigurnosno isključivanje ploče za kuvanje Maksimalni neprekidni rad svake ploče za kuvanje je ograničeno, pa se zato, u cilju veće sigurnosti, ploča za kuvanje automatski isključuje nakon određenog vremena. ChildLock zaštita za decu Funkcija ChildLock omogućava zaključavanje upravljačke table na ploči. Takvo blokiranje podešavanja na rerni sprečava nekontrolisano upravljanje i štiti decu od neočekivanog uključivanja i rada ploče.

StopGo – funkcija za sigurno kuvanje Funkcija StopGo trenutno zaustavlja rad svih zona za kuvanje, pri čemu su sva podešavanja memorisana, a sa ponovnim dodirom ih iznova aktivirate. Na taj način, na primer u slučaju prelivanja, ploču jednostavno obrišite i nakon toga nastavite sa kuvanjem. StopGo funkcija omogućava kontrolu kuvanja, a postoji kako kod indukcijskih, tako i kod staklokeramičkih ploča s HiLight grejačima.

39


UGRADNE PLOČE

PAMETNE KOMBINACIJE I SPECIFIČNI OB LICI Plin u kombinaciji sa HiLight grejačima Bogati asortiman Gorenje ploča uključuje i paletu ploča sa plinskim gorionicima na staklokeramici. Možete izabrati i staklokeramičku ploču za kuvanje sa kombinacijom plinskih gorionika i HiLight grejača. Pored toga što vam omogućavaju profesionalnu kontrolu nad procesom kuvanja, ova kombinacija ima dodatnu prednost jednostavnog čišćenja i predivnog dizajna.

Pametna kombinacija indukcije i HiLight grejača Ako ne želite da se odreknete ploče za kuvanje sa HiLight grejačima i želite i dalje da koristite posudu koja nije namenjena indukcijskoj ploči za kuvanje, ne morate da se odričete i prednosti indukcije! Izaberite ploču za kuvanje sa indukcijskom površinom i HiLight grejačima i tako osigurajte obe prednosti.

Domino ploče za kuvanje po meri pojedinca Ploče za kuvanje sa dve zone za kuvanje omogućavaju kombinovanje u odnosu na sopstvene potrebe. U ponudi Gorenja možete kombinovati staklokeramičke ploče za kuvanje sa HiLight ili indukcijskim grejačima, kao i ploče za kuvanje sa dva plinska gorionika.

40


UGRADNE PLOČE

Totalno novi oblik: ploča sa ,,4 grejne površine u nizu“ Atraktivna 90 x 35 cm ploča, sa 4 grejne površine ergonomski pozicionirane u nizu, omogućava kompletnu preglednost, kao i postavljanje različitih sudova ispred ili iza zona za kuvanje. Ova ploča je jedinstvena i po elektronskom upravljanju, koje omogućava temperaturnu regulaciju jednostavnim prevlačenjem prsta preko skale na površini ploče. Kompletan pregled funkcija ploče odvija se preko elektronskog ekrana.

Optimalna kombinacija indukcije i plina Široka ponuda Gorenje ploča za kuvanje uključuje i kombinaciju indukcije i plina, koja udružuje prednosti oba tipa ploče. I ova kombinacija omogućava užitke i osećaj profesionalnog kuvanja na plinu, dok istovremeno imate opciju da iskoristite prednosti savremenih indukcijskih ploča, a to su izuzetno brzo i efikasno kuvanje.

Dizajn svake ivice za lepotu i sigurnost Kod odličnih ploča za kuvanje važan je svaki detalj – kako zbog sigurnosti tako i zbog usklađenosti ploče za kuvanje s celokupnim dizajnom kuhinjskog prostora. Staklokeramičke ploče za kuvanje Gorenje se zato proizvode sa tri različita oblika ivica. Možete izabrati klasični, zaobljeno brušeni oblik, facetirani rub sa kosim brušenjem ili ivicu od nerđajućeg čelika sa brušenom letvicom. Kod pojedinih ploča za kuvanje, ove vrste i obrade rubova su kombinovane.

41


UGRADNE PLOČE

IS 648 AC

Indukcijska ploča

• Boja aparata - primarna: Crna boja • Facetirana ivica ploče

Upravljanje • SmartControl upravljanje • Tajmer ploče IS 648 AC

Karakteristike • BoilControl - Automatsko održavanje ključanja • StayWarm - održavanje temperature (70°C) • PowerBoost - funkcija pojačane snage rada • AllBoost, pojačana snaga rada na svim zonama odjednom • Tihi rad SuperSilent

PREDNOSTI KOJE SE RAČUNAJU:

Smart Control mogućnost pojedinačne kontrole svake grejne površine. XtremePower maksimalan rad sve četiri grejne površine odjednom PowerBoost funkcija pojačane snage rada BoilControl automatsko održavanje ključanja

42

StopGo funkcija za maksimalnu sigurnost kuvanja StayWarm održavanje hrane toplom na pravoj temperaturi SoftMelt funkcija postepenog topljenjai SuperSilent veoma tih način rada SmartSense, patentirana sigurnosna funkcija

Površina za kuvanje • 4 octa indukcijske grejne površine • Levo napred: Indukcijska grejna površina 19×22 cm, 2,3/3,7 kW, • Desno napred: Indukcijska grejna površina 19×22 cm, 2,3/3,7 kW, • Levo nazad: Indukcijska grejna površina 19×22 cm, 2,3/3,7 kW, • Desno nazad: Indukcijska grejna površina 19×22 cm, 2,3/3,7 kW

Sigurnost i dugotrajnost • SmartSense sigurnosna funkcija • Indikator preostale toplote • Zaštita za decu - zaključavanje ploče • Sigurnosni uređaj Tehnički podaci • Priključna snaga: 7400 W • Dimenzije (vxšxd): 4,9 × 60 × 51 cm • Ugradne mere: 4,8 × 56 × 49 cm


