Page 1

2011 Ĺ

P

O

R

E

T

I

www .gorenje .rs


šporeti sa staklokeramičkom pločom • Šporeti sa staklokeramičkom pločom, 60cm širine . . . . . . . . . . . 8 • Šporeti sa staklokeramičkom pločom, 50cm širine . . . . . . . . . . 12


Sadržaj U ponudi Gorenja možete da nađete preko 50 različitih modela šporeta. Kako bismo vam olakšali odabir modela koji vama najviše odgovara, podelili smo ih prema tipu grejne površine na: staklokeramičke, električne, kombinovane i plinske. Takođe, aparate smo u okviru svakog tipa klasifikovali prema širini – na šporete od 50 i 60cm.

šporeti sa električnim ringlama • Šporeti sa električnim ringlama, 60cm širine . . . . . . . . . . . . . . . . • Šporeti sa električnim ringlama, 50cm širine . . . . . . . . . . . . . . . .

šporeti sa kombinovanom i plinskom pločom 14 18

• Šporeti sa kombinovanom električno - plinskom pločom . . . . • Šporeti sa plinskom pločom . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

20 27


Prave vrednosti čine Gorenje vrhunskim. Dizajn - Pure ili Allure Pri odabiru šporeta Gorenje, na raspolaganju su vam dve dizajnerske linije različitih karakteristika. Pure liniju čine moderni, svedeno dizajnirani aparati koji se lepo i nenametljivo uklapaju u svaki ambijent. Šporeti iz Allure linije, zanimljivo dizajnirani, sa ispupčenim detaljima, dominiraju prostorom i daju mu specifičan šarm.

Energetski razred Energetski razred nam govori koliko efikasno aparat troši električnu energiju tokom rada. Kad je reč o šporetima to je, zapravo, informacija o potrošnji energije i stepenu iskorišćenosti toplote, od čega zavise i rezultati pečenja. Većina šporeta Gorenje klasifikovana je u najviše energetske razrede A, A+ i A++, što nedvosmisleno govori da su najštedljiviji. Određeni modeli šporeta širine 50cm svrstani su u energetski razred B.

Multisistemska rerna Multisistemska rerna ima gornji i donji grejač, ventilator i kružni grejač oko ventilatora. Zahvaljujući ventilatoru i kružnom grejaču toplota se distribuira ravnomerno, unutar cele površine rerne, na sve nivoe. To omogućava istovremeno pečenje hrane na tri nivoa. Preko 10 različitih programa pruža velike mogućosti pečenja i kuvanja. Zahvaljujući pametnom rasporedu grejača i specijalnom obliku, radi brže i efikasnije, većom sangom, uz manju potrošnju energije.

Konvencionalna rerna Oni koji vole standardan klasičan način pečenja potražiće šporete Gorenje sa konvencionalnim tipom rerne. Ako želite da postignete bolju zapečenost i dobijete finiju koricu na jelima, možete da odaberete konvencionalnu rernu sa infra grejačem, koja omogućava snažnije pečenje na površini pleha.

Cool door (hladna vrata) Cool vrata imaju 3 zaštitna staklena sloja sa jednim temperaturnim deflektorom. Korist Umereno topla vrata. Zaštita u slučaju dodirivanja vrata rerne tokom njenog rada.

Compact door (kompaktna vrata) Određeni modeli šporeta Gorenje imaju dvostruko zastakljena vrata rerne sa jednim odbojnim deflektorom. Korist Umereno vruća vrata rerne. Zaštitna funkcija.

Push i pull dugmad (uranjajuća dugmad) Uranjajuća dugmad tokom rada šporeta i nakon upotrebe mogu da se vrate u ravan kontrolne table. Korist Pored estetske funkcije, olakšavaju održavanje (na uvučenoj dugmadi se ne skupljaju masnoće i nečistoće). Mogućnost fizičkog oštećenja dugmadi je smanjena.

Senzori zaostale toplote Nalaze se kod staklokeramičkih ploča. Paljenjem crvenih lampica upozoravaju da je temperatura na jednoj od 4 grejne površine viša od 50°C. Korist Sigurnosna funkcija - upozorava nas koja je površina topla i nakon isključivanja, pa je ne treba dodirivati. Preostalu toplotu možemo da iskoristimo i za dogrevanje hrane.


Iskoristite njegove prednosti! Home MADE HomeMADE

Rerne Gorenje izrađene su prema patentu HomeMADE, po uzoru na tradicionalne peći na drva u kojima se pekao hleb. U pitanju je specijalan oblik rerne sa zakošenim svodom i pametno pozicioniranim grejačima. Time je sprečeno stvaranje toplotnih džepova i rasipanje toplote, a omogućeno ravnomerno i snažno kruženje vrućeg vazduha unutar kompletne rerne. Korist Ravnomerno pečenje na celoj površini pleha. Potpuno iskorišćenje toplote - ušteda energije. Sočno ispečena hrana, sa hrskavom zlatnožutom koricom. Veća zapremina rerne i upotrebna površina pleha.

Big space (velika zapremina) Velika zapremina

Rerne Gorenje su među najvećim na tržištu. Brojne inovacije u konstrukciji omogućile su korisnu zapreminu od 60 ili čak 65l. Sa lakoćom ćete ispeći ćurku od 7kg, zeca ili jagnjeće kotlete. Korist Spremanje velikih komada i velike količine hrane odjednom. Ušteda struje i vremena.

Najveća upotrebljiva površina za pečenje

46

Rerne Gorenje nove generacije donele su za 15% veću površinu za pečenje, zahvaljujući širini od 46cm. Korist Velika upotrebna površina pleha. Spremanje velike količine hrane odjednom.

Teleskopske vođice Teleskopske vođice

U pitanju je sistem koji omogućava najlakše izvlačenje plehova i njihovo vraćanje u rernu. Laganim dodirom moći ćete da izvučete pleh - potpuno ili delimično (na dva nivoa), bez držanja pleha (po tome su jedinstvene). Mogu da se jednostavno skinu i operu. Korist Najlakša manipulacija plehom. Odlična preglednost procesa pečenja. Plehovi nisu u kontaktu sa zidovima rerne (ne može da dođe do oštećenja emajla).

Žičane vođice Žičane vođice

Profilisane vođice

Specijalne, hromirane žičane vođice za držanje i izvlačenje plehova. Korist Prilikom izvlačenja plehovi ne dolaze u kontakt sa zidovima rerne. Lako održavanje vođica, jer mogu da se peru u mašini za pranje sudova.

Profilisane vođice Ovaj tip vođica za držanje i izvlačenje plehova je integrisan u bočne zidove rerne. Korist Optimalno držanje i pomeranje plehova.

Aqua Clean (program za samočišćenje) Program za čišćenje rerne. Duboki pleh, u koji ste nasuli pola litra vode, stavite u rernu i uključite Aqua Clean (donji grejač). Na 70°C, uz pomoć pare, rerna će sa svojih zidova i rešetki rastopiti i najtvrdokornije ostatke masti i prljavštine. Posle pola sata, jednostavno prebrišite rernu vlažnom krpom. Korist Neuporedivo lakše održavanje kompletne higijene rerne. Otklonićete sve nečistoće unutar rerne, bez mukotrpnog ribanja i upotrebe hemikalija.

EcoClean emajl Specijalan materijal kojim je obložena celokupna unutrašnjost rerni Gorenje. U pitanju je tzv. EcoClean emajl velike gustine, glatkoće i čvrstine. Zahvaljujući tome, ne upija toplotu već se ona odbija od zidova rerne i vraća u središte, pravo na jelo koje se peče. Korist Bolja iskorišćenost toplote – bolji rezultati pečenja – ušteda energije. Lakše održavanje rerne.


6

Načini zagrevanja. Donji grejač i gornji grejač Aktiviranjem oba grejača, toplota se ravnomerno raspoređuje na površinu koju pečemo. Preporučuje se za jela koja treba da budu jednako zapečena i sa gornje i sa donje strane (kolači ili meso). U pitanju je konvencionalno pečenje. Tip rerne: konvencionalna, multisistemska

Donji grejač Odličan je za pečenje kolača ili testa kod kojih donja površina treba da bude bolje pečena od gornje, npr. kao kod jafa kolača. Tip rerne: konvencionalna i multisistemska

Gornji grejač Koristite ga kad želite da jače zapečete gornju površinu jela, da dobijete dodatno hrskavu koricu ili rumenu boju na pogačama ili pitama. Tip rerne: konvencionalna, multisistemska

Donji grejač, kružni grejač i ventilator Ovu kombinaciju pruža mulitisistemska rerna. Preporučuje se za pečenje pizze, krompira au gratin, vlažnih i teških kolača na dva nivoa, voćne torte od dizanog ili poroznog testa. Fabrički progrmirana temperatura je 200°C. Tip rerne: multisistemska

Donji grejač i ventilator Prikladan za pečenje niskih kolača od dizanog testa, ribe u plitkom plehu sa povrćem i za ukuvavanje voća i povrća. U ovom slučaju koristite samo donju vođicu. Tip rerne: multisistemska

Mali infra grejač On je deo velikog infra grejača (varijabilnog grila). Pogodan je za pripremu toplih sendviča ili topljenog sira. Tip rerne: multisistemska sa infra grejačem i konvencionalna sa infra grejačem

Infra grejač i ventilator Kombinovano dejstvo infragrejača i ventilatora omogućava jednako raspoređivanje toplote na celokupnoj površini rerne i dobijanje veće površine za grilovanje. Prikladan je za pečenje većih komada mesa na žaru, uz očuvanje sočnosti i dobijanje rumene hrskave korice. Tip rerne: multisistemska sa infra grejačem

Kružni grejač sa ventilatorom Ova kombinacija je poznata kao multisistemsko pečenje, jedinstveno po tome što omogućava ravnomerno raspoređivanje toplote na svim nivoima rerne. Preporučuje se za istovremeno pečenje mesa i kolača na više nivoa. Tip rerne: multisistemska

Infra grejač - varijabini gril Kombinovani rad velikog gornjeg grejača i malog infra grejača za grilovanje hrane i pečenje mesa na žaru, na temperaturi od 240°C, uz hrskavu koricu na jelima. Tip rerne: električni šporeti koji počinju oznakom E 63...

