Page 12

12 Gorenje by Starck

KOMPAKTNA KOMBINIRANA MIKROVALNA PEĆNICA

Inverterska tehnologija

Ukusan i hranjiv obrok u svakom trenutku Inverterska tehnologija raspoređuje energiju ravnomjerno, umjesto pulsirajući. Rezultat takvoga djelovanja je da hrana zadrži svoju početnu strukturu, uključujući svoje vitamine, minerale i vlakna. Prednosti ravnomjerne raspodjele energije posebno dobro dođu prilikom ponovnog zagrijavanja, odmrzavanja ili kod kuhanja tekućina. Ukupno izlaganje mikrovalovima je kraće što također smanjuje potrošnju energije.

Stirrer tehnologija

Recite zbogom neujednačenom zagrijavanju Stirrer tehnologija omogućava postavljanje pladnja za pečenje standardne veličine u mikrovalnu pećnicu. Koristi se cijela širina mikrovalne pećnice i napuštaju se uobičajeni okretni pladnjevi i neujednačeno zagrijavanje. Zbog toga što se mikrovalovi ravnomjerno raspoređuju po cijeloj unutrašnjosti pećnice, hrana se zagrijava ravnomjerno po cijeloj površini.

gorenje.hr/gorenjebystarck

MultiUse

Uživajte u svim prednostima kombiniranog djelovanja Multifunkcionalna kombinirana mikrovalna pećnica donosi sve prednosti mikrovalova, vrućeg zraka i grilla. S pravim kombinacijama moći ćete pripremiti i najzahtjevnija pečena jela. Snaga mikrovalova ubrzava proces kuhanja, a vrući zrak pobrinut će se da je hrana dobro pečena. Istovremeno djelovanje grilla i vrućeg zraka donosi odlične rezultate kad pripremate veće komade bijelog mesa, dok je kombinacija grilla i mikrovalova odlična za pripremanje manjih komada mesa, pizze i slično. Kombiniranu mikrovalnu pećnicu možete koristiti i za konvencionalni način pečenja.

Profile for Gorenje d.o.o.

Katalog gorenje by starck  

Katalog gorenje by starck  

Profile for gorenje