UGRADNE PLOČE

ECT 680 KR Staklokeramička ploča

ECT 330 KR Staklokeramička ploča

• Boja aparata - primarna: Bela boja • Ivica od brušenog aluminijuma

• Boja aparata - primarna: Bela boja • Ivica od brušenog aluminijuma

Upravljanje • Senzorsko upravljanje na dodir • Tajmer ploče

Upravljanje • Senzorsko upravljanje na dodir • Tajmer ploče

Karakteristike • BoilControl - Automatsko održavanje ključanja • StopGo funkcija za maksimalnu sigurnost kuvanja • StayWarm - održavanje temperature (70°C)

Karakteristike • BoilControl - Automatsko održavanje ključanja

Površina za kuvanje • 4 HiLight grejne površine • Levo napred: Trostruka HiLight proširiva grejna površina Ø 21/17,5/12 cm, 2,3 kW, • Desno napred: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW, • Levo nazad: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW, • Desno nazad: Dvostruka (ovalna) HiLight proširiva grejna površina Ø 26,5×17 cm, 2,4 kW

Površina za kuvanje • 2 HiLight grejne površine • Napred: Dvostruka HiLight grejna površina 18/12 cm, 1,7 kW, • Nazad: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW

Sigurnost i dugotrajnost • Indikator preostale toplote • Sigurnosno zaključavanje • Sigurnosni uređaj

Sigurnost i dugotrajnost • Indikator preostale toplote • Sigurnosno zaključavanje • Sigurnosni uređaj

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 5,5 × 60 × 51,4 cm • Ugradne mere: 5 × 56 × 49 cm

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 6,6 × 30 × 51 cm • Ugradne mere: 6,2 × 27,5 × 49 cm

43


UGRADNE PLOČE

IT640-ORA-W

Staklokeramička Indukcijska ploča

ECT 680-ORA-W

Staklokeramička ploča

ECT 680 ORA

Staklokeramička ploča

• Boja aparata - primarna: Bela boja • Facetirana ivica ploče

• Boja aparata - primarna: Bela boja • Facetirana ivica ploče

• Boja aparata - primarna: Crna boja • Facetirana ivica ploče

Upravljanje • Senzorsko upravljanje na dodir • Tajmer ploče

Upravljanje • Senzorsko upravljanje na dodir • Tajmer ploče

Upravljanje • Senzorsko upravljanje na dodir • Tajmer ploče

Karakteristike • BoilControl - Automatsko održavanje ključanja • PowerBoost - funkcija pojačane snage rada • AllBoost, pojačana snaga rada na svim zonama odjednom

Karakteristike • BoilControl - Automatsko održavanje ključanja • StopGo funkcija za maksimalnu sigurnost kuvanja • StayWarm - održavanje temperature (70°C)

Karakteristike • BoilControl - Automatsko održavanje ključanja • StopGo funkcija za maksimalnu sigurnost kuvanja • StayWarm - održavanje temperature (70°C)

Površina za kuvanje • 4 indukcijske grejne površine • Levo napred: Indukcijska grejna površina Ø • Desno napred: Indukcijska grejna površina Ø • Levo nazad: Indukcijska grejna površina Ø • Desno nazad: Indukcijska grejna površina Ø

Površina za kuvanje • 4 HiLight grejne površine • Levo napred: Trostruka HiLight proširiva grejna površina Ø 21/17,5/12 cm, 2,3 kW, • Desno napred: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW, • Levo nazad: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW, • Desno nazad: Dvostruka (ovalna) HiLight proširiva grejna površina Ø 26,5×17 cm, 2,4 kW

Površina za kuvanje • 4 HiLight grejne površine • Levo napred: Trostruka HiLight proširiva grejna površina Ø 21/17,5/12 cm, 2,3 kW, • Desno napred: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW, • Levo nazad: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW, • Desno nazad: Dvostruka (ovalna) HiLight proširiva grejna površina Ø 26,5×17 cm, 2,4 kW

Sigurnost i dugotrajnost • Indikator preostale toplote • Sigurnosno zaključavanje • Sigurnosni uređaj

Sigurnost i dugotrajnost • Indikator preostale toplote • Sigurnosno zaključavanje • Sigurnosni uređaj

Sigurnost i dugotrajnost • Indikator preostale toplote • Sigurnosno zaključavanje • Sigurnosni uređaj

Tehnički podaci • Priključna snaga: 7400 W • Dimenzije (vxšxd): 4,9 × 60 × 51 cm • Ugradne mere: 4,5 × 56 × 49 cm

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 5,4 × 60 × 51 cm • Ugradne mere: 5 × 56 × 49 cm

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 5,4 × 60 × 51 cm • Ugradne mere: 5 × 56 × 49 cm

44

14,5 cm, 1,4/1,8 kW, 18 cm, 1,85/2,5 kW, 21 cm, 2,3/3,2 kW, 18 cm, 1,85/2,5 kW


UGRADNE PLOČE

ECT 610-ORA-W

Staklokeramička ploča

ECT 610 - ORA Staklokeramička ploča

ECT 330 ORA Staklokeramička ploča

• Boja aparata - primarna: Bela boja • Facetirana ivica ploče

• Boja aparata - primarna: Crna boja • Facetirana ivica ploče

• Boja aparata - primarna: Crna boja • Facetirana ivica ploče

Upravljanje • Senzorsko upravljanje na dodir

Upravljanje • Senzorsko upravljanje na dodir

Upravljanje • Senzorsko upravljanje na dodir • Tajmer ploče

Karakteristike • BoilControl - Automatsko održavanje ključanja

Karakteristike • BoilControl - Automatsko održavanje ključanja

Karakteristike • BoilControl - Automatsko održavanje ključanja

Površina za kuvanje • 4 HiLight grejne površine • Levo napred: HiLight grejna površina Ø • Desno napred: HiLight grejna površina Ø • Levo nazad: HiLight grejna površina Ø • Desno nazad: HiLight grejna površina Ø

