Page 1

TLF. 33 13 23 50

Billigst p책 langtidsrejser til Spanien

LANGTIDSREJSER - DET BLIR IKKE BILLIGERE ...


Kære Gæst - Vigtig information Spanien er de mest populære rejsemål til langtidsferie Langt de fleste danskere, der rejser på langtidsferie rejser til rejsemål i Spanien, dels fordi man her i lavsæsonen finde hoteller og ferieboliger til meget lave priser, men naturligvis også fordi klimaet i Spanien er meget behageligt i vinterhalvåret, hvor det er koldt i Danmark. En anden årsag til at langtidsferier i Spanien er så populære, er at der er direkte fly til destinationer som Malaga, Benidorm, Tenerife og Gran Canaria i Spanien året rundt.

vælge hvilken indkvartering du ønsker på din rejse. Vælger du et hotel er det ofte med pension og mange hoteller i Spanien, har inkluderet fuld pension i deres tilbud på langtidsophold. Ulempen er naturligvis at man er bundet til at spise på hotellet flere gange dagligt og måske ikke kommer så tæt på lokal befolkning, som der virkelig er mulighed for på en langtidsrejse. Vælger du at bo i en ferielejlighed på din rejse, har du bedre plads end på et hotelværelse. Der er spiseplads, køkken og soveafdeling. Det er altid dejligt at kunne lave mad selv og så kan man jo gå på det lokale marked og handle ind eller spise ude i byen når man ønsker det.

Langtidsferie, billigere end at blive hjemme! Når du bestiller en langtidsferie vil du opleve at det ofte er billigere end at blive hjemme og specielt hvis du kan holde ferie i lavsæsonen. Dels er prisen på selve rejsen lav, men også leveomkostningerne i lande som Spanien gør at hele ferien kan gøres til en meget fornuftig pris.

Hotel eller ferielejlighed på en langtidsrejse? Du vil opdage, at der er mange muligheder når du skal

Største udbud af hoteller og lejligheder Skan Rejser kan tilbyde et kæmpe udbud af hoteller og lejligheder i Spanien - måske endda Danmarks største udvalg. Vi har nøje udvalgt nogle af de mest populære hoteller og lejligheder i dette katalog, men finder du ikke lige det hotel eller lejligheder der passer dig, så tøv ikke med at kontakte os - så skal vi gøre hvad vi kan for at efterkomme dine ønsker

Kontakt os på tlf 33 13 23 50

Rejs sydpå og slip for de danske kolde vintermåneder


Yderligere information samt prisforklaring Vi håber du med dette katalog får lyst til, at komme væk fra den danske vinterkulde og ned til lidt varmere himmelstrøg. Skan Rejser giver dig masser af muligheder hvad enten du ønsker at bo i lejligheder eller på hotel med pension, eller måske hele pakken med ALL INCLUCIVE. Vi giver dig gerne et tilbud på det hele. Alle vores rejser er som udgangspunkt på 4 uger, men vi giver dig gerne et tilbud på en kortere eller længere tur. Periode: November - matrs (ågså udenfor denne periode) Vi har ikke faste pladser på flyene, men med de mange afgange kan man næsten komme af sted hver dag. Vi bestræber os på at tilbyde de laveste priser – derfor indgår der heller ikke transport til/fra lufthavnen eller guideassistance på destinationerne – opholdet er altså på egen hånd, men hotellets reception kan være behjælpelig med udflugter samt råd og vejledning. Alle vores priser er baseret på, at der bor mindst 2 personer i hver lejlighed – rejser du alene, så få en pris af sælgeren. Er man mange der rejser sammen og bor i samme lejlighed kan vi måske give rabat. Alle priser er som udgangspunkt baseret på 1 værelses lejligheder. Visse hoteller opkræver et depositum som tilbagebetales når lejligheden forlades uden skader/mangler.

Udfra alle vores hotel-lejligheder kan du se hvordan tidligere gæster har bedømt de enkelte hoteller. Disse anmeldelser er helt uafhængige. Klassificing / vurderingen ser inddelt således: 5 Fremragende 4 Rigtig god 3 Gennemsnit 2 Utilfreds 1 Meget utilfreds

Som udgangspunkt er alle afgange fra KASTRUP, men der kan også være afgange fra Billund direkte eller med mellemlanding i Kastrup – spørg sælgeren hvilke muligheder der er. Vi gør opmærksom på, at der ikke er faste priser på flysæderne, hvorfor prisen kan variere – ligesom der kan være tillæg omkring højtiderne som f.eks. jul/nytår – vinterferien samt påske. Alle priser i dette katalog er baseret på billigste fly/ lejlighed/periode. Vores rejsebestemmelser og vigtige informationer kan læses i vores hovedkatalog. Der tages forbehold for ændring som Skan Rejser ikke har været bekendt ved, da dette katalog blev udarbejdet - ændringer på hotel, rengøringen eller anden service m.v. Bemærk! Vores hoteller har ofte værelser, som varierer i såvel størrelse som farver og form. De fotos, som vises hér, skal derfor kun ses som eksempler. Vi kan ikke garantere at du får et værelse med samme udseende som vist på disse fotos. Skan Rejser ønsker dig en rigtig god langtidsferie !

Kontakt os på tlf 33 13 23 50

Jo flere ringe der er udfyld, destor bedre anmeldelser har hotellet fået. Disse vurderinger kan bruges som en rettesnor, men med et vis forbehold .


Costa Del Sol - Spanien

Costa Del Sol - Spanien

COSTA DEL SOL Ikke uden grund har den fået navnet SOLKYSTEN. Her er flere solskinstimer end noget andet sted i Spanien og derfor har vi et stort udvalg af lejligheder og hoteller til vores ”langtidsgæster”

Mellem Torremolinos og Benalmadena finder du også den hyggelig Arroya de la Miel og TIVOLI parken med Københavnerkroen. Herfra kan du tage kabelliften og til bjergene og få et fantastisk udsyn over byerne og vandet.

MALAGA Er hovedbyen i Spaniens sydlige provins Andalusien og absolut et besøg værd. Byen har en stor havn hvor krydstogtskibene fra alverdens lande ligger til. Besøg den gamle bydel og gågaderne samt de små hyggelige torve og et besøg på slottet GIBRALFARO er et must. Malaga er også fødeby for maleren PICASSO.

FUENGIROLA Er kendt for sin 8 km lange strandpromenade og stranden. I byen bor mange fastboende skandinaver så det er svært at undgå at møde en dansker.

Øst for Malaga finder du også mange interessante og hyggelige byer som f.eks. Rincon de la Victoria, Torre del Mar, Torrox samt Nerja hvor du kan besøge de berømte drybstenshuler. TORREMOLINOS Det var her det ”hele startede” med turismen og byen har i dag et stort udbud af hoteller, restauranter, barer og butikker med den berømte gågade San Miguel i centrum.

Byen har en dejlig hovedgade med mange butikker, små hyggelig torve og for enden af strandpromenaden finder du den gamle borgruin Sohail Castle. Der er naturligvis masser af restauranter og barer man kan besøge – både på strandpromenaden, men også inde i den gamle bydel. Du kan også besøge byens ZOO. Fuengirola er også udgangspunkt for flere interessante udflugter. Et besøg i den ”hvide” by MIJAS er et must eller tag f.eks. bussen til Marbella som er en af de større byer på kysten og besøg derfra den berømte lystbådehavn PUERTO BANUS med alle de kæmpestore lystyachter der ligger side om side. Længere sydpå kan du besøge ”klippen” Gibraltar med ca. 20.000 indbyggere. Gibraltar er stadig en britisk koloni hvor bilerne kører i venstre side. Klippen er også berømt for sine løsgående aber.

Byens stolthed er den lange strandpromenade med den lækre sandstrand og går du bare lidt længere ud kommer du frem til det lille hyggelige område CARIHUELA med masser af fiskerestauranter. BENALMADENA Nede langs kysten finder du alle hotellerne samt den lækre strand og ikke mindst den store nye lystbådehavn. Du kan også besøge den hyggelige park PALOMA hvor der er ”løsgående” dyr.

I alle byerne findes turistbureauer som man kan besøge og få yderligere information om udflugter, seværdigheder m.m.

Du skal bare 4 km ind bag kysten for at finde det ”rigtige” Spanien i Benalmadena Pueblo.

Gennemsnitstemperatur Jan

Feb

Mar

Apr

Maj

Jun

Jul

Agu

Sep

Okt

Nov

Dec

12

12

15

17

20

25

27

27

24

20

14

12

Mediterraneo Apartments * Beliggende 100 meter fra stranden Torrecilla på Costa del Sol. Lejlighederne ligger på Avenida del Mediterraneo, en lille gåtur fra Nerjas centrum. Hotellet er af beskedent standard. På komplekset findes reception 24 timer i døgnet, lounge med satellit tv, bar, udendørs swimmingpool, terrasse, bagageopbevaring, billard, parkering, pengeskab og telefon mod ekstra gebyr. Alle lejlighederne er indrettet med badeværelse, aircondition/ varme samt køkken med udstyr. Lejlighederne kan fås enten som 1 eller 2 værelses lejligheder. 1 værelses lejligheder er med opredning i stuen (sovesofa) mens 2 værelses lejligheder er med seperat soveværelse. Rengøring, skift af håndklæder og sengelinned 1 - 2 gange om ugen. Adresse: Avda. del Mediterraneo 6, 29780 Nerja, Costa del Sol

BILL

IGT

HOT

EL


Hotel Vistamar ****

Fly t

u

io d

ste

e

FRA

FRA

6798

g lli Bi

Her er tale om et virkelig pænt hotel i lyse farver. Hotellet er beliggende i den “rolige” ende af Benalmadena blot 250 m fra stranden, 500 m til Casino, 1 km til nærmeste golfbane og med nem adgang til supermarked samt offentlige transportmidler såfremt du ønsker at komme lidt rundt på Solkysten. På hotellet er der 24 timers reception, restaurant med buffet, bar, swimmingpool, lille børnebassin, miniklub, vaskeri med selvbetjening samt konferencelokale.

r inkl. lejl .4

r

stranden i Benalmadena

retu

ge

Hotel Vistamar beliggende 5 minutters gang fra

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l

Alle lejlighederne er indrettet med badeværelse, køkken, aircondition/varme, pengeskab (ekstra gebyr) og balkon. Dette er hotellet til dem som ønsker lidt bedre indkvartering. Rengøring, skift af håndklæder og sengelinned 1 - 2 gange om ugen.

Hotel MS Alay ***

Fly t

u

io d

ste

e

FRA

FRA

7398

g lli Bi

Turistklasse hotel fra 1990 som er nyrenoveret i 2009 hvilket får hotellet til at fremstår pænt. Hotellet består af ialt 58 lejligheder fordelt på 6 etager.

r inkl. lejl .4

r

fra Marinaen i Benalmadena

retu

ge

Hotel MS Alay (ex. Pepita Alay) beliggende ca. 200 m

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l

Hotellet har haveanlæg med swimmingpool, tv-stue, bar, 24 timers reception med sikkerhedsbokse (mod ekstra gebyr) Nærmeste busstop og centrum: ca. 500 m. Alle lejligheder er med eget bad/toilet, altan, varme/air condition (afhængig af sæson), stue m/tv samt køkken med køleskab, ovn samt det mest basale service. Lejlighederne er enkelt indrettede med alle de vigtigste faciliteter. Rengøring, skift af håndklæder og sengelinned 1 - 2 gange om ugen. Ring for yderligere information

Benalmadena Palace ****

Alle lejligheder er med eget bad/toilet, altan, sofa og spisebord samt køkken med det mest basale service. Hotellet har Pub, restaurant, snackbar, 24 timers reception med god og hjælpsomme servicemedarbejdere. Dette er hotellet til dem som ønsker et bedre hotel med mange faciliteter samt høj standard. Rengøring, skift af håndklæder og sengelinned 1 - 2 gange om ugen.

