Page 1

GORENJE VABI NA IZZIV POMIVALNI STROJI SmartFlex AKCIJSKA PONUDBA VELJA OD 1. 4. DO 31. 5. 2019 gorenje.si

1


SOŽITJE ZNANJA IN RAVNANJA

Da je končni izdelek ustvarjalcev iz Gorenja odličen, potrjujejo testiranja neodvisnih laboratorijev mednarodne zveze potrošnikov kot tudi odmevi na sejmih, odzivi večjih kupcev in uporabnikov. Prepričani v odličnost SmartFlex pomivalnih strojev smo se odločili, da našim potrošnikom ponudimo možnost, da se o tem na zanesljiv način prepričajo tudi sami.

Pomivalni stroji SmartFlex - preprosto odlični.

Akcija »Izziv Gorenje« poteka od 5. marca do 30. junija 2019, z vsemi podrobnostmi se lahko seznanite na naslednjih straneh brošure kot tudi na spletni strani gorenje.si.

Evropske potrošniške organizacije (med njimi tudi Zveza potrošnikov Slovenije), ki so članice neodvisnega mednarodnega inštituta za potrošniške raziskave (tj. International Consumer Research and Testing oz. ICRT), so v iskanju odgovora na večno vprašanje, ali je bolj učinkovito ročno ali strojno pomivanje posode, pod drobnogled vzele 155 pomivalnih strojev različnih blagovnih znamk. Testirali so jih v šestih kategorijah, ki odločajo o vsestranski odličnosti pomivalnega stroja, in sicer: poraba, trajanje programov, hrupnost, priročnost, izdelava.

Gorenjevi inovatorji so z novo generacijo pomivalnih strojev Gorenje SmartFlex osvojili zlato nacionalno priznanje Gospodarske zbornice Slovenije za najbolj inovativna podjetja in inovatorje. Za priznanja se je potegovalo kar 744 inovatorjev s 182 inovacijami.

Gorenje SmartFlex GV67260 je med 155 testiranimi modeli dosegel izvrstno 8. mesto za najboljšo učinkovitost sušenja pri glavnem in eko programu.

Rezultati testiranja so še dodaten dokaz odličnosti tehnologije in znanja, ki izvira iz Gorenja: pomivalne stroje Gorenje SmartFlex so namreč razvili strokovnjaki v Gorenjevem lastnem kompetenčnem centru na Švedskem, izdelani pa so v Velenju v Sloveniji.

Najvišjo oceno in hkrati najboljši rezultat med vsemi vodilnimi testiranimi modeli je GV66160 dosegel v najpomembnejši kategoriji, tj. učinkovitost pomivanja. Pomivanje kar 16 pogrinjkov posode ali 246 kosov posode opravi ob minimalni potrošnji 6,8 litra vode na cikel.

Zagotovite si desetletje zadovoljstva. Ob nakupu novega pomivalnega stroja Gorenje SmartFlex z inverterskim motorjem PowerDrive pridobite podaljšano 10-letno jamstvo na inverterski motor.

2


V primeru nezadovoljstva 100% VRNEMO DENAR

V primeru, da aparat ni izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete. 100% vračilo denarja. V obdobju trajanja akcije, od 1. aprila do 31. maja 2019, vam ob nakupu vgradnega pomivalnega stroja Gorenje nudimo možnost, da v kolikor z izbranim aparatom niste zadovoljni, nam ga lahko v roku 30 dni od dneva nakupa brezplačno vrnete v enega od Studiev Gorenje (Velenje, Ljubljana, Maribor, Murska Sobota in Koper). Ob izpolnjenih pogojih, ki jih navajamo spodaj, vam bomo kupnino v celoti povrnili preko nakazila na vaš tekoči račun.

nadomestilo za embalažo v znesku 15 EUR. • Aparat mora vključevati vso opremo in dokumentacijo, ki mu je pripadala ob nakupu (košare, garancijski list itd.). • Izpolnite elektronski obrazec na spletni strani gorenje.si. • Zadnji rok vračila oz. zamenjave aparata je 30 dni po preteku akcije tj. do 30. junija 2019. • Akcija velja le za fizične osebe ob nakupu vgradnega pomivalnega stroja Gorenje. • Akcija ne velja za razstavne eksponate in aparate iz Outlet kotička.

Pogoji za vračilo aparata

Kako prejmete vračilo denarja?

• Priskrbite kopijo računa. • Iz računa mora biti razvidno, da so izpolnjeni vsi pogoji akcije. • Aparat mora biti očiščen, brez mehanskih poškodb in v originalni embalaži. V nasprotnem primeru vam bomo zaračunali

Potem ko izpolnite obrazec na spletni strani gorenje.si in pripeljete aparat v izbran Studio Gorenje, kjer preverijo ustreznost aparata (nepoškodovan, očiščen, z ustrezno dokumentacijo in vso opremo), vam bomo denar vrnili preko nakazila na vaš tekoči račun.

3


Pomivalni stroji SmartFlex

SOŽITJE ZNANJA IN RAVNANJA Pomivalni stroji SmartFlex

4

Nova generacija pomivalnih strojev Gorenje je izjemno varčna, pomivalni stroj v A+++ energijskem razredu prihrani kar 60% več energije, kot aparat v energijskem razredu A. Izjemno močni brezkrtačni motorji Inverter PowerDrive z nadzorovano hitrostjo delovanja zagotavljajo odlično delovanje in nizko porabo energije, naprednejši modeli pa imajo tudi poseben rezervoar za vodo, ki zmanjša porabo vode na pičlih 6,9 litra na cikel. Pomivalni stroji SmartFlex tudi zagotavljajo dovolj prostora za vse vaše potrebe, v 3 košarah lahko pomijete posodo in pribor za do 16 pogrinjkov naenkrat.


VISOKA UČINKOVITOST 16 pogrinjkov

Dovolj prostora za vso vašo posodo Pomivalni stroji SmartFlex zagotavljajo dovolj prostora za vse vaše potrebe. V treh košarah lahko pomijete posodo in pribor za do 16 pogrinjkov naenkrat. Povsem fleksibilna notranjost omogoča številne različne možnosti zlaganja posode, preprosto uporabo ter popolne rezultate pomivanja.

Na slovenskem trgu smo edini s široko ponudbo pomivalnih strojev, ki hkrati pomijejo kar 16 pogrinjkov in to v A+++ energijskem razredu.

Ali ste vedeli, da se pri ročnem pomivanju posode za 12 standardnih pogrinjkov porabi tudi do 100 litrov vode?

Poraba vode: 6,9 litra Prihranek časa in vode

Pri ročnem pomivanju posode za 12 standardnih pogrinjkov porabite do 100 litrov vode. Pri pomivanju v pomivalnem stroju porabite desetkrat manj. Naprednejši modeli imajo tudi poseben rezervoar za vodo, ki zmanjša porabo vode na pičlih 6,9 litra na cikel (Last in First out).

Nizka poraba energije A+++-10% Vrhunska energijska učinkovitost

Zahvaljujoč novemu motorju Inverter PowerDrive, optimiziranim programom ter pametnim rešitvam, kot je TotalDry, pomivalni stroji Gorenje združujejo popolne rezultate pomivanja in sušenja z zelo nizko porabo energije. 5


Pomivalni stroji SmartFlex

IonTech

Brez vonjav, brez skrbi Vsi poznamo neprijeten vonj, ki prihaja iz pomivalnega stroja, v katerega že nekaj dni zlagamo posodo, a še ni povsem poln. Napredna tehnologija IonTech v Gorenjevih pomivalnih strojih deluje po principu naravnega

AutoProgramme

Zabava za dva ali za dvanajst – posoda bo brezhibno pomita Včasih je treba le na hitro sprati kozarce, drugič je pomivalni stroj poln umazane težke posode od nedeljskega kosila. Napredna senzorska tehnologija prilagaja vaš program pomivanja posode in pomije posodo do popolnosti ob optimizirani porabi vode in energije. Tako ne potrebujete posebnih programov za steklo ali za intenzivno pomivanje – en sam samodejni program bo povsem zadostoval za vse vaše potrebe. 6

procesa ionizacije ter na naraven način odstrani neprijetne vonjave in ohranja svežino v vašem pomivalnem stroju, tudi ko je ta že skoraj poln umazane posode.

