Page 1

K O R F B A L P L A AT J E S

VERZAMELALBUM

ZKV DE MEERVOGELS SEIZOEN 2017-2018


JAAR In 2018 bestaat Hoogvliet 50 jaar. En wie jarig is trakteert, het hĂŠle jaar door!


Beste speler of fan van ZKV De Meervogels, Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht collector’s item: het Meervogels korfbalplaatjes verzamelalbum. In dit album is plaats voor meer dan 350 plaatjes van spelers, trainers, begeleiders en vrijwilligers van het seizoen 2017-2018. Hoe gaaf is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een korfbalplaatje? Hoogvliet bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren we graag met jou! Je krijgt van 21 maart t/m 1 mei bij iedere € 10,00 aan boodschappen een setje korfbalplaatjes van jouw club cadeau. Daarnaast krijg je bij verschillende actieproducten extra setjes korfbalplaatjes. Als lokale supermarkt zijn wij graag betrokken bij wat er speelt in onze omgeving. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om lekker te bewegen, te sporten en gezond te eten. Met deze spectaculaire sportplaatjesactie zetten we alle sporters, jong en oud, in de schijnwerpers. Vergeet niet je familie, vrienden en buren te vragen om je te helpen met sparen. Op deze manier is je album nog sneller vol en heb je een prachtige herinnering aan jouw tijd bij De Meervogels. Altijd leuk om later nog eens in terug te bladeren.

Ooit waren er de Flippo’s, de voetbalplaatjes, Smurfen en kon je zegeltjes plakken voor een servies, een pannenset en ga zo maar door. Nu is de mooiste actie van allemaal, namelijk:

De Meervogels sportplaatjesactie Na een lange voorbereiding (er moesten een “paar” foto’s genomen worden) zal het bij de uitgang van de Hoogvliet niet meer rustig worden totdat de echte Meervogel, van kangoeroe tot aan senior, alle plaatjes in bezit heeft. Plaatjes van je eigen team, van andere teams, van ons eerste team…. Alle teams doen mee en het is dan ook een mooie opstap naar het extra promoten van dé korfbalvereniging van Zoetermeer. Een vol album is een collector’s item waarmee over een aantal jaren nog herinneringen kunnen worden opgehaald, sterke verhalen verteld en ‘oh ja…dat was die….’ Lekker op papier plakken, nu eens niet digitaal. Korfbal, Meervogels en Zoetermeer zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden en het is daarom extra prettig dat Hoogvliet ons in de gelegenheid heeft gesteld om dit nog eens te benadrukken. Veel spaarplezier gewenst! Joep Buitink Voorzitter ZKV De Meervogels

We wensen je heel veel spaarplezier! Namens alle medewerkers van Hoogvliet Zoetermeer

3


DE

MEERVOGELS,

KORFBAL EN

ZOETERMEER:

SINDS 1962

ONLOSMAKELIJK V E R B O N D E N

4


In 1961 werd door de toenmalige Haagsche Korfbal Bond het plan opgevat om naast Den Haag, Delft en Leiden ook in groeistad Zoetermeer een korfbalvereniging op te richten. In 1962 was het dan eindelijk zover en zag K.V. De Meervogels het levenslicht. Bij de oprichtingsvergadering was er genoeg belangstelling om direct al met één seniorenteam te gaan starten. Het speelveld was een probleempje, maar uiteindelijk mocht de wei van een boer aan de Leidsewallen gebruikt worden om het toen nog negentig bij veertig meter grote (drievakken!) veld uit te leggen. Wel moest eerst het veld nog geschoond worden van de koeienvlaaien, maar ach.. Begonnen werd in de Vijfde Klasse HKB (en wie dacht toen er aan dat het zou eindigen in de absolute top van Nederland: de Korfbal League).

te zetten naar een multisportvereniging. Zo geschiedde: weg K.V., welkom Zoetermeerse Sport Vereniging De Meervogels. In no-time werden basketbal (Zoebas) , honk- en softbal (het latere Birds), atletiek (Ilion) en badminton toegevoegd aan de multivereniging. Ook de lokale wandelclub heeft een korte tijd onder de ZSV paraplu gebivakkeerd. Achter het hek waren de veldsporten samen op één prachtig complex verenigd. Een mooie atletiekbaan, een prachtige backstop voor het honkbal en echt een gigantisch grasveld voor de korfbal. Ook het clubhuis werd geheel in de Meervogelstraditie zelf gebouwd. Met weinig middelen, weinig vrijwilligers en veel vrije tijd werd De Lachende Haas een feit.

