Page 1

SEIZOEN 2016-2017

VOETBALPLAATJES VERZAMELALBUM

Jumbo, Terneuzen, Lorentzlaan 2 Jumbo, Terneuzen, Schuttershofweg 10


Elke dag het zonnetje in huis

1 op de 3 zesjarige kinderen heeft een tekort aan vitamine D* Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem, de botten en de tanden. Het lichaam kan onder invloed van voldoende zonlicht zelf vitamine D aanmaken en het zit ook in vette vis en margarineproducten zoals Blue Band. Dagelijks gebruik van Blue Band Goede Start! is een makkelijke en lekkere manier om vitamine D binnen te krijgen als onderdeel van een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl.

Opgroeien doe je het best met Blue Band * Voortman et al. Vitamin D Deficiency in School-Age Children Is Associated with Sociodemographic and Lifestyle Factors. The Journal of Nutrition. 2015.


Beste voetbalfans, Jumbo en de voetbalclubs in Terneuzen hebben een unieke samenwerking! Door bij de Jumbo boodschappen te doen kun je voetbalplaatjes sparen van de voetballers van de clubs uit Terneuzen! VV Terneuzen en Terneuzense Boys doen beiden hier aan mee. Vanaf nu kun je alle teams sparen, van de kleinste jeugd tot het 1e elftal aan toe. Deze plaatjes kun je bij de beide Jumbo winkels in Terneuzen verkrijgen vanaf 19 oktober t/m 13 december 2016. De actie loopt in zowel Jumbo Schuttershof als Jumbo Lorentzlaan. Het werkt als volgt: bij elke € 15 aan boodschappen krijg je een setje plaatjes. Jumbo stelt aan elke spaarder een album gratis ter beschikking. Je plaatje plak je in het album en de sport is natuurlijk wie het eerst zijn of haar album helemaal gevuld heeft. Dat kun je snel op allerlei creatieve manieren doen. Je kunt, naast zelf je boodschappen te doen bij Jumbo, ook je vrienden, vriendinnen, opa, oma, buren en verdere familie inschakelen om het album vol te krijgen. Plaatjes ruilen kan natuurlijk ook. Kortom: mogelijkheden te over om straks een fantastisch album van al je voetbalhelden compleet te hebben. Natuurlijk houden we je tijdens de actie op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen, foto’s en actieproducten. Dit zal onder andere via de facebook pagina’s van beide Jumbo winkels, VV Terneuzen en Terneuzense Boys gaan.

VOORWOORD “Mag ik mee om boodschappen” Al decennialang heeft het sparen van voetbalplaatjes iets fascinerends. Het is immers iedere keer weer spannend om te ontdekken welke spelers er in een pakje zitten, welke plaatjes je dubbel hebt en met wie je ze kunt ruilen. Na het succes van enkele jaren geleden kunnen we nu op initiatief van de twee Jumbo vestigingen in Terneuzen weer voetbalplaatjes gaan sparen. Voor dit voetbalplaatjesalbum is gekozen om onze jeugdspelers in het album te zetten en daarnaast van de teams een elftalfoto. Een grote groep vrijwilligers heeft zich de afgelopen tijd ingezet om alle foto’s te maken. Het is een prachtig album geworden waar we als VV Terneuzen trots op mogen zijn. Hoe leuk is het om een plaatje te scoren van jezelf of van een teamgenoot. De komende weken kunnen we met z’n allen proberen zo snel mogelijk het album vol te krijgen. Uiteraard gaan we ook ruildagen organiseren bij zowel Jumbo als bij VV Terneuzen. Dit album past perfect bij VV Terneuzen, de grootste club van Zeeuws-Vlaanderen die op weg is naar zijn 100-jarig bestaan.

We wensen je heel veel spaarplezier en hopen op veel complete albums.

Jumbo en vrijwilligers bedankt! En Rood Zwarters heel veel spaarplezier.

