Page 1

INDUKCIJSKO KUHALIŠČE, KI JE UGLAŠENO Z VAŠIM STILOM KUHANJA NOVE INTUITIVNE INDUKCIJE OmniFlex gorenje.si


2

OmniFlex indukcijska kuhališča

DOŽIVITE KUHANJE V STILU Gorenje OmniFlex indukcijska kuhališča zagotavljajo enostavno izkušnjo kuhanja ne glede na to, ali pripravljate obrok le za sebe ali kosilo za celotno dužino. Številne prednastavljene funkcije poenostavljajo uporabo kuhališča, zato priprava hrane še nikoli ni bila tako enostavna, intiutivna in priročna.

AreaFlex AutoDetect StepZone


OmniFlex indukcijska kuhališča    3

gorenje.si


4

OmniFlex indukcijska kuhališča

AreaFlex Večja kuhalna površina Dve navpični kuhalni polji se lahko povežeta v eno in ustvarita veliko kuhalno površino za enakomerno kuhano ali pečeno hrano v večjih loncih in pekačih.

StepZone Intuitivno kuhanje Ta funkcija poveže dve kuhalni polji v eno, ampak z različnimi prednastavitvami stopnje moči. Posnema delovanje starih kuhalnih površin na plin, ko ste preprosto postavili lonec na čim manjši ogenj in ohranjali hrano toplo, medtem ko ste pripravljali nekaj drugega.


OmniFlex indukcijska kuhališča    5

AutoDetect V hipu zazna lonec Kuhališče po vklopu samodejno zazna položaj lonca in aktivira prav to kuhalno polje, ki je glede na velikost lonca lahko enojno ali povezano. To stori v 10 sekundah po vklopu kuhališča ali kadar koli pozneje, ko funkcijo aktivirate ročno.

Delete funkcija Izbris nastavitev z enim dotikom Ta funkcija je še zlasti uporabna, kadar kuhate več jedi hkrati. Ko želite izklopiti eno kuhalno polje ali polje AreaFlex s funkcijo IqGrill in nastavljenim časom, preprosto pritisnite X in že ste gotovi. Nič več številnih dotikov.

BridgeZone

Groove

Preprosta rešitev za velikanske lonce

Edinstven in intuitiven nadzor

Indukcijsko kuhališče z dvema poljema, ki ju je mogoče povezati, poenostavi kuhanje v zelo velikih loncih. S preprostim dotikom se dve ločeni kuhalni polji povežeta v eno. Popolna rešitev za sočasno pripravo večjih kosov hrane in prilog.

Novost je poseben in edinstven utor, ki usmerja in naravno omejuje gibanje prstov med drsenjem po drsniku za upravljanje. Ta estetski element še bolj poudari osupljiv dizajn kuhališča, hkrati pa omogoča preprosto, hitro in intuitivno uporabo.

gorenje.si


6

OmniFlex indukcijska kuhališča

Otroška zaščita Pro

StopGo

Varnost je vedno na prvem mestu

Vedno je čas za premor

Funkcija ChildLock Pro je namenjena predvsem družinam z majhnimi otroki. Ta možnost otrokom preprečuje vklop kuhališča, zato jih še nikoli ni bilo tako varno pustiti v kuhinji brez nadzora. Pri naprednejših modelih lahko to funkcijo aktivirate v uporabniških nastavitvah, ki bodo samodejno zaklenile kuhališče ob vsakem izklopu. Kuhališče pa lahko zaklenete tudi tako, da preprosto pritisnete simbol.

Funkcija StopGo ustavi kuhanje in ga ob ponovnem vklopu nadaljuje pri istih nastavitvah.

Programi IQ

IQboil

Pametni in prilagodljivi

Nobena kaplja ne gre čez rob

Sistem IQcook lahko uporabljate za vsa kuhalna polja, za katera lahko izberete različne programe kuhanja ter nastavite ravno pravi čas in temperaturo. Odslej ne boste imeli več nobenih težav z vretjem, rahlim vretjem, pečenjem, segrevanjem, topljenjem in odmrzovanjem.

Popolna izbira za jedi, ki zahtevajo vretje velikih količin vode, na primer juhe in testenine. S funkcijo IQboil bo vsebina lonca zavrela, nato pa se bo ohranjala temperatura vrelišča.


OmniFlex indukcijska kuhališča    7

IQsimmer

IQgrill

Kuhalni maraton ni bil še nikoli tako preprost

Do popolnosti pečen zrezek

Funkcija IQsimmer zagotavlja preprosto pripravo jedi, ki zahtevajo več časa ter daljše segrevanje ali kuhanje pri nizki in stalni temperaturi. Naravnost popolna je za pripravo jedi, kot je golaž.

S funkcijo IQgrill je pečenje nadvse enostavno, celo z malo ali brez olja. Omogoča štiri stopnje pečenosti in preprečuje, da bi se hrana zažgala. Najpreprostejša rešitev za najokusnejše jedi z žara, ki so tudi zdrave.