Meervogels groeide en kreeg in de loop van de jaren zestig de beschikking over een eigen veld in het Vernede Sportpark. Op het terrein waar nu de tennisclub en de midgetgolf zijn gevestigd. Het was de tijd dat de contributie nog aan de deur werd opgehaald, je voor de verplichte sportkeuring naar Voorburg moest met de Citosa (reed één keer per uur) en iedereen verzamelde bij het busstation op de Marijkestraat of op het Piet Heinplein. Niks digitaal, het clubblad werd elke week gestencild en rondgebracht op de fiets. Palenstein was in opbouw, de Driemanspolder in voorbereiding. Op het nieuwe veld, met een kantine die was gepacht door Aadje Prik, twee kleedkamers met douches, ruimte voor één seniorenveld en één aspirantenveld, heeft Meervogels tot aan de verhuizing naar het Van Tuyll Sportpark jarenlang met veel plezier gespeeld. Hier was het dat onze club voor het eerst een tweede seniorenteam, een Juniorenteam (de J1) én een Pupillenteam (de Q1) in kon gaan schrijven. Het was er knus en gezellig, maar de vereniging bleef mede door bewonersgroei van Zoetermeer en door de ledenaanwas via het Schoolkorfbal gestaag groeien. Zonder uit de school te klappen zijn er over alle feesten, wedstrijden en alle gebeurtenissen van die mooi jaren zestig meer dan genoeg anekdotes te vertellen. De oudere leden onder ons koesteren die tot op de dag van vandaag. Maar om er toch maar ééntje te verklappen: vlak voor de verhuizing naar het Van Tuyllpark moest er in de lengterichting van het veld beslist nog een enorme pijpleiding (persbuis) gelegd gaan worden. Dat kon niet even wachten tot na de verhuizing, dus Meervogels heeft een klein jaar lang heuvel op en heuvel af gespeeld omdat de aannemer het niet de moeite vond om het terrein goed te egaliseren. Kwade tongen beweerden dat als je in het verdedigingsvak stond (er waren nog drie enorme vakken…) je nog maar net de bovenkant van de paal in het aanvalsvak kon zien. De verhuizing naar het Van Tuyllpark bracht de club veel. Meervogels werd groter en via de Zoetermeerse Sportraad werd de club gevraagd om nieuwe sportafdelingen op te zetten en de vereniging van een pure korfbalclub om

De Zoetermeerse Korfbalvereniging ZKV de Meervogels was herboren, de cirkel was rond en vanaf dat moment werd de vereniging groter, sterker en stabieler. Uiteraard werd na een aantal jaren sparen ook hier een eigen clubhuis gebouwd. Ook hier weer: met een beperkt budget, met veel vrije tijd en een zeer hechte bouwploeg die binnen één jaar alles realiseerde. Kunstgras viel ook Meervogels ten deel. Zoetermeer had (nog) geen geld daarvoor, maar creatievelingen in het bestuur zorgden voor een alternatief. Een prachtig complex werd in eigen beheer gebouwd met leningen en garanties van diverse instanties. Toen Zoetermeer weer geld had werd alles weer overgenomen door de gemeente. Ook daar was een goede samenwerking weer erg nuttig voor alle partijen. De meest recente aanwinsten van Meervogels zijn de nieuwe was-en kleedaccommodatie, tegelijk werd een nieuwe keuken gebouwd die voldoet aan de strengste regelgeving, de eigen Milieustraat met papier/plastic/ vet/kleding inzamelbakken en de zonnepanelen die ruim 50% leveren van de eigen elektriciteitsbehoefte. Maar uiteraard ook op sportief gebied speelt Meervogels tot op de dag van vandaag nog een belangrijke rol in de korfbalwereld. Net zoals in elke andere tak van sport met wisselend succes. Topjaren worden afgewisseld met jaren waarvan de leden en de bestuurders grijze haren en slapeloze nachten krijgen én hebben.