Met sportieve groet,

Met sportieve groet,

Harold Daems manager Jumbo Schuttershofweg 10, Terneuzen

Kees Pichal Waarnemend voorzitter

Pieter Huissen manager Jumbo Lorentzlaan 2, Terneuzen

Jumbo, Terneuzen, Lorentzlaan 2 Jumbo, Terneuzen, Schuttershofweg 10

3


CLUBREPORTAGE

Over 4 jaar is het 100 jaar geleden dat het begon voor vv Terneuzen. In 1920 werd de “Terneuzensche Voetbalvereniging T.S.C.” opgericht. Deze afkorting staat voor Terneuzensche Footballclub – Sparta Combinatie. Eind jaren 30 bestond de vereniging uit zo’n 40 tot 50 actieve leden. In de Tweede Wereldoorlog maakte vv Terneuzen net als andere verenigingen moeilijke tijden door. Een rood-zwarter kan het misschien niet geloven, maar in die tijd werden er vanuit vv Terneuzen pogingen ondernomen om te fuseren met de Terneuzensche Boys. Daarbij speelde een rol dat Terneuzen het eigen veld, dat eigendom was van Rijkswaterstaat, moest verlaten. Tot een fusie kwam het niet omdat de Boys besloten zichzelf op te heffen. In 1949 krijgt vv Terneuzen een jeugdafdeling. Initiatiefnemer hiervoor is Klaas de Nooijer. In dat jaar groeit de juniorenafdeling tot 75 leden. Vanwege zijn grote verdiensten voor het jeugdvoetbal in de jaren ‘50, is Klaas de Nooijer de naamgever van het zaalvoetbaltoernooi van vv Terneuzen dat jaarlijks rond de jaarwisseling georganiseerd wordt in de Vliegende Vaart. In de jaren ‘50 maakte de vereniging een fikse groei door tot zo’n 250 leden en heeft dan ook een eigen clubblad “Contact” dat later onder impuls van Michiel Harte door het leven gaat als T.T. (Terneuzen Trapvast). In die tijd waren de reizen naar de uitwedstrijden in Brabant nog hele ondernemingen. Ook toen al was de Raayberg in Bergen op Zoom een gekende pleisterplaats. Vanwege de realisatie van het sluizencomplex verhuisde vv Terneuzen eind jaren ’50 van het Westelijk Bolwerk naar het Zuidersportpark. De kantine daar werd beheerd door Johan en Addie Pichal.

4

Eind jaren ‘60 en medio jaren ‘70 waren de prestaties van de A1 bijzonder te noemen, waarbij herhaaldelijk het kampioenschap van Zeeland werd veroverd. In 1977 deed het damesvoetbal bij vv Terneuzen zijn entree. Het is mooi om te zien dat juist in de afgelopen jaren het meisjesvoetbal gezorgd heeft voor de groei van ons ledenaantal. Elopak werd in 1983 onze eerste shirtsponsor. De naam van Elocoat en Elopak is nu nog steeds terug te zien op de shirts van talloze jeugdteams. Sponsoring werd in de loop van de jaren een steeds belangrijker verschijnsel in de financiële huishouding van de vereniging. De economische ontwikkelingen hebben de afgelopen jaren geleid tot een afname van onze sponsorinkomsten. Het is een uitdaging ervoor te zorgen dat deze ontwikkeling wordt omgebogen. In de jaren ’80, maar ook ’90 was het Dow Chemical jeugdtoernooi in Zeeland en ver daar buiten een bekend begrip. In de loop der jaren was een profvoetballer een trekker naar het toernooi. Wim van Hanegem, Kenneth Brylle, Johny Bosman en Danny Blind zijn in het verleden te gast geweest op dit toernooi. In de geschiedschrijving van vv Terneuzen van de afgelopen decennia mogen een paar namen zeker niet ontbreken. Markant persoon in de jaren ’70 was Han van der Hooft. Een trainer die in die tijd Terneuzen twee keer het kampioenschap bracht. De moeizame relatie met de voorzitter leidde toen tot zijn ontslag wat uiteindelijk door de algemene ledenvergadering werd bekrachtigd. Tijdens die ledenvergadering liet de


spelersgroep zien achter hun trainer te staan. De besluitvorming van de algemene ledenvergadering had een ware uittocht van spelers tot gevolg. Na zijn vertrek naar Sluiskil keerde van der Hooft In de jaren ‘90 weer terug bij Terneuzen als technisch directeur en daarna als trainer. Een ander persoon die niet onbesproken mag blijven in onze geschiedenis van de laatste decennia van vv Terneuzen is Lou Verhage. Lou was in zijn jonge jaren speler van Terneuzen 2, 3 en 4 en regelmatig speler en invaller bij Terneuzen 1. Na zijn actieve carrière is Lou trainer geweest van C1, B1 en de dames, maar ook scheidsrechter en grensrechter. De meeste jeugdleden zullen Lou kennen als de man, enig in zijn soort, die nauw betrokken is bij het beheer van onze accommodatie.

