Page 1

VOETBALPLAATJES

VERZAMELALBUM SEIZOEN 2016-2017

Jumbo, Zwijndrecht, Brabant 1


Elke dag het zonnetje in huis

1 op de 3 zesjarige kinderen heeft een tekort aan vitamine D* Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem, de botten en de tanden. Het lichaam kan onder invloed van voldoende zonlicht zelf vitamine D aanmaken en het zit ook in vette vis en margarineproducten zoals Blue Band. Dagelijks gebruik van Blue Band Goede Start! is een makkelijke en lekkere manier om vitamine D binnen te krijgen als onderdeel van een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl.

Opgroeien doe je het best met Blue Band * Voortman et al. Vitamin D Deficiency in School-Age Children Is Associated with Sociodemographic and Lifestyle Factors. The Journal of Nutrition. 2015.


Beste Spaarders van sportplaatjes, Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een echt collectors item: namelijk het sportplaatjes verzamelalbum. Bij Jumbo Zwijndrecht is het mogelijk om zelf uw boodschappen te scannen, wij beschikken over 3 zelfscans & 4 gewone kassa’s. Een mooie bakkerij waar het brood elke dag vers wordt gebakken. Een prachtig vers plein. Wij garanderen ook hiervoor de vers is vers garantie. Bij de diepvriesafdeling hebben we onder andere schepvis, wild en diverse ambachtelijke vleessoorten. Een servicebalie waar u terecht kunt voor rookwaren, batterijen, scheermessen, stomerij en een Post NL-agentschap. Ook voor overschrijvingen bent u aan het goede adres. Wij bieden ook een ruim assortiment met extra assortiment zoals bijvoorbeeld biologische en Amerikaanse producten. Vanaf 1 december hebben wij ook een mooi uitgebreid assortiment aan bloemen en planten in onze nieuwe bloemenshop. Hoe leuk is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een echt sportplaatje. Vanaf nu kun je sparen voor alle teamgenoten van je eigen team, maar ook van alle andere teams van je club. Met dit album heb je een mooie herinnering aan de tijd bij je sportvereniging in handen, altijd leuk om later nog eens terug te kunnen bladeren. Je ontvangt in de periode van 19 oktober t/m 13 december 2016 bij iedere €15,- aan boodschappen een setje sportplaatjes van jouw club. Bovendien ontvang je iedere week bij verschillende actieproducten een extra gratis setje sportplaatjes. Ter afsluiting van de actie organiseren we een ruilbeurs in onze winkel, zodat je dubbele plaatjes kunt ruilen voor exemplaren die je nog mist.

HET IS WAAR, EEN ECHT VOETBALPLAATJESBOEK VAN ZVV PELIKAAN LIGT KLAAR. Naast de jaarlijkse presentatiegids, waarin verschillende activiteiten en onderdelen van de vereniging de revue passeren, zijn we erg blij met het initiatief van Jumbo Walburg om voor onze vereniging een eerste voetbalplaatjesalbum te willen realiseren. Veel dank gaat uit naar filiaalmanager Peter Verhoef van Jumbo Walburg. Namens het bestuur bedank ik alle sponsoren voor hun bijdrage. Onze fotograaf Ed Voetee, die iedereen als een professional, met rechtgetrokken shirt, strak gekamde haren en een gerichte blik op de lens wist vast te leggen. Daarnaast zijn dochter Lindsay, die op de computer controleerde of de foto’s voldeden aan de gestelde eisen. Ook “last but not least” Jean-Paul Bazen, die alle fotosessies organiseerde, voor juiste kleding zorgde, alle administratie voor zijn rekening nam en tevens contactpersoon was voor de Jumbo. Het is een flinke klus geweest en jullie kunnen trots zijn op het fraaie resultaat. Ik hoop dat jullie allemaal veel plezier van dit voor ZVV Pelikaan unieke voetbalplaatjesboek zullen hebben. Mede namens het gehele bestuur wens ik iedereen een sportief en mooi (plaatjes)seizoen toe! Hans Kostense Voorzitter ZVV Pelikaan

Vergeet niet je familie, vrienden, buren en kennissen te vragen om mee te helpen sparen. Des te eerder is jouw verzamelalbum compleet! Via onze Facebookpagina ( www.facebook.com/ jumbozwijndrecht) houden wij u op de hoogte van de laatste nieuwtjes, foto’s en actieproducten waarmee je extra plaatjes kunt scoren. Wij wensen je veel spaarplezier toe en hopen je te zien op de ruilbeurs! Met vriendelijke groet, Jumbo Zwijndrecht Walburg Brabant 1 3332 GC Zwijndrecht 078-6126315

Jumbo, Zwijndrecht, Brabant 1

3


“PELIKAAN, DAT IS VOETBAL” Rond 1930 voetbalden enige mensen in Zwijndrecht onder de naam “Old Swift”. In augustus 1932 vond de oprichting van de voetbalvereniging plaats onder deze naam plaats, alsmede de inschrijving bij de Rotterdamse Voetbal Bond. Deze maakte echter bezwaar tegen de naam, daar er in Nederland deze al voorkwam. Men moest op zoek naar een andere naam. Nederland was eind 1933 vervuld van de grootse prestatie van een driemotorige Fokker F18 van de KLM, door zijn befaamde snelle retourvlucht met kerstpost van Schiphol naar Batavia (hoofdstad van voormalig Nederlands-Indië). In die jaren hadden alle toestellen van de KLM de naam van een vogel en waren uitgevoerd in de kleuren zwart en blauw. De nieuwe naam werd gevonden bij de naam van dit toestel! We speelden voortaan onder de naam Zwijndrechtse Voetbal Vereniging “Pelikaan” in de clubkleuren blauw/zwart.

In 2001 is een jeugdopleidingsplan in werking gezet, dat de afgelopen jaren de vruchten heeft afgeworpen. Voor onze Technische Commissie staat het jeugdbeleid voortdurend centraal. Wie regelmatig een kijkje neemt bij onze drie hoogste teams, Pelikaan 1, 2 en 3, ziet dat deze teams voor een groot deel bemand worden door zelf opgeleide spelers. Gediplomeerde en geselecteerde jeugdtrainers bij onze jeugdselecties zijn al jarenlang een garantie voor doorstroming.

Er heerste in die tijd grote werkloosheid in de regio. Geld voor een veld was er in eerste instantie niet en men speelde op weilanden, waar de koeien eerst van verwijderd moesten worden en op een opgespoten terrein, waarop later een van de grotere Zwijndrechtse bedrijven “Schokbeton” verrees. In het kader van een werkloosheidproject werd het “Noordpark” aangelegd. Pelikaan mocht er spelen op een voetbalveld met een tribune voor 500 personen. In het begin van de 40er jaren nam de bezetter het “Noordpark” in beslag. In 1945 telde Pelikaan nog 16 leden. Een vergadering moest uitkomst bieden over de vraag van wel of niet doorgaan. De uitkomst is u bekend……

Onze vereniging dankt de naam aan een vliegtuig, maar wellicht is er een parallel te trekken naar de vogel Pelikaan. Pelikanen zijn sociale vogels, die in kolonies samenleven. ZVV Pelikaan is van oorsprong een familievereniging, wat tot op heden onmiskenbaar aanwezig is. Nieuwe leden worden direct in de Pelikaanfamilie opgenomen. Dit verklaart dan ook gelijk het grote aantal recreatie seniorenteams bij Pelikaan. Naast de aanwas van buitenaf blijven spelers, die uit de jeugd komen, “hangen” bij ons. Natuurlijk is het niet alleen voetbal bij Pelikaan, maar worden er ook andere activiteiten georganiseerd, zoals “familiedag”, avondvierdaagse, Sinterklaas, jeugdkamp, soccerschool, sponsoravonden en de afgelopen 2 jaar zelfs een trainingskamp voor Pelikaan 1 in Spanje.