De naamgevers waren de enorme hoeveelheid hazen die het Van Tuyllpark rijk was. Elk moment van het bouwen van het clubhuis zaten er tientallen hazen te kijken wat er gebeurde… en volgens de bouwers werden ze gewoon uitgelachen. Het was ook de tijd dat Meervogels een geducht woordje meesprak in de media en de politiek. De kranten stonden vol met artikelen over en door de club. De toenmalige hoofdredacteur van de Meerpost (en ook nog eens voorzitter) haalde de kranten met de mededeling dat de Meervogels een tweedehands kabelbaan had gekocht om er zodoende voor te zorgen dat de afstand van de parkeerplaats (die inderdaad wel erg ver weg lag) en het korfbalveld zeer snel kon worden overbrugd. Iedereen tuinde er in…grote stukken in de krant…maar dat het toch echt op 1 april was dat de Meerpost dit publiceerde! De kinderen van de club werden groot, worden zelfstandig en dan gaan ze het huis uit. Ook “mama” ging verhuizen, terug naar waar het ooit begon: het Oude Dorp en zelfs weer gewoon in het Vernede sportpark. Het terrein waar ooit DSO en DWO voetbalden, werd de nieuwe thuishaven van Zoetermeers Mooiste.

Maar één ding wordt in ieder geval gekoesterd: maar liefst vijf keer mocht bij Meervogels de vlag uit voor een Nederlands Kampioenschap. Vijf keer de beste zijn in de absolute top van het jeugdkorfbal met als hoogtepunt de winst in het Mekka van korfbal: AHOY. Een overduidelijk bewijs dat het met de jeugdopleiding van onze club wel goed zit. En hoeveel historie heeft een club die nog “maar” 55 jaar bestaat eigenlijk. Meervogels heeft misschien te weinig achterom gekeken, de blik was altijd naar voren gericht. Logisch, om in een snelgroeiend Zoetermeer (van ca. 6.000 in 1962 naar 124.000 inwoners nu) te kunnen blijven bestaan is de volgende stap de belangrijkste. Meervogels hecht een groot belang aan een goed en veilig, prettig en sportief sportklimaat voor al haar leden, ouders, supporters en andere betrokkenen bij de club. Alleen dan heeft een vereniging als de onze bestaansrecht. Daar wordt door iedereen constant aan gewerkt, zodat we wellicht ook bij de volgende plaatjesactie van Hoogvliet (in 2037/2038) tegelijk ons 75-jarig bestaan kunnen vieren met het verzamelalbum van 2018 in de hand. Weet je nog wel…… Zoetermeer, november 2017