Fly t

u

io d

ste

e

FRA

FRA

7098

g lli Bi

Flot hotel med ialt 182 lejligheder fordelt på hhv 1 og 2 værelses lejl. Hotellet tilbyder gratis: Satelit tv, air condition/varme, sauna, jacuzzi, udendørs pool, indendørs opvarmet pool og træningslokale. Indenfor gåafstand finder du et bredt udvalg af restuaranter og butikker og stranden ligger blot 250 m. fra hotellet. Der er nem adgang både til hele Benalmadena men også resten af Sol kysten, som kan nås med bus eller tog. Hotellet får rigtige gode anmeldelser fra gæster der tidligere har boet på dette hotel.

r inkl. lejl .4

r

stranden i Benalmadena

retu

ge

Hotel Benalmadena Palace velbeliggende nær

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l


Hotel Buensol ***

u

Hotel Buensol beliggende i fiskerbyen La

FRA

r inkl. lejl .4

Carihuela i Torremolinos 50 m fra stranden

ge

Fly t

retu

r

u r/

io d

g lli Bi

ste

e

FRA

4798 r pe fly/l ighed/ ej l

Buensol består af 94 hhv. 1 og 2 værelses lejlighederne beliggende kun 2 minutters gang fra strandpromenaden og stranden, 2 km fra centrum af Torremolinos og en lille gåtur til et bredt udvalg af butikker, cafeer, barer og restauranter. Der er ligeledes nem adgang til marinaen i Benalmadena. Hotellet er beliggende ca 10 km fra lufthavnen - pris med taxa fra lufthavn ca 20 euro. De et- og toværelseslejligheder er godt møbleret med adskilt soveværelse (kun 2 vær. lejl.), stue/spisestue med sovesofa, køkken med udstyr (3 kogeplader, køleskab osv.), pengeskab (mod ekstra gebyr), badeværelse og balkon eller terrasse med udsigt til enten poolen eller havet. Rengøring, skift af håndklæder og sengelinned 1 - 2 gange om ugen. Adresse: Calle Salvador Allende 35, 29620 Torremolinos Ring for yderligere information

Hotel El Pinar *** Hotel El Pinar beliggende i Torremolinos blot 7 km

FRA

u

fra lufthavnen

e

r inkl. lejl .4

Hotel El Pinar består af 135 lejligheder og er beliggende ca. 800 m fra centrum og 1,5 km til stranden. Der er 24 timers reception, internet adgang v/receptionen, bar, sauna, tennis, træningsfaciliteter, restaurant, 2 børnepools og 2 voksen pools samt elevator.

ge

Fly t

retu

r

u r/

g lli Bi

ste

io d

FRA

4998 fly/l ig ej l

r /pe hed

Derudover har hotellet en rigtig hyggelig have med pinjetræer og palmer. Inde fra centrum afgår der både tog og bus til resten af solkysten, så det er nemt at komme rundt. Alle lejligheder er med eget bad/toilet, altan, stue m/tv, air condition, køleskab, samt køkken med det mest basale service. Lejlighederne er indrettet i enkelt spansk stil. Hotellet har både hotelværelser og lejligheder med fælles faciliteter. Rengøring, skift af håndklæder og sengelinned 1 - 2 gange om ugen. retu

r inkl. lejl .4

Hotel Ecuador Park **

u

ge

r

Fly t

u r/

io d

g lli Bi

ste

e

FRA

FRA

5298 r pe fly/l ighed/ ej l

Hotel Ecuador Park beliggende i fiskerbyen La Carihuela i Torremolinos Hotel Ecuador Park er beliggende 2 km fra centrum af Torremolinos og kun 100 meter fra stranden og nogle minutters gang til forretninger, restauranter og forlystelser. La Carihuela er “forstaden” til Torremolinos og er særligt kendt for deres fiskerestauranter. På hotellet findes der 24 timers reception, sikkerhedsboks (mod betaling), elevator, bar samt swimmingpool med solterrasse. Lejlighederne er udstyrede med bad/toilet, telefon, kabel/ satellit-TV, køkkenkrog samt balkon/terrasse. Lejlighederne er opført i enkelt spansk stil med de mest basale faciliter. Rengøring, skift af håndklæder og sengelinned 1 - 2 gange om ugen. Adresse: Avda España 14, 29620 Torremolinos Ring for yderligere information


Hotel Ronda 4 ***

Fly t

u

e

FRA

FRA

5998

io d

g lli Bi

Hotellet består af 138 lejligheder og har bl.a. bar/café, have, elevator, parkering (mod ekstra betaling), restaurant, swimmingpool, solterrasse, sikkerhedsboks i receptionen (mod betaling) og butik .

r inkl. lejl .4

r

og bare 50 meter fra stranden.

retu

ge

Beliggende ved strandpromenaden i Fuengirola

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l

ste

Hotellet er beliggende i den ene ende af Fuengirola nær Los Boliches. Alle lejligheder kan fås som 1 eller 2 værelses lejligheder og alle er enkelt indrettet med telefon, TV, badeværelse, tekøkken. Rengøring, skift af håndklæder og sengelinned 1 - 2 gange om ugen. Adresse : Paseo Maritimo, 96, 29640 Fuengirola Ring for yderligere information

Hotel Stella Maris ***

Fly t

u

io d

ste

e

FRA

FRA

6398

g lli Bi

Stella Maris er et 3 stjernet lejlighedshotel, som kun ligger på selve strandpromenaden i Fuengirola blot 10 meter fra stranden, og ca 900 meter fra centrum. På hotellet findes receptionsservice 24 timer i døgnet og udendørs svømmebassin. Rigtig god beliggenhed og med nem adgang til busterminalen i Fuengirola, hvor man komme rundt på hele solkysten. Fuengirola har det hele og man kan nemt spendere 4 uger i denne skønne by.

r inkl. lejl .4

r

Maritimo.

retu

ge

Lejligheder ved stranden i Fuengirola på Paseo

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l

Alle lejlighederne er udrustede med bad/bruser, køkkenkrog, telefon, TV, aircondition og balkon/terrasse. Der er mere eller mindre havudsigt fra alle lejlighederne. Dette er vores gæsters foretrukne hotel og vi har mange stamgæster til dette hotel hvert år. Rengøring, skift af håndklæder og sengelinned 1 - 2 gange om ugen.

Hotel La Jabega ***

Alle værelserne er 1 værelses lejligheder er med aircondition, badeværelse, telefon, TV, køkkenkrog, køleskab og balkon. Rengøring, skift af håndklæder og sengelinned 1 - 2 gange om ugen. Adresse: Paseo Maritimo s/n, Los Boliches, 29640 Fuengirola

Fly t

u

io d

ste

e

FRA

FRA

5998

g lli Bi

Hotel La Jabega ligger lige ved siden af stranden, 300 meter fra Los Boliches og 2 km fra centrum af Fuengirola. På hotellet findes aircondition i fællesområderne, reception 24 timer i døgnet, pengeskab, elevator, café, bar og veksleservice. Der er mere eller mindre havudsigt fra alle lejlighederne på dette hotel. Hotellet er rigtigt pænt og lejlighederne enkelt indrettede med de vigtigste faciliteter. Rigtigt godt udgangspunkt for at udforske solkysten hhv. mod nord og syd.

r inkl. lejl .4

r

rola.

retu

ge

Beliggende på selve strandpromenaden i Fuengi-

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l


Apartment Nuria Sol ***

u

Kompleks beliggende i et fredeligt område i Los

FRA

r inkl. lejl .4

Boliches, i Fuengirola, 500 meter fra stranden.

ge

Fly t

retu

r

u r/

io d

g lli Bi

ste

e

FRA

5698 r pe fly/l ighed/ ej l

Nuria Sol ligger i Los Boliches, 2 km fra centrum i Fuengirola 200 meter fra indkøbsmuligheder som stormagasinet El Corte Ingles, supermarkeder, barer og restauranter. På komplekset findes reception, elevator, lounge, gratis trådløs internetadgang, restaurant, udendørs pool, børnebassin, terrasse med bar ved poolen samt legeplads. Der er desuden et mini spa med fitnesslokale, sauna og tyrkisk bad (til gratis benyttelse) samt massageservice (mod ekstra gebyr). Alle lejligheder er udstyret med aircondition (mod ekstra gebyr), telefon, trådløs internetadgang, pengeskab (mod ekstra gebyr), køkken med udstyr som 4 vitro plader, ovn, vaskemaskine, opvaskemaskine, tallerkner og bestik. Der er badeværelse med badekar og/eller brusebad samt balkon eller terrasse. Rengøring og udskiftning af håndklæder udføres to gange om ugen (køkkenet gøres ikke rent). Sengetøj skiftes en gang om ugen (ved ophold over 7 nætter).

retu

r inkl. lejl .4

Apart. Grangefield Oasis ***

u

ge

Fly t

u r/

r

io d

g lli Bi

ste

e

FRA

FRA

6098 r pe fly/l ighed/ ej l

Dette lejlighedshotel er beliggende i Mijas Grangefield Oasis - Apartments ligger i Mijas, og der er attraktioner såsom Fuengirola Strand i omegnen. Estra attraktioner i regionen er bl.a. Marina La Bajadilla og Playa de la Bajadilla. Grangefield Oasis - Apartments har en udendørs pool, en indendørs pool, en sauna og en børnepool. Gratis trådløs internetadgang er tilgængelig i fællesområder. Der er en restaurant, en kaffebar/cafe, en poolbar og en bar/lounge. De 149 værelser med aircondition på Grangefield Oasis Apartments. Værelserne har balkon med udsigt over poolen, haven eller gården. Værelserne har fladskærms-tv med satellitkanaler. Hvert værelse er individuelt dekoreret og møbleret. køkken med komfur, køleskab/fryser i fuld størrelse, mikrobølgeovn og kaffe-/temaskine på alle værelserne.

Adresse: Urb.Riviera del Sol, Calle Topacio s/n, 29649, Mijas retu

r inkl. lejl .4

Hotel PYR ***

u

ge

r

Fly t

u r/

io d

g lli Bi

ste

e

FRA

FRA

6798 r pe fly/l ighed/ ej l

Populært lejlighedshotel ved stranden i Fuengirola Lejlighedskomplekset Pyr i Fuengirola har nydelige og rummelige lejligheder, der ligger perfekt ud mod Fuengirolas havn og kun et par minutters gang fra den dejlige strand og byens store udvalg af restauranter og forlystelser. Der er en rigtig god atmosfære på Pyr, ligesom servicen i reception og bar altid er i top. Hyggeligt poolområde med solterrasse og poolbar. Der ligger ti golfbaner inden for kort køreafstand. Store rummelige og lyse lejligheder med aircondition, telefon, satellit-tv, lille køkken, bad/toilet og balkon. Et-værelses lejligheder til maksimalt tre personer. Toværelsers lejligheder til maksimalt fire personer. Opholdet er uden pension. Pyr ligger i et meget populært område, så der kan forekomme støj fra nærliggende barer. Værelserne kan virke lidt slidte. Stemningsfuldt lejlighedshotel med venligt personale, hvor man kan føle sig rigtig velkommen Adresse: Calle Lamo de Espinosa 10, Paseo Maritimo, 29640 Fuengirola


u

r

e

FRA

r inkl. lejl .4

ge

Fly t

retu

5198

io d

g lli Bi

Lejlighederne er fordelt på forskellige gader og torve i byen i 3 små bygninger, alle i en afstand mellem 150 meter og 200 meter fra receptionen. Der er studielejligheder, etværelseslejligheder og toværelseslejligheder. Alle er udstyret med aircondition og varme, tv, gratis trådløs internetadgang, køkken med to el-plader, ovn, mikroovn, kaffemaskine, brødrister og bestik, badeværelse med badekar og/eller brusebad samt hårtørrer. (der er ingen opvaskemaskine og ingen vaskemaskine til rådighed). Lejlighederne har enten balkon eller terrasse og studielejlighederne har kun vinduer

u r/

FRA

La Fonda Apartments ***

r pe fly/l ighed/ ej l

ste

Reception: receptionen findes ved indgangen til Benalmádena -Pueblo, på Avda. Hermano Francisco, 1 (i stueetagen) ved siden af busstoppestedet. Receptionen er åben fra kl. 09.00 til kl. 22.30. Check ind fra kl. 13.00 til kl. 22.30. For afhentning af nøglen udenfor receptionens åbningstider venligst ring på telefonnummeret der findes på voucheren.