Een grote onderlinge band en een groot gevoel voor clubliefde zorgden ervoor, dat het langzaam steeds beter ging met Pelikaan en nam het aantal leden toe. In 1961 werd een eigen kantine gebouwd in het “Noordpark”. Vanaf 1947 gebruikten Pelikaan en VVGZ beiden de accommodatie op het “Noordpark”. Groei van de Zwijndrechtse bevolking zorgde ervoor, dat het complex onvoldoende ruimte bood. In 1982 verhuisde Pelikaan naar sportpark “Bakestein”. In 2001 was de tweede verhuizing een feit. In verband met de aanleg van de Sophia spoortunnel werd een nieuw “Pelidome” ingericht op “Bakestein. Sportief ging het Pelikaan ook voor de wind. In april 1964 werd het kampioenschap in de 3e klasse behaald. Het seizoen 1964-1965 was het absolute hoogtepunt in de geschiedenis. Pelikaan speelde in de Topklasse, de toenmalige 2e klasse van de KNVB met wedstrijden in het “Noordpark’ tegen IJsselmeervogels, Quick Boys en verre uitwedstrijden tegen o.m. DOSK Kampen en Genemuiden. Deze status kon men echter niet lang vasthouden, omdat te veel spelers elders een baan zochten en niet meer beschikbaar waren voor de hoofdmacht. Na jarenlang in de 3e klasse te hebben gespeeld promoveerde Pelikaan in 2010 naar de 2e klasse en 2 jaar later volgde de stap naar de 1e klasse. Het seizoen 2016-2017 spelen we weer 2e klasse. De uitdaging is om op korte termijn weer terug te keren in de 1e klasse. De prestaties van de overige selectieteams mogen zeker niet onvermeld blijven. Het tweede van Pelikaan, spelend in de reserve hoofdklasse, wist in het seizoen 2014-2015 kampioen te worden en mocht strijden om het kampioenschap van Nederland voor reserveteams. Het derde van Pelikaan wist te promoveren naar de reserve 1e klasse, het hoogst haalbare. De jeugdselectieteams spelen hoofdklasse c.q. 1e klasse.

4

Het jeugdbeleid en de inzet van vele vrijwilligers hebben er onder andere voor gezorgd, dat het ledental de afgelopen 15 jaar verdubbelde van ca. 450 naar ca. 900 leden. In het seizoen 2016-2017 zullen 50 teams voor Pelikaan actief zijn: 15 seniorenteams, 1 damesteam, en 34 jeugdteams, waaronder 2 meisjesteams.

Het bestaan van een vereniging is alleen maar mogelijk door de inzet van de vele “Pelikaan-vrijwilligers”. Een extra woord van dank gaat naar hen uit!