ExtraHygiene

Vedno čista steklenička za vašega dojenčka S to funkcijo podaljšate čas pomivanja in zvišate temperaturo za 5 °C. V kombinaciji z intenzivnim programom to pomeni, da je posoda pomita pri temperaturi 75 °C, kar uniči večino bakterij. Program, ki posnema proces sterilizacije, je ustvarjen z mislijo na družine z dojenčki, namenjen pa je pomivanju pripomočkov in stekleničk zanje.


VISOKA TEHNOLOGIJA

TotalDry

Samodejno odpiranje vrat po končanem pomivanju Po koncu pomivanja se vrata pomivalnega stroja samodejno rahlo odprejo, ravno dovolj, da odvečna para izhlapi. To omogoča dovod svežega zraka

15 min SpeedWash Čista posoda v le 15 minutah

Predstavljajte si, da ste gostitelj večerje in je posoda od glavne jedi do takrat, ko je na vrsti sladica, že pomita. Hitri 20-minutni program lahko z vklopom funkcije SpeedWash še skrajšate, kar pomeni, da bodo vaši krožniki in kozarci pomiti le v 15 minutah.

do posode, zato se vsa posoda, tudi plastična, popolnoma posuši. Izvrstna rešitev za hitro sušenje ob nizki porabi energije.

QuickIntensive

Hitro vsakodnevno pomivanje Zahvaljujoč optimizaciji vseh faz pomivalnega cikla lahko pomivalni stroji SmartFlex opravijo z vašo posodo že v 90 minutah. To pomeni, da je lahko poln stroj umazane posode pomit in posušen precej hitreje, kot če bi to počeli ročno, hkrati pa je za to potrebne veliko manj vode in energije. (Pri modelih širine 45 cm je čas trajanja krajši, 60 min.)

7


Pomivalni stroji SmartFlex

Daljša življenska doba zahvaljujoč delovanju motorja brez ogljikovih krtačk in brez trenja

Inverter PowerDrive motor Izjemna moč, visoka učinkovitost

Novi izjemno močni brezkrtačni motor Inverter PowerDrive z nadzorovano hitrostjo delovanja zagotavlja odlično in precej tišje delovanje, nizko porabo energije ter daljšo življenjsko dobo.

Total AquaStop

Brez skrbi zaradi izliva vode Zahvaljujoč funkciji AquaStop lahko pomivalni stroj varno pustite delovati tudi ponoči ali med svojo odsotnostjo. V primeru puščanja ali izliva vode AquaStop samodejno zapre dovod vode, črpalka pa izčrpa preostalo vodo iz kadi pomivalnega stroja. Funkcija AquaStop ostane popolnoma funkcionalna skozi celotno življenjsko dobo aparata. 8

POPOLNA VARNOST


PRILAGODLJIVOST

MultiClack sistem 3-nivojsko prilagajanje košar

Priročna rešitev za pomivanje večjih loncev, krožnikov ter kozarcev! Gorenjevi pomivalni stroji navdušujejo s 3-nivojskim sistemom prilagajanja košar. Dvig košar bo odslej še enostavnejši, saj je sistem nameščen na obeh straneh košare in omogoča lažje rokovanje. Z MultiClack sistemom boste pridobili več prostora za pomivanje posode različnih velikosti.

Priklop na toplo vodo

Višja temperatura, nižja poraba Pomivalne stroje Gorenje lahko namesto na hladno vodo priključite tudi na vir tople vode ter tako skrajšate trajanje programov pomivanja ter zmanjšate porabo električne energije. Kljub temu, da je aparat možno priključiti na vir vode do 70°C, priporočamo, da s pomočjo uporabe mešalnega ventila temperatura ne presega 55°C.

Status LedLight

Popoln nadzor nad trenutnim stanjem Posebna lučka LED, nameščena na spodnjem delu vrat pomivalnega stroja, ves čas označuje trenutno stanje oz. fazo programa pomivanja posode. Tako v vsakem trenutku veste, ali je vaš pomivalni stroj v fazi pomivanja in ali je cikel pomivanja že končan.

SmartControl

Pregledno in preprosto upravljanje Upravljanje vašega pomivalnega stroja ni še nikoli bilo lažje. Vsi upravljalni elementi so ergonomsko razporejeni, logika delovanja pa je preprosta in poteka v korakih od leve proti desni. Vsi modeli imajo bel prikazovalnik LED, naprednejše različice pa se ponašajo tudi z upravljanjem na dotik in pomnjenjem zadnjih nastavitev. Za zagon pomivalnega stroja zadostuje že en sam dotik. 9


Pomivalni stroji SmartFlex

Prilagodljive košare Natančno oblikovana notranjost

Košare so opremljene s poudarjenimi premičnimi elementi in prilagodljivim sistemom za enostavno zlaganje posode. Preprost 3-nivojski sistem prilagajanja košar omogoča zlaganje celo največjih loncev in krožnikov. Držalo za krožnike v spodnji košari lahko zlahka položimo in tako pridobimo več prostora za večje kose posode. Jedilni pribor zložimo organizirano, v posebno tretjo košaro, kjer se ne popraska in se lahko popolnoma posuši. Vsak detajl je natančno zasnovan, zato da je uporaba aparata kar se da preprosta.

10

ExtraDry

Vedno suha posoda Funkcija ExtraDry omogoča odlične rezultate pri sušenju posode. Temperatura pri zadnjem izpiranju se ob vklopu te funkcije poviša za 3 stopinje, kar izboljša tudi sušenje posode iz plastike.

3v1

Prilagojen proces pomivanja Možnost vklopa funkcije 3 v 1 prinaša izjemno prednost, saj stroj v primeru uporabe tabletke prilagodi proces pomivanja in tako dodatno ne porablja sredstva za sijaj. V primeru uporabe praška ali gela se zapora pri porabi sredstva za sijaj sprosti in tako zagotovi najboljši pomivalni učinek in popoln sijaj posode.


ŽELIMO VAM OLAJŠATI IZBIRO

Samočistilni program Popolna higiena v notranjosti stroja

Samočistilni program temeljito očisti kad, brizgalne ročice in šobe v aparatu (razen mehanskih ovir). Vključi se, ko je stroj prazen in z uporabo čistilnega sredstva. Deluje na način, da vroča voda (70 – 75°C) v ciklih očisti vse pomembne dele pomivalnega stroja.

StartDelay

Zamik vklopa do 24h Pomivalni stroji SmartFlex ponujajo možnost prednastavitve pričetka pomivanja tudi do 24 ur vnaprej. S pomivanjem v času cenejše tarife električne energije ta funkcija omogoča dodatne prihranke.

SuperSilent 41 dB Tiho delovanje

Najtišji pomivalni stroji delujejo pri nazivni jakosti hrupa 41 dB. Tiho delovanje omogočajo posebna zvočna izolacija, učinkoviti motorji, visokokakovostni materiali ter inovativne rešitve v pomivalnem sistemu.

11


Popolnoma vgradni pomivalni stroji 60 cm

GV 68260

NOVO

IZJEMNI PRIHRANKI

799,90 €

719,90 €

699,90 €

659,90 €

Linija Superior

Popolnoma vgradni pomivalni stroj

GV 67260

IZJEMNI PRIHRANKI

Linija Superior

Popolnoma vgradni pomivalni stroj

Učinkovitost

- Max. temperatura pomivanja: 70 °C - Priklop na toplo vodo - Inverterski motor PowerDrive

- Max. temperatura pomivanja: 70 °C - Priklop na toplo vodo - Inverterski motor PowerDrive

Upravljanje

- SmartControl upravljanje na dotik

- SmartControl upravljanje na dotik

Programi

- Temperature pomivanja: 70, 65, 55, 45, 35 °C - 5 programov pomivanja: Avtomatski program; Intenzivni program; Program ECO; Izpiranje; Hitri 20 minutni program (15 min SpeedWash) - Referenčni programi: 3

- Temperature pomivanja: 70, 65, 55, 45, 35 °C - 5 programov pomivanja: Avtomatski program; Intenzivni program; Program ECO; Izpiranje; Hitri 20 minutni program (15 min SpeedWash) - Referenčni programi: 3