Odmrzavanje Zahvaljujući radu ventilatora, hrana će se efikasno otapati na sobnoj temperaturi. Koristi se za odmrzavanje torti sa šlagom i kremom od putera, duboko zamrznutog voća i povrća, kao i morske hrane. Tip rerne: multisistemska

Osvetljenje rerne Rerne šporeta Gorenje imaju unutrašnje osvetljenje pozicionirano na zadnjoj strani. Korist Bolja preglednost unutrašnjosti bez otvaranja rerne. Olakšano nadgledanje procesa pečenja.


7

Kad porastem, kuvaću kao moja mama!


8

šporeti sa staklokeramičkom pločom

Staklokeramički šporeti Gorenje označeni su početnim slovima EC u nazivu modela. Moći ćete da birate između modela šporeta širine 50 i 60cm i dva tipa rerne – konvencionalne i multisistemske. Odlične karatkeristike stakokeramičkih površina za kuvanje, učinile su ih neizostavnim elementom modernih domaćinstava. Energetski su efikasne, brze i jednostavne za održavanje, zbog glatke i ravne površine. Pružaju potpunu preglednost procesa kuvanja i jednostavne su za upravljanje. Na raspolaganju su vam stakokeramičke ploče sa dva tipa grejača – Hi-Light ili standardni infracrveni. Hi-Light grejači i do 20% brže zagrevaju hranu.

Gorenje je kvalitet i sigurnost. Na svim nivoima prilagođen i stvoren za Vas. Pozovite! Jedinstveni broj za celu Srbiju 0700 100 700. Očekuje vas ekipa stručnih savetnika – da reši Vašu brigu preko telefona ili da Vam pošalje našeg servisera.


staklokeramička ploča

60cm

širina šporeta

Električni staklokeramički šporet

Električni staklokeramički šporet

Električni staklokeramički šporet

EC 66185 BX

EC 66185 BW

EC 66120 BX

Teleskopske vođice

Staklokeramička ploča: • Push pull dugmad, Broj zona za kuvanje: levo napred: 210/120 mm, 2,2 kW, HiLight grejna površina, desno napred: 145 mm, 1,2 kW, HiLight grejna površina, levo nazad: 145 mm, 1,2 kW, HiLight grejna površina, desno nazad: 265×170 mm, 2,4 kW, HiLight grejna površina Rerna: • Multisistemska rerna - 65 l • Najveća upotrebljiva površina za pečenje 46 cm širine • Glatka vrata rerne • Mehaničko upravljanje rernom patentirani oblik rerne •

Teleskopske vođice

Staklokeramička ploča: • Push pull dugmad, Broj zona za kuvanje: levo napred: 210/120 mm, 2,2 kW, HiLight grejna površina, desno napred: 145 mm, 1,2 kW, HiLight grejna površina, levo nazad: 145 mm, 1,2 kW, HiLight grejna površina, desno nazad: 265×170 mm, 2,4 kW, HiLight grejna površina

Staklokeramička ploča: • Broj zona za kuvanje: levo napred: 210/120 mm, 2,2 kW, HiLight grejna površina, desno napred: 145 mm, 1,2 kW, HiLight grejna površina, levo nazad: 145 mm, 1,2 kW, HiLight grejna površina, desno nazad: 180 mm, 1,8 kW, HiLight grejna površina

Rerna:

Rerna:

• Multisistemska rerna - 65 l • Najveća upotrebljiva površina za pečenje 46

• Multisistemska rerna - 65 l • Najveća upotrebljiva površina za pečenje 46

cm širine

cm širine

• Glatka vrata rerne • Mehaničko upravljanje rernom patentirani oblik rerne •

• Mehaničko upravljanje rernom patentirani oblik rerne •

Načini zagrevanja:

Načini zagrevanja:

Načini zagrevanja:

• Donji i gornji grejač, Gornji grejač, Kružni

• Donji i gornji grejač, Gornji grejač, Kružni

• Donji i gornji grejač, Gornji grejač, Kružni

grejač i ventilator, Ventilator, Donji grejač i ventilator, Gornji grejač i ventilator

grejač i ventilator, Ventilator, Donji grejač i ventilator, Gornji grejač i ventilator

grejač i ventilator, Ventilator, Donji grejač i ventilator, Gornji grejač i ventilator

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Plitki pleh za pečenje • Filter masnoće od nerđajućeg čelika • Teleskopske vođice na dva nivoa • Cool door - trostruko zastakljena vrata rerne

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Plitki pleh za pečenje • Filter masnoće od nerđajućeg čelika • Teleskopske vođice na dva nivoa • Cool door - trostruko zastakljena vrata rerne

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Plitki pleh za pečenje • Žičane vođice plehova • Compact door - dvostruko zastakljena vrata

sa jednim deflektorom • Senzori zaostale toplote • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

sa jednim deflektorom • Senzori zaostale toplote • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

• Senzori zaostale toplote • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

Tehničke karakteristike/Dimenzije: • Potrošnja energije (konvencionalno): 0,87 kWh • Potrošnja energije (ventilatorsko): 0,79 kWh • Priključna snaga: 9,2 kW • Buka: 54 dB(A) • Dimenzije aparata (šxvxd): 60 × 85 × 60 cm

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

Tehničke karakteristike/Dimenzije

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,87 kWh • Potrošnja energije (ventilatorsko): 0,79 kWh • Priključna snaga: 9,2 kW • Buka: 54 dB(A) • Dimenzije aparata (šxvxd): 60 × 85 × 60 cm

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,87 kWh • Potrošnja energije (ventilatorsko): 0,79 kWh • Priključna snaga: 8,6 kW • Buka: 54 dB(A) • Dimenzije aparata (šxvxd): 60 × 85 × 60 cm

sa temperaturnim deflektorom

Gorenje je kvalitet i sigurnost. Na svim nivoima prilagođen i stvoren za Vas. Pozovite! Jedinstveni broj za celu Srbiju 0700 100 700. Očekuje vas ekipa stručnih savetnika – da reši Vašu brigu preko telefona ili da Vam pošalje našeg servisera.

9


10

staklokeramička ploča

60cm

širina šporeta

Električni staklokeramički šporet

Električni staklokeramički šporet

Električni staklokeramički šporet

EC 66120 BW

EC 66103 AX

EC 66103 ABR

A Staklokeramička ploča: • Broj zona za kuvanje: levo napred: 210/120 mm, 2,2 kW, HiLight grejna površina, desno napred: 145 mm, 1,2 kW, HiLight grejna površina, levo nazad: 145 mm, 1,2 kW, HiLight grejna površina, desno nazad: 180 mm, 1,8 kW, HiLight grejna površina

Energetski razred

Staklokeramička ploča: • Broj zona za kuvanje: levo napred: 210/120 mm, 2,2 kW, HiLight grejna površina, desno napred: 145 mm, 1,2 kW, HiLight grejna površina, levo nazad: 145 mm, 1,2 kW, HiLight grejna površina, desno nazad: 180 mm, 1,8 kW, HiLight grejna površina

A

Energetski razred

Staklokeramička ploča: • Broj zona za kuvanje: levo napred: 210/120 mm, 2,2 kW, HiLight grejna površina, desno napred: 145 mm, 1,2 kW, HiLight grejna površina, levo nazad: 145 mm, 1,2 kW, HiLight grejna površina, desno nazad: 180 mm, 1,8 kW, HiLight grejna površina

Rerna:

Rerna:

Rerna:

• Multisistemska rerna - 65 l • Najveća upotrebljiva površina za pečenje 46

• Multisistemska rerna - 60 l • Najveća upotrebljiva površina za pečenje 46

• Multisistemska rerna - 60 l • Najveća upotrebljiva površina za pečenje 46

cm širine

cm širine

cm širine

• Mehaničko upravljanje rernom patentirani oblik rerne •

• Mehaničko upravljanje rernom patentirani oblik rerne •

• Mehaničko upravljanje rernom patentirani oblik rerne •

Načini zagrevanja:

Načini zagrevanja:

Načini zagrevanja:

• Donji i gornji grejač, Gornji grejač, Kružni

• Donji i gornji grejač, Gornji grejač, Kružni

• Donji i gornji grejač, Gornji grejač, Kružni

grejač i ventilator, Ventilator, Donji grejač i ventilator, Gornji grejač i ventilator

grejač i ventilator, Ventilator, Donji grejač i ventilator, Gornji grejač i ventilator

grejač i ventilator, Ventilator, Donji grejač i ventilator, Gornji grejač i ventilator

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Plitki pleh za pečenje • Žičane vođice plehova • Compact door - dvostruko zastakljena vrata

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Plitki pleh za pečenje • Profilisane vođice plehova • Compact door - dvostruko zastakljena vrata

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Plitki pleh za pečenje • Profilisane vođice plehova • Compact door - dvostruko zastakljena vrata

sa temperaturnim deflektorom

• Senzori zaostale toplote • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

sa temperaturnim deflektorom

• Senzori zaostale toplote • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

sa temperaturnim deflektorom

• Senzori zaostale toplote • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

Tehničke karakteristike/Dimenzije

Tehničke karakteristike/Dimenzije

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,87 kWh • Potrošnja energije (ventilatorsko): 0,79 kWh • Priključna snaga: 8,6 kW • Buka: 54 dB(A) • Dimenzije aparata (šxvxd): 60 × 85 × 60 cm

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,87 kWh • Potrošnja energije (ventilatorsko): 0,79 kWh • Priključna snaga: 8,6 kW • Buka: 54 dB(A) • Dimenzije aparata (šxvxd): 60 × 85 × 60 cm

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,87 kWh • Potrošnja energije (ventilatorsko): 0,79 kWh • Priključna snaga: 8,6 kW • Buka: 54 dB(A) • Dimenzije aparata (šxvxd): 60 × 85 × 60 cm

Gorenje je kvalitet i sigurnost. Na svim nivoima prilagođen i stvoren za Vas. Pozovite! Jedinstveni broj za celu Srbiju 0700 100 700. Očekuje vas ekipa stručnih savetnika – da reši Vašu brigu preko telefona ili da Vam pošalje našeg servisera.


staklokeramička ploča

60cm

širina šporeta

Električni staklokeramički šporet

Električni staklokeramički šporet

Električni staklokeramički šporet

EC 66103 AW

EC 61102 AX

EC 61102 AW

A

Energetski razred

Staklokeramička ploča: • Broj zona za kuvanje: levo napred: 210/120 mm, 2,2 kW, HiLight grejna površina, desno napred: 145 mm, 1,2 kW, HiLight grejna površina, levo nazad: 145 mm, 1,2 kW, HiLight grejna površina, desno nazad: 180 mm, 1,8 kW, HiLight grejna površina

A

Energetski razred

Staklokeramička ploča: • Broj zona za kuvanje: levo napred: 210 mm, 2,3 kW, HiLight grejna površina, desno napred: 145 mm, 1,2 kW, HiLight grejna površina, levo nazad: 145 mm, 1,2 kW, HiLight grejna površina, desno nazad: 180 mm, 1,8 kW, HiLight grejna površina

A

Energetski razred

Staklokeramička ploča: • Broj zona za kuvanje: levo napred: 210 mm, 2,3 kW, HiLight grejna površina, desno napred: 145 mm, 1,2 kW, HiLight grejna površina, levo nazad: 145 mm, 1,2 kW, HiLight grejna površina, desno nazad: 180 mm, 1,8 kW, HiLight grejna površina

Rerna:

Rerna:

Rerna:

• Multisistemska rerna - 60 l • Najveća upotrebljiva površina za pečenje 46

• Konvencionalana rerna - 65 l • Najveća upotrebljiva površina za pečenje 46

• Konvencionalana rerna - 65 l • Najveća upotrebljiva površina za pečenje 46

cm širine

cm širine

cm širine

• Mehaničko upravljanje rernom patentirani oblik rerne •

• Mehaničko upravljanje rernom patentirani oblik rerne •

• Mehaničko upravljanje rernom patentirani oblik rerne •

Načini zagrevanja:

Načini zagrevanja:

Načini zagrevanja:

• Donji i gornji grejač, Gornji grejač, Kružni

• Donji i gornji grejač, Donji grejač (Aqua

• Donji i gornji grejač, Donji grejač (Aqua

grejač i ventilator, Ventilator, Donji grejač i ventilator, Gornji grejač i ventilator

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Plitki pleh za pečenje • Profilisane vođice plehova • Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnim deflektorom

• Senzori zaostale toplote • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

Clean), Gornji grejač

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Profilisane vođice plehova • Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnim deflektorom

• Senzori zaostale toplote • Aqua Clean funkcija (donji grejač) • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

Clean), Gornji grejač

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Profilisane vođice plehova • Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnim deflektorom

• Senzori zaostale toplote • Aqua Clean funkcija (donji grejač) • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,87 kWh • Potrošnja energije (ventilatorsko): 0,79 kWh • Priključna snaga: 8,6 kW • Buka: 54 dB(A) • Dimenzije aparata (šxvxd): 60 × 85 × 60 cm

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,87 kWh • Priključna snaga: 8,7 kW • Dimenzije aparata (šxvxd): 60 × 85 × 60 cm

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,87 kWh • Priključna snaga: 8,7 kW • Dimenzije aparata (šxvxd): 60 × 85 × 60 cm

Gorenje je kvalitet i sigurnost. Na svim nivoima prilagođen i stvoren za Vas. Pozovite! Jedinstveni broj za celu Srbiju 0700 100 700. Očekuje vas ekipa stručnih savetnika – da reši Vašu brigu preko telefona ili da Vam pošalje našeg servisera.

11


staklokeramička ploča

50cm

širina šporeta

Električni staklokeramički šporet

Električni staklokeramički šporet

Električni staklokeramički šporet

EC 775 E

EC 775 W

EC 56103 AW

12

A

Energetski razred

Staklokeramička ploča za kuvanje: • Broj zona za kuvanje: levo napred: 180/120 mm, 1,7 kW, HiLight grejna površina, desno napred: 145 mm, 1,2 kW, HiLight grejna površina, levo nazad: 145 mm, 1,2 kW, HiLight grejna površina, desno nazad: 140×250 mm, 2 kW, HiLight grejna površina

A

Energetski razred

Staklokeramička ploča za kuvanje: • Broj zona za kuvanje: levo napred: 180/120 mm, 1,7 kW, HiLight grejna površina, desno napred: 145 mm, 1,2 kW, HiLight grejna površina, levo nazad: 145 mm, 1,2 kW, HiLight grejna površina, desno nazad: 140×250 mm, 2 kW, HiLight grejna površina

A

Energetski razred

Staklokeramička ploča za kuvanje: • Broj zona za kuvanje: levo napred: 180 mm, 1,7 kW, Standardna grejna površina, desno napred: 145 mm, 1,2 kW, Standardna grejna površina, levo nazad: 145 mm, 1,2 kW, Standardna grejna površina, desno nazad: 180 mm, 1,7 kW, Standardna grejna površina

Rerna:

Rerna:

Rerna:

• Multisistemska rerna: - 53 l • Mehaničko upravljanje rernom

• Multisistemska rerna: - 53 l • Mehaničko upravljanje rernom

• Multisistemska rerna: - 46 l • Mehaničko upravljanje rernom

Načini zagrevanja:

Načini zagrevanja:

Načini zagrevanja:

• Donji i gornji grejač, Infra grejač, Kružni grejač

• Donji i gornji grejač, Infra grejač, Kružni grejač

• Donji i gornji grejač, Gornji grejač, Kružni

i ventilator, Ventilator, Infra grejač i ventilator, Donji grejač i ventilator, Kružni donji grejač i ventilator, Aqua Clean

i ventilator, Ventilator, Infra grejač i ventilator, Donji grejač i ventilator, Kružni donji grejač i ventilator, Aqua Clean

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • 2 plitka pleha za pečenje • Filter masnoće od nerđajućeg čelika • Žičane vođice plehova • Cool door - trostruko zastakljena vrata rerne sa jednim deflektorom

• Aqua Clean funkcija • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • 2 plitka pleha za pečenje • Filter masnoće od nerđajućeg čelika • Žičane vođice plehova • Compact door - dvostruko zastakljena vrata

grejač i ventilator, Ventilator, Donji grejač i ventilator, Gornji grejač i ventilator

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Plitki pleh za pečenje • Profilisane vođice • Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnim deflektorom

• Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

sa temperaturnim deflektorom

• Aqua Clean funkcija • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,9 kWh • Potrošnja energije (ventilatorsko): 0,79 kWh • Priključna snaga: 9,5 kW • Buka: 50 dB(A) • Dimenzije aparata (šxvxd): 50 × 85 × 60 cm

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,9 kWh • Potrošnja energije (ventilatorsko): 0,79 kWh • Priključna snaga: 9,5 kW • Buka: 50 dB(A) • Dimenzije aparata (šxvxd): 50 × 85 × 60 cm

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,79 kWh • Potrošnja energije (ventilatorsko): 0,78 kWh • Priključna snaga: 7,9 kW • Buka: 46 dB(A) • Dimenzije aparata (šxvxd): 50 × 85 × 60,5 cm

Gorenje je kvalitet i sigurnost. Na svim nivoima prilagođen i stvoren za Vas. Pozovite! Jedinstveni broj za celu Srbiju 0700 100 700. Očekuje vas ekipa stručnih savetnika – da reši Vašu brigu preko telefona ili da Vam pošalje našeg servisera.