Površina za kuvanje • 4 HiLight grejne površine • Levo napred: HiLight grejna površina Ø • Desno napred: HiLight grejna površina Ø • Levo nazad: HiLight grejna površina Ø • Desno nazad: HiLight grejna površina Ø

Površina za kuvanje • 2 HiLight grejne površine • Napred: Dvostruka HiLight grejna površina Ø 18/12 cm, 1,7 kW, • Nazad: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW

21 cm, 2,3 kW, 14,5 cm, 1,2 kW, 14,5 cm, 1,2 kW, 18 cm, 1,8 kW

21 cm, 2,3 kW, 14,5 cm, 1,2 kW, 14,5 cm, 1,2 kW, 18 cm, 1,8 kW

Sigurnost i dugotrajnost • Indikator preostale toplote • Sigurnosno zaključavanje • Sigurnosni uređaj

Sigurnost i dugotrajnost • Indikator preostale toplote • Sigurnosno zaključavanje • Sigurnosni uređaj

Sigurnost i dugotrajnost • Indikator preostale toplote • Sigurnosno zaključavanje • Sigurnosni uređaj

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 5,4 × 60 × 51 cm • Ugradne mere: 5 × 56 × 49 cm

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 5,4 × 60 × 51 cm • Ugradne mere: 5 × 56 × 49 cm

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 6,6 × 30 × 51 cm • Ugradne mere: 6,2 × 27,5 × 49 cm

45


UGRADNE PLOČE

IT 612 SY2 W Indukcijska ploča

IT 612 SY2 B Indukcijska ploča

ECT 6SY2 W Staklokeramička ploča

• Boja aparata - primarna: Bela boja • Brušena ivica ploče

• Boja aparata - primarna: Crna boja • Brušena ivica ploče

• Boja aparata - primarna: Bela boja • Brušena ivica ploče

Upravljanje • Senzorsko upravljanje na dodir • Tajmer ploče • SmartControl (Simplicity II)

Upravljanje • Senzorsko upravljanje na dodir • Tajmer ploče • SmartControl (Simplicity II)

Upravljanje • Senzorsko upravljanje na dodir • Tajmer ploče • SmartControl (Simplicity II)

Karakteristike • PowerBoost - funkcija pojačane snage rada • SuperBoost • AllBoost, pojačana snaga rada na svim zonama odjednom • Tihi rad SuperSilent

Karakteristike • PowerBoost - funkcija pojačane snage rada • SuperBoost • AllBoost, pojačana snaga rada na svim zonama odjednom • Tihi rad SuperSilent

Karakteristike • BoilControl - Automatsko održavanje ključanja • StopGo funkcija za maksimalnu sigurnost kuvanja • StayWarm - održavanje temperature (70°C)

Površina za kuvanje • 4 indukcijske zone za kuvanje • Levo napred: Indukcijska grejna površina Ø 18,5 cm, 1,4/2 kW, • Desno napred: Indukcijska grejna površina Ø 16,5 cm, 1,2/1,4 kW, • Levo nazad: Indukcijska grejna površina Ø 16,5 cm, 1,2/1,4 kW, • Desno nazad: Indukcijska grejna površina Ø 20,5 cm, 2/2,3 kW

Površina za kuvanje • 4 indukcijske zone za kuvanje • Levo napred: Indukcijska grejna površina Ø 18,5 cm, 1,4/2 kW, • Desno napred: Indukcijska grejna površina Ø 16,5 cm, 1,2/1,4 kW, • Levo nazad: Indukcijska grejna površina Ø 16,5 cm, 1,2/1,4 kW, • Desno nazad: Indukcijska grejna površina Ø 20,5 cm, 2/2,3 kW

Površina za kuvanje • 4 HiLight grejne površine • Levo napred: Dvostruka HiLight proširiva grejna površina Ø 21/12 cm, 2,2 kW, • Desno napred: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW, • Levo nazad: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW, • Desno nazad: Dvostruka HiLight proširiva grejna površina Ø 18/12 cm, 1,7 kW

Sigurnost i dugotrajnost • Indikator preostale toplote • Zaštita za decu - zaključavanje ploče • Sigurnosni uređaj

Sigurnost i dugotrajnost • Indikator preostale toplote • Zaštita za decu - zaključavanje ploče • Sigurnosni uređaj

Sigurnost i dugotrajnost • Indikator preostale toplote • Sigurnosno zaključavanje • Sigurnosni uređaj

Tehnički podaci • Priključna snaga: 7100 W • Dimenzije (vxšxd): 5,6 × 60 × 51 cm • Ugradne mere: 5,2 × 56 × 49 cm

Tehnički podaci • Priključna snaga: 7100 W • Dimenzije (vxšxd): 5,6 × 60 × 51 cm • Ugradne mere: 5,2 × 56 × 49 cm

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 5,4 × 60 × 51 cm • Ugradne mere: 5 × 56 × 49 cm

46


UGRADNE PLOČE

ECT 6SY2 B Staklokeramička ploča

ECK 63 CLI Staklokeramička ploča

ECK 63 CLB Staklokeramička ploča

• Boja aparata - primarna: Crna boja • Brušena ivica ploče

• Boja aparata - primarna: Slonova kost • Okvir u boji slonove kosti - Ivory

• Boja aparata - primarna: Crna boja • Okvir crne boje

Upravljanje • Senzorsko upravljanje na dodir • Tajmer ploče • SmartControl (Simplicity II)