Značilnosti

- 13 pogrinjkov (3 KOŠARE) // Funkcija SpeedWash (dodatni 4 programi pomivanja) // QuickIntensive program (hitro vsakodnevno pomivanje) // TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat // ExtraHygiene // Avtomatski program // Samočistilni program // Uporaba tablete 3 v 1 // Status LedLight // Izpis END ob zaključku pomivanja // Zvočni indikator zaključka pomivanja // SmatLook drsna vrata // IonTech // Poraba vode 6,9 l // Zakasnitev začetka pomivanja do 24 ur // Pomnjenje zadnjih nastavitev

- 16 pogrinjkov // Funkcija SpeedWash (dodatni 4 programi pomivanja) // QuickIntensive program (hitro vsakodnevno pomivanje) // TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat // ExtraHygiene // Avtomatski program // Samočistilni program // Uporaba tablete 3 v 1 // Status LedLight // Izpis END ob zaključku pomivanja // Zvočni indikator zaključka pomivanja // SmatLook drsna vrata // IonTech // Poraba vode 6,9 l // Zakasnitev začetka pomivanja do 24 ur // Pomnjenje zadnjih nastavitev

Oprema

- Osvetlitev notranjosti // Število košar: 3 // Nastavljiva srednja košara po višini // Sistem zgornje košare: MultiClack // Nastavljiva spodnja košara // Število nivojev brizganja: 5 // Število brizgalnih ročic: 2 // Samočistilni filter // Zgornja košara: Ročaj z logotipom iz nerjavne pločevine; Leva zložljiva vinska polica; Desna zložljiva vinska polica; Široko stojalo za nože; 1 zložljiva posoda za steklo // Spodnja košara: Ročaj z logotipom iz nerjavne pločevine; Zložljiva/ deljiva zadnja držala // Zgornji pladenj: S teleskopskimi vodili; Ročaj z logotipom iz nerjavne pločevine

- Osvetlitev notranjosti // Število košar: 3 // Nastavljiva srednja košara po višini // Sistem zgornje košare: MultiClack // Nastavljiva spodnja košara // Število nivojev brizganja: 5 // Število brizgalnih ročic: 2 // Samočistilni filter // Zgornja košara: Ročaj z logotipom iz nerjavne pločevine; Leva zložljiva vinska polica; Desna zložljiva vinska polica; Široko stojalo za nože; 1 zložljiva posoda za steklo // Spodnja košara: Ročaj z logotipom iz nerjavne pločevine; Zložljiva/ deljiva zadnja držala // Zgornji pladenj: S teleskopskimi vodili; Ročaj z logotipom iz nerjavne pločevine

Varnost

- Popolna AquaStop zaščita // Sistem diagnosticiranja napak // Inox kad

- Popolna Aquastop zaščita // Sistem diagnosticiranja napak // Inox kad

Tehnični podatki

-

Nastavljiva višina nogic: 70 mm Poraba vode: 6,9 l Poraba električne energije: 0,74 kWh Ocenjena letna poraba vode za štiričlansko gospodinjstvo: 1932 l Nivo hrupa: 41 dB(A)re 1 pW Mere (VxŠxG): 81,7 × 59,6 × 55,6 cm Mere vgradne odprtine (VxŠxG): 82 × 60 × 57 cm

- EAN koda: 3838942116100 - Šifra: 538914

-

Nastavljiva višina nogic: 70 mm Poraba vode: 6,9 l Poraba električne energije: 0,86 kWh Ocenjena letna poraba vode za štiričlansko gospodinjstvo: 1932 l Nivo hrupa: 44 dB(A)re 1 pW Mere (VxŠxG): 81,7 × 59,6 × 55,6 cm Mere vgradne odprtine (VxŠxG): 82 × 60 × 57 cm

- EAN koda: 3838942106828 - Šifra: 509649


Popolnoma vgradni pomivalni stroji 60 cm

GV 66261

IZJEMNI PRIHRANKI

649,90 €

619,90 €

579,90 €

499,90 €

Linija Advanced

GV 66160

IZJEMNI PRIHRANKI

Linija Advanced

Popolnoma vgradni pomivalni stroj

Popolnoma vgradni pomivalni stroj

Učinkovitost

- Max. temperatura pomivanja: 70 °C - Priklop na toplo vodo - Inverterski motor PowerDrive

- Max. temperatura pomivanja: 70 °C - Priklop na toplo vodo - Asinhronski enofazni motor

Upravljanje

- SmartControl upravljanje na dotik

- SmartControl upravljanje z gumbom

Programi

-

Značilnosti

- SpaceComfort - 13 pogrinjkov // Funkcija SpeedWash (dodatni 4 programi pomivanja) // QuickIntensive program (hitro vsakodnevno pomivanje) // TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat // Izpis END ob zaključku pomivanja // Zvočni indikator zaključka pomivanja // ExtraHygiene // Avtomatski program // Samočistilni program // Uporaba tablete 3 v 1 // Status LedLight // Zvočni indikator zaključka pomivanja // SmatLook drsna vrata // Zakasnitev začetka pomivanja do 24ur // Pomnjenje zadnjih nastavitev

- 16 pogrinjkov // Funkcija SpeedWash (dodatni 4 programi pomivanja) // QuickIntensive program (hitro vsakodnevno pomivanje) // Polovični program // TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat // Izpis END ob zaključku pomivanja // Avtomatski program // Zakasnitev začetka pomivanja do 24 ur // Pomnjenje zadnjih nastavitev

Oprema

- Število košar: 2 // Nastavljiva zgornja košara po višini // Sistem zgornje košare: MultiClack // Nastavljiva spodnja košara // Število nivojev brizganja: 4 // Število brizgalnih ročic: 2 // Samočistilni filter // Zgornja košara: Ročaj s plastičnim logotipom; Leva zložljiva vinska polica; Desna zložljiva vinska polica; Fiksna držala; Fiksna podpora za kozarce; Standardno stojalo za nože // Spodnja košara: Ročaj s plastičnim logotipom; Zložljiva/deljiva zadnja držala; Košara za pribor

- Število košar: 3 // Nastavljiva zgornja košara po višini // Sistem zgornje košare: MultiClack // Nastavljiva spodnja košara // Število nivojev brizganja: 5 // Število brizgalnih ročic: 3 // Samočistilni filter // Zgornja košara: Ročaj s plastičnim logotipom; Leva zložljiva vinska polica; Desna zložljiva vinska polica; Široko stojalo za nože; 1 zložljiva posoda za steklo // Spodnja košara: Ročaj s plastičnim logotipom; Zložljiva/deljiva zadnja držala // Zgornji pladenj: S teleskopskimi vodili; Ročaj s plastičnim logotipom

Varnost

- Popolna AquaStop zaščita // Sistem diagnosticiranja napak // Inox kad

- Popolna Aquastop zaščita // Sistem diagnosticiranja napak // Inox kad

Tehnični podatki

-

Temperature pomivanja: 70, 65, 55, 45, 35 °C 5 programov pomivanja: Avtomatski program; Intenzivni program; Program ECO; Izpiranje; Hitri 20 minutni program (15 min SpeedWash) Referenčni programi: 3

Nastavljiva višina nogic: 70 mm Poraba vode: 9,5 l Poraba električne energije: 0,82 kWh Ocenjena letna poraba vode za štiričlansko gospodinjstvo: 2660 l Nivo hrupa: 44 dB(A)re 1 pW Mere (VxŠxG): 81,7 × 59,6 × 55,6 cm Mere vgradne odprtine (VxŠxG): 82 × 60 × 57 cm

- EAN koda: 3838782009310 - Šifra: 568203

- Temperature pomivanja: 70, 65, 55, 45, 35 °C - 5 programov pomivanja: Avtomatski program; Intenzivni program; Program ECO; Izpiranje; Hitri 20 minutni program (15 min SpeedWash) - Referenčni programi: 3

-

Nastavljiva višina nogic: 70 mm Poraba vode: 9,5 l Poraba električne energije: 0,86 kWh Ocenjena letna poraba vode za štiričlansko gospodinjstvo: 2660 l Nivo hrupa: 45 dB(A)re 1 pW Mere (VxŠxG): 81,7 × 59,6 × 55,6 cm Mere vgradne odprtine (VxŠxG): 82 × 60 × 57 cm

- EAN koda: 3838942100857 - Šifra: 509648


Popolnoma vgradni pomivalni stroji 60 cm

GV 64160

479,90 €

489,90 €

419,90 €

389,90 €

Linija Advanced

Popolnoma vgradni pomivalni stroj

GV 63161

NOVO

Linija Advanced

Popolnoma vgradni pomivalni stroj

Učinkovitost

- Max. temperatura pomivanja: 70 °C - Priklop na toplo vodo - Asinhronski enofazni motor