SoftMelt

StayWarm

En, dva in... čokoladaaa!

Popolno tople jedi za zamudnike

Funkcija SoftMelt nežno stopi čokolado ali maslo pri stalni temperaturi 42 ˚C ter ustvari popolne pogoje za topljenje, pri čemer se jed ne more zažgati. To funkcijo lahko uporabite tudi za nežno odmrzovanje.

Funkcija StayWarm ohranja stalno temperaturo hrane pri 70 ˚C, dokler ni pravi čas, da jo postrežete. Hrana ohrani svoj prvoten okus in temperaturo, dokler je ne postavite na mizo.

gorenje.si


8

OmniFlex indukcijska kuhališča

TimeAssist

PowerBoost

Vedno na tekočem

Kuhanje v peti prestavi

Funkcija TimeAssist 3-v-1 je zasnovana kot pomoč pri merjenju časa. Merilnik časa beleži, kako dolgo že kuhate, zato lahko čas priprave obroka preverite neposredno na kuhalni plošči. Timer lahko nastavite do 99 minut vnaprej in kuhalna plošča se bo po izteku časa samodejno izklopila. EggTimer za kuhanje jajc je edini, ki ni povezan s kuhalnimi polji, zato vas po izteku nastavljenega časa opozori s posebnim zvokom.

Povečana moč kuhanja zagotavlja še večjo učinkovitost plošče. Deluje največ 7 minut, ko se samodejno zmanjša na nastavitev 9. Indikatorji toplote samodejno razporejajo moč kuhalne površine, kar dodatno vpliva k učnkovitosti in varnosti.

Timer

EggTimer

Nekdo je ves čas na preži

Obvestilo o času

Timer za odštevanje časa lahko nastavite na največ 99 minut. Če iz izkušenj veste, kakšni so najboljši pogoji za kuhanje določene jedi, lahko nastavite timer na čas, po izteku katerega se bo kuhališče samodejno izklopilo. Zvočni signal vas bo opozoril, da je hrana pripravljena.

Funkcija, ki je namenjena avtomatskemu odmerjanju potrebnega časa za kuhanje jajc, rezancev, testenin, pripravi čaja in podobno, ni povezana s kuhalnimi polji in deluje neodvisno od njih. Omogoča enostavno nastavljanje potrebnega časa in ko bo le-ta potekel, vas bo na to opozoril posebni zvočni signal.


OmniFlex indukcijska kuhališča    9

Priklic zadnjih nastavitev

Nastavitve po meri

Znova aktivirajte svoje nastavitve

Po vašem okusu

Ta funkcija je zelo koristna, kadar kuhališče nenamerno izklopite in priročna, če kuhate več kot eno jed. Za priklic nazadnje uporabljenih nastavitev imate na voljo 5 sekund, ko lahko kuhališče znova vklopite in v naslednjih 5 sekundah pritisnite funkcijo StopGo.

Nekatere nastavitve lahko prilagodite v skladu s svojimi željami. Nastavite lahko dolžino in glasnost zvoka. Zdaj lahko svojo kuhinjo uglasite s svojim slogom kuhanja, naj bo ta glasen in kaotičen ali tih in miren.

Poravnana vgradnja

Prilagoditev moči varovalke

Zapeljiva in elegantna oblika

Popoln izkoristek domačega električnega omrežja

Še ena prednost je nedvomno poravnana vgradnja, zaradi katere je prehod med kuhališčem in delovno površino povsem gladek. To pomeni enostavnejše čiščenje, vaša kuhinja pa dobi pridih sodobnosti in elegance.

Zdaj lahko kuhališče ročno nastavite tako, da bo razporeditev moči kuhanja ustrezala zmogljivosti električne napeljave v vašem gospodinjstvu. Vaše kuhališče bo samodejno prilagodilo moč trenutno uporabljenih kuhalnih polj in tako preprečilo preobremenitev električnega omrežja. gorenje.si


10

OmniFlex indukcijska kuhališča

LINE Način upravljanja

ESSENTIAL

ESSENTIAL

Basic TouchControl

SmartControl

AreaFlex

●*

BridgeZone

●*

*Odvisno od modela

*Odvisno od modela

Groove

●*

AutoDetect

*Odvisno od modela

StepZone IQ programi

StayWarm Delete funkcija

SoftMelt PowerBoost

TimeAssist Timer EggTimer

StopGo

Priklic zadnjih nastavitev

Otroška zaščita Pro

Otroška zaščita

Prilagoditev moči varovalke

Poravnana vgradnja

● ●**Poravnana vgradnja (*) -

zadnji del modelne oznake (BSC in BG)