Hotel Fuengirola Beach ***

Fly t

e

FRA

ste

io d

FRA

u

5598

g lli Bi

På komplekset findes reception 24 timer i døgnet, restaurant, bar, bar ved poolen (kun åben i løbet af sommeren), swimmingpool, børnebassin, lokale med spil, minimarked, klub for børn (om sommeren) samt opbevaring af bagage.

r inkl. lejl .4

r

500 meter fra stranden og 2 km til centrum i byen.

retu

ge

Beliggende ved siden af floden i Fuengirola, kun

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l

Alle lejligheder er indrettet med separat soveværelse, tekøkken med køleskab og mikroovn, opholdsområde med tv, telefon og der er aircondition (fra juni til september), varme, pengeskab (mod ekstra gebyr) samt balkon eller terrasse.To senge plus en sovesofa. Check ud kl. 10.00 Rengøring 3 gange om ugen. Håndklæderne skiftes 2 gange om ugen. Sengetøjet skiftes en gang om ugen. Der er rygeforbud på komplekset. Afhentning af nøgle i receptionen (samme bygning).

Hotel Myramar Fuengirola ***

Hotellets aktivitetsværter organiserer også en vis underholdning.

På hotelområdet findes yderligere både indendørs- og udendørs svømmebassin samt et separat børnebassin. Lejlighederne har aircondition og er udrustede med komplet bad, TV, direkttelefon og safe. Rengøring 2 gange om ugen, bytning af håndklæder 2 gang om ugen, bytning af lagner 2 gange om ugen.

Fly t

u

io d

ste

e

FRA

FRA

6298

g lli Bi

Myramar Fuengirola er et hyggeligt og smagfuldt indrettet lejlighedshotel med de fleste moderne bekvemmeligheder som for eksempel restaurant, bar, internet, tennisbane og andre sportsmuligheder.

r inkl. lejl .4

r

Fuengirola.

retu

ge

Moderne lejligheder 1,2 km fra stranden i

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l


Hotel Sunset Beach Club ****

u

Beliggende ved stranden i Benalmádena og 20 km

FRA

r inkl. lejl .4

fra lufthavnen.

ge

Fly t

retu

r

u r/

io d

g lli Bi

ste

e

FRA

7398 r pe fly/l ighed/ ej l

Lejlighedshotellet Sunset Beach Club ligger på stranden i Benalmádena og omkring 2,5 km fra centrum. Der er adskillige golfbaner nær hotellet (ca. 25 minutter). På hotellet er der reception, elevator, trådløs internetadgang i fælles områder, vaskeri og renseriservice, børnepasningsservice, swimmingpool og børnebassin, sauna, fitnesslokale, skønhedscenter og frisør, underholdning, supermarked, souvenirbutik, restaurant og bar. Lejlighederne er indrettet med separat badeværelse, aircondition, telefon, tv og pengeskab (mod ekstra gebyr) og plads til opbevaring af golfudstyr, køkken med udstyr og balkon. Daglig rengøring (foruden i køkkenet). Sengetøj udskiftes en gang om ugen og håndklæder dagligt. Adresse: Avenida del Sol 5, 29630 Benalmádena, Costa del Sol, Spain.

Apartment Timor Sol *** Dette hotel har en udendørs pool og ligger i Tor-

FRA

u

remolinos Nær ved strand

e

r inkl. lejl .4

Beliggende nær stranden i Torremolinos er dette hotel også tæt på La Carihuela, Málaga Handels- og Kongrescenter og La Batería. Andre attraktioner i regionen er bl.a. Malaga Katedral og Malaga Amfiteater.

ge

Fly t

retu

r

u r/

g lli Bi

ste

io d

FRA

5698 fly/l ig ej l

r /pe hed

Sol Timor Aptos omfatter en udendørs pool og en børnepool. Dette hotel har en restaurant og en kaffebar/ cafe. Gæsterne kan slappe af med en drink på en af dette hotels barer, som omfatter en bar ved poolen og en bar/ lounge. Kablet højhastighedsforbindelse til internettet er til rådighed mod et gebyr. Sol Timor Aptos har 341 værelser med pengeskab og faxmaskine. Værelser med balkon. Der er satellit-tv. Dette hotel med 3 stjerner har værelser med køkken, der er udstyret med køleskab og mikrobølgeovn. Tv’et har satellitkanaler. Værelserne har også køkken, balkon og køleskab.

retu

r inkl. lejl .4

Apartment Minerva Jupiter **

u

ge

r

Fly t

u r/

io d

g lli Bi

ste

e

FRA

FRA

4298 r pe fly/l ighed/ ej l

Centralt beliggende. Lejlighedshotellet Minerva Jupiter ligger i centrum af Benalmadena Costa, ca 50 meter fra restauranter, barer og 700 meter fra stranden samt indkøbscenter. 2 km derfra ligger områdets forlystelsescentrum med diskotek og natklubber. Lejlighederne er udrustede med bad/bruser, køkkenkrog, køleskab og opholdsstue. Hotellets personale har ansvaret for rengøring ved afslutningen af besøget. VIGTIGT: Der opkræves et depositum på 25 euro som tilbagebetales ved check ud så længe der ikke er skader i lejligheden eller gæster har opført sig uacceptabelt. Rengøring (foruden køkkenet) og udskiftning af håndklæder udføres to gane om ugen. Sengetøjet skiftes hver 7. dag. - Indtjekning efter kl. 17.00 Adresse: Avda del Gamonal 10, Edif Minerva 29630 Benalmadena Costa, Spain

Mes

t sol

gte


Fly t

u

e io d

ste

r

FRA

r inkl. lejl .4

7198

g lli Bi

Apartamentos Bajondillo er udmærkede enkle lejligheder med en rigtig god beliggenhed. Fra Paseo Maritimo kan Carihuela nås på kort tid, Torremolinos ligger lige bag feriestedet og stranden lige foran.

retu

ge

Lejligheder på stranden in Torremolinos.

u r/

FRA

Apartment Bajondillo ***

r pe fly/l ighed/ ej l

Bajondillo er blevet frisket op og fremstår pænt. Der er reception, morgenmadsrum, tv-stue og stor terrasse med solsenge omkring swimmingpoolen. Restaurant åben i perioder. Der er møntvaskeri, internethjørne og gratis WiFi i hele bygningen samt i lejligehederne. Lejligheder med køkkennniche med gas, satellit-tv, telefon, aircondition/varme, safe mod betaling, spisekrog, møbleret balkon med hel eller delvis havudsigt. Lejlighederne spænder fra 33 m2 (1 værelses lejligheder) 77 m2 (2 værelses lejligheder) Adresse: Paseo Marítimo s/n, 29620, Torremolinos, Malaga, Spain

Fly t

u

4798

e

FRA

ste

io d

g lli Bi

Lejligheder Doramar ligger i hjertet af Benalmadena kysten kun 150 meter fra stranden, ved siden af Puerto Marina, hvor du finder barer, restauranter, forretninger og diskotek. 16 km fra Malagas lufthavn. Lejlighederne er udrustede med bad/bruser, spisesal, køkkenkrog med udstyr, aircondition og TV (uden altan). På hotellet findes restaurant, bar og svømmebassin.

r inkl. lejl .4

r

meter fra stranden.

retu

ge

Beliggende i hjertet af Benalmadena kysten, 150

u r/

FRA

Apartamentos Doramar ***

r pe fly/l ighed/ ej l

- Et depositum skal betales lokalt ved ankomsten (ca 100EUR/unit), dette bliver tilbagebetalt ved slutningen af opholdet. - En depositionsafgift for fjernbetjening til TV +AC betales direkte til hotellet. -Bytning af lagner og håndklæder 1 dag om ugen - Kun slutrengøring ingår. -2 rums lejligheder: Sove sofa for 3 og 4 personen.

Hotel PYR Marbella***

*bytning af håndklæder 2 dage om ugen. **** VIGTIGT: Unge under 18 år skal være i følgeskab med en voksen for at kunne checke ind på dette hotel** 1 & 2 rums lejligheder: Sove sofa for 3 og 4 personen. 3 rums lejligheder: Sove sofa for 5 og 6 personen. Barneseng kan lejes for for 6,60 Euro/dag

Fly t

u

io d

ste

e

FRA

FRA

7698

g lli Bi

Pyr Marbella har en meget god beliggenhed i Puerto Banus/Marbella. På hotellet findes svømmebassin, snack bar, have, kaffe butik, parkering, møde/konferencelokale og børnebassin. I hotellets omgivelser findes et stort udvalg af restauranter og barer. Lejlighederne er udrustede med bad/ bruser, køkkenkrog, pengeskab, aircondition, satellit-TV og balkon.

r inkl. lejl .4

r

Puerto Banus.

retu

ge

3 stjernet lejlighedshotel med god beliggenhed i

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l


Tenerife - Spanien TENERIFE Som på Gran Canaria vil du på Tenerife opleve et fantastisk klima på din ferie. Den sydlige del af øen har flest solskinstimer, og er lidt mere gold og tørt, end den nordlige del af øen hvor der er mere frodigt med knapt så mange solskinstimer.

langs stranden er en oplevelse i sig selv. Ca. 15 km fra Playa de las Americas ligger et lille område der hedder Callao Salvaje hvor vi har et dejlig populært lejlighedskompleks. Stedet er for dem der ønsker lidt mindre aktivitetsniveau end i Playa de las Americas.

SANTA CRUZ Er hovedbyen med ca. 250.000 indbyggere. En moderne storby med mange forretninger, restauranter og hyggelige små gader og torve. Under dit ophold på Tenerife må du ikke gå glip af en tur til Santa Cruz.

PUERTO DE LA CRUZ Populær turistby i den nordlige del af øen. I dette område falder der mere regn end på sydkysten og derfor er alt meget frodigt og grønt hvilket tiltaler mange turister i dag. Det er en lille hyggelig by på ca. 20.000 indbyggere og du finder naturligvis et stort udvalg af både restauranter, barer og butikker.

LOS CRISTIANOS Byen er i dag næsten bygget sammen med Playa de las Americas. Byen har dog sit eget præg med en hyggelig havn hvor der bl.a. er forbindelse til nogle af de andre Canariske øer.

Her er ikke så gode badestrande som på sydkysten, men der er store offentlige swimmingpools. Du må naturligvis ikke gå glip af øens største oplevelse, nemlig naturparken med Spaniens højeste bjerg TEIDE. En fantastisk fornemmelse møder dig straks du kommer ind i området. Sidste vulkanudbrud skete for ca. 100 år siden.

Du har også en dejlig strand og byområde med både restauranter, barer og butikker. Flere af vores hotellejligheder ligger i Los Cristianos. PLAYA DE LAS AMERICAS Nok den mest kendte turistby på Tenerife. Her er et meget stort udvalg af hoteller, restauranter, barer diskoteker samt butikker. Er du til golf finder du i, og omkring byen flere golfbaner. Byen er i dag bygget næsten sammen med Los Cristianos samt Costa Adeje. Her vil du aldrig komme til at kede dig – alene en tur på den lange hovedgade

Hvis I har mod på det, kan I tage det sidste stykke vej med svævebanen til toppen i 3.718 meters højde. Husk en varm trøje for temperaturen kan være lige omkring frysepunktet. Kort sagt, du vil hele tiden kunne opleve noget på Tenerife så glæd dig til din næste langtidsferie her.