Upravljanje • Ergonomski oblikovana retro dugmad

Upravljanje • Ergonomski oblikovana retro dugmad

Karakteristike • BoilControl - Automatsko održavanje ključanja • StopGo funkcija za maksimalnu sigurnost kuvanja • StayWarm - održavanje temperature (70°C)

Karakteristike • HiLight grejne površine

Karakteristike • HiLight grejne površine

Površina za kuvanje • 4 HiLight grejne površine • Levo napred: Dvostruka HiLight proširiva grejna površina Ø 21/12 cm, 2,2 kW, • Desno napred: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW, • Levo nazad: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW, • Desno nazad: Dvostruka HiLight proširiva grejna površina Ø 18/12 cm, 1,7 kW

Površina za kuvanje • 4 HiLight grejne površine • Levo napred: Dvostruka HiLight proširiva grejna površina Ø 21/12 cm, 2,2 kW, • Desno napred: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW, • Levo nazad: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW, • Desno nazad: HiLight grejna površina Ø 18 cm, 1,8 kW

Površina za kuvanje • 4 HiLight grejne površine • Levo napred: Dvostruka HiLight proširiva grejna površina Ø 21/12 cm, 2,2 kW, • Desno napred: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW, • Levo nazad: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW, • Desno nazad: HiLight grejna površina Ø 18 cm, 1,8 kW

Sigurnost i dugotrajnost • Indikator preostale toplote • Sigurnosno zaključavanje • Sigurnosni uređaj

Sigurnost i dugotrajnost • Indikator preostale toplote

Sigurnost i dugotrajnost • Indikator preostale toplote

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 5,4 × 60 × 51 cm • Ugradne mere: 5 × 56 × 49 cm

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 9,2 × 59,4 × 51 cm • Ugradne mere: 6,2 × 56 × 49 cm

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 9,2 × 59,4 × 51 cm • Ugradne mere: 6,2 × 56 × 49 cm

47


UGRADNE PLOČE

IS 642 AXC

Indukcijska ploča

IT 612 AXC

Indukcijska ploča

IT 612 ASC

Indukcijska ploča

• Boja aparata - primarna: Crna boja • Inox ivice

• Boja aparata - primarna: Crna boja • Inox ivice

• Boja aparata - primarna: Crna boja • Brušena ivica ploče

Upravljanje • SmartControl upravljanje • Tajmer ploče

Upravljanje • Senzorsko upravljanje na dodir • Tajmer ploče

Upravljanje • Senzorsko upravljanje na dodir • Tajmer ploče

Karakteristike • BoilControl - Automatsko održavanje ključanja • StopGo funkcija za maksimalnu sigurnost kuvanja • StayWarm - održavanje temperature (70°C) • SoftMelt - funkcija postepenog topljenja (40°C) • PowerBoost - funkcija pojačane snage rada • AllBoost, pojačana snaga rada na svim zonama odjednom • Tihi rad SuperSilent

Karakteristike • PowerBoost - funkcija pojačane snage rada • SuperBoost • AllBoost, pojačana snaga rada na svim zonama odjednom • PowerControl • Tihi rad SuperSilent • EasyClean - jednostavno čišćenje • Evropski kvalitet

Karakteristike • PowerBoost - funkcija pojačane snage rada • SuperBoost • AllBoost, pojačana snaga rada na svim zonama odjednom • PowerControl • Tihi rad SuperSilent • EasyClean - jednostavno čišćenje • Evropski kvalitet

Površina za kuvanje • 3 indukcijske zone za kuvanje + 1 ovalana indukcijska zona • Levo napred: Indukcijska grejna površina Ø 21 cm, 2,3/3,7 kW, • Desno napred: Indukcijska grejna površina Ø 18 cm, 1,85/3 kW, • Levo nazad: Indukcijska grejna površina Ø 14,5 cm, 1,4/2,2 kW, • Desno nazad: ovalana indukcijska grejna površina Ø 28×18 cm, 2,3/3,7 kW

Površina za kuvanje • 4 indukcijske zone za kuvanje • Levo napred: Indukcijska grejna površina Ø 18,5 cm, 1,4/2 kW, • Desno napred: Indukcijska grejna površina Ø 16,5 cm, 1,2/1,4 kW, • Levo nazad: Indukcijska grejna površina Ø 16,5 cm, 1,2/1,4 kW, • Desno nazad: Indukcijska grejna površina Ø 20,5 cm, 2/2,3 kW

Površina za kuvanje • 4 indukcijske zone za kuvanje • Levo napred: Indukcijska grejna površina Ø 18,5 cm, 1,4/2 kW, • Desno napred: Indukcijska grejna površina Ø 16,5 cm, 1,2/1,4 kW, • Levo nazad: Indukcijska grejna površina Ø 16,5 cm, 1,2/1,4 kW, • Desno nazad: Indukcijska grejna površina Ø 20,5 cm, 2/2,3 kW

Sigurnost i dugotrajnost • SmartSense sigurnosna funkcija • Indikator preostale toplote • Sigurnosno zaključavanje • Sigurnosni uređaj

Sigurnost i dugotrajnost • Indikator preostale toplote • Zaštita za decu - zaključavanje ploče • Sigurnosni uređaj

Sigurnost i dugotrajnost • Indikator preostale toplote • Zaštita za decu - zaključavanje ploče • Sigurnosni uređaj

Tehnički podaci • Priključna snaga: 7400 W • Dimenzije (vxšxd): 4,6 × 59,8 × 51 cm • Ugradne mere: 5,6 × 56 × 49 cm

Tehnički podaci • Priključna snaga: 7100 W • Dimenzije (vxšxd): 5,5 × 59,8 × 51 cm • Ugradne mere: 5 × 56 × 49 cm