OmniFlex indukcijska kuhališča    11

ADVANCED SliderControl

● ● ● ● ● ● ● ● ●

● ● ●

● ●**Poravnana vgradnja (*) -

zadnji del modelne oznake (BSC in BG)

gorenje.si


12

OmniFlex indukcijska kuhališča

IT321BCSC

Essential Line

IT640BCSC

Indukcijsko kuhališče

Indukcijsko kuhališče

-- Barva aparata: Črna -- Fasetiran sprednji rob kuhališča

-- Barva aparata: Črna -- Fasetiran sprednji rob kuhališča

Upravljanje

-- Upravljanje na dotik SmartControl -- Timer kuhališča ločeno za vsako grelo

-- Upravljanje na dotik -- Timer kuhališča ločeno za vsako grelo

Značilnosti

-- StopGo, funkcija varnega kuhanja -- Funkcija StayWarm -- Funkcija SoftMelt -- Povečana moč delovanja PowerBoost -- Funkcija priklica nastavitev -- Odštevalnik EggTimer -- Personalizirane nastavitve -- BoilControl, zaščita pred prevretjem

-- Povečana moč delovanja PowerBoost

Ogrevalne površine

-- 2 indukcijski ogrevalni površini -- spredaj: Ø 16 cm, 1,4/1,85 kW, -- zadaj: Ø 21 cm, 2,3/3 kW

-- 4 indukcijske ogrevalne površine -- levo spredaj: Ø 21 cm, 1,5/2 kW, -- desno spredaj: Ø 14,5 cm, 1,2/1,6 kW, -- levo zadaj: Ø 14,5 cm, 1,2/1,6 kW, -- desno zadaj: Ø 21 cm, 1,5/2 kW

Varnost in trajnost

-- Pokazatelj preostale toplote -- Otroška zaščita Pro -- Prilagoditev moči varovalke --- Priključna moč: 3680 W -- Mere (VxŠxG): 5,4 × 30 × 52 cm -- Mere vgradne odprtine min-max (VxŠxG): 7 × 28,3-28,5 × 49 cm -- EAN koda: 3838782150647 -- Šifra: 731820

-- Pokazatelj preostale toplote -- Otroška zaščita -- Prilagoditev moči varovalke

Tehnični podatki

Essential Line

-- Priključna moč: 7200 W -- Mere (VxŠxG): 5,8 x 59,5 x 52 cm -- Mere vgradne odprtine min-max (VxŠxG): 7,4 × 56-56,2 × 49 cm -- EAN koda: 3838782149719 -- Šifra: 731750

gorenje.si


OmniFlex indukcijska kuhališča      13

IT640BX

Essential Line

IT643BSC

Essential Line

Indukcijsko kuhališče

Indukcijsko kuhališče

-- Barva aparata: Črna -- Okvir kuhališča -- Nerjavno jeklo

-- Barva aparata: Črna -- Brušeni robovi kuhališča

Upravljanje

-- Upravljanje na dotik -- Timer kuhališča ločeno za vsako grelo

-- Upravljanje na dotik SmartControl -- Timer kuhališča ločeno za vsako grelo

Značilnosti

-- Povečana moč delovanja PowerBoost

-- StopGo, funkcija varnega kuhanja -- Funkcija StayWarm -- Funkcija SoftMelt -- Povečana moč delovanja PowerBoost -- BridgeZone -- Funkcija priklica nastavitev -- Odštevalnik EggTimer -- Personalizirane nastavitve -- BoilControl, zaščita pred prevretjem -- Poravnana vgradnja

Ogrevalne površine

-- 4 indukcijske ogrevalne površine -- levo spredaj: Ø 21 cm, 1,5/2 kW, -- desno spredaj: Ø 14,5 cm, 1,2/1,6 kW, -- levo zadaj: Ø 14,5 cm, 1,2/1,6 kW, -- desno zadaj: Ø 21 cm, 1,5/2 kW

-- 4 indukcijske ogrevalne površine -- levo spredaj: Ø 18 cm, 1,4/2,1 kW, -- desno spredaj: Ø 16 cm, 1,4/1,85 kW, -- levo zadaj: Ø 18 cm, 1,4/2,1 kW, -- desno zadaj: Ø 21 cm, 2,3/3 kW

Varnost in trajnost

-- Pokazatelj preostale toplote -- Otroška zaščita -- Prilagoditev moči varovalke

-- Pokazatelj preostale toplote -- Otroška zaščita Pro -- Prilagoditev moči varovalke

Tehnični podatki

-- Priključna moč: 7200 W -- Mere (VxŠxG): 6 × 60 × 52,5 cm -- Mere vgradne odprtine min-max (VxŠxG): 7,4 × 56-56,2 × 49 cm -- EAN koda: 3838782149627 -- Šifra: 731743