VV TERNEUZEN : EEN CLUB MET VERLEDEN EN TOEKOMST

In 1995 verhuist onze vereniging van het Zuidersportpak naar het Vliegende Hollander complex. Hier beschikken we tegenwoordig over 3 voetbalvelden en een trainingsveld, waarbij de velden 2 en 3 vroeger de sportvelden waren van het Petrus Hondius (tegenwoordig De Rede). Daar zijn nu de Stichting Kinderopvang, Toonbeeld en de Kunstuitleen ondergebracht. De gestage ledengroei van onze vereniging heeft er voor gezorgd dat we tegen de grenzen van de gebruiksmogelijkheden van onze accommodatie zijn aangelopen. De trainingsfaciliteiten zijn onvoldoende voor de teams om daarop hun trainingsprogramma het hele jaar te kunnen afwerken. De behoefte aan een kunstgrasveld is groot. We hopen dat er in geslaagd wordt een kunstgrasveld te realiseren, zodat we kunnen voorzien in de sportieve behoeften van onze leden en dat we binnenkort als bijna 100-jarige klaar zijn voor de sportieve toekomst met onze ruim 600 leden.

5


JO19 VV Terneuzen

Jens van den Broucke

Maurits van de Vrede

JO19

Maikel Cornelis

JO19

6

Jesse Rietjens

JO19

JO19

Maarten de Buck

JO19

JO19

JO19

Jeffrey van Opdorp

Nilaxan Nixon


Daniël Hrkac

JO19

Cees van Tiel

Bardo de Kok

JO19

JO19

JO19

Bart Corijn

JO19

JO19

Koen Reijngoudt

Inid Preganlija

7


JO17 VV Terneuzen

Jeremie Noa

JO17

Jaimy Martens

Chivaro Strik

JO17

8

JO17

JO17

Feti Asanov

Elansjently Keli

JO17

Bram Nieskens

JO17

JO17

JO17

Dion Schoonakker

Jesper van Wijck


Vince van Overmeire

JO17

Toby van Meijeren

Thijs de Quelerij

JO17

JO17

JO17

Tim Hiensch

Seyed Heydari

JO17

Rychardo Bos

JO17

JO17

JO17

Lucas van den Broucke

Xander Meijer

9


JO17 VV Terneuzen

Bart Versprille

JO17

Michiel Goegebeur

Kenzo Obrie

JO17

10

JO17

JO17

Arno Scheele

Anass El Bakali

JO17

Euan Davies

JO17

JO17

JO17

Amine El Bakali

Pepijn Meuldijk


Lieuwe Geysels

JO17

Quinten Busropan

Nirushan Nixsan

JO17

JO17

JO17

Leroy Keijser

Lars Bil

JO17

Luca Mierop

JO17

JO17

JO17

Justin Poppe

Remi Theeuwen

11


MO17 VV Terneuzen

Tara Lakerveld

MO17

Tara Gimbergh

Melyxenne Albertina

MO17

12

MO17

MO17

Roos Tollenaar

Meghan van der Veeke

MO17

Lisa Lakerveld

Inge van Os

MO17

MO17

MO17

Liantje Hooi

Gwenn Dürselen

MO17

Gioya Maas

Britt Dürselen

MO17

MO17

MO17

Destiny Thehu

Britt Donze

MO17

Beryl Donze

MO17

MO17

MO17

Anne Cromheecke

Zoë Dijkers


CliĂŤnt:

Baderie Project:

Logo met naam full colour

Projectnummer:

129.001.51/2 Datum:

01-10-'01 Formaat laserprint:

100%

50%

anders:

Bijzonderheden:

alle zijden aflopend Druktechniek:

Kleuren: Gebruik het Pantone Matching Systeem voor de juiste kleurafstemmig in de verschillende productiefase.