Tehnički podaci • Priključna snaga: 7100 W • Dimenzije (vxšxd): 5,6 × 60 × 51 cm • Ugradne mere: 5,2 × 56 × 49 cm

48


UGRADNE PLOČE

IT 611 ASC

Indukcijska ploča

ICT 621 AC Kombinovana indukcijsko staklokeramička ploča

• Boja aparata - primarna: Crna boja • Brušena ivica ploče

• Boja aparata - primarna: Crna boja • Brušena ivica ploče

Upravljanje • Senzorsko upravljanje na dodir • Tajmer ploče

Upravljanje • Senzorsko upravljanje na dodir • Tajmer ploče

Karakteristike • PowerBoost - funkcija pojačane snage rada • SuperBoost • Tihi rad SuperSilent

Karakteristike • BoilControl - Automatsko održavanje ključanja • PowerBoost - funkcija pojačane snage rada

Površina za kuvanje • 3 indukcijske zone za kuvanje • Levo napred: Indukcijska grejna površina Ø 18,5 cm, 1,4/2 kW, • Desno napred: Indukcijska grejna površina Ø 25,5 cm, 2,3/3 kW, • Levo nazad: Indukcijska grejna površina Ø 16,5 cm, 1,2/1,4 kW

Površina za kuvanje • 2 HiLight + 2 indukcijske grejne površine • Levo napred: HiLight grejna površina Ø 14 cm, 1,2 kW, • Desno napred: Indukcijska grejna površina Ø 16 cm, 1,4 kW, • Levo nazad: Dvostrkua HiLight grejna površina Ø 18/12 cm, 1,7/0,7 kW, • Desno nazad: Indukcijska grejna površina Ø 20 cm, 2,3/3 kW

Sigurnost i dugotrajnost • Indikator preostale toplote • Zaštita za decu - zaključavanje ploče • Sigurnosni uređaj

Sigurnost i dugotrajnost • Indikator preostale toplote • Sigurnosno zaključavanje • Zaštita za decu - zaključavanje ploče • Sigurnosni uređaj

Tehnički podaci • Priključna snaga: 6400 W • Dimenzije (vxšxd): 5,6 × 60 × 51 cm • Ugradne mere: 5,2 × 56 × 49 cm

Tehnički podaci • Priključna snaga: 6600 W • Dimenzije (vxšxd): 5,5 × 58 × 51 cm • Ugradne mere: 5,5 × 56 × 49 cm

49


UGRADNE PLOČE

90 cm

ECT 930 AC

Staklokeramička ploča

ECT 780 BX Staklokeramička ploča

ECT 680 BC

Staklokeramička ploča

• Boja aparata - primarna: Crna boja • Facetirana ivica ploče

• Boja aparata - primarna: Crna boja • Inox okvir

• Boja aparata - primarna: Crna boja • Facetirana ivica ploče

Upravljanje • Slider Touch - Senzorsko upravljanje na dodir • Tajmer ploče

Upravljanje • Senzorsko upravljanje na dodir • Tajmer ploče

Upravljanje • Senzorsko upravljanje na dodir • Tajmer ploče

Karakteristike • BoilControl - Automatsko održavanje ključanja

Karakteristike • BoilControl - Automatsko održavanje ključanja • StopGo funkcija za maksimalnu sigurnost kuvanja • StayWarm - održavanje temperature (70°C)

Karakteristike • BoilControl - Automatsko održavanje ključanja • StopGo funkcija za maksimalnu sigurnost kuvanja • StayWarm - održavanje temperature (70°C)

Površina za kuvanje • 3 HiLight grejne površine + 1 dvostruka HiLight grejna površina • Levo napred: HiLight dvostruka grejna površina Ø 23/14 cm, 2,5 kW, • Desno napred: HiLight grejna površina Ø 18 cm, 1,8 kW, • Levo nazad: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW, • Desno nazad: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW

Površina za kuvanje • 4 HiLight grejne površine • Levo napred: Trostruka HiLight proširiva grejna površina Ø 21/17,5/12 cm, 2,3 kW, • Desno napred: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW, • Levo nazad: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW, • Desno nazad: Dvostruka (ovalna) HiLight proširiva grejna površina Ø 26,5×17 cm, 2,4 kW

Površina za kuvanje • 4 HiLight grejne površine • Levo napred: Trostruka HiLight proširiva grejna površina Ø 21/17,5/12 cm, 2,3 kW, • Desno napred: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW, • Levo nazad: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW, • Desno nazad: Dvostruka (ovalna) HiLight proširiva grejna površina Ø 26,5×17 cm, 2,4 kW

Sigurnost i dugotrajnost • Indikator preostale toplote • Sigurnosno zaključavanje • Sigurnosni uređaj

Sigurnost i dugotrajnost • Indikator preostale toplote • Sigurnosno zaključavanje • Sigurnosni uređaj

Sigurnost i dugotrajnost • Indikator preostale toplote • Sigurnosno zaključavanje • Sigurnosni uređaj

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 5,1 × 90 × 35 cm • Ugradne mere: 4,7 × 87 × 33 cm

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 5,5 × 75,4 × 51 cm • Ugradne mere: 5 × 71 × 49 cm

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 5,4 × 60 × 51 cm • Ugradne mere: 5 × 56 × 49 cm

50


UGRADNE PLOČE

ECT 620 AX

Staklokeramička ploča

ECT 610 ASC

Staklokeramička ploča

ECT 330 BC

Staklokeramička ploča

• Boja aparata - primarna: Crna boja • Inox okvir

• Boja aparata - primarna: Crna boja • Brušena ivica ploče

• Boja aparata - primarna: Crna boja • Facetirana ivica ploče

Upravljanje • Senzorsko upravljanje na dodir • Tajmer ploče

Upravljanje • Senzorsko upravljanje na dodir

Upravljanje • Senzorsko upravljanje na dodir • Tajmer ploče

Karakteristike • BoilControl - Automatsko održavanje ključanja • StopGo funkcija za maksimalnu sigurnost kuvanja • StayWarm - održavanje temperature (70°C)

