Page 1

HOCKEYPLAATJES VERZAMELALBUM 2016 - 2017

Jumbo, Tilburg, AaBe-straat 8 Jumbo, Tilburg, Broekhovenseweg 74 Jumbo van Mil, Tilburg, Lieve Vrouweplein 11-12


Elke dag het zonnetje in huis

1 op de 3 zesjarige kinderen heeft een tekort aan vitamine D* Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem, de botten en de tanden. Het lichaam kan onder invloed van voldoende zonlicht zelf vitamine D aanmaken en het zit ook in vette vis en margarineproducten zoals Blue Band. Dagelijks gebruik van Blue Band Goede Start! is een makkelijke en lekkere manier om vitamine D binnen te krijgen als onderdeel van een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl.

Opgroeien doe je het best met Blue Band * Voortman et al. Vitamin D Deficiency in School-Age Children Is Associated with Sociodemographic and Lifestyle Factors. The Journal of Nutrition. 2015.


Beste spaarder van Were Di Hockey, Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van een écht collector’s item: namelijk het “Were Di Hockey verzamelalbum”. Hoe stoer is het om jezelf en je teamgenoten terug te zien op een echt hockeyplaatje? Vanaf nu kun je sparen voor alle teamgenoten van je eigen team, maar ook van alle andere teams van je club. Met dit album heb je een mooie herinnering aan je tijd bij Were Di Hockey in handen, altijd leuk om later nog eens in terug te kunnen bladeren. Je ontvangt in de periode van 2 november t/m 27 december bij iedere €15,- aan boodschappen een setje hockeyplaatjes van jouw club. Bovendien ontvang je iedere week bij verschillende actieproducten een extra gratis setje hockeyplaatjes. Ter afsluiting van de actie organiseren we een ruilbeurs zodat je dubbele plaatjes kunt ruilen voor exemplaren die je nog mist. Vergeet niet je familie, vrienden, buren en kennissen te vragen om je mee te helpen sparen. Des te eerder is jouw verzamelalbum compleet! Via onze facebookpagina’s houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, foto’s en actieproducten waarmee je extra plaatjes kunt scoren. We wensen je veel spaarplezier toe en hopen je te zien op de ruilbeurs! Met sportieve groet,

Voor jullie ligt het eerste echte hockeyplaatjesplakboek in de geschiedenis van Were Di. In navolging van Ajax en andere voetbalclubs uit de hoogste regionen kunnen we nu ook foto’s van onze eigen ‘beroemdheden’ sparen. Want je moet natuurlijk wel een beetje beroemd zijn wil er een hockeyplaatje van jou uitgegeven worden. Da’s niet niks. We zijn blij met de inzet van alle betrokkenen die dit boek mogelijk gemaakt hebben. Om maar enige namen te noemen: Karin Laureijssen als coördinator, Cora de Jonge als initiatiefnemer, Hans Meijs, Sanne Stenvert en Marleen van Gullik voor de ondersteuning en Wout Touw en Daniëlle van Dijk voor de honderden portret-, sfeer- en teamfoto’s die ze gemaakt hebben. En natuurlijk de Jumbo’s. We hopen dat onze jeugdleden dit net zo’n leuke actie vinden als wij. Want wat is er leuker dan plaatjes van jezelf en andere Were Di-leden sparen? Hockey? Misschien het terugbladeren over enkele jaren en al je (voormalige) hockeyvriendinnen en – vrienden terugzien (met of zonder beugel, bril, kort haar, lang haar etc.). We beogen met deze actie het clubgevoel een flinke push te geven - om maar in hockeytermen te blijven - en het familiaire Were Di-sfeertje uit te stralen. Jullie zijn daarbij onze sterspelers! Dank je wel. Mede namens het gehele bestuur wens ik iedereen veel spaar-, plak- en ruilplezier toe.

René Stenvert Voorzitter Were Di Hockey

Toine de Kok, Jumbo Tilburg Broekhovenseweg Richard Vink, Jumbo Tilburg AaBe-Fabriek Kees van Mil, Jumbo van Mil Tilburg Lieve Vrouweplein

Jumbo, Tilburg, AaBe-straat 8 Jumbo, Tilburg, Broekhovenseweg 74 Jumbo van Mil, Tilburg, Lieve Vrouweplein 11-12

3


Were Di Tilburg, daar wil je bijhoren! Were Di Tilburg is een sportieve, gezellige sportclub, op een prachtige locatie vlakbij het centrum van Tilburg. Jong en oud is hier welkom om te hockeyen, tennissen, beachvolleyballen en jeu-de-boulen. Daarmee hebben we een aanbod voor sportievelingen in de leeftijdscategorie van 4 tot 90 jaar. De omnivereniging heeft nu 1700 leden, verspreid over de vier disciplines. Hockey, hockey, hockey Bij de hockeyclub van Were Di – met circa 1200 leden geniet echt iedereen van de hockeysport, zowel de spelers als de toeschouwers. Sportiviteit, sfeer en positiviteit staan daarbij voorop. Dat vinden wij belangrijk bij Were Di! Anno 2016 hebben we 55 jeugdteams; van Funckey hockey voor de allerkleinste (3+) tot (bijna) volwassen hockey voor de A-jeugd. Daarnaast hebben we onze vlaggenteams Dames 1 en Heren 1, 22 seniorenteams, en 6 veteranenteams. Met onze eerstelijns (jeugd)teams zijn we een serieuze speler in de nationale hockeycompetitie. We streven naar een mooie mix tussen jong en oud en tussen recreatief en prestatief sporten. Ook mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking kunnen bij ons terecht. Last but not least, streven we ernaar om uit te groeien tot de gezelligste hockeyclub van Brabant. Wij hebben nu al de reputatie dat de allergezelligste feesten bij Were Di plaatsvinden, maar dat kan nóg beter.