- Max. temperatura pomivanja: 70 °C - Asinhronski enofazni motor

Upravljanje

- SmartControl upravljanje z gumbom

- Upravljanje z gumbom

Programi

- Temperature pomivanja: 70, 65, 55, 45, 35 °C - 5 programov pomivanja: Avtomatski program; Intenzivni program; Program ECO; Izpiranje; Hitri 20 minutni program (15 min SpeedWash) - Referenčni programi: 3

- Temperature pomivanja 70, 60, 55, 45, 35 °C - 5 programov pomivanja: Avtomatski program; Intenzivni program; Program ECO; Izpiranje; Hitri 20 minutni program (15 min SpeedWash) - Referenčni programi 3

Značilnosti

-

SpaceComfort - 13 pogrinjkov Funkcija SpeedWash (dodatni 4 programi pomivanja) QuickIntensive program (hitro vsakodnevno pomivanje) Polovični program // TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat // Izpis END ob zaključku pomivanja - Avtomatski program // Zakasnitev začetka pomivanja do 24 ur // Pomnjenje zadnjih nastavitev

-

Oprema

- Število košar: 2 // Nastavljiva zgornja košara po višini // Sistem zgornje košare: MultiClack // Nastavljiva spodnja košara // Število nivojev brizganja: 4 // Število brizgalnih ročic: 2 // Samočistilni filter // Zgornja košara: Ročaj s plastičnim logotipom; Leva zložljiva vinska polica; Desna zložljiva vinska polica; Fiksna držala; Fiksna podpora za kozarce; Standardno stojalo za nože // Spodnja košara: Ročaj s plastičnim logotipom; Zložljiva/deljiva zadnja držala; Košara za pribor

- Število košar: 2 // Sistem zgornje košare: Ročno // Število nivojev brizganja: 4 // Število brizgalnih ročic: 2 // Samočistilni filter // Zgornja košara: Široka mreža; Leva zložljiva vinska polica; Fiksna držala; Fiksna podpora za kozarce // Spodnja košara: Široka mreža; Fiksna držala; Košara za pribor

Varnost

- Popolna Aquastop zaščita // Sistem diagnosticiranja napak // Inox kad

- Popolna Aquastop zaščita // Sistem diagnosticiranja napak // Inox kad

Tehnični podatki

-

Nastavljiva višina nogic: 70 mm Poraba vode: 9,5 l Poraba električne energije: 0,92 kWh Ocenjena letna poraba vode za štiričlansko gospodinjstvo: 2660 l Nivo hrupa: 47 dB(A)re 1 pW Mere (VxŠxG): 81,7 × 59,6 × 55,6 cm Mere vgradne odprtine (VxŠxG): 82 × 60 × 57 cm

- EAN koda: 3838942114090 - Šifra: 538869

SpaceComfort - 13 pogrinjkov Funkcija SpeedWash (dodatni 4 programi pomivanja) QuickIntensive program (hitro vsakodnevno pomivanje) Polovični program // TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat // Uporaba tablete 3 v 1 // Izpis END ob zaključku pomivanja - Avtomatski program // Zakasnitev začetka pomivanja do 24 ur // Pomnjenje zadnjih nastavitev

-

Nastavljiva višina nogic: 70 mm Poraba vode: 11 l Poraba električne energije: 0,92 kWh Ocenjena letna poraba vode za štiričlansko gospodinjstvo: 3080 l Nivo hrupa: 47 dB Mere (VxŠxG): 81,7 × 59,6 × 55,6 cm Mere vgradne odprtine (VxŠxG): 82 × 60 × 57 cm

- EAN koda: 3838782181993 - Šifra: 733158


Popolnoma vgradni pomivalni stroji 60 cm

439,90 €

329,90 € GV 62010

NOVO

Linija Essential

Popolnoma vgradni pomivalni stroj

Učinkovitost

- Max. temperatura pomivanja: 60 °C - Asinhronski enofazni motor

Upravljanje

- Upravljanje z gumbom

Programi

- Temperature pomivanja: 60, 45, 35 °C - 5 programov pomivanja: Hitri program; Intenzivni program; Program ECO; Namakanje; Dnevno pomivanje - Referenčni programi: 3

Značilnosti

-

12 pogrinjkov Polovični program Uporaba tablete 3 v 1 Zvočni indikator zaključka pomivanja

Oprema

-

Število košar: 2 Sistem zgornje košare: Ročno Nastavljiva spodnja košara Število nivojev brizganja: 4 Število brizgalnih ročic: 2 Samočistilni filter

Varnost

- Popolna Aquastop zaščita // Sistem diagnosticiranja napak // Inox kad

Tehnični podatki

-

Nastavljiva višina nogic: 50 mm Poraba vode: 11 l Poraba električne energije: 0,9 kWh Ocenjena letna poraba vode za štiričlansko gospodinjstvo: 3080 l Nivo hrupa: 49 dB(A) Mere (VxŠxG): 81,5 × 59,8 × 55 cm Mere vgradne odprtine (VxŠxG): 82 × 60 × 56 cm

- EAN koda: 3838782180101 - Šifra: 733376


Delno vgradni pomivalni stroji 60 cm

GI 67260

IZJEMNI PRIHRANKI

679,90 €

599,90 €

619,90 €

539,90 €

Linija Superior

Delno vgradni pomivalni stroj

GI 66160

IZJEMNI PRIHRANKI

Linija Advanced

Delno vgradni pomivalni stroj

Učinkovitost

- Max. temperatura pomivanja: 70 °C - Priklop na toplo vodo - Inverterski motor PowerDrive

- Max. temperatura pomivanja: 70 °C - Priklop na toplo vodo - Asinhronski enofazni motor

Upravljanje

- SmartControl, upravljanje na dotik // LED prikazovalnik

- SmartControl upravljanje z gumbom

Programi

- Temperature pomivanja: 70, 65, 55, 45, 35 °C - 5 programov pomivanja: Avtomatski program; Intenzivni program; Program ECO; Izpiranje; Hitri 20 minutni program (15 min SpeedWash) // Referenčni programi: 3

- Temperature pomivanja: 70, 65, 55, 45, 35 °C // 5 programov pomivanja: Avtomatski program; Intenzivni program; Program ECO; Izpiranje; Hitri 20 minutni program (15 min SpeedWash) // Referenčni programi: 3

Značilnosti

- 16 pogrinjkov // Funkcija SpeedWash (dodatni 4 programi pomivanja) // QuickIntensive program (hitro vsakodnevno pomivanje) // TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat // ExtraHygiene // Avtomatski program // Samočistilni program // Uporaba tablete 3 v 1 // Izpis END ob zaključku pomivanja // Zvočni indikator zaključka pomivanja // IonTech // Zakasnitev začetka pomivanja do 24 ur // Pomnjenje zadnjih nastavitev

- 16 pogrinjkov // Funkcija SpeedWash (dodatni 4 programi pomivanja) // QuickIntensive program (hitro vsakodnevno pomivanje) // Polovični program // TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat // Avtomatski program // Izpis END ob zaključku pomivanja // Zakasnitev začetka pomivanja do 24 ur // Pomnjenje zadnjih nastavitev

Oprema

- Osvetlitev notranjosti // Število košar: 3 // Nastavljiva srednja košara po višini // Sistem zgornje košare: MultiClack // Nastavljiva spodnja košara // Število nivojev brizganja: 5 // Število brizgalnih ročic: 3 // Samočistilni filter // Zgornja košara: Ročaj z logotipom iz nerjavne pločevine; Leva zložljiva vinska polica; Desna zložljiva vinska polica; Široko stojalo za nože; 1 zložljiva posoda za steklo // Spodnja košara: Ročaj z logotipom iz nerjavne pločevine; Zložljiva/deljiva zadnja držala // Zgornji pladenj: S teleskopskimi vodili; Ročaj z logotipom iz nerjavne pločevine