Karakteristike • BoilControl - Automatsko održavanje ključanja

Karakteristike • BoilControl - Automatsko održavanje ključanja

Površina za kuvanje • 4 HiLight grejne površine • Levo napred: Dvostruka HiLight proširiva grejna površina Ø 21/12 cm, 2,2 kW, • Desno napred: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW, • Levo nazad: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW, • Desno nazad: Dvostruka (ovalna) HiLight proširiva grejna površina Ø 17×26,5 cm, 2,4 kW

Površina za kuvanje • 4 HiLight grejne površine • Levo napred: HiLight grejna površina Ø • Desno napred: HiLight grejna površina Ø • Levo nazad: HiLight grejna površina Ø • Desno nazad: HiLight grejna površina Ø

Površina za kuvanje • 1 HiLight grejna površina + 2 dvostruka HiLight grejna površina • Napred: Dvostruka HiLight proširiva grejna površina Ø 18/12 cm, 1,7 kW, • Nazad: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW

Sigurnost i dugotrajnost • Indikator preostale toplote • Sigurnosno zaključavanje • Sigurnosni uređaj

Sigurnost i dugotrajnost • Indikator preostale toplote • Sigurnosno zaključavanje • Sigurnosni uređaj

Sigurnost i dugotrajnost • Indikator preostale toplote • Sigurnosno zaključavanje • Sigurnosni uređaj

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 5,6 × 59,4 × 51 cm • Ugradne mere: 5 × 56 × 49 cm

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 5,4 × 60 × 51 cm • Ugradne mere: 5 × 56 × 49 cm

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 6,6 × 30 × 51 cm • Ugradne mere: 6,2 × 27,5 × 49 cm

21 cm, 2,3 kW, 14,5 cm, 1,2 kW, 14,5 cm, 1,2 kW, 18 cm, 1,8 kW

51


UGRADNE PLOČE

ECT 330 AC

Staklokeramička ploča

ECT 300 BC

Staklokeramička ploča

ECT 300 AC

Staklokeramička ploča

• Boja aparata - primarna: Crna boja • Facetirana ivica ploče

• Boja aparata - primarna: Crna boja • Facetirana ivica ploče

• Boja aparata - primarna: Crna boja • Facetirana ivica ploče

Upravljanje • Senzorsko upravljanje na dodir

Upravljanje • Senzorsko upravljanje na dodir • Tajmer ploče

Upravljanje • Senzorsko upravljanje na dodir

Karakteristike • BoilControl - Automatsko održavanje ključanja

Karakteristike • BoilControl - Automatsko održavanje ključanja

Karakteristike • BoilControl - Automatsko održavanje ključanja

Površina za kuvanje • 1 HiLight grejna površina + 2 dvostruka HiLight grejna površina • Napred: Dvostruka HiLight proširiva grejna površina Ø 18/12 cm, 1,7 kW, • Nazad: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW

Površina za kuvanje • 2 HiLight grejne površine • Napred: Dvostruka HiLight grejna proširiva površina Ø 18 cm, 1,8 kW, • Nazad: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW

Površina za kuvanje • 2 HiLight grejne površine • Napred: Dvostruka HiLight grejna proširiva površina Ø 18 cm, 1,8 kW, • Nazad: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW

Sigurnost i dugotrajnost • Indikator preostale toplote • Sigurnosno zaključavanje • Sigurnosni uređaj

Sigurnost i dugotrajnost • Indikator preostale toplote • Sigurnosno zaključavanje • Sigurnosni uređaj

Sigurnost i dugotrajnost • Indikator preostale toplote • Sigurnosno zaključavanje • Sigurnosni uređaj

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 6,6 × 30 × 51 cm • Ugradne mere: 6,2 × 27,5 × 49 cm

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 6,6 × 30 × 51 cm • Ugradne mere: 6,2 × 27,5 × 49 cm

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 6,6 × 30 × 51 cm • Ugradne mere: 6,2 × 27,5 × 49 cm

52


UGRADNE PLOČE

EC 630 AX

Staklokeramička ploča

EC 310 AC

EC 605 ASC Essential linija

Staklokeramička ploča

• Boja aparata - primarna: Crna boja • Inox okvir

• Staklokeramička ploča • Boja aparata - primarna: Crna boja

• Boja aparata - primarna: Crna boja • Facetirana ivica ploče

Upravljanje • Ergonomska dugmad

Upravljanje • Ergonomska dugmad

Upravljanje • Ergonomska dugmad

Karakteristike • HiLight grejne površine

Karakteristike • HiLight grejna površina

Karakteristike • HiLight grejna površina

Površina za kuvanje • 4 HiLight grejne površine • Levo napred: Dvostruka HiLight proširiva grejna površina Ø 21/12 cm, 2,2 kW, • Desno napred: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW, • Levo nazad: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW, • Desno nazad: HiLight grejna površina Ø 18 cm, 1,8 kW

Površina za kuvanje • 4 HiLight grejne površine • Levo napred: HiLight grejna površina Ø • Desno napred: HiLight grejna površina Ø • Levo nazad: HiLight grejna površina Ø • Desno nazad: HiLight grejna površina Ø

Površina za kuvanje • 2 HiLight grejne površine • Napred: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW, • Nazad: HiLight grejna površina Ø 18 cm, 1,7 kW