4

“Sportiviteit, sfeer en positiviteit staan voorop” Uiteraard helpt het dat we begin 2016 ons nieuwe paviljoen in gebruik hebben kunnen nemen. En omdat we de horeca in eigen beheer hebben kunnen we de familiaire clubsfeer -die Were Di zo uniek maakt - optimaal waarborgen. De leden zelf bepalen immers wat er bijvoorbeeld op het menu komt of wat voor soort horeca-activiteiten georganiseerd worden. Een andere mooie ontwikkeling in de geschiedenis van Were Di is dat we sinds dit jaar een nieuw logo hebben. Het vorige logo dateerde uit 2007. Het resultaat is een modern logo met een trotse leeuw die moed en overwinning uitstraalt. Maar het is ook een vriendelijke leeuw die past bij de gezellige familieclub die we willen zijn. Het nieuwe logo is een beeld waarmee je je als club en als lid kunt identificeren. Nog een hoogtepunt was de toch wel enigszins onverwachte opmars van onze Dames 1 in de Overgangsklasse. Hoogtepunt was de zinderende play-off die helaas niet verzilverd is met een plek in de Hoofdklasse. Maar daardoor zijn we niet minder trots op onze Dames! Ons eerste herenteam is inmiddels een stabiele middenmoter in de Overgangsklasse. Maar wie weet wat zij in het seizoen 2016-2017 voor ons in petto hebben!


Het komende seizoen willen het hockeybestuur en de vele commissies besteden aan het professionaliseren van de club. We willen (en moeten!) meer vrijwilligers aan ons binden en een volwassen partner zijn voor onze gewaardeerde sponsors. Dus wil je je steentje bijdragen of heb je goede ideeĂŤn, meld dat dan via bestuurhockey@wereditilburg.nl.

Were Di Tilburg: dat zijn wij! Kijk voor meer informatie over de club op www.wereditilburg.nl/hockey of volg ons op Facebook www.facebook.com/wereditilburg