JO15 VV Terneuzen

JO15

JO15

Ayden Davies

Chistian de Jong

Jelle Morcus

JO15

Kayra ร–zcan

Espen Schieman

JO15

14

JO15

JO15

Lars Lakerveld

Brett Pichal

JO15

Lars Capello

Aron Oele

JO15

JO15

JO15

Douwe Scheele

Job van der Peijl

JO15

Dani Rijnhout

JO15

JO15

JO15

Alexander Frans

Leroy Eschenrรถder


Damian Senz Suazabal

JO15

Rutger van Cleemputte

Wilson van de Sande

JO15

JO15

JO15

Timon Heida

Michiel van Damme

JO15

Rowan van der Geld

Maxime Heinis

JO15

JO15

JO15

Teun de Kraker

Konstantinos Kallias

JO15

Simon de Ruyter

Mark Korstanje

JO15

JO15

JO15

Mikai Gajewski

JO15

JO15

Jobbe Bos

Wouter Verbraeken

15


JO15 VV Terneuzen

Martijn van Buren

JO15

Luuk de Quelerij

Kevin Rouw

JO15

16

JO15

JO15

Leon Grob

Jimmy de Waele

JO15

Issa Oppe

Gitano van der Colk

JO15

JO15

JO15

Sven Roose

Stanley Verbiest

JO15

Emiel Theeuwen

JO15

JO15

JO15

Sander den Dikken

Ryan de Ridder


MO15 VV Terneuzen

MO15

Beatriz Ribeiro Correia

Reyhan Zengin

MO15

Lucille Oostdijk

Jade Reijerse

MO15

18

MO15

MO15

Nicky Kind

Minx Riemens

MO15

Isis van Boven

Isa Hoeks

MO15

MO15

MO15

Mabel Dooms

Eugenie van de Ameele

MO15

Daisy Waeijen

MO15

MO15

MO15

Azade Kilic

Marissa Boksic


MO15

Sanne Oost

Veroncia Fenijn

MO15

Hani Achmed Yousuf

Yentl Thomas

MO15

MO15

MO15

Tessa Roctus

Noa Dommanschet

MO15

Tess van der Have

Suzanne Verschuren

MO15

MO15

MO15

Nathalie Jellema

Naomi Wedage

MO15

Meggy Martens

MO15

MO15

MO15

Robin Kind

Raushentely Isabella

19


JO13 VV Terneuzen

Mackenzie Hallegraeff

JO13

Mike Leenders

Mike Faes

JO13

20

JO13

JO13

Jordy Vinke

Jop van Drongelen

JO13

Luuk Cornelis

Jochem Bregonje

JO13

JO13

JO13

Jelto van de Velde

Jelle van Lare

JO13

Jeffrey van de Velde

Gijs Pladdet

JO13

JO13

JO13

Jayden Hoek

Jarno Boksic

JO13

Cas Staal

JO13

JO13

JO13

Dylan Kassongo

Morris Groen


Damien van Leeuwen

JO13

Demian Faas

Adam Elassal

JO13

JO13

JO13

Thijmen van Kasteren

Siep Schoonen

JO13

Wouter Dooms

Stefan Roctus

JO13

JO13

JO13

Rubin van der Hooft

Rico Dooms

JO13

Sobhan Hossaini

Niels Oele

JO13

JO13

JO13

Quinten Wagenaar

Oskar Snorrason

JO13

Nick van den Beukel

JO13

JO13

JO13

Marvin Ngina

Deylor Rodriguez Ramirez

21


JO13 VV Terneuzen

Sami Rammeloo

JO13

Morris Valke

Luca Markusse

JO13

22

JO13

JO13

Jaivi Krans

Dejan Popescu

JO13

Chakir El Bakali

Valentin Brakel

JO13

JO13

JO13

Bas Dobbelaar

Tijn Visser

JO13

Stan Heijens

Sander Nieuwenhuize

JO13

JO13

JO13

Sem Koolen

Nigel Busropan

JO13

Krystian Brewus

JO13

JO13

JO13

Julius van der Linde

Zoran Pecanac


Wasiem El Bakali

JO13

Viggo Martens

Sam Versprille

JO13

JO13

JO13

Stijn Capello

Ruben Hameeteman

JO13

Nigel Kay

Jemo Wolters

JO13

JO13

JO13

Justin de Waal

Jayden Dehulsters

JO13

Demir Salcinovic