staklokeramička ploča

50cm

širina šporeta

Električni staklokeramički šporet

Električni staklokeramički šporet

Električni staklokeramički šporet

EC 51102 AX

EC 51102 ABR

EC 51102 AW

B

Energetski razred

Staklokeramička ploča za kuvanje: • Broj zona za kuvanje: levo napred: 180 mm, 1,7 kW, Standardna grejna površina, desno napred: 145 mm, 1,2 kW, Standardna grejna površina, levo nazad: 145 mm, 1,2 kW, Standardna grejna površina, desno nazad: 180 mm, 1,7 kW, Standardna grejna površina

B

Energetski razred

Staklokeramička ploča za kuvanje: • Broj zona za kuvanje: levo napred: 180 mm, 1,7 kW, Standardna grejna površina, desno napred: 145 mm, 1,2 kW, Standardna grejna površina, levo nazad: 145 mm, 1,2 kW, Standardna grejna površina, desno nazad: 180 mm, 1,7 kW, Standardna grejna površina

B

Energetski razred

Staklokeramička ploča za kuvanje: • Broj zona za kuvanje: levo napred: 180 mm, 1,7 kW, Standardna grejna površina, desno napred: 145 mm, 1,2 kW, Standardna grejna površina, levo nazad: 145 mm, 1,2 kW, Standardna grejna površina, desno nazad: 180 mm, 1,7 kW, Standardna grejna površina Rerna:

Rerna:

Rerna:

• Konvencionalna rerna:- 49 l • Mehaničko upravljanje rernom

• Konvencionalna rerna: - 49 l • Mehaničko upravljanje rernom

• Konvencionalna rerna: - 49 l • Mehaničko upravljanje rernom

Načini zagrevanja:

Načini zagrevanja:

Načini zagrevanja:

• Donji i gornji grejač, Donji grejač (Aqua

• Donji i gornji grejač, Donji grejač (Aqua

• Donji i gornji grejač, Donji grejač (Aqua

Clean), Gornji grejač

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Profilisane vođice • Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnim deflektorom

• Aqua Clean funkcija (donji grejač) • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

Clean), Gornji grejač

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Profilisane vođice • Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnim deflektorom

• Aqua Clean funkcija (donji grejač) • Eco Clean Emajl rerna i pleh)

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,94 kWh • Priključna snaga: 7,7 kW • Dimenzije aparata (šxvxd): 50 × 85 × 60,5 cm

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,94 kWh • Priključna snaga: 7,7 kW • Dimenzije aparata (šxvxd): 50 × 85 × 60,5 cm

Clean), Gornji grejač

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Profilisane vođice • Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnim deflektorom

• Aqua Clean funkcija (donji grejač) • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,94 kWh • Priključna snaga: 7,7 kW • Dimenzije aparata (šxvxd): 50 × 85 × 60,5 cm

Gorenje je kvalitet i sigurnost. Na svim nivoima prilagođen i stvoren za Vas. Pozovite! Jedinstveni broj za celu Srbiju 0700 100 700. Očekuje vas ekipa stručnih savetnika – da reši Vašu brigu preko telefona ili da Vam pošalje našeg servisera.

13


14

šporeti sa električnim ringlama

Na narednim stranama predstavili smo vam asortiman električnih šporeta Gorenje. Izbor širine od 50 i 60cm, kao i tipa rerne (konvencionalna ili multisistemska) zavisi pre svega od vašeg životnog prostora i potreba. U prodavnicama ćete ih prepoznati po početnoj oznaci E – šporet sa električnom ringlom.

Gorenje je kvalitet i sigurnost. Na svim nivoima prilagođen i stvoren za Vas. Pozovite! Jedinstveni broj za celu Srbiju 0700 100 700. Očekuje vas ekipa stručnih savetnika – da reši Vašu brigu preko telefona ili da Vam pošalje našeg servisera.


60cm

električna ringla

širina šporeta

Električni šporet

Električni šporet

Električni šporet

E 66120 BW

E 66103 BW

E 66102 AW

A Električna ploča za kuvanje: • Push pull dugmad, Broj zona za kuvanje: levo napred: 180 mm, 2 kW, Ekspres ploča za kuvanje, desno napred: 145 mm, 1,5 kW, Ekspres ploča za kuvanje, levo nazad: 145 mm, 1 kW, Standardna ploča za kuvanje, desno nazad: 180 mm, 1,5 kW, Standardna ploča za kuvanje

Energetski razred

Električna ploča za kuvanje: • Broj zona za kuvanje: levo napred: 180 mm, 2 kW, Ekspres ploča za kuvanje, desno napred: 145 mm, 1,5 kW, Ekspres ploča za kuvanje, levo nazad: 145 mm, 1 kW, Standardna ploča za kuvanje, desno nazad: 180 mm, 1,5 kW, Standardna ploča za kuvanje

A

Energetski razred

Električna ploča za kuvanje: • Broj zona za kuvanje: levo napred: 180 mm, 2 kW, Ekspres ploča za kuvanje, desno napred: 145 mm, 1,5 kW, Ekspres ploča za kuvanje, levo nazad: 145 mm, 1 kW, Standardna ploča za kuvanje, desno nazad: 180 mm, 1,5 kW, Standardna ploča za kuvanje

Rerna:

Rerna:

Rerna:

• Multisistemska rerna - 65 l • Najveća upotrebljiva površina za pečenje 46

• Multisistemska rerna - 60 l • Najveća upotrebljiva površina za pečenje 46

• Multisistemska rerna - 60 l • Najveća upotrebljiva površina za pečenje 46

cm širine

cm širine

cm širine

• Glatka vrata rerne • Mehaničko upravljanje rernom patentirani oblik rerne •

• Mehaničko upravljanje rernom patentirani oblik rerne •

• Mehaničko upravljanje rernom patentirani oblik rerne •

Načini zagrevanja:

Načini zagrevanja:

Načini zagrevanja:

• Donji i gornji grejač, Gornji grejač, Kružni

• Donji i gornji grejač, Gornji grejač, Kružni

• Donji i gornji grejač, Gornji grejač, Kružni

grejač i ventilator, Ventilator, Donji grejač i ventilator, Gornji grejač i ventilator

grejač i ventilator, Ventilator, Donji grejač i ventilator, Gornji grejač I ventilator

grejač i ventilator, Ventilator, Donji grejač i ventilator, Gornji grejač I ventilator

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Plitki pleh za pečenje • Žičane vođice plehova • Cool door - trostruko zastakljena vrata rerne

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Plitki pleh za pečenje • Profilisane vođice plehova • Compact door - dvostruko zastakljena vrata

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Profilisane vođice plehova • Compact door - dvostruko zastakljena vrata

sa jednim deflektorom • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

sa temperaturnim deflektorom • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

• Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

sa temperaturnim deflektorom

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,87 kWh • Potrošnja energije (ventilatorsko): 0,79 kWh • Priključna snaga: 8,2 kW • Buka: 54 dB(A) • Dimenzije aparata (šxvxd): 60 × 85 × 60 cm

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,87 kWh • Potrošnja energije (ventilatorsko): 0,79 kWh • Priključna snaga: 8,2 kW • Buka: 54 dB(A) • Dimenzije aparata (šxvxd): 60 × 85 × 60 cm

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,87 kWh • Potrošnja energije (ventilatorsko): 0,79 kWh • Priključna snaga: 8,2 kW • Buka: 54 dB(A) • Dimenzije aparata (šxvxd): 60 × 85 × 60 cm

Gorenje je kvalitet i sigurnost. Na svim nivoima prilagođen i stvoren za Vas. Pozovite! Jedinstveni broj za celu Srbiju 0700 100 700. Očekuje vas ekipa stručnih savetnika – da reši Vašu brigu preko telefona ili da Vam pošalje našeg servisera.