Gennemsnitstemperatur Jan

Feb

Mar

Apr

Maj

Jun

Jul

Agu

Sep

Okt

Nov

Dec

21

22

22

23

23

25

26

27

26

25

24

22


Apartment Florida **

Fly t

u

e

FRA

FRA

7798

io d

g lli Bi

Et fint spansk 4 etagers hotel hvor der bl.a findes restaurant, der serverer morgenmad, frokost og middag. Hotellet er fra 1987 og renoveret i 2002 og har egen pool og børnepool, 24 timers reception, elevator, sikkerhedsboks i receptionen samt hyggelig have.

r inkl. lejl .4

r

La Cruz

retu

ge

Beliggende blot 200 m fra stranden i Puerto De

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l

ste

Alle lejligheder er 1 værelses lejligheder der er enkelt indrettede med eget bad/toilet, altan, stue m/sofa m/tv samt tekøkken med det mest basale service. Rengøring, skift af håndklæder og sengelinned 1 - 2 gange om ugen. Puerto De La Cruz er beliggende i det frodige nord nær Loro Parque. Der er ca. 100 km fra lufthavnen - turen kan køres med lokale busser som kører jævnligt fra lufthavnen. Calle Calafate 3, Puerto De La Cruz 384 Ring for yderligere information

Hotel La Carabela ***

Fly t

u

io d

ste

e

FRA

FRA

6998

g lli Bi

La Carabela ligger i Botanico-området og kun 5 minutters spadseretur fra centrum og ca. 10-15 minutters gang til stranden.

r inkl. lejl .4

r

De La Cruz.

retu

ge

Komfortable lejligheder i La Paz området i Puerto

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l

På området er der bar, spisesal, tv-rum, pool og solterasse. Der er mulighed for at leje sikkerhedsboks. Hotellet har elevator. I nærheden findes bl.a. banker, apotek, frisør, lille supermarked og gode parkeringsmuligheder i nærheden. Lejlighederne er indrettede med bad, tekøkken med køleskab, telefon og balkon/terasse. TV kan lejes i receptionen for ca. 12 euro/ uge. Rengøring, skift af håndklæder og sengelinned 1 - 2 gange om ugen. C/ Richard J. Yeoward, 3, 38400 Puerto de la Cruz. Ring for yderligere information

Hotel Laguna Park II **

På komplekset findes reception 24 timer i døgnet, elevator, pengeskab, veksleservice, cafe, lille supermarked, bar, pub, spillelokale, tv-stue, restaurant, saltvandsswimmingpool, solarium, børneklub, legeplads, vaskeriservice og parkeringsplads. Der ud over er der bordtennis, squash, basketball, strandvolley, billard, kuglespil, minigolf. Bemærk: Fra swimmingpoolen til receptionen skal man gå op af en bakke. Lejlighederne er indrettet med satellit tv (mod tillæg), pengeskab (mod tillæg), åben tekøkken med køleskab og badeværelse med badekar/brusebad samt balkon eller terrasse. Rengøring, skift af håndklæder og sengelinned 1 - 2 gange om ugen.

Fly t

u

io d

ste

e

FRA

FRA

6998

g lli Bi

Komplekset ligger på en bakke i Costa Adeje nær vandparken 700 meter fra centrum. Her finder du butikker, barer, pubber, restauranter og offentlig transport.

r inkl. lejl .4

r

strandene på Costa Adeje.

retu

ge

Lejlighedshotel beliggende en lille gåtur fra

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l


retu

r inkl. lejl .4

Apartment Castle Habour ***

u

ge

Fly t

u r/

r

io d

g lli Bi

ste

e

FRA

FRA

6998 r pe fly/l ighed/ ej l

Lejlighedshotel i den øverste del af Los Cristianos. Castle Harbour er et populært feriekompleks i den øverste del af Los Cristianos (over for det velkendte Lgh. Oasis Mango) som tilbyder pool med egen afdeling for børn, bar, resturant samt 24 timer reception. Man kan leje solstole mod betaling. Ikke egenet til gangbesværet. Hotellet er bygget i 1989 og lejlighederne er fordelt på 9 etager. Der er 1 km til stranden og den centrale del af Los Cristianos. Lejlighederne kan købes enten som 1 eller 2 værelses lejligheder der alle bl.a. er udstyret med WC/bad, køkken, balkon, TV, sikkerhedsboks. Rengøring, skift af håndklæder og sengelinned 1 - 2 gange om ugen. Ring for yderligere information

retu

r inkl. lejl .4

Apartment Costamar **

u

ge

Fly t

u r/

r

io d

g lli Bi

ste

e

FRA

FRA

6998 r pe fly/l ighed/ ej l

Enkle lejligheder 50 m fra Los Cristianos bugten. Dette lejlighedskompleks er centralt beliggende kun et par skridt fra havet samt diverse restauranter og barer. Der er ca. 800 m til stranden samt talrige indkøbsmuligheder. Desuden ligger der en golfbane ca. 1 km væk. Der er i alt 163 lejligheder. Hotellet har 1.000 m² stor have, foyer med 24 timers reception og 5 elevatorer samt café, et minimarked og hyggelig bar. Lejlighedshotellet har egen solterrasse med solsenge, svømmebassin (saltvand) med separat del til børn, snackbar og internet-service. Man kan leje solstole mod betaling. Lejlighederne er af beskedent standard samt sparsomt møblerede med bad/WC, køkkenkrog og balkon. Rengøring, skift af håndklæder og sengelinned 1 - 2 gange om ugen.

retu

r inkl. lejl .4

Apartment Aguamar ***

u

ge

r

Fly t

u r/

io d

g lli Bi

ste

e

FRA

FRA

10998 r pe fly/l ighed/ ej l

3 stjernet lejlighedskompleks i Los Cristianos. Aguamar er et 3 stjernet lejlighedskompleks, beliggende i området Los Cristianos på den sydlige del af Tenerife. Der er ca 900 meter til nærmeste strand og til centrum og 2 km. til nærmeste golfbane. På hotellet findes restaurant, bar og svømmebassin. Andre faciliteter, Derudover tilbyder hotellet bl.a. roomservice 24 timer, elevator, bar/pub, vaskeservice/renseri, restaurant. Hoteller kombinerer god service med moderne faciliteter og hotellet for ganske god anmeldelser fra gæster der har boet her. Alle140 lejligheder på dette 3-stjernet hotel er stilfuldt indrettede med gæstens komfort i tankerne. Lejlighederne er udstyrede med bad/bruser, køkkenkrog, telefon, TV og balkon. 1 & 2 rums lejligheder: Sove sofa for 3 og 4 personen. Rengøring, skift af håndklæder og sengelinned 1 - 2 gange om ugen. Ring for yderligere information


Apartment Playazul **

Fly t

u

ste

io d

e

FRA

FRA

7498

g lli Bi

Dette er et beskedent lejligheds kompleks beliggende midt i det travle centrum af Playa de Las Americas. Gå afstand til butikker, restauranter, barer og spændene natteliv på Las Veronicas centeret og bare 300 meter til stranden. Anlæget har et godt poolområde med solterrasse, bar og reception. Kun elevator i hovedbygningen. I de øvrige bygninger er der trapper (2 etager).

r inkl. lejl .4

r

bare 300 meter fra stranden.

retu

ge

Beliggende i centrum af Playa de Las Americas

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l

Alle lejligheder har eget bad, et seperat soverum, opholdsrum/stue med køkken, telefon, TV, safe og terrasse eller balkon. Studioene har kombineret sove-og opholdsrum/ stue. Rengøring, skift af håndklæder og sengelinned 1 - 2 gange om ugen. Et depositum på 60 Euro betales ved ankomst, dette beløb vil blive tilbagebetalt hvis lejligheden forlades uden mangler eller skader. Ring for yderligere information

Apartment Tropical Park

Fly t

u

io d

ste

e

FRA

FRA

7798

g lli Bi

Tropical Park Apartments ligger i byen Callao Salvaje, 10 km fra Playa de las Americas, 5 km fra Adeje by og ca 25 km fra lufthavnen. På hotellet findes reception 24 timer i døgnet, restaurant, café, bassinbar, 2 svømmebassiner, børnebassin, gymnastik, sauna, tennisbane, squashbane og supermarked.

r inkl. lejl .4

r

fra Adeje by og 10 km fra Playa de las Americas.

retu

ge

2 stjernet lejlighedskompleks, beliggende 5 km

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l

Lejlighederne har køkken, mikrobølgeovn, badeværelse (kar/bruser), satellit-TV, telefon og balkon eller terrasse. 1 & 2 rums lejligheder: Sove sofa for 3 og 4 personen. Rengøring, skift af håndklæder og sengelinned 1 - 2 gange om ugen. Hotellet for rigtig gode anmeldelser for gæster som tidligere har boet på dette hotel (uafhængige rapporter) Ring for yderligere information

Her findes også en have med 2 svømmebassiner, en terrasse med solstole og en bar. Alle lejligheder er udrustede med kombineret sove/ opholdsstue med sovesofa, køkkenkrog, bad/bruser, pengeskab og balkon. Rengøring, skift af håndklæder og sengelinned 1 - 2 gange om ugen. Ring for yderligere information

Fly t

u

9298

e

FRA

ste

io d

g lli Bi

Lejlighedskomplekset Columbus har en central beliggenhed på den smukke palmeavenue, som fører ned til stranden i Playa de las Americas kun 500 m væk. På hotellet findes en restaurant med buffet, bar med levende musik, reception, gymnastik med sauna og jacuzzi, købmand, vaskeri, TV-værelse, frisør og diskotek med underholdning.

r inkl. lejl .4

r

de las Americas.

retu

ge

Beliggende på den smukke palmeavenue i Playa

u r/

FRA

Apartment Columbus **

r pe fly/l ighed/ ej l


retu

r inkl. lejl .4

Apartment Reveron **

u

ge

Fly t

u r/

r

Christianos fra poolområdet

ste

io d

g lli Bi

e

FRA

FRA

8698

Godt lejlighedskompleks med udsigt over Los

r pe fly/l ighed/ ej l

Reveron er et godt lejlighedskompleks, som indbyder til ferie i dejlige, kanariske omgivelser. På taget af komplekset ligger et mindre poolområde, hvorfra der er en fantastisk udsigt over byen og havet. I kan frit benytte liggestolene ved poolen. Til komplekset er der fitnessfaciliteter, sauna og boblebad samt mulighed for at bestille massage (se listepriser på hotellet). Ved receptionen er der mulighed for internetadgang (mod betaling) samt trådløs internet. Hyggelige, lyse et og toværelses lejligheder med kombineret stue/køkken med køleskab. I lejlighederne med to værelser er der et separat soverum. Alle lejligheder er med bad og toilet samt balkon eller terrasse. Brug af telefon, satellit tv og safeboks afregnes direkte med hotellet. Adresse: Avda. Amsterdam, Urbanización Oasis del Sur 6, 38650 Los Cristianos, Tenerife, Spain

retu

r inkl. lejl .4

Apartment Island Village **

u

ge

r

Fly t

u r/

io d

g lli Bi

ste

e

FRA

FRA

9298 r pe fly/l ighed/ ej l

Komplekset ligger 1,5 km fra stranden, 200m fra en Aqua Park og 2,5 km fra et shoppingcenter. Af faciliteter kan hotellet tilbyde en 24-timers reception, trådløst internet overalt på hotellet (mod gebyr), en restaurant og bar, poolbar, stor flot udendørs swimmingpool, spillerum, legeplads, solarium og parkeringsplads. Hotellet ligger lige overfor “Aquapark Water Park & Dolphinarium”. Der er nem adgang til havnen samt stranden, hvor du bl.a. finder masser af shoppingmuligheder og ikke mindst restauranter. Hotellet ligger i et fortrinsvis roligt område. Lejlighederne lyse og venlige og er udstyret med tv, telefon, pengeskab (mod gebyr), skrivebord, hårtørrer, stue, køkken, mikroovn, køleskab og balkon/terrasse. Bemæek visse faciliteter kan være mod ekstra betaling Adresse: Av. Østrig 46, 38670, Playa de las Americas

retu

r inkl. lejl .4

Bungalows Barranco **

u

ge

r

Fly t

u r/

io d

g lli Bi

ste

Playa de las Americas.