Bram Kuipers

JO13

JO13

JO13

Dean Breur

Asher Liberia

JO13

Ajoub Marzouki

JO13

JO13

JO13

Ahmet Gungormez

Yorn Huisman

23


MO13 VV Terneuzen

Laura Isakagic

Tyalda Lijbaart

MO13

Sanne Eekhout

MO13

24

Loïs Dürselen

MO13

MO13

Sandy Koster

MO13

MO13

MO13

Jaydy Martens

Zohra Hoddenbagh


Elisha Hofman

MO13

Eline Poppe

Cassidy Hallegraeff

MO13

MO13

MO13

Celina Cauwels

MO13

MO13

MO13

Britney de Block

Nina de Putter

Jara Meeusen

25


JO11 VV Terneuzen

JO11

Danny de Vos

Max Wieland

JO11

Mats van Drongelen

Luca Freriks

JO11

26

JO11

JO11

Kyandro Dellaert

Jaylen Delgado Da Cruz

JO11

Klvanc Erbisim

Jens Dieleman

JO11

JO11

JO11

Hannelore van Overmeire

Diego Vermeulen

JO11

Diego Verschelling

JO11

JO11

JO11

Casper Duinkerke

Milan Pel


JO11

Pim Aardewerk

Niels Verschuren

JO11

Kyano van Delft

Gaston Brakel

JO11

JO11

JO11

Graeme Meijer

Yur de Wilde

JO11

Dylan Visser

Aidan Bisschops

JO11

JO11

JO11

Simon de Nijs

Sem Rijnhout

JO11

Ruben Korstanje

JO11

JO11

JO11

Milan Faas

Sven Lakerveld

27


JO11 VV Terneuzen

Timon van Oyen

Ruben Keijmel

Senna Senz Suazabal

JO11

JO11

Sem Vermast

JO11

Mees Heyens

JO11

28

JO11

Maxim Dooms

JO11

Ryan Martens

Dennis Vinke

JO11

JO11

Jayant Rahmee

JO11

JO11

JO11

Tigo Jonker

Tijn de Smet


MO11 VV Terneuzen

Tess Picavet

MO11

Sophie Strik

Ryana Alles

MO11

MO11

MO11

Samantha Wolff

Meryem El Razouki

MO11

Maud Jonkheim

Elodie Verlinde

MO11

MO11

MO11

Faye van Smaalen

MO11

MO11

Amber Datthijn

Syra Pater

29


JO10 VV Terneuzen

Matthijs Pieters

JO10

Lucas Oppeneer

Ian Jonker

JO10

30

JO10

JO10

Keano Soete

Hasse Theys

JO10

Enes Palit

JO10

JO10

JO10

Bjorn Leenders

Quincy Virginia


JO9 VV Terneuzen

JO9 JO9

Nick Roggeveen

Rehno Vos

Ilyas El Bakali

JO9

JO9

JO9

Djari Pater

Manu Pereira Wong Chung

JO9

Mitchell Rouw

JO9

Yannick Agterhuis

Kenzo Luis

JO9

JO9

Milan Tomic

JO9

JO9

Jayden Beukenkamp

Jayden Faas

31


EERSTE ELFTAL JO9 VV VV Terneuzen Terneuzen

Thibault Verlinde

Ezra van Hoeijen

JO9

JO9

Dylan Boeckhout

JO9

Rafael Zwanink

JO9

32

JO9

Noah de Haay

JO9

Daan de Smet

Joëlle Tieleman

JO9

JO9

Milan Verhelst

JO9

JO9

JO9

Jochem Kramer

Batuhan Gökmen

Finn van Toor


JO9 JO9

Daylen Kaijser

Kian Bisschops

Milan Celie

JO9

JO9

JO9

Ryan Verberkmoes

Jenayro Delgado Da Cruz

JO9

Timo Mens

JO9

Lucas Jansen van Rosendaal

Jadzia de Waele

JO9

JO9

Roy Klasen

JO9

JO9

Guus de Smet

Emilio Saman

33


JO7 VV Terneuzen

Senn van’t Hof

JO7

Siënna van Hermon

Donique Gerritsen

JO7

JO7

JO7

34

Niels Dobbelaar

JO7

Kian van den Beukel

JO7

JO7

JO7

Nino Pereira Wong Chung

Eason Martheze

Djueno Vasic

Finn Schrier

JO7

JO7

JO7

Diego Neüman

Envy Dehulsters


VOOR DE PAPA’S EN MAMA’S: Kennis- en innovatiecentrum Maintenance Procesindustrie