5


HEREN 1

Heren 1

Heren 1

WERE DI HOCKEY

Jochem Borremans

6

Bart van den Broek

Heren 1

Heren 1

Tim Conrads

Heren 1

Heren 1

JuriĂŤl Verbaarschot

Wouter van Griensven

Lex Haring


Heren 1

Heren 1

Max Looman

Jelmer Ellenbroek

Erik Collart

Ass. Trainer Heren 1

Trainer-Coach Heren 1

Heren 1

Heren 1

Patrick Vaes

Rutger Wegdam

Coen Specken

Daan Specken

Heren 1

Heren 1

Heren 1 Heren 1

Heren 1

Joep Meijs

Sjef Wijnen

Siko Schuuring

Guus Groels

Maikel Brekelmans

Lennart Damen

Heren 1

Heren 1

Heren 1

Heren 1 Heren 1

Joost Mallant

Steven Hendrickx

Laurens Groeneveld

7


DAMES 1

Dames 1

Dames 1

WERE DI HOCKEY

Ilse Brouwers

8

Dames 1

Britt van Gestel

Sietske Loots

Sarah van Heijst

Dames 1

Michelle Verheijen

Dames 1

Dames 1

Dames 1

Marle van Dessel

Dames 1

Kiki de Ruiter

Dames 1

Dames 1

Puck van den Blink

Inge Dankers

Flore van Dessel


Janneke Woudenberg

Dames 1

Dames 1

Mikky Kiemeneij

Renee van Hijfte

Manager Dames 1

Ass. Trainer Dames 1

Joris Olsthoorn

Marloes Timmermans

Rymme van Dessel

Pleun van der Kroef

Ass. Trainer Dames 1

Trainer-Coach Dames 1

Eva Nunnink

Dames 1

Dames 1

Dames 1 Dames 1

Dames 1

Willemijn Engels

Willem Woudenberg

GĂŠrard Opstelten

9


JA1

Philippe Fockens

10

Lars van Aalst

JA1

JA1

JA1

JA1

WERE DI HOCKEY

Bas Drijver

Martijn van Gelderen


Jarro van Hoppe

Roald Verrijt

Pepijn Visser

JA1

Philip van der Steen

JA1

JA1

Tim Remery

JA1

JA1

JA1

JA1 JA1

Wout Hendriks

Thijs van de Vorst

Jip van de Wouw

11


MA1

MA1

WERE DI HOCKEY

Demi Brünken

12

Suze Ceelen

MA1

MA1

MA1

MA1

Puck van Nuland

Ireen Frenken

Anouk Gommers


MA1

MA1

Nova Hoeckx

MA1

MA1

Isabella Donders

Henriëtte Provó Kluit

Pleun Schoenmakers

Loes Marsman

MA1

MA1

MA1

MA1

Mila Lemmers

Roos Sebregts

Trijntje Verschuuren

13


MA3

MA3

WERE DI HOCKEY

Puck van Bavel

14

Lotte van Oudheusden

MA3

MA3

MA3

MA3

Sam van Bakel

Mara Romano

Fay Selten


Sanne Mols

Youzza Mulder

Freddie Burgers

MA3

Robin Verschuuren

MA3

MA3

Nanne van der Avoird

MA3

MA3

MA3

MA3 MA3

Maartje Wagenberg

Pien Toebosch

Sjoukje de Wit

15


JB1

JB1

JB1

WERE DI HOCKEY

Sven Munnik

JB1

Max Suijkerbuijk

16

Has Wijnen

Stijn van den Hoven

JB1

Stijn Broere

JB1

Joost Bekkers

JB1

JB1

Vinnie Yilmaz

JB1

Daan van Turnhout

JB1

JB1

Matthijs Touw

JB1

JB1

Niels Buschgens

Douwe van der Wulp

Jens Korzilius


MB1

MB1

MB1

WERE DI HOCKEY

Brechje Aarts

MB1

Julia Koeman

MB1

Jetje van Berkel

Senne Obbema

18

Laura Korfmaker

MB1

MB1

MB1

MB1

Suus van Korven

Emma Wijlaars

Charlotte O’Connor


MB1

MB1

Jordan Victoria

MB1

Anouk Simons

MB1

Marieke ter Wolbeek

Josephine Halewijn

MB1

MB1

MB1

Bieke van Engelen

Laurijn Martin

Hanneke van de Sanden

19


MB3

Emma van den Braak

20

Suus van Bakel

Imme Debeij

MB3

MB3

Roos Aarts

MB3

MB3

Olivia Donders

MB3

MB3

MB3

WERE DI HOCKEY

Lies van den Hurk

Nadia Koopman


MB3

MB3

Kiki Pullens

Noor Sebregts

Neeltje Schrievers

MB3

MB3

MB3

MB3

Dagmar Oeijen

Janneke van den Braak

Aline van Kerkhoff

21


MB6

Richella Lourensen

22

Maud Sanne Huijsmans

MB6

Hanne Jonkers

MB6

MB6

MB6

Esther Bennenbroek

MB6

MB6

MB6

WERE DI HOCKEY

Vera Remery

Bobbie de Rooij

Femke Louer


Jenske Rossou

MB6

MB6

MB6

MB6

Anne Rooijakkers

Adjua Versmissen

Malika Zimmerman

23


JC1

Gijs van der Hulst

24

Gijs Broeken

JC1

Liam van Hoppe

JC1

Willem Halewijn

JC1

JC1

Victor Groskamp

JC1

JC1

JC1

WERE DI HOCKEY

Jonas Stappers

Jochem Kok


Bram Verheul

Puck van de Wouw

Christiaan Provรณ Kluit

JC1

Mads van Pelt

JC1

JC1

Piet Nuijs

JC1

JC1

JC1

JC1 JC1

Jasper Eras

August Ollie Lamers

Dave Slaats

25


JC2

Tanno Hageman

26

Casper Suijkerbuijk

JC2

Lars Groenland

JC2

Lucas Bertani

JC2

Rafiq Benaddou

JC2

JC2

Sami Benaddou

JC2

JC2

JC2

WERE DI HOCKEY

Boaz Govers

Tom Wolf


MC1

MC1

Rosie de Haan

28

Meike Sneijders

MC1

Madelief Gianotten

MC1

MC1

Kris Schoenmakers

MC1

MC1

WERE DI HOCKEY

Suus van Trier

Nans van Korven