e

FRA

FRA

7398

300 meter fra stranden, i centrum af feriestedet

r pe fly/l ighed/ ej l

Bungalows Barranco har restaurant, bar og swimmingpool. Der findes også en fjernsyns- og dvd-lounge. Du kan også tage en drink i baren, restauranten eller pubben (beliggende inde i hotellets nabobygning). Nærmeste bustop ligger 500 m fra hotellet og der er ca. 300 m til strand og golfbane. Derudover finder det store shoppingcentre (Safari & American Plaza) indenfor kort gåafstand. Alle lejligheder er udstyrede med telefon og TV (ekstra betaling). Der findes 7 x 1 værelseslejligheder, 17 x 2 værelses lejligheder samt 77 x 2 værelses lejligheder, hvor soveværelset ligger på første sal. Rengøring 4 gange om ugen, skift af håndklæder 3 gange om ugen, skift af sengetøj 1 gang om ugen. Adresse : Avda Santiago Puig 3, Playa de las Americas, Tenerife, Spain


Apartment Oasis Mango ***

Fly t

u

io d

ste

e

FRA

FRA

9398

g lli Bi

Lejlighedshotellet Oasis Mango åbnede 1995, ligger i nærheden af Los Cristianos, ca 1.5 km fra stranden og 17 km fra Tenerifes sydlige lufthavn. På hotellet findes reception 24 timer i døgnet, restaurant, bar, have, forretning, svømmebassin og internetkontakt. Lejlighederne er udrustede med bad/bruser, køkkenkrog, telefon og balkon/terrasse. Satellit-TV og pengeskab kan lejes på stedet.

r inkl. lejl .4

r

Cristianos og 1.5 km fra stranden.

retu

ge

3 stjernede lejligheder i nærheden (1km) af Los

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l

Rengøring og bytning af håndklæder 5 dage om ugen, bytning af lagner 2 dage om ugen.

Adresse: Calle San Fransisco 15, 38650 Los Cristianos, Tenerife, Spain Ring for yderligere information

Apart. Hacienda Del Sol **

Fly t

u

io d

ste

e

FRA

FRA

8998

g lli Bi

Hacienda del Sol et lejligheder som ligger tæt på underholdning og 300 meter fra stranden.

r inkl. lejl .4

r

Tenerife.

retu

ge

Beliggende i Playas de Las Ameritas syd på

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l

På komplekset er der reception 24 timer i døgnet, have, udendørs swimmingpool med afdeling til børn, liggestole, snackbar, restaurant og pengeskab mod ekstra gebyr. Hotellets værelser er indrettet med privat badeværelse (brusebad/badekar), tekøkken med køleskab, balkon/terrasse, satellit tv og telefon. Rent sengetøj en gang om ugen, Rene håndklæder to gange om ugen.Rengøring seks gange om ugen. Studier og lejligheder med et soveværelse er indrettet med sovesofa til den 3./4. person. Adresse: C/ Arq. Gomez Cuesta 5, 39660 Playa de las Americas, Tenerife, Spain

Rengøring 5 dage om ugen. Støj fra trafik og forlystelser forekommer. Aircondition/centralvarme findes ikke.

Adresse: Avenida Noelia Afonso 2, 38640 Playa de las Americas, Tenerife, Spain Ring for yderligere information

Fly t

FRA

ste

e

FRA

u

9198

g lli Bi

Lejlighedshotel i to bygninger (6 etager og 2 etager, bygningen med 6 etager har elevator). På hotelområdet findes svømmebassin (opvarmet 22 grader), solterrasse, bassinbar og reception med internetkontakt (mod afgift). Lejlighederne er udrustede med badeværelse/bruser, køkkenkrog med enkelt udstyr, TV, telefon og balkon.

r inkl. lejl .4

r

700 meter fra stranden i Playa de las Americas.

retu

ge

Lejlighedshotel med opvarmet svømmebassin,

u r/

io d

Apartment California **

r pe fly/l ighed/ ej l


retu

r inkl. lejl .4

Apart. Los Alisios ***

u

ge

Fly t

u r/

r

io d

g lli Bi

ste

stranden og ca 700 meter fra centrum.

e

FRA

FRA

9998

Enkle lejligheder i Los Cristianos, 1.4 km fra

r pe fly/l ighed/ ej l

Lejlighedshotellet Alisios ligger i den øverste del af Los Cristianos, ca 700 meter fra centrum. På hotelområdet findes reception med internetkontakt, opvarmet svømmebassin (22 grader), solterrasse, bassinbar og en lille købmand. Lejlighederne, som er enkle og noget nedslidte, har badeværelse/bruser, soveværelse, køkkenkrog med enkelt udstyr, opholdsstue, TV og balkon. Aircondition/centralvarme findes ikke. Område med lokaltrafik og trapper/bakker. Rengøring 5 dage om ugen (ikke opvask). Adresse: Carretera Vieja a Guaza s/n, 38650 Los Cristianos, Tenerife, Spain Ring for yderligere information

r inkl. lejl retu .4

Apart. Cordial Golf Plaza ***

u

ge

r

Fly t

u r/

io d

g lli Bi

ste

e

FRA

FRA

9598 r pe fly/l ighed/ ej l

Beliggenhed ved golfbanerne Golf del Sur og Amarilla. Poolområde med to pools (begge på 300 m2), hvoraf den ene er opvarmet fra november til april, 22 grader kan variere i løbet af dagen afhængig af den udendørs temperatur. Lejlighederne er rummelige, pænt indrettede lejligheder med aircondition. Ekstra opredning er sovesofa. Alle har enkelt udstyret køkkenniche med køleskab (og lille fryseboks), kogeplader samt elkedel. Spiseplads. Tv. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. 1-værelses lejligheder (ca. 45 m2) med kombineret opholdsstue og soveværelse. Terrasse mod omgivelserne. 2-værelses lejligheder (ca. 65 m2) med opholdsstue og soveværelse. Balkon mod omgivelserne Bygget 2003. 4 etager. 174 lejligheder. Reception. Trådløst internet til egen bærbar i lobbyen. Pool- og strandhåndklæder udlånes (mod depositum). Ferieområde med lokaltrafik. Flytrafik fra lufthavnen Reina Sofia kan være forstyrrende. Adresse; Urb. Golf del sur, 38620 San Miguel de Abona

retu

r inkl. lejl .4

Apartment El Duque ***

u

ge

r

Fly t

u r/

io d

g lli Bi

ste

e

FRA

FRA

10298 r pe fly/l ighed/ ej l

El Duque ligger 400 meter fra stranden. Nyrenoverede hotel-lejlighedskompleks, El Duque ligger i den populære Costa Adeje regionen på Tenerife. Ca. 15 km fra Reina Sofia lufthavnen og 600 meter fra strandene Fañabe og del Duque. Hotellet er inddelt i ni separate bygninger med store åbne rum, omgivet af forskellige tropisk vegetation og har i alt 210 lejligheder fordelt på 1 værelses lejligheder og 2 værelseslejligheder. På hotellet er der tre pools (en børnepool og en opvarmet), Restaurant Buffet, snackbar ved poolen, børneområde med en kæmpe skakbræt og en børneklub, dag og aften underholdning (sæson), 24-timers reception, valutaveksling, biludlejning og salg af udflugter og shows. Alle lejlighederne er med køleskab, mikroovn, brødrister samt tekøkken, komplet badeværelse med hårtørrer og spejl, pengeskab, telefon, ventilator, satellit-tv og balkon eller terrasse. Adresse: Avda de Bruselas, 14, 38660 Costa de Adeje


Apartment Playa Olid ***

Fly t

r inkl. lejl .4

u

r

io d

ste

e

FRA

FRA

9998

g lli Bi

Lejlighedshotellet Playa Olid ligger i området Torviscas udenfor Playa de las Americas på Tenerifes sydkyst. Herfra er der kun 800 m til stranden og 5 minutters gang til restauranter, barer og forretninger.

retu

ge

Lejligheder 800 m fra stranden.

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l

På hotelområdet findes 2 forskellige svømmebassiner, et separat børnebassin, solterrasse med bassinbar, restaurant, bar, TV-værelse, supermarked og reception. Moderne udrustede lyse lejligheder med balkon, bad/ bruser, køkkenkrog med elektriske kogepalder, køleskab og telefon. Rengøring 5 dage om ugen, bytning af håndklæder 3 dage om ugen, bytning af lagner 2 dage om ugen Adresse: Avda. Ernesto Sarti 18, Urb. Torviscas/Costa Adeje, Tenerife, Spain Ring for yderligere information

Compostela Beach Golf Club ***

Fly t

u

r

ste

io d

e

FRA

FRA

10698

g lli Bi

Compostela Beach Club ligger midt imellem Playa de las Américas og Los Cristianos og er ikke længere væk end at man sagtens kan gå ned til begge steder og alle de restauranter, caféer og andre forlystelser som kan opleves her.

r inkl. lejl retu .4

ge

Beliggende i den nordlige del af Playa Las Américas

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l

Compostela Beach Club tilbyder stor og flot swimmingpool som er opvarmet om vinteren og ved poolområdet findes gratis solstole, parasoller og en poolbar som serverer både drikkevarer og mad. Vil du besøge stranden, så ligger Playa las Vistas tættest på ca. 900 m herfra. Lejlighederne: Gode og rummelige lejligheder med bad/ toilet. Alle lejligheder er udstyret med lille køkken med køleskab, kaffemaskine og el-kedel. I øvrigt: Bygget 2001. 156 lejligheder fordelt på 2 etager uden elevator. WiFi-internet (mod betaling) i receptionen, restauranten og terrassen, internethjørne i receptionen. Vaskerifaciliteter. Minimarked. Adresse: Campo de Golf de Las Américas, 38660 Playa de las Americas/Arona

Apartment Paradero **

Lejlighederne: 1-værelses lejligheder med bad/toilet og balkon/terrasse. Lejlighederne er enkle men udstyret med lille køkken med køleskab og deponeringsboks (deponeringsbox mod ekstra betaling). I øvrigt: Bygget 1973 og renoveret 1985 og delvis renoveret 2004. 115 lejligheder i 2 etager uden elevator. Lejeplads. Internethjørne.

Fly t

u

r

El Paradero 2 ligger i Playa de las Américas “gamle” del hvor der ikke er særlig langt ned til Troya-strandene og shoppingcentrene og barerne ved “Veronica”.

r inkl. lejl .4

io d

ste

e

FRA

FRA

9298

g lli Bi

Du bor på et stort hotelområde hvor du deler de 2 swimmingpools, poolbar og andre faciliteter med gæster på El Paradero 1 og El Paraiso del Sol.

retu

ge

Hvis du ikke kræver mange faciliteter og hellere vil bruge feriepengene på andet end din feriebolig er El Paradero 2 et fint alternativ.

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l


Gran Canaria - Spanien GRAN CANARIA Har du valgt én af vores langtidsrejser hertil kan du være sikker på at du får en ferie med verdens bedste klima. Aldrig for varmt og aldrig for koldt, med en gennemsnits temperatur på ca. 20 grader.

Byen har en stor koncentration af restauranter, barer, diskoteker og butikker og ikke mindst en lækker strand. I byen er der mange butikscentre hvoraf det mest kendte er JUMBO center. Besøg også bydelen San Fernando hvor lokalbefolkningen bor – her finder du mange små hyggelige restauranter og barer.

Vi bor i de mest kendte turistområder så du behøver aldrig at kede dig.

I den sydlige del af byen mod Maspalomas er landskabet helt specielt med sanddynger som var du i Sahara.

LAS PALMAS ”Hovedstaden” på Gran Canaria er Las Palmas og her bor næsten halvdelen af øens indbyggere.

Maspalomas består hovedsageligt at små bungalows og imellem det hele finder du en golfbane.

Byen har en kæmpe stor havn med meget trafik fra hele verden da øen er et knudepunkt for skibstrafikken.

Området støder op til det mondæne Melonares med de eksklusive 5-stjernede hoteller.