- Število košar: 3 // Nastavljiva srednja košara po višini // Sistem zgornje košare: MultiClack // Nastavljiva spodnja košara // Število nivojev brizganja: 5 // Število brizgalnih ročic: 3 // Samočistilni filter // Zgornja košara: Ročaj s plastičnim logotipom; Leva zložljiva vinska polica; Desna zložljiva vinska polica; Široko stojalo za nože; 1 zložljiva posoda za steklo // Spodnja košara: Ročaj s plastičnim logotipom; Zložljiva/deljiva zadnja držala // Zgornji pladenj: S teleskopskimi vodili; Ročaj s plastičnim logotipom

Varnost

- Popolna AquaStop zaščita // Sistem diagnosticiranja napak // Inox kad

- Popolna AquaStop zaščita // Sistem diagnosticiranja napak // Inox kad

Tehnični podatki

-

Nastavljiva višina nogic 70 mm Poraba vode: 9,5 l Poraba električne energije: 0,86 kWh Ocenjena letna poraba vode za štiričlansko gospodinjstvo: 2660 l Nivo hrupa: 44 dB(A)re 1 pW Mere (VxŠxG): 81,7 × 59,6 × 57,6 cm Mere vgradne odprtine (VxŠxG): 82 × 60 × 57,6 cm

- EAN koda: 3838942110283 - Šifra: 539006

-

Nastavljiva višina nogic 70 mm Poraba vode: 9,5 l Poraba električne energije: 0,86 kWh Ocenjena letna poraba vode za štiričlansko gospodinjstvo: 2660 l Nivo hrupa: 45 dB(A)re 1 pW Mere (VxŠxG): 81,7 × 59,6 × 57,6 cm Mere vgradne odprtine (VxŠxG): 82 × 60 × 57,6 cm

- EAN koda: 3838942111761 - Šifra: 538874 Do odprodaje zalog


Prostostoječi pomivalni stroji 60 cm

INOX

GS 66260 X

759,90 €

INOX

659,90 €

NOVO IZJEMNI PRIHRANKI Linija Superior

Prostostoječi pomivalni stroj

GS 65160 X

IZJEMNI PRIHRANKI

599,90 €

539,90 € Linija Advanced

Prostostoječi pomivalni stroj

Učinkovitost

- Max. temperatura pomivanja: 70 °C - Priklop na toplo vodo - Inverterski motor PowerDrive

- Max. temperatura pomivanja: 70 °C - Priklop na toplo vodo - Asinhronski enofazni motor

Upravljanje

- SmartControl upravljanje na dotik

- SmartControl upravljanje z gumbom

Programi

- Temperature pomivanja: 70, 65, 55, 45, 35 °C // 5 programov pomivanja: Avtomatski program; Intenzivni program; Program ECO; Izpiranje; Hitri 20 minutni program (15 min SpeedWash) // Referenčni programi: 3 // Pomnjenje zadnjih nastavitev

- Temperature pomivanja: 70, 65, 55, 45, 35 °C - 5 programov pomivanja: Avtomatski program; Intenzivni program; Program ECO; Izpiranje; Hitri 20 minutni program (15 min SpeedWash) - Referenčni programi: 3

Značilnosti

- 16 pogrinjkov // Funkcija SpeedWash (dodatni 4 programi pomivanja) // QuickIntensive program (hitro vsakodnevno pomivanje) // TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat // ExtraHygiene // Avtomatski program // Samočistilni program // Uporaba tablete 3 v 1 // Izpis END ob zaključku pomivanja // Zvočni indikator zaključka pomivanja // IonTech // Zakasnitev začetka pomivanja do 24 ur

- 16 pogrinjkov // Funkcija SpeedWash (dodatni 4 programi pomivanja) // QuickIntensive program (hitro vsakodnevno pomivanje) // Polovični program // TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat // Avtomatski program // Izpis END ob zaključku pomivanja // Zakasnitev začetka pomivanja do 24 ur // Pomnjenje zadnjih nastavitev

Oprema

- Osvetlitev notranjosti // Število košar: 3 // Nastavljiva zgornja košara po višini // Sistem zgornje košare: MultiClack // Nastavljiva spodnja košara // Število nivojev brizganja: 5 // Število brizgalnih ročic: 3 // Samočistilni filter // Zgornja košara: Ročaj s plastičnim logotipom; Leva zložljiva vinska polica; Desna zložljiva vinska polica; Široko stojalo za nože; 1 zložljiva posoda za steklo // Spodnja košara: Ročaj z logotipom iz nerjavne pločevine; Zložljiva/ deljiva zadnja držala // Zgornji pladenj: S teleskopskimi vodili; Ročaj z logotipom iz nerjavne pločevine

- Število košar: 3 // Nastavljiva srednja košara po višini // Sistem zgornje košare: MultiClack // Nastavljiva spodnja košara // Število nivojev brizganja: 5 // Število brizgalnih ročic: 3 // Samočistilni filter // Zgornja košara: Ročaj s plastičnim logotipom; Leva zložljiva vinska polica; Desna zložljiva vinska polica; Široko stojalo za nože; 1 zložljiva posoda za steklo // Spodnja košara: Ročaj s plastičnim logotipom; Zložljiva/deljiva zadnja držala // Zgornji pladenj: S teleskopskimi vodili; Ročaj s plastičnim logotipom

Varnost

- Popolna AquaStop zaščita // Sistem diagnosticiranja napak // Inox kad

- Popolna Aquastop zaščita // Sistem diagnosticiranja napak // Inox kad

Tehnični podatki

-

Nastavljiva višina nogic: 50 mm Poraba vode: 9,5 l Poraba električne energije: 0,86 kWh Ocenjena letna poraba vode za štiričlansko gospodinjstvo: 2660 l Nivo hrupa: 45 dB(A)re 1 pW Mere (VxŠxG): 84,8 × 60 × 59,6 cm

- EAN koda: 3838942113178 - Šifra: 539061

-

Nastavljiva višina nogic: 50 mm Poraba vode: 9,5 l Poraba električne energije: 0,86 kWh Ocenjena letna poraba vode za štiričlansko gospodinjstvo: 2660 l Nivo hrupa: 45 dB(A)re 1 pW Mere (VxŠxG): 84,8 × 60 × 59,6 cm

- EAN koda: 3838942111075 - Šifra: 538878


Prostostoječi pomivalni stroji 60 cm

549,90 €

INOX

499,90 € GS 65160 W

IZJEMNI PRIHRANKI

Linija Advanced

Prostostoječi pomivalni stroj

GS 64160 X

649,90 €

459,90 €

NOVO IZJEMNI PRIHRANKI Linija Advanced

Prostostoječi pomivalni stroj

Učinkovitost

- Max. temperatura pomivanja: 70 °C - Priklop na toplo vodo - Asinhronski enofazni motor

- Max. temperatura pomivanja: 70 °C - Priklop na toplo vodo - Inverterski motor PowerDrive

Upravljanje

- SmartControl upravljanje z gumbom

- SmartControl upravljanje z gumbom

Programi

- Temperature pomivanja: 70, 65, 55, 45, 35 °C - 5 programov pomivanja: Avtomatski program; Intenzivni program; Program ECO; Izpiranje; Hitri 20 minutni program (15 min SpeedWash) - Referenčni programi: 3

-

Značilnosti

- 16 pogrinjkov // Funkcija SpeedWash (dodatni 4 programi pomivanja) // QuickIntensive program (hitro vsakodnevno pomivanje) // Polovični program // TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat // Avtomatski program // Izpis END ob zaključku pomivanja // Zakasnitev začetka pomivanja do 24 ur // Pomnjenje zadnjih nastavitev

- SpaceComfort - 13 pogrinjkov // Funkcija SpeedWash (dodatni 4 programi pomivanja) // QuickIntensive program (hitro vsakodnevno pomivanje) // Polovični program // TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat // Izpis END ob zaključku pomivanja // Avtomatski program // Zakasnitev začetka pomivanja do 24 ur // Pomnjenje zadnjih nastavitev

Oprema

- Število košar: 3 // Nastavljiva srednja košara po višini // Sistem zgornje košare: MultiClack // Nastavljiva spodnja košara // Število nivojev brizganja: 5 // Število brizgalnih ročic: 3 // Samočistilni filter // Zgornja košara: Ročaj s plastičnim logotipom; Leva zložljiva vinska polica; Desna zložljiva vinska polica; Široko stojalo za nože; 1 zložljiva posoda za steklo // Spodnja košara: Ročaj s plastičnim logotipom; Zložljiva/deljiva zadnja držala // Zgornji pladenj: S teleskopskimi vodili; Ročaj s plastičnim logotipom