Lis van der Meijs

Aafke Schrievers

Anna van Kempen

MC1

Marieke van Geijn

MC1

MC1

Robin van Gennip

MC1

MC1

MC1

MC1 MC1

Puck Westendorp

Bente Wijngaarden

Anne van Iersel

29


MC2

MC2

Bente de Poorter

30

Fieke Miseré

MC2

Jip Paffen

MC2

MC2

Fleur Hofman

MC2

MC2

WERE DI HOCKEY

Janneke Drijver

Meintje Addotey


Julia Hoenderkamp

Evelien Kramers

Annabel Tangel

MC2

Pien van Engelen

MC2

MC2

Roos Broere

MC2

MC2

MC2

MC2 MC2

Isa Schenkeveld

Roos de Boer

Inde van Leeuwen

31


MC3

MC3

Daantje Bruurs

32

Nina Copal

MC3

Mila Boekelman

MC3

MC3

Hannah van Aerle

MC3

MC3

WERE DI HOCKEY

Isa van Kerkhoff

Jade Korver


Justine van der Wegen

Annabel Dekker

LoĂŻs van der Velden

MC3

Lois de Rooij

MC3

MC3

Fieke Moolhuijsen

MC3

MC3

MC3

MC3 MC3

Noa Lindeman

Margje Smit

Romy van den Hoven

33


MC4

Jara Rommen

34

Roos Smits

MC4

Babet Verzijl

Sterre Bosman

Marte van der Wulp

MC4

MC4

MC4

MC4

Sanna Lindeman

MC4

MC4

MC4

WERE DI HOCKEY

Emilie Fasting

Liva Hendriks


MC4

MC4

Malou Melief

Lana Swaans

Sterre Lem

MC4

MC4

MC4

MC4

Luna Kaandorp

Hannah Touw

Marie Koenen

35


MC5

Fenne van Sprang

36

Nina Woering

MC5 MC5

Floor van den Ende

Naomi Schuermans

MC5

Evelien Roskam

MC5

Emma Remery

MC5

MC5

Ilse Jongbloets

Daantje Elzinga

MC5

Elise Bosveld

MC5

MC5

Lara van Nunen

MC5

MC5

MC5

WERE DI HOCKEY

Lieve Pochat

Lotte Seebregts


MC6

MC6

MC6

WERE DI HOCKEY

Valerie van Spaendonk

Benthe van de Wiel

MC6 MC6

Laura de Jong

Merel van Genuchten

MC6

Marieke Bertens

MC6

Pam van den Bosch

MC6

MC6

Lisa Uppelschoten

Teddy Doorakkers

Isa Jansen

MC6

Lois Denissen

MC6

MC6

Sterre de Bruijn

MC6

MC6

MC6

Sanne van Ham

Sophia Donders

Milou Spiegels

37


MC7

MC7

WERE DI HOCKEY

Dana Baars

38

Nova Dovern

MC7 MC7

Anne van Noort

Imke Verbakel

MC7

Luciana Houben

MC7

Nikki Wittens

MC7

MC7

Nina Smulders

Lara van der Linde

MC7

Anne van den Broek

MC7

MC7

Roos van Helvort

MC7

MC7

MC7

Enna Kustura

Caro Toornend

Lieke van Roij


MC8

Melle Sprangers

Jessie van den Oetelaar

MC8 MC8

Roos Marijn Jansen

Roos Okhuijsen

MC8

Evi van Nunen

MC8

Suzie Kierkels

MC8

MC8

Vieve Kerkhoff

Sara Berkhof

MC8

Imme van der Avoird

MC8

MC8

Eef Spel

MC8

MC8

MC8

WERE DI HOCKEY

Elena Pijnenburg

Loes Janssen

39


JD1

Bram den Boer

40

Ole Bosman

JD1

Thijs van Berkel

JD1

Floris van den Berg

JD1

JD1

Jochem Verspeek

JD1

JD1

JD1

WERE DI HOCKEY

Niels Broeken

Max van Geijn


Pom de Kort

JD1

JD1 JD1

Thomas van Gool

Simon Uppelschoten

Thijmen Koedijk

JD1

JD1 JD1

JD1

Robert van Gool

Raf Zuketto

Jens Mul

41


JD2

JD2

Stijn van den Hout

42

Seb de Jong

JD2

Jens Harberink

JD2

JD2

Joep van Geijn

JD2

JD2

WERE DI HOCKEY

Derek van der Kolk

Mauro Korssen


Julius Smit

Bram Wolf

Loet Oomen

JD2

Pjotr van Noort

JD2

JD2

Daniël Mak

JD2

JD2

JD2

JD2 JD2

Reve van Leeuwen

Pablo van Zundert

Thijmen Groels

43


JD3

Frits van Beerendonk

44

Romijn de Kok

JD3

JD3

JD3

JD3

WERE DI HOCKEY

Paris Asvestas

Bram Baars


Ties van Lith

Daan Swaans

Mees Smulders

JD3

JD3

Matthew Holzken

JD3

Jip Suijkerbuijk

JD3

JD3

JD3

JD3 JD3

Roan Hoft

Olivier van Valen

Finn van der Veen

45


MD1

MD1

Minke van Noort

46

Roos den Boer

MD1

Toni Jules Berben

MD1

MD1

Florance Versfeld

MD1

MD1

WERE DI HOCKEY

Beer Bosman

Josephine van den Braak


Saar Hoyinck

Kiek de Jong

Lotte van den Heuvel

MD1

Danne Donkers

MD1

MD1

Sam Dal

MD1

MD1

MD1

MD1 MD1

Babs Bresson

Aniek Schreuder

Suus Westendorp

47


MD2

Julie Koehorst

48

MD2

Yaya Copal

MD2

Sam van Berkel

MD2

MD2

Anna van Gils

MD2

MD2

MD2

WERE DI HOCKEY

Floor Louer

Sofie van Dongen

Kiki Fasting


Lizzy van Dooren

Lia Fondevila Otero

Pien Snels

MD2

Nova Schellekens

MD2

MD2

Lisa Otten

MD2

MD2

MD2

MD2 MD2

Evy Lindeman

Noa van Gool

Roos van Houtert

49


MD3

MD3

WERE DI HOCKEY

Josephine Nuijs

50

Marieke Benschop

MD3

MD3

MD3

MD3

Beike Rossou

Noortje van Duijvenbode

Frederique Engelkes