Kees de Kreij Ere-voorzitter Ex-voorzitter Ex-1e elftalspeler van Pelikaan


5


Pelikaan 1 Z.V.V. Pelikaan

Keeper Selectie

Jordi Lingen

Cas Hagman

Jermain Bebrout

Jordy van Buren

Pelikaan 1

Pelikaan 1

Achraf Bouchrit

Pelikaan 1

Angelo Baal

Pelikaan 1

6

Pelikaan 1

Lucas Adelino

Pelikaan 1

Thomas den Boer

Koen van Wissen

Pelikaan 1

Keeper Selectie

Martin van Yren

Keeper Selectie

Keeper Selectie

Keeper Selectie

Michel van de Boom

Erwin van Dis


Pelikaan 1

Pelikaan 1

Ronan Langenberg

Mahmut Erol

Lerry Overgaauw

Valeri Silva

Pelikaan 1

Pelikaan 1

Pelikaan 1

Anouar Said

Pelikaan 1

Jeffrey Nossent

Jesper Nossent

Pelikaan 1

Jesse de Raad

Vince van Nes

Pelikaan 1

Pelikaan 1

Pelikaan 1

Rowdy Nossent

Pelikaan 1

Pelikaan 1

Daniel Munoz

Sharog Susani

7


Pelikaan 1

Z.V.V. Pelikaan

Trainer Pelikaan 1

Ron Tempelaar

Grensrechter Pelikaan 1

Leider Pelikaan 1

Ass. Trainer Pelikaan 1

Ass. Trainer Pelikaan 1

Hersteltrainer selectie

Keeperstrainer selectie Pelikaan

Verzorger selectie Pelikaan

Verzorger selectie Pelikaan

8

Peter Aarts

Jan-Willem van Hellemond

Patrick Sturkenboom

Sam Meijer

Nico Bazen

Wilco van der Meulen

Bas Nossent

Carel Oskamp


Wie volgt? elikaan P v v Z / m o .c k o facebo vvpelikaan twitter.com/z


Pelikaan 2 Z.V.V. Pelikaan

Lorenzo Bebrout

Dion Kooiman

Rowan de Maa

Pelikaan 2

Pelikaan 2

Mitchel Kroos

Pelikaan 2

Abdel Es-Soualhi

Pelikaan 2

10

Pelikaan 2

Remco Aarts

Pelikaan 2

Stephan van der Kolk

Robin den Boer

Pelikaan 2

Pelikaan 2

Menno Buckers

Pelikaan 2

Pelikaan 2

Pelikaan 2

Fatih Ocak

Yassin Mahdaoui


Pelikaan 2

Sjoerd Opschoor

Grensrechter Pelikaan 2

Ronald Nossent

Peter Zijlmans

Leidster Pelikaan 2

Trainer Pelikaan 2

Trainer Pelikaan 2

Joery van der Waal

Martijn Verhoeff

Pelikaan 2

Patrick Stijnis

Pelikaan 2

Pelikaan 2

Pelikaan 2

Nathan SilliĂŤ

Celine Bazen

Ties Littooij

11


Pelikaan 3 Z.V.V. Pelikaan

Pelikaan 3

Pelikaan 3

George Abu

Rudie Aantjes

Dennis Kuiters

Pelikaan 3

Rudy de Jong

Huib Groenenboom

Pelikaan 3

12

Pelikaan 3

Pelikaan 3

Jeroen Hameete

Jaouad Dikri

Pelikaan 3

Roel van Buuren

Pelikaan 3

Pelikaan 3

Pelikaan 3

Jelle van Buuren

Rowdy Lingen


Grensrechter Pelikaan 3

Tim Kleingeld

Pim Pomp

Trainer Pelikaan 3

Pelikaan 3

Pelikaan 3

Etienne de la Roij

Mark Pomp

Pelikaan 3

Brian Osuji

Pelikaan 3

Pelikaan 3

Pelikaan 3

Mohamed Monadile

Arie Visser

Jean-Paul Bazen

13


Pelikaan 4 Z.V.V. Pelikaan

Bas Bongers

Pelikaan 4

Romano Baal

Alessandro Tucci

Ron Wijnolst

Trainer Pelikaan 4

Trainer Pelikaan 4

Pelikaan 4

Pelikaan 4

Daniel Bakker

Paul Oosterling

Pelikaan 4

Max van Genderen

Pelikaan 4

Ewout Tromp

Pelikaan 4

Pelikaan 4

14

Pelikaan 4

Rik Walraven

Wesley Carter

Davey Bakker

Menno Damen

Pelikaan 4

Pelikaan 4

Roy Ham

Pelikaan 4

Pelikaan 4

Pelikaan 4

Joshua Ter horst

Kees Bakker


Pelikaan 5 Z.V.V. Pelikaan

Arjo Bruggeman

Pelikaan 5

Kas Verweij

Luuk van der Dussen

Pelikaan 5

Pelikaan 5

Pelikaan 5

Sander ten Hove

Jelle van Beloois

Pelikaan 5

Devin Bazen

Ben Staat

Pelikaan 5

Pelikaan 5

Pelikaan 5

Tim van Beloois

Mike Stijnis

Pelikaan 5

Joeri Baars

Jordy Fijnheer

Pelikaan 5

Pelikaan 5

Pelikaan 5

Quincy van Duivenbode

Richard Littooij

Pelikaan 5

Paul Berghout

Pelikaan 5

Pelikaan 5

Pelikaan 5

Erik Broekman

Michael van Oosten

15


Pelikaan 6 Z.V.V. Pelikaan

Pelikaan 6

Pelikaan 6

Jeroen van Noorloos

Erik van Efferen

Chesron Koiter

Pelikaan 6

Richard Maaskant

Marcel van den Eijnden

Pelikaan 6

16

Pelikaan 6

Pelikaan 6

Erwin Pruysen

Remco Pruysen

Pelikaan 6

Sjoerd Aarts

Pelikaan 6

Pelikaan 6

Pelikaan 6

Jordy Bezemer

Arnold van Dis


Freek Piena

Pelikaan 6

Mark van der Horst

Steven Constandse

Pelikaan 6

Pelikaan 6

Pelikaan 6

Erwin Verschoor

Alex van der Horst

Pelikaan 6

Robbert Hooijmeijer

Pelikaan 6

Pelikaan 6

Pelikaan 6

Patrick Jansen

Joey Schmitz

17


Pelikaan 7 Z.V.V. Pelikaan

Daniel Vrijman

Roel Baars

Danny van der Tholen

Pelikaan 7

Pelikaan 7

Jonathan Vrijman

Pelikaan 7

Jason van Dooren

Pelikaan 7

18

Pelikaan 7

John Reedijk

Pelikaan 7

Bart Kik

Wouter Grootendorst

Pelikaan 7

Pelikaan 7

Chris Smouter

Pelikaan 7

Pelikaan 7

Pelikaan 7

Faisal Talouka

Gerrit Bandstra


Pelikaan 8 Z.V.V. Pelikaan

Leo Opmeer

Trainer Pelikaan 8

Daan Tillekens

Ricardo Denekamp

Trainer Pelikaan 8

Pelikaan 8

Pelikaan 8

Rutger van Dis

Stephan Versteeg

Pelikaan 8

Boy Gorissen

Ben van der Kruk

Pelikaan 8

Pelikaan 8

Pelikaan 8

Erwin Buckers

Tim Buckers

Pelikaan 8

Dennis Dubbelman

Hans Bouwman

Pelikaan 8

Pelikaan 8

Pelikaan 8

Dylan Roozen

Pelikaan 8

Pelikaan 8

Kevin de Waard

Ron Denekamp

19


Pelikaan 9 Z.V.V. Pelikaan

Pelikaan 9

Pelikaan 9

Rene Tabbers

Almar Overgaauw

