Page 9

BigSpace

Oduševite svojom kreativnošću Gorenje by Starck pećnice prikrivaju svoj oblik u gornjem dijelu. Sada optimalizirano zračno strujanje kruži unutar većeg volumena, gibajući se potpuno slobodno. Povećani kapacitet pećnica omogućava pripremanje hrane na većim posudama za pečenje kao i većih količina dok njihove vanjske dimenzije ostaju iste, te je omogućeno pečenje na čak 5 razina istovremeno. Raspon volumena do 75 l jedan je od najvećih koji se nude na tržištu.

GentleClose

Vaša kuhinja, meka i tiha Potreban je samo blagi dodir kako bi se vrata meko zatvorila, bez bilo kakve buke.

PyroClean

Uštedite vrijeme za važnije stvari Pirolitičko čišćenje je najučinkovitiji i najnapredniji način čišćenja pećnice. Visoka temperatura čišćenja (do 500 ˚C) ostavlja pećnicu potpuno čistom, bez bilo kakve mrlje masnoće. Nježno čišćenje gotovo je za 90 minuta, srednje intenzivno čišćenje završi za 120 minuta dok vrlo intenzivno čišćenje traje samo 150 minuta pri čemu je učinak u skladu s trajanjem. Na kraju ostanu samo ostaci koji se obrišu krpom, a pećnica se čisti bez uporabe bilo kakvih deterdženata.

IconTouch

Uvijek pravi način nadohvat ruke Uz IconTouch jednostavno upravljajte svojom pećnicom preko elektronskog programskog sata s upravljanjem na dodir i ergonomski dizajniranih gumbiju.

Profile for Gorenje d.o.o.

Katalog gorenje by starck  

Katalog gorenje by starck  

Profile for gorenje