21 cm, 2,1 kW, 14,5 cm, 1,2 kW, 14,5 cm, 1,2 kW, 18 cm, 1,7 kW

Sigurnost i dugotrajnost • Indikator preostale toplote

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 9,2 × 59,4 × 51 cm • Ugradne mere: 6,2 × 56 × 49 cm • BAR kod: 3838942604850

Sigurnost i dugotrajnost • Indikator preostale toplote

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 9,2 × 60 × 51 cm • Ugradne mere: 6,2 × 56 × 49 cm

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 8,8 × 30 × 51 cm • Ugradne mere: 5,7 × 27,5 × 49 cm

53


UGRADNE PLOČE

E 6N0 AX Električna ploča za kuvanje

EM 300 E

Električna ploča za kuvanje

• Boja aparata - primarna: Inox

• Boja aparata - primarna: Inox

Upravljanje • Ergonomska dugmad

Upravljanje • Ergonomska dugmad

Površina za kuvanje • 1 ekspres ploča + 3 standardne ploče • Levo napred: Standardna ploča 14,5 cm, 1 kW, • Desno napred: Standardna ploča 14,5 cm, 1 kW, • Levo nazad: Ekspres ploča 18 cm, 2 kW, • Desno nazad: Standardna ploča 18 cm, 1,5 kW

Površina za kuvanje • 1 ekspres ploča + 1 standardna ploča • Napred: Standardna ploča 14,5 cm, 1 kW, • Nazad: Ekspres ploča 18 cm, 2 kW

ECD 620 AX

Zavisna staklokeramička ploča

• Boja aparata - primarna: Crna boja • Inox okvir

Površina za kuvanje • 4 HiLight grejne površine • Levo napred: Dvostruka HiLight proširiva grejna površina Ø 21/12 cm, 2,2 kW, • Desno napred: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW, • Levo nazad: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW, • Desno nazad: Dvostruka (ovalna) HiLight proširiva grejna površina Ø 26,5×17 cm, 2,4 kW

Sigurnost i dugotrajnost • Indikator preostale toplote

Tehnički podaci • Priključna snaga: 5500 W • Dimenzije (vxšxd): 8,3 × 58 × 51 cm • Ugradne mere: 4,9 × 56 × 49 cm

54

Tehnički podaci • Priključna snaga: 3000 W • Dimenzije (vxšxd): 4,5 × 28,8 × 51 cm • Ugradne mere: 7 × 26,8 × 49 cm

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 4,9 × 59,4 × 51 cm • Ugradne mere: 4,3 × 56 × 49 cm


UGRADNE PLOČE

ECD 610 AX

Zavisna staklokeramička ploča

• Boja aparata - primarna: Crna boja • Inox okvir

ED 61 AX

Zavisna električna ploča za kuvanje

• Boja aparata - primarna: Inox

ITG 623 ASC

Kombinovana indukcijska ploča

• Boja aparata - primarna: Crna boja • Brušena ivica ploče

Upravljanje • Tajmer ploče

Karakteristike • Ergonomska dugmad • BoilControl - Automatsko održavanje ključanja

Površina za kuvanje • 4 HiLight grejne površine • Levo napred: HiLight grejna površina Ø • Desno napred: HiLight grejna površina Ø • Levo nazad: HiLight grejna površina Ø • Desno nazad: HiLight grejna površina Ø

18 cm, 1,8 kW, 14,5 cm, 1,2 kW, 14,5 cm, 1,2 kW, 18 cm, 1,8 kW

Površina za kuvanje • 4 ekspres ploče • Levo napred: Ekspres ploča 14,5 cm, 1,5 kW, • Desno napred: Ekspres ploča 14,5 cm, 1,5 kW, • Levo nazad: Ekspres ploča 18 cm, 2 kW, • Desno nazad: Ekspres ploča 18 cm, 2 kW

Sigurnost i dugotrajnost • Indikator preostale toplote

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 4,9 × 59,4 × 51 cm • Ugradne mere: 4,3 × 56 × 49 cm

Površina za kuvanje • Jednoručno elektronsko paljenje • 2 Indukcijske površine i 2 gorionika • Levo napred: Indukcijska grejna površina Ø 16 cm, 1,4 kW, • Desno napred: Mali gorionik 1 kW, • Levo nazad: Indukcijska grejna površina Ø 20 cm, 3 kW, • Desno nazad: Veliki gorionik 3 kW • Vrsta rešetke za plin: Od livenog gvožđa

Sigurnost i dugotrajnost • Indikator preostale toplote • Zaštita za decu - zaključavanje ploče • Sigurnosni gorionici

Tehnički podaci • Priključna snaga: 7000 W • Dimenzije (vxšxd): 6 × 58 × 51 cm • Ugradne mere: 4,5 × 56 × 49 cm

Tehnički podaci • Priključna snaga: 3700 W • Dimenzije (vxšxd): 5 × 58 × 51 cm • Ugradne mere: 6,6 × 56 × 49 cm

55


UGRADNE PLOČE

KC 620 AC

Kombinovana plinsko staklokeramička ploča

K 6N3 AX

Kombinovana ploča

K 6N2 AX

Kombinovana ploča

• Boja aparata - primarna: Crna boja • Facetirana ivica ploče

• Boja aparata - primarna: Inox

• Boja aparata - primarna: Inox

Upravljanje • Ergonomska dugmad

Upravljanje • Ergonomska dugmad

Upravljanje • Ergonomska dugmad

Površina za kuvanje • Jednoručno elektronsko paljenje • 2 gorionika i 2 HiLight površine • Levo napred: Veliki gorionik 9 cm, 3 kW, • Desno napred: HiLight grejna površina Ø 14,5 cm, 1,2 kW, • Levo nazad: Mali gorionik 5 cm, 1 kW, • Desno nazad: HiLight grejna površina Ø 18 cm, 1,8 kW • Vrsta rešetke za plin: Od livenog gvožđa