-- Priključna moč: 7200 W -- Mere (VxŠxG): 5,4 × 60 × 52,5 cm -- Mere vgradne odprtine min-max (VxŠxG): 7 × 56-56,2 × 49 cm -- EAN koda: 3838782150548 -- Šifra: 731800

gorenje.si


14

OmniFlex indukcijska kuhališča

IT643BX

Essential Line

IT645BCSC

Essential Line

Indukcijsko kuhališče

Indukcijsko kuhališče

-- Barva aparata: Črna -- Brušeni robovi kuhališča

-- Barva aparata: Črna -- Fasetiran sprednji rob kuhališča

Upravljanje

-- Upravljanje na dotik SmartControl -- Timer kuhališča ločeno za vsako grelo

-- Upravljanje na dotik SmartControl -- Timer kuhališča ločeno za vsako grelo

Značilnosti

-- StopGo, funkcija varnega kuhanja -- Funkcija StayWarm -- Funkcija SoftMelt -- Povečana moč delovanja PowerBoost -- BridgeZone -- Funkcija priklica nastavitev -- Odštevalnik EggTimer -- Personalizirane nastavitve -- BoilControl, zaščita pred prevretjem

-- AutoDetect samodejno zazna posodo -- StopGo, funkcija varnega kuhanja -- Funkcija StayWarm -- Funkcija SoftMelt -- Povečana moč delovanja PowerBoost -- AreaFlex na levi -- Funkcija priklica nastavitev -- Odštevalnik EggTimer -- Personalizirane nastavitve -- BoilControl, zaščita pred prevretjem

Ogrevalne površine

-- 4 indukcijske ogrevalne površine -- levo spredaj: Ø 18 cm, 1,4/2,1 kW, -- desno spredaj: Ø 16 cm, 1,4/1,85 kW, -- levo zadaj: Ø 18 cm, 1,4/2,1 kW, -- desno zadaj: Ø 21 cm, 2,3/3 kW

-- 4 indukcijske ogrevalne površine -- levo spredaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW, -- desno spredaj: Ø 16 cm, 1,4/1,85 kW, -- levo zadaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW, -- desno zadaj: Ø 21 cm, 2,3/3 kW

Varnost in trajnost

-- Pokazatelj preostale toplote -- Otroška zaščita Pro -- Prilagoditev moči varovalke

-- Pokazatelj preostale toplote -- Otroška zaščita Pro -- Prilagoditev moči varovalke

Tehnični podatki

-- Priključna moč: 7200 W -- Mere (VxŠxG): 5,4 × 59,5 × 52 cm -- Mere vgradne odprtine min-max (VxŠxG): 7 × 56-56,2 × 49 cm -- EAN koda: 3838782150555 -- Šifra: 731801

-- Priključna moč: 7400 W -- Mere (VxŠxG): 5,4 × 60 × 52,5 cm -- Mere vgradne odprtine min-max (VxŠxG): 7 × 56-56,2 × 49 cm -- EAN koda: 3838782150609 -- Šifra: 731816

gorenje.si


OmniFlex indukcijska kuhališča      15

IT645BX

Essential Line

IS645BG

Advanced Line

Indukcijsko kuhališče

Indukcijsko kuhališče

-- Barva aparata: Črna -- Okvir kuhališča -- Nerjavno jeklo

-- Barva aparata: Črna

Upravljanje

-- Upravljanje na dotik SmartControl -- Timer kuhališča ločeno za vsako grelo

-- SliderTouch, drsno upravljanje z dotikom -- IQ programi -- Timer kuhališča ločeno za vsako grelo -- Groove funkcionalno upravljanje

Značilnosti

-- AutoDetect samodejno zazna posodo -- StopGo, funkcija varnega kuhanja -- Funkcija StayWarm -- Funkcija SoftMelt -- Povečana moč delovanja PowerBoost -- AreaFlex na levi -- Funkcija priklica nastavitev -- Odštevalnik EggTimer -- Personalizirane nastavitve -- BoilControl, zaščita pred prevretjem

-- AutoDetect samodejno zazna posodo -- StepZone povezano polje z različnimi močmi -- StopGo, funkcija varnega kuhanja -- Funkcija StayWarm -- Funkcija SoftMelt -- Povečana moč delovanja PowerBoost -- AreaFlex na levi -- Funkcija priklica nastavitev -- TimeAssist funkcija -- Delete – hipno brisanje nastavitev -- Personalizirane nastavitve -- BoilControl, zaščita pred prevretjem -- Poravnana vgradnja

Ogrevalne površine

-- 4 indukcijske ogrevalne površine -- levo spredaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW, -- desno spredaj: Ø 16 cm, 1,4/1,85 kW, -- levo zadaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW, -- desno zadaj: Ø 21 cm, 2,3/3 kW

-- 4 indukcijske ogrevalne površine -- levo spredaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW, -- desno spredaj: Ø 16 cm, 1,4/1,85 kW, -- levo zadaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW, -- desno zadaj: Ø 21 cm, 2,3/3 kW

Varnost in trajnost

-- Pokazatelj preostale toplote -- Otroška zaščita Pro -- Prilagoditev moči varovalke