MD3 MD3

Anne Groeneboer

MD3

MD3

Noa Groenland

Jaya Ramnarain

Ainara Jaspers

Rikke Obbema

MD3

MD3

MD3

MD3

Pien Holtackers

Mila Suijkerbuijk

Fiene Westendorp

51


MD4

MD4

Puck van den Nouweland

52

Lot Vriens

MD4

Annabel Groskamp

Lisa Mรถller

MD4

Isa de Leeuw

MD4

Bloeme Jonkers

MD4

MD4

Lieve ten Have

Sanne Broers

MD4

Fin Bastianen

MD4

MD4

Marieke Basten

MD4

Gitte van Alphen

MD4

MD4

Maud Staps

MD4

MD4

WERE DI HOCKEY

Caro Vissers

Daantje Ketelaars


MD5

Silke van Poppel

Flo Rops

MD5

Lily van Eulem

Dana Mollet

MD5

Sanne Klomp

MD5

Tett Kieboom

MD5

MD5

Nika de Groot

Mariken Adriaansen

MD5

MD5

MD5

Roos Huijnen

MD5

MD5

MD5

WERE DI HOCKEY

Juul van Seeters

Sil van der Wouw

53


MD6

MD6

WERE DI HOCKEY

Jette Bolwerk

54

Gwen van Hest

MD6

MD6

MD6

MD6

Fenne Hessels

Sophie de Jongh

Fleur van de Ven


Senna Leppers

Lina Struijcken

Pien Jongbloets

MD6

Chloe Govers

MD6

MD6

Mila Driessen

MD6

MD6

MD6

MD6 MD6

Linde Zebregs

Robin Vermelis

Robin van Zundert

55


MD7

MD7

WERE DI HOCKEY

Anna Marie Lips

56

Lieve Peter

MD7

MD7

MD7

MD7

Puk Huabao de Koning

Amélie Peter

Roos Pompe


Anne van Hout

Janske Meeuwis

Bieke Hageman

MD7

Nikki Goedhart

MD7

MD7

Nova Engel

MD7

MD7

MD7

MD7 MD7

Janske Smulders

Lara Peij

Elvie van der Put

57


J8E1

J8E1

WERE DI HOCKEY

Julius Kriele

58

Lucas van der Linden

J8E1

Raf Kriele

J8E1

Mees Harberink

J8E1

Tim van Duijvenbode

J8E1

J8E1

Junte Dijk

J8E1

J8E1

J8E1

Twan Alferink

Floris Westendorp

Tuur de Kok


J8E2

Janniek Schol

Tijn Slotboom

J8E2

Kik Leenaerts

J8E2

Ezra Heek

J8E2

Levi de Chene

J8E2

J8E2

Jibbe van Dam

J8E2

J8E2

J8E2

WERE DI HOCKEY

Thieu de Wacht

Pim Zeeuwen

59


M8E1

M8E1

Julie van de Wiel

60

Annick Langenhuijsen

Sam Koehorst

M8E1

Feline Zuketto

M8E1

Daantje Storms

M8E1

M8E1

Roos van Wanrooij

M8E1

Robin van Riel

M8E1

M8E1

Liv Korver

M8E1

M8E1

WERE DI HOCKEY

Eva Cuunders

Iziz van Sprang


M8E2

M8E2

M8E2

WERE DI HOCKEY

Fieke Pellikaan

Imme Vissers

M8E2

Guusje van Herel

Babette Engelkes

M8E2

Isis van der Velden

M8E2

Teddie Valks

M8E2

M8E2

Elke Raaijmakers

M8E2

M8E2

M8E2

Fiene de Bruijn

JuliĂŤtte Wink

Judith van Geffen

61


M8E3

Chris Spel

62

Guusje Engel

M8E3

Iris de Laat

M8E3

Benthe Groenland

M8E3

Maud Benschop

M8E3

M8E3

Jeske de Beer

M8E3

M8E3

M8E3

WERE DI HOCKEY

Geeke Fens

Emmylou de Vries


M8E4

Sjors van Cleef

Pien Hultermans

Kris Smulders

M8E4

Puk de Kort

M8E4

M8E4

M8E4

Fenne Eras

M8E4

M8E4

M8E4

WERE DI HOCKEY

Judith van de Kerkhof

Yfke van der Velden

63


M8E5

M8E5

Elodie van Lon

64

Nienke van Dongen

Puck Mulder

Noa van Kempen

M8E5

M8E5

Ruby de Bruin

M8E5

M8E5

Lize Beekmans

M8E5

Lieke Schut

M8E5

M8E5

Rosa Getkate

M8E5

M8E5

WERE DI HOCKEY

Elise Maas

Luna van der Hoeven


J6E1

Daan Jaspers

Fabrice Mak

Lars Groeneboer

J6E1

Jonas Boekelman

J6E1

J6E1

J6E1

Gus Bosman

J6E1

J6E1

J6E1

WERE DI HOCKEY

Giel Oomen

Timme Rijnen

65


J6E2

J6E2

Xavier Kerkhoff

66

Willem van Looij

J6E2

Thijme Hooijen

J6E2

J6E2

Abel Vermaas

J6E2

J6E2

WERE DI HOCKEY

Sten Struijcken

Simon Ye


M6E1

Lilou van Mierlo

Luna Nous

M6E1

Lois Louer

M6E1

Sam Koedijk

M6E1

Bieke van Kaauwen

M6E1

M6E1

Floor van Berkel

M6E1

M6E1

M6E1

WERE DI HOCKEY

Lonneke Thiebosch

Diede van de Zande

67


M6E2

M6E2

M6E2

WERE DI HOCKEY

Nienke Lips

M6E2

Bente de Jongh

M6E2

Suzie Opsteegh

Jet van Schaaijk

68

Floor Voogt

M6E2

M6E2

M6E2

M6E2

Nanne van Schaaijk

Maartje Waringa

Karlijn Zebregs


M6E3

M6E3

WERE DI HOCKEY

M6E3

Lotje van Duijvenbode

M6E3

Kyra Goedhart

Saar Mรถller

Vere Rozenboom

M6E3

M6E3

M6E3

M6E3

Roos van den Hurk

Teuntje Smulders

Jasmijn Vermeer

69


M6E4

Feline in ‘t Ven

70

Julie van der Well

M6E4

Kaat Snels

M6E4

Diete Haans

M6E4

M6E4

Elin Engel

M6E4

M6E4

M6E4

WERE DI HOCKEY

Nora Raaijmakers

Manon Weber


M6E5

M6E5

WERE DI HOCKEY

Evi van Gils

Jytte Reijnen

M6E5

Sarah van der Veen

M6E5