Bent u ondernemer in midden- en kleinbedrijf? Kom dan scoren tijdens

‘INNOVATIE ONTKETEND’ voor industrieel onderhoud op 2 november 2016

Informatie en aanmelding: www.kicmpi.com of bel 0115 724 998


TEAMPLAATJES VV Terneuzen

Terneuzen 1

Terneuzen 1

Terneuzen 1

Terneuzen 1

Terneuzen 1

Terneuzen 2

Terneuzen 2

Terneuzen 2

Terneuzen 2

Terneuzen 2 36


Terneuzen 4

Terneuzen 4

Terneuzen 4

Terneuzen 4

Terneuzen 4

Terneuzen Vr 1

Terneuzen Vr 1

Terneuzen Vr 1

Terneuzen Vr 1

Terneuzen Vr 1 37


TEAMPLAATJES VV Terneuzen

Terneuzen 2 (zaterdag)

Terneuzen 2 (zaterdag)

Terneuzen 2 (zaterdag)

Terneuzen 2 (zaterdag)

Terneuzen 2 (zaterdag)

JO19-1

JO19-1

JO19-1

JO19-1

JO19-1 38


JO17-1

JO17-1

JO17-1

JO17-1

JO17-1

JO17-2

JO17-2

JO17-2

JO17-2

JO17-2 39


TEAMPLAATJES VV Terneuzen

JO17-4

JO17-4

JO17-4

JO17-4

JO17-4

MO17-1 JO17-1

MO17-1 JO17-1

JO17-1 MO17-1

JO17-1 MO17-1

JO17-1 40


MO15-1

MO15-1

MO15-1

MO15-1

MO15-1

MO15-2

MO15-2

MO15-2

MO15-2

MO15-2 41


TEAMPLAATJES VV Terneuzen

JO15-2

JO15-2

JO15-2

JO15-2

JO15-2

JO15-3

JO15-3

JO15-3

JO15-3

JO15-3 42


JO15-4

JO15-4

JO15-4

JO15-4

JO15-4

JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1

JO13-1 43


TEAMPLAATJES VV Terneuzen

JO13-2

JO13-2

JO13-2

JO13-2

JO13-2

JO13-3

JO13-3

JO13-3

JO13-3

JO13-3 44


JO13-4

JO13-4

JO13-4

JO13-4

JO13-4

JO13-5

JO13-5

JO13-5

JO13-5

JO13-5 45


TEAMPLAATJES VV Terneuzen

MO13-1

MO13-1

MO13-1

MO13-1

MO13-1

JO11-1

JO11-1

JO11-1

JO11-1

JO11-1 46


JO11-2

JO11-2

JO11-2

JO11-2

JO11-2

JO11-4

JO11-4

JO11-4

JO11-4

JO11-4 47


TEAMPLAATJES VV Terneuzen

JO11-5

JO11-5

JO11-5

JO11-5

JO11-5

MO11-1

MO11-1

MO11-1

MO11-1

MO11-1 48


JO9-1

JO9-1

JO9-1

JO9-1

JO9-1

JO9-2

JO9-2

JO9-2

JO9-2

JO9-2 49


TEAMPLAATJES VV Terneuzen

JO9-3

JO9-3

JO9-3

JO9-3

JO9-3

Jeugd

Jeugd

Jeugd

Jeugd

Jeugd 50


www.roeland-interieur.nl www.roeland-interieur.nl www.goedkopeverfwinkel.nl www.goedkopeverfwinkel.nl Goes Marconistraat 28B • 4461 HH Goes Goes Marconistraat 28B • 4461 HH Goes  0113-220 080  goes@roeland-interieur.nl  0113-220 080  goes@roeland-interieur.nl

Terneuzen Lorentzlaan 4 • 4532 KP Terneuzen Terneuzen 4 • 4532 KP Terneuzen  0115-612 484Lorentzlaan  info@roeland-interieur.nl  0115-612 484  info@roeland-interieur.nl

KWALITEIT HOEFT NIET DUUR TE ZIJN In de maand Oktober hebben wij weer diverse acties met vloeren, verf en raamdecoratie! De koffie staat klaar.