-- Pokazatelj preostale toplote -- Otroška zaščita Pro -- Prilagoditev moči varovalke

Tehnični podatki

-- Priključna moč: 7400 W -- Mere (VxŠxG): 5,4 × 60 × 52,5 cm -- Mere vgradne odprtine min-max (VxŠxG): 7 × 56-56,2 × 49 cm -- EAN koda: 3838782150616 -- Šifra: 731817

-- Priključna moč: 7400 W -- Mere (VxŠxG): 5,4 × 60 × 52,5 cm -- Mere vgradne odprtine min-max (VxŠxG): 7 × 56-56,2 × 49 cm -- EAN koda: 3838782152955 -- Šifra: 731907

gorenje.si


16

OmniFlex indukcijska kuhališča

IS646BG

Advanced Line

IS646BX

Advanced Line

Indukcijsko kuhališče

Indukcijsko kuhališče

-- Barva aparata: Črna

-- Barva aparata: Črna -- Brušeni robovi kuhališča

Upravljanje

-- SliderTouch, drsno upravljanje z dotikom -- IQ programi -- Timer kuhališča ločeno za vsako grelo -- Groove funkcionalno upravljanje

-- SliderTouch, drsno upravljanje z dotikom -- IQ programi -- Timer kuhališča ločeno za vsako grelo

Značilnosti

-- AutoDetect samodejno zazna posodo -- StepZone povezano polje z različnimi močmi -- StopGo, funkcija varnega kuhanja -- Funkcija StayWarm -- Funkcija SoftMelt -- Povečana moč delovanja PowerBoost -- AreaFlex vsa grela -- Funkcija priklica nastavitev -- TimeAssist funkcija -- Delete – hipno brisanje nastavitev -- Personalizirane nastavitve -- BoilControl, zaščita pred prevretjem -- Poravnana vgradnja

-- AutoDetect samodejno zazna posodo -- StepZone povezano polje z različnimi močmi -- StopGo, funkcija varnega kuhanja -- Funkcija StayWarm -- Funkcija SoftMelt -- Povečana moč delovanja PowerBoost -- AreaFlex vsa grela -- Funkcija priklica nastavitev -- TimeAssist funkcija -- Delete – hipno brisanje nastavitev -- Personalizirane nastavitve -- BoilControl, zaščita pred prevretjem

Ogrevalne površine

-- 4 indukcijske ogrevalne površine -- levo spredaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW, -- desno spredaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW, -- levo zadaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW, -- desno zadaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW

-- 4 indukcijske ogrevalne površine -- levo spredaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW, -- desno spredaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW, -- levo zadaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW, -- desno zadaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW

Varnost in trajnost

-- Pokazatelj preostale toplote -- Otroška zaščita Pro -- Prilagoditev moči varovalke

-- Pokazatelj preostale toplote -- Otroška zaščita Pro -- Prilagoditev moči varovalke

Tehnični podatki

-- Priključna moč: 7400 W -- Mere (VxŠxG): 5,4 × 59,5 × 52 cm -- Mere vgradne odprtine min-max (VxŠxG): 7 × 56-56,2 × 49 cm -- EAN koda: 3838782152986 -- Šifra: 731910

-- Priključna moč: 7400 W -- Mere (VxŠxG): 5,4 × 59,5 × 52 cm -- Mere vgradne odprtine min-max (VxŠxG): 7 × 56-56,2 × 49 cm -- EAN koda: 3838782152993 -- Šifra: 731911

gorenje.si


OmniFlex indukcijska kuhališča      17

IT843BSC

Essential Line

IS846BG

Advanced Line

Indukcijsko kuhališče

Indukcijsko kuhališče

-- Barva aparata: Črna -- Brušeni robovi kuhališča

-- Barva aparata: Črna

Upravljanje

-- Upravljanje na dotik SmartControl -- Timer kuhališča ločeno za vsako grelo

-- SliderTouch, drsno upravljanje z dotikom -- IQ programi -- Timer kuhališča ločeno za vsako grelo -- Groove funkcionalno upravljanje

Značilnosti

-- StopGo, funkcija varnega kuhanja -- Funkcija StayWarm -- Funkcija SoftMelt -- Povečana moč delovanja PowerBoost -- BridgeZone -- Funkcija priklica nastavitev -- Odštevalnik EggTimer -- Personalizirane nastavitve -- BoilControl, zaščita pred prevretjem -- Poravnana vgradnja

-- AutoDetect samodejno zazna posodo -- StepZone povezano polje z različnimi močmi -- StopGo, funkcija varnega kuhanja -- Funkcija StayWarm -- Funkcija SoftMelt -- Povečana moč delovanja PowerBoost -- AreaFlex vsa grela -- Funkcija priklica nastavitev -- TimeAssist funkcija -- Delete – hipno brisanje nastavitev -- Personalizirane nastavitve -- BoilControl, zaščita pred prevretjem -- Poravnana vgradnja