Herfra har du mulighed for at sejle til én af de andre 7 øer der udgør den Canariske øgruppe. Byen er absolut et besøg værd med mange spændende restauranter, smalle gade og små hyggelige torve og de fashionable butikker. Herfra kan du også komme ind i landet og se hvilket varierende landskab øen udgør.

PUERTO RICO Kendt ferieby hvor mange danskere vælger at holde deres ferie. Mange aktiviteter med butikker, restauranter og barer er bygget op omkring et par Shoppingcentre. Byen har en stor lystbådehavn og en mindre strand. Langs strandpromenaden kan man gå til den anden nærliggende strand Playa de Amadores. Man bør ikke snyde sig selv for en tur til den hyggelige by PUERTO MOGAN med en dejlig havn og mange lækre fiskerestauranter.

PLAYA DEL INGLES / MASPALOMAS Længere mod syd finder du turistbyen Playa del Ingles der i dag er bygget sammen med San Agustin og Maspalomas.

Der er naturligvis mulighed for at melde sig til udflugter gennem de lokale bureauer og få mere information på byens turistinformation.

Gennemsnitstemperatur Jan

Feb

Mar

Apr

Maj

Jun

Jul

Agu

Sep

Okt

Nov

Dec

21

22

22

23

23

25

26

27

26

25

24

22


Apartment Blue Star **

Fly t

r inkl. lejl .4

u

r

io d

ste

e

FRA

FRA

6898

g lli Bi

Blue Star er et enkelt lejlighedskompleks højt beliggende i Puerto Rico. I foyeren er receptionen åben alle døgnets 24 timer, ligesom der også er sikkerhedsboks og vekselservice. Herudover findes der stor solterrasse med svømmebassin, børnebassin og med en fantastisk udsigt over havet og byen, solsenge, parasoller, snackbar og købmand. Der er desuden en internetterminal og der tilbydes vaskeservice. Nærmeste indkøbscenter ligger 300 meter fra hotellet og til centrum af Puerto Rico er der 2,5 kilometer. Komplekset åbnede i 1988 og blev komplet renoveret i år 2000. Det råder over i alt 157 lejligheder fordelt på 9 etager.

retu

ge

Højt beliggende i Puerto Rico.

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l

Lejlighederne har bad, separat soveværelse, opholdsstue med sovesofa, køkkenkrog og balkon eller terrasse. Køkkenkrogen har kogeplader, køleskab og køkkenudstyr. Rengøring, skift af håndklæder og sengelinned 1 - 2 gange om ugen. Ring for yderligere information

Apartment Nido Del Aguila **

r

Fly t

u

io d

ste

e

FRA

FRA

8398

g lli Bi

Nido del Aguila er et bungalowsanlæg, som ligger i den øverste del af Puerto Rico på Gran Canaria. 5 minutter med bus fra Puerto Rico-stranden, og 10 minutter fra den nye strand Playa de Amadores.

r inkl. lejl retu .4

ge

Bungalower i den øverste del af Puerto Rico.

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l

Indlogeringen sker på Lara/Nido Del Aguila - Fælles reception. På hotelområdet findes svømmebassin, solterrasse, bar, restaurant og parkering. Der findes deponeringsboks i receptionen. Hver bungalow er udstyrede med bad/bruser, balkon eller terrasse, køkkenkrog, køleskab, pengeskab og TV. Rengøring, skift af håndklæder og sengelinned 1 - 2 gange om ugen. Receptionens åbningstider: 08.30-20.00 (udenfor åbningstid vil der være en seddel med tlf. nr til vagten, som man altid kan komme i kontakt med).

Apartment Roslara *

Lejlighederne er udrustede med separat soveværelse, køkken, bad/WC og balkon. Pengeskab og TV kan lejes mod betaling. Rengøring, skift af håndklæder og sengelinned 1 - 2 gange om ugen. Receptionens åbningstider: 09.00-14.00 og 17.00-20.00 (udenfor åbningstid vil der være en seddel med tlf. nr til vagten, som man altid kan komme i kontakt med). Ring for yderligere information

Fly t

u

io d

ste

e

FRA

FRA

8398

g lli Bi

Roslara er et lille og enkelt lejlighedshotel bestående af 35 lejligheder, som ligger på toppen af bjerget imellem Puerto Rico og Amadores. Gåafstand til indkøbscentret Europa (600 meter) og Amadores stranden. Afstand til Puerto Rico´s centrum er 2,5 km. Roslara har swimmingpool med separat afdeling til børnene samt solterasse med fin udsigt.

r inkl. lejl .4

r

dores dalen og stranden.

retu

ge

Højt oppe i Puerto Rico med udsigt over Ama-

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l


r inkl. lejl retu .4

u

ge

Bungalows Sun´s Garden *

r

Fly t

u r/

io d

g lli Bi

e

FRA

FRA

6898 r ste pe fly/l ighed/ ej l

Et lille og meget hyggeligt kompleks i Maspalomas Suns Garden er et lille kompleks i Maspalomas, beliggende i et stille område. Ialt 48 lejligheder, som ligger rundt om et svømmebassin med en separat del for børn. Solterrasse med solstole, bar og et cafeterie som arrangerer grillaften en gang om ugen (sæson). Der er ca. 200 meter til nærmeste supermarked, 700 meter til det store indkøbscenter Faro2, 1,2 km til Playa del Ingles og 600 meter til salgshallen og markedspladsen i San Fernando. 1 km til Maspalomas golfbane. Lejlighederne består af 2 etager med soveværelse og bad i den øverste etage og opholdsstue, barkøkken og terrasse i den underste del. TV mod afgift. Rengøring, skift af håndklæder og sengelinned 1 - 2 gange om ugen. Ring for yderligere information

retu

r inkl. lejl .4

Bungalows Capri *

u

ge

r

Fly t

u r/

io d

g lli Bi

ste

e

FRA

FRA

6598 r pe fly/l ighed/ ej l

Klitterne ligger 1,5 km fra komplekset. Bungalows Capri ligger 3 km fra feriestedet Playa del Ingles, hvor der findes masser af barer, restauranter og butikker. Bungalows Capri er renoveret i 2003 og består af 90 bungalows. Hotellet har 24 timersreception, have, swimmingpool med seperat børneafdeling, bar/restaurant og butik. Der er ca. 1,5 km til Faro 2 som er et meget stort shoppingcenter. Der er heller ikke langt til de berømte “klitter” af ørken hvor man bl.a kan ride på kameler. Alle bungalowerne er udstyrede med tekøkken, tv (mod ekstra gebyr), varme, deponeringsboks, komfur med 2 plader, køleskab, bad/toilet, balkon eller terrasse. Rengøring, skift af håndklæder og sengelinned 1 - 2 gange om ugen. Adresse: c/ Tauro 4, 35 100 Maspalomas, Gran Canaria Ring for yderligere information

retu

r inkl. lejl .4

Apartment Veril Playa *

u

ge

r

Fly t

u r/

io d

g lli Bi

ste

strandene i San Agustin og Playa del Inglés.

e

FRA

FRA

8598

Lejligheder ved stranden og i gangafstand til

r pe fly/l ighed/ ej l

Veril Playa Apartments ligger midt i et roligt område i Playa del Ingles på øen Gran Canaria. Hotellet har 80 lejligheder som alle byder på et bekvemt og hyggeligt ophold, og har desuden udsigt over havet. 200 meter væk ligger den perfekte strand og i nærheden ligger flere indkøbscentre. Hotellet ligger 28 kilometer fra lufthavnen. Tips: Hotellet suveræne beliggenhed gør det muligt at nå et stort udbud af butikker, barer, restauranter og underholdende natteliv på bare 5 minutter. Hvis I er interesserede i at udforske den spændende ø ligger busstoppestedet kun nogle meter væk og der er mulighed for at leje cykler. Rengøring 3 dage om ugen, bytning af håndklæder 2 dage om ugen, bytning af lagner 1 dag om ugen. Mulighed for køb af pension på dette hotel. Adresse: C/ Hannover 4 35100 Playa Del Ingles


Bungalows Green Ocean **

Fly t

io d

ste

e

FRA

FRA

7498

g lli Bi

Green Ocean er et lille kompleks med 64 lejligheder beliggende 500 meter fra centrum i Playa del Inglés hvor der findes butikker, barer og restauranter. Stranden ligger 300 meter fra lejlighederne og der er offentlige transportmidler 200 meter derfra. På komplekset findes 24 timers reception, veksleservice, bar, restaurant og et lille supermarked. Desuden er der swimmingpool, børnebassin, bar ved poolen, terrasse, legeplads, billard, bordtennis og spil.

u

r

meter fra stranden.

r inkl. lejl retu .4

ge

Lille lejlighedskompleks i Play del Inglés, 300

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l

Lejlighederne har et separat soveværelse, stue, badeværelse med brusebad, tekøkken med køleskab og balkon. De er desuden udstyret med telefon, tv og pengeskab (mod ekstra gebyr). Vaskeriservice til rådighed mod ekstra gebyr. Rengøring, skift af håndklæder og sengelinned 1 - 2 gange om ugen. Adresse: C/ La Gloria, 1, Playa del Inglés, 35100

Apartment Los Salmones **

Fly t

u

io d

ste

e

FRA

FRA

6998

g lli Bi

Beskedent hotel bygget i 1972 og blev renoveret i 1997. På sine 5 etager har det i alt 296 lejligheder. Der er desuden døgnåben reception, elevator, bar og en restaurant med ikke-ryger område. Herudover kan hotellets gæster benytte hotellets vaskeservice og parkeringspladsen. På hotelområdet findes svømmebassin, børnebassin, bar, buffetrestaurant, have, solstole, vaskemuligheder og minigolf. Der tilbydes en snackbar ved poolen og underholdning (sæson) med shows, lege og konkurrencer.

r inkl. lejl .4

r

fra indkøbscentret Kasbah

retu

ge

200 meter fra stranden samt kun nogle minutter

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l

Alle 296 lejligheder er udstyrede med bad/bruser, telefon, TV og deponeringsboks er mod betaling), køkkenkrog og balkon/terrasse. Rengøring, skift af håndklæder og sengelinned 1 - 2 gange om ugen. Adresse: Avenida de Tenerife 2, 35 100 Playa del Ingles Ring for yderligere information

Apartments Tagoror *

Lejlighederne er udstyrede med badeværelse med brusebad, tekøkken samt balkon og terrasse. Rengøring, skift af håndklæder og sengelinned 1 - 2 gange om ugen. Adresse: Av. Alfereces Provisionales 9, 35100 Playa del Ingles

Fly t

u

io d

ste

e

FRA

FRA

7998

g lli Bi

Tagoror lejlighederne ligger 200 meter fra stranden i Playa del Ingles, 100 meter fra butikker, barer, restauranter og natteliv. På komplekset findes swimmingpool, terrasse og reception. Der er kun kort afstand til de berømte sanddynger (miniørken) hvor man bl.a. kan ride på kameler. Det er også muligt at tage lokal bussen til hovedbyen Las Palmas såfremt man ønsker at udforske øen lidt nærmere. Hotellets reception er gerne behjælpelig med yderligere information omkring vigtige seværdigheder m.m.

r inkl. lejl .4

r

stranden i Playa del Ingles

retu

ge

Tagoror lejlighederne ligger 200 meter fra

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l


retu

r inkl. lejl .4

u

ge

Fly t

u r/

Apartment Carmen ***

r

io d

g lli Bi

e

FRA

FRA

8998 r ste pe fly/l ighed/ ej l

Beliggende i Playa del Ingles Apartamentos Carmen ligger i kvarteret Playa del Ingles i San Bartolome de Tirajana og er tæt på Yumbo Shopping Center og Maspalomas Strand. Dette lejlighedshotel i San Bartolome de Tirajana tilbyder en kaffebar/cafe, en bar ved poolen og en bar/lounge. Gratis trådløs internetadgang er tilgængelig i fællesområder. Gæsteparkering er gratis og mulig i et begrænset omfang ud fra princippet om først til mølle. Personalet kan arrangere valutaveksling og udlejning af computer. Ekstra faciliteter inkluderer en udendørs pool, en conciergereception og et bibliotek. Værelserne på Apartamentos Carmen har velkomstfaciliteter og pengeskab. Værelser har balkon. Tv’et har kabelkanaler. Værelserne har trådløs internetadgang. Dette lejlighedshotel har tekøkken med køleskab samt beskedent udvalg af service. Badeværelserne har håndbruser, bidet og makeup-/barberspejl. Herudover tilbydes rengøring flere gange om ugen.