Sponsor Pelikaan 9

Danny Pol

Arthur Admiraal

Pelikaan 9

20

Pelikaan 9

Pelikaan 9

Eelke Stienstra

Rens Boertje

Pelikaan 9

Rutger Hoogerwerf

Marco Kooiman

Pelikaan 9

Pelikaan 9

Pelikaan 9

Raymon Berkhout

Stefan Straver

Pelikaan 9

Leon Middelkoop

Pelikaan 9

Pelikaan 9

Pelikaan 9

Walter Hoogerwerf

Geert Pijper

Jan de Roon


Pelikaan 10 Z.V.V. Pelikaan

Brabo

Dave Ros

Martin van de Boogert

Pelikaan 10

Pelikaan 10

Rogier Taal

Pelikaan 10

Ed van Wijngaarden

Pelikaan 10

22

Pelikaan 10

Melvin Jegen

Pelikaan 10

Darren van Bennekom

Marcel Bussing

Pelikaan 10

Pelikaan 10

Patrick de Raad

Pelikaan 10

Pelikaan 10

Pelikaan 10

Fred de Frel

Michael Schaap


Pelikaan 11 Z.V.V. Pelikaan

Pelikaan 11

Wim van Varik

Robert van Popering

Technisch Adviseur Pelikaan 11

Pelikaan 11

Pelikaan 11

Pelikaan 11

Danny van Varik

Kees den Boer

Pelikaan 11

Pelikaan 11

Pelikaan 11

Peter van Schelt

Luuk Plaisier

Anco van Noorloos

Cees Mosmans

Pelikaan 11

Henco de Kreij

Frank Meerman

Pelikaan 11

Pelikaan 11

Pelikaan 11

Wesley van Dee

Pelikaan 11

Pelikaan 11

Arie Mijnster

Peter Stam

Piet van Schelt

23


Pelikaan 12 Z.V.V. Pelikaan

Erik-Jan Mans

Pelikaan 12

Ride van der Wal

Wilco van den Haak

Yordi Stip

Pelikaan 12

Pelikaan 12

Pelikaan 12

Pelikaan 12

RenĂŠ de Graaf

Wesley Zwagermaker

Pelikaan 12

Vercilio Dias

Pelikaan 12

Wesley van Lenten

Pelikaan 12

Pelikaan 12

24

Pelikaan 12

Jan Willem Van den Kieboom

Pascale de la Roij

Dimitri van der Woude

Coen Sampon

Pelikaan 12

Pelikaan 12

Piet van der Wal

Pelikaan 12

Pelikaan 12

Pelikaan 12

Sidmar van Frederici

Christiaan Timmermann


Pelikaan 13 Z.V.V. Pelikaan

Amerenske Troost

Leider Pelikaan 13

Mathieu de Ruiter

Laurens Grossouw

Trainster Pelikaan 13

Trainer Pelikaan 13

Pelikaan 13

Marco Hoek

Thomas Smit

Pelikaan 13

Calvin van Coevorden

Arjen de Kok

Pelikaan 13

Pelikaan 13

Pelikaan 13

Lars Troost

Sander Hoogvliet

Pelikaan 13

Cas Pluymakers

Christiaan Weijschede

Pelikaan 13

Pelikaan 13

Pelikaan 13

Martijn van Gameren

Robin Verschoor

Pelikaan 13

Jimmy Tamg

Pelikaan 13

Pelikaan 13

Pelikaan 13

Job Hordijk

Robert Troost

25


Pelikaan 14 Z.V.V. Pelikaan

26

Pelikaan 14

Pelikaan 14

Maarten de Vlieger

Martin Hollem


Pelikaan 15 Z.V.V. Pelikaan

Guido de Heer

Pelikaan 15

Ruud Aantjes

Morrison Lussenburg

Pelikaan 15

Pelikaan 15

Pelikaan 15

Lars van Rossum

Paul Hoogenboom

Pelikaan 15

Huseyin Alanya

John Visser

Pelikaan 15

Pelikaan 15

Pelikaan 15

J.C. van Hoek

Stefan Vogelaar

Pelikaan 15

Patrick Klapwijk

Robin Hoek

Pelikaan 15

Pelikaan 15

Pelikaan 15

Koen van Buuren

Pelikaan 15

Pelikaan 15

Jos Bergman

Arie Baars

27


Pelikaan VR1 Z.V.V. Pelikaan

Pelikaan VR1

Dorinda van Nieuwaal

Trainster Pelikaan VR 1

Idil Sofuoglu

Linda Besemer

Trainer Pelikaan VR 1

28

Pelikaan VR1

Pelikaan VR1

Jarine Groeneveld

Olivia Annegarn

Pelikaan VR1

Tabitha van Eijsden

Anne-Roos de Waard

Pelikaan VR1

Pelikaan VR1

Pelikaan VR1

Esther Kamp

Kimberly van der Wijk

Pelikaan VR1

Shawna van der Laan

Pelikaan VR1

Pelikaan VR1

Pelikaan VR1

Naomi Bazen

Pieter van Eijsden

Mirjam van Eijsden


JO19-1 Z.V.V. Pelikaan

Daan Idsinga

JO19-1

Brandon de Wit

Lukas de Graaf

JO19-1

JO19-1

JO19-1

Sem Hordijk

Jeffrey den Hoed

JO19-1

Len van der Hof

Karsten Grob

JO19-1

JO19-1

JO19-1

Ruben de Raad

JO19-1

JO19-1

Marvin Koolmees

Yoram Simon

29


JO19-2 Z.V.V. Pelikaan

JO19-2

JO19-2

Nick Sterrenburg

Jason Gouman

Tijmen Baars

JO19-2

Denley Kuipers

JO19-2

30

JO19-2

JO19-2

Jesse van Meer

Jesse van Vendeloo


Drukkerij Obreen heeft 1 doel... • offset drukwerk van zwart-wit tot full-colour!

• digitaal drukwerk

voor kleurendrukwerk in kleine oplagen!

• groot formaat printen voor hoge kwaliteit fotoposters!

• grafisch ontwerp

logo’s, huisstijlen, flyers, brochures etc.

• buitenreclame

vlaggen, spandoeken, reclameborden etc.

• beurs en presentatie roll-banners, displays

• promotiemateriaal relatiegeschenken, give-aways

... u als tevreden klant! FLEXIBILITEIT, VAKMANSCHAP EN SERVICE! Drukwerk is veel meer dan het vervaardigen van een communicatie- of reclamemiddel. Drukwerk is het eindstation van een creatief proces, waar ideeën tastbaar worden en ontwerpen tot leven komen. Drukkerij Obreen is een all-round drukkerij met alle activiteiten onder één dak. Wij staan voor de hoogste

De Veldoven 17, 3342 GR Hendrik-Ido-Ambacht T 078 619 26 30 E info@drukkerijobreen.nl

www.drukkerijobreen.nl

kwaliteit, scherpe prijzen en een persoonlijke service. Wij streven naar het beste einddoel waar we met elkaar trots op kunnen zijn. Wilt u samen met Obreen uw doel bereiken? Neem dan contact op met Edwin den Haring, tel. 078 - 619 26 30 of mail naar info@drukkerijobreen.nl