51


SPAAROVERZICHT VV Terneuzen

o o o o o o o o o o o o o

JO19 Jeffrey van Opdorp Jens van den Broucke Jesse Rietjens Maarten de Buck Maikel Cornelis Maurits van de Vrede Nilaxan Nixon Koen Reijngoudt Bardo de Kok Bart Corijn Cees van Tiel Daniël Hrkac Inid Preganlija

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

JO17 Dion Schoonakker Bram Nieskens Elansjently Keli Chivaro Strik Feti Asanov Jaimy Martens Jeremie Noa Jesper van Wijck Lucas van den Broucke Rychardo Bos Seyed Heydari Thijs de Quelerij Tim Hiensch Toby van Meijeren Vince van Overmeire Xander Meijer Amine El Bakali Euan Davies Anass El Bakali Kenzo Obrie Arno Scheele Michiel Goegebeur Bart Versprille Pepijn Meuldijk Justin Poppe Luca Mierop Lars Bil Nirushan Nixsan Leroy Keijser Quinten Busropan Lieuwe Geysels Remi Theeuwen

o o o o o o o o o o o o o o o o

MO17 Anne Cromheecke Beryl Donze Britt Donze Britt Dürselen Destiny Thehu Gioya Maas Gwenn Dürselen Inge van Os Liantje Hooi Lisa Lakerveld Meghan van der Veeke Melyxenne Albertina Roos Tollenaar Tara Gimbergh Tara Lakerveld Zoë Dijkers

52

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

JO15 Ayden Davies Chistian de Jong Alexander Frans Dani Rijnhout Job van der Peijl Aron Oele Douwe Scheele Lars Capello Brett Pichal Espen Schieman Lars Lakerveld Kayra Özcan Jelle Morcus Leroy Eschenröder Jobbe Bos Mark Korstanje Mikai Gajewski Simon de Ruyter Konstantinos Kallias Maxime Heinis Teun de Kraker Rowan van der Geld Michiel van Damme Wilson van de Sande Timon Heida Rutger van Cleemputte Damian Senz Suazabal Wouter Verbraeken Sander den Dikken Emiel Theeuwen Stanley Verbiest Gitano van der Colk Sven Roose Issa Oppe Jimmy de Waele Kevin Rouw Leon Grob Luuk de Quelerij Martijn van Buren Ryan de Ridder

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

MO15 Beatriz Ribeiro Correia Azade Kilic Daisy Waeijen Eugenie van de Ameele Isa Hoeks Mabel Dooms Isis van Boven Minx Riemens Jade Reijerse Nicky Kind Lucille Oostdijk Reyhan Zengin Marissa Boksic Sanne Oost Robin Kind Meggy Martens Naomi Wedage Suzanne Verschuren Nathalie Jellema Tess van der Have Noa Dommanschet Yentl Thomas Tessa Roctus Hani Achmed Yousuf Veroncia Fenijn Raushentely Isabella

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

JO13 Dylan Kassongo Cas Staal Jarno Boksic Gijs Pladdet Jayden Hoek Jeffrey van de Velde Jelle van Lare Jochem Bregonje Jelto van de Velde Luuk Cornelis Jop van Drongelen Mike Faes Jordy Vinke Mike Leenders Mackenzie Hallegraeff Morris Groen Marvin Ngina Nick van den Beukel Oskar Snorrason Niels Oele Quinten Wagenaar Sobhan Hossaini Rico Dooms Stefan Roctus Rubin van der Hooft Wouter Dooms Siep Schoonen Adam Elassal Thijmen van Kasteren Demian Faas Damien van Leeuwen Deylor Rodriguez Ramirez Julius van der Linde Krystian Brewus Nigel Busropan Sander Nieuwenhuize Sem Koolen Stan Heijens Tijn Visser Valentin Brakel Bas Dobbelaar Chakir El Bakali Dejan Popescu Luca Markusse Jaivi Krans Morris Valke Sami Rammeloo Zoran Pecanac Ahmet Gungormez Ajoub Marzouki Asher Liberia Bram Kuipers Dean Breur Demir Salcinovic Jayden Dehulsters Jemo Wolters Justin de Waal Nigel Kay Ruben Hameeteman Sam Versprille Stijn Capello Viggo Martens Wasiem El Bakali Yorn Huisman

o o o o o o o o o o o o o o

MO13 Jaydy Martens Laura Isakagic Loïs Dürselen Sandy Koster Sanne Eekhout Tyalda Lijbaart Zohra Hoddenbagh Nina de Putter Britney de Block Cassidy Hallegraeff Celina Cauwels Eline Poppe Elisha Hofman Jara Meeusen