Izzie Spaargaren

M6E5

Floor Mommers

M6E5

M6E5

Maddy van Esch

M6E5

M6E5

M6E5

Ane Cuunders

Minke van Bergen

Marlijn de Smit

71


J3F1

Joep Jansen

72

Sjors de Leeuw

J3F1

Merijn Holtkamp

J3F1

Brent Hessels

J3F1

Jaan van den Broek

J3F1

J3F1

Tijl Bergen

J3F1

J3F1

J3F1

WERE DI HOCKEY

Mats Overmars

Max van Son


M3F1

M3F1

WERE DI HOCKEY

Tara van der Hulst

M3F1

Julia Haarselhorst

Madelief Suijkerbuijk

Iris van Hout

M3F1

M3F1

Fenne van Gool

M3F1

M3F1

Jennifer van Geffen

M3F1

M3F1

M3F1

Noela Fondevila Otero

Nienke Thiebosch

Lieke Wouters

73


M3F2

Suze van Limpt

74

Sofie van der Velden

M3F2

Lisa Slotboom

M3F2

Lisa Schepens

M3F2

Madelief Oomen

M3F2

M3F2

Floor van der Klei

M3F2

M3F2

M3F2

WERE DI HOCKEY

Pemme van Dam

Miep Geurts


M3F3

Isabella van Raaij

Merel van Riel

Evelien Jansen

M3F3

Lola Gelderblom

M3F3

M3F3

M3F3

Evelien van Geijn

M3F3

M3F3

M3F3

WERE DI HOCKEY

Evi van Schijndel

Juliette van Valen

75


M3F4

Juul Maas

76

Ymke van Raak

M3F4

Sophie de Jong

M3F4

Lola Emma Hulsman

M3F4

Ella Hendriks

M3F4

M3F4

Emma van Dijk

M3F4

M3F4

M3F4

WERE DI HOCKEY

Yinthe Smolders

Lynn van der Voort


M3F5

M3F5

M3F5

WERE DI HOCKEY

Eke Bastianen

Mare de Beer

Lieke de Wolf

M3F5

M3F5

M3F5

M3F5

Floor Struyk

Lotte van Dijken

Isa Nouwens

77


G1

G1

Nena de Wild

78

Robert Jan Tuijl

Lieneke Mutsaerts

Trainer-Coach G1

Bram Lamerigts

Trainer-Coach G1

Jessica van Laarhoven

G1

G1

Bob Groels

G1

Bas Brekelmans

G1

G1

Dirk van Beijsterveld

G1

G1

WERE DI HOCKEY

Eefje van Kaauwen

Imke Beuger


G3

G3

WERE DI HOCKEY

Tess van Brakel

Evi Bles

G3

G3

G3

G3

Floor Hoendervangers

Thomas van de Werken

Janna Korswagen

79


SPAAROVERZICHT WERE DI HOCKEY

Heren 1 o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Juriël Verbaarschot Tim Conrads Jochem Borremans Bart van den Broek Wouter van Griensven Lex Haring Joost Mallant Maikel Brekelmans Guus Groels Daan Specken Lennart Damen Joep Meijs Patrick Vaes Max Looman Sjef Wijnen Rutger Wegdam Jelmer Ellenbroek Erik Collart Siko Schuuring Coen Specken Steven Hendrickx Laurens Groeneveld

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Puck van den Blink Kiki de Ruiter Marle van Dessel Britt van Gestel Michelle Verheijen Sarah van Heijst Ilse Brouwers Sietske Loots Inge Dankers Flore van Dessel Willemijn Engels Rymme van Dessel Marloes Timmermans Eva Nunnink Pleun van der Kroef Mikky Kiemeneij Renee van Hijfte Janneke Woudenberg Joris Olsthoorn Willem Woudenberg Gérard Opstelten

Dames 1

JA1

Philippe Fockens Lars van Aalst Bas Drijver Martijn van Gelderen Wout Hendriks Tim Remery Philip van der Steen Pepijn Visser Jarro van Hoppe Roald Verrijt Thijs van de Vorst Jip van de Wouw

MA1

Puck van Nuland Demi Brünken Suze Ceelen Ireen Frenken Anouk Gommers Isabella Donders Nova Hoeckx Mila Lemmers Loes Marsman Henriëtte Provó Kluit Pleun Schoenmakers Roos Sebregts Trijntje Verschuuren

80

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

MA3

Sam van Bakel Puck van Bavel Lotte van Oudheusden Mara Romano Fay Selten Maartje Wagenberg Nanne van der Avoird Robin Verschuuren Freddie Burgers Sanne Mols Youzza Mulder Pien Toebosch Sjoukje de Wit

JB1

Niels Buschgens Sven Munnik Matthijs Touw Daan van Turnhout Vinnie Yilmaz Joost Bekkers Stijn Broere Stijn van den Hoven Max Suijkerbuijk Has Wijnen Douwe van der Wulp Jens Korzilius

MB1

Julia Koeman Brechje Aarts Jetje van Berkel Suus van Korven Senne Obbema Laura Korfmaker Emma Wijlaars Charlotte O’Connor Anouk Simons Jordan Victoria Marieke ter Wolbeek Bieke van Engelen Josephine Halewijn Laurijn Martin Hanneke van de Sanden

MB3

Olivia Donders Roos Aarts Suus van Bakel Emma van den Braak Imme Debeij Lies van den Hurk Nadia Koopman Dagmar Oeijen Kiki Pullens Noor Sebregts Neeltje Schrievers Janneke van den Braak Aline van Kerkhoff

MB6

Esther Bennenbroek Maud Sanne Huijsmans Hanne Jonkers Femke Louer Richella Lourensen Vera Remery Bobbie de Rooij Anne Rooijakkers Jenske Rossou Adjua Versmissen Malika Zimmerman