- Število košar: 2 // Nastavljiva zgornja košara po višini // Sistem zgornje košare: MultiClack // Nastavljiva spodnja košara // Število nivojev brizganja: 4 // Število brizgalnih ročic: 2 // Samočistilni filter // Zgornja košara: Ročaj s plastičnim logotipom; Leva zložljiva vinska polica; Desna zložljiva vinska polica; Fiksna držala; Fiksna podpora za kozarce; Standardno stojalo za nože // Spodnja košara: Ročaj s plastičnim logotipom; Zložljiva/deljiva zadnja držala; Košara za pribor

Varnost

- Popolna Aquastop zaščita // Sistem diagnosticiranja napak // Inox kad

- Popolna Aquastop zaščita // Sistem diagnosticiranja napak // Inox kad

Tehnični podatki

-

Nastavljiva višina nogic: 50 mm Poraba vode: 9,5 l Poraba električne energije: 0,86 kWh Ocenjena letna poraba vode za štiričlansko gospodinjstvo: 2660 l Nivo hrupa: 45 dB(A)re 1 pW Mere (VxŠxG): 84,8 × 60 × 59,6 cm

- EAN koda: 3838942100888 - Šifra: 509653

-

Temperature pomivanja: 70, 65, 55, 45, 35 °C 5 programov pomivanja: Avtomatski program; Intenzivni program; Program ECO; Izpiranje; Hitri 20 minutni program (15 min SpeedWash) Referenčni programi: 3

Nastavljiva višina nogic: 50 mm Poraba vode: 9,5 l Poraba električne energije: 0,82 kWh Ocenjena letna poraba vode za štiričlansko gospodinjstvo: 2660 l Nivo hrupa: 45 dB(A)re 1 pW Mere (VxŠxG): 84,8 × 60 × 59,6 cm

- EAN koda: 3838782181009 - Šifra: 732093


Prostostoječi pomivalni stroji 60 cm

GS 63161 S

NOVO

519,90 €

499,90 €

399,90 €

389,90 €

Linija Advanced

Prostostoječi pomivalni stroj

GS 63161 W

NOVO

Linija Advanced

Prostostoječi pomivalni stroj

Učinkovitost

- Max. temperatura pomivanja: 70 °C - Asinhronski enofazni motor

- Max. temperatura pomivanja: 70 °C - Asinhronski enofazni motor

Upravljanje

- Upravljanje z gumbom

- Upravljanje z gumbom

Programi

- Temperature pomivanja: 70, 65, 55, 45, 35 °C - 5 programov pomivanja: Avtomatski program; Intenzivni program; Program ECO; Izpiranje; Hitri 20 minutni program (15 min SpeedWash) - Referenčni programi: 3

- Temperature pomivanja: 70, 65, 55, 45, 35 °C - 5 programov pomivanja: Avtomatski program; Intenzivni program; Program ECO; Izpiranje; Hitri 20 minutni program (15 min SpeedWash) - Referenčni programi: 3

Značilnosti

- SpaceComfort - 13 pogrinjkov // Funkcija SpeedWash (dodatni 4 programi pomivanja) // QuickIntensive program (hitro vsakodnevno pomivanje) // Polovični program // TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat // Uporaba tablete 3 v 1 // Izpis END ob zaključku pomivanja // Avtomatski program // Pomnjenje zadnjih nastavitev // Zakasnitev začetka pomivanja do 24 ur

- SpaceComfort - 13 pogrinjkov // Funkcija SpeedWash (dodatni 4 programi pomivanja) // QuickIntensive program (hitro vsakodnevno pomivanje) // Polovični program // TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat // Uporaba tablete 3 v 1 // Izpis END ob zaključku pomivanja // Avtomatski program // Pomnjenje zadnjih nastavitev // Zakasnitev začetka pomivanja do 24 ur

Oprema

- Število košar: 2 // Sistem zgornje košare: Ročno // Število nivojev brizganja: 4 // Število brizgalnih ročic: 2 // Samočistilni filter // Zgornja košara: Široka mreža; Leva zložljiva vinska polica; Fiksna držala; Fiksna podpora za kozarce // Spodnja košara: Široka mreža; Fiksna držala; Košara za pribor

- Število košar: 2 // Sistem zgornje košare: Ročno // Število nivojev brizganja: 4 // Število brizgalnih ročic: 2 // Samočistilni filter // Zgornja košara: Široka mreža Leva zložljiva vinska polica; Fiksna držala; Fiksna podpora za kozarce // Spodnja košara: Široka mreža; Fiksna držala; Košara za pribor

Varnost

- Popolna Aquastop zaščita // Sistem diagnosticiranja napak // Inox kad

- Popolna Aquastop zaščita // Sistem diagnosticiranja napak // Inox kad

Tehnični podatki

-

Nastavljiva višina nogic: 50 mm Poraba vode: 11 l Poraba električne energije: 0,92 kWh Ocenjena letna poraba vode za štiričlansko gospodinjstvo: 3080 l Nivo hrupa: 47 dB Mere (VxŠxG): 84,8 × 60 × 59,6 cm

- EAN koda: 3838782182891 - Šifra: 733159

-

Nastavljiva višina nogic: 50 mm Poraba vode: 11 l Poraba električne energije: 0,92 kWh Ocenjena letna poraba vode za štiričlansko gospodinjstvo: 3080 l Nivo hrupa: 47 dB Mere (VxŠxG): 84,8 × 60 × 59,6 cm

- EAN koda: 3838782182877 - Šifra: 733160


Prostostoječi pomivalni stroji 60 cm

GS 62010 S

389,90 €

369,90 €

329,90 €

319,90 €

Linija Essential

Prostostoječi pomivalni stroj

GS 62010 W

Linija Essential

Prostostoječi pomivalni stroj

Učinkovitost

- Max. temperatura pomivanja: 60 °C - Priklop na toplo vodo - Asinhronski enofazni motor

- Max. temperatura pomivanja: 60 °C - Priklop na toplo vodo - Asinhronski enofazni motor

Upravljanje

- Upravljanje z gumbom

- Upravljanje z gumbom

Programi

- Temperature pomivanja: 60, 55, 45, 35 °C - 5 programov pomivanja: Hitri 20 minutni program; Intenzivni program; Program ECO; Namakanje; Dnevno pomivanje - Referenčni programi: 3

- Temperature pomivanja: 60, 55, 45, 35 °C - 5 programov pomivanja: Hitri 20 minutni program; Intenzivni program; Program ECO; Namakanje; Dnevno pomivanje - Referenčni programi: 3

Značilnosti

-

12 pogrinjkov Polovični program Uporaba tablete 3 v 1 Izpis END ob zaključku pomivanja Zvočni indikator zaključka pomivanja

-

12 pogrinjkov Polovični program Uporaba tablete 3 v 1 Izpis END ob zaključku pomivanja Zvočni indikator zaključka pomivanja

Oprema

-

Število košar: 2 Nastavljiva zgornja košara po višini Sistem zgornje košare: Ročno Nastavljiva spodnja košara Število nivojev brizganja: 4 Košara za pribor Število brizgalnih ročic: 2 Samočistilni filter

-

Število košar: 2 Nastavljiva zgornja košara po višini Sistem zgornje košare: Ročno Nastavljiva spodnja košara Košara za pribor Število nivojev brizganja: 4 Število brizgalnih ročic: 2 Samočistilni filter

Varnost

- Popolna AquaStop zaščita // Sistem diagnosticiranja napak // Inox kad

Tehnični podatki

-

Nastavljiva višina nogic 50 mm Poraba vode: 11 l Poraba električne energije: 0,91 kWh Ocenjena letna poraba vode za štiričlansko gospodinjstvo: 3080 l Nivo hrupa: 49 dB(A)re 1 pW Mere (VxŠxG): 85 × 60 × 58 cm

- EAN koda: 3838942142543 - Šifra: 566920

- Popolna AquaStop zaščita // Sistem diagnosticiranja napak // Inox kad -

Nastavljiva višina nogic 50 mm Poraba vode: 11 l Poraba električne energije: 0,91 kWh Ocenjena letna poraba vode za štiričlansko gospodinjstvo: 3080 l Nivo hrupa: 49 dB(A)re 1 pW Mere (VxŠxG): 85 × 60 × 58 cm