5


S1&S2

S1&S2

ZKV De Meervogels

TEAMSPONSOR

Joost Janssen

6

Kelly Plugge

S1&S2 S1&S2

Daphne Weidmann

Lars Ottevanger

S1&S2

Marloes Touw

S1&S2

Michelle Lots

S1&S2

S1&S2

Iris Gerritsen

Monique Obdeijn

S1&S2

Wendy Post

S1&S2

S1&S2

Eline van Lomwel

S1&S2

S1&S2

S1&S2

Tosca den Hertog

Bonno Haaring

Lars de Jonge


S1&S2 S1&S2 Verzorgster S2

Loek Arendse

Trainer/Coach S1

Teambegeleider S1

Peter Bellekom

Dick van Alderwegen

Mike Roos

Jolanda Haaring

Trainer/Coach S2

Thom Weidmann

Teambegeleider S2

Tariq de Wit

Kirsten Hehemann

Verzorger S1

Tymo de Wit

S1&S2

S1&S2

Jordy de Bruin

S1&S2

S1&S2

S1&S2

Martijn Schuchmann

Patrick den Hertog

Arjan Maltha

7


S3 ZKV De Meervogels

Nathalie Kinkel

8

Niels van Brecht

S3

Mark van Zoelen

S3

Lianne van Zweden

S3

Arjan Keus

S3

S3

Quinten Cederhout

S3

S3

S3

TEAMSPONSOR

Ruben de Jonge

Tim Hehemann


S4 ZKV De Meervogels

Lindsay Remark

Michelle Spierenburg

S4 S4

Jiska van Buuren

Laura Pronk

Trainer S4

Kevin Kramer

S4

Jordy Hehemann

S4

S4

Jasper Jorissen

Frank Gouweleeuw

S4

Daisy Halvemaan

S4

S4

Guido van der Burg

S4

S4

S4

TEAMSPONSOR

Reinier van der Hoeven

Xander Theil

9


A1 ZKV De Meervogels

Duncan van Pelt

10

Boaz van der Sande

A1

Renate van Zoelen

Trainer A1

Matthijs Panneman

A1

Sanne Elings

A1

A1

Anine Kerrebijn

Chiara Jorissen

A1

Menno Exterkate

A1

A1

Renske Captijn

A1

A1

A1

TEAMSPONSOR

Mike de Vrije

Richard Schouten


A2

TEAMSPONSOR

A2

ZKV De Meervogels

Yoni Altena

Ruben Rijnenberg

Annick van der Sleen

A2 A2

Puck van Duijn

Floor Kuiper

Koen Meeuwisse

Trainer A2

Assistent Trainer A2

Idries Gouw

A2

A2

Bram Goedegebuure

Annika van den Bos

A2

Thomas Bierman

A2

A2

Senne Bellekom

A2

A2

A2

fysiotherapie

Ruben de Jonge

Maurice van Leeuwen

11


A3 ZKV De Meervogels

A3

TEAMSPONSOR

Rianca van der Elst

12

Romy van Noort

A3

Maaike Kemps

Trainer A3

Lotte Speckens

A3

Kathë Duijvestijn

A3

A3

Joep Kooijman

A3

A3

A3

Jesper Blijdestein

Tijmen de Kievit

Tom Duijvestijn


A4 ZKV De Meervogels

A4

TEAMSPONSOR

Marte Rozenbrand

Meike Rozenbrand

A4

Maaike Schrijver

Trainer A4

Jennifer van Teeffelen

A4

Jason Horlings

A4

A4

Esmee Verdegem

A4

A4

A4

Barbel Duijvesteijn

Vincent Hartogs

Richard Rozenbrand

13


A5

Lotte Schuchmann

14

Nicky Haneveld

A5

Jessica de Bruijn

Trainer A5

Jasmijn Borger

A5

Frederike Ketelaars

A5

A5

Abigail van Dijk

A5

A5

A5

ZKV De Meervogels

Yasmine Lahssini

Tim Valkenburg


Simpele smoothie vóór het sporten geef je energiepEIl een boost Snijd de banaan in stukjes, schil de kiwi en halveer de aardbeien. Doe alle ingrediënten samen met de amandelmelk in de blender en maak er een lekkere smoothie van.