JC1

Victor Groskamp Willem Halewijn Liam van Hoppe

o o o o o o o o o o o o

Gijs van der Hulst Gijs Broeken Jonas Stappers Jochem Kok Jasper Eras Piet Nuijs Mads van Pelt Christiaan Provó Kluit Bram Verheul Puck van de Wouw August Ollie Lamers Dave Slaats

o o o o o o o o

JC2

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Sami Benaddou Rafiq Benaddou Lucas Bertani Lars Groenland Tanno Hageman Casper Suijkerbuijk Boaz Govers Tom Wolf

MC1

Kris Schoenmakers Madelief Gianotten Rosie de Haan Meike Sneijders Suus van Trier Nans van Korven Puck Westendorp Robin van Gennip Marieke van Geijn Anna van Kempen Lis van der Meijs Aafke Schrievers Bente Wijngaarden Anne van Iersel

MC2

Fleur Hofman Jip Paffen Bente de Poorter Fieke Miseré Janneke Drijver Meintje Addotey Isa Schenkeveld Roos Broere Pien van Engelen Annabel Tangel Julia Hoenderkamp Evelien Kramers Roos de Boer Inde van Leeuwen

MC3

Hannah van Aerle Mila Boekelman Daantje Bruurs Nina Copal Isa van Kerkhoff Jade Korver Noa Lindeman Fieke Moolhuijsen Lois de Rooij Loïs van der Velden Justine van der Wegen Annabel Dekker Margje Smit Romy van den Hoven

MC4

Sanna Lindeman Roos Smits Babet Verzijl Marte van der Wulp Jara Rommen Sterre Bosman Emilie Fasting

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Liva Hendriks Luna Kaandorp Sterre Lem Malou Melief Lana Swaans Hannah Touw Marie Koenen

MC5

Lara van Nunen Elise Bosveld Daantje Elzinga Floor van den Ende Ilse Jongbloets Emma Remery Evelien Roskam Naomi Schuermans Fenne van Sprang Nina Woering Lieve Pochat Lotte Seebregts

MC6

Sanne van Ham Teddy Doorakkers Sterre de Bruijn Lois Denissen Isa Jansen Laura de Jong Lisa Uppelschoten Pam van den Bosch Marieke Bertens Merel van Genuchten Valerie van Spaendonk Benthe van de Wiel Sophia Donders Milou Spiegels

MC7 o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Enna Kustura Roos van Helvort Anne van den Broek Lara van der Linde Anne van Noort Nina Smulders Nikki Wittens Luciana Houben Imke Verbakel Dana Baars Nova Dovern Caro Toornend Lieke van Roij

MC8

o o o o o o o o o o o

Jochem Verspeek Floris van den Berg Thijs van Berkel Bram den Boer Ole Bosman Niels Broeken Max van Geijn Robert van Gool Thomas van Gool Thijmen Koedijk Pom de Kort

Eef Spel Imme van der Avoird Sara Berkhof Roos Marijn Jansen Vieve Kerkhoff Suzie Kierkels Evi van Nunen Roos Okhuijsen Melle Sprangers Jessie van den Oetelaar Elena Pijnenburg Loes Janssen

JD1


o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Simon Uppelschoten Raf Zuketto Jens Mul

o Mila Suijkerbuijk o Fiene Westendorp

JD2

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Joep van Geijn Jens Harberink Stijn van den Hout Seb de Jong Derek van der Kolk Mauro Korssen Reve van Leeuwen Daniël Mak Pjotr van Noort Loet Oomen Julius Smit Bram Wolf Pablo van Zundert Thijmen Groels

JD3

Frits van Beerendonk Romijn de Kok Paris Asvestas Bram Baars Roan Hoft Matthew Holzken Ties van Lith Mees Smulders Jip Suijkerbuijk Daan Swaans Olivier van Valen Finn van der Veen

MD1

Florance Versfeld Toni Jules Berben Minke van Noort Roos den Boer Beer Bosman Josephine van den Braak Babs Bresson Sam Dal Danne Donkers Lotte van den Heuvel Saar Hoyinck Kiek de Jong Aniek Schreuder Suus Westendorp

MD2

Anna van Gils Sam van Berkel Yaya Copal Kiki Fasting Julie Koehorst Floor Louer Sofie van Dongen Evy Lindeman Lisa Otten Nova Schellekens Pien Snels Lizzy van Dooren Lia Fondevila Otero Noa van Gool Roos van Houtert

MD3

Beike Rossou Josephine Nuijs Marieke Benschop Noortje van Duijvenbode Frederique Engelkes Anne Groeneboer Noa Groenland Pien Holtackers Rikke Obbema Jaya Ramnarain Ainara Jaspers

MD4

Maud Staps Gitte van Alphen Marieke Basten Fin Bastianen Sanne Broers Annabel Groskamp Lieve ten Have Bloeme Jonkers Isa de Leeuw Lisa Möller Puck van den Nouweland Lot Vriens Caro Vissers Daantje Ketelaars

MD5

Roos Huijnen Mariken Adriaansen Lily van Eulem Nika de Groot Tett Kieboom Sanne Klomp Dana Mollet Silke van Poppel Flo Rops Juul van Seeters Sil van der Wouw

MD6

Fenne Hessels Jette Bolwerk Gwen van Hest Sophie de Jongh Fleur van de Ven Linde Zebregs Mila Driessen Chloe Govers Pien Jongbloets Senna Leppers Lina Struijcken Robin Vermelis Robin van Zundert