- EAN koda: 3838942142536 - Šifra: 566919


Popolnoma vgradni pomivalni stroji 50 cm

GV 56210

599,90 €

499,90 €

499,90 €

449,90 €

Linija Superior

Popolnoma vgradni pomivalni stroj

GV 55110

Linija Advanced

Popolnoma vgradni pomivalni stroj

Učinkovitost

- Max. temperatura pomivanja: 60 °C - Priklop na toplo vodo - Asinhronski enofazni motor

- Max. temperatura pomivanja: 60 °C - Priklop na toplo vodo - Asinhronski enofazni motor

Upravljanje

- SmartControl upravljanje na dotik

- SmartControl upravljanje z gumbom

Programi

- Temperature pomivanja: 60, 55, 45, 35 °C - 5 programov pomivanja: Avtomatski program; Intenzivni program; Program ECO; Izpiranje; Hitri 20 minutni program (15 min SpeedWash) - Referenčni programi: 3

- Temperature pomivanja: 60, 55, 45, 35 °C - 5 programov pomivanja: Avtomatski program; Intenzivni program; Program ECO; Izpiranje; Hitri 20 minutni program (15 min SpeedWash) - Referenčni programi: 3

Značilnosti

- 10 pogrinjkov // Funkcija SpeedWash (dodatni 4 programi pomivanja) // QuickIntensive program (hitro vsakodnevno pomivanje) // TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat // ExtraHygiene // Avtomatski program // Samočistilni program // Uporaba tablete 3 v 1 // Status LedLight // Zvočni indikator zaključka pomivanja // Zakasnitev začetka pomivanja do 24 ur // Pomnjenje zadnjih nastavitev

- 10 pogrinjkov // Funkcija SpeedWash (dodatni 4 programi pomivanja) // QuickIntensive program (hitro vsakodnevno pomivanje) // Polovični program // ExtraDry, dodatno sušenje //Avtomatski program // Uporaba tablete 3 v 1 // Zvočni indikator zaključka pomivanja // Zakasnitev začetka pomivanja do 24 ur //Pomnjenje zadnjih nastavitev

Oprema

- Število košar: 3 // Nastavljiva srednja košara po višini // Sistem srednje košare: Click-Clack sistem // Nastavljiva spodnja košara // Število nivojev brizganja: 5 // Število brizgalnih ročic: 3 // Samočistilni filter // Zgornja košara: Ročaj z logotipom iz nerjavne pločevine // Spodnja košara: Ročaj z logotipom iz nerjavne pločevine // Zgornji pladenj: S teleskopskimi vodili; Ročaj z logotipom iz nerjavne pločevine

- Število košar: 3 // Nastavljiva srednja košara po višini // Sistem srednje košare: Click-Clack sistem // Nastavljiva spodnja košara // Število nivojev brizganja: 5 // Število brizgalnih ročic: 3 // Samočistilni filter // Zgornja košara: Ročaj s plastičnim logotipom // Spodnja košara: Ročaj s plastičnim logotipom // Zgornji pladenj: S teleskopskimi vodili; Ročaj s plastičnim logotipom

Varnost

- Popolna AquaStop zaščita // Sistem diagnosticiranja napak // Inox kad

- Popolna AquaStop zaščita // Sistem diagnosticiranja napak // Inox kad

Tehnični podatki

-

Nastavljiva višina nogic 50 mm Poraba vode: 8 l Poraba električne energije: 0,66 kWh Ocenjena letna poraba vode za štiričlansko gospodinjstvo: 2240 l Nivo hrupa: 45 dB(A)re 1 pW Mere (VxŠxG): 81,5 × 44,8 × 55 cm Mere vgradne odprtine (VxŠxG): 82 × 45 × 58 cm

- EAN koda: 3838942113949 - Šifra: 552971

-

Nastavljiva višina nogic 50 mm Poraba vode: 9 l Poraba električne energije: 0,74 kWh Ocenjena letna poraba vode za štiričlansko gospodinjstvo: 2520 l Nivo hrupa: 47 dB(A)re 1 pW Mere (VxŠxG): 81,5 × 44,8 × 55 cm Mere vgradne odprtine (VxŠxG): 82 × 45 × 58 cm

- EAN koda: 3838942113925 - Šifra: 552963


Popolnoma vgradni pomivalni stroj 50 cm

GV 54110

449,90 €

399,90 €

379,90 €

349,90 €

Linija Advanced

Popolnoma vgradni pomivalni stroj

GV 51010

Linija Essential

Popolnoma vgradni pomivalni stroj

Učinkovitost

- Max. temperatura pomivanja: 60 °C - Priklop na toplo vodo - Asinhronski enofazni motor

- Max. temperatura pomivanja: 65 °C - Priklop na toplo vodo - Asinhronski enofazni motor

Upravljanje

- SmartControl upravljanje z gumbom

- Upravljanje z gumbom

Programi

- Temperature pomivanja 60, 55, 45, 35 °C - 5 programov pomivanja: Intenzivni program; Program ECO; Izpiranje; Dnevno pomivanje; Hitri 20 minutni program (15 min SpeedWash) - Referenčni programi 3

- Temperature pomivanja: 65, 60, 55, 45 °C - 5 programov pomivanja: Normalni program; Hitri program; Intenzivni program; Hitri intenzivni program; Program ECO - Referenčni programi: 3

Značilnosti

- 9 pogrinjkov // Funkcija SpeedWash (dodatni 4 programi pomivanja) // Polovični program // ExtraDry, dodatno sušenje // Uporaba tablete 3 v 1 // Zvočni indikator zaključka pomivanja // Zakasnitev začetka pomivanja do 24 ur // Pomnjenje zadnjih nastavitev

- 9 pogrinjkov // Uporaba tablete 3 v 1 // Zvočni indikator zaključka pomivanja // Zakasnitev začetka pomivanja do 3/6/9 ur

Oprema

- Število košar: 2 // Nastavljiva zgornja košara po višini // Sistem zgornje košare: Ročno // Nastavljiva spodnja košara // Košara za pribor // Število nivojev brizganja: 4 // Število brizgalnih ročic: 2 // Samočistilni filter // Zgornja košara: Ročaj s plastičnim logotipom // Spodnja košara: Ročaj s plastičnim logotipom

- Število košar: 2 // Nastavljiva zgornja košara po višini // Sistem zgornje košare: Ročno // Nastavljiva spodnja košara // Košara za pribor // Število nivojev brizganja: 4 // Število brizgalnih ročic: 2 // Samočistilni filter

Varnost

- Popolna Aquastop zaščita // Sistem diagnosticiranja napak // Inox kad

- Popolna Aquastop zaščita // Sistem diagnosticiranja napak // Inox kad

Tehnični podatki

-

Nastavljiva višina nogic: 50 mm Poraba vode: 9 l Poraba električne energije: 0,69 kWh Ocenjena letna poraba vode za štiričlansko gospodinjstvo: 2520 l Nivo hrupa: 47 dB(A)re 1 pW Mere (VxŠxG): 81,5 × 44,8 × 55 cm Mere vgradne odprtine (VxŠxG): 82 × 45 × 58 cm

- EAN koda: 3838942113918 - Šifra: 552962

-

Nastavljiva višina nogic: 50 mm Poraba vode: 9 l Poraba električne energije: 0,69 kWh Ocenjena letna poraba vode za štiričlansko gospodinjstvo: 2520 l Nivo hrupa: 49 dB(A)re 1 pW Mere (VxŠxG): 81,5 × 44,8 × 55 cm Mere vgradne odprtine (VxŠxG): 82 × 45 × 58 cm

- EAN koda: 3838942142277 - Šifra: 566904


Delno vgradni pomivalni stroj 50 cm

549,90 €

499,90 € GI 55110

Linija Advanced

Delno vgradni pomivalni stroj

Učinkovitost

- Max. temperatura pomivanja: 60 °C - Priklop na toplo vodo - Asinhronski enofazni motor

Upravljanje

- SmartControl upravljanje z gumbom

Programi

- Temperature pomivanja: 60, 55, 45, 35 °C - 5 programov pomivanja: Avtomatski program; Intenzivni program; Program ECO; Izpiranje; Hitri 20 minutni program (15 min SpeedWash) - Referenčni programi: 3