15


60cm

električna ringla

16

širina šporeta

Električni šporet

Električni šporet

Električni šporet

E 63102 BBr

E 63102 BW

E 61102 AW

A

A

Energetski razred

Električna ploča za kuvanje: • Broj zona za kuvanje: levo napred: 180 mm, 2 kW, Ekspres ploča za kuvanje, desno napred: 145 mm, 1,5 kW, Ekspres ploča za kuvanje, levo nazad: 145 mm, 1 kW, Standardna ploča za kuvanje, desno nazad: 180 mm, 1,5 kW, Standardna ploča za kuvanje

Energetski razred

Električna ploča za kuvanje: • Broj zona za kuvanje: levo napred: 180 mm, 2 kW, Ekspres ploča za kuvanje, desno napred: 145 mm, 1,5 kW, Ekspres ploča za kuvanje, levo nazad: 145 mm, 1 kW, Standardna ploča za kuvanje, desno nazad: 180 mm, 1,5 kW, Standardna ploča za kuvanje

A

Energetski razred

Električna ploča za kuvanje: • Broj zona za kuvanje: levo napred: 220 mm, 2 kW, Standardna ploča sa temperaturnim ograničenjem, desno napred: 80 mm, 0,5 kW, Standardna ploča za kuvanje, levo nazad: 145 mm, 1,5 kW, Ekspres ploča za kuvanje, desno nazad: 180 mm, 2 kW, Ekspres ploča za kuvanje

rerna:

rerna:

rerna:

• Konvencionalana rerna - 65 l • Najveća upotrebljiva površina za pečenje 46

• Konvencionalana rerna - 65 l • Najveća upotrebljiva površina za pečenje 46

• Konvencionalana rerna - 65 l • Najveća upotrebljiva površina za pečenje 46

cm širine

cm širine

cm širine

• Mehaničko upravljanje rernom patentirani oblik rerne •

• Mehaničko upravljanje rernom patentirani oblik rerne •

• Mehaničko upravljanje rernom patentirani oblik rerne •

Načini zagrevanja:

Načini zagrevanja:

Načini zagrevanja:

• Donji i gornji grejač, Donji grejač (Aqua

• Donji i gornji grejač, Donji grejač (Aqua

• Donji i gornji grejač, Donji grejač (Aqua

Clean), Gornji grejač, Mali infra grejač, Infra grejač - Varijabilni gril

• • • • • •

Osvetljenje Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) 1 rešetka za rernu Duboki pleh za pečenje Profilisane vođice plehova Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnim deflektorom • Aqua Clean funkcija (donji grejač) • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

Clean), Gornji grejač, Mali infra grejač, Infra grejač - Varijabilni gril

• • • • • •

Osvetljenje Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) 1 rešetka za rernu Duboki pleh za pečenje Profilisane vođice plehova Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnim deflektorom • Aqua Clean funkcija (donji grejač) • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

Clean), Gornji grejač

• • • • • •

Osvetljenje Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) 1 rešetka za rernu Duboki pleh za pečenje Profilisane vođice plehova Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnim deflektorom • Aqua Clean funkcija (donji grejač) • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

tehničke karakteristike/Dimenzije:

tehničke karakteristike/Dimenzije:

tehničke karakteristike/Dimenzije:

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,87 kWh • Priključna snaga: 8,7 kW • Dimenzije aparata (šxvxd): 60 × 85 × 60 cm

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,87 kWh • Priključna snaga: 8,7 kW • Dimenzije aparata (šxvxd): 60 × 85 × 60 cm

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,87 kWh • Priključna snaga: 8,2 kW • Dimenzije aparata (šxvxd): 60 × 85 × 60 cm

Gorenje je kvalitet i sigurnost. Na svim nivoima prilagođen i stvoren za Vas. Pozovite! Jedinstveni broj za celu Srbiju 0700 100 700. Očekuje vas ekipa stručnih savetnika – da reši Vašu brigu preko telefona ili da Vam pošalje našeg servisera.


17

Brojne praktične funkcije Rerna, koja svedoči o originalnom pristupu dizajnu kompanije Gorenje, odlikuje se dodatnim kapacitetom (65 l) sa najvećom površinom za pečenje do sada, inovativnim sistemom za grilovanje sa gornje strane, koji omogućava da sva jela budu ravnomerno i dobro pečena, hladnim vratima rerne, kao i mnogim drugim praktičnim funkcijama. PerfectGrill je inovativno osmišljena pozicija velikog grila i malog infra grejača. Oba grejača su bezbedno skrivena na udubljenom plafonu rerne. Tajna uspeha je u tome što su grejači različito pozicionirani po visini. Zato su rezultati pečenja zaista odlični i dobija se ravnomerna zapečenost na celokupnoj površini pleha. BigSpace, velika zapremina rerne. Kapacitet rerne od 65 i 60 l pruža ogromnu upotrebnu površinu. U rerni sa tolikim kapacitetom može se veoma lako pripremiti do 7kg ćuretine. Iako imaju veliku zapreminu, rerne Gorenje spadaju među najštedljivije na tržistu.

46 cm

Gorenje je kvalitet i sigurnost. Na svim nivoima prilagođen i stvoren za Vas. Pozovite! Jedinstveni broj za celu Srbiju 0700 100 700. Očekuje vas ekipa stručnih savetnika – da reši Vašu brigu preko telefona ili da Vam pošalje našeg servisera.


50cm

električna ringla

18

širina šporeta

Električni šporet

Električni šporet

Električni šporet

E 56103 AW

E 234 W

E 51102 AX

A

Energetski razred

Električna ploča za kuvanje: • Broj zona za kuvanje: levo napred: 180 mm, 2 kW, Ekspres ploča za kuvanje, desno napred: 145 mm, 1,5 kW, Ekspres ploča za kuvanje, levo nazad: 145 mm, 1 kW, Standardna ploča za kuvanje, desno nazad: 180 mm, 1,5 kW, standardna ploča za kuvanje sa ograničavačem temperature

B

Energetski razred

Električna ploča za kuvanje: • Broj zona za kuvanje: levo napred: 180 mm, 2 kW, Ekspres ploča za kuvanje, desno napred: 145 mm, 1 kW, Standardna ploča za kuvanje, levo nazad: 145 mm, 1 kW, Standardna ploča za kuvanje, desno nazad: 180 mm, 1,5 kW, standardna ploča za kuvanje sa ograničavačem temperature

B

Energetski razred

Električna ploča za kuvanje: • Broj zona za kuvanje: levo napred: 180 mm, 2 kW, Ekspres ploča za kuvanje, desno napred: 145 mm, 1 kW, Standardna ploča za kuvanje, levo nazad: 145 mm, 1 kW, Standardna ploča za kuvanje, desno nazad: 180 mm, 1,5 kW, standardna ploča za kuvanje sa ograničavačem temperature

Rerna:

Rerna:

Rerna:

• Multisistemska rerna: - 46 l • Mehaničko upravljanje rernom

• Konvencionalna rerna:- 57 l • Mehaničko upravljanje rernom

• Konvencionalna rerna:- 49 l • Mehaničko upravljanje rernom

Načini zagrevanja:

Načini zagrevanja:

Načini zagrevanja:

• Donji i gornji grejač, Gornji grejač, Kružni

• Donji i gornji grejač, Donji grejač (Aqua

• Donji i gornji grejač, Donji grejač (Aqua

grejač i ventilator, Ventilator, Donji grejač i ventilator, Gornji grejač i ventilator

Clean), Gornji grejač, Infra grejač

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Plitki pleh za pečenje • Profilisane vođice • Compact door - dvostruko zastakljena vrata

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Profilisane vođice • Compact door - dvostruko zastakljena vrata

sa temperaturnim deflektorom • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

• Aqua Clean funkcija (donji grejač) • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

sa temperaturnim deflektorom

Clean), Gornji grejač

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Profilisane vođice • Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnim deflektorom

• Aqua Clean funkcija (donji grejač) • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,79 kWh • Potrošnja energije (ventilatorsko): 0,78 kWh • Priključna snaga: 8,1 kW • Buka: 46 dB(A) • Dimenzije aparata (šxvxd): 50 × 85 × 60,5 cm

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,96 kWh • Priključna snaga: 7,5 kW • Dimenzije aparata (šxvxd): 50 × 85 × 60 cm

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,94 kWh • Priključna snaga: 7,4 kW • Dimenzije aparata (šxvxd): 50 × 85 × 60,5 cm

Gorenje je kvalitet i sigurnost. Na svim nivoima prilagođen i stvoren za Vas. Pozovite! Jedinstveni broj za celu Srbiju 0700 100 700. Očekuje vas ekipa stručnih savetnika – da reši Vašu brigu preko telefona ili da Vam pošalje našeg servisera.


50cm

električna ringla

širina šporeta

Električni šporet

Električni šporet

Električni šporet

E 51102 ABR

E 51102 AW

E 51102 IW

B

Energetski razred

Električna ploča za kuvanje: • Broj zona za kuvanje: levo napred: 180 mm, 2 kW, Ekspres ploča za kuvanje, desno napred: 145 mm, 1 kW, Standardna ploča za kuvanje, levo nazad: 145 mm, 1 kW, Standardna ploča za kuvanje, desno nazad: 180 mm, 1,5 kW, standardna ploča za kuvanje sa ograničavačem temperature

B

Energetski razred

Električna ploča za kuvanje: • Broj zona za kuvanje: levo napred: 180 mm, 2 kW, Ekspres ploča za kuvanje, desno napred: 145 mm, 1 kW, Standardna ploča za kuvanje, levo nazad: 145 mm, 1 kW, Standardna ploča za kuvanje, desno nazad: 180 mm, 1,5 kW, standardna ploča za kuvanje sa ograničavačem temperature

B

Energetski razred

Električna ploča za kuvanje: • Broj zona za kuvanje: levo napred: 180 mm, 2 kW, Ekspres ploča za kuvanje, desno napred: 145 mm, 1 kW, Standardna ploča za kuvanje, levo nazad: 145 mm, 1 kW, Standardna ploča za kuvanje, desno nazad: 180 mm, 1,5 kW, standardna ploča za kuvanje sa ograničavačem temperature

Rerna:

Rerna:

Rerna:

• Konvencionalna rerna:- 49 l • Mehaničko upravljanje rernom

• Konvencionalna rerna:- 49 l • Mehaničko upravljanje rernom

• Konvencionalna rerna:- 49 l • Mehaničko upravljanje rernom

Načini zagrevanja:

Načini zagrevanja:

Načini zagrevanja:

• Donji i gornji grejač, Donji grejač (Aqua

• Donji i gornji grejač, Donji grejač (Aqua

• Donji i gornji grejač, Donji grejač (Aqua

Clean), Gornji grejač

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Profilisane vođice • Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnim deflektorom

• Aqua Clean funkcija (donji grejač) • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

Clean), Gornji grejač

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Profilisane vođice • Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnim deflektorom

• Aqua Clean funkcija (donji grejač) • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

Clean), Gornji grejač

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Profilisane vođice • Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnim deflektorom

• Aqua Clean funkcija (donji grejač) • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,94 kWh • Priključna snaga: 7,4 kW • Dimenzije aparata (šxvxd): 50 × 85 × 60,5 cm

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,94 kWh • Priključna snaga: 7,4 kW • Dimenzije aparata (šxvxd): 50 × 85 × 60,5 cm

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,94 kWh • Priključna snaga: 7,4 kW • Dimenzije aparata (šxvxd): 50 × 85 × 60,5 cm

Gorenje je kvalitet i sigurnost. Na svim nivoima prilagođen i stvoren za Vas. Pozovite! Jedinstveni broj za celu Srbiju 0700 100 700. Očekuje vas ekipa stručnih savetnika – da reši Vašu brigu preko telefona ili da Vam pošalje našeg servisera.