Ogrevalne površine

-- 4 indukcijske ogrevalne površine -- levo spredaj: Ø 18 cm, 1,4/2,1 kW, -- desno spredaj: Ø 16 cm, 1,4/1,85 kW, -- levo zadaj: Ø 18 cm, 1,4/2,1 kW, -- desno zadaj: Ø 21 cm, 2,3/3 kW

-- 4 indukcijske ogrevalne površine -- levo spredaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW, -- desno spredaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW, -- levo zadaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW, -- desno zadaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW

Varnost in trajnost

-- Pokazatelj preostale toplote -- Otroška zaščita Pro -- Prilagoditev moči varovalke

-- Pokazatelj preostale toplote -- Otroška zaščita Pro -- Prilagoditev moči varovalke

Tehnični podatki

-- Priključna moč: 7200 W -- Mere (VxŠxG): 5,4 × 79,5 × 52 cm -- Mere vgradne odprtine min-max (VxŠxG): 7 × 75-75,2 × 49 cm -- EAN koda: 3838782150715 -- Šifra: 731827

-- Priključna moč: 7400 W -- Mere (VxŠxG): 5,4 × 79,5 × 52 cm -- Mere vgradne odprtine min-max (VxŠxG): 7 × 75-75,2 × 49 cm -- EAN koda: 3838782153112 -- Šifra: 731923

gorenje.si


18

OmniFlex indukcijska kuhališča

IK640CLB

IK640CLI

Indukcijsko kuhališče

Indukcijsko kuhališče

-- Barva gumbov: Črna -- Brušeni robovi kuhališča

-- Barva gumbov: Slonokoščena -- Brušeni robovi kuhališča

Upravljanje

-- Ergonomski gumbi

-- Ergonomski gumbi

Značilnosti

-- BoilControl, zaščita pred prevretjem -- Povečana moč delovanja PowerBoost -- AllBoost

-- BoilControl, zaščita pred prevretjem -- Povečana moč delovanja PowerBoost -- AllBoost

Ogrevalne površine

-- 4 indukcijske ogrevalne površine -- levo spredaj: Ø 18,5 cm, 1,4/2 kW, -- desno spredaj: Ø 16,5 cm, 1,2/1,4 kW, -- levo zadaj: Ø 16,5 cm, 1,2/1,4 kW, -- desno zadaj: Ø 20,5 cm, 2/2,3 kW

-- 4 indukcijske ogrevalne površine -- levo spredaj: Ø 18,5 cm, 1,4/2 kW, -- desno spredaj: Ø 16,5 cm, 1,2/1,4 kW, -- levo zadaj: Ø 16,5 cm, 1,2/1,4 kW, -- desno zadaj: Ø 20,5 cm, 2/2,3 kW

Varnost in trajnost

-- Pokazatelj preostale toplote -- Otroška zaščita

-- Pokazatelj preostale toplote -- Otroška zaščita

Tehnični podatki

-- Priključna moč: 7100 W -- Mere (VxŠxG): 9,2 × 60 × 51 cm -- Mere vgradne odprtine min-max (VxŠxG): 7,7 × 55,8-56 × 49 cm -- EAN koda: 3838782165467 -- Šifra: 732414

-- Priključna moč: 7100 W -- Mere (VxŠxG): 9,2 × 60 × 51 cm -- Mere vgradne odprtine min-max (VxŠxG): 7,7 × 55,8-56 × 49 cm -- EAN koda: 3838782165481 -- Šifra: 732416

gorenje.si


OmniFlex indukcijska kuhališča      19

IT646ORAB Indukcijsko kuhališče

Gorenje by Ora-Ïto 2

IT646ORAW Indukcijsko kuhališče

Gorenje by Ora-Ïto 2

-- Barva aparata: Črna -- Brušeni robovi kuhališča

-- Barva aparata: Bela barva -- Brušeni robovi kuhališča

Upravljanje

-- Upravljanje na dotik SmartControl -- Timer kuhališča ločeno za vsako grelo

-- Upravljanje na dotik SmartControl -- Timer kuhališča ločeno za vsako grelo

Značilnosti

-- AutoDetect samodejno zazna posodo -- StopGo, funkcija varnega kuhanja -- Funkcija StayWarm -- Funkcija SoftMelt -- Povečana moč delovanja PowerBoost -- AreaFlex vsa grela -- Funkcija priklica nastavitev -- Odštevalnik EggTimer -- Personalizirane nastavitve -- BoilControl, zaščita pred prevretjem -- Poravnana vgradnja

-- AutoDetect samodejno zazna posodo -- StopGo, funkcija varnega kuhanja -- Funkcija StayWarm -- Funkcija SoftMelt -- Povečana moč delovanja PowerBoost -- AreaFlex vsa grela -- Funkcija priklica nastavitev -- Odštevalnik EggTimer -- Personalizirane nastavitve -- BoilControl, zaščita pred prevretjem -- Poravnana vgradnja