Ingrediënten

200 ml amandelmelk

1 kiwi

Een paar aarbeien

1 banaan in stukjes gesneden


B1 ZKV De Meervogels

TEAMSPONSORS

TEAMSPONSORS

Sarah van der Voort

16

Thomas Kemps

B1 B1

Jamie de Waal

Sanne van Lomwel

Trainer B1

Milou Scheuer

Trainer B1

Julien Gfeller

B1

B1

Jasper van Zoelen

Ilse Vroedsteijn

B1

Femke Boutens

B1

B1

Alfons van den Bos

B1

B1

B1

Sipel

Henk van der Nol

Frank van der Voort


B2

Yannick van Pelt

Evi Smidt

B2 B2

Jasper van Noort

Bjomi Pecskovszky

Trainer B2

Tycho Wijga

Trainer B2

Jill Wallenburg

B2

B2

Timo Panneman

Kim Lever

B2

Karlijn Legemaate

B2

B2

Quinty Gerk

B2

B2

B2

ZKV De Meervogels

Casper Gerk

Edwin van Pelt

17


B3

B3

ZKV De Meervogels

Thijmen van der Meijden

18

B3

Floyd Loorbach

Manon van Reeuwijk

Kiara Louwerse

Trainer B3

Teambegeleidster B3

Jasper Kraaijeveld

B3

B3

Sanah Ketting

Maudy Hoogendoorn

B3

Thomas Hendriks

B3

B3

Sjoerd Goedegebuure

B3

B3

B3

Ayla Brouwers

Desiree Laponder

Niels Ketting


C1 ZKV De Meervogels

Sjoerd Elings

20

Yvar Wijga

C1 C1

Larissa van der Hoorn

Ryan Vonk

Trainster C1

Renske van der Voort

Trainer C1

Niels Klijnsma

C1

C1

Luna Namvar Yeganeh

Justin Gerk

C1

Evelien Kooijman

C1

C1

Ella Gerardus

C1

C1

C1

TEAMSPONSOR

Peter de Wit

Esther Tesselaar


C2 ZKV De Meervogels

C2

TEAMSPONSOR

Sidney van Leeuwen

Robin Staalman

C2

Kristy Lammers

C2

Dain Kerrebijn

C2

Dominique Jehee

C2

C2

Tess Husen

C2

C2

C2

Timon Brouwers

Jordy van der Lubbe

Nikki Porrenga

21


C3

C3

ZKV De Meervogels

C3

Mira de Greef

22

Nienke Brouwers

Menno Kerst

Trainer C3

Maya Biere

C3

Kyle Wierda

C3

C3

Kaylee Rog

C3

Ismay Dijkman

C3

C3

Emma Kloosterman

C3

C3

Daphne Frigge

Sofie Klijnsma

Jasper Jorissen


C4

Dangelo Vrancken

Maegan Mosmans

Isabelle Kok

C4

Stella van der Bruggen Ortiz

C4

C4

C4

Timothy Boona

C4

C4

C4

ZKV De Meervogels

Dewi Romijn

Myrthe de Vassy

23


D1

Silke Timmer

24

ZoĂŤ Mosmans

D1

Pim Knoester

Trainer D1

Miloe van Pelt

Trainer D1

Melanie Heesemans

D1

D1

Kim Korte

Justin van der Lubbe

D1

Hanani Rehbock

D1

D1

Bart Bolhuis

D1

D1

D1

ZKV De Meervogels

Ruben Rijnenberg

Koen Meeuwisse


D2

Linus Roos

Jami Siebers

D2 D2

Britt Heeres

Maiko Pronk

Trainer/Coach D2

Anna Petho

D2

Wies Meertens

D2

D2

Britt Lever

Simoneta v.d. Bruggen Ortiz

D2

Kiran Bekker

D2

D2

Yasmin Baraj Rifi

D2

D2

D2

ZKV De Meervogels

Jody Timisela

Dick van Alderwegen

25


E1 ZKV De Meervogels

E1

Aaliyah Gfeller

26

Trainster E1

Lucia Brouwers

E1

E1

Dylan van Bommel

E1

E1

TEAMSPONSOR

Demy van Leeuwen

Romain Nijenhuis

Kyra Hoekema


E2 ZKV De Meervogels

Colin Sauter

Joey Siebers

Anouk Rienties

Trainster E2

Youri van de Meeberg

Trainster E2

E2

E2

Jill Deurloo

E2

E2

E2

TEAMSPONSOR

Rianca van der Elst

Quinty Gerk

27


E3

Tara van Aken

Anna Sophie Duguesnoy

Keano Ende

E3

Timo Baert

E3

E3

E3

E3

ZKV De Meervogels

Lieke Kouwenberg

28

Jack Reuvekamp

Trainer E3

Assistent-Trainer E3

E3

E3

Amy Kortekaas

Jheran

Vincent van Aken


Gezonde snack na het sporten kwark ALS JE THUISKOMT ‘Uitgehongerd’ kom je thuis. Snoep of koekjes eten na je training is dan een valkuil. Ken je het? Beter is een bakje kwark met fruit. Het stilt de acute trek en zorgt voor je spierherstel. Bron: Stichting Instituut MultiSkills