19


20

šporeti sa kombinovanom i plinskom pločom

U Gorenju ćete pronaći i šporete sa praktičnom kombinacijom elektrike i plina, koje ćete prepoznati po početnoj oznaci K. Njihovu površinu za kuvanje čine dve električne ringle (možete da birate između dve standardne ili jedne standardne i jedne ekspres ringle) i dva plinska gorionika. Na raspolaganju su vam i potpuno plinski šporeti u tri različite dimenzije – 60, 50 i 40cm (označeni su početnim slovom G). U plinske gorionike integrisan je sigurnosni ventil, koji automatski zatvara dotok gasa kad se ugasi plamen, čime je u potpunosti onemogućeno njegovo izlivanje.

Gorenje je kvalitet i sigurnost. Na svim nivoima prilagođen i stvoren za Vas. Pozovite! Jedinstveni broj za celu Srbiju 0700 100 700. Očekuje vas ekipa stručnih savetnika – da reši Vašu brigu preko telefona ili da Vam pošalje našeg servisera.


60cm

kombinovana - plin i elektrika

širina šporeta

Kombinovani staklokeramički šporet

Kombinovani šporet

Kombinovani šporet

KC 66185 BX

K 66120 BX

K 66103 BW

A

Teleskopske vođice

Kombinovana plinsko staklokeramička ploča: • Dvoručno električno paljenje, Broj zona za kuvanje: levo napred: 145 mm, 1,2 kW, HiLight grejna površina, desno napred: 50 mm, 1 kW, Mali gorionik, levo nazad: 180 mm, 1,8 kW, HiLight grejna površina, desno nazad: 90 mm, 3 kW, Veliki gorionik

Kombinovana ploča za kuvanje: • Dvoručno električno paljenje, Broj zona za kuvanje: levo napred: 145 mm, 1,5 kW, Ekspres ploča za kuvanje, desno napred: 94 mm, 3 kW, Veliki gorionik, levo nazad: 180 mm, 2 kW, Ekspres ploča za kuvanje, desno nazad: 46 mm, 1 kW, Mali gorionik

Energetski razred

Kombinovana ploča za kuvanje: • Dvoručno električno paljenje, Broj zona za kuvanje: levo napred: 145 mm, 1,5 kW, Ekspres ploča za kuvanje, desno napred: 94 mm, 3 kW, Veliki gorionik, levo nazad: 180 mm, 2 kW, Ekspres ploča za kuvanje, desno nazad: 46 mm, 1 kW, Mali gorionik

Rerna:

Rerna:

Rerna:

• Multisistemska rerna - 65 l • Najveća upotrebljiva površina za pečenje 46

• Multisistemska rerna - 65 l • Najveća upotrebljiva površina za pečenje 46

• Multisistemska rerna - 60 l • Najveća upotrebljiva površina za pečenje 46

cm širine

cm širine

cm širine

• Glatka vrata rerne • Mehaničko upravljanje rernom patentirani oblik rerne •

• Glatka vrata rerne • Mehaničko upravljanje rernom patentirani oblik rerne •

• Mehaničko upravljanje rernom patentirani oblik rerne •

Načini zagrevanja:

Načini zagrevanja:

Načini zagrevanja:

• Donji i gornji grejač, Gornji grejač, Kružni

• Donji i gornji grejač, Gornji grejač, Kružni

• Donji i gornji grejač, Gornji grejač, Kružni

grejač i ventilator, Ventilator, Donji grejač i ventilator, Gornji grejač i ventilator

grejač i ventilator, Ventilator, Donji grejač i ventilator, Gornji grejač i ventilator

grejač i ventilator, Ventilator, Donji grejač i ventilator, Gornji grejač i ventilator

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Plitki pleh za pečenje • Teleskopske vođice na dva nivoa • Rešetka za plin od livenog gvožđa • Cool door - trostruko zastakljena vrata rerne

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Plitki pleh za pečenje • Žičane vođice plehova • Emajlirana rešetka za plin • Cool door - trostruko zastakljena vrata rerne

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Plitki pleh za pečenje • Profilisane vođice plehova • Emajlirana rešetka za plin • Compact door - dvostruko zastakljena vrata

sa jednim deflektorom

• Sigurnosni plinski gorionici • Senzori zaostale toplote • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

sa jednim deflektorom

• Sigurnosni plinski gorionici • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

sa temperaturnim deflektorom

• Sigurnosni plinski gorionici • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,87 kWh • Potrošnja energije (ventilatorsko): 0,79 kWh • Priključna snaga el./pl.: 5,2/4 kW • Buka: 54 dB(A) • Dimenzije aparata (šxvxd): 60 × 85 × 60 cm

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,87 kWh • Potrošnja energije (ventilatorsko): 0,79 kWh • Priključna snaga el./pl.: 5,7/4 kW • Buka: 54 dB(A) • Dimenzije aparata (šxvxd): 60 × 85 × 60 cm

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,87 kWh • Potrošnja energije (ventilatorsko): 0,79 kWh • Priključna snaga el./pl.: 5,7/4 kW • Buka: 54 dB(A) • Dimenzije aparata (šxvxd): 60 × 85 × 60 cm

Gorenje je kvalitet i sigurnost. Na svim nivoima prilagođen i stvoren za Vas. Pozovite! Jedinstveni broj za celu Srbiju 0700 100 700. Očekuje vas ekipa stručnih savetnika – da reši Vašu brigu preko telefona ili da Vam pošalje našeg servisera.

21


22

60cm

kombinovana - plin i elektrika

širina šporeta

Kombinovani šporet

Kombinovani šporet

Kombinovani šporet

K 66102 AW

K 63102 BBR

K 63102 BW

A

Energetski razred

Kombinovana ploča za kuvanje: • Dvoručno električno paljenje, Broj zona za kuvanje: levo napred: 145 mm, 1,5 kW, Ekspres ploča za kuvanje, desno napred: 94 mm, 3 kW, Veliki gorionik, levo nazad: 180 mm, 2 kW, Ekspres ploča za kuvanje, desno nazad: 46 mm, 1 kW, Mali gorionik

A

Energetski razred

Kombinovana ploča za kuvanje: • Dvoručno električno paljenje, Broj zona za kuvanje: levo napred: 145 mm, 1,5 kW, Ekspres ploča za kuvanje, desno napred: 100 mm, 3 kW, Veliki gorionik, levo nazad: 180 mm, 2 kW, Ekspres ploča za kuvanje, desno nazad: 53 mm, 1 kW, Mali gorionik

A

Energetski razred

Kombinovana ploča za kuvanje: • Dvoručno električno paljenje, Broj zona za kuvanje: levo napred: 145 mm, 1,5 kW, Ekspres ploča za kuvanje, desno napred: 96 mm, 3 kW, Veliki gorionik, levo nazad: 180 mm, 2 kW, Ekspres ploča za kuvanje, desno nazad: 46 mm, 1 kW, Mali gorionik

Rerna:

Rerna:

Rerna:

• Multisistemska rerna - 60 l • Najveća upotrebljiva površina za pečenje 46

• Konvencionalana rerna - 65 l • Najveća upotrebljiva površina za pečenje 46

• Konvencionalana rerna - 65 l • Najveća upotrebljiva površina za pečenje 46

cm širine

cm širine

cm širine

• Mehaničko upravljanje rernom patentirani oblik rerne •

• Mehaničko upravljanje rernom patentirani oblik rerne •

• Mehaničko upravljanje rernom patentirani oblik rerne •

Načini zagrevanja:

Načini zagrevanja:

Načini zagrevanja:

• Donji i gornji grejač, Gornji grejač, Kružni

• Donji i gornji grejač, Donji grejač (Aqua

• Donji i gornji grejač, Donji grejač (Aqua

grejač i ventilator, Ventilator, Donji grejač i ventilator, Gornji grejač i ventilator