retu

Apartment Guinea **

u

io d

g lli Bi

ste

e

FRA

8198

r

FRA

r inkl. lejl .4

ge

Fly t

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l

Centralt beliggende i Playa de Ingles, tæt på restauranter, barer, natklubber og butikker. Guinea lejlighederne ligger på den sydøstlige kyst på Grand Canaria i Playa de Ingles, ca. 400 meter fra stranden og tæt på restauranter, barer, natklubber og butikker. På komplekset er der en lille reception med begrænsede åbningstider (9:00-13:00/16:30-19:00), swimmingpool, børnebassin, bar, lokale til opbevarelse af bagage, vaskeri, pengeveksling og Internet (ekstra gebyr). Lejlighederne er indrettet med badeværelse (bad/brusebad), tekøkken, køleskab, tv (ekstra gebyr), telefon, pengeskab (ekstra gebyr) samt balkon. I øvrigt: Bygget i år 1972, renoveret i år 2002 og 2006 (bla. helt nye køkkennicher). 69 lejligheder, 7 etager, 2 elevatorer. Hotelområde med gennemkørsels trafik. Adresse: C/ Helsinki 4, 35100 Playa del Ingles, Gran Canaria, Spain

retu

r inkl. lejl .4

Bungalows Parque Nogal **

u

ge

r

Fly t

u r/

io d

g lli Bi

ste

fra Maspalomas golfklub og 5 km fra stranden.

e

FRA

FRA

8698

Parque Nogal Bungalows komplekset ligger 2 km

r pe fly/l ighed/ ej l

Bungalows Parque Nogal ligger i Campo International de Maspalomas.Gran Canaria, De Kanariske Øer.Det har 56 bungalows type dupleks, med separat soveværelse, badeværelse og balkon på øverste etage. Lounge køkken og terrasse på den forreste og bageste i stueetagen. Poolen har et areal på 216 m² og et volumen på 324 m³ med en maksimal dybde på 1,60 m.Het pool er opvarmet i vinterhalvåret (oktober 15 til april 15). BØRNE poolen har et anslået areal på 30 m² meter og 30 centimeter dybt. Du kan nyde en stor fælles opholdsstue med TV, swimmingpool for voksne, børn pool, solarium, badminton område, minigolf (18 huller), legeplads, pool og tabel fodbold. Der findes snackbar og restaurant på hotellet. Adresse: C/ Leo, 2, Maspalomas, Gran Canaria 35290.


Apart Koala Garden Suites ***

Fly t

u

io d

ste

e

FRA

FRA

7498

g lli Bi

Koala Gardens er beliggende i et roligt område i Maspalomas og er velegnet til børnefamilier eller par der ønsker både strand og by indenfor rækkevidde.

r inkl. lejl .4

r

ya del Inglés og 5 minutters kørsel fra golfbanen.

retu

ge

Koala Garden Suites ligger 4 km fra stranden i Pla-

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l

Koala Gardens tilbyder en lang række faciliteter som fitness, sauna, massage og TV-rum. For de unge er der bordtennis, billard, squash og for de yngste er der en legeplads med for eksempel gynger. Derudover er der et aktivitetsprogram, hvor der både om dagen og om aftenen arrangeres forskellige aktiviteter. Koala Garden har deres eget minimarked, samt restaurant, grillbar, pizzeria og snackbar. Lejlighed med terasse eller balkon, aircondition, bad, køkkenhjørne, spiseplads/opholdsrum, telefon og safe.

Apartment Anamar Suites **

Fly t

r inkl. lejl .4

u

r

io d

ste

e

FRA

FRA

8898

g lli Bi

Dette hotel tilbyder en foyer med 24-timers reception og check-out service, sikkerheds boks, vekselbørs, elevator. En trådløs internetforbindelse er også tilgængelig (mod gebyr). Hotellet blev renoveret i 2010 og består af 133 lejligheder, heraf syv suiter. Mod betaling kan man benytte sig af hotellets vaskeservice . Alle lejligheder er udstyret med en telefon, satellit / kabeltv, internetadgang, sikkerheds boks og et tekøkken med køleskab samt det mest basale køkkengrej. Alle lejligheder har en balkon eller terrasse.

retu

ge

Anamar 400 m fra strand og 3 km fra centrum

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l

Faciliteter: Der findes en udendørs swimmingpool (opvarmet om vinteren) for voksne med et boblebad og lille vandfald og en pool for børn. Forfriskninger serveres ved snackbaren. Man kan spille billard og minigolf som kan findes i stueetagen (begge betaling af et gebyr). Nærmeste golfbane ligger ca 3 km fra hotellet. Beliggende på 5. sal findes restauranten med udsigt over haven. Adresse: Av. Estados Unidos N°38, 35100 Playa del Inglés.

Bungalows Parque Paraiso II ****

Fly t

u

r

Bungalows: Lyse og rummelige bungalows med bad/toilet. Alle bungalows er udstyret med lille køkken med køleskab og kaffemaskine. Desuden findes her telefon, satellit-TV og deponeringboks (mod betaling). Alle bungalows har en lille solterrasse. I øvrigt: Bygget 1973. 122 bungalower. Internethjørne. Minimarked.

r inkl. lejl .4

io d

ste

e

FRA

FRA

8398

g lli Bi

Parque Paraiso II blev designet og bygget af den verdensberømte spanske arkitekt og kunstner Cesar Manrique i starten af 1970-erne og ligger tæt på centrum af Playa del Inglés. Caféer, restauranter og de shoppingmulighed området tilbyder, ligger ikke langt herfra. På Parque Paraiso II bor du i en stor grøn have med masser af palmer, buske og blomster. Her findes fint poolområde med gratis solstole og parasoller og swimmingpool til både voksne og børn. Stranden i Playa del Inglés er blot ca. 700 m. herfra. Restauranten er åben fra morgen til aften og tilbyder midt om dagen lettere måltider og drikkevarere til dem som ligger ved poolen.

retu

ge

Hyggeligt bungalowkompleks Playa del Ingles

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l


retu

r inkl. lejl .4

u

ge

Fly t

u r/

r

io d

g lli Bi

e

FRA

FRA

7898 ste

Apartment Green Park **

r pe fly/l ighed/ ej l

Green Park Apartamentos ligger omkring 600 meter fra stranden. Green Park Apartments er beliggende i et centralt område i Playa del Inglés del af den irske Center Resort, 500 meter fra stranden og Red Eagle Shopping Center. Komplekset består af 109 2-værelses lejligheder og 10 studios (1 værelses lejligheder), hver med plads til højst 3 voksne. Hver lejlighed har en stue med sovesofa, tekøkken, badeværelse, balkon eller terrasse, satellit-tv (mønt forudbetalt) og husholdning. På Green Park tilbyder den besøgende værelser med hav og bjergudsigt. Andre faciliteter: • Receptionen åben 24 timer • Udenlandske valutaveksling • Salg af postkort • Swimming pool for børn og voksne • Pool Bar Terrasse • Reilly bar (typisk irsk) • Green Park Restaurant (A la carte) • Nattevagt Adresse: Avenida Tenerife 4, 35100 Playa del Inglés, Gran Canaria, Spain

retu

r inkl. lejl .4

Apartment Castillo de Sol **

u

ge

r

Fly t

u r/

io d

g lli Bi

ste

e

FRA

FRA

7798 r pe fly/l ighed/ ej l

Castillo de Sol finder du med en god beliggenhed oppe ad Puerto Ricos ene dalside og med fin udsigt udover området og shoppingcenteret. Der er kun ca. 200 m ned til centrum, hvor alle Puerto Ricos restauranter, caféer og barer ligger, så Castillo de Sol er et godt alternativ når solferien skal kombineres med forlystelser. På Castillo de Sol kan du slappe af ved swimmingpoolen og hygge ved poolbaren som er åben hele dagen og aftenen med servering af både drikkevarer og mad. Nogle gange om ugen arrangeres forskellig underholdning på hotellet. Lejlighederne: Enkle, men pæne lejligheder med bad/ toilet. Alle lejligheder er udstyret med lille køkken med køleskab, ovn og brødrister. Desuden findes her satellit-TV (mod betaling) og deponeringsboks (mod betaling). I øvrigt: Bygget 1989 og renoveret senest 2007. 87 lejligheder fordelt på 8 etager med elevator. Internethjørne. Vaskerifaciliteter. Handicapvenligt.

r inkl. lejl retu .4

Apartment Puerto Azul ***

u

ge

r

Fly t

u r/

io d

g lli Bi

ste

e

FRA

FRA

9298 r pe fly/l ighed/ ej l

Puerto Azul ligger på solsiden mellem strandene i Amadores og Puerto Rico. Bygget på en klippetop, med en fantastisk beliggenhed over havet, hvilket giver en imponerende udsigt. Hotellet er placeret på et areal på over 40,000 kvadratmeter så her er god plads til alle. Puerto Azul har 2 swimmingpools (den ene er opvarmet til 22 grader om vinteren) samt børnepool. Ved poolområdet er der gratis solstole og parasoller samt mulighed for at låne poolhåndklæder (mod depositum). Med adgang kun for de voksne tilbyder Puerto Azul et flot afslapningsområde med solstole og jacuzzi - og med mindst sagt fantastisk udsigt over havet. Lejlighederne: Indbydende lejligheder med bad/toilet med hårtørrer. Alle lejligheder er udstyret med lille køkken med køleskab med mikrobølgeovn, brødrister, kaffemaskine og el-kedel. Desuden er her telefon, satellit-LCDTV (32”), deponeringsboks (mod betaling) og loftvifte. I øvrigt: Bygget 1990 og renoveret senest 2009. 387 lejligheder fordelt på 9 etager med elevator. Internethjørne.


Bungalows Rio/Canary *

Fly t

u

e

FRA

FRA

8298

io d

g lli Bi

Komplekset har 2 svømmebassinger for voksne, børnebassin, terrasse med gratis sol senge og parasoller, buffet restaurant, pool bar, reception og valuta veksling, mini marked, læge front desk and money exchange 24h, minimarket, læge service, gratis transport til Maspalomas strand (2 tur-retur ture), 2 tennis baner, volleyball og mini-basketball, underholdnings område med bordtennis, billiard borde og børne spil, sportsaktiviteter om dagen og aften aktiviteter og legeplads.

r inkl. lejl .4

r

GARDEN CLUB.

retu

ge

BUNGALOW RIO CLUB MASPALOMAS II / CANARY

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l

ste

Hver bungalow består af 1 soveværelse, komplet badeværelse, sikkerhedsboks (mod ekstra gebyr), køkken, køleskab, sove sofa, TV og terrasse med 2 sol senge. * Rengøring flere gange om ugen Adresse: Avda. Touroperador Osl Wings, 1 35100 Maspalomas ‘ Las palmas de Gran Canaria

Bungalows Las Vegas Golf *

Fly t

u

io d

ste

e

FRA

FRA

8998

g lli Bi

Komplekset ligger ved siden af Maspalomas golfbane og nær indkøbscentret Faro II hvor der også findes barer og restauranter.

r inkl. lejl .4

r

palomas.

retu

ge

Beliggende omkring 1.5 km fra stranden i Mas-

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l

På komplekset findes reception, bar, restaurant, internetadgang (mod ekstra gebyr), legeplads, have, swimmingpool, terrasse med liggestole. Hotelværelserne er udstyret med tv og safe mod ekstra gebyr, radio, tekøkken og badeværelse med badekar/ brusebad. 2 rums lejligheder: Sove sofa for 3 personen. 3 rums lejligheder: Sove sofa for 4 personen. Adresse: Av. Touroperador Tjaereborg 7, Campo de Golf, 36130 Maspalomas, Gran Canaria, Spain Ring for yderligere information

Apartment Monte Feliz **

centrum. På lejlighedskomplekset Monte Feliz findes reception 24 timer i døgnet, bar, swimmingpool med terrasse, børnebassin. Opvarmet pool under vinter månederne. Lejlighederne er udstyret med badeværelse med brusebad, køkken med udstyr, telefon, tv (ekstra gebyr) samt balkon eller terrasse. Hotellet ligger i et område med mange trapper. Rengøring udføres 5 gange om ugen. Address: Calle Pablo Picasso s/n, 35100 Bahia Feliz, Gran Canaria, Spain

Fly t

io d

ste

e

FRA

FRA

6998

g lli Bi

småsten og sand) samt 500 meter fra feriestedets

u

r

Feliz, 350 meter fra stranden (som er med både

r inkl. lejl retu .4

ge

Beliggende på en bakke med udsigt til Bahia

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l


Benidorm (Costa Blanca) Alicante Benidorm

Benidorm var oprindelig en lille fisker landsby, men blev opdaget af turismeindustrien i 1960erne, hvor især engelske og hollandske turister begyndte at valfarte til byen.