MD7

Puk Huabao de Koning Anna Marie Lips Lieve Peter Amélie Peter Roos Pompe Janske Smulders Nova Engel Nikki Goedhart Bieke Hageman Anne van Hout Janske Meeuwis Lara Peij Elvie van der Put

J8E1

Twan Alferink Junte Dijk Tim van Duijvenbode Mees Harberink Raf Kriele Julius Kriele Lucas van der Linden Floris Westendorp Tuur de Kok

J8E2

Jibbe van Dam Levi de Chene Ezra Heek Kik Leenaerts Janniek Schol

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Tijn Slotboom Thieu de Wacht Pim Zeeuwen

M8E1

Liv Korver Robin van Riel Roos van Wanrooij Daantje Storms Feline Zuketto Sam Koehorst Julie van de Wiel Annick Langenhuijsen Eva Cuunders Iziz van Sprang

M8E2

Fiene de Bruijn Guusje van Herel Elke Raaijmakers Teddie Valks Isis van der Velden Babette Engelkes Fieke Pellikaan Imme Vissers Juliëtte Wink Judith van Geffen

M8E3

Jeske de Beer Maud Benschop Benthe Groenland Iris de Laat Chris Spel Guusje Engel Geeke Fens Emmylou de Vries

M8E4

Fenne Eras Puk de Kort Kris Smulders Sjors van Cleef Pien Hultermans Judith van de Kerkhof Yfke van der Velden

M8E5

Rosa Getkate Lieke Schut Lize Beekmans Ruby de Bruin Nienke van Dongen Noa van Kempen Elodie van Lon Puck Mulder Elise Maas Luna van der Hoeven

J6E1

Gus Bosman Jonas Boekelman Lars Groeneboer Daan Jaspers Fabrice Mak Giel Oomen Timme Rijnen

J6E2

Abel Vermaas Thijme Hooijen Xavier Kerkhoff Willem van Looij Sten Struijcken Simon Ye

M6E1 o o o o o o o o

Floor van Berkel Bieke van Kaauwen Sam Koedijk Lois Louer Lilou van Mierlo Luna Nous Lonneke Thiebosch Diede van de Zande

o o o o o o o o

Bente de Jongh Nienke Lips Suzie Opsteegh Nanne van Schaaijk Jet van Schaaijk Floor Voogt Maartje Waringa Karlijn Zebregs

M6E2

M6E3 o o o o o o o

Lotje van Duijvenbode Kyra Goedhart Roos van den Hurk Saar Möller Vere Rozenboom Teuntje Smulders Jasmijn Vermeer

M6E4 o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Elin Engel Diete Haans Kaat Snels Feline in ‘t Ven Julie van der Well Nora Raaijmakers Manon Weber

o o o o o o o o o

Noela Fondevila Otero Jennifer van Geffen Fenne van Gool Julia Haarselhorst Iris van Hout Tara van der Hulst Madelief Suijkerbuijk Nienke Thiebosch Lieke Wouters

M6E5

Ane Cuunders Maddy van Esch Floor Mommers Izzie Spaargaren Sarah van der Veen Evi van Gils Jytte Reijnen Minke van Bergen Marlijn de Smit

J3F1

Tijl Bergen Jaan van den Broek Brent Hessels Merijn Holtkamp Joep Jansen Sjors de Leeuw Mats Overmars Max van Son

M3F1

81


SPAAROVERZICHT WERE DI HOCKEY

M3F2 o o o o o o o o

Floor van der Klei Madelief Oomen Lisa Schepens Lisa Slotboom Suze van Limpt Sofie van der Velden Pemme van Dam Miep Geurts

o o o o o o o

M3F3

Evelien van Geijn Lola Gelderblom Evelien Jansen Isabella van Raaij Merel van Riel Evi van Schijndel Juliette van Valen

M3F4 o o o o o o o o

Emma van Dijk Ella Hendriks Lola Emma Hulsman Sophie de Jong Juul Maas Ymke van Raak Yinthe Smolders Lynn van der Voort

M3F5 o o o o o o

Floor Struyk Lieke de Wolf Eke Bastianen Mare de Beer Lotte van Dijken Isa Nouwens

o o o o o o o o o o

Dirk van Beijsterveld Bas Brekelmans Bob Groels Jessica van Laarhoven Bram Lamerigts Lieneke Mutsaerts Nena de Wild Robert Jan Tuijl Eefje van Kaauwen Imke Beuger

o o o o o

Floor Hoendervangers Tess van Brakel Evi Bles Thomas van de Werken Janna Korswagen

G1

G3

82


Dat kan alleen maar Unox zijn

Zo lekker is de winter

Het winterseizoen is begonnen en daar hoort natuurlijk lekker Hollands eten met de echte Unox Gelderse rookworst bij! Al sinds 1937 maken we rookworst volgens origineel recept. Onze unieke kruiding geeft de rookworst een heerlijke smaak. Zo blijft de Unox rookworst de allerlekkerste bij de Hollandse maaltijd!


Welkom bij Jumbo

in Tilburg Jumbo AaBe-straat Ma-Za 08:00-21:00 Zo 09:00-18:00

Jumbo Broekhovenseweg Ma-Vr 08:00-22:00 Za 07:00-22:00 Zo 09:00-20:00

Jumbo van Mil

Ma-Za 08:00-21:00 Zo 12:00-18:00

Jumbo, Tilburg, AaBe-straat 8 Jumbo, Tilburg, Broekhovenseweg 74 Jumbo van Mil, Tilburg, Lieve Vrouweplein 11-12

Were Di Hockey  

Were Di Hockey Verzamelalbum

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you