Ogrevalne površine

-- 4 indukcijske ogrevalne površine -- levo spredaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW, -- desno spredaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW, -- levo zadaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW, -- desno zadaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW

-- 4 indukcijske ogrevalne površine -- levo spredaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW, -- desno spredaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW, -- levo zadaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW, -- desno zadaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW

Varnost in trajnost

-- Pokazatelj preostale toplote -- Otroška zaščita Pro -- Prilagoditev moči varovalke

-- Pokazatelj preostale toplote -- Otroška zaščita Pro -- Prilagoditev moči varovalke

Tehnični podatki

-- Priključna moč: 7400 W -- Mere (VxŠxG): 5,4 × 59,5 × 52 cm -- Mere vgradne odprtine min-max (VxŠxG): 7 × 56-56,2 × 49 cm -- EAN koda: 3838782165504 -- Šifra: 732417

-- Priključna moč: 7400 W -- Mere (VxŠxG): 5,4 × 59,5 × 52 cm -- Mere vgradne odprtine min-max (VxŠxG): 7 × 56-56,2 × 49 cm -- EAN koda: 3838782165511 -- Šifra: 732418

gorenje.si


20

OmniFlex indukcijska kuhališča

IT 646 KR Indukcijsko kuhališče

Gorenje by Karim Rashid

IT 646 KRB Indukcijsko kuhališče

Gorenje by Karim Rashid

-- Barva aparata: Bela

-- Barva aparata: Črna

Upravljanje

-- Stranski robovi iz aluminija -- Upravljanje na dotik SmartControl -- Timer kuhališča ločeno za vsako grelo

-- Stranski robovi iz aluminija -- Upravljanje na dotik SmartControl -- Timer kuhališča ločeno za vsako grelo

Značilnosti

-- AutoDetect samodejno zazna posodo -- StopGo, funkcija varnega kuhanja -- Funkcija StayWarm -- Funkcija SoftMelt -- Povecana moc delovanja PowerBoost -- AreaFlex vsa grela -- Funkcija priklica nastavitev -- Odštevalnik EggTimer -- Personalizirane nastavitve -- BoilControl, zašcita pred prevretjem

-- AutoDetect samodejno zazna posodo -- StopGo, funkcija varnega kuhanja -- Funkcija StayWarm -- Funkcija SoftMelt -- Povecana moc delovanja PowerBoost -- AreaFlex vsa grela -- Funkcija priklica nastavitev -- Odštevalnik EggTimer -- Personalizirane nastavitve -- BoilControl, zašcita pred prevretjem

Ogrevalne površine

-- 4 indukcijske ogrevalne površine -- levo spredaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW, -- desno spredaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW, -- levo zadaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW, -- desno zadaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW

-- 4 indukcijske ogrevalne površine -- levo spredaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW, -- desno spredaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW, -- levo zadaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW, -- desno zadaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW

Varnost in trajnost

-- Pokazatelj preostale toplote -- Otroška zaščita Pro -- Prilagoditev moči varovalke

-- Pokazatelj preostale toplote -- Otroška zaščita Pro -- Prilagoditev moči varovalke

Tehnični podatki

-- Priključna moč: 7400 W -- Mere (VxŠxG): 5,4 × 60 × 52,5 cm -- Mere vgradne odprtine min-max (VxŠxG): 7 × 56-56,2 × 49 cm -- EAN koda: 3838782331152 -- Šifra: 734532

-- Priključna moč: 7400 W -- Mere (VxŠxG): 5,4 × 60 × 52,5 cm -- Mere vgradne odprtine min-max (VxŠxG): 7 × 56-56,2 × 49 cm -- EAN koda: 3838782331145 -- Šifra: 734531

gorenje.si


OmniFlex indukcijska kuhališča      21

IS646ST Indukcijsko kuhališče

Gorenje by Starck

IS846ST Indukcijsko kuhališče

Gorenje by Starck

-- Barva aparata: Črna -- Stranski robovi iz aluminija

-- Barva aparata: Črna -- Stranski robovi iz aluminija

Upravljanje

-- SliderTouch, drsno upravljanje z dotikom -- IQ programi -- Timer kuhališča ločeno za vsako grelo

-- SliderTouch, drsno upravljanje z dotikom -- IQ programi -- Timer kuhališča ločeno za vsako grelo

Značilnosti

-- AutoDetect samodejno zazna posodo -- StepZone povezano polje z različnimi močmi -- StopGo, funkcija varnega kuhanja -- Funkcija StayWarm -- Funkcija SoftMelt -- Povečana moč delovanja PowerBoost -- AreaFlex vsa grela -- Funkcija priklica nastavitev -- TimeAssist funkcij -- Delete – hipno brisanje nastavitev -- Personalizirane nastavitve -- BoilControl, zaščita pred prevretjem