JO19-3 Z.V.V. Pelikaan

Stefan de Bruijne

Thorsten Wiedijk

Lorraine Deighton

Trainer JO19-3

Leidster JO19-3

Tim Mijnster

JO19-3

Mik van Vuuren

JO19-3

32

JO19-3

Dennis van Mastrigt

JO19-3

Ramphis Rojez

Rick Eckhardt

JO19-3

JO19-3

Matthijs Bergijk

JO19-3

JO19-3

JO19-3

Wesley Boom

Hans Eckhardt


JO17-1 Z.V.V. Pelikaan

Trainer JO17-1

Rik Schippers

Jelle Dekker

JO17-1

JO17-1

JO17-1

Samih El Aichra

Koen de Jong

JO17-1

Bora Ocak

Zachero Grootfaam

JO17-1

JO17-1

JO17-1

Seth Simon

JO17-1

JO17-1

Wessel ter Stege

Jesse de Graaff

Kersis Simon

33


JO17-2 Z.V.V. Pelikaan

Leidster JO17-2

SebastiĂŤn Versteeg

Mo Nassir

Trainer JO17-2

34

JO17-2

JO17-2

Fabio van Schelt

Yazz Poppeliers

JO17-2

Hicham El Hankouri

Ozan Etlik

JO17-2

JO17-2

JO17-2

Jochem Kouwenhoven

Wessel van Popering

JO17-2

Ralph de Muijnck

Otto Sep

JO17-2

JO17-2

JO17-2

Justin Reijenga

Bart Staat

JO17-2

Luke van Eck

JO17-2

JO17-2

JO17-2

Luc de Jong

Cor Schouten

Annemieke Kouwenhoven


JO17-3 Z.V.V. Pelikaan

Nathan Weijs

JO17-3

Dylan Hardenbol

Noah Westphal

JO17-3

JO17-3

JO17-3

Thomas Klapper

Alec Verwaard

JO17-3

Bekir Mermer

JO17-3

JO17-3

JO17-3

Delano Benarsie

Bart Smouter

35


JO17-4 Z.V.V. Pelikaan

Merlijn Aartsen

Timo van Oord

Leidster JO17-4

JO17-4

Nebue Yemane

JO17-4

Elmar van Oord

JO17-4

36

JO17-4

Niels Wessels

JO17-4

Marnix de Ruiter

Kevin de Hoop

JO17-4

JO17-4

Tom Sebes

JO17-4

JO17-4

JO17-4

Daan van der Dussen

Calvin Kranenburg

Yolanda Wessels


MO17-1 Z.V.V. Pelikaan

MO17-1

Quinty Spek

Trainer MO17-1

Linda van der Spoel

Annemieke van den Berg

MO17-1

MO17-1

MO17-1

Sanne Kok

Lotus Smit

MO17-1

Lisanne van Gilst

Sanne van der Spoel

MO17-1

MO17-1

MO17-1

Danique de Visser

Claudia Leegwater

MO17-1

Lindsay Voetee

MO17-1

MO17-1

MO17-1

Logan Trossel

Danique Verburg

Jean-Paul Bazen

37


JO15-1 Z.V.V. Pelikaan

JO15-1

JO15-1

Ryan Groot

Lenn van Essen

Trainer JO15-1

Julian Azzouz

Fabio Erkelens

JO15-1

38

JO15-1

JO15-1

Sybren Bakker

Nadir El Karraz

JO15-1

Finn Molkenboer

JO15-1

JO15-1

JO15-1

Erwin van Wolferen

Julian Reijenga

Mario Grootfaam


JO15-2 Z.V.V. Pelikaan

Mees Plaisier

Trainer JO15-2

JO15-2

Dion van Eck

JO15-2

Ayoub Tamimi

JO15-2

JO15-2

Jelmer Baars

JO15-2

JO15-2

Ricardo den Hoed

Nick van Rijs

Arie Baars

39


JO15-3 Z.V.V. Pelikaan

JO15-3

JO15-3

Kevin Sita

Paul Troost

Niels Reijenga

JO15-3

Sidney Geway

Sven de Vriend

JO15-3

40

JO15-3

JO15-3

Youri van Hoorn

Sam van Dijk

JO15-3

Boy de Groot

JO15-3

JO15-3

JO15-3

Jeroen Visser

Julian Bergman


JO15-4 Z.V.V. Pelikaan

JO15-4

JO15-4

Jurre van Hoogdalem

Devin DaniĂŤls

41


JO15-5 Z.V.V. Pelikaan

JO15-5

JO15-5

Jop van Vuuren

Nils Frรถberg

Mark Meerman

JO15-5

Karsten Schep

JO15-5

42

JO15-5

JO15-5

Casper Spruit

Stefan Skelo


JO13-1 Z.V.V. Pelikaan

JO13-1 JO13-1

Lars Jan Leenheer

Liam Amesz

Walid Bakkach

JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1

William Vermeulen

Amin Benamar

Rowdy Nossent

Trainer JO13-1

Trainer JO13-1

JO13-1

JO13-1

Tom de Vroomen

Necip Dal

JO13-1

Ozcan Ozer

Wessel van Dongen

Tim de Haan

Jaron Mol

JO13-1

JO13-1

Milan de Winter

JO13-1

JO13-1

Adrison Espacia

Jeffrey Nossent

43


JO13-2 Z.V.V. Pelikaan

Trainer JO13-2

Mustafa Emeni

Nick van Groningen

JO13-2

44

JO13-2

JO13-2

Yannick van der Perk

Yuri van Veelen

JO13-2

Sander van Wijngaarden

JO13-2

JO13-2

JO13-2

Romano Ploeger

Rick Assens

Robin Verschoor


Wattstraat 1 3316 AX Dordrecht Tel. 078 6133033

w w w. g p h e f T e c h n i e k . n l

Bezoekadres: Eurekaweg 18, 2991 ZB Barendrecht 0180 - 397942 - info@boomtravel.nl - www.boomtravel.nl


JO13-3 Z.V.V. Pelikaan

JO13-3

JO13-3

Daan Overweel

Orcun Sofuoglu

Cetin Sahin

JO13-3

Yusuf Dere

JO13-3

46

JO13-3

JO13-3

Owen van de Griend

Nick de Bruin


MO13-1 Z.V.V. Pelikaan

MO13-1 MO13-1

Damita-jo Bontenbal

Yasmine Azzouz

Anne Wassink

MO13-1

MO13-1

MO13-1

MO13-1

Romy Mijnster

Jurdenia Castillo

Anco van Noorloos

Trainer MO13-1

Trainer MO13-1

MO13-1

MO13-1

Asmara Blok

Memekoen Koromah

MO13-1

Sanne Berkhout

Manaar El Sharif

Indy de Visser

ChloĂŤ Bezemer

MO13-1

MO13-1

Pascale de Groot

MO13-1

MO13-1

Lynn van der Jagt

Rene Bontenbal

47


JO12-1 Z.V.V. Pelikaan

Zaka Dadouch

JO12-1

Jeremy van den Eijnden

Tyrone Hoek

JO12-1

48

JO12-1

JO12-1

Thonie Louwersheimer

Djim Louwersheimer

JO12-1

Arkin Sofuoglu

JO12-1

JO12-1

JO12-1

Sam Meerman

Redouan Dahoum


Ruud Swinkels

Trainer JO12-1

Marouan Belabas

Sem Versteeg

Trainer JO12-1

JO12-1

JO12-1

Ismail Bakkach

Sjoerd Idsinga

JO12-1

Erfan Alizadeh

JO12-1

JO12-1

JO12-1

Lorenzo Kreukniet

Mo Said

49


JO11-1 Z.V.V. Pelikaan

Christiaan Timmermann

Trainer JO11-1

50

Rutger Duivenkate

Redouan Belabas

Trainer JO11-1

Trainer JO11-1

JO11-1

Nick Udo

Naoufal Essoufi

JO11-1

Lennon Kleingeld

Tom de Haan

JO11-1

JO11-1

JO11-1

Elkadhem Maâchi

Pepijn Boogert

JO11-1

Celeste de Vriend

JO11-1

JO11-1

JO11-1

Senna Hoegee

Lars Troost


Jumbo Zwijndrecht opent 1 december de grootste Jumbo bloemenshop

Jumbo, Zwijndrecht, Brabant 1


JO11-2 Z.V.V. Pelikaan

Ximendo Spek

Muhammed-Serdar Saar

JO11-2

Mike Heemskerk

JO11-2

52

Badreddine El Karraz

JO11-2

JO11-2

Nick de Groot

JO11-2

JO11-2

JO11-2

Ray Hooi

Arda anil Ibis


JO11-3 Z.V.V. Pelikaan

JO11-3 JO11-3

Ryan van Hoven

Faris Halilovic

Trainer JO11-3

JO11-3

JO11-3

Zayd Essaidi

Jochem Strik

JO11-3

Niels Wassink

JO11-3

Tim van Deijzen

Kyrian Mol

JO11-3

JO11-3

Rhythm Francisco Dias

JO11-3

JO11-3

Sem van Groningen

Yonne van Hoogdalem

Devin Bazen

53


JO11-4 Z.V.V. Pelikaan

Jayden Kengthanyakarn

Sven Meyer

Trainer JO11-4

JO11-4

Filip Murawski

JO11-4

Ralph Vroombout

JO11-4

54

JO11-4

Jop van Oosterhout

JO11-4

Ruben Smit

Tycho van Westen

JO11-4

JO11-4

Milan van de Goorbergh

JO11-4

JO11-4

JO11-4

Cihan Sen

Rick Jansen

Cor Schouten


JO11-5 Z.V.V. Pelikaan

JO11-5

Bradley Jansen Freriksen

Jill Koedoot

JO11-5

Ibrahim Bas

JO11-5

JO11-5

JO11-5

Lorenzo de Groof

Creston Zhu

55


JO9-1 Z.V.V. Pelikaan

Jayden van de Griend

Zakaria Essoufi

Trainer JO9-1

JO9-1

Thies Huijberts

JO9-1

Mourad Arkiza

JO9-1

56

JO9-1

Luca Maal

JO9-1

Nio Norde

Juliën Pancari

JO9-1

JO9-1

Yalt Ocak

JO9-1

JO9-1

JO9-1

Jayden Witman

Sven Guis

John Maal


Marine Olie Handelmij BV is een internationaal handelsbedrijf gespecialiseerd in alle soorten plantaardige oliĂŤn en vetten. Ons kantoor is gehuisvest in Moerdijk, onze opslagfaciliteiten bevinden zich in Wormer (N-Holland) en Moerdijk. Voor verdere info v.w.b. onze producten en diensten verwijzen wij u graag naar ons website: www.marine-olie.nl

Kwaliteit en flexibiliteit zijn voor Marine olie de hoofdprioriteiten

Marine Olie HandelMij BV Appelweg 6 | Haven M 064 | NL-4782 PX Moerdijk T 0031 - 168 372150 | F 0031 - 168 335766 | E info@marine-olie.nl www.marine-olie.nl