Clean), Gornji grejač, Mali infra grejač, Infra grejač, Varijabilni gril

Clean), Gornji grejač, Mali infra grejač, Infra grejač, Varijabilni gril

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Profilisane vođice plehova • Emajlirana rešetka za plin • Compact door - dvostruko zastakljena vrata

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Profilisane vođice plehova • Emajlirana rešetka za plin • Compact door - dvostruko zastakljena vrata

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Profilisane vođice plehova • Emajlirana rešetka za plin • Compact door - dvostruko zastakljena vrata

sa temperaturnim deflektorom

• Sigurnosni plinski gorionici • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

sa temperaturnim deflektorom

• Sigurnosni plinski gorionici • Aqua Clean funkcija (donji grejač) • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

sa temperaturnim deflektorom

• Sigurnosni plinski gorionici • Aqua Clean funkcija (donji grejač) • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,87 kWh • Potrošnja energije (ventilatorsko): 0,79 kWh • Priključna snaga el./pl.: 5,7/4 kW • Buka: 54 dB(A) • Dimenzije aparata (šxvxd): 60 × 85 × 60 cm

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,87 kWh • Priključna snaga el./pl.: 6,2/4 kW • Dimenzije aparata (šxvxd): 60 × 85 × 60 cm

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,87 kWh • Priključna snaga: el./pl. 6,2/4 kW • Dimenzije aparata (šxvxd): 60 × 85 × 60 cm

Gorenje je kvalitet i sigurnost. Na svim nivoima prilagođen i stvoren za Vas. Pozovite! Jedinstveni broj za celu Srbiju 0700 100 700. Očekuje vas ekipa stručnih savetnika – da reši Vašu brigu preko telefona ili da Vam pošalje našeg servisera.


60cm

kombinovana - plin i elektrika

Kombinovani šporet

Kombinovani šporet

K 61102 AW

K 61102 AW0

A

Energetski razred

Kombinovana ploča za kuvanje: • Dvoručno električno paljenje, Broj zona za kuvanje: levo napred: 145 mm, 1,5 kW, Ekspres ploča za kuvanje, desno napred: 94 mm, 3 kW, Veliki gorionik, levo nazad: 180 mm, 2 kW, Ekspres ploča za kuvanje, desno nazad: 46 mm, 1 kW, Mali gorionik

A

Energetski razred

Kombinovana ploča za kuvanje: • Broj zona za kuvanje: levo napred: 145 mm, 1,5 kW, Ekspres ploča za kuvanje, desno napred: 94 mm, 3 kW, Veliki gorionik, levo nazad: 180 mm, 2 kW, Ekspres ploča za kuvanje, desno nazad: 46 mm, 1 kW, Mali gorionik

Rerna:

Rerna:

• Konvencionalana rerna - 65 l • Najveća upotrebljiva površina za pečenje 46

• Konvencionalana rerna - 65 l • Najveća upotrebljiva površina za pečenje 46

cm širine

cm širine

• Mehaničko upravljanje rernom patentirani oblik rerne •

• Mehaničko upravljanje rernom patentirani oblik rerne •

Načini zagrevanja:

Načini zagrevanja:

• Donji i gornji grejač, Donji grejač (Aqua

• Donji i gornji grejač, Donji grejač (Aqua

Clean), Gornji grejač

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Profilisane vođice plehova • Emajlirana rešetka za plin • Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnim deflektorom

• Sigurnosni plinski gorionici • Aqua Clean funkcija (donji grejač) • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

širina šporeta

Kombinovana klasična ploča za kuvanje 3+1 ili 2+2 (plin i struja) Kombinacija plinsko-električnih šporeta je još uvek veoma popularna. Deo kupaca ih bira zbog pragmatičnosti, jer s ovim šporetima uvek imate rezervnu varijantu - ako nestane struje, tu je plin, i obrnuto. Većina ih kupuje zbog uverenja da je hrana, spemljena na plinu, najukusnija. To mišljenje potkrepljuju tvrdnjom da mnogo čuvenih svetskih kuvara hranu sprema upravo na plinu. Ako i vi delite mišljenje jednih ili drugih, dobro pogledajte ove modele.

Clean), Gornji grejač

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Profilisane vođice plehova • Emajlirana rešetka za plin • Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnim deflektorom

• Sigurnosni plinski gorionici • Aqua Clean funkcija (donji grejač) • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,87 kWh • Priključna snaga el./pl.: 6,2/4 kW • Dimenzije aparata (šxvxd): 60 × 85 × 60 cm

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,87 kWh • Priključna snaga el./pl.: 5,7/4 kW • Dimenzije aparata (šxvxd): 60 × 85 × 60 cm

Gorenje je kvalitet i sigurnost. Na svim nivoima prilagođen i stvoren za Vas. Pozovite! Jedinstveni broj za celu Srbiju 0700 100 700. Očekuje vas ekipa stručnih savetnika – da reši Vašu brigu preko telefona ili da Vam pošalje našeg servisera.

23


24

50cm

kombinovana - plin i elektrika

širina šporeta

Kombinovani šporet

Kombinovani šporet

Kombinovani šporet

K 772 ED

K 772 WD

K 56103 AW

A

Energetski razred

A

Energetski razred

A

Energetski razred

Kombinovana ploča za kuvanje: • Dvoručno električno paljenje, Broj zona za kuvanje: levo napred: 145 mm, 1 kW, Standardna ploča za kuvanje, desno napred: 94 mm, 3 kW, Veliki gorionik, levo nazad: 180 mm, 2 kW, Ekspres ploča za kuvanje, desno nazad: 46 mm, 1 kW, Mali gorionik

Kombinovana ploča za kuvanje: Dvoručno električno paljenje, Broj zona za kuvanje: levo napred: 145 mm, 1 kW, Standardna ploča za kuvanje, desno napred: 94 mm, 3 kW, Veliki gorionik, levo nazad: 180 mm, 2 kW, Ekspres ploča za kuvanje, desno nazad: 46 mm, 1 kW, Mali gorionik

Kombinovana ploča za kuvanje: • Dvoručno električno paljenje, Broj zona za kuvanje: levo napred: 180 mm, 2 kW, Ekspres ploča za kuvanje, desno napred: 75 mm, 1,75 kW, Standardni gorionik, levo nazad: 145 mm, 1 kW, Standardna ploča za kuvanje, desno nazad: 100 mm, 2,7 kW, Veliki gorionik

Rerna:

• Multisistemska rerna: - 53 l • Mehaničko upravljanje rernom

Rerna: • Multisistemska rerna: - 53 l • Mehaničko upravljanje rernom

• Multisistemska rerna: - 46 l • Mehaničko upravljanje rernom

Načini zagrevanja:

Načini zagrevanja:

Načini zagrevanja:

• Donji i gornji grejač, Infra grejač, Kružni grejač

• Donji i gornji grejač, Infra grejač, Kružni grejač

• Donji i gornji grejač, Gornji grejač, Kružni

i ventilator, Ventilator, Infra grejač i ventilator, Donji grejač i ventilator, Kružni grejač i ventilator, Aqua Clean

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • 2 plitka pleha za pečenje • Filter masnoće od nerđajućeg čelika • Žičane vođice plehova • Cool door - trostruko zastakljena vrata rerne sa jednim deflektorom

• Sigurnosni plinski gorionici • Aqua Clean funkcija • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,9 kWh • Potrošnja energije (ventilatorsko): 0,79 kWh • Priključna snaga el./pl.: 6,4/4 kW • Buka: 50 dB(A) • Dimenzije aparata (šxvxd): 50 × 85 × 60 cm

i ventilator, Ventilator, Infra grejač i ventilator, Donji grejač i ventilator, Donji grejač, Kružni grejač i ventilator

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • 2 plitka pleha za pečenje • Filter masnoće od nerđajućeg čelika • Žičane vođice plehova • Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnim deflektorom

Rerna:

grejač i ventilator, Ventilator, Donji grejač i ventilator, Gornji grejač i ventilator

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Plitki pleh za pečenje • Profilisane vođice • Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnim deflektorom

• Sigurnosni plinski gorionici • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

• Sigurnosni plinski gorionici • Aqua Clean funkcija • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,9 kWh • Potrošnja energije (ventilatorsko): 0,79 kWh • Priključna snaga el./pl.: 6,4/4 kW • Buka: 50 dB(A) • Dimenzije aparata (šxvxd): 50 × 85 × 60 cm

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,79 kWh • Potrošnja energije (ventilatorsko): 0,78 kWh • Priključna snaga el./pl.: 5,1/4,45 kW • Buka: 46 dB(A) • Dimenzije aparata (šxvxd): 50 × 85 × 60,5 cm

Gorenje je kvalitet i sigurnost. Na svim nivoima prilagođen i stvoren za Vas. Pozovite! Jedinstveni broj za celu Srbiju 0700 100 700. Očekuje vas ekipa stručnih savetnika – da reši Vašu brigu preko telefona ili da Vam pošalje našeg servisera.