Površina za kuvanje • Jednoručno elektronsko paljenje • 1 mali gorionik + 1 veliki gorionik + 1 standardni gorionik + 1 ekspres ploča • Levo napred: Standardni gorionik 6,9 cm, 1,9 kW, • Desno napred: Mali gorionik 4,6 cm, 1 kW, • Levo nazad: Ekspres ploča 14,5 cm, 1,5 kW, • Desno nazad: Veliki gorionik 9,4 cm, 3 kW

Površina za kuvanje • Jednoručno elektronsko paljenje • 2 gorionika i 2 ekspres ringle • Levo napred: Ekspres ploča 14,5 cm, 1,5 kW, • Desno napred: Mali gorionik 4,6 cm, 1 kW, • Levo nazad: Ekspres ploča 18 cm, 2 kW, • Desno nazad: Veliki gorionik 9,4 cm, 3 kW

Sigurnost i dugotrajnost • Indikator preostale toplote • Sigurnosni gorionici

Sigurnost i dugotrajnost • Sigurnosni gorionici

Sigurnost i dugotrajnost • Sigurnosni gorionici

Tehnički podaci • Priključna snaga: 3000 W • Dimenzije (vxšxd): 10,5 × 60 × 51 cm • Ugradne mere: 6,4 × 56 × 49 cm

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 10,7 × 60 × 53 cm • Ugradne mere: 5,9 × 56 × 49 cm

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 10,7 × 60 × 53 cm • Ugradne mere: 5,9 × 56 × 49 cm

56


UGRADNE PLOČE

K6 N2 AW

Kombinovana ploča

GC 340 AC

Staklokeramička plinska ploča

G 34 AX 1

Staklokeramička plinska ploča

• Boja aparata - primarna: Bela

• Boja aparata - primarna: Crna boja • Facetirana ivica ploče

• Boja aparata - primarna: Inox

Upravljanje • Ergonomska dugmad

Upravljanje • Ergonomska dugmad

Upravljanje • Ergonomska dugmad

Površina za kuvanje • Jednoručno elektronsko paljenje • 2 gorionika i 2 ekspres ringle • Levo napred: Ekspres ploča 14,5 cm, 1,5 kW, • Desno napred: Mali gorionik 4,6 cm, 1 kW, • Levo nazad: Ekspres ploča 18 cm, 2 kW, • Desno nazad: Veliki gorionik 9,4 cm, 3 kW

Površina za kuvanje • Jednoručno elektronsko paljenje • 1 mali gorionik + 1 veliki gorionik • Napred: Mali gorionik 5,5 cm, 1 kW, • Nazad: Veliki gorionik 10 cm, 3 kW • Vrsta rešetke za plin: Od livenog gvožđa

Površina za kuvanje • Jednoručno elektronsko paljenje • 1 mali gorionik + 1 veliki gorionik • Napred: Mali gorionik 4,5 cm, 1 kW, • Nazad: Veliki gorionik 9 cm, 2,8 kW • Vrsta rešetke za plin: Emajlirana

Sigurnost i dugotrajnost • Sigurnosni gorionici

Sigurnost i dugotrajnost • Sigurnosni gorionici

Sigurnost i dugotrajnost • Sigurnosni gorionici

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 10,7 × 60 × 53 cm • Ugradne mere: 5,9 × 56 × 49 cm

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 10,7 × 30 × 51 cm • Ugradne mere: 6,4 × 27,5 × 49 cm

Tehnički podaci • Dimenzije (vxšxd): 8 × 30 × 50 cm • Ugradne mere: 5 × 28 × 48 cm

57


UGRADNE SKICE

BO…

BC…

BM 6250 ORA…

BM 1240 AX, BM 5240 AX

BM 6340 AX

ECT 680 KR

ECT 330 KR

IT 640-ORA-W

ECT 680-ORA-W

ECT 680-ORA

ECT 610-ORA W

58


UGRADNE SKICE

ECT 330 ORA

ECK 63 CLI/CLB

IT 612 SY2 B/W

ECT 6 SY2 B/W

IS 648 AC

IS 642 AXC

IT 612 AXC

IT 612 ASC

IT 611 ASC

ICT 621 AC

ECT 930 AC

ECT 780 BX

59


UGRADNE SKICE

ECT 680 BC

ECT 620 AX

ECT 610 ASC

ECT 330 BC

ECT 330 AC

ECT 300 BC

ECT 300 AC

EC 630 AX

EC 605 ASC

EC 310 AC

E 6N0 AX

EM 300 E

60


UGRADNE SKICE

ECD 620 AX

ECD 610 AX

ED 61 AX

ITG 623 ASC

KC 620 AC

K 6N3 AX

K 6N2 AX

K 6N2 AW

GC 340 AC

G 34 AX1

61


BELEŠKE

62


BELEŠKE

63


GORENJ E d .o.o. SRB - 11070 Beograd | Srbija T + 381 11 35 34 100 | F + 381 11 35 34 111 E office@gorenje.rs

godina GARANCIJE

www.gorenje.rs

Gorenje servisni centar

0700 100 700

Sa svojom produženom garancijom Gorenje se obavezuje, da će na poziv kupca besplatno otkloniti sve funkcionalne kvarove na proizvodu do kojih je došlo u propisanom garantnom roku tokom korišćenja aparata.

www.gorenje.rs

Zadržavamo prava na mogućnost greške u katalogu i za iste ne odgovaramo. Priprema: Marketing Gorenje d.o.o. Beograd. Februar 2014.

Ugradna tehnika 2014 lowres  
Ugradna tehnika 2014 lowres  

Gorenje katalog ugradne tehnike 2014

Advertisement