JO9-2 Z.V.V. Pelikaan

JO9-2

JO9-2

Samuël van der Heide

Dean Erkelens

Guyon van de Graaf

JO9-2

Stijn Voll

Jason Kooiman

JO9-2

58

JO9-2

JO9-2

Colin van der Stok

Abdel Tayebi

JO9-2

Silke Blazer

JO9-2

JO9-2

JO9-2

Jasper Colijn

Roan Brouwer


JO9-3 Z.V.V. Pelikaan

Kenji Klute

Trainer JO9-3

JO9-3

Jaz Koedoot

JO9-3

Mikai Bergman

JO9-3

JO9-3

Roy Leentvaar

JO9-3

JO9-3

Binck Erkelens

Oscar Barten

Marcel van den Eijnden

59


JO9-4 Z.V.V. Pelikaan

Aydin Amesz

Trainer JO9-4

David Peters

JO9-4

60

Jennifer Kanters

JO9-4

JO9-4

Anouk Bos

JO9-4

JO9-4

JO9-4

Giovanni Stalman

Rayan Agouzoul

Richard Klute


JO9-5 Z.V.V. Pelikaan

JO9-5

JO9-5

Bartosz Pawlak

Jesse van der Duijn Schouten

61


JO9-6 Z.V.V. Pelikaan

JO9-6

JO9-6

Lohran Mol

Lennert Anker

Riyad Belabas

JO9-6

NoĂŤl Franssen

JO9-6

62

JO9-6

JO9-6

Dani de Jonge

Senna Volder


BRAM 6 JAAR

BRAM IS 1 VAN DE 33.000 VERGETEN KINDEREN IN NEDERLAND Hij woont al bijna 1 jaar in een 24-uurs leefgroep voor kinderen van 0-7 jaar, omdat hij door zijn vader van het balkon werd gegooid. Zijn botbreuken zijn inmiddels hersteld. De breuken in zijn hoofd nog niet. Bram is 1 van de 33.000 kinderen die opgroeien in sobere opvangcentra in Nederland. Vergeten kinderen die mishandeld zijn, misbruikt zijn, verwaarloosd zijn, verstoten zijn en gevlucht zijn. Dit is niet hoe een kinderleven moet beginnen. WAT DOEN WIJ? Het Vergeten Kind helpt deze kinderen. Dat doen we door ze een kindvriendelijke leefomgeving te geven. Een plek waar ze kunnen spelen en ontspannen. En we laten ze weer ĂŠcht kind zijn door het organiseren van vrolijke activiteiten en sprankelende evenementen. IS DAT ALLES? Nee! We zorgen ervoor dat zoveel mogelijk mensen weten hoe deze vergeten kinderen in Nederland (nu nog) moeten leven. Soms gewoon bij jou om de hoek. Op een geheime locatie, om hun veiligheid te garanderen. We ondernemen initiatieven om de verantwoordelijke instanties in actie te laten komen. En we hopen vooral ook op jouw hulp... Want zonder hulp zullen deze kinderen nooit weten hoe een kinderleven eigenlijk hoort te zijn: zorgeloos, vrolijk en veilig. Help mee. Help hen. Help ons.

Ga naar onze website

HETVERGETENKIND.NL

twitter@hetvergetenkind

facebook.com/hetvergetenkind


JO8-1 Z.V.V. Pelikaan

Mark Kuiters

Trainer JO8-1

Xavi van Kranenburg

Tim Groeneveld

Trainer JO8-1

64

JO8-1

JO8-1

Juul van der Jagt

Ferron Soplanit

JO8-1

Quiten Maaskant

Wessel Kuiters

JO8-1

JO8-1

JO8-1

Senna van den Eijnden

Michael Kramp

JO8-1

Kris Vlieg

JO8-1

JO8-1

JO8-1

Joey Vogelaar

Erik Vlieg


JO7-1 Z.V.V. Pelikaan

Troy de Tree

JO7-1

Tom Driehuizen

Idan Slijepcevic

JO7-1

JO7-1

JO7-1

Rayan Benamar

JO7-1

JO7-1

Daan de Rijcke

Toine Lelieveld

65


JO7-2 Z.V.V. Pelikaan

Johnson Dos Santos

JO7-2

Sil Kuiters

JO7-2

66

JO7-2

JO7-2

Leander Pancari

Raffael van Efferen


JO7-3 Z.V.V. Pelikaan

JO7-3

Aidam Hollem

Bart van Muijen

Trainer JO7-3

Fayne Zhu

Pim Verboom

Trainer JO7-3

JO7-3

JO7-3

Amber den Hartog

Thijm Vroegh

JO7-3

Jelle Pijper

JO7-3

JO7-3

JO7-3

Tygo van Muijen

Geert Pijper

67


JO7-4 Z.V.V. Pelikaan

Trainer JO7-4

Siem Huijbers

JO7-4

68

JO7-4

JO7-4

Djulian Lobman

Joas van Milt

Johan Leentvaar


JO7-6 Z.V.V. Pelikaan

JO7-6

Angel Kreukniet

69


Peuterpeli’s Z.V.V. Pelikaan

70

Peuterpeli’s

Peuterpeli’s

Semm van der Wulp

Owen van der Wulp


Functionarissen Z.V.V. Pelikaan

Scheidsrechter

Ard Visser

Fysiotherapeut

Ere Voorzitter Pelikaan

Technisch coรถrdinator jeugd

Scheidsrechter coรถrdinator

John de Vlaming

Kees de Kreij

John Kik

Ronald Simon

71


TEAMPLAATJES Z.V.V. Pelikaan

Pelikaan 1

Pelikaan 1

Pelikaan 1

Pelikaan 1

Pelikaan 1

Pelikaan 2

Pelikaan 2

Pelikaan 2

Pelikaan 2

Pelikaan 2 72


Pelikaan 3

Pelikaan 3

Pelikaan 3

Pelikaan 3

Pelikaan 3

Pelikaan 4

Pelikaan 4

Pelikaan 4

Pelikaan 4

Pelikaan 4 73


TEAMPLAATJES Z.V.V. Pelikaan

Pelikaan 10

Pelikaan 10

Pelikaan 10

Pelikaan 10

Pelikaan 10

JO19-1

JO19-1

JO19-1

JO19-1

J019-1 74


MO17-1

MO17-1

MO17-1

MO17-1

M017-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1

J013-1 75


TEAMPLAATJES Z.V.V. Pelikaan

JO13-2

JO13-2

JO13-2

JO13-2

J013-2

JO11-3

JO11-3

JO11-3

JO11-3

J011-3 76


JO11-4

JO11-4

JO11-4

JO11-4

J011-4

JO11-5

JO11-5

JO11-5

JO11-5

J011-5 77


TEAMPLAATJES Z.V.V. Pelikaan

JO8-1

JO8-1

JO8-1

JO8-1

J08-1

78


Gegarandeerd de laagste prijs

Iedere dag controleren wij bij supermarkten of onze prijzen ĂŠcht de laagste zijn. Ook voor groente en fruit. Vind je bij een supermarkt in de buurt hetzelfde product tegen een blijvend lage prijs? Dan passen wij onze prijs aan en krijg je het product gratis. Kijk voor de spelregels van de laagsteprijsgarantie op jumbo.com/7zekerheden.