Ingrediënten

Magere kwark

Muesli

Frambozen

Blauwe bessen


F1

F1

F1

ZKV De Meervogels

Britt Blommers

Dylano Smits

Nathan Rehbock

30

Trainster F1

F1

F1

F1

TEAMSPONSOR

Parice Gfeller

Twan Maes

Lisette Blommers


F2

F2

F2

ZKV De Meervogels

Alain Gfeller

Guillaume Nijenhuis

Jonathan Menninga

Trainster F2

F2

F2

F2

TEAMSPONSOR

Ilse van de Meeberg

Quinty Kouwenberg

Juliette Nijenhuis

31


F3 ZKV De Meervogels

Saar Pieters

32

Dustin Rolff

F3

Kevin van der Lubbe

Trainer/Coach F3

Sophie Brouwers

F3

Sem van Bommel

F3

F3

Saar Anneveld

F3

F3

F3

TEAMSPONSOR

Lucas Velzen

Dennis van der Lubbe


F4 ZKV De Meervogels

Anna Meester

F4

F4

F4

TEAMSPONSOR

Finley Ende

Saar Anneveld

33


Kangoeroes

Levi Gfeller

34

Mauro Tesselaar

Christophe Velzen

Yvain Gfeller

Kangoeroes

Kangoeroes

Kangoeroes

Kangoeroes

Luca Hereijgers

Kangoeroes

Kangoeroes

Kangoeroes

ZKV De Meervogels

Fay Gfeller

Jorn Blommers


Timothy Boona

Maegan Mosmans

Trainster Kangoeroes

Begeleider Kangoeroes

Begeleidster Kangoeroes

Begeleider Kangoeroes

Rosa Waltman

Senna Waltman

Thomas Kemps

Lex Anneveld

Nomiki Bellekom

35

Kangoeroes

Kangoeroes

Kangoeroes


Vrijwilligers

Scheidsrechter i.o.

ZKV De Meervogels

Stephan Kerrebijn

36

Alexander Fievez

Scheidsrechter Scheidsrechter

Peter van Putten

Tim Valkenburg

Scheidsrechter/Jurytafel

Rudi Speckens

Scheidsrechter

Arjan Keus

Scheidsrechter

Scheidsrechter

Gea Verhage

Maaike Schrijver

Scheidsrechter

Jasper van Zoelen

Scheidsrechter

Scheidsrechter

Kathe Duijvesteijn

Scheidsrechter i.o.

Scheidsrechter i.o.

Scheidsrechter i.o.

Joep Kooijman

Peter Schrijver

Maurice van Leeuwen


Tosca den Hertog

Tymo de Wit

Jurytafel

Hans Elings

Imre Husen

Persvoorlichter/Speaker

Wendy Vroedsteijn

Jurytafel

Shurendy Gerardus

Jurytafel

Jurytafel

Paul Kuiper

Nick Borger

Jurytafel

Jurytafel

Marga Peters

Jurytafel

Jurytafel

Jurytafel

Scheidsrechter/Jurytafel Jurytafel

Rene van Leeuwen

Esther Tesselaar

Eric Plugge

37


Teamplaatjes ZKV De Meervogels

S1&S2

S1&S2

S1&S2

S1&S2

S1&S2

S3

S3

S3

S3

S3 38


S4

S4

S4

S4

S4

A1

A1

A1

A1

A1 39


Teamplaatjes ZKV De Meervogels

A2

A2

A2

A2

A2

A3

A3

A3

A3

A3 40


A4

A4

A4

A4

A4

A5

A5

A5

A5

A5 41


Teamplaatjes ZKV De Meervogels

B1

B1

B1

B1

B1

B2

B2

B2

B2

B2 42


B3

B3

B3

B3

B3

C1

C1

C1

C1

C1 43


Teamplaatjes ZKV De Meervogels

C2

C2

C2

C2

C2

C3

C3

C3

C3

C3 44


C4

C4

C4

C4

C4

D1

D1

D1

D1

D1 45


Teamplaatjes ZKV De Meervogels

D2

D2

D2

D2

D2

E1

E1

E1

E1

E1 46


E2

E2

E2

E2

E2

E3

E3

E3

E3

E3 47


Teamplaatjes ZKV De Meervogels

F1

F1

F1

F1

F1 48


F2

F2

F2

F2

F2 49


Teamplaatjes ZKV De Meervogels

F3

F3

F3

F3

F3

F4

F4

F4

F4

F4 50


Kangoeroes

Kangoeroes

Kangoeroes

Kangoeroes

Kangoeroes 51


Spaaroverzicht ZKV De Meervogels

S1&S2

A2

B3

D2

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o o

Tosca den Hertog Eline van Lomwel Wendy Post Monique Obdeijn Daphne Weidmann Iris Gerritsen Michelle Lots Marloes Touw Lars Ottevanger Joost Janssen Kelly Plugge Bonno Haaring Lars de Jonge Martijn Schuchmann Jordy de Bruin Tymo de Wit Kirsten Hehemann Mike Roos Tariq de Wit Thom Weidmann Loek Arendse Jolanda Haaring Peter Bellekom Dick van Alderwegen Patrick den Hertog Arjan Maltha

S3 o o o o o o o o

Quinten Cederhout Arjan Keus Lianne van Zweden Mark van Zoelen Nathalie Kinkel Niels van Brecht Ruben de Jonge Tim Hehemann