Značilnosti

- 10 pogrinjkov // Funkcija SpeedWash (dodatni 4 programi pomivanja) // QuickIntensive program (hitro vsakodnevno pomivanje) // Polovični program // ExtraDry, dodatno sušenje // Avtomatski program // Uporaba tablete 3 v 1 // Svetlobni indikator zaključka pomivanja na čelni plošči // Zvočni indikator zaključka pomivanja // Zakasnitev začetka pomivanja do 24 ur // Pomnjenje zadnjih nastavitev

Oprema

- Število košar: 3 // Nastavljiva srednja košara po višini // Sistem srednje košare: Click-Clack sistem // Nastavljiva spodnja košara // Število nivojev brizganja: 5 // Število brizgalnih ročic: 2 // Samočistilni filter // Zgornja košara: Ročaj s plastičnim logotipom // Spodnja košara: Ročaj s plastičnim logotipom // Zgornji pladenj: S teleskopskimi vodili; Ročaj s plastičnim logotipom

Varnost

- Popolna AquaStop zaščita // Sistem diagnosticiranja napak // Inox kad

Tehnični podatki

-

Nastavljiva višina nogic 50 mm Poraba vode: 9 l Poraba električne energije: 0,74 kWh Ocenjena letna poraba vode za štiričlansko gospodinjstvo: 2520 l Nivo hrupa: 47 dB(A)re 1 pW Mere (VxŠxG): 81,5 × 44,8 × 57 cm Mere vgradne odprtine (VxŠxG): 82 × 45 × 58 cm

- EAN koda: 3838942113970 - Šifra: 552993


Prostostoječi pomivalni stroji 50 cm

INOX

GS 56210 X

599,90 €

419,90 €

499,90 €

379,90 €

Linija Superior

Prostostoječi pomivalni stroj

GS 54110 W

Linija Advanced

Prostostoječi pomivalni stroj

Učinkovitost

- Max. temperatura pomivanja: 60 °C - Priklop na toplo vodo - Inverterski motor PowerDrive

- Max. temperatura pomivanja: 60 °C - Priklop na toplo vodo - Asinhronski enofazni motor

Upravljanje

- SmartControl upravljanje na dotik

- SmartControl upravljanje z gumbom

Programi

- Temperature pomivanja: 60, 55, 45, 35 °C - 5 programov pomivanja: Avtomatski program; Intenzivni program; Program ECO; Izpiranje; Hitri 20 minutni program (15 min SpeedWash) - Referenčni programi: 3

- Temperature pomivanja: 60, 55, 45, 35 °C - 5 programov pomivanja: Avtomatski program; Intenzivni program; Program ECO; Izpiranje; Hitri 20 minutni program (15 min SpeedWash) - Referenčni programi: 3

Značilnosti

- 10 pogrinjkov // Funkcija SpeedWash (dodatni 4 programi pomivanja) // QuickIntensive program (hitro vsakodnevno pomivanje) // TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat // ExtraHygiene // Avtomatski program // Samočistilni program // Uporaba tablete 3 v 1 // Svetlobni indikator zaključka pomivanja na čelni plošči // Zvočni indikator zaključka pomivanja // Zakasnitev začetka pomivanja do 24 ur

- 10 pogrinjkov // Funkcija SpeedWash (dodatni 4 programi pomivanja // QuickIntensive program (hitro vsakodnevno pomivanje) // Polovični program // ExtraDry, dodatno sušenje // Avtomatski program // Uporaba tablete 3 v 1 // Svetlobni indikator zaključka pomivanja na čelni plošči // Zvočni indikator zaključka pomivanja // Zakasnitev začetka pomivanja do 24 ur // Pomnjenje zadnjih nastavitev

Oprema

- Število košar // Nastavljiva zgornja košara po višini: 3 // Sistem zgornje košare: Click-Clack sistem // Nastavljiva spodnja košara // Število nivojev brizganja: 5 // Število brizgalnih ročic: 3 // Samočistilni filter // Zgornja košara: Ročaj z logotipom iz nerjavne pločevine // Spodnja košara: Ročaj z logotipom iz nerjavne pločevine // Zgornji pladenj: S teleskopskimi vodili; Ročaj z logotipom iz nerjavne pločevine

- Število košar: 3 // Nastavljiva srednja košara po višini // Sistem srednje košare: Click-Clack sistem // Nastavljiva spodnja košara // Število nivojev brizganja: 5 // Število brizgalnih ročic: 3 // Samočistilni filter // Zgornja košara: Ročaj s plastičnim logotipom // Spodnja košara: Ročaj s plastičnim logotipom // Zgornji pladenj: S teleskopskimi vodili; Ročaj s plastičnim logotipom

Varnost

- Popolna AquaStop zaščita // Sistem diagnosticiranja napak // Inox kad

- Popolna Aquastop zaščita // Sistem diagnosticiranja napak // Inox kad

Tehnični podatki

-

Nastavljiva višina nogic 50 mm Poraba vode: 8 l Poraba električne energije: 0,69 kWh Ocenjena letna poraba vode za štiričlansko gospodinjstvo: 2240 l Nivo hrupa: 45 dB(A)re 1 pW Mere (VxŠxG): 84,5 × 44,8 × 60 cm

- EAN koda: 3838942114052 - Šifra: 553050

Do odprodaje zalog

-

Nastavljiva višina nogic: 50 mm Poraba vode: 9 l Poraba električne energije: 0,74 kWh Ocenjena letna poraba vode za štiričlansko gospodinjstvo: 2520 l Nivo hrupa: 47 dB(A)re 1 pW Mere (VxŠxG): 84,5 × 44,8 × 60 cm

- EAN koda: 3838942114007 - Šifra: 553001


Prednosti in lastnosti pomivalnih strojev SmartFlex 16 pogrinjkov

Dovolj prostora za vso vašo posodo

Inverter PowerDrive motor Izjemna moč, visoka učinkovitost

15 min SpeedWash

Nizka poraba energije A+++-10%

Samočistilni program

Total Inox

AutoProgramme

SmartControl

ExtraHygiene

Interior LedLight

Total AquaStop

Status LedLight

Priklop na toplo vodo

SuperSilent 41 dB

TotalDry

StartDelay

IonTech

QuickIntensive

ExtraDry

SmartLook

MultiClack sistem

Poraba vode: 6,9 litra

3v1

Prilagodljive košare

Čista posoda v le 15 minutah

Popolna higiena v notranjosti stroja

Zabava za dva ali za dvanajst – posoda bo brezhibno pomita

Vedno čista steklenička za vašega dojenčka

Brez skrbi zaradi izliva vode

Višja temperatura, nižja poraba

Samodejno odpiranje vrat po končanem pomivanju

Brez vonjav, brez skrbi

Vedno suha posoda

3-nivojsko prilagajanje košar

Prilagojen proces pomivanja

Vrhunska energijska učinkovitost

Kad v celoti iz nerjavnega jekla

Pregledno in preprosto upravljanje

Popoln pregled

Popoln nadzor nad trenutnim stanjem

Tiho delovanje

Zamik vklopa do 24h

Hitro vsakodnevno pomivanje

Drsna vrata

Prihranek časa in vode

Natančno oblikovana notranjost

25


Pomivalni stroji SmartFlex 1252 556

596

820-900 720-800 817-890 min 570

POPOLNOMA vgradni modeli GV68260, GV67260, GV66261, širine 60 cm

min 600 125-175 55 107

574

1194 556

596

820-900

POPOLNOMA vgradni modeli GV66160, GV64160, GV6316, širine 60 cm

660-760 817-890 min 570 min 600 125-175 55 107

550

574

598

820-865 max 720 815 min 580 min 600 115 90-155

48 110

26

POPOLNOMA vgradni model GV62010, širine 60 cm


ŽELIMO VAM OLAJŠATI IZBIRO

575

596

820-870 500-650 817-867 min 580

DELNO vgradna modela GI67260 in GI66160, širine 60 cm

min 600 125-175 55 107 555

550

448

820-865 POPOLNOMA vgradni modeli GV56210, GV55110, GV54110, GV51010, širine 45 cm

max 720 815 min 580 min 450 115 90-155

48 110

570

448

820-865

DELNO vgradni model GI55110, širine 45 cm

815 580-605 min 580 min 450 115 90-155

48 110

27


April 2019

Profile for Gorenje d.d.

Pomivalni stroji Gorenje 2019  

Pomivalni stroji Gorenje 2019  

Profile for gorenje