Jumbo, Zwijndrecht, Brabant 1


SPAAROVERZICHT Z.V.V. Pelikaan

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Pelikaan 1 Jordi Lingen Michel van de Boom Cas Hagman Koen van Wissen Martin van Yren Lucas Adelino Angelo Baal Jermain Bebrout Thomas den Boer Achraf Bouchrit Jordy van Buren Erwin van Dis Mahmut Erol Ronan Langenberg Daniel Munoz Vince van Nes Rowdy Nossent Jesper Nossent Jeffrey Nossent Lerry Overgaauw Jesse de Raad Anouar Said Valeri Silva Sharog Susani Ron Tempelaar Carel Oskamp Bas Nossent Wilco van der Meulen Nico Bazen Sam Meijer Patrick Sturkenboom Jan-Willem van Hellemond Peter Aarts

o o o o o o o o o o o o o o o

Pelikaan 4 Joshua ter Horst Bas Bongers Menno Damen Roy Ham Rik Walraven Ewout Tromp Paul Oosterling Wesley Carter Max van Genderen Romano Baal Alessandro Tucci Davey Bakker Daniel Bakker Ron Wijnolst Kees Bakker

o o o o o o o o o o o o o o o o

Pelikaan 5 Erik Broekman Paul Berghout Richard Littooij Jordy Fijnheer Quincy van Duivenbode Joeri Baars Mike Stijnis Ben Staat Tim van Beloois Devin Bazen Jelle van Beloois Luuk van der Dussen Sander ten Hove Kas Verweij Arjo Bruggeman Michael van Oosten

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Pelikaan 2 Fatih Ocak Lorenzo Bebrout Robin den Boer Menno Buckers Remco Aarts Abdel Es-Soualhi Dion Kooiman Stephan van der Kolk Mitchel Kroos Rowan de Maa Yassin Mahdaoui Sjoerd Opschoor Nathan Sillië Patrick Stijnis Martijn Verhoeff Peter Zijlmans Joery van der Waal Ronald Nossent Celine Bazen Ties Littooij

o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Pelikaan 6 Jeroen van Noorloos Erik van Efferen Jordy Bezemer Sjoerd Aarts Remco Pruysen Marcel van den Eijnden Erwin Pruysen Richard Maaskant Chesron Koiter Arnold van Dis Patrick Jansen Robbert Hooijmeijer Alex van der Horst Steven Constandse Erwin Verschoor Mark van der Horst Freek Piena Joey Schmitz

o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Pelikaan 3 George Abu Rudie Aantjes Jelle van Buuren Roel van Buuren Jaouad Dikri Huib Groenenboom Jeroen Hameete Rudy de Jong Dennis Kuiters Rowdy Lingen Mohamed Monadile Brian Osuji Mark Pomp Pim Pomp Etienne de la Roij Tim Kleingeld Arie Visser Jean-Paul Bazen

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

80

o o o o o

Ricardo Denekamp Rutger van Dis Daan Tillekens Leo Opmeer Ron Denekamp

o o o o o o o o o o o o o o

Pelikaan 9 Rene Tabbers Almar Overgaauw Walter Hoogerwerf Leon Middelkoop Stefan Straver Marco Kooiman Raymon Berkhout Rutger Hoogerwerf Rens Boertje Arthur Admiraal Eelke Stienstra Danny Pol Geert Pijper Jan de Roon

Pelikaan 10 o Fred de Frel o Brabo o Marcel Bussing o Patrick de Raad o Melvin Jegen o Ed van Wijngaarden o Dave Ros o Darren van Bennekom o Rogier Taal o Martin van de Boogert o Michael Schaap o o o o o o o o o o o o o o

Pelikaan 11 Arie Mijnster Frank Meerman Wesley van Dee Henco de Kreij Cees Mosmans Kees den Boer Luuk Plaisier Peter van Schelt Wim van Varik Robert van Popering Anco van Noorloos Danny van Varik Peter Stam Piet van Schelt

Pelikaan 7 Faisal Talouka Daniel Vrijman Wouter Grootendorst Chris Smouter John Reedijk Jason van Dooren Roel Baars Bart Kik Jonathan Vrijman Danny van der Tholen Gerrit Bandstra

o o o o o o o o o o o o o o o

Pelikaan 12 Sidmar van Frederici Erik-Jan Mans Coen Sampon Piet van der Wal Jan Willem Van den Kieboom Wesley van Lenten Wesley Zwagermaker Pascale de la Roij Vercilio Dias Ride van der Wal Wilco van den Haak Dimitri van der Woude René de Graaf Yordi Stip Christiaan Timmermann

Pelikaan 8 Kevin de Waard Hans Bouwman Dylan Roozen Dennis Dubbelman Tim Buckers Ben van der Kruk Erwin Buckers Boy Gorissen Stephan Versteeg

o o o o o o o o o

Pelikaan 13 Job Hordijk Jimmy Tamg Robin Verschoor Christiaan Weijschede Martijn van Gameren Cas Pluymakers Sander Hoogvliet Arjen de Kok Lars Troost

o o o o o o o

Calvin van Coevorden Thomas Smit Laurens Grossouw Marco Hoek Mathieu de Ruiter Amerenske Troost Robert Troost

o o

Pelikaan 14 Maarten de Vlieger Martin Hollem

o o o o o o o o o o o o o o

Pelikaan 15 Jos Bergman Robin Hoek Koen van Buuren Patrick Klapwijk Stefan Vogelaar John Visser J.C. van Hoek Huseyin Alanya Paul Hoogenboom Morrison Lussenburg Lars van Rossum Ruud Aantjes Guido de Heer Arie Baars

o o o o o o o o o o o o o

Pelikaan VR1 Dorinda van Nieuwaal Naomi Bazen Shawna van der Laan Kimberly van der Wijk Anne-Roos de Waard Esther Kamp Tabitha van Eijsden Olivia Annegarn Linda Besemer Jarine Groeneveld Idil Sofuoglu Pieter van Eijsden Mirjam van Eijsden

o o o o o o o o o o

JO19-1 Marvin Koolmees Karsten Grob Ruben de Raad Len van der Hof Jeffrey den Hoed Lukas de Graaf Sem Hordijk Brandon de Wit Daan Idsinga Yoram Simon

o o o o o o

JO19-2 Nick Sterrenburg Jason Gouman Jesse van Meer Denley Kuipers Tijmen Baars Jesse van Vendeloo

o o o o o o o o o o o

JO19-3 Wesley Boom Stefan de Bruijne Rick Eckhardt Matthijs Bergijk Dennis van Mastrigt Mik van Vuuren Thorsten Wiedijk Ramphis Rojez Tim Mijnster Lorraine Deighton Hans Eckhardt


o o o o o o o o o o

JO17-1 Wessel ter Stege Zachero Grootfaam Seth Simon Bora Ocak Koen de Jong Jelle Dekker Samih El Aichra Rik Schippers Jesse de Graaff Kersis Simon

o o o o o o o o o o o o o o o o

JO17-2 Luc de Jong Luke van Eck Bart Staat Otto Sep Justin Reijenga Ralph de Muijnck Wessel van Popering Ozan Etlik Jochem Kouwenhoven Hicham El Hankouri Yazz Poppeliers Mo Nassir Fabio van Schelt Sebastiën Versteeg Cor Schouten Annemieke Kouwenhoven