Benidorm er en af de mange dejlige byer på den Spanske kyst Costa Blanca. Den hvide sandstrand strækker sig gennem hele byen og her er rigelig af natteliv, hvis det er det De søger. Benidorm er klassisk spansk badeferie med strand, shopping, restaurant og dejlig varmt vejr. De kan evt. besøge den historiske by Alicante, som kun ligger ca. 1 times kørsel herfra.

I dag er Benidorm en af Spaniens vigtigste feriebyer. Benidorm er mest kendt for sine strande og mange hoteller og ferielejligheder. Byen kaldes da også Spaniens Manhattan. Takket være bjergene, der omgiver Benidorm, nyder byen godt af et mildt klima året rundt. Således ligger årets middeltemperatur på 20 grader celsius, med 15 grader om vinteren og 30 grader om sommeren.

Benidorm er en valencisk kystby og kommune som ligger i Alicanteprovinsen placeret ved Costa Blanca på Spaniens østkyst med facaden ud til Middelhavet. Det siges at op til 5 millioner turister besøger byen om året, hvor mange af dem er britere, hollændere og skandinavere. Benidorm har omkring 70.000 indbyggere.

Benidorm er absolut Spaniens største ferie/ badeby og der er slet ikke tid til at kede sig - byen “lever” hele året og byder på hyggelige gåagde inde i den gamle bydel, masser at restauranter samt butikker i stribevis.

Benidorm er beliggende på den del af kysten der kaldes Costa Blanca.

Gennemsnitstemperatur Jan

Feb

Mar

Apr

Maj

Jun

Jul

Agu

Sep

Okt

Nov

Dec

15

18

19

21

24

27

30

31

28

24

20

16


Aparment La Caseta **

Fly t

u

e

FRA

FRA

4798

io d

g lli Bi

Beliggende i et roligt område nær restauranter, barer og butikker. Komplekset har swimmingpool, have, cafeterie, solterrasse og elevator.

r inkl. lejl .4

r

stranden og ca. 500 m fra centrum.

retu

ge

Beliggende i et roligt område, blot 1 km fra

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l

ste

Lejligheden skal forlades inden kl. 10.00. Alle lejligheder er udstyrede med badeværelse, køkken, safe boks (mod ekstra betaling), satelit TV (mod ekstra betaling) og balkon. Rengøring, skift af håndklæder og sengelinned 1 - 2 gange om ugen. Depositum på ca. 150 € skal betales ved ankomsten. Receptionen har begrænset åbningstider, hvis receptionen er lukket ved ankomst kan nøglen hentes på Hotel Princes Park, c/Primavera, 3 (beliggende 100 meter fra hotellet). Ring for yderligere information

Apartment Halley **

u

r

Fly t

r inkl. lejl .4

io d

ste

e

FRA

FRA

4798

g lli Bi

Hotel Halley har 24 timers reception, lobby, elevatorer, bar, have, swimmingpool til børn og voksne. Gæster kan mod ekstra gebyr leje tv, pengeskab, parkeringsplads og børneseng i receptionen.

retu

ge

Beliggende i Rincon de Loix, 250 meter fra Playa.

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l

Lejlighederne er udstyrede med bad/toilet, køkken med elkomfur, ovn, køleskab, te og kaffefaciliteter - lejlighederne er enkelt udstyret. Rengøring, skift af håndklæder og sengelinned 1 - 2 gange om ugen. Studielejligheder og lejligheder med et soveværelse har sovesofa til den 3./4. person. Ring for yderligere information

Apartment Terralta ***

Fly t

Alle lejligheder er udstyrede med air-condition, satelit TV, telefon, hårtørrer, safe boks (mod ekstra betaling), køkken og balkon. Rengøring, skift af håndklæder og sengelinned 1 - 2 gange om ugen. Lejligheder med 1 soveværelse: Sovesofa til 3./4. Person. Ring for yderligere information

io d

ste

e

FRA

FRA

5298

g lli Bi

Komplekset har 24 timers reception, bagagerum, legeplads, opvarmet pool (fra november til april), vaskeri, internet, minimarked, bar, swimmingpool, børnepool og fitness.

u

r

råde af Benidorm kun 1 km fra Poniente strand.

r inkl. lejl retu .4

ge

Pæne lejligheder beliggende i et fredeligt om-

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l


retu

r inkl. lejl .4

u

ge

Fly t

u r/

Apartment La Era Park **

r

io d

g lli Bi

e

FRA

FRA

4698 r ste pe fly/l ighed/ ej l

Lejligheder i centrum af Benidorm, Costa Blanca. La Era Park Lejlighedskompleks ligger i centrum af Benidorm, Costa Blanca, i nærheden af forskellige seværdigheder. På komplekset findes reception 24 timer i døgnet, svømmebassin, børnebassin, bar/café, solsenge, parasoller, veksling, legeområde, parkering (mod afgift) og terrasse-solarium. Alle lejligheder har badeværelse, TV, telefon og balkon. - I løbet af sommeren skal gæsterne betale et depositum (ca 125 EUR/lejlighed), direkte til hotellet. - Rengøring 2 dage om ugen, rene håndklæder 2 dage om ugen, rent sengetøj 1 dag om ugen. - 2 rums lejligheder: Sove sofa for 3 og 4 personen. Adresse: C/Verano 8, 035 00 Benidorm, Spain. Ring for yderligere information

retu

r inkl. lejl .4

Apartment Alpha **

u

ge

Fly t

u r/

r

io d

g lli Bi

ste

e

FRA

FRA

4898 r pe fly/l ighed/ ej l

Beliggende 750 meter fra sandstranden Levante i Benidorm. Alpha lejlighederne ligger tæt på det kendte Benidorm marked samt adskillige barer og restauranter. Komplekset har en reception, som er åben 24 timer i døgnet, elevator, Internet (mod ekstra gebyr), swimmingpool og soldæk. Alle 53 lejligheder er indrettet med tekøkken med lille køleskab og badeværelse. Tv, aircondition og pengeskab til rådighed mod ekstra gebyr. Rengøring og udskiftning af sengetøj og håndklæder 1 gang om ugen. Depositum på 150 euro betales ved ankomst. 2 rums lejligheder: Sove sofa for 3 og 4 personen. Ring for yderligere information

retu

r inkl. lejl .4

Apartment Trebol **

u

ge

r

Fly t

u r/

io d

g lli Bi

ste

Benidorm.

e

FRA

FRA

5398

300 meter fra Playa de Levante stranden i

r pe fly/l ighed/ ej l

Lejlighedshotel beliggende i nærheden af det store udvalg af forretninger, barer, natklubber og caféer samt de to strande Playa de Levante og Playa de Poniente. På hotellet findes café, opholdsstue, TV værelse, reception, legeplads til børnene, parkering og svømmebassin. Lejlighederne er udrustede med bad/bruser, køkkenkrog, TV og balkon/ terrasse.

Et depositum betales ved ankomst. (ca. 150EUR).

Rengøring, bytning af lagner 1 gang om ugen, bytning af håndklæder 2 gange om ugen. Ring for yderligere information


Apartment Paraiso Florida **

r

Fly t

u

Lejlighederne er indrettet med aircondition, varme, tv, tekøkken med køleskab, brødrister, te/kaffemaskine, vaskemaskine og badeværelse.

io d

ste

e

FRA

FRA

6398

g lli Bi

Paradiso Florida har reception (med begrænset åbningstider), elevator, cafe, udendørs swimmingpool og garage (efter anmodning og mod ekstra gebyr).

r inkl. lejl retu .4

ge

Beliggende 150 meter fra stranden Poniente.

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l

Afhentning af nøgle til lejlighederne i løbet af dagen fra kl. 09.00 til kl. 14.00 og fra kl. 15.30 til kl. 18.30.(udenfor disse åbningstider venligst ring på mobil nummer 639 616 896).

Ved ankomst skal et depositum på 125 euro betales.

Adresse: C/Santander 14, 03502 Benidorm, Costa Blanca, Spain

Apartment Torre Belroy **

Fly t

io d

ste

På komplekset findes swimmingpool, børnebassin, restaurant, bar, elevator, reception 24 timer i dægnet, terrasse, businesscenter, konferencelokale og parkeringsplads.

e

FRA

FRA

6998

g lli Bi

fra golfbanen.

u

r

stranden, 500 meter fra byens centrum og 3 km

r inkl. lejl retu .4

ge

Torre Belroy Apartments ligger 200 meter fra

u r/

r pe fly/l ighed/ ej l

Lejlighederne er udstyret med aircondition, varme, satellittv, telefon, tekøkken, mikroovn, køleskab og pengeskab. Sengetøj og håndklæder skiftes en gang om ugen. Rengøring en gang om ugen (ved ophold i over 7 nætter udføres rengøring kun ved afrejse og der vil ikke blive gjort rent i løbet af opholdet). Adressse: Mediterraneo 13, 03503 Benidorm, Spain. Ring for yderligere information

Fly t

FRA

ste

e

FRA

u

r

Venligst bemærk, at der opkræves et tilbagebetalende depositum på 100 euro per lejlighed i tilfælde af skader

r inkl. lejl .4

6198

g lli Bi

Nybygget højhus med lejligheder beliggende ved siden af Palm Beach Hotel af samme ejer og nær mange faciliteter i Benidorm. Gæster her kan benytte faciliteter på Palm Beach Hotel som buffetrestaurant, indendørs og udendørs swimmingpool og snackbar i sommerperioden samt deltage i aktiviteter om dagen og aftenunderholdning. Palm beach Hotel har reception 24 timer i døgnet, gratis transport med lokale busruter til stranden og centrum i Benidorm. Yderligere information i receptionen på Palm Beach Hotel. Lejlighederne er udstyret med amerikansk køkken med elkomfur og ovn, mikroovn, vaskemaskine, køleskab,fryser, badeværelse med brusebad, stue med sovesofa , tv og balkon. Vigtig information: Check ind på Palm Beach Hotel som findes ved siden af lejlighederne.

retu

ge

Beliggende 750 meter fra stranden og 2 km fra centrum i Benidorm

u r/

io d

Apartment Don Jorge **

r pe fly/l ighed/ ej l


I dette katalog finder du blot et lille udvalg af de lejligheder vi har at tilbyde. Har du særlige ønsker så kontakt os for yderligere informationer samt priser på tlf 33 13 23 50

Skan Rejser A/S * Trekronergade 110 * 2500 Valby * Tlf. 33 13 23 50

Skan Rejser - Langtidsrejser  

Her finder du et lille udvalg af de utallige muligheder og hoteller vi har at tilbyde ...

Advertisement