S4 o o o o o o o o o o o o

Guido van der Burg Daisy Halvemaan Frank Gouweleeuw Jiska van Buuren Jasper Jorissen Jordy Hehemann Kevin Kramer Laura Pronk Lindsay Remark Michelle Spierenburg Reinier van der Hoeven Xander Theil

A1 o o o o o o o o o o o

Renske Captijn Menno Exterkate Chiara Jorissen Anine Kerrebijn Sanne Elings Matthijs Panneman Renate van Zoelen Duncan van Pelt Boaz van der Sande Mike de Vrije Richard Schouten

52

Yoni Altena Senne Bellekom Thomas Bierman Annika van den Bos Puck van Duijn Bram Goedegebuure Idries Gouw Floor Kuiper Koen Meeuwisse Ruben Rijnenberg Annick van der Sleen Ruben de Jonge Maurice van Leeuwen

A3 o o o o o o o o o

Jesper Blijdestein Joep Kooijman KathĂŤ Duijvestijn Lotte Speckens Maaike Kemps Rianca van der Elst Romy van Noort Tijmen de Kievit Tom Duijvestijn

A4 o o o o o o o o o

Barbel Duijvesteijn Esmee Verdegem Jason Horlings Jennifer van Teeffelen Maaike Schrijver Marte Rozenbrand Meike Rozenbrand Vincent Hartogs Richard Rozenbrand

A5 o o o o o o o o

Abigail van Dijk Frederike Ketelaars Jasmijn Borger Jessica de Bruijn Lotte Schuchmann Nicky Haneveld Yasmine Lahssini Tim Valkenburg

B1 o o o o o o o o o o o o

Alfons van den Bos Femke Boutens Ilse Vroedsteijn Jamie de Waal Jasper van Zoelen Julien Gfeller Milou Scheuer Sanne van Lomwel Sarah van der Voort Thomas Kemps Henk van der Nol Frank van der Voort

Ayla Brouwers Sjoerd Goedegebuure Thomas Hendriks Maudy Hoogendoorn Sanah Ketting Jasper Kraaijeveld Floyd Loorbach Kiara Louwerse Thijmen van der Meijden Manon van Reeuwijk Desiree Laponder Niels Ketting

C1

E1

o o o o o o o o o o o o

o o o o o o

Ella Gerardus Evelien Kooijman Justin Gerk Larissa van der Hoorn Luna Namvar Yeganeh Niels Klijnsma Renske van der Voort Ryan Vonk Sjoerd Elings Yvar Wijga Peter de Wit Esther Tesselaar

C2 o o o o o o o o o

Timon Brouwers Tess Husen Dominique Jehee Dain Kerrebijn Kristy Lammers Sidney van Leeuwen Robin Staalman Jordy van der Lubbe Nikki Porrenga

C3 o o o o o o o o o o o

Daphne Frigge Emma Kloosterman Ismay Dijkman Kaylee Rog Kyle Wierda Maya Biere Menno Kerst Mira de Greef Nienke Brouwers Sofie Klijnsma Jasper Jorissen

C4 o o o o o o o

Timothy Boona Stella van der Bruggen Ortiz Isabelle Kok Dangelo Vrancken Maegan Mosmans Dewi Romijn Myrthe de Vassy

B2

D1

o o o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o

Quinty Gerk Karlijn Legemaate Kim Lever Jasper van Noort Timo Panneman Jill Wallenburg Tycho Wijga Bjomi Pecskovszky Yannick van Pelt Evi Smidt Casper Gerk Edwin van Pelt

Yasmin Baraj Rifi Kiran Bekker Simoneta v.d. Bruggen Ortiz Britt Heeres Britt Lever Wies Meertens Anna Petho Maiko Pronk Linus Roos Jami Siebers Jody Timisela Dick van Alderwegen

Bart Bolhuis Hanani Rehbock Justin van der Lubbe Kim Korte Melanie Heesemans Miloe van Pelt Pim Knoester Silke Timmer ZoĂŤ Mosmans Ruben Rijnenberg Koen Meeuwisse

Dylan van Bommel Lucia Brouwers Aaliyah Gfeller Demy van Leeuwen Romain Nijenhuis Kyra Hoekema