JO17-3 o Delano Benarsie o Bekir Mermer o Alec Verwaard o Noah Westphal o Thomas Klapper o Dylan Hardenbol o Nathan Weijs o Bart Smouter JO17-4 o Daan van der Dussen o Merlijn Aartsen o Kevin de Hoop o Tom Sebes o Niels Wessels o Elmar van Oord o Timo van Oord o Marnix de Ruiter o Nebue Yemane o Calvin Kranenburg o Yolanda Wessels MO17-1 o Quinty Spek o Logan Trossel o Lindsay Voetee o Claudia Leegwater o Sanne van der Spoel o Danique de Visser o Lisanne van Gilst o Lotus Smit o Annemieke van den Berg o Sanne Kok o Linda van der Spoel o Danique Verburg o Jean-Paul Bazen JO15-1 o Ryan Groot o Lenn van Essen o Erwin van Wolferen o Finn Molkenboer o Nadir El Karraz o Fabio Erkelens o Sybren Bakker o Julian Azzouz o Julian Reijenga o Mario Grootfaam

o o o o o o o

JO15-2 Ricardo den Hoed Ayoub Tamimi Mees Plaisier Jelmer Baars Dion van Eck Nick van Rijs Arie Baars

o o o o o o o o o o

JO15-3 Kevin Sita Paul Troost Jeroen Visser Boy de Groot Sam van Dijk Sven de Vriend Youri van Hoorn Sidney Geway Niels Reijenga Julian Bergman

o o

JO15-4 Jurre van Hoogdalem Devin Daniëls

JO15-5 o Jop van Vuuren o Nils Fröberg o Casper Spruit o Karsten Schep o Mark Meerman o Stefan Skelo o o o o o o o o o o o o o o o

JO13-1 Adrison Espacia Necip Dal Milan de Winter Ozcan Ozer Lars Jan Leenheer Liam Amesz Wessel van Dongen William Vermeulen Walid Bakkach Jaron Mol Amin Benamar Tim de Haan Tom de Vroomen Rowdy Nossent Jeffrey Nossent

JO13-2 o Romano Ploeger o Sander van Wijngaarden o Yuri van Veelen o Nick van Groningen o Yannick van der Perk o Mustafa Emeni o Rick Assens o Robin Verschoor JO13-3 o Daan Overweel o Orcun Sofuoglu o Owen van de Griend o Yusuf Dere o Cetin Sahin o Nick de Bruin MO13-1 o Lynn van der Jagt o Chloë Bezemer o Memekoen Koromah o Pascale de Groot o Sanne Berkhout o Damita-jo Bontenbal o Yasmine Azzouz o Manaar El Sharif o Romy Mijnster o Anne Wassink

o o o o o

Jurdenia Castillo Indy de Visser Asmara Blok Anco van Noorloos Rene Bontenbal

o o o o o o o o o o o o o o o o

JO12-1 Sam Meerman Arkin Sofuoglu Tyrone Hoek Jeremy van den Eijnden Zaka Dadouch Redouan Dahoum Lorenzo Kreukniet Erfan Alizadeh Sjoerd Idsinga Sem Versteeg Ismail Bakkach Marouan Belabas Ruud Swinkels Mo Said Djim Louwersheimer Thonie Louwersheimer

o o o o o o o o o o o o

JO11-1 Senna Hoegee Celeste de Vriend Pepijn Boogert Tom de Haan Elkadhem Maâchi Lennon Kleingeld Naoufal Essoufi Redouan Belabas Nick Udo Rutger Duivenkate Christiaan Timmermann Lars Troost

JO11-2 o Ray Hooi o Ximendo Spek o Badreddine El Karraz o Nick de Groot o Mike Heemskerk o Muhammed-Serdar Saar o Arda anil Ibis JO11-3 o Sem van Groningen o Kyrian Mol o Jochem Strik o Rhythm Francisco Dias o Niels Wassink o Ryan van Hoven o Faris Halilovic o Tim van Deijzen o Zayd Essaidi o Yonne van Hoogdalem o Devin Bazen JO11-4 o Cihan Sen o Jayden Kengthanyakarn o Tycho van Westen o Milan van de Goorbergh o Jop van Oosterhout o Ralph Vroombout o Sven Meyer o Ruben Smit o Filip Murawski o Rick Jansen o Cor Schouten

o o o o o

JO11-5 Bradley Jansen Freriksen Lorenzo de Groof Ibrahim Bas Jill Koedoot Creston Zhu

o o o o o o o o o o o

JO9-1 Jayden Witman Jayden van de Griend Juliën Pancari Yalt Ocak Luca Maal Mourad Arkiza Zakaria Essoufi Nio Norde Thies Huijberts Sven Guis John Maal

JO9-2 o Samuël van der Heide o Dean Erkelens o Jasper Colijn o Silke Blazer o Abdel Tayebi o Jason Kooiman o Colin van der Stok o Stijn Voll o Guyon van de Graaf o Roan Brouwer o o o o o o o

JO9-3 Binck Erkelens Mikai Bergman Kenji Klute Roy Leentvaar Jaz Koedoot Oscar Barten Marcel van den Eijnden

JO9-4 o Giovanni Stalman o Aydin Amesz o Jennifer Kanters o Anouk Bos o David Peters o Rayan Agouzoul o Richard Klute o o

JO9-5 Bartosz Pawlak Jesse van der Duijn Schouten

o o o o o o

JO9-6 Lohran Mol Lennert Anker Dani de Jonge Noël Franssen Riyad Belabas Senna Volder

o o o o o o o o o o o o

JO8-1 Joey Vogelaar Kris Vlieg Michael Kramp Wessel Kuiters Senna van den Eijnden Quiten Maaskant Ferron Soplanit Tim Groeneveld Juul van der Jagt Xavi van Kranenburg Mark Kuiters Erik Vlieg

81


SPAAROVERZICHT Z.V.V. Pelikaan

o o o o o o

JO7-1 Daan de Rijcke Idan Slijepcevic Rayan Benamar Tom Driehuizen Troy de Tree Toine Lelieveld

JO7-2 o Leander Pancari o Sil Kuiters o Johnson Dos Santos o Raffael van Efferen o o o o o o o o o

JO7-3 Aidam Hollem Tygo van Muijen Jelle Pijper Thijm Vroegh Pim Verboom Amber den Hartog Fayne Zhu Bart van Muijen Geert Pijper

o o o o

JO7-4 Djulian Lobman Johan Leentvaar Siem Huijbers Joas van Milt

o

JO7-6 Angel Kreukniet

o o

Team Semm van der Wulp Owen van der Wulp

o o o o o

Functionarissen Ard Visser Ronald Simon John Kik Kees de Kreij John de Vlaming

Teamplaatjes o oo o Pelikaan 1 oo Pelikaan 2 oo oo Pelikaan 3 oo oo Pelikaan 4 oo oo Pelikaan 10 oo oo JO19-1 oo oo MO17-1 oo oo JO13-1 oo oo JO13-2 oo oo JO11-3 oo oo JO11-4 oo oo JO11-5 oo oo JO8-1 oo

82


Dat kan alleen maar Unox zijn

Zo lekker is de winter

Het winterseizoen is begonnen en daar hoort natuurlijk lekker Hollands eten met de echte Unox Gelderse rookworst bij! Al sinds 1937 maken we rookworst volgens origineel recept. Onze unieke kruiding geeft de rookworst een heerlijke smaak. Zo blijft de Unox rookworst de allerlekkerste bij de Hollandse maaltijd!


Welkom bij Jumbo Zwijndrecht Ma: Di: Wo: Do: Vr: Za: Zo:

08:00 - 20:00 uur 08:00 - 20:00 uur 08:00 - 20:00 uur 08:00 - 20:00 uur 08:00 - 21:00 uur 08:00 - 20:00 uur 13:00 - 17:00 uur (eerste zondag

van de maand)

Jumbo Zwijndrecht Jumbo, Zwijndrecht, Brabant 1

ZVV Pelikaan  

ZVV Pelikaan Verzamelalbum

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you