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

JO11 Danny de Vos Casper Duinkerke Diego Verschelling Jens Dieleman Klvanc Erbisim Luca Freriks Mats van Drongelen Milan Pel Ruben Korstanje Sem Rijnhout Simon de Nijs Yur de Wilde Diego Vermeulen Hannelore van Overmeire Jaylen Delgado Da Cruz Kyandro Dellaert Max Wieland Milan Faas Pim Aardewerk Aidan Bisschops Dylan Visser Gaston Brakel Graeme Meijer Kyano van Delft Niels Verschuren Sven Lakerveld Tigo Jonker Timon van Oyen Dennis Vinke Jayant Rahmee Maxim Dooms Mees Heyens Ruben Keijmel Ryan Martens Sem Vermast Senna Senz Suazabal Tijn de Smet

o o o o o o o o o o

MO11 Amber Datthijn Elodie Verlinde Faye van Smaalen Maud Jonkheim Meryem El Razouki Ryana Alles Samantha Wolff Sophie Strik Tess Picavet Syra Pater

o o o o o o o o

JO10 Bjorn Leenders Enes Palit Hasse Theys Ian Jonker Keano Soete Lucas Oppeneer Matthijs Pieters Quincy Virginia


o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

JO9 Jayden Beukenkamp Kenzo Luis Manu Pereira Wong Chung Milan Tomic Mitchell Rouw Nick Roggeveen Rehno Vos Yannick Agterhuis Djari Pater Ilyas El Bakali Jayden Faas Batuhan Gökmen Jochem Kramer Joëlle Tieleman Milan Verhelst Noah de Haay Rafael Zwanink Thibault Verlinde Daan de Smet Dylan Boeckhout Ezra van Hoeijen Finn van Toor Guus de Smet Jadzia de Waele Jenayro Delgado Da Cruz Roy Klasen Timo Mens Daylen Kaijser Kian Bisschops Lucas Jansen van Rosendaal Ryan Verberkmoes Milan Celie Emilio Saman

o o o o o o o o o o o

JO7 Diego Neüman Djueno Vasic Eason Martheze Finn Schrier Kian van den Beukel Niels Dobbelaar Donique Gerritsen Nino Pereira Wong Chung Siënna van Hermon Senn van’t Hof Envy Dehulsters

TEAMPLAATJES

oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo

Terneuzen 1

oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo

MO15-2

Terneuzen 2 Terneuzen 4 Terneuzen Vr 1 Terneuzen 2 (zaterdag) JO19-1 JO17-1 JO17-2 JO17-4 JO17-1 MO15-1 JO15-2 JO15-3 JO15-4 JO13-1 JO13-2 JO13-3 JO13-4 JO13-5 MO13-1 JO11-1 JO11-2 JO11-4 JO11-5 MO11-1 JO9-1 JO9-2 JO9-3 Jeugd

53


Lange Reksestraat 21d, Terneuzen | T +31 (0)115 477 811 | www.startalent.nl

www.vema-terneuzen.nl

VEMA WONINGINRICHTING Uw speciaalzaak in

laminaat • parket • tapijt • vinyl • gordijnen • binnenzonwering • matrassen

Axelsestraat 59 • Terneuzen • Tel. 0115 - 69 49 12

Axelsestraat 59 4537 AC Terneuzen Tel. 0115 - 69 49 12 Fax 0115 - 63 06 63


Dat kan alleen maar Unox zijn

Zo lekker is de winter

Het winterseizoen is begonnen en daar hoort natuurlijk lekker Hollands eten met de echte Unox Gelderse rookworst bij! Al sinds 1937 maken we rookworst volgens origineel recept. Onze unieke kruiding geeft de rookworst een heerlijke smaak. Zo blijft de Unox rookworst de allerlekkerste bij de Hollandse maaltijd!


Welkom bij Jumbo

in Terneuzen Jumbo Terneuzen, Lorentzlaan 2 Ma-wo 08:00-20:00 Do-Vr 08:00-21:00 Za 08:00-20:00 Zo 09:00-18:00

Jumbo Lorentzlaan

Jumbo Terneuzen, Schuttershofweg 10 Ma-Do 08:00-20:00 Vr 08:00-21:00 Za 08:00-20:00 Zo 09:00-18:00

Jumbo Schuttershof

Jumbo, Terneuzen, Lorentzlaan 2 Jumbo, Terneuzen, Schuttershofweg 10

VV Terneuzen  

VV Terneuzen Verzamelalbum

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you