E2 o o o o o o o

Jill Deurloo Youri van de Meeberg Anouk Rienties Colin Sauter Joey Siebers Rianca van der Elst Quinty Gerk

E3 o Tara van Aken o Timo Baert o Anna Sophie Duguesnoy o Keano Ende o Amy Kortekaas o Lieke Kouwenberg o Jack Reuvekamp o Jheran o Vincent van Aken

F1 o o o o o o

Britt Blommers Dylano Smits Nathan Rehbock Parice Gfeller Twan Maes Lisette Blommers

F2 o o o o o o

Alain Gfeller Guillaume Nijenhuis Jonathan Menninga Ilse van de Meeberg Quinty Kouwenberg Juliette Nijenhuis

F3 o o o o o o o o

Saar Anneveld Sem van Bommel Sophie Brouwers Kevin van der Lubbe Saar Pieters Dustin Rolff Lucas Velzen Dennis van der Lubbe

F4 o Anna Meester o Finley Ende o Saar Anneveld


Kangoeroes

Teamplaatjes

o o o o o o o o o o o o o o

oo S1 & S2 oo oo S3 oo oo S4 oo oo A1 oo oo A2 oo oo A3 oo oo A4 oo oo A5 oo oo B1 oo oo B2 oo oo B3 oo oo C1 oo oo C2 oo oo C3 oo oo C4 oo oo D1 oo oo D2 oo oo E1 oo oo E2 oo oo E3 oo oo F1 oo oo F2 oo oo F3 oo oo F4 oo oo Kangoeroes oo

Luca Hereijgers Mauro Tesselaar Christophe Velzen Levi Gfeller Yvain Gfeller Fay Gfeller Jorn Blommers Rosa Waltman Senna Waltman Lex Anneveld Timothy Boona Maegan Mosmans Thomas Kemps Nomiki Bellekom

Vrijwilligers o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Joep Kooijman Kathe Duijvesteijn Jasper van Zoelen Maaike Schrijver Peter van Putten Gea Verhage Arjan Keus Rudi Speckens Tim Valkenburg Stephan Kerrebijn Alexander Fievez Peter Schrijver Maurice van Leeuwen Rene van Leeuwen Marga Peters Nick Borger Hans Elings Paul Kuiper Shurendy Gerardus Wendy Vroedsteijn Imre Husen Tosca den Hertog Tymo de Wit Esther Tesselaar Eric Plugge

53


100 jaar vakmanschap en deskundigheid in nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie.


Gez nd snacken

Vaak zijn trainingstijden rond etenstijd, en dat terwijl je eigenlijk de hele dag door zin in eten hebt. We geven een aantal tips om gezond en goed te eten en energie te hebben tijdens je training .Tussendoortjes Minder dan een uur voordat je training begint is een grote maaltijd geen aanrader. Je lichaam heeft dan energie nodig voor de verwerking van je eten. Terwijl je juist alle energie nodig hebt om te sporten. Gevolg: krampen, steken in je zij. Maar wat moet je dan doen? Niks eten en drinken kan natuurlijk ook niet. Een tussendoortje minder dan een uur voor de training biedt uitkomst. De keuze is reuze, hieronder een paar van de mogelijkheden: • • • • • •

Rijstepap of griesmeelpap Smoothie Ontbijtgranen met melk of yoghurt Vruchtenyoghurt Ontbijtkoek Fruit: appel, peer, bananen, druiven

Bron: Stichting Instituut MultiSkills

ders aan de hand. on jz bi ts ie is en an n ba et M sneller de koolHoe rijper de banaan, hoe opgenomen. n de or w m aa ch li t he in hydraten nger vol. la n te or sp t he je ud ho or Hierdo


â‚Ź 3,99

j uw gezin iedere dag gez nd, gevarieerd ral lekker eet, en v

zorgt dat

voor de

laagste prijs

Hoogvliet Van Stolberglaan 23 2713 ES Zoetermeer

Hoogvliet Dorpsstraat 88 2712 AM Zoetermeer

Kijk voor onze openingstijden op www.hoogvliet.com

Hoogvliet Oostwaarts 109 2711 BB Zoetermeer

Hoogvliet Oosterheemplein 480 2721 NJ Zoetermeer

ZKV De Meervogels  

ZKV De Meervogels Verzamelalbum

ZKV De Meervogels  

ZKV De Meervogels Verzamelalbum

Advertisement