50cm

kombinovana - plin i elektrika

širina šporeta

Kombinovani šporet

Kombinovani šporet

Kombinovani šporet

K 51102 AW0

K 51102 AX

K 51102 ABR

B

Energetski razred

Kombinovana ploča za kuvanje: • Broj zona za kuvanje: levo napred: 55 mm, 1 kW, Mali gorionik, desno napred: 75 mm, 1,75 kW, Standardni gorionik, levo nazad: 145 mm, 1 kW, Standardna ploča za kuvanje, desno nazad: 100 mm, 2,7 kW, Veliki gorionik

B

Energetski razred

Kombinovana ploča za kuvanje: • Broj zona za kuvanje: levo napred: 180 mm, 1,5 kW, Standardna ploča za kuvanje, desno napred: 75 mm, 1,75 kW, Standardni gorionik, levo nazad: 145 mm, 1 kW, Standardna ploča za kuvanje, desno nazad: 100 mm, 2,7 kW, Veliki gorionik

B

Energetski razred

Kombinovana ploča za kuvanje: • Broj zona za kuvanje: levo napred: 180 mm, 1,5 kW, Standardna ploča za kuvanje, desno napred: 75 mm, 1,75 kW, Standardni gorionik, levo nazad: 145 mm, 1 kW, Standardna ploča za kuvanje, desno nazad: 100 mm, 2,7 kW, Veliki gorionik

Rerna:

Rerna:

• Konvencionalna rerna: - 49 l • Mehaničko upravljanje rernom

Rerna:

• Konvencionalna rerna: - 49 l • Mehaničko upravljanje rernom

• Konvencionalna rerna: - 49 l • Mehaničko upravljanje rernom

Načini zagrevanja:

Načini zagrevanja:

Načini zagrevanja:

• Donji i gornji grejač, Donji grejač (Aqua

• Donji i gornji grejač, Donji grejač (Aqua

• Donji i gornji grejač, Donji grejač (Aqua

Clean), Gornji grejač

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Profilisane vođice • Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnim deflektorom

• Sigurnosni plinski gorionici • Aqua Clean funkcija (donji grejač) • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

Clean), Gornji grejač

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Profilisane vođice • Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnim deflektorom

• Sigurnosni plinski gorionici • Aqua Clean funkcija (donji grejač) • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

Clean), Gornji grejač

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Profilisane vođice • Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnim deflektorom

• Sigurnosni plinski gorionici • Aqua Clean funkcija (donji grejač) • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,94 kWh • Priključna snaga el./pl.: 2,9/5,45 kW • Dimenzije aparata (šxvxd): 50 × 85 × 60,5 cm

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,94 kWh • Priključna snaga el./pl.: 4,4/4,45 kW • Dimenzije aparata (šxvxd): 50 × 85 × 60,5 cm

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,94 kWh • Priključna snaga el./pl.: 4,4/4,45 kW • Dimenzije aparata (šxvxd): 50 × 85 × 60,5 cm

Gorenje je kvalitet i sigurnost. Na svim nivoima prilagođen i stvoren za Vas. Pozovite! Jedinstveni broj za celu Srbiju 0700 100 700. Očekuje vas ekipa stručnih savetnika – da reši Vašu brigu preko telefona ili da Vam pošalje našeg servisera.

25


26

50cm

kombinovana - plin i elektrika

Kombinovani šporet

Kombinovani šporet

K 51102 AW

K 51102 IW

B

Energetski razred

Kombinovana ploča za kuvanje: • Broj zona za kuvanje: levo napred: 180 mm, 1,5 kW, Standardna ploča za kuvanje, desno napred: 75 mm, 1,75 kW, Standardni gorionik, levo nazad: 145 mm, 1 kW, Standardna ploča za kuvanje, desno nazad: 100 mm, 2,7 kW, Veliki gorionik

B

Energetski razred

Kombinovana ploča za kuvanje: • Broj zona za kuvanje: levo napred: 180 mm, 1,5 kW, Standardna ploča za kuvanje, desno napred: 75 mm, 1,75 kW, Standardni gorionik, levo nazad: 145 mm, 1 kW, Standardna ploča za kuvanje, desno nazad: 100 mm, 2,7 kW, Veliki gorionik

Rerna:

Rerna:

• Konvencionalna rerna: - 49 l • Mehaničko upravljanje rernom

• Konvencionalna rerna: - 49 l • Mehaničko upravljanje rernom

Načini zagrevanja:

Načini zagrevanja:

• Donji i gornji grejač, Donji grejač (Aqua

• Donji i gornji grejač, Donji grejač (Aqua

Clean), Gornji grejač

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Profilisane vođice • Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnim deflektorom

• Sigurnosni plinski gorionici • Aqua Clean funkcija (donji grejač) • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

Clean), Gornji grejač

• Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Duboki pleh za pečenje • Profilisane vođice • Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnim deflektorom

• Sigurnosni plinski gorionici • Aqua Clean funkcija (donji grejač) • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,94 kWh • Priključna snaga el./pl.: 4,4/4,45 kW • Dimenzije aparata (šxvxd): 50 × 85 × 60,5 cm

• Potrošnja energije (konvencionalno): 0,94 kWh • Priključna snaga el./pl.: 4,4/4,45 kW • Dimenzije aparata (šxvxd): 50 × 85 × 60,5 cm

Gorenje je kvalitet i sigurnost. Na svim nivoima prilagođen i stvoren za Vas. Pozovite! Jedinstveni broj za celu Srbiju 0700 100 700. Očekuje vas ekipa stručnih savetnika – da reši Vašu brigu preko telefona ili da Vam pošalje našeg servisera.

širina šporeta


plinskI ŠPORETI

60/50/40cm

60 cm

širina šporeta

50 cm

40 cm

Plinski šporet

Plinski šporet

Plinski šporet

G 61104 AW

G 51104 AW

G 20 W

Plinska ploča za kuvanje: • Broj zona za kuvanje: levo napred: 69 mm, 1,9 kW, Standardni gorionik, desno napred: 94 mm, 3 kW, Veliki gorionik, levo nazad: 69 mm, 1,9 kW, Standardni gorionik, desno nazad: 46 mm, 1 kW, Mali gorionik

Plinska ploča za kuvanje: • Broj zona za kuvanje: levo napred: 55 mm, 1 kW, Mali gorionik, desno napred: 75 mm, 1,75 kW, Standardni gorionik, levo nazad: 75 mm, 1,75 kW, Standardni gorionik, desno nazad: 100 mm, 2,7 kW, Veliki gorionik

Plinska ploča za kuvanje: • Broj zona za kuvanje: Napred: 75 mm, 1,9 kW, Standardni gorionik, Nazad: 101 mm, 3 kW, Veliki gorionik

Rerna:

Rerna:

• Plinska rerna - 55 l • Najveća upotrebljiva površina za pečenje 46

• Plinska rerna: - 53 l • Mehaničko upravljanje rernom

cm širine

• Mehaničko upravljanje rernom

Načini zagrevanja:

Načini zagrevanja:

• Plinski termostat • Osvetljenje • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Plitki aluminijumski pleh za pečenje • Profilisane vođice plehova • Compact door - dvostruko zastakljena vrata

• Plinski gorionik-proporcionalni • Ventilacija rerne (iza ploče za kuvanje) • 1 rešetka za rernu • Plitki aluminijumski pleh za pečenje • Profilisane vođice • Compact door - dvostruko zastakljena vrata

sa temperaturnim deflektorom • Sigurnosni plinski gorionici • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

• Sigurnosni plinski gorionici • Eco Clean Emajl (rerna i pleh)

sa temperaturnim deflektorom

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

Tehničke karakteristike/Dimenzije:

• Priključna snaga pl.: 11,3 kW • Dimenzije aparata (šxvxd): 60 × 85 × 60 cm

• Priključna snaga pl.: 10,2 kW • Dimenzije aparata (šxvxd): 50 × 85 × 60,5 cm

• Sigurnosni plinski gorionici • Dimenzije aparata (šxvxd): 40 × 85 × 60 cm

Gorenje je kvalitet i sigurnost. Na svim nivoima prilagođen i stvoren za Vas. Pozovite! Jedinstveni broj za celu Srbiju 0700 100 700. Očekuje vas ekipa stručnih savetnika – da reši Vašu brigu preko telefona ili da Vam pošalje našeg servisera.

27


PET GODINA GARANCIJE NA VELIKE KUĆNE APARATE Gorenje Svi veliki kućni aparati Gorenje, kupljeni u Srbiji, imaju petogodišnju garanciju. Odluka da garancija traje 5 godina proistekla je iz želje da kupcima pružimo još veće zadovoljstvo i bezbrižnost. Ona je i potvrda poverenja u naše razvojne stručnjake i u kvalitet i trajnu vrednost naših aparata. Bitno. Prilikom kupovine aparata robne marke Gorenje, od svog prodavca, obavezno tražite fiskalni račun i uredno popunjen garantni list.

JEDINSTVENI BROJ SERVISA ZA CELU TERITORIJU SRBIJE Radno vreme pozivnog centra radnim danima 08h - 18h subotom 08h - 12h Uvek možete poslati e-mail na adresu servis@gorenje.rs ili ostaviti poruku na telefonskoj sekretarici.

www.gorenje.rs Priprema: Marketing Gorenje d.o.o. Beograd. Maj 2011. • Slike u katalogu mogu se razlikovati od prodajnog modela u celosti i / ili delovima. Zadržavamo prava na mogućnost greške u katalogu i za iste ne odgovaramo.

katalog sporeta 2011  
katalog sporeta 2011  

gorenje katalog sporeta asortiman 2011

Advertisement