-- AutoDetect samodejno zazna posodo -- StepZone povezano polje z različnimi močmi -- StopGo, funkcija varnega kuhanja -- Funkcija StayWarm -- Funkcija SoftMelt -- Povečana moč delovanja PowerBoost -- AreaFlex vsa grela -- Funkcija priklica nastavitev -- TimeAssist funkcij -- Delete – hipno brisanje nastavitev -- Personalizirane nastavitve -- BoilControl, zaščita pred prevretjem

Ogrevalne površine

-- 4 indukcijske ogrevalne površine -- levo spredaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW, -- desno spredaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW, -- levo zadaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW, -- desno zadaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW

-- 4 indukcijske ogrevalne površine -- levo spredaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW, -- desno spredaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW, -- levo zadaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW, -- desno zadaj: Ø 21×19 cm, 2,1/3 kW

Varnost in trajnost

-- Pokazatelj preostale toplote -- Otroška zaščita Pro -- Prilagoditev moči varovalke

-- Pokazatelj preostale toplote -- Otroška zaščita Pro -- Prilagoditev moči varovalke

Tehnični podatki

-- Priključna moč: 7400 W -- Mere (VxŠxG): 5,4 × 59,5 × 52 cm -- Mere vgradne odprtine min-max (VxŠxG): 7 × 56-56,2 × 49 cm -- EAN koda: 3838782152931 -- Šifra: 731905

-- Priključna moč: 7400 W -- Mere (VxŠxG): 5,4 × 79,5 × 52 cm -- Mere vgradne odprtine min-max (VxŠxG): 7 × 75-75,2 × 49 cm -- EAN koda: 3838782152948 -- Šifra: 731906

gorenje.si


22

OmniFlex indukcijska kuhališča

595-600 510 57

min 20

IK640CLB (732414) IK640CLI (732416)

92 min 40 488-490

R10

min 600

min 50 558-560

595-600 520-525 50

min 20 54

IT643BSC (731800) IT643BX (731801)

min 40 495-497

min 600

min 50 560-562

300 520 50

min 20 54

IT321BCSC (731820)

min 40 490-492

min 600

min 50 283-285

795-800 520-525 50

min 20

IT843BSC (731827) IS846BG (731923) IS846ST (731906)

54 min 40 490-492

min 600

min 50 750-752

gorenje.si


OmniFlex indukcijska kuhališča      23

595-600 520-525 54

min 20

IT640BCSC (731750) IT640BX (731743)

58-63 min 40 495-497

min 600

min 50 560-562

595-600 595

IT645BCSC (731816) IT645BX (731817) IT646ORAB (732417) IT646ORAW (732418)

520-525 520

50

min 20 54

50

min 20

54

min 40

min 40

595 min 600

495-497

IT646KR (734532) 495-497 min 600 IT646KRB (734531)

525

520 min 50 min 20

560-562

50 54

595

R12

560-562 R5 599-600

525

minPORAVNANA 600 VGRADNJA

795 520

50

min 20

560-562 599-600 min 20 R5 min 40

54

525

495-497 520 min 20

560-562 599-600

R12

19 5

5

min 50

795

525

5 50 750-752 799-800

24R12

50 750-752 799-800 R5

525

490-492 R12

R5

R12

min 50

min 50 5

min 50

min 40 PORAVNANA min 600

490-492

5

54

IT643BSC (731800) IS645BGR5(731907) min 40 IS646BG (731910) IT646ORAW (732418) IT646ORAB 490-492(732417) min 600

14

525 14

min 20

5

54 min 600

19

14

min 50 5

50

54

795

19 R12

min 50

min 40

495-497

520

520

IS646BG (731910) IS646BX (731911) R5 (731905) IS646ST

VGRADNJA

17 5

min 40 24

min 600 5

17

IT843BSC (731827) IS846BG (731923)

5

750-752 799-800 gorenje.si

24

17


PET LET GARANCIJE ZA VELIKE GOSPODINJSKE APARATE GORENJE. Zaupamo našim razvojnim strokovnjakom ter verjamemo v kakovost in trajno vrednost naših aparatov za kupca.

ZA NASVETE, VZDRŽEVANJE IN POPRAVILA APARATOV SKRBI GORENJE SERVIS. Enotna telefonska številka za celotno Slovenijo: 03 899 7000

Gorenje GSI, d.o.o. // Pot za Brdom 104 // 1000 Ljubljana // Slovenija

www.gorenje.si Marec 2019; Vse slike so intelektualna lastnina Gorenje d.d., uporaba brez soglasja lastnika ni dovoljena. Vse slike so simbolne. Vse cene so v EUR - nezavezujoče priporočene. Pridržujemo si pravico do morebitnih napak v tisku.

Profile for Gorenje d.d.

Nova kuhališča Gorenje Omniflex  

Nova kuhališča Gorenje Omniflex  

Profile for gorenje